PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 13. Hafta | Beşiktaş 3-0 Fenerbahçe | 21.11.2009 Cmt. Saat-20:00

Ertan Türker
11-11-2009, 16:13
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/besiktas_k.gifhttp://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/fenerbahce_k.gif

Beşiktaş - Fenerbahçe
Türkcell Süper Lig 13.Hafta
21-11-2009 Saat : 20:00
İnönü Stadyumu

Tek yol GALİBİYET, gerisi YALAN....

Ertan Türker
11-11-2009, 16:14
Site sorumluları fb amblemi midir nedir umarım onu koymazsınız...

Fenerbahçe bizim rakibimizdir ve sırf Beşiktaş'ımıza rakip olmakla gereken saygıyı herkes kadar hakeder.

İhtiyar Heyeti

Ismail Hakki Demirel
11-11-2009, 16:53
Ertan Abi,
Düşün kadıköyde yada samiyendesin,
Maçı izliyorsun Tribünden Skorboar'da GS yada FB Logosu, Beşiktaş Logosu Olması gereken yerde Yok !
Ne düşünürsün ?
Bu Hareket Bizi Yüceltmez !

http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/besiktas_k.gifhttp://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/fenerbahce_k.gif

Beşiktaş - Fenerbahçe
İnönü Stadyumu

Orhan Anar
11-11-2009, 16:58
Cuma günü, Camii'nin yolunu tutup sadece Besiktas JK icin bir dua okuyacayim. Seneler sonra, tekrar camii'ye gitmek'te varmis.

Hadi Besiktas'im!

Tolga Karpuz
11-11-2009, 17:09
Ertan Abi,
Maçı izliyorsun Tribünden Skorboar'da GS yada FB Logosu, Beşiktaş Logosu Olması gereken yerde Yok !
Ne düşünürsün ?
Bu Hareket Bizi Yüceltmez !

Beşiktaş - Fenerbahçe
İnönü Stadyumu

Bir pankart asılmıştı tribünde 3-4 sene önce harbiden süperdi."Saygımız 100 yıllık ebedi dostluğu ve rekabeti yaratanlara" diye.Resimliydi ,Rıdvan ın da resmi vardı hatta :)
Gerçekten çok güzeldi ne fb ne de gs tribününde görülmeyecek kadar ince bir pankarttı.Resmini de buldum ekleyemedim :)

Deniz Özdemir
11-11-2009, 17:12
bu maç için çok heyecanlıyım...

Haydi Kartal, Haydi Kartal haydiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii..

Ismail Hakki Demirel
11-11-2009, 20:10
http://img457.imageshack.us/img457/1048/bjkfenerbahce010da5wm7.jpg

Muhsin Ogretme
11-11-2009, 22:30
...

Fenerbahçe bizim rakibimizdir ve sırf Beşiktaş'ımıza rakip olmakla gereken saygıyı herkes kadar hakeder.

İhtiyar Heyeti

Pek sevindim ben bu mudaheleye. Gunlerdir aklimdaydi. Benzer acidan sunu gundeme getirmek istiyordum. Bu maclarla ilgili acilan konularda bizim armamiz kocaman digeri kucucuk oluyor hep. O da dogru degil. Insallah bundan sonrakilerde boylesi kucuk gorme, boburlenme tarzini yasamayiz.

Onur Kurt
11-11-2009, 22:32
senelerdir inönüdeki fener maçlarında yenilip geliyoruz YA BU MAÇI ALIRSINIZ YA BİZİ ÖLDÜRÜRSÜNÜZ !!

Taylan Kurt
11-11-2009, 22:35
5 yeriz:D :D

Ertan Türker
12-11-2009, 05:20
Ne çok saygılı arkadaş varmış.... Hayret bana da şu saygıyı öğretin de çocuklara öğreteyim...

Ismail Hakki Demirel
12-11-2009, 07:53
Ertan Abi,
Ne düşünürsün ?

???

Muhsin Ogretme
12-11-2009, 09:20
Ne çok saygılı arkadaş varmış.... Hayret bana da şu saygıyı öğretin de çocuklara öğreteyim...

Saygili arkadas oldugu kadar saygisizlar da vardir mutlaka. Ee, karsitligin kacinilmaz sonucu.

Kisinin saygili olmayi ogrenmesi icin, insanlarin o kisiye saygili davranmasi gerekir. O kisi de zaman icinde bunun ne erdemli bir sey oldugunu yasayarak ogrenir. Ornegin yetistirmekte oldugunuz cocuga "Ne unuttun, ne diyorduk `Tesekkur ederim` " gibi yaklasimla tesekkur etmesini ogretmek pek basarili bir sonuc yaratmayacaktir. Ama anne baba, edilmesi gereken yerlerde tesekkuru yapabilirse, cocuk buna sahit ola ola, ve kendisi de buna maruz kala kala ogrenecektir.

Cem Ozel
12-11-2009, 09:38
Forumları dolaşırken, özellikle fener forumlarında Beşiktaş, BJK, Kartal yerine incelikten yoksun, -onlara göre komik- yaratıcılıktan yoksun ifadeler görüyorum. Hoş olmamasının yanında, son derece çocuksu, komplekslerine veriyorum. O duruma en azıdan biz düşmeyelim.

Ufuk Biyik
12-11-2009, 09:52
Konu yine başka yere gidiyor.

Saldır Beşiktaşım oleyyyyyyyyyyy

Özgür Ergün
12-11-2009, 10:59
Cumartesi sabahın köründe semtteyim arkadaş...

Murat Aru
12-11-2009, 11:32
Kazanmayı istiyormuyum istemiyormuyum bilmiyorum.
Sahadan ne sonuçla ayrılırsak ayrılalım ömrüm hep siyah beyaz.

Endüstriyel futboldan okadar tiksindim ki artk hiç birşey bana tat vermiyor.

Milliyet bugün Ferrari ile bir roportaj yapmış, okudum okudum okudum.

Ferrarinin ferrari arabası varmış, Türkiyede massaratiye biniyormuş!
:D bizde belediye otobüsüne biniyoruz ne olmuş yani :)

Taraftarda maça gidecek 30 tl yi bulamıyor.
Adam ev kirasını ödeyememiş falan filannnn...

Neyin peşindeyiz?!?

Tribüne gözatalım.
Kulüp başkanları, yöneticileri, Futbolcular, Hakemler, Medya, fotografcısından kameramanına, spikerinden top toplayıcısına, Ambulans şöfüründen ışıkcısına, güvenlikciden polisine, park görevlisinden büfecisine, stat güvenlik amirinden sucusuna.
Siz maç izlerken onlar buradan para kazanıyorlar. O tribünde sahada oynayan takıma karşılıksız olarak destek veren TARAFTAR! Bu işten ne para kazanıyor nede bir geliri var. Hatta stata girmek için para veriyorlar. Ama bakın ki bu işten para kazananlar (!) taraftarı hep suçluyor! Onların para kazandıklarıda oradaki taraftar.
Taraftar akıllı değil, taraftarı şuçlayanda da deli cesareti var. Hiç insan oturduğu dalı keser mi? Ama kesiyor işte! Çünkü o dalın kendinden haberi yok.

Af ola, arada sırada geliyor böle...

Mert Kavak
12-11-2009, 12:49
skor ne olur kaç yer kaç atarız bunlar fani işler ASLOLNA HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ

sabahın en kör vaktinde şairlerdeyiz

Özgür Ergün
12-11-2009, 13:56
yenilsek ne olur yensek ne olur.. hoş yensek sevinmezmiyim sevirim elbet ama yenmezsekte çok da bişeyimde..!

hayatımın onca karmaşasında nefes aldırıyor mu bu tarafta olmak bana buda yeter... sabahın köründe şairlerde...!

Demir Han
12-11-2009, 14:36
Bizdeki heyecanın yarısı da futbolcularımızda olsa fena olmaz

Ertan Türker
12-11-2009, 20:06
Başlıktan benim adımı silerseniz sevinirim beyler... Muhtar baba ....

Onur Kurt
12-11-2009, 21:16
sabah ezanından önce şairlerdeyiz .!

Ertan Türker
13-11-2009, 05:25
Cuma namazıyla gidin :)

Onur Cihan
13-11-2009, 09:41
Abartmayın be, maç günü 17.00'da giderim ben.

Emrah Sanli
13-11-2009, 20:51
Trabzonspor maçında gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan`a sakatlık şoku.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş`ta bu akşam yapılan antrenmanda sakatlık geçiren ve ilk bilgilere göre bileğinde ödem oluşan Hakan Arıkan`ın yapılan ilk kontrollerinin ardından durumunun ciddi olabileceği belirtildi.

