PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 10.Hafta | Eskişehirspor 0-1 Beşiktaş 24 Ekim

Hakan Kirezci
22-10-2009, 21:39
http://img98.imageshack.us/img98/3127/balksz1tb.jpg

24 Ekim 2009 Cumartesi
Saat 20:00
Yer: Eskişehir Atatürk Stadyumu

Hakan Kirezci
22-10-2009, 21:43
Özel uçakla Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na gelen Beşiktaş kafilesini az sayıda taraftar karşıladı. Uçaktan ilk inen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, otobüse binmek istediği sırada kimi taraftarların isteği üzerine imza dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Beşiktaşlı futbolculardan Nihat Kahveci, İbrahim Toraman ve İbrahim Kaş da taraftarların yanına gelerek fotoğraf çektirdi.

http://img200.imageshack.us/img200/719/bjkkafilealmanyatabatat.jpg

Otobüsle havaalanından hareket eden Beşiktaş kafilesi, geniş güvenlik önlemleri altında konaklayacağı Anemon Otel'e geldi.

Otobüsten inen kulüp yöneticileri Hakan Aksoy, Şeref Yalçın, Mario Berk ile teknik kadro ve oyuncular otele yerleşerek kampa girdi.

Onur Kurt
22-10-2009, 21:48
Haydi şu Havalanan Es Es I Indirin !

Hasan Can
22-10-2009, 22:05
bu moralle es-es'i de yeneriz.Saldır Beşiktaş'ım..

Murat Aru
22-10-2009, 22:15
Hakan Abi açmış başlığı.
Ozaman bu maç 1-3 biter.

Ozan Ozdemir
22-10-2009, 23:48
Renklilerin birbiriyle oynadığı bu haftada önemli eksiklerimize rağmen kazanmak zorundayız.

Tuncer Döğer
23-10-2009, 10:04
Biz Kazanacağız!!

Onur Cihan
23-10-2009, 10:22
Çok eksiklerimiz var ama çıkışımızı sürdürmek zorundayız.
.......... (diğerlerinin diyelim) maçı bizi çok ilgilendiriyor.
Bu yüzden Beşiktaş'ımızın bu maça gereğinden fazla yüklenmesi gerekir.

Düzlüğe çıkacağımız maç olacak.

Tuncer Döğer
23-10-2009, 10:32
Eskişehirspor ile oynadığımız son 8 maçı kazanmışız, güzel ama korkutan bir istatistik 9 da 9 olurmu :)

Tuncer Döğer
23-10-2009, 10:34
Ümit Karan ve Youla cezalı

Bülent Acar
23-10-2009, 10:34
Beşiktaşım saldırsın, ..... basın.....olsun!

Forumda kısaltma dahi olsa küfürlü söz kullanılamaz...

Onur Cihan
23-10-2009, 10:36
ozaman DİĞER takım gol atamaz, bizde zoraki 1 tane atarız öyle biter

Ismail Hakki Demirel
23-10-2009, 11:01
..............................!

3. Forumda Hakaret etmek, kötü söz söylemek, KÜFÜR etmek yada ima edici kısaltmaları kullanmak YASAKTIR! Çünkü: Dil sürçer, klavye sürçmez! Klavyeden kaçmaz!!!

8. Hepimiz MUHTAR'ız!

Vedat Benakay
23-10-2009, 11:52
bakalım bızıde boyle karsılayacaklarmı....:)))

Murat Aru
23-10-2009, 12:30
Sağol ismail.

Can Yılgür
23-10-2009, 14:15
Bizim eksiklerimizin yanında onlarında ciddi eksikleri mevcut. Kadro derinliği acısından da Beşiktaş Eskişehir den kat be kat üstün bir durumda. Yavaş yavaş form tutan golcülerimizin performansıyla, bir hakem faciasına kurban gitmessek yada müzmin şansızlığımız tekrardan hortlamassa, rahat kazanabileceğimiz bir maç olacaktır.

