Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞL Grup 2.Maç: CSKA Moskova-Beşiktaş 30 Eylül
Deniz İpek
22-09-2009, 02:20
http://img225.imageshack.us/img225/4295/balksz1q.jpg
Tarih:30 Eylül-2009
Saat:20.30
Yer:Luzhniki Stadı
Can Topal
22-09-2009, 12:53
Moskova deplasmanı iyi olur bence.. Gitmek lazım..
M.Ilke Bortacina
22-09-2009, 14:26
para olsa bir dakika beklemicem :) beşiktaş nerde ben orada
Emre Ersoydan
23-09-2009, 11:14
başarılar herşeyim...
Hasan Can
23-09-2009, 11:56
Ahmet Kaya şarkısında diyor ya ''Kavuşursak biteriz biz'' bu maçta öğle bi zamana denk geldi ki maç için diyceğim ''Kaybedersek biteriz biz''..
Demir Han
23-09-2009, 17:30
Yenersek çok hoş bir süpriz olur ama beraberlikte benim görüşüme göre Altın değerinde...diğer sonuç dünyanın sonu değil ama olursa da hazırlıklı olmak lazım
Oguzhan Dogan
24-09-2009, 21:34
Başarılar Beşiktaş'ım....
Umit Bayezit
24-09-2009, 22:23
yenilsende yensende...
Deniz Akkuş
24-09-2009, 22:59
bu taraftar seninle...! anlayana
Safak Batman
24-09-2009, 23:32
yeneriz.
Necdet Bulut
25-09-2009, 00:37
bir yanimiz senle karakartalım herzamanki gibi .
Cem Ozel
25-09-2009, 14:10
Ava CSKA ile başla ...
Hakan Gültekin
26-09-2009, 20:45
başarılar beşiktaşım
Mert Kavak
26-09-2009, 20:55
maç bizim
Ferhat Talan
26-09-2009, 21:03
nihatın bu maçta gol atacağını ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum
Ercan Kartal
26-09-2009, 22:42
tam yogusmali bir mac dilegiyle
Samet Şaher
26-09-2009, 23:25
Lütfen ulAn !
Taylan Kurt
26-09-2009, 23:47
Cska maskara edicez onları...
Hakan Kirezci
26-09-2009, 23:55
Kimseyi maskara etmiyeceğiz Taylan. Becerebilirsek yeneceğiz, becerebilirlerse yenileceğiz ve biz de maskara olmayacağız.
Adına futbol denilen oyun bir top tepme oyunu olup Beşiktaşlılık olgusunun içerisinde sadece bir gösteriden ibarettir.
İkinci cümle çok mu didaktik oldu yav?
O halde ben böyle olduğunu düşünüyorum diyeyim.
Sercan Çıracıoğlu
27-09-2009, 00:08
inşallah demekten başka bir şey gelmiyor aklıma...
Taylan Özgür Tan
27-09-2009, 14:44
oley oley oley beşiktaşım oley oley koy cskaya koy cskaya koy su . . cskaya insallah .
Ugur Yılgın
27-09-2009, 15:29
insallah çıkış maçımız olacak
Ertan Türker
28-09-2009, 08:40
başarılar herşeyim...
Asla yalnız yürümeyeceksin...
İmzan taklit kokuyor neden bize mal olmuş sözler seçmiyorsun da liverpool dan esinleniyorsun. Ben şahsım adına rahatsız oldum güzel kardeşim. Bende HERYERDEYİZ yazayım. Başkası BİZE HER YER BEŞİKTAŞ YAZSIN yada KILL FOR YOU yazsın. Belki katılmazsın ama patenti bizden olan bir şey kullanmanı bir büyüğün olarak tavsiye ve rica ederim....
Ertan Türker
28-09-2009, 08:43
Bakıyoruz, görüyoruz, asla AŞKtan vazgeçmiyoruz...
Ismail Hakki Demirel
28-09-2009, 11:13
CSKA Moskova-Beşiktaş maçını Luzhniki Stadı'nda izlemek isteyen siyah-beyazlı taraftarlar, fiyatları 8 ve 31 Avro olan biletleri Akaretler'deki kulüp binasındaki pazarlama departmanından alabilecek.
Ücreti Avro olarak ödenecek CSKA Moskova-Beşiktaş maçının biletlerini almak isteyenlerin, yanlarında pasaportlarının fotokopisini getirmeleri zorunlu olduğu kaydedildi.
8 ve 31 Avro
Yani 17 ve 67 TL...
Rusya'da Şampiyonlar ligi Maç bileti fiyatları bu.Deplasman takımı için.
Şurda Ankara'da TSL Maçı için kıçı kırık 19 mayısta verilan 35 TL birkez daha haram olsun ulan...
Bu fiyat dengesizliğine bir son verecek yokmudur
Tumay Dogan
28-09-2009, 15:39
CSKA nın durumu da kötü. Sallantıdalar. Teknik direktör değiştirdiler.
Valla bu halde vurduk vurduk, bu adamlara. Yoksa çok zor işimiz.
Taylan Kurt
28-09-2009, 18:04
Beşiktaş'ın 30 Eylül Çarşamba günü CSKA Moskova ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Enrique Mejuto Gonzalez yönetecek.
Rusya'nın Moskova şehrindeki Luzhniki Stadı'nda oynanacak ve saat 19.30'da başlayacak karşılaşmada Gonzalez'in yardımcılıklarını Jesus Calvo Guadamuro ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bernardino Gonzalez Vazquez.
Taylan Kurt
28-09-2009, 21:03
Acaba bu maçı star şifrelimi verecek şifresizmi bir bilgisi olan varmı?
Deniz İpek
28-09-2009, 21:53
Şifresiz verecek diye biliyorum.Bu arada maç saati 19.30 muş ya :D
Furkan Celik
28-09-2009, 21:55
şifreli veriyor ama şifreyi de veriyor...uefa nin getirdiği zorunluluk yüzünden şifre koymak zorunda bu yüzden koyduğu şifreyi paylaşıyor..
hee şifre ne nasıl ayarlıcam diyorsan star tv sitesine bir göz at derim..