Arıkan`ın 3 günlük bir sürede dinlendirileceği ve Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağına Salı günü yapılacak olan kontrollerin ardından karar verileceği öğrenildi.

Bu arada takımın diğer sakat kalecisi Rüştü`nün de durumunun iyiye gittiği bilgisi son gelen haberler arasında.

-HABER1903-

Sabri Aydoğdu
14-11-2009, 21:04
rüştü ibrahim sivok ferrari ismail ernst fink tello nihat batuhan bobo en azından bu maçta süpriz istemiyoruz hocam...

Safak Batman
15-11-2009, 01:37
Sayın Denizli'nin artık bişeyler yapma vakti geldi.
İyi yada kötü bişey yap be Mustafa Hoca...

Özgür Ergün
15-11-2009, 02:28
Sayın Denizli'nin artık bişeyler yapma vakti geldi.
İyi yada kötü bişey yap be Mustafa Hoca...

Şafak... diycek bişi bulamadım!

Ferhat Talan
15-11-2009, 02:31
Kaybedersek sanki daha fazla şeyler kazanırız gibi hissediyorum

ama bile bile de lades demek istemiyorum

her türlü biz kazanacağız , yada her türlü biz Kaybedeceğiz

Murat Yıldırım
15-11-2009, 02:38
ben de şafak...

Murat Yıldırım
15-11-2009, 02:50
uçak biletim 21 kasım geliş23 kasım dönüş
c alt 12 vs deyim
siyah beyaz çizgili formayı bu maça sakladım
çarşıya az bir mola verip şairlere merhaba demek istiyorum bu sefer
sakın kendimi orada yalnız hissettirmeyin
üstelik yengeniz de yanımda olacak
kendimizi orada size emanet ediyoruz haberiniz olsun ey halkın takımı...

Deniz Akkuş
15-11-2009, 03:36
başımızın üstünde yeriniz va.. zaten biz sabah erkenden ordayız ben en geç 9 gibi şairlerde olacağım tabi bir aksilik olmazsa abi

Deniz Akkuş
15-11-2009, 03:44
Kazanmayı istiyormuyum istemiyormuyum bilmiyorum.
Sahadan ne sonuçla ayrılırsak ayrılalım ömrüm hep siyah beyaz.

Endüstriyel futboldan okadar tiksindim ki artk hiç birşey bana tat vermiyor.

Milliyet bugün Ferrari ile bir roportaj yapmış, okudum okudum okudum.

Ferrarinin ferrari arabası varmış, Türkiyede massaratiye biniyormuş!
:D bizde belediye otobüsüne biniyoruz ne olmuş yani :)

Taraftarda maça gidecek 30 tl yi bulamıyor.
Adam ev kirasını ödeyememiş falan filannnn...

Neyin peşindeyiz?!?

yafff varya ancak bu kadar güzel gelir arada... iyiki gelmiş murat... offfff diyorum offfff bende.. yaf anasını satam ben mi sahaya atlayıp golü atsam

Tribüne gözatalım.
Kulüp başkanları, yöneticileri, Futbolcular, Hakemler, Medya, fotografcısından kameramanına, spikerinden top toplayıcısına, Ambulans şöfüründen ışıkcısına, güvenlikciden polisine, park görevlisinden büfecisine, stat güvenlik amirinden sucusuna.
Siz maç izlerken onlar buradan para kazanıyorlar. O tribünde sahada oynayan takıma karşılıksız olarak destek veren TARAFTAR! Bu işten ne para kazanıyor nede bir geliri var. Hatta stata girmek için para veriyorlar. Ama bakın ki bu işten para kazananlar (!) taraftarı hep suçluyor! Onların para kazandıklarıda oradaki taraftar.
Taraftar akıllı değil, taraftarı şuçlayanda da deli cesareti var. Hiç insan oturduğu dalı keser mi? Ama kesiyor işte! Çünkü o dalın kendinden haberi yok.

Af ola, arada sırada geliyor böle...

valla murat bu kadar güzel şeyler hep gelsin... offf ya offff benmi sahaya inipte oynasam... nasıl oynanırmış göstersem.. daraldım... işiszim evsizim... birde en büyük aşkım beşiktaşım bu hallerde nalet olsun elindeki gücü kullanan offf yaaaa

Mustafa Şengezer
15-11-2009, 14:43
artık kazanalım içerde dışarda yeniliyoruz bıktım valla...

Baki Yalçın
15-11-2009, 17:06
gelmeyi çok istiyordum...sınav döneminin ortasına gelmesi,hadi sınavları gecelim maddiyatın cok kötü oldugu bir dönemde olmasından dolayı ne yazıkki gelemiyeceğim... ben bu maçlarda taktiğin dizilimin falan çok işe yaradığını düşünmüyorum.Sahadaki renktaşlarda biraz heyecan biraz istek olsun koparırız bu maçı.Ayrıca skor ne olursa olsun yüklenilmeli Y.D ye bence.Malum kongre yaklaşıyor.Aramızda delege var mı bilmiyorum ama fazla olmadıgını varsayarak kongreye etkimizi sadece statta ve sokakta gösterecegimizi unutmayalım renktaşlar,yoldaşlar!

Onur Cihan
15-11-2009, 23:11
Herkes Beşiktaş'ı çözememekten bahsediyor...
Fener akıllılık ederse, bize karşı kapanır, bizimde gol atmamız imkansız gibi bişey olur, adamlar kontra atakla 2 atar biter öyle.
2009 yılındaki en kontrollü maçımızı oynamamız lazım, Beşiktaş'tan iyi futbol beklemiyorum ama kontrollü oynayalım...
Defans ortası klasik, Sol bekte Üzülmez, Sol açıkta Koybaşı oynamalı, sağ bekte Toraman, Sağ açıkta Nihat, İleride Bobo... Tabata yedek başlasın, Ernst ve Fink ortada. Tello'da kursun bakalım oyunu, Denizli'den o kadar fırça yedi.

Can Yılgür
16-11-2009, 04:38
Fener i yenelim, tribünü başkanın başına yıkalım, tek kelime küfür etmeyelim, sosyal pAnkArtlArımızA kaldığımız yerden devam edelim. Herşeyin ters gitmesi ve sonucundaki puan kaybında son haftalarda büründüğümüz skor taraftarı kimliğinden uzak duralım; takıma tepki göstermeyelim(hatta bence bağrımıza basalım). Sayın Başkanında aşağıdaki beste ile kulaklarını çınlatalım

("sen benim her gece efkarım" ın melodisiyle )

sen bizi stadda dövdüren
yüzüne sövdüren
sabote ettiren
söylediğiii
her lafı yiyen
milyon euro veren
bizi rezil eden

mabedin tam orta yerinde
büyük bir yüzsüz var
şeref tribününde
temizlik bize sökmez ulan
dönmeyiz bu aşktan
gidecek bu başkan

Onur Cihan
16-11-2009, 09:45
Beste harika.

Mustafa Şengezer
16-11-2009, 15:34
Cuk Oturmuş Beste Valla...

Akin Akoglan
16-11-2009, 18:31
bilet fiyatları
Eski Açık: 75,00 TL
Kapalı Alt: 200,00 TL
Kapalı Üst: 250,00 TL
Numaralı Kenar: 225,00 TL
Numaralı Orta: 250,00 TL
VIP Alt A - F: 250,00 TL
VIP Alt B - E: 320,00 TL
VIP Alt C - D: 400,00 TL
VIP Üst A - F: 450,00 TL
VIP Üst B - E: 650,00 TL
Yeni Açık: 75,00 TL

Akin Akoglan
16-11-2009, 18:47
bilet fiyatları

Kapalı Alt: 200,00 TL
Kapalı Üst: 250,00 TL
Numaralı Kenar: 225,00 TL
Numaralı Orta: 250,00 TL
VIP Alt A - F: 250,00 TL

temizlik devam ediyor numaralıya sosyete denirdi kapalı fiyatları sosyeteyi geçti

Ufuk Biyik
16-11-2009, 18:57
temizlik devam ediyor numaralıya sosyete denirdi kapalı fiyatları sosyeteyi geçti

sanırım sezon sonuna kadar böyle gider

Ismail Hakki Demirel
16-11-2009, 19:08
yönetim istifa.

Demir Han
17-11-2009, 00:47
Maç içinde yenilsek bile bence protesto yapmayalım bu adamların karşısında dağılmış başkanı ile dargın ve atışan bir görüntü çizmeyelim istiyorum ben.Bu adamlara koz vermeyelim duble mutlu etmeyelim.

