Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazar günü Ümraniyedeyiz
Özer Özçetin
16-03-2007, 16:23
Siyah Beyaz derneği pazar günü sat 16.30 da Ümraniyeden takımı uğurlayacak,daha önce de a.gücü kupa maçı öncesinde uğurlamıştık,takım yalnız olmadığını görsün,müsaait olan arkadaşlar Ümraniye tesislein önünde buluşalım.
Armagan Gencdis
16-03-2007, 17:26
Özer abi sadece ümraniyede değil maçın başından sonuna kadar stad çevresinde semtte kazanda heryerde maç havasını yakalamalıyız.Bize yapılan haksızlığın nasıl geri teptiğini tüm türkiyeye göstermeliyiz.Sadece müsait olan arkadaşlar değil işi olan arkadaşlarda bi şekilde bu meseleye önem vermeli yönetim sağolsun tepkisini gösterip yumruğu masaya vuramıyor dünkü gazetede adam çıkmış bize ceza verilmesine müsade etmeyiz diyor o da ank gücü başkanı bizim yönetim yine sessiz iş yine başa düşüyor öyle bir kalabalık olmalı ki keşke ceza vermeseydik demeliler.
Özer Özçetin
18-03-2007, 17:48
500 kişi aşkın taraftar vardı tesislerin önünde,bizim forumdan Sefayla görüştük,Siyah Beyaz derneği ,Yeni açık Mustafalar,Web Kartalları Moda Kartalları,Kapalı nın eski emektarlarından Göztepeli Erdal[eyyaz],Ali,Gaziosmanpaşa dan bir minübüs geldi,Ümraniye Kartalları güzel bir kalabalık vardı.Tesisler çıkışında Mustafa ile beraber B.Ali, ye atkı verdik tezahüratlar meşaleler marşlar ve konvoy eşiliğinde Karakartal yola çıktı,Çarşı ve bizim Umutlar da Beşiktaş ta bekliyor konvoyu.
Güzel bir uğurlama oldu.
Gökhan Gürses
18-03-2007, 18:13
semttede karşılamış takımı taraftar. stada kadar eşlik etmişler otobüse.
Serenat Tutaklı
18-03-2007, 19:57
Maç öncesinde görüntüleri izledim.Güzel kalabalıık vardı.Özer abi seni de gördüm bu bahane ile:) Ümraniye'den meşale ve tezahurat ile yola çıkılmış,Boğaz köprüsünde araçlarından inen taraftarlar aynı coşku ile semte kadar yalnız bırakmamışlar oyuncuları.Abimin eşi futboldan anlamaz ama görüntüleri görünce şampiyon mu oldunuz diye sordu.Nasıl anlatabilirim ki:)
Umut Tutun
19-03-2007, 09:05
şampiyon değiliz, onun da ötesindeyiz !
olayın bir de maç dönüşü var, takım otobüsü, dolmabahçe, semt, meşaleler, trafik, pankart...her yerde göremezsiniz.
konuş Özgür, top sende.
Sefa Gülhani Çavuş
19-03-2007, 09:08
Ben böyler birşey görmedim...100 lerce araba ..hele ki boğaziçi köprüsünde durup meşallerin yandığı an allah allah yok öyle bi çoşku şampiyonu semte getirdik...semteki karşılama da cabasıydı.
Mustafa Şakıma
19-03-2007, 13:34
Evet arkadaşlar,ortak alınan türbün kararımız geregince; ümraniyede yaptık organizasyonu hep birlikte.Takım menajerimiz Ali ile kaptamız ibrahim otobüsten indiler, ordaki gelen veya gelemeyen tüm taraftarlarımız adına ben ve özer abi başarılı diledik kendilerine takım otobüsünde.Ali'ye taraftarımızı temsilen asaletimizin temsili atkımızı taktık. Meşaleler ve bayraklarla ümraniye tesislerden 1.köprüden kazana doğru ilerledik, birçok türbün büyüğümüz ve tesislere gelemeyen kartallar orda bulunuyordu.Köprüde yapılan meşale şov gerçekten görülmeye değerdi.Kazanda ve Ümraniye tesislerinde yapılan muhteşem karşılamayla büyük taraftarımızla birlikte konvoy ve yürüyüşle takımımız stada vardı.Ne olursa olsun sonuçta kazandık, tüm engellemelere rağmen kazanmak güzeldi.Buna ihtiyacımız vardı.Buna inandık- geliyoruz deyişimizin zaferi diyebiliriz kısaca.
