PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fanatik Gazetesi Nobre Haberi Yalanlandı

Erdem Can
15-03-2007, 18:26
Nobre yolcu
Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı yıldızı defterden sildi. Yeni sezon planlamasında Sambacı'nın adı geçmiyor, yerine bir 'son vuruş ustası' aranıyor.
15.03.2007

Pascal gibi, Amokachi gibi!
Son günlerde ceza şoklarıyla sarsılan Beşiktaş'ta flaş gelişme... Siyah-Beyazlılar, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ederek büyük sansasyon yarattığı Marcio Nobre ile yollarını ayırma kararı aldı. Beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Brezilyalı golcünün yerine son vuruşlarda etkili ve uzun boylu bir nokta santrfor alınacağı öğrenildi. Bu konuda şimdiden temaslarına başlayan yönetim, görüşülen isimleri sır gibi saklıyor. Ancak idareciler yeni santrfor hakkında şu ipucunu vermekten de kaçınmıyor: Amokachi gibi, Pascal Nouma gibi... Yani rengi siyah olacak!

Tazminat için gizli plan...
2009'A kadar sözleşmesi bulunan Mert Nobre'ye tazminat ödemek istemeyen yönetim, bu konuda da bir plan hazırladı: Direkt 'git' denilmeyecek, ancak kiralanmaya razı edilene kadar kadroya alınmayacak ya da yedek bırakılacak. Böylece hem Beşiktaş Kulübü ödemesi gereken paradan kurtulacak hem de üste para kazanacak. Hücum bölgesinde bu şekilde değişikliğe gidecek olan Kara Kartallar, ayrıca bir stoper alarak transferi kapatacak. Kaleye ve kanatlara ise geleceğe dönük yıldız adaylarıyla yatırım yapılacak.

Orhan YILDIRIM

Mert Nobre Açıklaması
15.03.2007 15:58

Bugün Fanatik gazetesinde, futbolcumuz Mert Nobre’nin yeni sezonda takımdan ayrılması veya kiralanması için plan hazırlandığı, “Nobre Yolcu” başlığı ile yer almıştır.
Mert Nobre’nin Beşiktaş’a kazandırılmış olmasından mutluluk duyuyor, Türkiye’de 100. kez forma giyen futbolcumuzun, Siyah Beyazlı forma altında yeni dalyalara imza atmasını arzu ediyoruz.

Fanatik gazetesinde yer alan bu haberin gerçeği yansıtmadığını, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.

Celalettin KOLOT
BJK Futbol Şube Sorumlusu

Berk Sezenler
15-03-2007, 18:38
Yalan yazılan her haberin her satırı boğazınızda kalsın.
Ama Celal Kolot'a da güvenemiyorum ki.

Serenat Tutaklı
15-03-2007, 20:15
"Siyah-Beyazlılar, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ederek büyük sansasyon yarattığı Marcio Nobre ile yollarını ayırma kararı aldı"
Siyah-Beyazlı yönetim bu kararı alırken,yanlarında sadece Orhan Yıldırım vardı.

"Beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Brezilyalı golcünün yerine son vuruşlarda etkili ve uzun boylu bir nokta santrfor alınacağı öğrenildi."
Hatta yeni santrforun kim olması konusunda Orhan Yıldırım'dan fikir alındı.
Bu konuda şimdiden temaslarına başlayan yönetim, görüşülen isimleri sır gibi saklıyor.
Ancak Orhan ile bütün sırlar paylaşılıyor.Orhan'ın yeri ayrı!

Hücum bölgesinde bu şekilde değişikliğe gidecek olan Kara Kartallar, ayrıca bir stoper alarak transferi kapatacak. Kaleye ve kanatlara ise geleceğe dönük yıldız adaylarıyla yatırım yapılacak.
Hangi mevkilere,kimlerin alınacağı,kimlerin satılacağı da Orhan Yıldırım tarafından hazırlanmış bir liste ile belirlenecek.

Di mi Orhan??

Hande Eroğlu
17-03-2007, 01:46
ARTIK neye inanacağımı bılemez oldum

Fikret Arul
17-03-2007, 12:55
Celalettin miş :)
Orhaan baksana bana..

Siar Ildan
17-03-2007, 18:11
Artık yeter bu tür olaylar Beşiktaş'a zarar vermek ısteyenler hiç bir zaman bu ısteklerini gercekleştiremeyecekler.
Beşiktaş'ta herkez Nobre gibi hırslı olsa ve Beşiktaş ruhu ile oynasa bu takım sezonun İlk yarısın da şampiyon olurdu.
*1'de Beşiktaş Nobre2yi fenerbahçe'den almadı.*

Serkan Balcı
17-03-2007, 23:28
nobre eyüdür eyü ayırmak hata olur bence

Serenat Tutaklı
29-04-2007, 14:16
Fanatik gazetesinde bugün yer alan "Kara Kartal'a Korkunç İhbar" başlıklı haberle ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Deriş'in açıklamasıdır:

"Haberde yer alan, Sivas'ta konakladığımız 4 Eylül Oteli'nde Futbol Takımımız'ın yemeklerden zehirleneceğine yönelik bir ihbar aldığımız şeklindeki iddia tamamen asılsızdır.

Sivas'ta Takımımız'ın konaklayabileceği çapta iki otel bulunmaktadır ve bu oteller Sivasspor yönetim kurulu üyesi Erdal Sarılar'a aittir. Dolayısı ile bizim konaklama sırasında yemeklerden zehirlenme ya da benzeri bir olumsuz durumla karşı karşıya kalabileceğimiz şeklinde bir şüphemiz asla olmamıştır.

Sivas'da bu iki otelden Büyük Otel'in tadilatta olması sebebi ile Sayın Sarılar'a ait olan diğer otel 4 Eylül'de konakladık. Ancak bu otelin de mutfak bölümünde imkanların kısıtlı olması sebebi ile kendi ahçılarımızı da kafileye dahil ettik.

Sivas'ta gerek Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, gerek yönetim kurulu üyesi Erdal Sarılar gerekse diğer yöneticiler tarafından büyük bir misafirperverlikle ağırlandığımızı belirtir, kendilerine hem şahsım hem de Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimi sunarım."

Bülent Deriş
BJK Yönetim Kurulu Üyesi

bjk.com.tr

Erkan Özberk
29-04-2007, 23:20
Fanattık