Orijinalini görmek için tıklayınız : Erman Toroğlu - "Beşiktaşlılar kötü taraftar!"
Murat Aru
20-09-2009, 11:32
Video (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=61385)
Erman'ın ve Sansar'ın kime hizmet ettiğini biliyoruz.
Bu zaman onların zamanıdır.
Bizimde Beşiktasa daha çok sarılma zamanımızdır.
Şimdi, bu ağızdan ishal olmuşlara ders verme zanıdır.
Mert Kavak
20-09-2009, 12:58
edit
Deniz Akkuş
20-09-2009, 15:38
seni hakem edenin, sonrada seni adam yerine koyup yorumcu yapanın ta..... anladın doberman sen anladın...eminim kıskandın ama kıskanma sana yapılan yada yapılacak tezahuratların yerini hiç biri tutamaz
Tanju Sunça
20-09-2009, 16:06
halt etmiş geri zekaalı; bu ve bunun gibi herifler tribün ruhunun ne olduğunu bilmeden konuşan zavallılardır
Vedat Benakay
20-09-2009, 17:11
senın bu sozlerıne nıye yorum yazıyorum bılmıyorum ama senın mabedımızde sırıta sırıta mac seyretmeni hazmedemıyorum...
Taylan Kurt
20-09-2009, 18:15
Bizim basın dışında herkez kabullendi beşiktaş taraftarının büyüklüğünü bir bunlar kabul etmiyor neden renkli oldukarı içinmi yoksa
Huseyin Gursu
20-09-2009, 19:58
Bu planli yapilan bir saldiri olabilir. Taraftari provoke etmeye calisiyorlar, dikkatli olmak gerek, cunku tribunlerde de olay cikartabilirler. Su gunlerde bir kac mac seyircisiz oynama cezasi verilmesi yonetimin de isine gelir.
Aksi halde hic ciddiye almaya gerek yok. Halkimizin verilmis bir cevabi var bu tipler icin: IT URUR KERVAN YURUR
Cem Ozel
20-09-2009, 21:19
Erman'ın tipik gündemde kalma çabaları, Beşiktaş taraftarına laf söylerek bizim üzerimizden prim yapma çabaları.
Erhan Zade
20-09-2009, 21:22
sayın toroğlu ve sayın büyüka bu bayramda..selam ederim...
Fırat Gürgan
20-09-2009, 21:34
Bu adam bize kötü taraftar dediyse demek ki hakikaten iyiyiz. Yarın birgün bu adam çıkıp bize çok iyi derse o zaman oturup düşünmek lazım, taraftar kötü gidiyor demektir. Bu adamlar boşuna adam övmez vardır bir çıkarları.
Mustafa Kemal Çolak
20-09-2009, 23:43
erman sansar allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın çok şukur sizden daha çirkef ve pislik insanlar tanımadım allah sizin gibi insanları duşmanımın karşısına cıkarmasın kahrolsun lig tv kahrolsun dijiturk yaşasın buyuk beşiktaş aşkı
Ekin Zaza Karatas
20-09-2009, 23:54
Manchesteri de super soyluyo haha
Sedat Güler
21-09-2009, 01:15
YA BIRAKIN ERMAN TorOĞLU BEĞENMESİN BİZİ...Kabzımal ARSENAL taraftarını örnek gösterip BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ARSENAL MAÇINA GÖTÜREYİM DEMİŞ..GÖTÜRSÜN PARASI YETİYOR VE BİRAZ YÜREĞİ VARSA..ONLARDA HAYRAN OLDUKLARI TARAFTAR TOPLULUĞUNU STADLARINDA GÖRMEKTEN MUTLU OLURLAR BENCE...
Eren Yetis
21-09-2009, 12:05
Edit....
Safak Batman
21-09-2009, 15:29
iyide niye bu adamları dikkate alıyorsunuz ki? Erman Toroğlu bişey demiş Şansal başka bişey demiş.çoktaa umrumda .
adamın derdide bu zaten farklı bişey söyleyip rating yapmak.bu herifleri
le ilgili başlık açmakta hata,üstelik birde link vermişiz ligtv ye,sadece bu siteden 10 kişi girip izlese yeter,adam amacına ulaşmış olur..
takmıyacaksın bu zerzevatları,kendi kendilerine konuşup yok olup gidecekler.
