PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tsl. 8 Hafta Beşiktaş (1) - Denizlispor (0)

Serkan Balcı
02-10-2009, 20:52
http://img44.imageshack.us/img44/2053/balksz1to.jpg

Tarih: 3 Ekim 2009 Cumartesi

Saat: 20:00

Hakem:Fırat Aydınus

HAYDİ BE BEŞİKTAŞ...
HAYDİ BE...

Mert Kavak
02-10-2009, 22:07
5 yeriz bu sene küme düşeriz

Hakan Kirezci
02-10-2009, 22:18
Böyle tahminler yapmayın, tehlikeli işler bunlar.
Olur olur, tutacağı tutar falan o zaman senelerce ağız değil evliya poposu diye dolaşırsınız alimallah.

5 makul bir rakam.
Atarız.

Mert Kavak
02-10-2009, 22:35
böyle deyince iyi olur diye düşündüm son maç başlıkalrına baktımda 5 ten aşağı yeriz diyen yok ne yapalım 5 yeriz deyim bende, popüler kültüre ayak uydurmuş olalım bari

Can Topal
02-10-2009, 22:54
Toteme ne dersiniz ?

Yeniliriz bu hafta , cıkıs mıkıs da olmaz ..

Ismail Hakki Demirel
02-10-2009, 23:00
Totem motem hikaye valla...

Geçen sezon açtığım maç başlıklarında o hafta kaybetmemiştik :)

Bu yıl hüsran...

Onur Kurt
02-10-2009, 23:14
şairlerdeyiz .

Hakan Kirezci
02-10-2009, 23:29
Bu haftadan itibaren Serkan'ı denemeye başlıyoruz maç başlığı için.
Totem motem de anlamam, kızılderili miyiz biz.

5 makul rakam
atarız.
(inadına tekrar. ne demiş eskiler? El tekrar-ı ahsen, velev kani yüzseksen...)

Samet Sevim
02-10-2009, 23:53
Her Hafta Maç Başlıklarını Puan Kaybedinceye kadar aynı kişi açsın o zaman ..

Kimde daha çok seri yakalcaz acaba , kimde az yakalarsak banlansın :)

Totem , Motem Farketmez

KARTAL 5 Atar Affetmez ..

Baran Konak
03-10-2009, 00:08
nihat atar bir tane :D

Can Topal
03-10-2009, 00:19
nihat atar bir tane :D

Bu senenin geyiği de bu oldu :D

Ufuk Biyik
03-10-2009, 00:43
ben onu bunu bilmemde tabata 1 tane atar bir asist yapar

yada 2 asistle oyunu bitirir sonuca gelince 5 atarız 5iktaş olur pazar günüde manşetler

Hasan Can
03-10-2009, 00:52
5 iyidir iyi.Haydi kalk ayağa yürü güneşe..

Cem Ozel
03-10-2009, 07:45
Totem için ayrı bir başlık düşünüyordum ben aslında. Neyse Yüce Kartal kanatlarını açsın, Ulu manitu bizi kutsasın, 5 atalım.

Buda tutmassa bir sonraki maçta şairlere Age Of Empireste' ki hocalardan getirtecem ellerinde bastonlar stada doğru bir hoyo hoyo büyüsü yapsın.

Ismail Hakki Demirel
03-10-2009, 08:07
ben onu bunu bilmemde tabata 1 tane atar bir asist yapar

yada 2 asistle oyunu bitirir sonuca gelince 5 atarız 5iktaş olur pazar günüde manşetler

Takımdan umudum var ama Tabata'dan !_yok_!

Cem Ozel
03-10-2009, 08:29
Bu arada akşam şairlerdeyim :)

Metin Yalçınkaya
03-10-2009, 10:34
Bu akşam ki maçta herkesin beklediği taraftarın tepkisi ne olacak sorusudur.Onun için şuan skor 2.planda çoğu kesim için.Biz tüm bunlara inat geçen yıl şampiyonluğumuzu kutladığımız denizli yi yeneceğiz.Hakemde keşke deniz çoban olsaydı o maçtan beri bu adamı seviyorum:)

Dinçer Durak
03-10-2009, 11:16
Düzgün bir hakem vermişler sonunda :)

Murat Aru
03-10-2009, 14:28
Bende Şairlere Doğru yola koyulayım...

Tribün bugün tarihi bir karar alacak ya herru ya merru....

Ufuk Biyik
03-10-2009, 14:44
Takımdan umudum var ama Tabata'dan !_yok_!

gol gecikmezse bu maç tabatanın maçı olur basında yazdığı gibi ilk 11 de sahaya çıkarsa ismail

Baran Konak
03-10-2009, 15:50
şairler neresi oluyor bir açıklama yapar mısınız konuyla ilgili :)

Mehmet Eyyup Mete
03-10-2009, 17:06
şairler neresi oluyor bir açıklama yapar mısınız konuyla ilgili :)

Şairler Parkı Beşiktaş Semti içinde bulunan bir buluşma mekanıdır....

Valla Yönetim istifaya davet edimezse Denizli rüştü v.s protesto edilmezse

sonumuz daha da kötü olur...görcez bügün kim Beşiktaş sevdalısı veya değil...