Ismail Hakki Demirel
28-09-2009, 22:04
Furkan bişey bulamadım orda, neresine bakacağız ?nerde anlatıyor
Hakan Kirezci
28-09-2009, 22:10
Manu maçını şifreli mi seyrettiniz?
Ismail Hakki Demirel
28-09-2009, 22:13
Hayır açıktı abi.
Demir Han
28-09-2009, 22:15
ManU maçından aklımda Hakan'ın topu çelmesi sonucu yine bir İngiliz'e asist yapması enteresandı....
Neyse bence fırsat açısından bu takımı bu kadar değişim altında iken yakalamamız zor.Keşke ZİCO kalsa idi... Kartal için bir kez daha dikine uçma fırsatı..hadi bakalım
Furkan Celik
28-09-2009, 22:35
Evet ya pardon star tv maçı şifresiz vericekmiş..Eskiden şifreli veriyordu gaiba prosüdürde değişiklik oldu...
Ama maç başlamasına 5 dk kala star tv kanallar listesinden kaybolursa aşağıdaki ayarları yapmayı deneyin..
Ayrıca aşağıda verildiği gibi de uydularınızın şifrelerini kırabilirsiniz.
Şampiyonlar Ligi maçları için Star Tv şifrelerini kırma yöntemleri:
Goldmaster
11000 -13000-15000-20000-30000 serisi için menü 6382 yazın key menüsü açılacaktır. Bu menüde şifreleme sistemleri yer alır. Gerekli şifreleri gerekli şifreleme sistemlerine giriniz.
4150 - 4350 - 9400 ve tüm Topfield tabanlı cihazlarda menü 121 ile key menüsüne girebilirsiniz.
Topfield
Kumandadan menü 121 tuşlayın key menüsü açılacaktır.
Next & Nextstar
1) EMU kapalı ise açmak için cihaz bilgisi üzerine gelin ve kumanda üzerinden ok tuşuna basın ardından kumanda üzerinden alt kısımdaki kırmızı tuşa basın, ekranda şifre alanı açılacak. Şifre bölümüne kumanda üzerindeki tuşlar ile 1234 yazın ve ardından EXIT tuşu ile çıkın.
2) Eğer cihazınız EMU’lu ise veya kapalı değil ise kumanda üzerinden menü tuşuna basınca karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.
3) Menü’de CI sistemi üzerine gelin ve OK tuşuna basın, aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.
4) Oradan girmek istediğiniz şifreleme sitemini seçin örneğin tps (multivision) için Viaccess bölümünü seçin karşınıza aşağıdaki ekran gelecek.
5) Yine buradan tps (multivision) için seris ID 0×007c00 TPS France satırına gelin ve ok tuşuna basın, alttaki ekran gelecek.
6) Burada değiştirmek istediğiniz satırın üzerine gelin ve kırmızı (isim) tuşuna basın, alttaki ekran gelecek.
7) Buradan şifreleri değiştirin rakamlar için kumanda rakam tuşlarını kullanın, harfler için ise aşağıdaki resimde gösterildiği gibi kumandanın alt bölümündeki tuşları kullanabilirsiniz
Şifreyi kırmak içinse uydu alıcınızın ayarlar bölümüne aşağıdaki şifreleri girmeniz gerekiyor.
Biss ID : 00001F
Key : A0 21 23 00 35 46 14 00
Diğer bir şifre:
Biss ID: 0×1fff
Frekans: 11764
rate/symbol: 05632
Key: a02123e43546148f
bunuda yapamazsanız maç kaçmasın diye maç yayınını veren yabancı kanallara bakın..Tavsiyem azerbeycan kanalıdır, çok iyi anlatıyorlar...
AZERBAYCAN:
AzTV (UEFA Şampiyonlar Ligi)(Turksat)
Lider TV(UEFA Şampiyonlar Ligi)
Içtimai TV(UEFA Avrupa Ligi)(Turksat)
UEFA Şampiyonlar Ligi ya AzTV/İdman Azerbaycan'dan yayınlanacak ya da Lider TV Karasal'da yayınlanacak.
İTALYA:
Rai Uno(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Hotbird)
Italia 1(UEFA Avrupa Ligi)(Hotbird)
MAKEDONYA:
Kanal 5(UEFA Şampiyonlar Ligi+UEFA Avrupa Ligi)(18'W)
GÜRCİSTAN:
Rustavi 2(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Turksat)
ALMANYA:
Sat 1,Pro 7(UEFA Şampiyonlar Ligi+UEFA Avrupa Ligi)(Astra)
BELÇİKA:
AB3(UEFA Avrupa Ligi)(Hotbird)
één-2be(UEFA Avrupa Ligi)(Astra)
VT4(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Astra)
RTL(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Hotbird)
Euro1080(Exqi) (UEFA Avrupa Ligi+UEFA Şampiyonlar Ligi)(Eutelsat)
FRANSA:
TF1(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Astra-Hotbird)
M6(UEFA Avrupa Ligi)(Astra-Hotbird)
Canal+(UEFA Şampiyonlar Ligi+UEFA Avrupa Ligi)(Astra)
ORTADOĞU-KUZEY AFRİKA:
Al Jazeera Sport(UEFA Şampiyonlar Ligi+UEFA Avrupa Ligi)(Hotbird-Nilesat)
2M-Arriadia(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Hotbird-Eutelsat W6)
RUSYA:
NTV Plus(UEFA Şampiyonlar Ligi+UEFA Avrupa Ligi)(Eutelsat W4)
PORTEKİZ:
Sport TV(UEFA Şampiyonlar Ligi+UEFA Avrupa Ligi)(Hispasat)
RTP(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Hispasat)
SIC(UEFA Avrupa Ligi)(Hispasat)
YUNANİSTAN:
Nova Sports(UEFA Şampiyonlar Ligi+UEFA Avrupa Ligi)(Hotbird)
ERT(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Hotbird)
MEGA(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Hotbird)
ANT 1(UEFA Avrupa Ligi)(Hotbird)
HIRVATİSTAN:
HRT(UEFA Şampiyonlar Ligi+UEFA Avrupa Ligi)(Hotbird-Digi TV)
Nova TV(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Astra 3A-Digi TV)
UEFA Şampiyonlar Ligi HRT ya da Nova TV yayınlayacak.