Baran Konak
24-10-2009, 00:27
nihat atar bir tane :)

Sabri Aydoğdu
24-10-2009, 09:30
bizim için çok önemli bir maç kazanmamız gerek

M.Ilke Bortacina
24-10-2009, 09:51
kazanmak gereklide.. umarım kazanırız.. bu sene y.d. gitmeden hiç bişi olmaz..

Ekin Zaza Karatas
24-10-2009, 19:53
link bekliyorum arkadaslar :D

Turgut Eren
24-10-2009, 20:02
link bekliyoruzzzz...

Murat Aru
24-10-2009, 20:03
http://videobjk.blogspot.com/

Ozan Ozdemir
24-10-2009, 20:04
http://site.mynet.com/ligtveu/

Turgut Eren
24-10-2009, 20:24
sizde de takiliyo mu bu yayin. ikiside takiliyo bende ya : (

Taylan Kurt
24-10-2009, 20:39
verdiğiniz linkler sorunlu

Demir Han
24-10-2009, 21:03
gidişat parlak değil

Demir Han
24-10-2009, 21:05
Çıkan Tabata...giren Erhan...gerisini siz anlayın gayri

Ekin Zaza Karatas
24-10-2009, 21:47
off Nihat off ne zaman donuceksin formuna...

Ozan Ozdemir
24-10-2009, 21:50
Maçın son yarım saatinde iyiydik ve golü 83'te Ekrem'le bulduk. Maçın son anları nefes kesti. Nihat yine çok bencillik yaptı. Son 30 dakikaya kadar top şişirdik. Maç boyunca son yarım saat gibi oynasaydık çok daha rahat kazanırdık.

Baran Konak
24-10-2009, 21:53
nihat bencillik sınırını aştı.uzun bir süre dinlenmesi iyi olur.

Demir Han
24-10-2009, 21:55
Nihat hırsının kurbanı biraz dinlenmesi onunda takımında yararına.Ama tek suçlu o değil.Takım olarak kapasitemiz bu bunu kabullenmemiz lazım.Oyun üretemeyen bir takımız neyseki defansımız iyi idi.Düşününü ki golü en düz adam attı

Demir Han
24-10-2009, 22:01
Peki sadece kafasını kullanan Nobre'nin kaçırdığı gol ? Bu adam daha nasıl gol atacak ? Bu arada Ocak'ta gidecek minimum bir yabancı ve transfer olacak ise en az bir tane dha gitmesi gereken olacak.Bobo'yu kimler istiyordu bilmiyorum ama umarım takımların durumu kötüdür de bizde Bobo'yu bir daha isterler.Bu arada ben hala Fink'in de gideceği kanısındayım bir süpriz olmaz ise

Bülent Acar
24-10-2009, 22:51
Takım sahaya "İÇİMİZDE HİÇ GOLCÜ YOK" diye pankartla çıksa dahi, emin olun şu ankinden daha bariz bir şekilde golcü sıkıntımız oldugunu ortaya koyamaz.

Dersenizki vay efendim, boboydu-nobreydi-nihattı vs.. Onların hepsi anca Beşiktaşın ya yedek golcüsü, yada 2.golcüsü olur.Bu saatten sonra elden ne gelir? Hiç bi şey! Bunu bilen Sayın Denizli ne yapıyor? "Bari savunmayı sağlam tutayımda ilerisi allah kerim"

İşte bugün kerimdi kazandık.Darısı diger maçlarımızın başına, AMİN.

Hakan Kirezci
24-10-2009, 23:02
En zor deplasmanlardan birini kazanarak seri tutturduk canınızı sıkan nedir anlamıyorum. Bizim rakipler 15 gün maç yapmadan çıkıyor karşımıza. Eğer ilk yarı gol yemezsek ikinci yarı bu maç eksikliğiyle oyundan düşüyorlar. Son yarım saat beraberliğe oynadı Eskişehir.

