PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İçimizdeki İrlanda'lılar

Demir Han
23-09-2009, 17:34
Şampiyonluk ve yeni transfer ücretleri ile özellikle Bobo ve Tello üzerinde yoğunlaşan bazı tenkitler var.Umarım doğru değildir... ama insanoğlu işte Tabata'nın 1,3 Nobre'nin 2,3 aldığı yerde Tello'ya 0,9 Milyon reva mı...
Yahu Tabata ve Nobre hatrı sayılır oyuncular olsa neyse de ..bunlar sümüklü paçoz Bre-rezilya oyuncu türevleri....eee Tello'ya da hak vermiyor değilim hani

Murat Aru
23-09-2009, 18:53
Şampiyonluk ve yeni transfer ücretleri ile özellikle Bobo ve Tello üzerinde yoğunlaşan bazı tenkitler var.Umarım doğru değildir... ama insanoğlu işte Tabata'nın 1,3 Nobre'nin 2,3 aldığı yerde Tello'ya 0,9 Milyon reva mı...
Yahu Tabata ve Nobre hatrı sayılır oyuncular olsa neyse de ..bunlar sümüklü paçoz Bre-rezilya oyuncu türevleri....eee Tello'ya da hak vermiyor değilim hani

Bolt yazan Cümlen seni uyarmak için iyi bir neden.

Hangi zihniyet kendi futbolcusuna bu şekilde hakaret edebilir?
Cevap: HALKIN TAKIMI anlayışını benimsememiş bir üye!

Turgut Eren
23-09-2009, 19:37
muratın eleştrisine katılmakla birlikte, demirin yazısının anafikrine de katıldığımı belirtmek istiyorum. takımda ücret adaletsizliği var. futbolcular kazan kaldıracak. az kaldı.

Deniz Akkuş
23-09-2009, 20:25
demir arkadaş takım içerisindeki uçurum kadar fark yaşanıyor aldıkları ücretler konusunda katılıyorum amma.. herşeye rağmen takımımızda oynayan iyi yada kötü oynamış fark etmez bu şekilde hitabınıza kesinlikle karşıyım..

Demir Han
23-09-2009, 20:30
Merhaba Murat

Soruna cevabını da kendin vermişsin fakat itiraz noktamı sana belirtmem lazım
Ne Nobre ne de Tabata gibilerini ben asla bize layık oyuncular olarak görmedim eğer bu laflar onlar için ağır ise sen de bu lafları onları getirenlerin sıfatları olarak düşünebilirsin.

Yazdıklarımın arkasındayım ve olacağım bir Beşiktaş'lı gibi.
Beşiktaş'lı olmak görünenleri eleştirmemek değildir.Bizleri aptal yerine koymaktan çekinmeyenleri getirdikleri ile hakettiklerini düşündüğüm gibi de eleştireceğim.Üslubum okuyanlara rahatsızlık verdi ise kusura bakmasınlar

Murat Aru
23-09-2009, 20:41
Eleştiri ile hakaret ayrımını yapabilmek önemli bir ayrıntı olsa gerek.
Bahsettiğin kişiler sahada sırtında Beşiktaş Forması taşıyan kişiler.
O zaman biz senin her kafan attığında hakaret etme özgürlüğüne ses çıkarmayalım. Bu gün Nobre yarın bir başkası.
Belki eleştiri noktan doğru olabilir ama asla hakaret etmen doğru değil.
Bu eleştiri sadece sana değil bu tarz konularda çoğu arkadaş aynı hatayı yapıyor. Çogu yada azı ama örnek çok.

Benimde kafam atıyor ama hakaret etme özgürlüğümü klavyede kullanmak yerine başka yerler buluyorum.

Can Topal
23-09-2009, 20:58
Futbolcu sadece bi maldır futbolun pazar olduğu dönemde.. Tabata ya da Nobre'nin aldıkları parada da hiçbir sucu yoktur.. Şuçlu arancaksa yönetim koltuğunda oturuyo.. Herseyi gectim Bjk formasının içinde ter döken futbolculara böyle sebeplerle hakaret etmek Halkın Takımı bünyesindekilerin aklından gecmiyecek birsey..