HOLLANDA:
NOS (NED 3)(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Astra)
Eredivisie Live(Hollanda Futbol Federasyonu)(UEFA Avrupa Ligi)(Astra)
MACARİSTAN:
DigiSport(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Digi TV)
TV2(UEFA Şampiyonlar Ligi)(Digi TV)
Taylan Kurt
28-09-2009, 22:38
star tv nin sitesinde şifre falan yoktu ama bir link vardı
Ismail Hakki Demirel
28-09-2009, 22:44
Eyvallah furkan saolasın
M.Ilke Bortacina
28-09-2009, 23:08
Hakan Abi, bu sene neden umut saçmıyorsun, diye hiç sormadın bana :) gücendim valla :)
Hakan Kirezci
28-09-2009, 23:16
Yav ne zaman umut saçmanı eleştirdim ki hatırlamıyorum valla.
Aksine geçen sene onlardan biri de bendim.
Dediğini yanlış mı anlıyorum acaba?
M.Ilke Bortacina
28-09-2009, 23:24
Yok abicim senle atışmayı özlemişim :)
M.Ilke Bortacina
28-09-2009, 23:25
Ama gerek kalmadı diğer başlıkta yazmışsın yine yazacağını :) Hakan Abi Büyüksün :)
Samet Sevim
28-09-2009, 23:56
Yönetim Otobüs Kaldırsın ..
Can Topal
28-09-2009, 23:59
Manu maçını şifreli mi seyrettiniz?
Tribündeydim ben. Şifre mi varmıs.. ? :)
Hasan Can
29-09-2009, 00:48
nihatın bu maçta gol atacağını ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum
Bu senenin geyiki de bu oldu.Her maç öncesi bu maç Nihat'ın maçı olacak, bu maçta patlama yapacak, kesin golü var vs..
Nihat'tan değil bu maçtan devre arasına kadar bişey beklemiyorum.Bu maçta oynamamalı en azında ilk onbir de olmaması gerekir.Nihat fizik ve moral olarak iyi durumda değil ki özelliklede fizik olarak kötü.Devre arasında iyi bir hazırlık kampıyla yavaş yavaş kendine gelir.Nihat'tan beklentim bu sene değil önümüzde ki senedir.
Hamza Uyulgan
29-09-2009, 01:29
anınla şanınla yürü
Ufuk Biyik
29-09-2009, 10:05
Tribündeydim ben. Şifre mi varmıs.. ? :)
reklamları izlediniz valla bende uydu yok dert yok :)
Coşkun Mevsim
29-09-2009, 22:21
Haydi bakalım heyecan basmaya başladı şimdiden.Umarım bu maç ayağa kalkma maçımız olur.Bir galibiyet ne kadar güzel olacak.
Hakan Kirezci
29-09-2009, 22:48
Denizli kendini bu maça bağlamış gibi görünüyor. Kayıp halinde istifası sözkonusu.
O nedenle tüm ustalığını bu maçta koyacaktır sahneye Coşkun kardeşim bu nedenle ben ümitliyim.
Ardından bir dörtlü seriyle ayağa kalkarız artık.
Gokhan Coskunsever
30-09-2009, 12:28
Kartal'ın şahlandığı, geriden gelişimizin başladığı maç olsun bu maç...
HAYDİ KALK AYAĞA YÜRÜ GÜNEŞE
Fatih Alper Ozen
30-09-2009, 16:33
Bu maçtan puan alıcaz eminim.1 puana çok üzülmem ama 3 puan alırsak harika olur.
Can Topal
30-09-2009, 19:30
Yedik :S
Hakan Kirezci
30-09-2009, 19:33
Suni çimde çiçek olsa toplamaya çıktı diyecem Rüştü.
Adam vuracam diye belediye hoparlöründen ilan etti bizim Rüştü kandil kutlaması zannetti.
Deniz Akkuş
30-09-2009, 20:00
sevinmek için sevmedik ama dökülmenede bu kapl dayamıyor.. nerde yaa bu takımda oynayan futbolcuların o arzu istek asi ruhu nerde biri bana sölermi... bumudur yani yüreğini koyup oynamak daha topu ayaklarında tutamıyorlar... offf offf bu yaşta kalp bırakmıyorlar..
Ekin Zaza Karatas
30-09-2009, 20:03
maci izleyen varmi internetten? eger varsa atsin linki...
Hakan Kirezci
30-09-2009, 20:17
Ekin, Star tv nin kendi sitesinden izlesene abicim...
http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx
Garo Deliboz
30-09-2009, 20:19
tvu player den izliyorum alman kanalindan .golü göremedim takim kötü oynuyor olginc olan ise cska kalemize her geldiginde alman sipiker dalga gecerek herdefasinda bakalim rüstü busefer ne enteresan hareket edecek gibi alaya aliyor yinemi tuaf bir gol yedi rüstü efendi..
Hasan Can
30-09-2009, 20:20
Nihat'tan ne bekliyon be hocam ikinci yarının sonlarıana doğru oda mecburiyetten alacağın adamı kafadan onbire koyuyon..Holosko'nun yakaladığı pozisyon nasıl gol olmaz onu atamazsan daha neyi atacan, o golü atmak için Pele olmaya gerek yok be..
Ahmet Durmaz
30-09-2009, 20:22
büyüklerimiz boşuna dememiş zorla birliktelikten sakat çocuk olur deyü;
m.d. doğruluyor basbaya.
oyuncular bu kadar isteksiz oynar, bu kadar beceriksiz, iki pas yapamazsa; antrenör bu kadar etkisiz olursa böyle bir ilk yarı olur...
m. nobre'nin oyun kurucu olduğu; kendisine gelmesi gereken topları onun attığı bir hücum anlayışı... tebrikler denizli, ŞAMPİYON YAP BİZİ........