Takımın özgüveni yavaş yavaş gelmeye başladı. 4 maç (biri hükmen) 12 puan. Haftaya Ankaragücü mabede geliyor. Trabzon deplasmanı ve Fenerbahçe yine mabedde. Bu üç maçın alınması demek ilk yarı bitmeden tescillenmiş şampiyonluk adaylığı demek.

İnsaflı olalım... Benim bildiğim hoca yavaş yavaş Batuhanı hazırlamaya başlamıştır ve oynatmaya da başlayacaktır. Forvet sıkıntımızın ilacı olabilecek bir hammaddedir Batuhan. Madem diyorlar bu lig bir maraton daha 10. km. de su koyvermek de neyin nesi oluyor.

Ankaragücü maç başlığı benim bu arada belirteyim. Açanla bir ay konuşmam.

Muhsin Ogretme
24-10-2009, 23:16
Gozlerime inanamiyorum! Bulent Kocabey soyunma odasina giderken Besiktasli bir oyuncudan aldigi Besiktas formasini yere atiyor!!! Terbiyesiz herif.

Onur Cihan
25-10-2009, 01:55
ozaman DİĞER takım gol atamaz, bizde zoraki 1 tane atarız öyle biter

öhö öhöö

Mert Kavak
25-10-2009, 02:47
ilk yarı takımda fazla iş yoktu tribündede 2. yarı daha istekliydik maçı aldık es es sutu bizi dinledi:) takımın geçen seneden bi farkı yok yine bizi kanser edecek rahat maç izlemek haram bize

Tumay Dogan
25-10-2009, 09:32
ilk yarı takımda fazla iş yoktu tribündede 2. yarı daha istekliydik maçı aldık es es sutu bizi dinledi:) takımın geçen seneden bi farkı yok yine bizi kanser edecek rahat maç izlemek haram bize

beşiktaşlı olmak rahat maç izleyememektir bu_!

M.Ilke Bortacina
25-10-2009, 10:53
Tv ye girip nihata bir tokat atacaktım nerdeyse.. Hakeme sinir oldum.. bu iş böyle gitmez.. bir yerde patlak verir.. kazandığımıza bile sevinemedim..

Murat Aru
25-10-2009, 10:54
gq08q9P2c4Q

Murat Aru
25-10-2009, 10:59
Bu arada, Nihat ne zaman egoistlik yapmaz ve ne zaman arkadaşlarına hatalarında bağırmaz işte ozaman bir arpa boyu yol alır!

Deniz Özdemir
25-10-2009, 11:00
öyle yada böyle bu maçtan puan almak önemliydi.belki takım artık moral olarak kendine gelir ve bu puan serisi devam eder..her zaman olduğu gibi bu haftada rahat maç izleyemedik, bazen bu duruma kızıyorum ama aslında öyle bir alışmışım ki aksi oluncada pek garip hissediyorum kendimi:D

bu arada Bülent Kocabey'in Serdar'dan aldığı BJK formasını es es li taraftarların isteği üzerine yere atması bu kutsal formaya yapılan en büyük terbiyesizliktir.Üstelik bunu Beşiktaş alt yapısından yetişmiş, 3 yıl Paf takımda oynamış bir futbolcunun yapması daha da büyük terbiyesizliktir..Beşiktaş'tan giden futbolcuların bu ihanetine bir anlam veremiyorum.

Mert Kavak
25-10-2009, 12:01
asıl mevzu maç deil tribün tv izleyenler hiç ses duydumu bizden taraf???

her maçta gördüğümüz abilerimiz eskişehirde yoktu sebebi nedir anlayamadık üzüldük. onların yokluğunda sete çıkanlar tam bir facia oldu bize, sanki kapalıdaymış gibi beste söyletmeye çalışmaları dışarıda kalanları takmayıp kendi dalgalarına bakmaları protestoyu engelleme çabaları gün doğduyu söyletmeyeye çalışmaları vs vs