Ufuk Biyik
03-10-2009, 18:06
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=51496&part=sports bunları bir göz atın maç için link arkadaşlar

Deniz Akkuş
03-10-2009, 18:12
link erileekmiii

Ufuk Biyik
03-10-2009, 18:13
http://www.freedocast.com/EUROTVRK

Deniz İpek
03-10-2009, 18:14
Ben de buradan bakıyorum.

http://www.ligtv-izle58.blogspot.com/

Hakan Kirezci
03-10-2009, 18:23
Ufuk'un verdiği linkte seçenekler var. Hepsini denedim açılan link buymuş.
http://www.freedocast.com/forms/PopOut.aspx?sc=5320428E31D12141109A

Ufuk Biyik
03-10-2009, 18:27
pascala bağırıyorlar :D

Ufuk Biyik
03-10-2009, 18:30
http://www.rojadirecta.org/ bundada baya secenekler var ama ben daha denemedim arkadaşlar benim pc hurdada biraz :D

Garo Deliboz
03-10-2009, 18:52
mabed tavrini net olarak koydu..yeter demirören..

Ismail Hakki Demirel
03-10-2009, 19:04
yar bana bir link medet :)

Hakan Kirezci
03-10-2009, 19:09
Deneyin abicim hiçbiri sağlıklı değil
http://www.freedocast.com/TV46

Deniz İpek
03-10-2009, 19:16
http://www.ligtv-izle.net/

İsmail abi bura sağlam.

Bu arada şu yönetim istifa seslerini bastıranlar Beşiktaşlı değildir.

Ekin Zaza Karatas
03-10-2009, 19:20
Demirorenin yardakcilari acti yine pankarti
"2 Kupayi Unutma,Vefasizlik Yapma"

Deniz Akkuş
03-10-2009, 19:21
sağlam bir link yokmu

Ekin Zaza Karatas
03-10-2009, 19:26

Hakan abinin yolladigi link saglam ben izliyorum su an

Ekin Zaza Karatas
03-10-2009, 19:30
bizim defans super yanliz ya...
gelen gideni aratir derler ya ondan iste...

Ekin Ozan
03-10-2009, 19:30
Maçı bi şekilde takip etmeye çalışıyorum justinden falan.Takım bildiğimiz gibi ilk 10 dk iyiydi ama şimdi kötü yine.
Olaylar var ama hangi tribünde hangi kesimlerin bunları yaptığını göremedim,bilgilendirirseniz sevinirim,bi kısım destekliyor bir kısım sürekli protesto ediyor.Özellikle pankart umarım kapalıdan değildir :(

Deniz İpek
03-10-2009, 19:33
Maçı bi şekilde takip etmeye çalışıyorum justinden falan.Takım bildiğimiz gibi ilk 10 dk iyiydi ama şimdi kötü yine.
Olaylar var ama hangi tribünde hangi kesimlerin bunları yaptığını göremedim,bilgilendirirseniz sevinirim,bi kısım destekliyor bir kısım sürekli protesto ediyor.Özellikle pankart umarım kapalıdan değildir :(

Doğruluğunu bilmiyorum ama forzada protestoyu kapalı altın,numaralanın ve açıkların yaptığını pankartı ise kapalı üstün açtığı şeklinde bir yorum vardı.

Hakan Kirezci
03-10-2009, 19:34
Bu önce verdiğim link, hurda makinede bile iyi. Uzun bir donmada F5 yapın haybeye beklemeyin.

Ekin Zaza Karatas
03-10-2009, 19:35
ne diyim ben sana nobre ne diyim bilmiyorumki
mustafa hoca niye israr ediyor su nobrede anlamadim ya

Deniz İpek
03-10-2009, 19:39
O pankartı açan insanlar Beşiktaşlı olamaz.Yazık çok yazık.Beşiktaştan çıkar bekleyen insanların tribünde olması kadar kötü bişey yok.

Ekin Ozan
03-10-2009, 19:51
2 kupada aldık diye bu yönetimin Beşiktaş'a verdiği zararları unutmak nedir,o kadar da olsun.
Sen Süleyman Seba'yı küfürle gönder ama Demirören'e laf etme olcak iş değil.
Hal böyle olunca kötü fikirlere katılmamak elde değil...

Ekin Zaza Karatas
03-10-2009, 20:01
1-0 tabata

Ismail Hakki Demirel
03-10-2009, 20:02
Gol tabata... !_yok_!

Turgut Eren
03-10-2009, 20:02
gollllllllllll den sonra YETEEERR YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRRRRR tezahüratı süper oldu : )

Taylan Kurt
03-10-2009, 20:05
Tabata siftah yaptı:)

Turgut Eren
03-10-2009, 20:10
kavga çıktı : (

Ekin Zaza Karatas
03-10-2009, 20:17
eger yildirim demiroren seneyede baskan olursa gelecek sezon Denizlispordan Robertsi 10milyon euroya aliriz kesin :)

Ekin Ozan
03-10-2009, 20:28
An itibarıyla müthiş bir demirören yeter tezahüratı söyleniyor aynen devam.Tribünün büyük bir kısmı katılıyor gelen sese bakılacak olursa

Deniz İpek
03-10-2009, 20:31
Cidden iyi bir protesto var şuan.Kapalı üst falan herkes dahil olmuş.Görmek istediğimiz görüntüler bunlardı.

Deniz İpek
03-10-2009, 20:55
Maç bitti bir işler dönüyor tribünde umarım bu kendini bilmezler tribünden temizlenir.Yine eski tribünümüze kavuşuruz.Maça gelirsek maçda diğer maçlardan daha iyi oynadığımızı söyleyebiliriz ama rakibi yeterince bunaltamıyoruz.Bu galibiyet beyaz bir sayfa olur umarım.

Metin Yalçınkaya
03-10-2009, 21:08
Aşırı stres altında oynanan maçta bundan daha fazlasını beklememek lazım.Genel olarak takımın mücadelesi yine güzeldi.Göze batanlar Fink,Deli İbo,Tabata (çok istekli oynadı bugün) ve her zaman ki gibi ERNST. Çok zor bir maçı atlattık,umarım bundan sonra herşey güzel olur...