Deniz Akkuş
30-09-2009, 20:24
daha 45 dk var belki ama birde şu gerçeği hep atladık.. rakip takımdan giden futbolcuların yokluğunu kendimize pay biçdik.. oysa karşımızda 19-20'li yaşlara sahip bir takım var.. ve neredeyse attığımız her pasta topu onlara kaptırıyoruz.. holoskonun o pozisyonu asıl göle çeviremedi anlamıyorum... bakalım
Taylan Kurt
30-09-2009, 20:26
Nezaman önemli bir pozisyon gelişse M.Nobre ceza sahası içinde yok
finkin yoklunuda anlamış değilim onu yedek kulübede otursun diyemi aldık....
Mert Kavak
30-09-2009, 20:36
saldır beşiktaşım gol
Garo Deliboz
30-09-2009, 20:45
rüstuuuu!_yok_!
Hakan Kirezci
30-09-2009, 20:59
Hadi gel köyümüze geri dönelim diyecem ama köyde de durum berbat yav.
Hoca tahminlerinize başlayın yavaş yavaş arkadaşlar.
Özgür Ergün
30-09-2009, 21:02
Hani allah daha büyük dert vermesin derler ya..! Daha ne olsun Beşiktaşlıyız ya!
Mehmet Eyyup Mete
30-09-2009, 21:10
bu takımın ruhu kalmamış başta yönetimden hocasına futbolcusundan malzemecisine kadar hepsi değişmesi lazım...
Hakan Kirezci
30-09-2009, 21:16
Spiker müthiş ama arkadaş yav.
Maç bitmiş, 30 saniye önce Beşiktaş gol atmış adam diyor ki;
631 dakikadır Beşiktaş gol atamıyor.
Eren Yetis
30-09-2009, 21:17
Denizli istifa!!!
Demir Han
30-09-2009, 21:20
Merhaba
Şimdi içimizden birileri çıkıp iyi oynadık aslında puan veya puanlar alabilirdik,ezilmedik felsefelerini ortaya koyacaklar olabilir ama bence kendimizi kandırmayalım.Biz hem ŞL yi hem de Ligi ne yazıki yapamadığımız transferler yüzünden daha başlamadan kaybettik.Gördünüz bu koşan çabalayan takımda 3 (yazı ile üç) tane profesyonel,kendini ispatlamış oyuncu olsa idi şimdiye kadar çok yol katetmiştik
Korkarım ki Denizli en kötü olanı yapıyor ona yol gösterdiğini zanneden herkese inat takımlar kuruyor ona da kendine de zarar veriyor.
Rüştü,Nobre konusunda ısrarı hala anlayabilmiş değilim ve Tabata'yı ise hiç yazmayacağım zaten oynamadı ki...:)
Bir lafım da CSKA'ya sanırım Avrupa'da sempatizanı olacağım bir takım olsa Arsenal veya kendileri olurdu.Helal olsun iyi oynamadılar belki ama takımın hepsi yerli ve yaş ortalamaları düşük ve bir kaç tane de kaliteli yabancı...işte güzel takım.
Son olarak bir arkadaşıma dediğim geldi aklıma affınıza mağruren.
Başmız !!!! li kı..mız !!!! li olduğundan beri kaçırdığımız ve yediğimiz gollerin hesabı yok.Bir de kurtulsak şunlardan.....
Bir şiirde vardı
Allah'ım değiştirebileceklerim için bana güç
Değiştiremeyeceklerim için ise bana SABIR ver.
Allah hepimize sabır versin
Kalın Sağlıcakla
Deniz Akkuş
30-09-2009, 21:21
günün ikramiyesi ve bizimde tek tesellimiz gol orucunu bozduk... ya sonra.. yine yine ölümüne BEŞİKTAŞ'lıyız.. ama bir çınarı yok olmak üzere.. oyuncuları şu iyiydi bu kötüydü diyehiç yazmıcam.. kişisel çabaların bir sonuç getirmeyeceğini her seferinde gördük öyleki adı futbol olan bu spordatakım oyunuyla başarı gelir.. napalım zaten bende ŞL oynamasından yana değilim...hatta bu pislik ligde hiç değil.. eski BEŞİKTAŞ'IMI istiyorum... senelerce şampiyon olmasada yüreğini koyan beşiktaşlılığın ne olduğunu anlamış bir kadro istiyorum işte o zaman yenilmesi umrumda değil.
Ekin Zaza Karatas
ne diyim...
Delgadoyu mumla aradik...
Hakan Kirezci
Hemen buldunuz çöle salacak keçiyi.
Beklesen kendiliğinden düşecek zaten ne sallıyorsun.
Safak Batman
30-09-2009, 21:23
bu takıma gerekli olan şey ;
http://1.bp.blogspot.com/_4N7Ur2aSFsA/SIhFnuwYeXI/AAAAAAAAAa8/yaSiyUc5Cug/s400/k%C4%B1z%C4%B1lc%C4%B1k.JPG
budur.
Mert Kavak
30-09-2009, 21:23
seni seviyorum rüştü
seni seviyorum tabata
allahına kurban yusuf
dalağını yerim nihat
senide kocamn öpüyorum denizli
büyük başkan yıldırım köpeginim
taraftar çıldırdı ne bok yediğini bilmiyor
ulen 3 dk top oynadılar gol geldi adama sormazlarmı 87 dk ne halt ettin
bide geri pas rekoru kırdıkmı guinnessten plaket tebrik neyim alacazmı ????
Ufuk Biyik
30-09-2009, 21:28
mustafa denizli sahaya sürdüğü 11 ile oyun yapısı ile emekliliğini bence ilan etmiştir artık inadına denizli demeninde bir mantığı malesef kalmamıştır.