maç başlamadan istanbuldan gelip bilet bulamayanlara polis gider yapıyor arkada 15 - 20 kişi koltuk söküp polisle uğraşırken önde set kendi havasında milletide rehin almış eskişehirin çalan müziğinde atkı açtırıyor sanki onların şovuna ortak oluyoz akla ziyan bi durum sanki dışarda kalan adamlar başka takımlı, golden sonra protesto başlayınca arkaya edilen küfürler ısrarla gündoğduyu söyletmeme çabaları anlayamadık ne ayaksınız ama başaramadınız...!
stada giriş çıkış ayrı bir mevzu biletini okut sen alkollüsün dışarı çık senin tipini sevmedim giremezsin şans eseri attık içeri kendimizi çıkışta 2 saat beklet sonra kapıya bi muhatr koy neymiş beşer beşer çıkılacakmış kısca eziyet etmekten başka amaçları yoktu biz ne dedik eziyet edenin ... anladın sen onu özel güvenlik

eskişehire gelince ne b.. tan bi şehir zaten her yeri b.. kokuyo 2 sen önce bıraktığım gibi deil:)

4727 ne oldu len maçta sonra dışarda bekleyecektin yemedimi:D

Turgut Eren
25-10-2009, 12:09
ekrem dağ golü atmadan sevinmeye başlayınca aha dedim, şimdi golü atmayı da unutup tribünlere koşacak. dün gece stresli ve eğlenceliydi. özellikle rüştünün kafasına çarpan topa yarım saat güldüm. : )

Ismail Hakki Demirel
25-10-2009, 12:10
Hem maç kötüydü hem tribün kötüydü...

Tribünde hermaç sette olan abiler yoktu, alakasız adamlar vardı.

Canı sıkıldıkça 3 lü çektirmeye kalktı. zaten az adam var bağıran, o adamlarlada nağme söylemeyeceksin arkadaş sert tezahürat yaptırcaksın.

Arka taraftan bi yerimizi yırtıyoruz , yan taraflar hiç ses yok.
gol de olmasa deplasman tribünümüyüz belli olmayacaktı..

Hele o sette ki ısrarla gündoğdu söyletmedi, ama biz başladık ve tüm tribün söyledi... !!!

En güzelide maçtan sonraki makaraydı...

Hele ki o itli polisler !!!!

Anladınız sizz !

Ufuk Biyik
25-10-2009, 12:25
Mertle ismail konuyu güzel özetlemişler bende iki satır bişiler eklemek istiyorum. Öyle veya böyle stada girdik maç başladı bizim tribünde tık yok çünki sette duran vatandaş kafa bir dünya ne yaptığını bilmiyor tribünü organize edemiyor üstr taraf dışardaki taraftara sahip çıkmaya çalışırken onlar hafiften duygusala bağlamışlar damar bestelerle kendilerini eğlendiriyorlar. Tribünün genelinde settekinden çok biz hakimdik ikiye bölünerek kartal goll goll goll ve siyah beyaz yaptıran bizdik. Settekinden daha hakimdik tribünlere ama malesef istanbul tayfası dışarda oldugu için ne bağıran var ne alkış yapan herkes maç seyrediyor ilk yarı böyle bitti. ikinci yarıda eskişehirliler sustu biz sustuk :) onlar susmuşken biz bağırsak fena olmazdı ama olmadı işte golden sonra herzamanki gibi arkadaşlar gaza geldi ve maç bitti.

Setteki vatandaşın bize gündoğdu söyletmeyip pınarbaşı yapma cabaları onuda becerememesi çok ilgincti :) en sonunda gün doğdu söylendi herkes huzura kavuştu.

