Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Başkanına yumurtalı tekmeli Saldırı!
Murat Aru
01-10-2009, 20:33
Demirören bu kulubün resmi başkanı mı?
Delegelerin oyuyla mı seçildi?
Mert Kavak
01-10-2009, 20:34
her şeyin boku çıkıyo....
Ismail Hakki Demirel
01-10-2009, 20:43
Valla artık bir yere kadar.
Bu sene olabildiğimizce kötü bir durumda bitireceğiz ligi, Demirören olsada olmasada !
O yüzden gitmeliki yeni gelecek yapılanma bu sezon'a komple havluyu atıp gelecek sezon için çalışmalara başlamalı...
Şu yıllardır ortaya çıkmayan muhalefeti bir görelim bakalım...
Murat Aru
01-10-2009, 20:48
Muhalefet sadece kongre zamanı çıktığına göre çıkarlar yakında inlerinden.
Serdan Sefer
01-10-2009, 21:13
bakin arkadaslar bu son uc bes gunun degil y.d. doneminin basindan beri biriken hatalarinin artik iflasi demektir,yillardir surekli yanlis transfer politikasi ve tek adamlik yonetim anlayisi ile besiktasi bugunlerde alay konusu yapmistir.herseyin para oldugunu sananlar ve ona alet olanlari goruyoruzki su an milyonlarca besiktaslinin hakki olan paralari hic hak etmeden yiyorlar,haram olur o paralar.arkadas oynamiyorsaniz bunun bir cezasi olmali,burasi buyuk bir sirket zarar ettirmeye haklari yok,madem zarar ettiriyorlar o zaman transfer zamani para diye yanan bu para gozlerin cezalarininda cok cok agir olmali ve artik performansa gore para dagitilmali.kim gelirse gelsin,yeterki y.d. gitsin.
Bahadir Ozdemir
01-10-2009, 21:16
Olayın kulübümüzce duygusallaştırıldığı açıklamasına aynı yaklaşımla birlikte, tepkinin asla Beşiktaş başkanlığına değil, "geçici" Beşiktaş başkanına olduğunu ısrarla belirtir, görülecek güzel günlerin güneşinde uyanacağımız sabahı birlikte yaşamayı gönülden isterim.
Deniz Akkuş
01-10-2009, 21:27
yinede yapılanın bir zamanlar renkli takımın rüştüye yaptığının aynısı olduğu kanaitindeyimm.. ne olursa olsun o şahıs şuanda başkan ve biz beşiktaşlılar olarak tepkimiz tribünde vermeliydik.. bence bu beşiktaş taraftarına hiç yakışmadı
Safak Batman
01-10-2009, 21:33
işte bizdeki muhalefetin muhalefet anlayışı bu.
eğer giderse-ki bu üye yapısıyla gitmesi çok zor görünüyor-gelen onu çok aratacak.
Ufuk Biyik
01-10-2009, 22:28
ben demirörenin en çok sözünde duramayan başkan olduğu için ve şu BEŞİKTAŞlılık duruşu deyipte ayaklar altına değerlerimiz için gitmesini istiyorum sanırım bundan kötüsü olamaz
Ufuk Biyik
01-10-2009, 22:37
ayrıca ben böyle bir olayı tarihimizde daha önce görmedim hatam varsa düzeltin bir başkana bu şekilde saldırıya şahit olmadım artık sayın demirörenin bence bir şeyleri düşünmesi lazım hatta harekete gecmesi lazım
Demir Han
01-10-2009, 22:49
Bunu yapanların aynı zamanda kendisine tribünlerde istifa diye bağırmayanlardır.Bunu yapanların gerçek taraftar olmadığına inanıyorum.Sonuçta yapılan makam başkanlık makamıdır.
Muhalefet nerdesin?
Fırat Gürgan
01-10-2009, 23:21
Tepki yerinde veya değil , o herkesin kendi bileceği iştir. Fakat ben şahsım adına şu makamlara saygı konusuna katılmıyorum. Makamları hakedenlere saygı duyulur.