Deniz İpek
21-09-2009, 23:13
Gereksiz adamların gereksiz sözcüklerine kulak tıkamak en iyisi .Örman da biliyor ama dili varmıyor zavallının söylemesi yasak.Vah vah.Geçmiş olsun Örman.
M.Ilke Bortacina
22-09-2009, 14:26
ermanı şık şık.. şansalı şık şık.. şimdik şimdik..
Ercan Caner
22-09-2009, 19:06
zagoyu gönderene kadar resmen kampanya yaptı . lugano daha beter fauller yapıyor kaçkere bunu konuştu sermayebahçe borazanı erman
alpay beşiktaştayken her programda daha maç başlarken atılması lazım psikolojisi bozuk dedi alpay fenere gitti hiç birgün alpayı konuşmadı hiç ciddiye almamak lazım bu !!!! yalakalarını
Neyzen Ünal
22-09-2009, 21:06
ben yorum yapmıycam.
Abdulkerim Cakmak
22-09-2009, 22:09
ya arkdaşalar belki vasıfsız adamı kulak ardı etmemiz doğru olacak..ama şu bir gerçekki biz kayseri maçını aldırabilirdik trbün olarak ama takım lehine ebağırmaktan çok bu maçta köstek olduk..
Tuncer Doger
23-09-2009, 11:05
ya arkdaşalar belki vasıfsız adamı kulak ardı etmemiz doğru olacak..ama şu bir gerçekki biz kayseri maçını aldırabilirdik trbün olarak ama takım lehine ebağırmaktan çok bu maçta köstek olduk..
Belki haklısın..
İstanbula geldiğim 96 yılından beri 6 aylık askerlik hariç maç kaçırdığım istisnadır.
Ve ben bu maç kadar geridiğim sinirlendiğim kendimi kaybettiğim bir maç daha var mıdır inan hatırlamıyorum varsa bir kaçtanedir..
ve bir sözümde bünyamin gezer denen zavallıyı haftanın hakemi seçen şerefsizlere.. sizin taaa....!_sinir_!
Murat Aru
23-09-2009, 11:08
Haftanın Hakemi Bünyamin mi???
Yuh be arkadaş....
Erman'a söz söylemenin anlamı yok!
Sistem bu ise sistemin maşası Erman...
Tuncer Doger
23-09-2009, 11:13
evet murat malesef haftanın hakemi...
körler sağırlar birbirini ağırlar tam da bu durum için söylenmiş sanırım..
Murat Aru
23-09-2009, 11:27
Tuncer,
O zaman aklından bir sayı tut!
Tuncer Doger
23-09-2009, 11:36
tutum :D
Murat Aru
23-09-2009, 11:41
Şimdi yavaş yavaş bırak!
Tuncer Doger
23-09-2009, 11:53
nereye :D
Murat Aru
23-09-2009, 11:55
Kitlenin en temel yaşam kaynağının kenarına.
Tuncer Doger
23-09-2009, 12:07
sana 2. bomba
haftanın teknik direktörü de tolunay kafkas seçilmiş _)
Murat Aru
23-09-2009, 12:14
O zaman sen şimdi bildiğin bütün herşeyi unut.
Çünkü hayat senin karşında sana bana Kıllık yapıyor.
iki koyun alıp köyüme gidiyorum ben. kopta gel sende.
Sen kaval çalarsın bende koyun güderim...
Belki yaylada Heidi ve Peterle karşılaşır, bizim koyunların onun keçilerinden
daha çok süt verip vermediğini tartışırız.
Olmadı Peteri döveriz.
Nebileyim bir çıkalım da....
Tuncer Doger
23-09-2009, 12:16
tamam bende sazımı alıp düşüyom yollara, sizin köyde buluşuruz artık..
