Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuncay ÖZİLHAN Başkanımız olsa nasıl olur?
Olcay Er
01-10-2009, 12:55
Aslında önce nasıl bir yönetim istiyoruz, bu belirlememiz lazım. Önemli olan başkanın ismi değil, sistemin kendisi. Başlığa baktığımızda her nekadar başkanın ismi olsada bu bir çelişki değil, çünkü Tuncay ÖZİLHAN'ın başkanlığındanki Efes Pilsen yönetimi müthiş işlere imza atıyor. Hemde tamamen sistematik ve istikrarlı bir biçimde. Her üye ne yapacağınını, görevini biliyor. Öyle ki final serisinde Başkanı tribünde bile göremiyorsunuz.
Ve en önemlisi İbrahim ALTINSAYIN sistemin en önemli dişlisinin olduğu bir yönetim sizce nasıl olur.
Demir Han
01-10-2009, 14:52
Tuncay Özilhan konusunda fikrim pozitiftir.
Devrim Sur
01-10-2009, 16:49
Başkan dediğiniz kişi herşey olmamalı. Yönetim anlayışı profesyonelleşmeli. Takımın idaresi bu işte uzman olan yöneticilere paylaştırılarak dağıtılmalı. Ülkende bu tarzda yönetici mi yok. O zaman avrupada üst düzey kulüplerin kapıları bunun için açık. Yollarsın yönetici adayını yetiştirirsin. Bunu yıllar önce diğer avrupalı kulüpler İngiltereye uzmanlaşmaları için yönetici yollayarak yaptılar. İşte bu yüzden gelecek olan başkan kim olursa olsun bu anlayışta olmalı. Yönetimi profesyonellerden oluşturma anlayaşında olmalı. Bu anlayışta olan kişi olarak İbrahim Altınsayı görüyorum.
Vedat Benakay
01-10-2009, 17:30
cok merak ettım hep.basketboll maclarında neden Kartalıma verılen yer sayısı !!!!lere gore cok az olmustu.mutlaka Tuncay beyın bır acıklaması vardır elbette
Demir Han
01-10-2009, 18:52
Sayın Altınsay bu konuda bir girişimde bulunuyor mu açıkçası ben pek de istekli değilmiş gibi görüyorum
Birol Erkul
02-10-2009, 09:46
ibrahim altınsaya bir türlü ulaşamadım fikrini sormak için...son umut eşine mail attım ama hiç cevap gelmedi..
Cem Ozel
02-10-2009, 10:53
Ne dediğini bilen başkan gibi başkan istiyorum. Gönlüm İbrahim Altınsay'dan yana.
Ertan Türker
02-10-2009, 13:24
Cola Turka'dan kat kat iyidir. Düşünsenize formada EFES PİLSEN yazıyor aman allahım rüya gibi..
Ufuk Biyik
02-10-2009, 13:26
Ben Tuncay Özilhanın basketbolda efes pilsenle elemizden aldığı şampiyonluk için ne diyecek merak ediyorum(finallerde bariz hakem hatalarıyla vermiştik şampiyonluğu)
Ufuk Biyik
02-10-2009, 13:26
Ben Tuncay Özilhanın basketbolda efes pilsenle elemizden aldığı şampiyonluk için ne diyecek merak ediyorum(finallerde bariz hakem hatalarıyla vermiştik şampiyonluğu)
Ertan Türker
02-10-2009, 13:28
ohoooo Ufum sendeeeeee :) Kimler almadı ki şampiyopnluklarımızı ama başkan hala Adnan Polat'a sarılıyor. Hatta Beşiktaş gol attıktan sonra bile...
Ali Yaşar Kultufan
02-10-2009, 14:16
Çok güzel olur hemde yeterki Y.Demirören gitsinde kim gelirse gelsin düşüncesi camiada bütünleşti.Her şey BEŞİKTAŞ'ımız içinn hayırlısı olsun.Tabii bunun yanında iyi bir yönetim şart...
Dinçer Durak
02-10-2009, 19:51
Basket maçlarında her zaman bize kötü davranmıştır taraftar olarak
Ufuk Biyik
03-10-2009, 01:49
ohoooo Ufum sendeeeeee :) Kimler almadı ki şampiyopnluklarımızı ama başkan hala Adnan Polat'a sarılıyor. Hatta Beşiktaş gol attıktan sonra bile...
Ertan abi o yıldırım demirörenin hatasıdır ama madem tuncay özilhan o kadar iyi BEŞİKTAŞlı bir anlatsın o sezon olanları benim sadece merak işte
Özgür Öge
04-10-2009, 22:56
Aslolan kulübün özgücüyle yönetilmesidir,illa bir parababası bize başkan olsun endüstriyelleşelim,fenerbahçelileşelim arayışında olanlar için ideal başkan adayı Demirören'dir.
Hakan Ozel
05-10-2009, 02:46
bence isimden ziyade adam gibi planlı ve projesi olan zeki ve sol goruslu bir baskan gelsin :( tabi bu hayalim umarım gerceklesir bir gun
Taylan Kurt
05-10-2009, 20:02
İşini bilerek yapan sözünün arkasında duran adam gibi biri gelsin he bende mubariz mansimov gelsin isterim bu saydığımözellikler mansimovda varmıdır bilmem... :)
Safak Batman
07-10-2009, 00:22
burdan devam...
http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=6226
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.