Sezen Gunduzalp
17-11-2009, 13:52
Derbi Maç Öncesi Önemli Uyarı
17.11.2009 13:04

Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbi mücadelesinde kimlik kontrolü yapılacaktır.
Karşılaşma öncesinde stadyuma girmek isteyenler güvenlik güçleri ve özel güvenlik elemanları tarafından üst aramalarının yanı sıra kimlik kontrolünden de geçirilecektir.

Güvenlik önlemleri çerçevesinde BJK İnönü Stadı'ndaki karşılaşmayı izlemeye gelecek kişilerin kimliklerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Kimlik belgeleri yanlarında olmayan kişiler stadyuma alınmayacaktır.

bjk.com.tr

Ismail Hakki Demirel
17-11-2009, 14:02
Biletix'den bilet satışlarına baktım, geçen yıl ki fb maçına ankaradan gelmek için bileti istanbuldan aldırtmıştık.

Şimdi çok rahat girilebiliyor biletixin siteye :)

Ne Tuhaf değil mi?

Özgür Ergün
17-11-2009, 14:41
Arkadaşlar bilet sorununu mümkün olduğu kadar biletixten çözmeye çalışın... eksiği mümkün olduğunca azaltmak lazım... son mevzulardan sonra bilet işi sıkıntılı oldu!!

Ekin Zaza Karatas
17-11-2009, 20:32
en ucuz bilet 75 ytlmis ben yine justinden izliycem :D

Özgür Ergün
18-11-2009, 01:11
Arkadaşlar bilet sorununu mümkün olduğu kadar biletixten çözmeye çalışın... eksiği mümkün olduğunca azaltmak lazım... son mevzulardan sonra bilet işi sıkıntılı oldu!!

Bu arada bende direkt bilet uzmanı falan gibi olmuşum yahu bu nasıl açıklama :) kendime güldüm valla!!!

Safak Batman
18-11-2009, 08:50
Derbi Maç Öncesi Önemli Uyarı
17.11.2009 13:04

Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbi mücadelesinde kimlik kontrolü yapılacaktır.
Karşılaşma öncesinde stadyuma girmek isteyenler güvenlik güçleri ve özel güvenlik elemanları tarafından üst aramalarının yanı sıra kimlik kontrolünden de geçirilecektir.

Güvenlik önlemleri çerçevesinde BJK İnönü Stadı'ndaki karşılaşmayı izlemeye gelecek kişilerin kimliklerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Kimlik belgeleri yanlarında olmayan kişiler stadyuma alınmayacaktır.

bjk.com.tr

savcılıktan tertemiz yazısı da istiyorlarmı acaba ?

Cem Ozel
18-11-2009, 11:54
ikamet belgesi yada adıma kayıtlı bir su yada doğalgaz faturasınıda yanımda getireyim ne olur ne olmaz. Ayrıca TC vatandaşıyım, 18 yaşımıda doldurduğuma göre bir sorun çıkmaz zannediyorum.

Bu mesajımda Özgür'e;

Sen bileti sorun etme Murat'ta bir kapalı alt var 30 TL'den veririm maç saati diyor :D

Murat Aru
18-11-2009, 12:05
Bu mesajımda Özgür'e;

Sen bileti sorun etme Murat'ta bir kapalı alt var 30 TL'den veririm maç saati diyor :D

:D _) :D _)

Mert Kavak
18-11-2009, 13:25
alkol tespiti yapaılan taraftar müsvettteleride alınmayacakmış! il spor kurulu kararıymış...

demekki maç seyircisiz oynanacak şimdi bunlar localarada baskın yapıp viskileri toplar:)

murat abi kapalı altı bana ver üstüne bi eski açık kombine 10 lira keş para artı iki bira vereyim

Safak Batman
18-11-2009, 13:38
Yaşarken kalbimdesin, ölünce mezar taşımda
Ekmeğimde aşımda, sevincimde, göz yaşımda
İster 7 yaşımda, istersen 70 yaşımda
Beşiktaşın sevgisi ölene kadar hep yanımda.........

Canberk Dönmez
18-11-2009, 13:50
esrarın en damarı kırmıyorki kafamızı
şarabın yıllanmışı döndürmüyor başımızı
deplasman yollarında harcadık hayatımızı
esmerler sarışınlar kıskansınlar aşkımızı.....

Mert Kavak
18-11-2009, 13:59
flas flas flas :)

Galatasaray-Fenerbahçe basketbol maçında yaşanan olaylar nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğü hafta sonu Süper Lig`de oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe için olağanüstü tedbirler aldı. Emniyet olayları ve kötü tezahuratı önlemek için 100`ün üzerinde sivil polisi taraftarların arasında oturtma kararı aldı.

Emniyet Cumartesi günü oynanacak olan derbide stat kameraları hariç 10 kameralı polisle taraftarları kayıt altına alacak. Ayrıca maçtan önce iki takımın amigoları ile kötü tezahurat yapmamaları konusunda toplantı yapılacak. Yine alınan karar gereği konuk takım eskort eşliğinde kamp yerinden alınıp stada eskortlar eşliğinde götürülecek. Maçta 3 bin kadar polis ve 800 civarında özel güvenlik elemanı görev yapacak

Ertan Türker
18-11-2009, 14:07
Bizim bi arkadaşta kapalı alt var maça gelemeyecek almak isteyen olursa ben irtibata geçsin...

Mustafa Şengezer
18-11-2009, 14:19
allah için şu kazım-emre ve guizayı susturalım çok konuşmaya başladılar...

Orhan Anar
18-11-2009, 15:32
Ulan dogum günü hediyesi olarak bu maci alin be!

M.Ilke Bortacina
18-11-2009, 18:16
Kanıma dokunuyor şu feneri senelerdir Şeref beyde dize getirememek..
Anla be BEŞİKTAŞ...

Sabahın erken vakitlerinde oralarda olacağız..

Özgür Öge
18-11-2009, 18:39
Rahat alırız,fark bekliyorum.

Tuncer Döğer
18-11-2009, 20:02
Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 21 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

sonunda düzgün bir adam yönetecek...

bünyamin gibi özürlülerden bıkmıştık..

Mert Kavak
18-11-2009, 20:25
kimlik gösterilcek, alkol alınmayacak küfür edilmeyecekmiş...

burası BEŞİKTAŞ alayına gider...

Suleyman Korkmaz
18-11-2009, 23:09
kimliğimiz BEŞİKTAŞ'ımız

Safak Batman
18-11-2009, 23:36
http://img406.imageshack.us/img406/6089/kimlikcopy.jpg

Sabri Aydoğdu
19-11-2009, 09:44
forvette siyah yok ondan feneri yenemiyoruz. ferdinand madida amokachi nouma ve carew sonrası yalan fener siyah sever....

Utkan Çalışkan
19-11-2009, 17:14
Beşiktaşlı olmakta ısrar,insan olmakta ısrardır...
yenelim...yenilelim...önemli değil...ısrarcı olalım...

Hakan Kirezci
19-11-2009, 17:35
Bazı maçlarda bana bir rahatlık çöker, maçın önemi ne olursa olsun bu rahatlığı etkilemez. O maçları çok rahat alırız ve sırf bu yüzden de gerektiği gibi sevinemem.

Bu maç onlardan biri benim için. Sonunu bildiğim bir filmi izler gibi olacak ama yine de büyük zevk alacağım çünkü bu filmi seviyorum.

Sıkıntı yok, maç bizim hem de rahat rahat bizim.

Utkan Çalışkan
19-11-2009, 17:38
Hakan abi en son böyle konuştuğunda hangi maçtı :)))
walla yenmenin keyfi bir başka...umarım dediğin gibi olur...

Hakan Kirezci
19-11-2009, 17:41
Yav standart bir Beşiktaşlı olarak her maç için alacağız derim sen bakma ama böyle rahat olduğum bütün maçları aldık. O yüzden detayları deklare ediyorum; bu farklı bir durum.

M.Ilke Bortacina
19-11-2009, 21:01
İçimden bir ses diyor ki.. ya kıyamet kopacak, ya da sessiz sakin ve derinden olacak..

Metin Yalçınkaya
19-11-2009, 21:17
İlk defa bende bi fb maçı öncesi heyecanlanmıyorum.Hakan abi ile aynı düşünceyi paylaşıyorum.Bu maçta içimde garip bi rahatlık var kazanacağız hissi çok hakim.Umarım yanılmam ve tüm camianında yüzü asılmaz.