M.Ilke Bortacina
23-09-2009, 21:03
Murat' a katılmak ile beraber,

Burayı diğer forumlarda, tribün görmemiş, beşiktaş' ı BEŞİKTAŞ gibi yazmayı bilmeyip, sadece egolarını tatmin etmek için veya ortalık karıştırmak uğruna futbolcuya, taraftara, hatta halkın takımı forumunda bile en fazla eleştri okları ile hedef gösterdiğimiz yönetime bile laf ederken canı candan acıtacak atıflarda bulunan yerlerden biri olarak görmemek gerekli..

Burası Halkın Takımı.. Burası Sabah BEŞİKTAŞ ile kalkıp Akşam yatmadan önce duasını BEŞİKTAŞ ile bitirenlerin mekanı..

Bunun için burada Halk gibi yazalım.. doğru kelimeler seçip kuralları Siyah Beyaz kefenin üzerine koyup hayatı BEŞİKTAŞ ile yaşayarak yorum yapmak gerekir.... Yani kısacası Beşiktaşlı olduğumuzunu unutmamak gerekli.. Yoksa diğer ucube takımlardan ne farkımız kalır ki ?????

Bizi, bahsetmiş olduğum bu diğer ucube takımlardan ayıran en büyük özelliği bir kez daha kanıtıyla anlatmak isterim,

Kayseri maçında, nedendir ki tribünde kahrolan bizler sahada ter akıtan futbolcuya s... g.t veya Teknik direktöre istifa et diye bağırmıyoruz ? İlk önce bunun neden olduğunu bir kavramak gerekiyor.. Aslında cevabı çok basit.. Ve bu cevap, bizi diğer ucube takımların taraftarından ayıran en büyük özellik olarak her yerde sivrilmektedir..

Cevaba gelince : yönetim... :) yani nam-ı diğer, bu takımın kötü oynamasına neden olan en büyük kaynak

Saygılar..

Bulent Golbas
24-09-2009, 03:29
hepsi iyi guzelde, tello, bobo yada baska her kimseler artik, bu arkadaslarin ucretlerine zam yaptirmak icin yaptigi seyler bize ,besiktasa hakaret degilmi. bu sporcu arkadaslar sozlesmelerini imzalarken silah zoru ile mi imzaladilar. sozlesmeleri biter oturur konusurlar istedigi parayi kim verirse o kulupte oynarlar(bakiniz fenerbahceli lugano. kendisi atip tutuyordu ,kuyrugunu kivirip dondu geldi, cunku turkiyedeki parayi hicbiryerde kazanamazlar)..

belli bir ucretle anlasip sonra da ''zam yapmazsaniz oynamam''demek nasil bir karakterdir..(not;bazi arkadaslar oyle birsey yok, basinin uydurmasi diyebilir ama gorunen koy kilavuz istemez birileri takimda huzursuzluk yaratiyor)bence cozum avrupada oynayip kendini ispatlamis olanlar disinda g.amerikali futbolculardan mumkun oldugunca uzak durmaktir.

Ismail Hakki Demirel
24-09-2009, 07:53
Futbolcu'ya istediğini vermezsen ondan sadece sahaya çıkmasını beklersin...

Ötesini sana kazandırmaz.

Eee Ne diyoruz Endüstriyel Futbola KARŞI !

İşte Bunada karşıyız, pahalı transfer paralarına, yıllık ücretlere, kaprislere...

Biz birazda herkesi , kendimiz gibi mi sanıyoruz ne ?

Her ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın sen sen ol !
Ne Beşiktaş'ına, Ne Başkanlık Makamına, Ne Futbolcusuna HAKARET ETME !

Uslubuyla Eleştir, Ama Hakaret etme...

TEK YOL BEŞİKTAŞ.

Demir Han
24-09-2009, 09:34
Halkıntakımı ama bu toprakların halkının takımı olması gerekir ve bu toprakların halkının gücü ile ayakta durabilmelidir.Hem fiziki hem maddi hem de manevi olarak.Takıma kalitesi çok da yüksek olmayan (hatta kalitesi olmayan) yabancılar ile doldurulması en başta karşı olduğum noktadır.Eğer halkıntakımı isek yukarıdaki argümanları savunmamız lazımdır.Ben takımdaki tüm yabancıların son derece kalitesiz ve gereksiz olduklarına inanıyorum.Sahadaki 11 in 8 yabancı iken biraz komik oluyor halkıntakımı demek...