Hakan Kirezci
01-10-2009, 23:37
Yanlış düşündüğünü düşünüyorum Fırat.
Örneklemeyle nedenini izaha çalışayım;
Bayrak bir ülkenin bütününü temsil eden bir semboldür örneğin.
Ekonomik değeri değişir ama üç kuruşluk pazene basılmış mendil kadar bir tanesi bile aynı sembolik anlamı yüklenmiştir.
Şimdi önündeki çeşitli bayraklar arasından rengini ya da kalitesini beğenmediklerini yırtıp atman onun taşıdığı sembolik değere bir saldırıdır bayrağın fiziksel varlığına değil.
Demirören'e saldıranlar Milangaz-Likitgaz holdingin bir yönetim kurulu üyesine, sırf şahsını sevmedikleri için değil Beşiktaş'ın Başkanı olduğu için saldırmışlarsa
muhatapları Beşiktaş kulübüdür.
Ben temsil edene saldırdım edilene değil diye bir ayrım yapamazsın.
Makamlar önemlidir. Saygıdeğer bir makamsa saygıyı da hakeder.
Fenerbahçeliler örneğin Demirören'e saldırırlarsa adamı sevmiyoruz hazır diye araya kaynayıp iki de biz mi ekleriz yoksa kavgaya bizim taraftan mı dahil oluruz kararını ver. Verdiğin kararın gerekçesini de bir sorgula bakalım ne çıkacak.
Fırat Gürgan
02-10-2009, 00:09
Abi tabi ki herkesin icraatını beğenmediği kişiye saldırma hakkı yok. Ben zaten protesto şeklini haklı buluyorum demedim. Ama sırf makamlarından dolayı da insanların daha fazla saygı görmesini kabul etmek istemiyorum. Bizde Beşiktaş için koşturan insanlarız , hepimiz kendi şartlarımıza göre ; maddi veya manevi katkılarda bulunuyoruz bu kulübe. Bizden biri gidip başkana siz şurada şurada yanlış yaptınız veya biz şu hareketinizi onaylamıyoruz desek ne olur? Ne olacak bizi yaka paça dışarı atarlar, kaale bile almazlar. Ama içimizden biri Divan kurulundan olsa öyle bir şey olabilir mi? Tabi ki hayır.
İşin şu yönü de var ki ; çürümüş bir kongre sisteminin içinden çıkan bir başkan , aynı kendinden önceki başkan gibi bir dizi bu tip olayla karşı karşıya kalabilir. Bakmışsın yumurta yemiş, bakmışsın localardan küfür yemiş. Kongre sistemi değişir, ölçüler, prensipler koyulur, şeffaf ve güven ortamında bir seçimle başkan seçilir o zaman beğenmesen de makamına iç rahatlığıyla saygı duyarsın.
Yaptığın örnekleme için de teşekkür ederim abi ama bence o konuyla bu konunun iç dinamikleri farklı, en azından benim açımdan öyle. Saygılar.
Birol Erkul
02-10-2009, 09:37
Yanlış düşündüğünü düşünüyorum Fırat.
Örneklemeyle nedenini izaha çalışayım;
Bayrak bir ülkenin bütününü temsil eden bir semboldür örneğin.
Ekonomik değeri değişir ama üç kuruşluk pazene basılmış mendil kadar bir tanesi bile aynı sembolik anlamı yüklenmiştir.
Şimdi önündeki çeşitli bayraklar arasından rengini ya da kalitesini beğenmediklerini yırtıp atman onun taşıdığı sembolik değere bir saldırıdır bayrağın fiziksel varlığına değil.
Demirören'e saldıranlar Milangaz-Likitgaz holdingin bir yönetim kurulu üyesine, sırf şahsını sevmedikleri için değil Beşiktaş'ın Başkanı olduğu için saldırmışlarsa
muhatapları Beşiktaş kulübüdür.
Ben temsil edene saldırdım edilene değil diye bir ayrım yapamazsın.
Makamlar önemlidir. Saygıdeğer bir makamsa saygıyı da hakeder.