Maçtan önce eskişehir emniyetinin itleri dışarda kalan arkadaşlarımıza saldırtması bizimle girdiği diyaloğlar çok ilgincti biri bana çıkışta görüşürüz diyordu ama görüşemedik malesef oysa çok istemiştim görüşmeyi ama oda kaskını ve jopunu bırakacaktı öyle anlaşmıştık :D

Taraftarlık nedir? Bence asıl sorun bu

Yönetimden aldığı biletlerle yönetimin kaldırdığı otobüslerle deplasmana gitmek mi? yoksa dünki gibi yönetimden umduğunu bulamayınca maça gitmemek mi? Mesala örnek vereyim gfb lideri sefa azizden desteği alamayınca kendi çabalarıyla bilet ve otobüs paralarını toplayarak deplasmaan 1 tanede olsa otobüs kaldırırken dün bizim Abilerimiz bunu neden yapmadı yönetiğim desteğini çektiği maçta neden stadda yoktular oysa şimdi daha çok iş düşüyor onlara asıl şimdi anlıyacağız kim abi kim rantcı ak koyun kara koyun bu zamanlarda meydana çıkacak yoksa deplasmanlarda böyle komik duruma düşen bir taraftar olma yolunda hızla ilerleriz. Son bir teşekkürde biletleri olmadığı halde oraya gelip dışardan bize destek veren herkese teşekkürler.

Mert Kavak
25-10-2009, 12:47
Taraftarlık nedir? Bence asıl sorun bu

Yönetimden aldığı biletlerle yönetimin kaldırdığı otobüslerle deplasmana gitmek mi? yoksa dünki gibi yönetimden umduğunu bulamayınca maça gitmemek mi? Mesala örnek vereyim gfb lideri sefa azizden desteği alamayınca kendi çabalarıyla bilet ve otobüs paralarını toplayarak deplasmaan 1 tanede olsa otobüs kaldırırken dün bizim Abilerimiz bunu neden yapmadı yönetiğim desteğini çektiği maçta neden stadda yoktular oysa şimdi daha çok iş düşüyor onlara asıl şimdi anlıyacağız kim abi kim rantcı ak koyun kara koyun bu zamanlarda meydana çıkacak yoksa deplasmanlarda böyle komik duruma düşen bir taraftar olma yolunda hızla ilerleriz.

...

haddimi aşmadan iki kelamde ben edeyim yada ben susayım aşağıdaki video her şeyi anlatsın

OPTİK BAŞKAN

http://www.youtube.com/watch?v=nH2fdecHcVU

bizlere öğrettiğin kavga büyüyor omuzlarımızda herşeye ve herkese rağmen

Ufuk Biyik
25-10-2009, 12:49
Ben boşa yorulmuşum mert herşeyi bir videoyla anlattı valla :D

umarım bundan sonra deplasmanlar yönetime endeksli olmaz herkes üstüne düşeni yapar

Mert Kavak
25-10-2009, 12:58
Ben boşa yorulmuşum mert herşeyi bir videoyla anlattı valla :D

umarım bundan sonra deplasmanlar yönetime endeksli olmaz herkes üstüne düşeni yapar

trabzona gidiyoz demi şart oldu artık :)

Ufuk Biyik
25-10-2009, 13:22
bileti çözersek birde parayı gidiyoruz :D

Mustafa Şengezer
25-10-2009, 15:15
asıl mevzu maç deil tribün tv izleyenler hiç ses duydumu bizden taraf???

her maçta gördüğümüz abilerimiz eskişehirde yoktu sebebi nedir anlayamadık üzüldük. onların yokluğunda sete çıkanlar tam bir facia oldu bize, sanki kapalıdaymış gibi beste söyletmeye çalışmaları dışarıda kalanları takmayıp kendi dalgalarına bakmaları protestoyu engelleme çabaları gün doğduyu söyletmeyeye çalışmaları vs vs

maç başlamadan istanbuldan gelip bilet bulamayanlara polis gider yapıyor arkada 15 - 20 kişi koltuk söküp polisle uğraşırken önde set kendi havasında milletide rehin almış eskişehirin çalan müziğinde atkı açtırıyor sanki onların şovuna ortak oluyoz akla ziyan bi durum sanki dışarda kalan adamlar başka takımlı, golden sonra protesto başlayınca arkaya edilen küfürler ısrarla gündoğduyu söyletmeme çabaları anlayamadık ne ayaksınız ama başaramadınız...!
stada giriş çıkış ayrı bir mevzu biletini okut sen alkollüsün dışarı çık senin tipini sevmedim giremezsin şans eseri attık içeri kendimizi çıkışta 2 saat beklet sonra kapıya bi muhatr koy neymiş beşer beşer çıkılacakmış kısca eziyet etmekten başka amaçları yoktu biz ne dedik eziyet edenin ... anladın sen onu özel güvenlik

eskişehire gelince ne b.. tan bi şehir zaten her yeri b.. kokuyo 2 sen önce bıraktığım gibi deil:)