Ismail Hakki Demirel
03-10-2009, 21:17
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/61645F62615F6361616A5163626B61616B636A9B849A8A7C.j pg

İnönü stadı'nda şu anda bıçaklar çekildi. Kapalı tribünde bulunan taraftarlardan Erdem ve Sarı Cem lakaplı iki kişi birbirlerine girdikten sonra bıçaklara sarıldılar. Bıçakların çekilmesiyle beraber polis olaya müdahale etti. Şu anda Dolmabahçe'de geniş güvenlik önlemleri alındı.

YAZIKLAR OLSUN

Ekin Zaza Karatas
03-10-2009, 21:30
Alen'i dövdüler

Beşiktaş ile Denizlispor'un karşı karşıya geldiği maça tribünlerdeki protestolar ve yumruklaşmalar damga vurdu.

Siyah-beyazlı taraftarların bir kısmı 'Yeter Yıldırım Demirören yeter' tezahüratı yaparken diğer bir kısım bunları engellemeye çalıştı ve 'İki kupayı unutma, vefasızlık yapma' yazan bir pankart açtı. Bu arada taraftarlar arasında yumruklaşmalar yaşanırken, Çarşı grubunun liderlerinden Alen de bu yumruklardan nasibini aldı.

kaynak milliyet.

Taylan Kurt
03-10-2009, 21:39
Alen'i dövdüler

Beşiktaş ile Denizlispor'un karşı karşıya geldiği maça tribünlerdeki protestolar ve yumruklaşmalar damga vurdu.

Siyah-beyazlı taraftarların bir kısmı 'Yeter Yıldırım Demirören yeter' tezahüratı yaparken diğer bir kısım bunları engellemeye çalıştı ve 'İki kupayı unutma, vefasızlık yapma' yazan bir pankart açtı. Bu arada taraftarlar arasında yumruklaşmalar yaşanırken, Çarşı grubunun liderlerinden Alen de bu yumruklardan nasibini aldı.

kaynak milliyet.

1. ağızdan duymadan inanmam bu habere...

Hakan Kirezci
03-10-2009, 21:44
Tribün işlerine fazla kafanızı takmayın bence. Maça giden arkadaşların da o hengamede durumu net çözebilmeleri mümkün değil. Söylentilere, dedikodulara bakarak tavır belirlemek doğru olmaz. Ne bekliyorduk ki zaten? Başkan elbette kendine göre bir takım önlemler alacaktı ve muhtemelen de aldı. Beşiktaş taraftarı Beşiktaşlı gibi durmayı bilmeli, boş işlerle uğraşmamalı.
Şimdi bir serinin ilk ayağında mıyız yoksa öylesine bir galibiyet mi bu onu düşünelim.

Mevcut koşullarda çok çok zor bir maç oynandı. Böyle bir maçı kazanmak hiçbir takım için kolay değildir.

Önümüzdeki Kasımpaşa, Eskişehir(D) ve Ankaragücü maçlarında yakalanacak seri bizi ayağa kaldıracaktır. Böyle bir serinin ardından Trabzon deplasmanı ve Şeref Beydeki Fener maçı ise geri dönüşün ilanı olur bundan adım gibi eminim.
Başkanmış, muhalefetmiş, başkanın adamları, kıl, tüy bırakalım. Bir Beşiktaş var bir de Beşiktaşlılar. Yolumuz açık görünüyor.
Devam.

Musa Aydın
03-10-2009, 21:51
Nerdesin Be Optik Başkan ? // SATILMIŞ ..... ! GÖRELİM BAKALIM AŞIKLAR MI KAZANIYOR , SATILMIŞLAR MI ? !

Onur Ataç
03-10-2009, 22:03
o pankartı müzeye kaldırın, bakar bakar Beşiktaşı sattığınız günü hatırlarsınız!!!
Apploud

Deniz İpek
03-10-2009, 22:04
Nerdesin Be Optik Başkan ? // SATILMIŞ...... ! GÖRELİM BAKALIM AŞIKLAR MI KAZANIYOR , SATILMIŞLAR MI ? !

Satılmış Çarşı lafı biraz ağır olmuş bana göre.Birkaç kişinin yaptığını tüm tribüne mal etmek olmaz.Kaldı ki o pankartın açıldığı tribün 75.dk dan itibaren stada arkasını dönerek y.d ye tepki gösterdi.Bu pankartı açanların Beşiktaşlılığından şüphe duyuyorum.Çıkarcı taraftarlar aramızda olamaz.

Musa Aydın
03-10-2009, 22:07
Satılmış Çarşı lafı biraz ağır olmuş bana göre.Birkaç kişinin yaptığını tüm tribüne mal etmek olmaz.Kaldı ki o pankartın açıldığı tribün 75.dk dan itibaren stada arkasını dönerek y.d ye tepki gösterdi.Bu pankartı açanların Beşiktaşlılığından şüphe duyuyorum.Çıkarcı taraftarlar aramızda olamaz.

şamp. oldugumuzda BÜYÜK BAŞKAN Diye Bağırtan kimler ?
Bu maçta 75'ten önce bagırtmayan kimler ?
O Pankartı Kapalıya Sokabilenler Kimer ?

Can Yılgür
03-10-2009, 22:32
bütün sezon ve şampiyonluk kutlamarında stadtaydım kimse büyük başkan diye bağırmadı, 75 ten önce herkes bağardı fakat belli dönemlerde beşiktaş lehine bağırıldığında ıslıklayanlara tepki gösterildi, o pankart açılmadan önce 3 kere aşağı atıldı ama maalesef asılması engellenemedi.

