PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neredesin Delgado

Eren Yetis
20-09-2009, 03:12
Büyük kaptan taraftarlar adına senden özür diliyorum kıymetini bilemedik büyük kaptan dön bir an önce.

Bulent Golbas
20-09-2009, 14:42
iyilesse bile ya solkanatta oynayacak yada on liberoda oynayacak, o yuzden pek birsey degismez:( takimda kendi yerinde oynayan birtek kaleciler kaldi.

Deniz Özdemir
20-09-2009, 15:45
ahh ahh ben hep dedim sabırlı olun Delgado iyileşsin biraz daha bekleyelim diye ama herkes kızmıştı o zaman bana.Evet kötü oynadığı, formsuz olduğu dönemler oldu, yeri geldi çok kızdırdı bizi ama Delgado'nun kalitesi belli.geldiğinde neler yaptığı ortada..yapılması gereken sadece biraz sabırdı ve takımda kaptanlık yapmış bir oyuncuya saygı göstermekti ama ne yazık ki bizim basiretsiz yönetimimiz sözleşmeyi dondurmak gibi komik bir olaya imza attı..C.Ronaldonun transferini gölgede bırakacak bir transfer yapacağız derken tabata gibi bir oyuncuya 8 milyon euro gibi çok yüksek ve gereksiz bir para verildi.Delgado'nun yerine kurtarıcı diye alındı ama en başından beri söylüyorum bu adam Delgado'nun yerini doldurmaz dolduramayacakta..Ocakta Delgado iyileştiğinde çok daha başarılı olacağına inanıyorum ve o zaman bu iki oyuncunun ne olacağını da çok merak ediyorum doğrusu..Umarım kazanan Delgado ve Beşiktaş olur...

Serkan Balcı
20-09-2009, 20:11
arkadaşlar yapmayın lütfen.

sorun delgado ,yusuf , tabata değil bence.
biz futbolu doğru oynamıyoruz.bir sistem kurarsın herkez yerini bilir,biri girer biri çıkar doğru olan budur.

maalesef kimin nerede oynadığı belli değil.

Sayın Denizli nin hesabı futbol için doğru değil ,ben 3 maçı yusuf la 3 maçı delgadoyla 3 maçı tello la kazanırım hesabında.
Oynarsın takım olarak ya kazanır yada kaybedersin.bu oyun takım oyunudur.

Demir Han
20-09-2009, 21:00
Arkadaşlar
Tabata'ya ne kadar inanmıyor isem Delgado'ya da bir o kadar inanmıyorum.Birbirlerinin değişik renkte olanları o yüzden yapmayın bunu...Ne Delgado ne de Tabata büyük hedeflerin adamları değiller

Ertan Türker
21-09-2009, 16:36
Büyük kaptan taraftarlar adına senden özür diliyorum kıymetini bilemedik büyük kaptan dön bir an önce.

Bu ne yakarış böyle dönersede .. dönmezse de salla Delgado'yu....

M.Ilke Bortacina
21-09-2009, 22:46
arkadaşlar yapmayın lütfen.

sorun delgado ,yusuf , tabata değil bence.
biz futbolu doğru oynamıyoruz.bir sistem kurarsın herkez yerini bilir,biri girer biri çıkar doğru olan budur.

maalesef kimin nerede oynadığı belli değil.

Sayın Denizli nin hesabı futbol için doğru değil ,ben 3 maçı yusuf la 3 maçı delgadoyla 3 maçı tello la kazanırım hesabında.
Oynarsın takım olarak ya kazanır yada kaybedersin.bu oyun takım oyunudur.

Doğru söze ne hacet..

Özgür Ergün
21-09-2009, 23:01

Valla önce taraftar adına özür diliyorum cümlesini düzelt bence..!

Kendi adına özür dilemen teknik ve ahlaki olarak çok daha doğru olacaktır.

Çünkü ben özür dileyecek bir şey görmüyorum aynı mantıkla yaklaşırsak Nobreden, Bobodan, Üzülmezden v.s. yani herkesden özür dilemek lazım..!

Delgado sevdiğim bir oyuncu ama takıma katkısı tarışılır elbette bir oyuncunun katkısı sadece kendi performansı ile ölçülemez;

Eğer takım bütün olarak kötü ise kim olsa iyi görünmeyecektir..!

Eren Yetis
30-09-2009, 21:21
Valla önce taraftar adına özür diliyorum cümlesini düzelt bence..!

Kendi adına özür dilemen teknik ve ahlaki olarak çok daha doğru olacaktır.

Çünkü ben özür dileyecek bir şey görmüyorum aynı mantıkla yaklaşırsak Nobreden, Bobodan, Üzülmezden v.s. yani herkesden özür dilemek lazım..!

Delgado sevdiğim bir oyuncu ama takıma katkısı tarışılır elbette bir oyuncunun katkısı sadece kendi performansı ile ölçülemez;

Eğer takım bütün olarak kötü ise kim olsa iyi görünmeyecektir..!

TARAFTAR diyorum zaten