Hakan Kirezci
19-11-2009, 21:27
Sonunda erdik hepimiz iyi mi?

Tuncer Döğer
19-11-2009, 21:32
Sonunda erdik hepimiz iyi mi?

facede ki fotograf geldi aklıma :D

Onur Cihan
19-11-2009, 22:50
Şu rahatlık bi bende yok.

Safak Batman
20-11-2009, 08:47
http://i.sabah.com.tr/galeri/spor/besiktas_fenerbahce_derbisinden_unutulmaz_fotogr/zopt_30.jpeg

Safak Batman
20-11-2009, 08:49
http://i.sabah.com.tr/galeri/spor/besiktas_fenerbahce_derbisinden_unutulmaz_fotogr/zopt_43.jpeg

Mustafa Karakaş
20-11-2009, 15:51
bu sevdaya yakışır bir maç olsun.

Engin Karayün
20-11-2009, 18:39
Daha önce 1986-89 yılları arasında beşiktaşımızın fenerbahçe karşısında 6'da 6 rekoru var.Hem fb'nin bu rekora ortak olmaması,hem de yeni bir hava yakalamamız açısından bu maçı almalıyız... Ya bu maçı alırsınız ya da bizi öldürürsünüz.

Sercan Çıracıoğlu
20-11-2009, 21:02
3 hece 8 harf sadece BEŞİKTAŞ

Deniz Akkuş
20-11-2009, 21:31
trt1 izleyin..86-87 sezonunu gösterioo

Fırat Gürgan
20-11-2009, 21:32
Bu maç mutlaka ki takımımız açısından çok önemli. Yenersek puan farkını kapatmış olacağız. Takıma destek esas.

FAKAT

Bu maçı sadece bayram havasına sokmak Beşiktaş taraftarını kandırmak demektir. Gelebilecek bir mağlubiyette felaket senaryoları yazmak, gelebilecek bir galibiyette pembe tablolar çizmek, yeni hayak kırıklıklarına zemin hazırlamaktır. Ankaragücü maçında gelen galibiyet sonrası susmak, Wolfsburg maçında gelen mağlubiyetle çok ağır bedeller ödememize neden olmuştur.

Fenerbahçeyi yenmesi için takımımıza sonsuz destek vermemiz gerekir ama en azından boşluk bulduğumuz her anda (golden sonra, maç öncesi, devre arası, maç sonu) yönetime gerekli tepkiyi göstermeliyiz. Bu tepkiyi göstermek Beşiktaşımızın geleceği açısından hayati önem taşımaktadır. Taraftarı sindirme politikaları , basının pervasız saldırıları , kötü günde arkamızdan vuran sözde Beşiktaşlılar ile etrafımızı saran bu kuşatmayı yarmamız misyonumuzdur.

Takımımız sahada, taraftarımız tribünde herkese dersini verecektir.bu_!

Mert Kavak
21-11-2009, 11:15
murat aru abi formu bırak şairlere gel:)

Ufuk Biyik
21-11-2009, 11:42
son dakika çok saygı değer arkadaşım mert kavak tel acarak semtte pascal nouma ile sohbet ettiklerini fotograf çektiklerini iletmiştir.(mert kavak bu nispetin altında kalırsın haberin olsun)

Ozan Ozdemir
21-11-2009, 14:21
İlk golü atarsak kazanırız.

Mustafa Şengezer
21-11-2009, 15:15
haydi haydi haydi allah aşkına kadıköyün züppelerini döndür şaşkına...kalbim duracak gibi maçı izlemeyeceğim çünkü kalbim durabilir...

Tumay Dogan
21-11-2009, 16:17
haydi haydi haydi allah aşkına kadıköyün züppelerini döndür şaşkına...kalbim duracak gibi maçı izlemeyeceğim çünkü kalbim durabilir...

benimde kalp tekliyo seyretmicem walla...
tv nin köşesinden bakması daha zevkli oluyo bazen :D
bi de bazen reklam girince ordaki maç sonucu kayboluyo ya...
zannediyorum birisi gol attı heyecan yapıyorum...
sanırım arızaya bağladım..

guiza yokmuş :) aşırtma yemez heralde rüştü :)

Mustafa Şengezer
21-11-2009, 16:21
benimde kalp tekliyo seyretmicem walla...
tv nin köşesinden bakması daha zevkli oluyo bazen :D
bi de bazen reklam girince ordaki maç sonucu kayboluyo ya...
zannediyorum birisi gol attı heyecan yapıyorum...
sanırım arızaya bağladım..

guiza yokmuş :) aşırtma yemez heralde rüştü :)

aynen bana da böyle oluyor vallahi..hatta televizyona 15-20 dakikada bir bakıyorumda bir şeyler varmı diye...hele eğer öndeysek bütün evi volta atarak dolaşıyorumki zaman geçsin...

Ercan Kartal
21-11-2009, 16:25
keske guiza oynasaydi

Tumay Dogan
21-11-2009, 18:19
BEŞİKTAŞ'IN 11'İ
Beşiktaş ise Fenerbahçe karşısına; Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Fink, Ernst, Yusuf, Ekrem, Bobo, Serdar ilk 11'i ile çıkacak.

Hakan Kirezci
21-11-2009, 19:03
http://www.medyatv.tk/
Buradaki Türksportu seçin arkadaşlar.

Metin Yalçınkaya
21-11-2009, 19:06
Haydi kartalım aç kanatlarını,göster büyüklüğünü...Beşiktaş'ım benim biricik sevgilim...

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 19:53
Link yokmu?

Hakan Kirezci
21-11-2009, 20:02
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=56768&part=sports

buradan veetle ye tıkla, oynatıcısı 4 mb. indir tekrar play de aynı yere.

Hakan Gültekin
21-11-2009, 20:15
linklerin hiçbiri acmıyo

Demir Han
21-11-2009, 20:18
Bende link bulamıyorum

Demir Han
21-11-2009, 20:22
Serdar,Üzülmez ve Ekrem ile gol bulmak çölde su aramak gibi birşey

Demir Han
21-11-2009, 20:27
Oynuyoruz ama yeteneksizlik ve ne yapacağını bilmezlik sonucu ataklar bilinçsizce eriyor.Bu takım sanki hiç şut ve taktik çalışmıyormuş gibi

Demir Han
21-11-2009, 20:32
Serdar var ya Serdar...yerinde kimler olmak istemezdi ki ama ne de cömertçe harcıyor pozisyonları.Birgün burnu sürterse hatırlar bu pozisyonları

Hakan Kirezci
21-11-2009, 20:32
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=56768&part=sports

buradan veetle ye tıkla, oynatıcısı 4 mb. indir tekrar play de aynı yere.

Yahu arkadaşlar, bu linkte Veetle yazan yerin yanındaki play tuşuna basınca veetle oynatıcısı eksik diyerek indirmenizi istiyor. hemen indirip kurun ve tekrar aynı play tuşuna basın rahatlıkla izleniyor o zaman.

Demir Han
21-11-2009, 20:35
Millet nerden seyrediyorsunuz maçı link verin

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 20:43
Link çıkmıyor ordan bi kelime var .
Ayırarak yazcam tarayıcıya kopyalayıp yapıstırın, boşlukları silin :)

http://www.ira qgoals.net/ch3.html

Burdan izliyorum. Görüntü idare eder ama takılma denen bir şey yok.ultrasurf95'i indir kur, sonra ordan giriş yap kesintisiz izle ;)

Demir Han
21-11-2009, 20:44
Valla Hakan Hocam keşke açmasa idim görüntü güzel ama Alex oyle bir vurdu kiiii agzım burnum yer değiştirdi...valla Rüştü'ye kırk kere maşallah

Hakan Kirezci
21-11-2009, 20:48
son dakikada oradan takmadığına dua et. Normali goldür de nasıl becerdiyse direğe attı arkadaş. Maçın bilemem ama direğin kırılma anı o andır.

Demir Han
21-11-2009, 20:51
İşimiz zor kilit açacak adam yok defanstan çıkarken ne yapacağını bilemeyen bir takım var.Ekrem Yusuf Serdar ı orta sahada görünce geçen koskoca sene sonrasında hiç akıllanmadığımız ve ne kadar aciz olduğumuz ortada çünkü hiç bir gelişme yok.Ekrem'in gücü Yusuf'un yeteneği Serdar'ın gençliğinden VOLTRON oluşşsun diyoruz ama hikaye..Şimdi bunlar varken...Tabata,Tello yada transfer edemedeğimiz o oyuncu veya lar nerde demek geliyor.