Malesef kongre öncesi sık karşılaşılan olayları yaşıyoruz, tribün karışık umarım şu işler çabuk sonuçlanır beşiktaşım daha fazla yara almaz..

Deniz Özdemir
03-10-2009, 22:32
ne kadar gol atarsa atsın ben bu tabatayı sevmiyorum sevemeyeceğimde...

taraftar arasında ki tartışmaları hep üzülerek izlemiştim bugünde öyle oldu...

demirörenin protesto edilmesinde taraftarı beğendim..Pascal için yapılan sevgi gösterisine diyecek laf bulamıyorum.bi an Pascal'lı günlere döndüm duygulandım..

demirörenin ne kadar pişkin utanmaz bir adam olduğunu,protestolara gülümsemesiyle daha iyi görmüş olduk..iyi bir Beşiktaş'lı olabilir ama iyi bir başkan asla...

bugün 5 haftadır beklediğimiz galibiyeti aldık ama ben nedense mutlu değilim..

Gözlerde bir damla yaş,kalbimizde bir aşk sensin Beşiktaş...

Deniz İpek
03-10-2009, 22:34
şamp. oldugumuzda BÜYÜK BAŞKAN Diye Bağırtan kimler ?
Bu maçta 75'ten önce bagırtmayan kimler ?
O Pankartı Kapalıya Sokabilenler Kimer ?

Bugün stadda olmadığım için birşey söyleyemeyeceğim ama ben kapalı üstün stada arkasını dönerek yönetim istifa dediğini gördüm bu bana yeterli.Ya onlar tükürdüklerini yaladı ya da o pankartı stada yönetimle ilişikisi olan 3-5 çıkarcı soktu.Dediğim gibi 3-5 çıkarcının yaptığı şeyleri tüm Beşiktaş taraftarına ve çArşı'ya mal etmek olmaz.

Murat Aru
03-10-2009, 22:45
Tribünde olanları bilmeden salak saçma laflar yazmayın buraya!!!
..........

Yanı Akdemır
03-10-2009, 22:45
bugun kapalı çok fena karıştı bazı şeyler gun yuzune çıktı sanki...

demirören ya gidecen ya gidecen..!!

Murat Aru
03-10-2009, 22:53
Yönetim tarafından, yada fırsat bu fırsattır diyerek birileri birilerine bilet vermiş ve o birileri tribün hayallerini gerçekleştirmek ve Demirörene yapılacak protestoyu engellemek için ellerinden geleni yapmışlardır.

Bu birileri de tribünden dışarı çıkartılmıştır.

Sadece kapalı değil bütün tribünde olaylar olmuştur.

Herşeyin birbirine karıştığı bir 90 dakika yaşanmış duygular bir gidip bir gelmiştir.

Sonuç olarak birilerin adamı değil Beşiktaşın sahibi olduğumuzu gösterebilecek bir irade eksikliğide ortada durmaktadır.

Fırsat kovalayanlar için gün doğmuştur ama hayallerini ancak rüyalarında gerçekleştirecekleri aşikadır.

Herşeye rağmen eleştirme hakkımız saklıdır ama bugün yaşananlar dan sonra safları sıklaştırmak doğru olanıdır!

Can Yılgür
03-10-2009, 23:01
o birilERi artık neyin peşinde olduklarını açıkça gösterdiler.. saflar sıklaşmalı bi daha cesaret edemeyecek konuma gelinceye kadar o birilERi saflar sıklaşmalı.. beşiktaşa, tribünlerimize sahip çıkmak artık kutsal bir borç haline gelmiş bulunmaktadır..

Hakan Kirezci
03-10-2009, 23:05
"Bu sezonun en zor maçını oynadık ve kazandık.. Beşiktaş bir kriz dönemi yaşıyor. Biz düştükçe rakiplerimiz yükseldi.. Buraya gelen insanlar taraf, kimin tarafı Beşiktaş'ın taraftarı.. Bizim böyle günlerde onlara ihtiyacımız var. Paylaşım sadece şampiyonlukta iyi günlerde olmaz. Bir tarihe baksınlar kaç kez bir sezonda böyle başarı elde edilmiş.. Futbolcularım kötü motivasyonla karşı karşıya kaldılar. Daha sezonun başı.. Geçen sezon da böyleydik.. 7-8 hafta sonra bu krizi atlatıp çok farklı bir Beşiktaş olarak bu stada çıkacağız.. Şunu unutmayın bu takım halen üç kulvarda yoluna devam ediyor.. Biraz bekleyin bakalım önümüzdeki haftalarda neler olacak.. Taraftara ihtiyacımız olduğu gün yanımızda olsunlar. O gün bugün işte.. Maçın sonlarında istedikleri olmazsa o zaman ıslıklasınlar" (M.Denizli)

Fırat Gürgan
03-10-2009, 23:12
Bugün herkes neyin ne olduğunu görmüştür. Yürekli olanlar bağırmış, başkanın ''makamını'' korumaya çalışanlar onlara öldüresiye saldırmış,birileride bu olanlara seyirci kalmıştır. Bir başkan düşünün kendi tarafarını dövdürüyor, birileri düşünün 20 metre ötesinde istifa diye bağıran taraftara hücum edenlere kendi hakimiyeti olan bölgede ses çıkaramıyor. Bugün herkes kimin ne olduğunu gördü.