4727 ne oldu len maçta sonra dışarda bekleyecektin yemedimi:D

bu eskişehirsporlular eğer 3-4 kişiyse birşey yapamazlar eğer sen tek olsan bile yanlarında 10-15kişi yoksa tavuk gibiler.zaten dün cevaplarını aldılar .................................

Mustafa Şengezer
25-10-2009, 15:17
ben çarşı pankartı görmedim asya falan vardı...bir kaç kere üçlü denemesi yapıldı sanırım fazlada birşey duymadım açıkçası...gündoğdu söylendimi duymadım...

Mert Kavak
25-10-2009, 15:30
bu eskişehirsporlular eğer 3-4 kişiyse birşey yapamazlar eğer sen tek olsan bile yanlarında 10-15kişi yoksa tavuk gibiler.zaten dün cevaplarını aldılar ..................... :D

tüm renklire öyle

Gokhan Coskunsever
25-10-2009, 16:45
dün Beşiktaş formasını yere atan lavuğun, Beşiktaş altyapısından yetişme eski bir Beşiktaş oyuncusu olduğunu öğrenince daha bir şalterlerim attı. böyle adamların da altyapıdan çıktığını görmek üzdü beni.
o herife İnönü'deki maçta gereken cevap verilmelidir tribünlerce.

Fatih Alper Ozen
25-10-2009, 19:04
Kimse kusura bakmasın arkadaş bu Nihat'ın artık kadroda yeri yok bence.3 maç değil 5 maç değil bu sene 13 yada 15 maç oynadı en az 30 tane şut çekti 1 tanesi gol oldu.Alt yapımızın futbolcusu olabilir,efsane futbolcumuz olabilir ama kimseye bu kadar şans ve taviz verilmemeli.Kenarda Serdar Özkan bu sene oynadığı maçlarda çok iyiydi,hırslıydı,top taşıdı,adam eksiltti,koştu neden Serdar Özkan dökülen Nihat ve Tello dan daha az dakika alıyor?Takımda bir adaletsizlik var.Erkan Zengin neden sahada hiç birşey yapamayan Uğur İnceman'ın 10 da 1 i kadar forma şansı bulamıyor?Nihat,Tello,Nobre Ve Uğur'a uzun bir süre forma verilmemeli diye düşünüyorum.Onların yerine Serdar,Erkan ve Necip'e biraz daha dakika tanınmalı.

Tuncer Çınar
25-10-2009, 23:06
Kimse kusura bakmasın arkadaş bu Nihat'ın artık kadroda yeri yok bence.3 maç değil 5 maç değil bu sene 13 yada 15 maç oynadı en az 30 tane şut çekti 1 tanesi gol oldu.Alt yapımızın futbolcusu olabilir,efsane futbolcumuz olabilir ama kimseye bu kadar şans ve taviz verilmemeli.Kenarda Serdar Özkan bu sene oynadığı maçlarda çok iyiydi,hırslıydı,top taşıdı,adam eksiltti,koştu neden Serdar Özkan dökülen Nihat ve Tello dan daha az dakika alıyor?Takımda bir adaletsizlik var.Erkan Zengin neden sahada hiç birşey yapamayan Uğur İnceman'ın 10 da 1 i kadar forma şansı bulamıyor?Nihat,Tello,Nobre Ve Uğur'a uzun bir süre forma verilmemeli diye düşünüyorum.Onların yerine Serdar,Erkan ve Necip'e biraz daha dakika tanınmalı.

serdar özkana biraz daha dakıkamı tanınmalıı.:):):).....ya guldurme benii bu adama verılen sansı bana verseler barcelanoda oynardım..serdar ozkanmısss bu adam 3. ligde bıle oynayamazzzzzzzzzz...