Bu takım şansı yaver giderse Bobo'ya bitirişlik veya Ernst'e vuruşluk top getirirse gol atarız yoksa hayatta gol atamayız...ne acılar içinde seyrediyorum maçı...

Demir Han
21-11-2009, 20:52
Maçın değil direğin kırılma anı ha hocam pes...süpersin...

Demir Han
21-11-2009, 20:55
http://www.dal.net/ adresine gidin
Chat Now altındaki Nickname kısmına isminiz yazın yeni sayfa açılacak açılan sayfaya " /join #halkintakimi " yazın ben oradayım edit serbest maç boyunca burda olacağım ben

Demir Han
21-11-2009, 21:00
Serdar Çıktı Tello girdi ama bu bizim tanıdğımız Tello mu ?

Demir Han
21-11-2009, 21:18
Adamların organizasyonları bizimkilere göre kat kat daha iyi..biz ise kontra oynar gibiyiz...ve çanakkale geçilmez

Hakan Kirezci
21-11-2009, 21:18
Kanlı bir 2.yarı olacak. Uğurlu kalemizdeyiz. 2 golümüz var. Belki yeriz bir tane belki yemeyiz ama maç bizim.

Demir Han
21-11-2009, 21:19
Vallla gol

Ozan Ozdemir
21-11-2009, 21:20
fink attı 1-0 öndeyiz.

Demir Han
21-11-2009, 21:20
Salak TRT Radyosu hala SIVOK attı diyor golu

Demir Han
21-11-2009, 21:21
Hep diyorum alacaksan Alman veya İngiliz alacaksın.. o kadar adamların olüsü bile böyle iş yapıyor

Tumay Dogan
21-11-2009, 21:22
İbrahim Üzülmez'in soldan muhteşem ortasına aynı güzellikte gelişine sert vuran Fink, siyah-beyazlı takıkmı derbide 1-0 öne geçirdi

Demir Han
21-11-2009, 21:22
Bobo işte ...olay budur Bobo oynarsa yener demiştim bu arada spiker hala ilk gol için SIVOK diyor

Tumay Dogan
21-11-2009, 21:23
o ne la..bobo attı :)

Ozan Ozdemir
bobo bobo bobo 2-0 oldu!

Ismail Hakki Demirel
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Diyorum sadece

Garo Deliboz
21-11-2009, 21:24
inönüde tecavüz varrrrr.

Demir Han
21-11-2009, 21:24
Maçı yayınlayan FB li herhalde yayını kesti

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 21:25
Pınarbaşıııııııııııııı :)

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 21:25
verdiğim linkten devam...

Tumay Dogan
21-11-2009, 21:26
Kanlı bir 2.yarı olacak. Uğurlu kalemizdeyiz. 2 golümüz var. Belki yeriz bir tane belki yemeyiz ama maç bizim.

Apploud daha hiç bişi demiyorum sana abi

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 21:27
burası Beşiktaş Alayına Gider !

Demir Han
21-11-2009, 21:28
İsmail linki bir daha verir misin

Tumay Dogan
21-11-2009, 21:29
şu ikinci gol bana dil altı hapı gibi oldu walla
yoksa kalp duracaktı

Demir Han
21-11-2009, 21:31
Hakan Bey harbi adam fenerliymiş adam ikinci golu gösterirken adam yayını kesti attı seyrettiğim en iyi yayın idi

Demir Han
21-11-2009, 21:32
İsmail,
Link kapandı seyrederken

Hakan Kirezci
21-11-2009, 21:33
öyle galiba Demir. NTV radyodan devam bizim işimiz bitti zaten bundan sonrası kınagecesi.

Demir Han
21-11-2009, 21:34
Ulan bu İnceman ne adammış yahu

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 21:35
Abi

Bunun için ultrasurf'u kurcaksınız ordan devam.

Hakan Kirezci
21-11-2009, 21:35
http://www.freedocast.com/forms/PopOut.aspx?sc=5307426A31E62135109B

buradan others yanındaki play tuşuna basın. freedocast

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 21:37
Sis çoğaldı...

Demir Han
21-11-2009, 21:40
Kazım'a kapak olsun bu

Fatih Alper Ozen
21-11-2009, 21:41
Kazım a kırmızı bıdı bıdı konuşuyodu haftaiçi yeniriz ederiz diye.Aldı kırmızı pasaportu.hadş Beşiktaşım 3.gol gelsin artık

Tumay Dogan
21-11-2009, 21:41
kazım kırmızı :D

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 21:42
:) 1-2-3 olsun çıkarması güç olsun :D

Ozan Ozdemir
21-11-2009, 21:46
Japonya bayraklarını yeniden çıkarmak lazım.

Hakan Kirezci
21-11-2009, 21:48
üççç

Demir Han
21-11-2009, 21:48
Bu maçın skoru olur bence ama 4 olsa daha iyi olur

Demir Han
21-11-2009, 21:49
ULAN TRT SPIKERİ HALA SIVOK DIYOR YAHU ILK GOL İÇİN SİS diyeceğim ama önünde de monitor yok mu yahu

Hakan Kirezci
Ulen 3. gole sevinelim dedik benim bobo beni ısırdı puşt.

Ozan Ozdemir
Uğur attı 3 oldu 3 çıkarması güç oldu.

Garo Deliboz
21-11-2009, 21:50
yükleeeennnnn_)

Demir Han
21-11-2009, 21:50
Hayırdır Hakan Bey ?

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 21:51
Gündoğdu !!!!

Fatih Alper Ozen
21-11-2009, 21:52
4 olsun artık

Hakan Kirezci
21-11-2009, 21:54
Benim köpek bobo yav Demir, sevineyim diye zıplayınca anasını koruyayım diye bana daldı adi herif. Kolumu kaptı, sert ısırma yok ama sağlam tehditti ha. İzler duruyor hala.

Demir Han
21-11-2009, 21:56
Enteresan köpek sizin ama sizi ısırıyor cinsi ne (nede olsa 3 oldu artık ne yazsak laf değil zaten bari muhabbet devam etsin)

Ozan Ozdemir
21-11-2009, 21:57
yıldırım demirören yeterrr!

Hakan Kirezci
21-11-2009, 21:58
Akbaş. Benden ödü kopar ama anasını pek sever (bizim hanımı yani). Ben sıradışı davranınca ona birşey yapacağım sanıp araya giriyor bana dalıyor.

Tumay Dogan
21-11-2009, 21:59
üzülmez maçın yıldızı diyolar :)

Tumay Dogan
21-11-2009, 22:00
hah şimdi ntv yi açın rıdvanın suratı görün :)
gültekinin yüzünde de güller açıyo :)

Ekin Zaza Karatas
21-11-2009, 22:00
tapiyorum sana DELI IBO!

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 22:08
http://www.youtube.com/watch?v=Vo9ByH8Oxao

!_music_! !_music_!

Tumay Dogan
21-11-2009, 22:08
şeref yalçın dene adam...
parası olan gelsin..taraftar elini cebine atsın dedi...
100 tane taraftar sadece protesto yapıyo..onlarında sesini kescez dedi..
ya war ya yazıklar olsunnnnnnn

Taylan Kurt
21-11-2009, 22:11
İbo dan beklemediğim ortalar oldu ya adam 2 asist yaptı süperdi liverpool maçından sonra en iyi oynadığı maç ibonun ....

Baran Konak
21-11-2009, 22:13
fener gol gol gol!

Berk Gökmen
21-11-2009, 22:29
protesto olmadı ya gene maçın sonunda olan protestoda az kişinin katıldığı protestoydu ve kısa sürdü . stadda yuhalamaya başladı zaten protesto olunca.
biz bi derbi kazandık diye protestoyu kesiceksek işimiz var...

Hasan Can
21-11-2009, 22:30
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs056.snc3/14337_183451027479_654002479_2818820_8336493_n.jpg

Baran Konak
21-11-2009, 22:30
gol sonrası sevinirken ayağını kıran yaratıcı beşiktaşlı aslan taraftarımıza da geçmiş olsun diyoruz.

Metin Yalçınkaya
21-11-2009, 22:37
Düşündüğüm gibi bir maç oldu içim rahattı galibiyetten hiç bu kadar emin olmamıştım.Hatta maç öncesi formamı giymek için duvardan alırken entresandır formamın üzerinde ufak bir uğur böceği olması beni daha da sevindirdi. :) Bugün maçta formasını terleten herkese teşekkür ederim...