Tuncer Doger
03-10-2009, 23:13
"Bu sezonun en zor maçını oynadık ve kazandık.. Beşiktaş bir kriz dönemi yaşıyor. Biz düştükçe rakiplerimiz yükseldi.. Buraya gelen insanlar taraf, kimin tarafı Beşiktaş'ın taraftarı.. Bizim böyle günlerde onlara ihtiyacımız var. Paylaşım sadece şampiyonlukta iyi günlerde olmaz. Bir tarihe baksınlar kaç kez bir sezonda böyle başarı elde edilmiş.. Futbolcularım kötü motivasyonla karşı karşıya kaldılar. Daha sezonun başı.. Geçen sezon da böyleydik.. 7-8 hafta sonra bu krizi atlatıp çok farklı bir Beşiktaş olarak bu stada çıkacağız.. Şunu unutmayın bu takım halen üç kulvarda yoluna devam ediyor.. Biraz bekleyin bakalım önümüzdeki haftalarda neler olacak.. Taraftara ihtiyacımız olduğu gün yanımızda olsunlar. O gün bugün işte.. Maçın sonlarında istedikleri olmazsa o zaman ıslıklasınlar" (M.Denizli)

beşiktaş taraftarına iyi gün dostu demek, kötü günde yanımızda yoklar demek vicdasızlıktır. sayın denizli biraz araştırmalısın bu konuyu.. rakipler şampiyonluğa 8-10 bin ortalama taraftarla oynarken 3. bile olamayacağımız geçen sezonlarda 20-25 bin arası seyriciye oynadı bu takım..
biz herzaman takımımızın yanındayız.. istilacıların, bir klüp nasıl yönetilemezi gösterenlerin değil!

Murat Aru
03-10-2009, 23:14
Rüştüye yapılan protestoyu anlamadım.

Rüştüyü yem olarak ortaya atanlarda hedefine ulaşmadı değil hani.

Günahları Rüştüye yüklemek ne kadarda acı!!!

Yanı Akdemır
03-10-2009, 23:21
ya adam nekadar pişkin pişkin guluyo protestolara yuh ya hanımıda eşlik edıyo sizin ordan indiğiniz gun bizde kahkaha atıcaz...!

rüştüye yapılan harbi salaklıktı

Fırat Gürgan
03-10-2009, 23:27
Rüştüye yapılan harbi saçmalık ötesiydi. Ufak tefek ayrıntılara takılıp resmin tamamını kaçıran çok insan var.

Hakan Kirezci
03-10-2009, 23:28
Değinmeyeyim dedim ama sen dürtünce dayanamadım.
Rüştü ve hele de Tabata'ya yapılan protestoyu ben hiç anlamadım. Bir takım adamlar çocuğun üzerinden hesap görüyorlar sanki bunun cebine girmiş muamelesi görüyor adam. Ellemeyin topunu oynasın çocuk. Attığı golü evine götürmeyecek bize yazıldı merak etmeyin.

İkinci bir husus da şu Pascal meselesi.
Pascal'ı severim sevmesine de artık işin cılkı çıkmaya başladı.
Geldi geçti Beşiktaşımdan. Seviyorsa en fazla benim kadar sever.
Deli İbo orada tepişirken tribünlerdeki Pascal muhabbetini benim ne aklım ne de içim almıyor artık.

Garo Deliboz
03-10-2009, 23:35
otuz milyon euro harcayipta takimi gecen sezondan daha
kötü duruma düsüren bir yönetim sacmaligi ve acizligi ortadayken Rüstüyü günah kecisi ilan etmek haksizlik.

Evet bugünden itibaren BESIKTASIMI sahiplenme zamanidir

Baran Konak
03-10-2009, 23:44
90 dakika boyunca yönetim protesto edilmez.çünkü bu protesto takımı kötü yönde etkiler ve oraya gelen taraftar "takımı desteklemiyorum sadece protesto için geldim" der ve bu da Beşiktaş taraftarına uymayan bir tavırdır.
maçın belli bölümlerinde protesto yapılır ve kapalı da bunu gayet iyi bir şekilde yapmıştır bence.

Hakan Kirezci
03-10-2009, 23:45
"Bunca yıllık teknik direktörlük hayatımda Beşiktaş'ı ilk kez bu kadar kötü ve motivasyonsuz gördüm.. Bütün şartlar lehimizeydi. Buradan galip çıkmalıydık. Ancak Beşiktaşlı oyuncular tecrübesiyle maçı kazanmayı bildiler.. Şurası bir gerçek ki ne Beşiktaş seyircisi bu ne Beşiktaş takımı bu.. Bugünki Tabata ile geçtiğimiz yıl benim öğrencim olan Tabata arasında çok büyük var. Farklı bir motivasyonla aynayacak olan Tabata burada büyük iş yapar" (Nurullah Sağlam)

Tuncer Doger
03-10-2009, 23:47
hakan abi haklısın tabata ya yapılan protesto da anlamsızdı.. 8 milyon euro tabatanın cebine giren bi para değil, ya da tabata silah zoruyla kendisini transfer ettirmedi.. umarım herşey biran önce olması gerektiği şekle girer.. girmeli..

Ufuk Saygin
03-10-2009, 23:56
ben beşiktaşımı seviyorum...kötü gününde daha çok seviyorum!!!

Murat Aru
04-10-2009, 00:36
"İşte Tribünlerdeki Olayların Perde Arkası!" başlığı ile Medyaspor sitesi haber yapmış ilginç ayrıntılar var.

Benden uyarması her duyduğunuzu doğru sanmayın bekleyin az zaman geçsin.
Ortalık karışık. Ama haberleri takip edip kim ne demiş bakmak lazım.