Ekremden inatla ön libero yaratmaya çalışarak
Tabata dururken forumsuz tellodan inatla 10,5 veya 10 numara yaratmaya çalışarak
Formsuz nihati inatla basının ve seyircinin önüne atarak
Yusuftan sol acık kurma düşüncesinden vazgecemeyerek
Rüştünün aceba daha ne kadar hatalı gol yemesini bekliyecek buda ayrı bir merak konusu
Takımda tek oynayan futbolcu ernsti bile küstürerek sanırım beni emekli edin diyor
(Şunu merak ediyorum bu adını saydığım oyuncular galiba bu bölgelerde antremanlarda harikalar yaratıyorlar ki oynatıyordur değil mi?)
Ufuk Biyik
30-09-2009, 21:33
Spiker müthiş ama arkadaş yav.
Maç bitmiş, 30 saniye önce Beşiktaş gol atmış adam diyor ki;
631 dakikadır Beşiktaş gol atamıyor.
O ilker yasine ekrem girsin valla bak deli etti beni
Ismail Hakki Demirel
30-09-2009, 21:34
Ulan ne denir ne denmez bilinmez ama bildiğim tek şey var, Bu yıl takımın dengesi çok Bozuk...
Takımın başına kimi getirirlerse getirsin, hangi taktik hangi felsefeyle oynarsak oynayalım bu yıl bu zihniyetle başarı imkansız.
Bi tarafta 3 kuruş bi tarafta 10 kuruş para alan futbolcu olursa, 3 kuruş verdiğin adamdan 10 kuruşluk iş beklersen böyle olur... Hangi Futbolcunun umrunda Beşiktaş'ın başarısı. Adam banka hesabını düşünüyor. Onlara'da kızmıyorum O paraları verip transfer edende kabahat. 8 milyon euro verdiğin tabata Nerede ? Mağdem kurtarıcı değil o para neye veriliyor.
Rüştü'de ne buluyor Denizli anlamış değilim.
3 ciddi top geldi 2 si gol oldu.
Nihat penaltı noktasından gol vuruşu yapamıyor.
Nobre Maç başından beri defans'a faul yapmak ve elle oynamakla maçı bitiriyor.
Tello hiçbir olumlu pas yapamıyor.
Holosko çıkana kadar zaten kötü.
Eeee Kim atacak attırcak ulan bu golleri.
Gidip bizmi atacaz !
Yine Goca Yusuf oyuna girince iyi niyetiyle bişeyler yaptı.
Keza serdar özkan'da aynı şekilde.
Auta gidecek topta rakibi sıkıştırıp korner yaptıracak kadar yürekli.
Ekrem zaten bence sahanın en iyisiydi...( Gol attı diye değil tabii ki de )
Ooooooofffffffff Beşiktaş'ım Offffffff.....
Çernobilde neymiş , Bu ruhsuz Futbolcuların Yanında...
Hasan Can
30-09-2009, 21:35
Maçtan önce beraberliğe razı idim ama izlerken yaw biz bunları yenmeliz diye düşündüğüm bir maçı kaybettik.Çoluk çocuğa yenildik yazık.
Karakter olarak Beşiktaş'a çok yakıştırdığım Mustafa hoca'yı oyuncu tercihlerinde anlayamıyorum.. Nihat'an ne bekliyon daha ne bekliyon be hocam garibimide boş yere ateşe atıyon.Adam bağırıyo hazır değilim diye hala hala Nihat diyon.Al işte maç 1-0 ken ceza sahasının içinde bi ıska geçti şimdi yüklenirler onu atsa tamam dı bu iş oda ıskalanır mı? falan filan adamın moralini iyice bitirdin.Hakan kaleye alışmış ciddi oranda sempati ve destek kazanmışken neden Rüştü'yle başlıyon.Zaten bu son sezonu ne beklentin var ki.
gs maçına benzer bir maç oldu hatta kopyası erken gelen gol ve gol için yüklendiğimiz dakikalarda yenilen ikinci gol.
Mert Kavak
30-09-2009, 21:47
takıma kızmayınnnn!!! az dua etik kendimize kızalım....!!!
Deniz Özdemir
30-09-2009, 21:51
bu takımdan hiç bir halt olmaz!!! sıfır çekip döneceğiz fb nin düştüğü duruma düşeceğiz..adamlara gülerken başımıza gelecek ne yazık ki..vallahi kötü günde takımın yanındayız diye yıllarca kendimizi yırttık ama ne futbolcuların ne denizlinin nede başkanın umrunda biz kendi kendimizi kandırıyoruz sadece..çok sinirliyim ya.daha maçın başı gol yedik sonrasında o kadar sıkıcı maçtı ki uyumuşum bi uyandım 70.dk ve biz 2.golü yemişiz.zaten sonrasınıda izleme gereği duymadım.bundan sonrada nasıl izlerim bilmem....hani milyon eurolar verdiğiniz tabata, hani fink, hani köybaşınız..hepsinin...
Taylan Kurt
30-09-2009, 22:02
takıma kızmayınnnn!!! az dua etik kendimize kızalım....!!!
Belki daha çok dua edersek galip bile gelebiliriz
Bir ay sonra gol attık ya o konuda sevindim gol atabiliyormuşuz dedim ama
takımın daha çok pas ve gol çalışması lazım
Mert Kavak
30-09-2009, 22:06
http://www.youtube.com/watch?v=v2gZ3ZzmNTc
babam az önce kapıdan girdi bu besteyi dinlediğimi duyar duymaz sordu yinemi yenildiz??? he baba yenildik evet arkadaşlar yenildik ne olcak??? siz hayatta nağmalup ilerliyosunuz her halde sayın sövün şimdi yenilen umutlara ben yapamıyorum çünkü umut benim ekmegim ....
Hakan Kirezci
30-09-2009, 22:13
Şampiyonlar liginde, bir Rus takımına, deplasmanda 2-1 yenilmiş Beşiktaş.
Hayret? Olacak iş mi?
Bu arada Milan San Siro'da 1-0 yenildi.
Pardon söylemeyi unuttum; FC Zürih'e yenildi.
Alayını satın Milan'ın.
Satılamayanlar da istifa etsin.
Taylan Kurt
30-09-2009, 22:19
Yusuf cok güzel oynadı bu arada holosko yu neden cıkartı ?