Demir Han
24-09-2009, 12:05
Arkadaşlar,
Futbolcular konusundaki hassasiyeti "Seçilmiş Başkanımız" konusunda da göstermenizi ve "tüpçü" gibi sıfatları da aynı hassasiyetle uyarmanızı diliyor ve bekliyorum.

Ertan Türker
24-09-2009, 15:08
Bu sene takımın huzurunu bozan maalesef NİHAT KAHVECİ olmuştur... Aldığı para ve diğer özellikleriyle....

Ertan Türker
24-09-2009, 15:09
Arkadaşlar,
Futbolcular konusundaki hassasiyeti "Seçilmiş Başkanımız" konusunda da göstermenizi ve "tüpçü" gibi sıfatları da aynı hassasiyetle uyarmanızı diliyor ve bekliyorum.

Bu da kapak olmuş valla _)

Ertan Türker
24-09-2009, 15:11
Halkıntakımı ama bu toprakların halkının takımı olması gerekir ve bu toprakların halkının gücü ile ayakta durabilmelidir.Hem fiziki hem maddi hem de manevi olarak.Takıma kalitesi çok da yüksek olmayan (hatta kalitesi olmayan) yabancılar ile doldurulması en başta karşı olduğum noktadır.Eğer halkıntakımı isek yukarıdaki argümanları savunmamız lazımdır.Ben takımdaki tüm yabancıların son derece kalitesiz ve gereksiz olduklarına inanıyorum.Sahadaki 11 in 8 yabancı iken biraz komik oluyor halkıntakımı demek...

Valla bu da 10 numara olmuş. Pardon pardon hatta 10.5 numara olmuş TABATA gibi mübarek :D

Ismail Hakki Demirel
24-09-2009, 15:38

Demir,

Hakan Abi'nin söylediği bir şey vardı.

"Artık Herkesin Kendi Beşiktaş'ı var" gibi bir şeydi.

Bizde öyle işte...

Herkesin kendi Beşiktaş'ı var... Ben hayalimdeki Beşiktaş'ı yaşıyorum.

Yani o Halkın Takımı olan Beşiktaş'ı...

O yüzden Komik filanda olmuyor anlaşılan o ki sen bunu idraak edememişsin.

Zaten verdiğimiz mücadele Endüstriyel Futbol'a değil mi ?

11 kişini 8'inin yabancı olmasıda endüstriyelleşen futbolun sonucu değil mi ?

Eee Daha ne...

Biraz bu sitenin ne için kurulduğunu burda bulunan insanların ne için niye olduğunu idrak etmeye çalışırsan sende bizleri anlar , futbolculara, başkan'a hakaret etme dememizdeki asıl manayı çözersin.

Yıldırım Demirören'in şahsını sevmek zorunda değilsin, Ama ona Beşiktaş Başkan'ı olarak Temsil ettiği Makamdan ötürü saygı duymalısın...

Yakışıp yakışmadığı senin tasarrufun benim tasarrufum, ama ne sana ne de bana bu tasarruf HAKARET HAKKI'nı vermiyor.

Tıpkı o kutsal formayı giyen futbolcularımıza HAKARET ETME hakkını vermediği gibi...

Demir Han
24-09-2009, 16:43
Merhaba İsmail
Bende aynı şeyi söylüyorum
Evet bu da benim olmasını istediğim Beşiktaş'ım ya adam gibi yabancı yada hiç.. ortası yok...
Bu arada benim bu yazıma yazdığıma verilen tepki şimdiye kadar defalarca birçok kişi tarafından yazılan "tüpçü" söylemi için verilmemişti bunu da işaret etmek isterim.

Ismail Hakki Demirel
24-09-2009, 16:55
Tüpçü Söyleminede gereken tepki gereken yerde verilmişti emin ol...

Bende Demirören'ci değilim.
Bende İstifasını istiyorum.
Ama Asla Hakaret Ederek değil...

Tabata'nın Beşiktaş'ın futbolcusu olmadığını bende biliyorum,
Ama hakaret ederek söylemiyorum !

Ercan Kartal
24-09-2009, 17:10
uyarilari dikkate almak bu kadar zor olmamali . herseyi kimlik ,karakter savasina cevirmekte ustumuze yok .
demirhan kardesim avatarin icinde bir seyler soylemek isterim . sadece turk bayragi koysan bir sey demezdim ama parmak izine kadar turk tanimli avatarin fazlasiyla irkci bir resim benim icin ve burasi irkciliga ve endustriyel futbola karsi olanlarin bir platformu .