Haberin devamı: http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=32854

Gursel Metin
04-10-2009, 00:47
Kimse birbirini kırmadan gördüklerimi yazayım.Ben loca altındaydım bilmeyenler için söyleyeyim çok uzak bir mesafe sayılmaz demire yada set denilen yere.

Bildiğimiz tribünün abi denilenleri protestolara hiç katılmadılar,pek protesto yanlısı değildiler ama engeller görünmek de istemediler,engellemedilerde zaten.Takımı destekler tezahurat girmek istediler hep ama başaramadılar,hem de hiç başaramadılar.:)

Kavgalara neden olan kişiler benim bulunduğum yerden görebildiğim kadarıyla Karagümrük ve Erdem Fora denilen kişi ve arkadaşlarıydı.Bunlara bol mikterda bilet verildiği yazıyor sağda solda ne kadar doğru bilmiyorum.Bu kişiler protesto edenleri susturmak için özellikle gelmişlerdi.Murat ın dediği gibi fırsattan istifade etmeye çalıştılar.Sindirmek için sürekli sağa sola saldırdılar,seti işgal etmeye çalıştılar.Protestoları engellemiyorsunuz biz engelleriz tavrı vardı.Bir 15 dakika kadar başardılarda sonra tekrar eskiler çıktı,diğerleri kayboldu ortadan.Ama ikinci yarı Karagümrük iki üç kere yukarı çıktı aynı sebeple ama sete kadar kalabalık gelemedi.

Sözkonusu pankartı arkada olduğum için kimin açtığını görmedim.

Gelelim asıl konumuz eskilere:) kimseyi engellemediler ama kapalının diğer sahiplerinin gözünde sınıfta kaldılar gördüğüm kadarıyla.Beşiktaşa en çok bu zarar verecek ne hoca ne topçular nede sonuçlar.

Birbirimize karşı olan güvensizlik daha da artacaktir.
Onlarca kavga çıktı herkez birbirine girdi.Numaralıda benim gördüğüm sekiz on kavga oldu sadece.Kapalıyı kimse sayamamıştır zaten, maçta ne oldu pek kimsenin izlediğini sanmıyorum.

Tribün hocadan da futbolculardan da daha formsuz,en büyük sorun budur.

Gursel Metin
04-10-2009, 00:52
Ha unutmadan ekleyeyim çoğu insanın ne E.f. denen kişiden nede karagümrükün yukarı çıktığının farkında olduğunu sanmıyorum.Herkez Çarşıya sallıyordu çıkışta.

Cem abi epeydir yoktu ortalıkta,demek yine elini taşın altına koymaya,korumaya geldi ha helal olsun eğer böyleyse.

Baran Konak
04-10-2009, 00:54
iş baya ciddiye binmiş gibi.

Yanı Akdemır
04-10-2009, 00:55
karagümrük olayı ve bedava bılet olayı doğrudur demirören tarafından kapalıya sokuldular onlara vaad edılen şey tribunlerdi tebrıkler demirören tribunu böldün...

hala kapalıda y.d istıfa seslerıne katılmayack kişi varsada yuh diyorum

Ata Önder Atabay
04-10-2009, 00:59
İşte Tribünlerdeki Olayların Perde Arkası!
04.10.2009 01:14:00
Beşiktaş tribünlerini iç savaş sırasındaki Yugoslavya’ya çeviren “rant” kavgası! Kim kaç adet bedava bilet aldı? Kimler ne gibi vaatlerle kandırıldı? Hepsi, ayrıntılarıyla Medyaspor özel haberinde:

MAÇ ÖNCESİ TOPHANE'DE BULUŞTULAR!

Ülkü Ocakları eski başkanı Yüksel Kaleci tarafından maç öncesi Tophane'ye çağrılan Bağlarbaşılı Uğur, Atakan ve Veysel'e "Tribünleri kontrol altına alacaksınız! Protestolara engel olacaksınız!" şeklinde talimat verildiği ileri sürüldü.

500 BEDAVA BİLETİ MASAYA KOYDU!

Tophane'de 500 Bedava Bileti Karagümrük grubuna dağıtılması şartıyla toplantıya katılan Bağlarbaşılı Uğur, Atakan ve Veysel'e veren Yüksel Kaleci'nin ardından Karagümrüklü Erdem ve Erhan'a haber salarak "Bu Alen'lerden bir bok olmuyor. Tribünleri kontrol altında tutamıyorlar. Asabi Sedat'ın Sabiha Gökçen'deki yumurtalı protestosunu bile engelleyemediler. Onlar gidecek, siz geleceksiniz. Yeni dönemde set üstünde siz olacaksınız!"diye vaatte bulunduğu iddia edildi.

ARBEDEDE YERE DÜŞEN ALEN MARKANYAN KAFASINA VE SIRTINA TEKME ALDI!

Karşılaşma öncesi Kapalı tribündeki "kutu" tabir edilen yerde amigo Alen, yanında Cem, Kabataş Hakan, Cengiz ve Şahin'le birlikte yer aldı. Çarşı grubundan 300 bedava biletle tribüne sokulan taraftarlar da kutudaki yerlerini almışlardı.

Karşılaşma başlamadan önce yanında Kurtuluşlu Gökhan'la birlikte bu bölgeye gelen Sarı Erdem, Alen'i set üstünden indirdi.

Set üstünde "protestoların engelleneceği ve sadece takıma desteğe izin verileceğini" açıklayan Erdem, konuşması Cengiz tarafından küfürle kesilince ortalık karıştı. Olay bir anda set kapma savaşına dönüşüverdi.

Aniden koridorlara boşalan taraflar arasında büyük arbede yaşandı. Arada kalan Alen Markanyan'ın yere düştüğü anda tekmelendiği gözlemlendi.