Fenerbahçeliler örneğin Demirören'e saldırırlarsa adamı sevmiyoruz hazır diye araya kaynayıp iki de biz mi ekleriz yoksa kavgaya bizim taraftan mı dahil oluruz kararını ver. Verdiğin kararın gerekçesini de bir sorgula bakalım ne çıkacak.
Hakan abi ellerine sağlık derim ikide ben sallarım arada...ama adamlar demirörene neden saldırsınlarki onun olduğu dönemde 2 büyük rakibinden 1 tanesi her alanda silindi karşılarından....ne saygı ne sportif başarı....
Birol Erkul
02-10-2009, 09:38
kimse kızmasın bana ama bi kere adamın suratına bakınca bakanlığa layık bi fizik bile göremiyorum....soğuk itici bir surat bakışlar vs vs....ne başkan oturaklığı var ne de saygısı...
Cem Ozel
02-10-2009, 10:58
Protestonun şekli bu olmamalıydı. Rüştü'yü çağırmışlar yanlarına asıl bun sebebini merak ediyorum renkliler gibi saldıracaklarmıydı 2 yumrukta onamı atacaklardı, gerçekten çok merak ediyorum.
Beşiktaş tükeniyor, taraftar tükeniyor, herşey iflas etmeden beyazı görürüz umarım. Vuracak daha fazla dip kalmadı.
Umit Bayezit
02-10-2009, 11:22
BEŞİKTAŞ BAŞKANI'na yapılan terbiyesizliktir.
Bulent Golbas
02-10-2009, 15:56
tasla sopayla kovalamayana kadar gitmezler, bakin gorun bu adam ocakta gene baskan olacak, CHP gibiler, butun delegeleri baglamislar, serdar bilgili doneminde baslayan uye kaydetme olaylarini hatirlayin galatasaraylisi fenerbahcelisi uye yapildi, uyelik aidatlari secimden once yatirilip oy hakki saglaniyor . Taraftar sustukca bunlar devam edecek, besiktas yillardir sportif basarisindan ziyade taraftarinin yapisindan dolayi yeni taraftar kazaniyordu ama gelinen noktada demiroren ve yandaslari carsi grubunu da maalesef sacmalamaya yoneltti , altinda ne var ben bilmem ama bilenler vardir. forzabesiktas forumunda yonetime laf eden neredeyse tekme tokat forumdan atiliyor, yazilar siliniyor. uzakta oldugum icin tribunde neler oluyor bilemiyorum, onu bilenler de vardir mutlaka.
para giren yere musibet girer.
M.Ilke Bortacina
02-10-2009, 20:34
Açıkçası tv' den izlediğim kadarı ile oradaki kişileri görünce yapılanlarıda incelersek bilerek yapıldığını düşünüyorum... Yarın ki maçtada bunu anlayacağım... Demirören maça gelmezse bilin ki bu bilerek yapıldı..
Hakan Kirezci
02-10-2009, 20:35
İlginç ve dikkate değer bir teori.
Mümkün görünüyor.
M.Ilke Bortacina
02-10-2009, 20:40
Abi mümkünatının aslını yarın ki maçtan sonra eve geldiğimde yazacağım.. Çünkü bizim tribünümüzü gerçekten iyi tanıyorum.. burada yazan bir çok kişide bizim tribünlerimizi en az bizim kadar iyi tanıyorlar ama yazmıyorlar nedense..
Benim bildiğim bir laf vardır.. DOST ACI SÖYLER..
Ertan Eylem
02-10-2009, 20:55
Tabiki bir kulüp başkanı na böyel bir davranış hoş değil.Ama bu koşulları hazırlayan bizati Başkan ın kendisidir.Serdar Bilgili ye edilen küfürlerin ardında Demirören vardır, Antep'le yaşanan kirli ilişkilerin içinde başkan vardır, abuk subuk transferlerin, boşa giden milyonların faili kendisidir.....