Murat Aru
23-09-2009, 12:21
Ne sazı yahu sana bütün bildiklerini unut dedik değil mi?
Sazla Koyun mu güdülür!
Kavalı alacaksın Kavalı.
Dağ başında hava yağışlı, karlı bulutlu felan. Hadi hiç olmadı sabaha karşı Çiğ yapar - Kragı yapar- o yapar bu yapar. Saz her halükarda ıslanır be. Islanırda Şİşer, şiştimi patlar, patladı mı o sazdan hayır gelmez.
O yüzden de çobanlar evrim sürecinde saz yerine kavalı keşfetmişler.
Hadi düş yola ...
Tuncer Doger
23-09-2009, 12:26
tamam yaa tamam peki..
her şeyi unuturum ama senin ban borcun olan 2bin doları asla _)
Abdulkerim Cakmak
23-09-2009, 12:33
ya arkadaşlar işin eğlence kısmını bırakıp bence ciddi olalım..acaba kasımpaşa bizim karşımızda olsaydı bu hafta rakip olarak ne yapardık sizce..kaldı ki kat be kat kayseriden iyi oynadı..ayrıca haftanın hekem ve hocası tercihlerine tamamen katılıyorum..
bence bu hafta herşey ortada bünyamin gezer mi ilker meral'mi?
veya sizce varmı başka hakkeden bu hafta adam cezalı ama takımı bizi yendi..he biz kendimizi sıradanlaştırırsak başka aday bulurlardı..o zamanda bize çok yazık...
Can Topal
23-09-2009, 12:36
Ahanda sıyırdık...
Çıldırt bizi delirt bizi kartalım..
Murat Aru
23-09-2009, 13:23
Abdulkerim de davetlimiz olarak bizimle koyun gütmeye gelebilir.
Belki "ince tahlillerini" değiştirmenin bir yolunu buluruz.
Oda olmadı koyun güderken yardımcı olur.
Ismail Hakki Demirel
23-09-2009, 13:56
Bu Forum Çıldırmış,
Şampiyonluk İstiyor....
Murat Ödemiş
23-09-2009, 14:06
kapaılının her protestosunu müzikal bir şekilde dile getirmesi küfürlere bile beste yapması ermanı çok neşelendiriyor
tabi kapalı artık bunu otomatiğe bağlamış iyi bişimi bence çok iyi farklı bir tarz
sanırım bi müddet sonra şöle bişi olacak
olm ben kapalıya beste olmuş adamım biliyormusun
ermanda bu şerefe sahip olmak için acil beste bekliyor sanırım
Turgut Eren
23-09-2009, 19:39
sımsıkı taş gibi diyorummmmmm. yorum yapmıyorumm.
Umit Bayezit
23-09-2009, 22:29
tam biz kötüyüz de topoğlu sen de hiç iyi değilsin be kardeşim...
ilk maç inönü de gereken cevap verilir nasıl olsa
bakalım gevrek gevrek gülebilecekmisin o zamanda...
Ercan Kartal
24-09-2009, 17:19
erman eger bizi overse digerleriyle aynilasmisiz ,bizde bu duzene uymusuz demektir. erman aslinda uzun suredir boyle hakaret edebilcegi bir ortam ariyordu bu son mac gereken ortami sagladi . salyalar agzinda akarken arayda soyle bir kac cumle katti gume gitmesin yazayim - bir iki entel dantel yazarda gelip bunlari ovuyor bunlarda kendilerini bir sey zannediyor. ermanin rahatsizligi burda aslinda futbola tek bilen kendileri oldgu zannetigi icin enteller danteller onu rahatsiz ediyor . kocaman stabil bir alan burayi paylasmak zoruna mi gitti ? DIYE sorarlar adam erman
Oguzhan Dogan
24-09-2009, 21:06
Bu yaratığı insan yerine koyup konuşturuyorlar bide
......... erman
M.Ilke Bortacina
25-09-2009, 21:11
Ah ulan seneler önce yeni açıkta aşağıda yazan pankart vardı.. kapalıdan görmüştüm.. keşke o pankartı depodan bulsakta kapalının tam ortasına assak.. yada yeniden yazsak..