Bir daha stadımızdan ayrı kalmama dileğiyle,el altından bırakmaya çalışsalar bile sevgisiz sonsuz ölümüne BEŞİKTAŞ...
Herkese teşekkür eder,
saygılar sunarız.
yeni açık adına
mustafa
Emre Yildirim
19-03-2007, 13:37
götüren olursa gelebilirim....
Sefa Gülhani Çavuş
19-03-2007, 14:02
götüren olursa gelebilirim....
..... ...
Burak Güven
19-03-2007, 14:05
Halkın Takımı'ndan çok fazla kişi görememem düşündürücüydü, yoksa biz Beşiktaş'ı sadece İnönü ve şairlerdemi destekliyoruz?
Burak Güven
19-03-2007, 14:06
Bu arada fotoğrafları akşam saatlerinde ekleyeceğim...
Özer Özçetin
19-03-2007, 14:07
Halkın Takımından arkadaşlat Ümraniye de vardı Burak,zaten otobüse Yeni Açıktan Mustafayla ben çıktım,yani temsil ettik merak etme.
Kemal Agül
19-03-2007, 14:08
Burak güven 15 kişi vardık heralde ben hariç diğer arkadaşlarda paf takımı maçındaydı
ama sen heralde ne hentbol maçlarıne ne tekerlekli sandalye maçlarına nede basket maçlarına gitmiyorsun gitseydin halkın takımını oralardada görürdün bide forumda seni halkıntakımına sahiplenmiş birisi olarak hep gördüm sen orda değilmiydin ümraniyede
Umut Tutun
19-03-2007, 14:14
yoksa biz Beşiktaş'ı sadece İnönü ve şairlerdemi destekliyoruz?
bunu da gördük ya burada...
Serenat Tutaklı
19-03-2007, 14:56
Halkın Takımı'ndan çok fazla kişi görememem düşündürücüydü, yoksa biz Beşiktaş'ı sadece İnönü ve şairlerdemi destekliyoruz?
Off offf...aman diyim
Safa Şenyıldız
19-03-2007, 15:17
BEŞİKTAŞ sadece Futbol A Takımına verilen destekle oluyorsa, ben BEŞİKTAŞ'ı hiç desteklemiyorum ve desteklemeyeceğim de bu başkan olduğu sürece. Ama diğer branşları katarsanız, beni de BEŞİKTAŞ'lı sayabilirseniz; tabi sizin saymanız önemliyse.
Berkant Tutaklı
19-03-2007, 15:21
Eeee bende yoktum ama İzmir'deyim ben...
Şimdi bizim desteğimiz sayılmıyormu? Yada bizimkiler geçerli İstanbul'da olupta gitmiyenlerin desteği geçersizmi?
Bu nasıl bir çelişki yada sen orada bulundun diye böyle birşeymi düşünmen gerekti.Bak bu düşündürücü...
Burak Güven
19-03-2007, 15:51
Ah ah ne diyim ki size sustum konuşmuyorum... Mutlaka basketbol, engelli vs hepsinde bulunuyoruz, tabiki futbol takımı değil sadece demek istediğim ama, çok önemli organizasyonlarda, sizleri görememek üzücü, açıkçası dün Taksim yerine Ümraniyede toplanılmasını umud ederdim anlatmaya çalıştığım buydu. Ne biliyim tesislerde bir halkın takımı pankartı ve desteği bulunsaydı kötümü olurdu?
Safa Şenyıldız
19-03-2007, 15:57
Akatlar'da ve PAF takımı maçında da yoktu. Onlarda bulunsaydıkötü mü olurdu? Ümraniye tesislerinin farkı ne ki?