Cem Ozel
30-09-2009, 22:20
üfür üfür üfürsek işe yararmı bilmiyorum. Herşeyi geçiyorumda Ekrem niye ön libero onu çözemedim. CSKA bizi yenmedi, biz maçı kaybettik.
Neyse Beşiktaş bu sene mazoşist yanımı besleyecek gibi duruyor.
Cem Ozel
30-09-2009, 22:21
Bu arada spiker Ercan Taner'di. soyadından tam emin değilim ama ısrarla holoşko dedi durdu, golden sonra 600 küsür dakikadır gol atamıyor Beşiktaş demesi ise gayet komikti bence.
Hasan Can
30-09-2009, 22:24
Hayret? Olacak iş mi?
Alayını satın Milan'ın.
Kendimizi Milan'la mı kıyaslıyacaz abi.Milan kalan dört maçınıda kazanır yada kazanması süpriz olurmu mu? veya kaç kişi şaşırır ki..
Ya abi biz bu takıma nasıl yeniliriz ya... teknik, taktik, oyuncu seçimi, hepsini geçtim ne olursa olsun.Koskoca Beşiktaş'sın ve karşında son yılların en kötü CSK sına oyuncuların çoğu genç sen bu CSK'ya nasıl yenilirsin.
Sinirden hiç bişey yapamıyorum resmen dondum kaldım.
Avrupada bu takımıda yenemeyeceksek hangi takımı yenecez ki .
Biraz abartı olacak ama kapatalım abi klubü olmaz bu klübü..!_sinir_!
Deniz Özdemir
30-09-2009, 22:29
Hakan abi Milanla biz bir miyiz ya..adamlar bu maçı kaybeder ama 10 maçı kazanır.biz daha birini kazanamıyoruz..vallahi takım futbol oynasın sesim çıkmaz zaten benim.yenildiğimiz yetmiyormuş gibi ortada hangi amaca hizmet ettiğini bilmeyen, o formanın değerinin ne olduğunu kavrayamamış futbolcuların çıprınmasını izlemek içler acısı..sabırla bekliyorum ne zaman düzeleceğiz,maç kazanacağız hadi bunları geçtim ne zaman futbol oynayacağız biz..bugün maçın 60 dk sını uyuyarak geçirdim.yine 2-1 yenilsinler ama benide 60 dk uyutmasınlar o zaman hepsini başımın üstünde taşıyayım...biz burda üzülelim, olsun ya yenilsekte destekleyelim diyelim ama onların umrunda olmasın.vallahi bu artık zoruma gitmeye başladı..illa bizde bazı taraftarlar gibi tesisleri basıp futbolcu mu dövelim.böyle mi akılları başlarına gelecek
Hakan Kirezci
30-09-2009, 22:34
Milan maçı devam ediyormuş daha zaten de söylemek istediğim ortada anormal bir skor yok. Niye bu kadara CSKA yı kendi evinde yeneriz hevesine kapılıvermişsiniz ona şaşıyorum.
Son yılların en kötü CSKA sı bu mudur vallaha da bilemem ama son 25 yılın en kötü Beşiktaşı (Skorlar açısından) budur. Şimdi biz bu halde bu CSKA yı yensek herşey size normal mi gelecekti?
Oyuncuların çoğu genç demişsin ya Hasan işte asıl o yüzden yendiler bizi. Senin de oyuncularının çoğu genç oluverseydi o zaman ümitlenebilirdik biraz.
Deplasmanda 2-1 lik mağlubiyet normaldir. Sürpriz güzel oynasaydık olacaktı ama sürpriz yok. Herşey normal.
Kötü Kayseri'ye yenildik. Kötü CSKA ya yenildik. Çünkü iyi değiliz şu sıralar.
Oyuncularda bir sorun var gibi görünüyor. Yani hepsi iyi oyuncular. Hoca tecrübeli. Forma büyük ama ahenk sorunumuz var ki bu akort nasıl bozuldu, kim bozdu bunu da bilmek için kahin olmaya gerek yok.
Düzelir. Bu sene şampiyon olmayız. Kupayı alamazsak da sorun değil.
Avrupa zaten bitsin de kurtulalım.
Bakalım işimize, yeni oyuncularımız girer onları destekleyelim.
Batuhan'ı var, Necip'i var. Stres kalkınca Serdar adam olmaya karar verebilir.
Bu seneden karlı bile çıkabiliriz.
Can Yılgür
30-09-2009, 22:39
şimdi olaya bir futbolsever olarak taktiksel olarak bakmak gerekirse beşiktaş cska ya oranla daha net gol pozisyonları buldu, kalecisinin ve forvetlerinin beceriksizliği yüzünden mağlup oldu. yani beşiktaşın şu maça bakarak iyi yolda olduğunu iddaa edebilecek insanlar elbette olacaktır ve haklı yanlarıda muhakkak vardır.
Olaya bir beşiktaş aşığı olarak bakarsak artık biriken ve insanların beyninden kanı fışkırtan olaylar geri dönüşü olmayan bir noktaya geldi. Yönetmekten aciz yönetimin yanlışları, her ne kadar suçu şu noktaya gelmemizde az da olsa hocanın saçma sapan ısrarları, kafasını başkasının aldığı paraya takmış işine geldimi profesyönel işine geldi mi duygusal olan futbolcu sınıfının ruhsuzca mücadelesi...
illa küfür mü istiyorsunuz?! bence taraftarı daha fazla zorlamayın şerefinizle gidin..
Deniz Özdemir
30-09-2009, 23:01
vallahi ben CSKA yı orda yeneceğimizi hiç düşünmedim.tam tersi yenileceğimizi biliyordum.tv başına oturduğumda içimde büyük umutlar büyük heyecanlar yoktu ama hani olur ya belki takım artık bu maçta kendine çeki düzen verir,biri çıkar o kötü olan ahengi düzeltir, 2-3 güzel paslaşma, bir kaç güzel hareket, akıl dolu bir kaç vuruş izleriz diye bekledim.yoksa bizim bu guruptan çıkmamızın imkansız olduğunu çok iyi biliyorum..derdim FUTBOL OYNASINLAR..asıl yapmaları gereken işi yapsınlar yani..