KARTALIM YOKKEN SOYTARILAR COŞAR, KARTALIM YOKKEN EFELENİR ÇAKALLAR, VERİLEN ARANIN BİR SONU VAR. KARTALIM MEKANA GELİNCE KÖPEKLER AYAĞA KALKAR ...
Abdulkerim Cakmak
26-09-2009, 15:24
murat ARU abi biliyonmu bu forumda sizin gibi saygı duyduğumuz birine cevap yazmak istemezdim.çünkü benden zaten yaşça büyüksün düşünebiliyorsundur..ama dayanamadım söylemk isterim siz hayvanları güdmeye devam edin isterseniz..ama ciddi olunca da konuşuruz...
Murat Aru
26-09-2009, 20:53
Abdulkerim :)
Tamam Abi Afedersin...
Tuncer Doger
27-09-2009, 10:53
-b_bJdAuJOo
Genco Gökmen
28-09-2009, 17:58
Ah ulan seneler önce yeni açıkta aşağıda yazan pankart vardı.. kapalıdan görmüştüm.. keşke o pankartı depodan bulsakta kapalının tam ortasına assak.. yada yeniden yazsak..
KARTALIM YOKKEN SOYTARILAR COŞAR, KARTALIM YOKKEN EFELENİR ÇAKALLAR, VERİLEN ARANIN BİR SONU VAR. KARTALIM MEKANA GELİNCE KÖPEKLER AYAĞA KALKAR ...
O pankart Karşıyaka'nın pankartı. Daha önce asılması da hataydı, o yüzden bir daha asılmadı.
M.Ilke Bortacina
28-09-2009, 23:04
O pankart Karşıyaka'nın pankartı. Daha önce asılması da hataydı, o yüzden bir daha asılmadı.
Bak bunu hiç bilmiyordum.. Utandım şimdi valla :( Saolasın..
Hakan Kirezci
28-09-2009, 23:25
Krallar yokken coşar soytarılar
krallar yokken efelenir çakallar
verilen her aranın bir sonu var
krallar mekana gelince köpekler ayağa kalkar
gibi bir laftır o ben de hatırladım.
Karşıyakalı bir Ali abi vardı 70 lerde, benim de ilk evsahibimdir. Faytonu meşhurdu. Arkasında "Krallar önde gider" yazardı.
KSK liler kendilerine kral demeyi seviyorlar ne diyeyim.
M.Ilke Bortacina
28-09-2009, 23:27
Valla bu kadar senedir bir çok tribünü kovalarım.. pankartlarada özenle bakarım ne yazar ve kim yazmıştır diye.. valla bu duruma çok utandım :( bizim pankart sanıyordum..
Demir Han
29-09-2009, 10:47
Erman gibileri üzerine yorum yapmak bile onlara az da olsa değer verildiğini gösterir.Bence bırakın konuşsunlar biz işimize bakalım yaptıklarımızla cevap verelim.Bence kendisi etkisiz elemandır.Ben programlarını da sadece komedi programı olarak izliyorum o da bunu biliyor veriyor gazı ortama
Vedat Benakay
29-09-2009, 17:36
antalyada edılen kufurlerden eskısehıre yapılan saldırıdan bahsederken adam bır anda donuyor kayserı macında edılen kufurlerı ortaya yatırıyor.BEŞİKTAŞIM kadar başına TAŞ düşsün..
Coşkun Mevsim
29-09-2009, 21:41
Haklısın Vedat kardeşim bende aynı tepkileri verdim seyrederken ama sonra sakince düşününce zaten adamın yapmak istediği şey bu diyorum.Yapmak istediği tek şey gazı verip taraftarımızı karıştırmak,ceza verdirtmek bu aradada kendi reytingini arttırmak.Biz ona cevap verdikçe onun oyununa geliyoruz aslında.Akıllı olmak lazım.Aslında hiç cevap vermemek lazım.Oyuna gelmemek lazım.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.