ÇARŞI DA PROTESTOYA KALKIŞINCA KARAGÜMRÜKLÜ HÜSEYİN VE ADAMLARI TÜM PROTESTOCULARA SALDIRMAYA BAŞLADILAR!

Tribün liderlerinin tüm engellemelerine rağmen Kapalı Tribün sağ ve sol köşelerinden başlayan protestolara sonunda Çarşı grubu üyeleri de katıldılar.

Kutu tabir edilen bölgede bulunanların da Başkan Demirören'i istifaya davet etmesi üzerine Alen Markanyan'ın kulaklarını tıkayarak "bunları duymak isemiyorum" şeklinde işaret yapması dikkat çekti.

Kapalı üst katın tamamının protestoya başlaması üzerine aşağı katta bulunan Karagümrük grubunun liderlerinden Hüseyin üst katta bulunanları tehdit etmeye başladı. Çarşı liderlerinden Cem'e alt kattan yapılan "boğazını keseceğiz" işaretleri ise tribünde bulunanları dehşete düşürdü.

GRUP KAVGALARIYLA İLGİSİ BULUNMAYAN SADE BEŞİKTAŞ TARAFTARININ DARP EDİLMESİNE DAVETİYE ÇIKARILDI!

Normalde tüm maçlarda devre arasında kapalı tutulan Kapalı alt tribün ve üst tribün merdiven kapıları Beşiktaş-Denizlispor karşılaşmasında bilinmeyen bir nedenle açık bırakıldı.

Karşılaşmanın devre arasında 10'ar 15'er kişilik gruplar halinde üst kata çıkan Karagümrük grubu üyeleri, ilk yarıda Beşiktaş yönetimini protesto eden taraftarlara saldırdılar. Birçok sade taraftarın karşılaşmanın devre arasını yumruk ve tekme yiyerek geçirmek zorunda kalışının sorumlusunun kimler olduğu ise şimdilik tespit edilemedi.

Güvenlik güçlerinin gerekli önlemleri almaması halinde gerek bundan sonraki maçlarda, gerek hafta içinde de istenmeyen olayların yaşanmaya devam edeceği endişesi birçok Beşiktaşlı tarafından paylaşılmakta.

Baran Konak
04-10-2009, 00:59
ee şimdi kapalıyı bölmüş mü oldular?bundan sonra olaylar nasıl gelişir?

Yanı Akdemır
04-10-2009, 01:04
ya bu illet heriften kurtuluruz ve herşey yenıden başlar yada inönude 4-5 kişiye maç oynarsın bugun kapalıda olan saf beşiktaşlılar bidaha tribune gelırse bende ne olayım ölüm tehhlıkesi atlattılar resmen...

o mafyalardan ya el birlığıyle kurtulacaz yada sonumuz kötü..

Eren Tuncer
04-10-2009, 02:42
20.dakikada tribünü terk edenler oldu bunların yüzünden ama y.d gitsede ben kapalıdan gideceklerini zannetmiyorum. Adamların çıkarı Beşiktaş kapalısında olmak zaten . Yalnız stad dışında da büyük olaylar kopabilir böyle giderse..

Mehmet Eyyup Mete
04-10-2009, 10:10
Karagümrüklüler, Beşiktaş tribunune takılıp böleceklerine gidip karagümrük tribunleriyle uğraşsınlar..bir değil iki değil yeter artık...

Fırat Gürgan
04-10-2009, 12:32
Beşiktaş tribününde ne zaman semtçilik biter, o zaman huzura kavuşuruz.

Ertan Türker
04-10-2009, 12:48
Beşiktaş tribününde ne zaman semtçilik biter, o zaman huzura kavuşuruz.

Semtçilik derken ??????

Fırat Gürgan
04-10-2009, 12:55
Abi işte kapalı otobüs durağı gibi yüzlerce semt var, her semt kendi adamlarıyla geliyor. Herkes tek bir çatı altında toplansın o çatının adı da Beşiktaş olsun. Semtçilikten kasıtım Beşiktaş semti değil yani.

Deniz İpek
04-10-2009, 13:22
Karagümrüklülerin yaptıkları tam anlamıyla rezillik.

http://www.1903tube.com/video/1066/Denizli-Macinda-Tribunde-Cikan-Olaylar-.html

Ha bir de şu videonun 1.10 saniyesine bakın.Kimsede forma yok.Bir işler dönüyor.Tribünleri pisliklerden temizleme zamanıdır.

Özgür Öge
04-10-2009, 13:30
Medya ve özellikle Tuğrul Yenidoğan'ın yaptığı haberler maksatlı,gerçekdışıdır.Bizim tribünde hiçbir grup blok olarak böyle bir kirli ilişkiler yumağının içinde yeralmaz.Hem yönetime hem tribüne eşzamanlı düşmanlık içinde olan isimlere prim vermeyelim.

Huseyın Yanardoner
04-10-2009, 14:02
Apploud Apploud

Huseyın Yanardoner
04-10-2009, 14:37
protestoları engellemek amacıyla planlı yapılmış bir organizasyon... statta olan bir çok arkadaşımız farklı sitelere yaptıkları yorumda üst kapalının kapıları devamlı açık bırakılmış protestolARI engellemeye çalışanların hiçbirinde forma atkı vs olmadığıda belirtilmiş ve bunların çoğunu kimse sttata tanımıyor tanımayanlar tribünde devamlı maçta olan kişiler ve onların beyanı..tek eleştirim kapalıda yıllarca berababer bağıran arkadaş olan beşiktaşlı abilerimizin kardeşlerimizin nasıl olurda bu 30 kişiyle baş edemez korkup çoğu izlemeye çekilir..hani ölene kadar beşiktaştı hani bilsek sevdamız uğruna ölceğimizi yinede beşiktaş ulandı.açıkçası bunları anlamak dahi istemiyorum çünkü anladıklarım hiç de hoş şeyler değil.yarın olabilecek aynı senaryolara karşı birliltelik zamaznı gelmiştir saflar bu 30 kişilere demirören faşizmine paralı askerlerine karşı sıklaştırlımalıdır...