Berk Gökmen
21-11-2009, 22:44
kazım twitterına ne yazacak acaba 8jk bizi marizledi iyi gider :D

Gokhan Gurgan
21-11-2009, 22:57
Beşiktaşlılık; üstün olduğunda rakibine maymunluk yapmak değil; futbolun mizah yönüyle beraber hayata meydan okumaktır. İşte biz; böyle gördük, böyle yaşayacağız. Gönlümüzün paha biçilmez aşkına kara sevdayla bağlanmış herkes şen olsun.

Tumay Dogan
21-11-2009, 23:13
http://www.forzabesiktas.com/

şunu hazırlayan arkadaşlara ewallah walla

seviyorum şu mizahi yanımızı :)

Mert İyigün
21-11-2009, 23:26
tribünler
takım
herşey güzeldi; bi o sis kötüydü. sinüzitimi azdırdı zaten bağırmaktan ses de gitti, baş ağrısından öldüm ...

Tuncer Döğer
21-11-2009, 23:37
ligtv yine açık : ))

Hakan Kirezci
21-11-2009, 23:43
Sinan Engin efendi Ziya Şengül'ü solladı Fenerbahçelilikte.
Serdar Özkan'ın kaçırdığı golün hemen öncesi Önderin Boboyu ensesinden çekip sırtüstü indirmesini göstermek isteyen serhat uluerene ısrarla engel olup Üzülmez'in penaltısını 20 defa vurguladı enaz.

Aziz Yıldırım için herkesi ayarladı diyenlere de geçirdi bu arada. Hakemleri ayarlasa böyle olur muydu gibilerden.

Fink'in golünde Emre sakat olmasa engel olrmuş ama olamadı, büyük bir şans Beşiktaş için gibi de bir muhabbet tutturdu.

Bu adamın Fenerbahçeli olduğuna dair söylentileri kulak arkası ederken şimdi ciddiyetle üzerinde duruyorum artık.

Kendisini ibretle izlemeye devam ediyorum şu anda.

Ne tutarsa tutsun işin orasında değilim de insan sahtekarlığının bu denli kaba bir örneğiyle karşılaşmak kasvet bastırıyor içime.

Ismail Hakki Demirel
21-11-2009, 23:44
Sinan'a Kabaran bişey var kapalının en orta yerinde :)

Safak Batman
21-11-2009, 23:46
deli'yi gördünüz mü ne oynadı beee

Tuncer Döğer
21-11-2009, 23:46
eğer bu maçı bünyamin gezzer gibi bir kimliği belirnemeyen cisim yönetse idi, fener kazanırdı.. düzgün bir hakem olunca farklı oluyor tabi..

Hakan Kirezci
21-11-2009, 23:48
Kaptanlığının hakkını verdi sonuna kadar.

Metin Yalçınkaya
21-11-2009, 23:49
Deli ibo jeneriklik golün ortasınıda sağ ayağı ile yaptı :) Seviyorum deli seni...

Canberk Dönmez
21-11-2009, 23:56
bu aşkı seviyorum :)

Kutay Tarakçı
22-11-2009, 00:17
kazım'a selam olsun..

Ercan Kartal
22-11-2009, 00:20
deli iki asistle kariyerin sonunda bir ilki gerceklestirdi herhalde

Ercan Kartal
22-11-2009, 00:25
bobo dan (hakan abinin akbas cinsi kopegidir kendisi) uzak oldugum icin rahat bir yorum yapabilirm . ben sahsen tanistim o arkadasla biraz psikopatlik var kopekte mesela kulubenin tepsinde oturuyor . seri hareketleri tehdit olarak algiliyor en sevdigi adamda olsa daliyor . uzaktan severim kendisini , biraz muhabbete girip rakiyla sarhos etmek gerekir kendisiini

Tolga Karpuz
22-11-2009, 00:38
Gecenin makarası 3-0 ken Yıldırım Demirören yeterrrrrr tezahüratıydı yine :)
10 numara oldu bence. ıslıklayanlar oldu diyolar Tv den izleyenler biz statta duymadık ama bilmiyorum.

Maça gelince unutmuşuz ya böyle bir maçı.Gollerde iki üç sıra aşağı yuvarlandık o derece susamış millet :)).Herkese hayırlı uğurlu olsun .Bu maçı aldık ya sezonun gerisiyle ilgilenmiyorum artık :))

Murat Aru
22-11-2009, 00:43
Semt de sıkıyönetim vardı, tankları çıkarmamışlardı ona şaştık. 4 defa Kimlik kontrolü ve GBT yapıldı. Birçok kişi göz altına alındı. Parklarda sürekli polis tacizi yaşandı. Azıcık bir itiraz sonucu gözaltılar oldu. Hava sisli ve pis idi.
Statın girişinde kimlik kontrolü yapıldı.
10 kişilik bir gurupla kapalının yanındaki Eski açık tribününde Polis kafasına göre takılıyor ve tacizde bulunuyordu. Ellerinde kameralar ve Fotoğraf makineleriyle sürekli kayıtlardaydılar. Kapalıya ve yeni açığa giren arkadaşlarda polisin tavrının aynı olduğunu söylediler. Ne oldu bilmiyorum ama gol oldu. Sonrası Dünya bir yana dertler bir yana..
Sis-soğuk-baş ağrısı-polisin tahrikleri-Stat da sürekli çalan yüksek sesli müzikler- yükselen ateş vs... dert tasa kalmadı ben bu tribünden bukadar mutlu ayrıldığımı hatırlamıyorum. Fener galibiyeti değildi bu uzun süredir çekilen çileye bir ara verme anıydı.

Dostluklar harici kötü birgünü maçı kazanmamızla unutulmazlarıma yazmaya karar verdim.

Bu arada Polisin sürekli tacizine rağmen Şairlere SEMT BİZİM AŞK BİZİM yazısını yinede yazdık :)

Ismail Hakki Demirel
22-11-2009, 00:50
Fotoğrafları bekliyoruz :)

Cihan Boztepe
22-11-2009, 00:52
ya arkadaslar ben tv'den izleyenlerdenim yıldırım demirörene pek protesto olmadı gibi yada sesi falan kestiler biz duyamadık... tv pankart falanda göstermedi taraftarıda nerdeyse hiç göstrmedi ve bahsetmedi bile...
unutmadan arkaslar gündoğdu söylendimi ?

Murat Aru
22-11-2009, 01:03
Maçın 80. dakikkasından sonra Demirören protesto edildi.
86. dakikasında da Gündoğdu söylendi.
Tribün bugün özgür anlarından biridi yaşadı!
Keyifliydi.

Medya emniyet özel güvenlik ne varsa tribünlerin karşısındaydı.
Demirörenin bukadar etkili olabileceğini gerçekten düşünmemiştim.
Sahipsiz bir tribün yalnız ama hala en iyisi ama hala güçlü...
Dayana bildiğimiz yere kadar.

Bu arada 75 TL en ucuz biletin fiyatı.

Skor hariç bence ne varsa buğün hepsi tribünün karşısındaydı!

Tolga Karpuz
22-11-2009, 01:36
Keyifliydi.

Murat sen demirörene protesto sırasında ıslık falan duydunmu ?Kapalı komple bağırdı sadece karagümrük el kol yapıyodu ama etkileri de yoktu pek.

Maç başlamadan önceki"Burası Beşiktaş alayına gider" benim son zamanlarda gördüğüm en sağlam tezahürattı artık desibelini falan bilemiycem ama koptu millet resmen

Cihan Boztepe
22-11-2009, 02:05
Keyifliydi.

bilgi için tesekkürler abicim aydınlatınbu_!

Deniz Akkuş
22-11-2009, 02:40
valla herkes yazmış bana bişe kalmamış.. tek şey herşey çok güzeldii.. dostlarla olmak zevkli bir tribün.... ve şuanda sessim yuk allahım yaa nasıl bir aşktır buu

Bulent Golbas
22-11-2009, 03:04
ben donup donup finkin golunu izliyorum, ayip ya oyle de gol atilmaz ki kardesim kufur eder gibi:))

Bulent Golbas
22-11-2009, 03:35
http://tr.wikipedia.org/wiki/Fizan

forzada gordum gulmekten nefessiz kaldim,makalenin en alt cumlesine bakin:)

Hakan Ozel
22-11-2009, 05:39
inönüde sis kalktı :)

Hakan Ozel
22-11-2009, 05:41
macı tv den seyrettim demirören protesto edilirken lig tv sesi kıstı dikkatinizi çekerim!

Ertan Türker
22-11-2009, 10:06
http://img205.imageshack.us/img205/8110/portakalsoyulurmu.jpg

Anladınız siz onu.... Hadi bakalım.....
:)

la la la lay lay lalay lay lay la lalalalaal lalay laya koyduk mu????

