Orijinalini görmek için tıklayınız : Bobo ile karşılaştık..
M.Ilke Bortacina
16-09-2009, 19:55
Bugün ilginç bir şekilde bobo ile ümraniye tepeüstündeki alışveriş merkezi olan ikea da karşılaştık.. Eşi ile alışveriş yapan bobo ile ilk başta resim çekildik.. o sıra pek sohbet edemedik.. tam gidecektik ki dönüp bir anda ona sordum Beşiktaştan gitmek mi istiyorsun diye.. bobonun yanıtı çok ilginçti.. benim daha 2 sene sözleşmem bulunuyor tabiki gitmek istemiyorum dedi.. Sakatmıydın diye sorduğumda hayır cevabı aldığımda bobonun moralinin çok bozuk olduğunu anladım.. dünkü maçı (manchester) sordum.. kadro listesi asıldığında ismini göremeyince şok olduğunu söyledi.. nedenini bilmediğim bir şekilde kadro dışı bırakıldığını iletti.. karşılaştığımız vakit saat 15:30 civarıydı.. Saat 16:00 da antremanı olduğunu ama kendisinin gelmemesini istemişler.. ben dayanamadım hemen sordum bunu istemeyn mustafa denizli mi? kendisi ile olan bir olay mı ? o da hemen yanıtladı evet kesinlikle kendisi ile diye.. sonra eşinin beklediğini görünce tokalaştık ve güle güle deyip oradan ayrıldık..
Not: bobonun morali çok fazlası ile bozuktu.. ama çok iyi Türkçe konuşuyordu.. açıkçası onu görünce içim burkuldu.. umarım yakın zamanda kendisini toparlar..
Yorum sizin..
Ismail Hakki Demirel
16-09-2009, 20:01
Vayyy Be...
Mustafa Denizli'nin alıp veremediği Nedir bu adamla yahu...
Bobo'nun attığı gollere bakıyorum beşiktaş'a en kritik maçlarda o var...
Ayrıca İlke Abi, Bunu yazmışsın ya Yarın gazetelerde ha:)
Hakan Kirezci
16-09-2009, 20:17
Kendisi ile ilgili bir olay ne demek çözemedim ama yine de yargıya varırken evrensel kuralları gözetmek de yarar var.
Adı hukuk bu kuralların. Anlamı "haklar" demek.
Şimdi Denizli ve Bobo arasında sıradışı bir sorun olduğu belli.
Bobo kendine göre yorumunu yapmış. Bir hoca ilk onbir oyuncusuna antrenmana gelme diyorsa o oyuncuya ciddi yatırım yapmış olan yönetimine verecek makul bir hesabı var demektir. İşte o hesabı bilmeden yargıya varmamız mümkün değil.
Konuyu bilmeden hüküm vermem mümkün olmasa da genel bilgilerimin ışığında, sezgi ve karine yöntemiyle Bobo'dan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmekteyim.
Artık Bobo'dur, Tabata'dır; şu oynadı da bu niye yedektir gibi sıkıntılar yerine de sadece Beşiktaş'ı düşünmenin gerektiğine inanıyorum.
Adam arabasını severken arabam diye sever. Karbüratörüm ya da cant kapağım diye sevmez. İyi parça ama ben de verimli çalışıyor mu o önemli gerisi boş.
Sadece Beşiktaş.
Deniz Özdemir
16-09-2009, 22:53
vallahi neler dönüyor takımda yada bu ikili arasında bilmem ama biz oyuncuları kazanmak yerine küstürmeyi tercih ediyoruz..antrenmana gelme ne demektir.bunu söyleyebiliyorlarsa Boboyu gözden çıkarmışlar gibi bir anlam yatıyor bunun altında..Bir kulüpte hele ki Beşiktaş'ta hiç hoşlanmadığım hareketler bunlar..umarım sorun çok ciddi değildir ve en kısa zamanda çözümlenir..
Eren Yetis
16-09-2009, 22:53
Mustafa Hocanın da dediği gibi 25 futbolcu var kadro 18 kişi olmak zorunda yani 7 kişi dışarda kalıyor diğer 6 futbolcuya haksızlık yapmış olmuyormuyuz?
Taylan Kurt
16-09-2009, 23:14
Dün manchester macından sonra Mustafa hoca ya star tv muhabiri (ismi aklıma gelmedi) bir soru sordu bobo 18 kişilik kadroda neden yok bir sorunmu vardı dedi Mustafa hoca da biraz sert bir dille benim hiç bir futbolcumla sorunum olamaz dedi. Bence Mustafa hocayla bir sorunu yok olamaz Mustafa hoca futbolcularıyla sorun yaşiyacak bir hoca değil...
Özgür Ergün
17-09-2009, 00:36
"..Adam arabasını severken arabam diye sever. Karbüratörüm ya da cant kapağım diye sevmez. İyi parça ama ben de verimli çalışıyor mu o önemli gerisi boş..."
ama sevdiği kadını veya erkeği parça parça sevebilir abi.. gözlerinde yanar ellerinde erir.. veyahut daha derin parçalarında daha derin şeyler yaşayabilir..!
Pascalı neden seviyoruz.. bütünden ayır bir parça değilmi o?
Seviyorum senle polemik yapmayı :):)
Mustafa Denizli; bence kamuoyunun ona yüklediği rolün altında ezilmeye başladı.
hani birisini sürekli ya o içiyo içiyo sarhoş olmuyor.. yahu! diye tanımlarsın ve bir süre sonra da o kişi sarhoş olamaz ya..!
Ona rağmen ona yüklenen anlam onu ezmeye başlar! Bence Mustafa Denizli buna benzer bir psikolojik sapma yaşıyor.
herkes ne diyor;
Mustafa Denizli her zaman ilginç bir iş yapar...!
Oda farkında veya değil, her maç ilginç bişi yapmaya çalışıyor.
Bobob mevzusunda da eminim ki ayrıntılar ortaya çıktığında Bobo'nun hakkını teslim edeceğiz. Nedense benim bu adama karşı öle temelsiz bir güvenim var.
Mustafa Şengezer
18-09-2009, 16:47
Bobo Haklı.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.