Samet Şaher
04-10-2009, 17:41
Şimdü dün ben de maçtaydım her zamanki gibi.girerken içim sıkıntılıydı girdim yine sıknıtlıydı bitti yine sıkıntlıydı şu an yazakren yine sıkıntılı. o kadar olay çıktı ki neyin ne olduğunu anlayamadım.Açıkta'ydım ve "Anti-Pati"denilen grubun hemen dibindeydim fakat amigo da dahil ne yaptığını bilmiyordu.

Bi yandan protesto ediliyor eyvallah,ama sonrasında kapalı'dan takıma destek yapıldığında neden ıslıklandı neden küfredildi ve kendini bilmez bi salak neden satılmış bunlar dedi çArşı için ? sen kimsin ki ve ordan görebildiğin kadarıyla nasıl böyle bi yorum yapabiliyosun anlamadan etmeden ?

Bende neler olduğunu tam anlamadım,çünkü gerçekten etrafımdaki kişiler çok ilginçti,ilk defa tribünleri böyle çaresiz,anlamsız tutarsız görüyordum geldiğim maçlar kadarıyla... Kendi aralarında takıma destek yapılır besteler söylenir,kapalıdan istifa sloganları yükselir ona katılınır,sonra kapalıdan BEŞİKTAŞ'ıma destek başladığında neden ıslıklar neden yuhalamalr başlar analamış değilim cidden var mı bunu açıklıycak biri ? ulan takıma destek çıkmıyıp yönetime protesto ediceksen neden önce destkleyip sonra istifa dersin ve diğer destekleyenleri de yuhalarsın,küfür sallarsın ?Amigo adı Mustafa sanırım,o da tam anlamıyla ne yaptığını bilmiyordu ve yanındaki arkadaşları. ve devre arasında saçma sapan eğlenceli tavırlar ve sürekli fenere edilen küfürler besteler..onların bu maçlık ve böyle bi ortamda anlamı neydi ? bide loca'yla çıkan kavga nedendi ? o kadar çok soru var ki buraya ne yazıcağımı şaşırdım ve yazdıklarımıda şu anda yazarken saçma buluyorum ama yazmasamda içimde kalıcaktı.

Kıscası birlik beraberlik içinde olup,yönetimi gönderip , tekrar kendimize dönmeliyiz acilençBİZ BU DEĞİLİZ !SON BARİKAT'ız...

Ulaş Benakay
04-10-2009, 21:51
Ortaya atılan bir iddiada yönetimin Karagümrük Grubu'na 1000 bilet verdiği ve yönetim aleyhine yapılan tezahüratları bastırmaları istendiği beilrtildi.

İddiaya göre; Karagümrük Grubu Beşiktaş yönetiminden 400 bilet istedi. Yönetim Karagümrüklülere 1000 bilet gönderdi. Maç sırasında Çarşı Grubu'ndan yönetim aleyhine yapılan tezahüratları bastırmaları istendi. Bunun üzerine Karagümrüklüler, maç öncesinde Demirören aleyhine tezahüratlar başlayınca kapalı tribünlere çıkarak yönetim aleyhine açılan pankarttı indirdi ve olay çıkarttı.

Can Yılgür
04-10-2009, 22:46
loca ile çıkan kavganın nedeni ordaki bazı insanların herkes yönetime tepki gösterirken ısrarla ve hiç olmadığı kadar ateşli! bir şekilde takım lehine bağırmalarıydı.. daha sonrada insanlara küfür etmeye el kol hareketleri yapmaya başladılar ve sonrası malum herkes çullandı üstlerine polisler barikat kurdu.

Utkan Çalışkan
05-10-2009, 09:03
Beklenen değil miydi aslında yaşananlar... birileri "ben biraz yoruldum,şu taşın üstünde az bi soluklanayım taşırız yine" dediğinde elindeki yükü,kapkaç çetesi gibi koşarak gelip,alıp kaçmaya çalışanlar değil miydi o kırmızı-siyah lı MiLAN'lılar... ağızlarındaki iki kelimeden biri "Lan" olan,A ları normal,bıyıkları sarkık,ama ayakkabıları aynı bizim gibi su alan arkadaşar değil mi onlar...
Tophane,de "Toplu Görüşmeler" başladığında satılan,pazarlanan,onaylanan şeyin senin ruhun olduğunu anlamıyor musun sen hala...Bir düşünsene okurken hangi Beşiktaşlı hangi sebeple yerde yatan Alen'e aleni şekilde tekme atar...

Kimler bu tribünlerde BA Baracus'culuk sevdasındaydı geçen senelerde...Takım ruhunu takım elbiseli adamlara satanlar kimlerdi...

Bak IMF var İstanbul'da...kim karşı çıkıyor...pankartlarında kızıl imzalar olan...A' ları çember içinde yazılmış insanlar... kimler üzerine yürüyor o insanların "Kolluk Güçleri"...o zaman düşün...kimler İsyanın temsilcisi,kimler yönetimin kolluk gücü...

OMUZ VER SEVDANA...SON BARİKATI YIKTIRMA...