Emrah Sanli
22-11-2009, 10:08
[B]Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın da taraftarların son dakikalarda kendilerine yönelik protestolarına tepki gösterdi.

Taraftarların, ''Yıldırım Demirören yeter'' tezahüratına karşılık, ''Yeter'' diyen Yalçın, şunları kaydetti:
"Taraftarlarımız bu ucuz işleri bıraksınlar. Olmaması gerekiyor. Başkanımız herşeyini veriyor. O yüzden sahip çıkalım. Çocuğu hasta olduğu için gelemedi. Ama başkanın ruhu buradaydı. Onun sayesinde oldu. Taraftarlarımız akıllarını başlarına alsınlar. Bu takım geçen sezon 2 kupayı aldı. Bunu unutmasınlar."

Maçla ilgili görüşlerini açıklayan Yalçın, ''3 oldu ama daha fazla gol de olabilirdi. Hafta başından itibaren başkanımız tüm takımla ilgilendi. İnancımızı hiçbir şekilde kaybetmedik. Bu takım yine şampiyon olacak. Ayrıca hedefimiz, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak. O da olacak. Bizler birlik ve beraberlik içindeyiz'' dedi.

ntvspor
[B]

Murat Aru
22-11-2009, 10:43
Tolga, kapalı da karagümrük hariç protestoya tamamen katıldı.
Karagümrük elkol hareketi yaptı onlarda 3-4 kişiyi geçmez.
Onlarında hiçbir önemi yok!

Bu sırada kapalı protesto edilirken ıslıklanmadı, sahadaki bir olay ıslıklandı.
Numaralı, eski açık ve yeni açıkta protestoya katıldı.

Lig tv protestolarda sesi neden kısar acaba?!?
Demirörenden baya beslendikleri belli...

Murat Aru
22-11-2009, 10:46
Bu arada LİG TV ye dikkat edin arkadaşlar.
Süperliğ maç yayınları önümüzdeki ay ihaleye giriyor.
Şuan maç sırasında şifreyi kaldırıyorlar. Başkanlara yaranmak için elinden geleni yapıyorlar. Demirören desteğinide buradan okumak gerekiyor.

Tolga Karpuz
22-11-2009, 11:14
Tolga, kapalı da karagümrük hariç protestoya tamamen katıldı.
Karagümrük elkol hareketi yaptı onlarda 3-4 kişiyi geçmez.
Onlarında hiçbir önemi yok!

Bu sırada kapalı protesto edilirken ıslıklanmadı, sahadaki bir olay ıslıklandı.
Numaralı, eski açık ve yeni açıkta protestoya katıldı.

Lig tv protestolarda sesi neden kısar acaba?!?
Demirörenden baya beslendikleri belli...

Abi bi de dikkat ettinmi Karagümrük herzamankinden kalabalıktı aslında.Maç başlarken kapalı "Alen sahaya üçlü çektir kartala "diye bağırırken karagümrük tayfası önlerindekilere koptular.

Ben protestoda sadece bizim sesimizi duyuyodum ama sislerin arasından numaralıda yeter derken yapılan el kol hareketlerini gördüm.

Kenan Öner de başkan yoktu ama statta ruhu vardı demiş :))))Yalakalıkta sınırı yok adamların :))

Hakan Kirezci
22-11-2009, 11:14
http://img91.imageshack.us/img91/1080/108759.jpg
Bunun bizim taraflarla bir ilgisi var mı? (Dünkü maçta açılmış)

Murat Aru
22-11-2009, 11:34
Fenerbahçe taraftarına dün herşey serbestti, ne güzel pankartlarını getirmişler, bulundukları bölümü pankartlarla donatmışlar.
Bizim ise hiç birşeyimiz yoktu.
İşte böyle evlilik tekliflerini açtırmışlar.
Bu nasıl bir kanunsuzluktur?

Uğurcan Erdem
22-11-2009, 11:55
Her şeyiyle çok güzel bir maçtı. Taraftar beklemediğim kadar iyiydi, takım da...
Fink'in golünü 50 kere falan izledim galiba ama 150 kere daha izlerim.

Muhsin Ogretme
22-11-2009, 12:45
...

Bu adamın Fenerbahçeli olduğuna dair söylentileri kulak arkası ederken şimdi ciddiyetle üzerinde duruyorum artık.

Kendisini ibretle izlemeye devam ediyorum şu anda.

Ne tutarsa tutsun işin orasında değilim de insan sahtekarlığının bu denli kaba bir örneğiyle karşılaşmak kasvet bastırıyor içime.

Hakan abi, ben inaniyorum o kisinin Fenerbahce'li olduguna. Ornekleri cok bu gibi davranislarinin. Aklin yolu bir.

Fırat Gürgan
22-11-2009, 12:46
Maç öncesi ve sonrası ile çok güzel bir gündü. Maçtan sönce semt resmen abluka altındaydı. Her tarafta GBT alınıyordu. Stada girerkende kimlik kontrolleri devam etti. Pankart almama olayı tamamen saçmalıktı. ''Muğla Beşiktaşlılar Derneği'' yazan pankart bile stada alınmamıştı. Bütün bu baskılara rağmen dün tribün çok güzeldi. Özellikle 3-0 dan sonra ki protestolara bütün stad katıldı.

Dün takımımızda, taraftarımızda çok önemli bir sınav verdi. Ne mutlu ki bu sınavdan alnımızın akıyla çıktık. Bu arada Yönetim Kurulu üyelerinin açıklamalarına da gülüp geçiniz. Beşiktaş taraftarı dün birkez daha kirli maskeleri düşürmüştür.

Coşma zamanı , bunu hakettik._) _)

Muhsin Ogretme
22-11-2009, 12:49
Uzun suredir ilk kez keyifli bir mac izledim. Sagolasin Besiktas.

Ekin Ozan
22-11-2009, 12:53
Fiiiinnkkk,ulan sen varya :D

Olabilcek en ekstra şeyler oldu bizim adımıza.
Deli İbo'nun 2 asist yapması
Uğur İnceman'ın gol atması gibi.

Mücadele gücümüz çok iyiydi.Defansta çok sağlam durduk gerçekten.
Taraftarda ikinci yarı kendine gelince güzel bir galibiyet aldık.
Herşeyi bir kenara bırakıp önümüze bakmalıyız yinede 4 puanlık bir fark var.İlk yarının son 4 maçı kaldı sanırım minimum 10 puan alırsak bu yarışta daha da iddalı duruma geliriz diye düşünüyorum.

Mustafa Şengezer
22-11-2009, 14:46
arkadaşlar...başta fenerli futbolcular,yöneticiler,taraftarlar ve selçuk yula-rıdvan dilmen-ziya şengül-savaş ay-selim soydan-ERCAN SAATÇİ-metin özülkü-cengiz çandar-ilker yağcıoğlu-necati bilgiç,acun ılıcalı,beyazıt öztürk,gürkan kubilay ve daha yazacağım dediğim ama unuttuğum fanatik(yobaz) fenerlilere bu galibiyeti armağan ediyorum...utanın çocuklar birazda SUSUN!!!

Hakan Kirezci
22-11-2009, 14:54
Rıdvan'ı ayır.
Çocuk çok üzgün olmasına karşın "3-0 dan sonra maç beşe altıya gidebilecekken rakibine saygı gösterip üzerine gitmeyen Beşiktaş'ı tebrik ederim" derken gözleri doldu. Bir Fenerbahçe'li olarak üzülmesini bilen adamdır Rıdvan.
Diğerlerinin alayı senin olsun Mustafa ne yaparsan yap yalnız oynaman bittikten sonra hepsini sepetine koy ortalığı dağınık bırakma.