Burak Güven
19-03-2007, 16:06
Burak güven 15 kişi vardık heralde ben hariç diğer arkadaşlarda paf takımı maçındaydı
ama sen heralde ne hentbol maçlarıne ne tekerlekli sandalye maçlarına nede basket maçlarına gitmiyorsun gitseydin halkın takımını oralardada görürdün bide forumda seni halkıntakımına sahiplenmiş birisi olarak hep gördüm sen orda değilmiydin ümraniyede
Kemal arkadaşım elbette gidiliyor, sonuçta gidemesemde çalışan insanlarız, sağlık sektöründeyiz her an cumartesi ve pazarları çalışır vaziyette olabiliyoruz ama hiç maçlara gitmiyorsunda diyemezsin yeri geldi işten çıkıp paf maçına koşuyoruz, yeri geldi basketbol maçlarına gidiyoruz, gün geliyor 3 saat uyku ile işe gitmeyi göze alıp 19 saat deplasman yolculuğu yapıyoruz, yani heryerdeyiz benim bahsetmeye çalıştığım bu değil, dün halkın takımı'nı ümraniyede görmek isterdim diyorum, anlatmaya çalıştığım bu kimseyi de karşıma almak için söylemedim, zaten gelenler neden alınıyorlar bunu anlamışta değilim...
Armagan Gencdis
19-03-2007, 16:11
Köprünün üstü mükemmeldi kadıköy istikametine gidenler öyle arabaların camlarına yapıştı.Bende kayıt yapmıştım ama maçtan sonra izleyelim derken yanlışlıkla sildik.Daha kalabalık olmasını beklerdim ama herhalde sadece işi olmayanlar gelmiş:)
Burak Güven
19-03-2007, 16:12
Akatlar'da ve PAF takımı maçında da yoktu. Onlarda bulunsaydıkötü mü olurdu? Ümraniye tesislerinin farkı ne ki?
Futbol'un her zaman önde olduğunu hepimiz kabul ediyoruz, 100. yıl ruhu geri gelsin dediğimizde aklımıza ilk futbol takımının başarısı İlhan Pascal Giunti Lucescu gelmiyormu, o yüzden futbol takımı başarılı olduğu sürece diğer branşlara yansıdığı bu belki en büyük sorun olsada bir gerçek...
Safa Şenyıldız
19-03-2007, 16:15
İyi o zaman, ben hiç konuya dahil bile olmuyorum. Madem ki herkes diğer branşları futbolun gerisinde görüyor (sanki diğerleri BEŞİKTAŞ değilmiş gibi), konuya dahil olup da canımı sıkmanın anlamı yok. Neyse yanlışlıkla yorum yaptığım için özür dilerim.
Burak Güven
19-03-2007, 16:20
ümraniye'den önce Beşiktaş - alpella basket maçındaydık. Neyse arkadaşlar her türlü yoruma açık olunamıyor burada, ben özür dileyerek susuyorum...
8 harf 3 hece BEŞİKTAŞ SADECE...
Umut Tutun
19-03-2007, 17:02
en güzelini yapmış olursun . Beşiktaşımız yoruyor bizi, bazen kafa karışabilir; insanları veya konuları karıştırıyor olabiliriz.aramızda konuşuruz; hiçbir yanlış anlama kalmaz.
eskiden bunu vurgulardık bolca, uzun süredir gerek kalmamıştı. demek ki dönemi geliyor arada bir. tekrarlayalım mı:
- burada "geldin-gelmedin", " gelen-gelmeyen" ayrımı yoktur; olmadı, olmayacak. bunun sitemi yoktur, olmadı, olmayacak.
buranın ilkesi ve ruhu bellidir:
çağrı olur, duyuru olur, öneme vurgu olur...o kadar...
gelene eyvallah, gelmeyenin canı sağolsun; imkan elvermemiştir gelmemiştir.
çimentosu "güven" dir buranın.
giden diğerlerine " sizler de oradaydınız bizimle " der...
durduk yerde herkes zengindir.
Beşiktaşlı duruşunu maç öncesi menejerlerden öğrenmedik biz.ülkeler tarihi kadar tarihi var bu mirasın.
şahsa değil, genel hatırlatma anlamında söylüyorum.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.