Hakan Kirezci
30-09-2009, 23:07
Alemsin valla Deniz.
Takım futbol oynayabilse zaten neden yenilsin.
Ha, yüreğini koysun ama beceremesin diyorsan olmaz o.
Böyle yönetim ve emekli kahvesinde dama oynar gibi bir hocalıkla o topçulara yürek mürek koyduramazsın.
Deniz Özdemir
30-09-2009, 23:17
niye abi her zaman futbol oynayan takım kazanıyor mu.Bizimde futbol olarak takımı beğendiğimiz ama yenildiğimiz maçlar olmadı mı..en azından çabalasınlar ellerinden geleni yapsınlarda bizde diyelim ki " oyuncularımız çok emek verdi,mücadele etti ama kazanamadık " . İşte ben o zaman üzülmem, sinirlenmem...böyle olduğumuz zaman takım için umut taşıyordum içimde şimdi hiç bişey yok maalesef:(
Ercan Kartal
30-09-2009, 23:52
faturayi birilerine kesip, macin geri kalanini olumlamak yerine . ulen bu top yuvarlaktir demek istiyorum gerci dortkosede olsa zorlama forvet gibi oluyor yani aslinda olmuyor be abi . endustriyel futbol ruhu icimi sardi bir seyler degistir hocayi mesela bir kacini kadro disi birak futbolcularin diyo icimde bir seytan, digeri ise nazarboncugu takiyor demirorenin yakasina ve hatta bir digeri medyaya KINA dagitiyor . inanmadigim tanrinin inanmadigim melegi formanla yat bu aksam diyor ......
Hakan Kirezci
30-09-2009, 23:58
Hepiniz formanızla yatın derim ben.
Satılık olmayan bir tek odur, gerisini boşverin.
Hakan Kirezci
01-10-2009, 00:43
Hocanın maç sonu açıklamasını da ılık süt ya da soğuk duş niyetine alın öyle yatın.
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, CSKA Moskova maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Denizli yaptığı açıklamada "Mükemmele yakın çizgiye geliyoruz, çok basit bir hatadan ikinci golü yiyoruz. Yazık. Öyle bir rakiple oynarsın ki; sana futbol oynatmaz bir takım vardır sahada dersin yapacak bir şey yoktu. Beşiktaş birşey yapmak çabasındayıken öyle bir yerde kırılıyor ki; atağa kalkarken gol yiyoruz.
Söylenecek bir şey yok. Üzüntüden başka birşey bulamıyorum. Beşiktaş Avrupa`da devam edecek. Lige de bu hafta ben varım mesajını verecek. Öyle sinyaller geliyor. Maç kaybedilebilir. Sizden üstün oynayan, sizi baskı altına alan bir oyun olsa yenilgiye tamam dersiniz. Öyle bir oyun olsa tamam ama söyleyecek başka bir şey yok." dedi.
Bulent Golbas
01-10-2009, 03:55
Hepiniz formanızla yatın derim ben.
Satılık olmayan bir tek odur, gerisini boşverin.
yazacak baska birsey yok ,olayin ozeti bu.
Mert Kavak
01-10-2009, 08:41
sokaga formayla çıkmak şart oldu hadi bakalım
Demir Han
01-10-2009, 09:17
Hayret? Olacak iş mi?
Alayını satın Milan'ın.
Hakan Bey,
Her yenilgimizde başka bir takımın süpriz mağlubiyetini örnek gösterebiliriz.Bakalım milan o gruptan çıkamasın da görelim :)
Tumay Dogan
01-10-2009, 10:03
walla ister bana kızın...ne derseniz diyin...
ben tellonun topu ayağından her kaçırdığını gördüğümde..nihatın topa vurmaktan aciz kaldığını görünce...çok ümitlendiğim ismailin saçmaladığını görünce..nobrenin kendi kendine saçmaladığına şahit olunca...
yaprak dökümünü seyrettim....nası olsa ikisinin bi farkı yoktu :(
Umit Bayezit
01-10-2009, 10:55
Bu arada spiker Ercan Taner'di. soyadından tam emin değilim ama ısrarla holoşko dedi durdu, golden sonra 600 küsür dakikadır gol atamıyor Beşiktaş demesi ise gayet komikti bence.
ilker yasin di cem
Demir Han
01-10-2009, 10:59
İ... Yasin'in sunduğu maçlarda inanın TV nin sesini kısmak geliyor içimden
Murat Aru
01-10-2009, 11:20
Sesi kısmana gerek yok adam zaten cenaze töreninini sunar gibi maçı sunuyor.
Murat Ödemiş
01-10-2009, 12:48
top rakip oyuncunun ayağında kale o topun menzili içinde kaleci topuda görüyor oyuncuyuda ...iyi kaleci böle bi durumda göz ucuyla sağa sola ansızın bakar ve kaleden ne kadar uzak olduğunu anlar şut çekilebilir ihtimalinide düşünür yer tutar ...
ama olsun golü yedikten sonra yan hakeme valla ofsayt hareketi çekmediya ona sevindim demekki gelişme var rüştüde
ve nihayetinde sevgili beşiktaşlılar
başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma
Ertan Türker
01-10-2009, 13:41
Bu Beşiktaş'tan bir şey olmaz demedik mi MÜLAYİM !!!!!
MÜLAYİM MÜLAYİMMMM AHHHH MÜLAYİM....
Cem Ozel
01-10-2009, 14:18
Olabilir holoşko holoşko diyen bir Ercan Taner'i biliyordum. İlker Yasin'in sunduğunu bilseydim o uğursuzun sunduğu bir maçı nasılsa kazanamıyoruz izlemezdi bile.
Zaten maç değilde olimpiyatları sunar gibi bir hava vardı üzerinde.