Demir Han
24-09-2009, 17:19
Uyarıyı kabul ediyorum.
Ben tavrımı koydum ya iyisi yada kendi halkımızdan gençler.
Bu sebeple de kendisini ispatlayamamış oyuncuların gözümde hiç değerleri olmayacak.Ne yazık ki onlara bu formaları layık görenlere.

Avatarım ise kendim seçtim ırkçılık ile alakası olmadığının altını çizerek bu konuyu tartışmaya açmak istemiyorum.

Demir Han
24-09-2009, 17:33
Sevgili Ercan
Yine de sen rahatsız olduğun için şu açıklamayı yazmak isterim
Parmak izimde bulunan Türklük değil hepimizin gölgesinde yaşadığı Türkiye Cumhuriyeti'ne ait olan bayrağımızdır.

İlkem de buna paralel olarak Ne Mutlu Türk Olana değil Ne Mutlu Türk'üm Diyene' dir.

Bunu da sırf bunu yazdın diye yazdım.Olası diğer yazılara bu konuda cevap vermeyeceğimin altını -bunun platformunun burası olmadığının bilincinde olarak-kalınca çizerim.

Ercan Kartal
24-09-2009, 19:08
benim amacim seni karsit gorus yada dusman ilan edip saldiri yapmak filan degil , bana dogru gelmiyen bir olayi direkt olarak sana ilettim . otekilestirmek en sevmedigim seylerden biri ama bazen fazla aciksozlu olan biriyim herkezin kafasindan geceni ben direk soylerim .

Can Topal
24-09-2009, 20:24

Halkın Takımın da ki ''halk '' kelimesinden yerli anlamını mı cıkarmıstın ?

D.Asya Açıkelli
24-09-2009, 21:12
brezilyadan,arjantinden,şiliden herhengi birilerinin futbolu burda coğunlukta oynaması abes değildir...
abes olan,alınan paraların mağlup biten bi mactan sonra akla gelmesi ve sadece yabancı oyuncuların batmasıdır

Ertan Türker
25-09-2009, 08:49
İş sadece Demir Han'ın avatarında bitmiyor. Demir Han'ın avatarı tamamen faşizm kokuyor bunda hem fikirim ama aramızda daha ne dinci ne fetoşçular varmış onu da geçen hafta duydum... Bunu da ben belirteyim tamamı karşımdadır yanımda değil o yüzden bazı durumların ve söylemlerin daha dikkat ve tartılıp konuşulması...

Demir Han
25-09-2009, 09:30
Arkadaşlar yukarıda söylemlerimi yazdım.Şekilci olmayın.Avatarıma faşist imgedir diyenler de onun olmadığını görmek istemeyecek kadar körler.O parmak izindeki BAYRAĞIMIZDIR.

Cem Ozel
25-09-2009, 14:01
Bu Bobo, Nobre, Tello üçgenindeki bir problem değildir. Bunun böyle olacağı, olduğu zaten yıllardır söylenmekte ve futbol endüstrisine bu yüzden karşı çıkılmaktadır.

Dip not: Konun başındaki hakaretin, üzerinde Beşiktaş forması taşıyan futbolculara yapılması, -hem de Beşiktaş'lıyım diyen birisi tarafından- çok düşündürücü.

*avatar en başından beri benimde dikkatimi çekmişti gerçi tartışılması gereken yer burası değil - beleştepede olabilir- ama hazır konusu açılmaşkıen sormak istedim Bayrağımız neden parmak izinde?

Demir Han
25-09-2009, 14:07
Olmaması için neden nedir ?

Cem Ozel
25-09-2009, 14:09
Olmaması için bir neden yok, zaten asıl soru birşeyin neden olduğudur, olmadığı değil.

Demir Han
25-09-2009, 14:26
Felsefene saygı duyuyor fakat katılmıyorum.

Ertan Türker
25-09-2009, 14:54
Siz işi .. sardınız da hadi hayırlısı bakalım....

Demir Han
25-09-2009, 17:33
Eyvallah.. bence de kapatalım konuyu bakalım işimize...
Bu arada bu hafta puan alacak mıyız ? 3-0 mı olacak eğer oyle ise ilk galibiyeti aldık demektir. :)