PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Tl'ye Sinema Günleri

Utkan Çalışkan
29-10-2009, 10:29
Merhaba Arkadaşlar

Ben ve Süleyman Korkmaz'ın da üyesi olduğu Folklor Kurumu'nda ayda iki kez (biri hafta içi Çarşamba biri hafta son Cumartesi) olmak üzere sinema günleri düzenliyoruz...Sembolik olarak 1 TL ile yapılacak gösterimler (mısır,çay beleş ama:) )
Kurumun lokali Aksaray Sofular Mah.de... Film gösterimleri saat 20.00 de başlıyor...

Ben her hafta gösterilecek filmlerle ilgili duyuruyu bu başlıktan yapacağım.İstanbul'da yaşayan arkadaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz... seyretmediğiniz yada bir daha izlemek istedikleriniz olabilir içinde...

İRTİBAT İÇİN tel : 0 546 212 82 46
mail : ciwan_79_m@hotmail.com

gösterilmesi düşünülen filmler aşağıda sıralanmıştır...ayrıca tüm arkadaşların film önerilerini bekliyoruz...

ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ
HAYAT GÜZELDİR
PERSAPOLİS
ESARETİN BEDELİ
PARDON
AMİSTAD
KİBAR FEYZO
BÜYÜK ADAM KÜÇÜK AŞK
FORREST GUMP
O DA BENİ SEVİYOR
MİLK
SARHOŞ ATLAR ZAMANI
KAPLUMBAĞLAR DA UÇAR
YEŞİL SOKAK HOLİGANLARI
SONBAHAR

Baran Konak
29-10-2009, 12:54
filmler güzel.

Umut Toprak
13-11-2009, 19:12
Amores Perros,
Reservoir Dogs
Gedo Senki - anime
Voces inocentes
Baader
Apocalypto
Requem for a dream
Scarface
Irreversible
Oldboy
Frida
Carandiru
Exils
Cidade de deus
V for Vandetta
Kadın kokusu
Donnie Brasco
Spring, Summer, Fall , Winter.. and Spring
Babel

Masumiyet
Kader
Tabutta rövaşata
Votka-Limon

Yoruldum, yazmaktan...

Hakan Gültekin
13-11-2009, 19:15
ne yazık ki istanbulda.yav bu ankarada hiç bişe yok.ah istanbul ahhhhhhhhhh

Ufuk Biyik
13-11-2009, 20:03
ne yazık ki istanbulda.yav bu ankarada hiç bişe yok.ah istanbul ahhhhhhhhhh

o kadar tiyatro yapmaya felan uğraşıyoruz hakan abi tesüf ederiz mesela yarın yüksel caddesindeyiz 14 de yenikapı tiyatrosunu izliycez bekleriz sizide

Hakan Gültekin
13-11-2009, 20:10
o kadar tiyatro yapmaya felan uğraşıyoruz hakan abi tesüf ederiz mesela yarın yüksel caddesindeyiz 14 de yenikapı tiyatrosunu izliycez bekleriz sizide

kızmayın ufuk bey yarın ordayım .dergimi de getirirsen sana cayda ısmarlarım.bozkırın tezenesi seni!_nanik_!

Ufuk Biyik
13-11-2009, 20:13
kızmayın ufuk bey yarın ordayım .dergimi de getirirsen sana cayda ısmarlarım.bozkırın tezenesi seni!_nanik_!

dergi felan yalan oldu hakan abi kendi dergimi getiriyimde oku bari napim ben yaa bi müsait olamadınız

Hakan Gültekin
13-11-2009, 20:15
dergi felan yalan oldu hakan abi kendi dergimi getiriyimde oku bari napim ben yaa bi müsait olamadınız

kızma be brader.ne kadar sinirli olmuşsun be dostum.:D