Ercan Kartal
01-10-2009, 15:27
holoşko evrilir hoş koy olur . kim dediyse onu kovalar
Latife Kara
01-10-2009, 17:43
yenilginin ve beşiktaşın bu yıl bu halde olmasının en büyük sorumlusu Rüştü ve taraftara şirin gözükmek için tek forvet oynarken orta sahaya gelip sözde pres yapan güreşçi Nobredir.
rüştü hem gs hem csk maçlarında ikişer kez berbat goller yiyerek takımın iyi oynadığı yada denge kurmak istediği anlarda takımın gardını düşürmüştür.ayrıca rüştü geçen yıl ya da daha önceki yılda takımımıza bir iki maç dışında faydası olmadığı halde neden oynatılmaktadır bunu anlamakta zorluk çekiyorum.
3. ligde değil golcü STOPER mevkiinde oynayabilecek kapasitede olan bir NOBRE beşiktaşın yabancı sınırlamasının olmadığı bir avrupa maçında bile nasıl ilk 11 futbolcusu olur o ise tam bir trajedi.
adam her maç 10 kez faulün(lehimize yada aleyhimize) içinde ve bu oyunun hep soğumasına hemde yaklaşık 5 dakikalık bir kaybına neden oluyor.lehimize olanlar hiç bir şekilde güzel sonuçlanmamakta birlikte sadece rakibin toparlanmasına yardımcı oluyor. duran toptan ve doğacak karambolde son zamanlarda atılan bir golü ben hatırlamıyorum.
yıllarca bizi kandırdılar Rüştü en iyi kaleci diye.zico sadece anladı:rüştü benim 3. kalecim dedi...
nobrede yıllık 2,2 m.yurosunun keyfini sözleşmesinin son gününe kadar kullanıp daha sonra brezilyanın ikinci lig ekiplerinden birine 29 yaşında 300 bin liraya anlaşma yaptığında herşey çok geç olabilir.
bu takımın gelmiş geçmiş en iyi yabancı golcüsü:BOBO, bi şekilde zorla gönderilmek istenerek,kadro dışı bırakılarak,menejer bozuntuları tarafınndan şampiyonluk faturaları kesilerek.demoralize edilmiştir.o gittiğinde ise biz,nobreyi bize forvet diye sunanlar boboyu satmak aptallıktır diyecekler
bu takımın rüştüye ihtiyacı yok ama Hakan a var
bu takımın golcüye ihityacı var:çift ön libere oynuyoruz allah aşkına nobre pres yapmasın gol atsın bize asist yapsın ne bileyim topla geri dönmesini .aldığıtopu geri vermesini öğrensin
Beşiktaşmı: çok iyi takım, bu ikisi dışında. sadece biraz şanssısız.o da döndüğünde herşey çok güzel olacak.
ama bu iki şahıs hala futbol oynamaya devam ederlerse rakip hep 5 stoperle (4+ nobre) oynayacak,kalecimiz ise yenilen golden sonra elini kaldırıp hakem doğru koşacak.
bunlar benim izlenimlerim belki kişiselleştirilmiş ama bunlar gerçekler.futbol iyi futbolcularla oynanır.
bir kleberson gördük biz 2 yıl boyunca ön liberoda oynayıp tek bir sarı kart görmedem ülkesine dönen.ben gördüm onu canlı canlı 2 yıl.yediremezler onu bir daha bana futbolcu diye,brezilya milli takımında oynasa bile...
Demir Han
01-10-2009, 18:54
Sayın Kara
Daha önce yazmış olduğum gibi başımız ve sonumuz f.b. li olduğundan beri başımız dertten kurtulmadı.Biri atar gibi yapıyor ama atamıyor biri de tutar gibi yapıyor ama tutamıyor...
M.Ilke Bortacina
01-10-2009, 20:55
Yine söylüyorum.. İlk 10 dk yapmamız gerekenler nedense son 10 dk ya sığdırmaya çalışıyor..
Bizim orada bunun adına, YUMURTA KAPIYA SIKIŞINCAderler..
Hakan Kirezci
01-10-2009, 21:20
Eldeki malzeme budur kardeşler o halde sızıldanmayı kenara bırakıp duruma bakalım.
Rakip baştan beri CSKA idi. Manu' yu biliyoruz. Wolfsburg'u bilmiyordum, dün seyrettim. Fena adamlar.
Şimdi Manu grupta herkesi yener (Bir Almanya deplasmanları zor ki o da bizi ırgalamaz)
CSKA ile onların sahasında oynadık ve yenildik, bunun Şeref Beyi var. Son dakikada attığımız gol çok hayati bir gol olabilir.
Bizim iki Wolfsburg bir Manu maçımız CSKA' nın iki Manu bir Wolfsburg maçı var.
Evde CSKA' yı yenersek ki susuz götürürüz eminim, bize lazım olan Alman takımından 2 puan. En az birini Şeref Bey'de alırız.
Hatta sanırım Manu deplasmanı grubun son maçı olacağından o maçı pek ciddiye alacaklarını sanmıyorum. Geçen yıl ki Fenerle oynadıklarımaçı hatırlayın.
CSKA'nın bundan sonra puan alabileceği maç hangisi olabilir bir düşünün bir de bizi düşünün. Çok kötü bir takım CSKA. Bizim cenazemizi ancak yenebildiler.
Yani lafın belinin kırıdığı nokta şudur.
Bizim UEFA ligi şansımız CSKA'dan fazladır.
2. Tur zaten Fanteziydi geldi geçti işte.
Bekleyelim ve grup üçüncülüğünü alalım.
Alacağız da.
Safak Batman
01-10-2009, 21:53
bence CSKA başka puan alamaz biz burda CSKA yı 2 farklı yener,almanlardan da CSKA ya attıklarında daha az gol yersek UEFA ligine çıkarız ki şuanki görüntüyle yapabileceğimiz en iyisi bu.
Mustafa Şengezer
05-10-2009, 01:25
Maçı 200 Tane Rusun Arasında Izledim...ve Bitiremedim Maçı Izlemeyi çıktım çünkü çok Kötü şeyler Olabilirdi.saygılar...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.