Ama hareketin tasvip edilir tek yanı Türk ekonomisine sağlayacağı katkıdır:şimdi bu yumurtayı üreten çiftci, bakkal-market kazanır,daha çok istihdam sağlanır, işe giren Beşiktaşlı olursa bilet alır maça gider Kartalım kazanır.Başkan'ın elbisesini temizleyen kuru temizlemeci kazanır,kuru temzilemeci beşiktaşlı ise kombine alır Antep kazanır şey pardon Beşiktaş kazanır...:)
Mert Kavak
02-10-2009, 21:21
Apploud Apploud Apploud işte bende bunu demek istemitim ulan renklilerden bi farkımız olsun!!!
Can Topal
02-10-2009, 23:09
Demirörenin isteğiyle Harun Dulkara gözaltına alındı diye bi haber var Forza da ne kadar doğrudur bilemem..
Ismail Hakki Demirel
02-10-2009, 23:49
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ'NDE İNANILMAZ DİYALOGLAR
Beşiktaş'ta CSKA Moskova maçının ardından Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yaşananların üzerine yönetim kurulu bugün bir araya gelirken, yöneticiler arasında ilginç diyaloglar yaşandığı öğrenildi....
Akaretler'deki kulüp binasında yapılan ve Başkan Yıldırım Demirören'in katılmadığı toplantıda yöneticiler olayı tartışırken, en ilginç yorum Genel Sekreter Kenan Öner'den geldi. Öner, "Hem Başkan hem de biz karizmayı çizdirdik" sözleriyle toplantıya damgasını vurdu!..
Diğer yönetim kurulu üyeleri de Başkan Demirören'i uyardıklarını ve dışarı çıkmaması gerektiğini söylediklerini ancak Demirören'in kendilerini dinlemediğini belirttiler.
Bazı yöneticiler ise Demirören'in yanında bulunan avukatının, taraftarlara cevap verdiği için olayların daha da büyüdüğünü söylediler.
Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ise son yapılan 3 - 4 transferin tribünleri kızdırdığını ve tepkilerin bu nedenle de fazla olduğunun altını çizerken, tribün içinde yaşanan liderlik tartışmalarının bu olayları ateşlediğini söyledi.
Diğer yöneticiler de tribün içinde artık liderlik diye bir durumun kalmadığı ve kendilerinin de hata yaptıklarını kabul ederek, "Geçtiğimiz yıllarda daha iyi olduğumuz dönemlerde tribünden 5 - 10 kişiyle görüşmeler yapılıyordu... O kişiler en az 3 - 4 bin kişiyi temsil ediyordu ve tribünle aramız iyiydi. Ancak bu yıl görüşmeleri yapmamamız hataydı" diyerek özeleştiri yaptılar.
Yöneticilerden bazıları ise yarın oynanacak Denizlispor maçında önlem alınması gerektiğini söylemelerine rağmen bir kısım yönetici ise olayları daha da ateşleyeceği için bu tip girişimlerin gereksiz olduğunu söylediler.
Toplantının ardından kulüp binasından ayrılan yöneticiler, Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek takıma destek verdiler.
Bu arada dün gece yarısı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda protestolara katılanlar arasında yer alan Harun Dulkara ve iki kişi Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltına alındılar.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Hakan Kirezci
03-10-2009, 00:33
Eğer ki bu diyaloglar doğruysa;
Yönetim kurulunun özel muhabbetlerini basına öksüren boşboğaz kimdir?
Ugur Yılgın
03-10-2009, 06:31
böyle şeyler yakışmaz bize yumurtalar arabayı tekmelemek rüştüyü istemek napıcaksınız adamımı dövüp göndereceksiniz hiç yakışmıyo böyle bi çagdışı hareket yakışmaz bize.bizim örnek taraftarlımız bumu.bence bunları yapanları tribünden elemek lazım.yazıklar olsun bu kişilere.
Özgür Öge
04-10-2009, 23:06
Y.D yönetimine karşı ilk protestoyu mafyavari üslupta bastıran grup ile havaalanına en kitlesel gelen grubunda aynı kişilerden oluşması ilginç.
Hakan Ozel
05-10-2009, 01:35
benim anlamadıgım nokta demiroren gidince yerine gecmesi dusunulen kişi aksu ...
yani eger boyle birsey olursa gelen gideni aratır bence
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.