Ismail Hakki Demirel
26-10-2009, 09:53
Ulan Ligin En az Gol yiyen takımıyız, Hala eleştiriliyoruz.

Gol yollarındaki sorun çözüldüğünde , önümüzde kimse duramaz.

Onur Cihan
26-10-2009, 10:04
Belimizi doğrulttuğumuz maç budur işte,
Önümüz açıktır...

Fatih Alper Ozen
26-10-2009, 11:16
serdar özkana biraz daha dakıkamı tanınmalıı.:):):).....ya guldurme benii bu adama verılen sansı bana verseler barcelanoda oynardım..serdar ozkanmısss bu adam 3. ligde bıle oynayamazzzzzzzzzz...
Dostum Serdar Özkan'ın geçen senelerde oynadığı futbolu ben de beğenmiyordum.Fakat bu sene süre aldığı zaman takıma olumlu bir hırs ve enerji verdiğini kimse inkar edemez.En azından Nihat'dan iyi oynadı.Üstelik çok az oynadı.Manchester maçında gözümüzle gördük sahanın en iyisiydi ama yine çıkarttı Mustafa Hoca.Keza GS maçında da tüm pozisyonlarımızda Yusuf ile Serdar'ın imzası vardı.Zaten bizim teknik ekibin en kötü olduğu nokta oyuncu değişiklikleri.Asıl daha da önemlisi Uğur İnceman?Necip de aynı mevkinin adamı neden altyapımızın oyuncusu hiç oynatılmıyor?

Bulent Golbas
26-10-2009, 15:24
ben macta rustunun ileri degaj yaptigi toplar haricinde paslasarak orta sahayi gectigimizi gormedim. geriden bir kere top oyuna sokulup atak yapilmadi, rustu her eline aldigi topu daaannn diye eskisehir sahasina gonderdi onlarda topu alip tekrar rusutuye gonderdi ,yani sacma sapan ne oldugu bellisiz bir macti.bu taktigi hocami verdi yoksa paslasmaya mecalleri olmadigi icin mac icinde futbolcular kendi kendine mi bu taktigi uydurdu bilmiyorum ama bu sekilde oynayarak balina ne kadar mac alabiliriz ? gol yollarindaki sorunun cozulmesine ise imkan yok bu futbolcularla, bobonun ligdeki yillik gol ortalamasi zaten 10-12,simdi ''sol forvet'' oynayarak onuda yapamaz. nobrenin gol ortalamasi yillik 8-9 ,tek forvet oynayan nihattan bu yil 10-15 gol beklemek ise hayal.
neyse ben gene de umutla her maci 3-4 gol aticaz diye izlemeye devam edecegim.umut fakirin ekmegi..

Canberk Dönmez
26-10-2009, 15:46
-merkez 4227
-(soluk soluğa)4227 dinlemede merkez tamam
-4227 konum bildir tamam
-merkez Ufuk Bıyıktan kaçıyorum kaskım ve jopum olmadan ben bi hiçim bunu anladım tamam.

maç sonu Eskişehir emniyeti telsizlerinde geçen diyalogdan alıntıdır :D :D

Onur Cihan
26-10-2009, 16:03
...

haddimi aşmadan iki kelamde ben edeyim yada ben susayım aşağıdaki video her şeyi anlatsın

OPTİK BAŞKAN

http://www.youtube.com/watch?v=nH2fdecHcVU

bizlere öğrettiğin kavga büyüyor omuzlarımızda herşeye ve herkese rağmen

Okul üstü süper oldu bu video, harika düşünmüşsün. Sağolasın...

Murat Aru
26-10-2009, 19:06
Yukarıda ki videoyu izlerken bir zamanlar hazırladığım bir video geldi aklıma.
Müzik güzel :)

h9rtI9aK56g