Mustafa Şengezer
22-11-2009, 15:07
Rıdvan'ı ayır.
Çocuk çok üzgün olmasına karşın "3-0 dan sonra maç beşe altıya gidebilecekken rakibine saygı gösterip üzerine gitmeyen Beşiktaş'ı tebrik ederim" derken gözleri doldu. Bir Fenerbahçe'li olarak üzülmesini bilen adamdır Rıdvan.
Diğerlerinin alayı senin olsun Mustafa ne yaparsan yap yalnız oynaman bittikten sonra hepsini sepetine koy ortalığı dağınık bırakma.

abi rıdvan ı neden dahil ettiğimi yazdım ama sanırım forum kabul etmedi yazımı kayıt edemedim.ama ağır bişey yazmadım.sadece diğer 10 tane bjk -fb maçını ututmamasını söyledim.dün diyorya penaltı ofsayt falan..ercan saatçinin hürriyetide bjk liler mehmet topuza küfür etti diyor ve edilen küfürüde yazmışlar=satılık mehmet ama bende diyorumki ercancım senin ettiğin küfürler arasında bu ilan-ı aşk tır...necati bilgiç yazısında kazım haklı top çizgiyi geçmedi diyor onunda yaşlılığına veriyorum ve yağcıoğlu ilker selçuk yula ziya şengül bunlarda zaten evlere şenlik...yağcıoğlu ilker diyordi oyundan memnunum fener adına.. bende memnunum keşke bütün sezon böyle oynasak.haa bu arada melih şendilede büyük geçmiş olsun spikerlik hayatı boyunca anlatacağı en güzel golu tuttuğu takım yedi de ondan:D

Mustafa Şengezer
22-11-2009, 15:09
twitter kazım--matteo ferrari beşiktaş=3 fenerbahçe=0

Hakan Kirezci
22-11-2009, 15:58
Bu hafta son derece önemli bir derbi daha oynanacak. (http://www.fotomac.com.tr/2009/11/18/yaz1316-50120-109.html) (Maçtan önce Selçuk Yula)

Çok da fazla önem taşımayan bir derbiydi. Ama birileri bu derbiye fazla önem taşıttı. (http://www.fotomac.com.tr/yula.html) (Maçtan sonra Selçuk Yula)

Ve bizim yorumlarımız: (http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf)

Mustafa Şengezer
22-11-2009, 15:59
maçın sonlarına doğru sis inönünün üzerine bizde fenerin üzerine binmiştik ya..ne görüntüydü ama......

Mustafa Şengezer
22-11-2009, 16:00
hakan abi süpersin :)

Mustafa Şengezer
22-11-2009, 16:03
abi koptum ya...hala gülme krizi geçiriyorum...

Ufuk Biyik
22-11-2009, 16:19
Bu hafta son derece önemli bir derbi daha oynanacak. (http://www.fotomac.com.tr/2009/11/18/yaz1316-50120-109.html) (Maçtan önce Selçuk Yula)

Çok da fazla önem taşımayan bir derbiydi. Ama birileri bu derbiye fazla önem taşıttı. (http://www.fotomac.com.tr/yula.html) (Maçtan sonra Selçuk Yula)

Ve bizim yorumlarımız: (http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf)

Abi bu nedir böyle yaa annem bile hala gülüyo :D

Bu arada ercan saatci hürriyetteki görevinden alındı.

Mustafa Şengezer
22-11-2009, 16:22
aslında daha tv ye çıkmaması gereken bir sürü kör fenerli var ama neyse...onları görünce iyi ki beşiktaşlıyım diyorum...

Mustafa Şengezer
22-11-2009, 16:28
ha bu araDA arkadaşlar 'spor x' sitesine üye olan birileri varsa...maçtan önce bir fenerli, beşiktaş bize 2 gol atsın eşek gibi anıracam diyordu...oraya kayıtlı olmadığım için cevap yazamadım da eğer kayıtlı birileri varsa bir göndermede bulunursa süper olur...rumuz='SANLI KANARYA'

yumurtakafa yılmaz
22-11-2009, 19:31
yaklaşık 30 senedir gerek tribünden gerekse televizyon aracılığı ile maçlarımızı yakından takip ediyorum.

son 2 sene, her maçın sonuna doğru "ya bir gol yersek" düşüncesi ile maç izlemekten herkes gibi bende sıkılmıştım.

bereket versin...

yine tek eğlence .... ..........

anlatmaya lüzum yok galiba.

mutluyum, mutlusun, mutluyuz.

Hakan Kirezci
22-11-2009, 19:35
O ne biçim fiil çekimi Yılmaz?

Doğrusu şöyle olacak:

Mutluyum, mutlusun, mutlu...
Mutluyuz, mutlusunuz, mutsuzlar...

yumurtakafa yılmaz
22-11-2009, 19:42
ağabey bir yalnış anlama söz konusu herhalde

ben fil falan çekmedim.

bu_!

"maça gidemediğimden sanal alemde ava atarım be ya!!!"

Batuhan Bolek
22-11-2009, 21:23
Güzel maçtı inönüde syrettiğim bi maçı sonunda kazandık:D

Ekin Ozan
22-11-2009, 22:11
Semt de sıkıyönetim vardı, tankları çıkarmamışlardı ona şaştık. 4 defa Kimlik kontrolü ve GBT yapıldı. Birçok kişi göz altına alındı. Parklarda sürekli polis tacizi yaşandı. Azıcık bir itiraz sonucu gözaltılar oldu. Hava sisli ve pis idi.
Statın girişinde kimlik kontrolü yapıldı.
10 kişilik bir gurupla kapalının yanındaki Eski açık tribününde Polis kafasına göre takılıyor ve tacizde bulunuyordu. Ellerinde kameralar ve Fotoğraf makineleriyle sürekli kayıtlardaydılar. Kapalıya ve yeni açığa giren arkadaşlarda polisin tavrının aynı olduğunu söylediler. Ne oldu bilmiyorum ama gol oldu. Sonrası Dünya bir yana dertler bir yana..
Sis-soğuk-baş ağrısı-polisin tahrikleri-Stat da sürekli çalan yüksek sesli müzikler- yükselen ateş vs... dert tasa kalmadı ben bu tribünden bukadar mutlu ayrıldığımı hatırlamıyorum. Fener galibiyeti değildi bu uzun süredir çekilen çileye bir ara verme anıydı.

Dostluklar harici kötü birgünü maçı kazanmamızla unutulmazlarıma yazmaya karar verdim.

Bu arada Polisin sürekli tacizine rağmen Şairlere SEMT BİZİM AŞK BİZİM yazısını yinede yazdık :)

Aynen abi ya.
Şairlerde arama oldu baya bi arkadaşın ayakkabısını çıkartıp baktılar bi keresinde.
Sanki deplasman tarafına giriyoz stada girerken böyle birşey olmaz.Sıkış tepiş 45 dakka bekledik yeni açığın önünde.
Neyseki kazandık :D

Ismail Hakki Demirel
22-11-2009, 22:23
:) Semte Parketmiş...
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs039.snc3/12645_185108757345_650352345_2890535_6962013_n.jpg

Tuncer Döğer
22-11-2009, 22:27
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs039.snc3/12645_185108757345_650352345_2890535_6962013_n.jpg

pek hoş olmamış sanki..

Ismail Hakki Demirel
22-11-2009, 22:29
Hoş olmamış elbet abi,

Ama akıl var nizam var..

Çarşı gibi en ateşli tribün grubunun yer aldığı semt'e hemde böyle bir maçda araba çekiyorsun !

Belki maça hiç gelmedi işi vardı orda ..
Ama akıl karı değil.

Biz bile eskişehir'e giderken arabayla beşiktaşla alakalı şeyler saklamıştık.

Hakan Kirezci
22-11-2009, 22:30
Olmamış olmasına da Tuncer, o plakayı alıp sarı arabaya takmak da tesadüf değil herhalde. Arkadaş Fenerli olup maç günü semte bırakacak kadar safsa bu ağır tahrikten ceza indirimini doğurur.

Not: İsmail'de aynı şeyi demiş benden önce

Tuncer Döğer
22-11-2009, 22:41
Hoş olmamış elbet abi,

Ama akıl var nizam var..

Çarşı gibi en ateşli tribün grubunun yer aldığı semt'e hemde böyle bir maçda araba çekiyorsun !

Belki maça hiç gelmedi işi vardı orda ..
Ama akıl karı değil.

Biz bile eskişehir'e giderken arabayla beşiktaşla alakalı şeyler saklamıştık.

yok ismail ben senin onayladığını kastetmedim :) sadece ne bileyim öyle işte

hakan abi saygılar :)

Hakan Kirezci
22-11-2009, 22:47
Vahi Öz'ü hatırladım rahmetli...
"Afferim oğlum Ahmet, sana da prafo..."

Ismail Hakki Demirel
22-11-2009, 22:47
http://img405.imageshack.us/img405/4474/adszaf.jpg !_yok_!

Ufuk Biyik
22-11-2009, 22:53
neden kederlendin ismail

Hakan Kirezci
23-11-2009, 00:56
Yav bu internet geyikleri öldürdü beni.
Beğendiğim bir iki tanesini yazıyorum, görmeyen varsa hala ne bilem?

*Cemal nalga skandalının bir benzeri. Makyajla Giggs'i deli İbo'ya benzetip Deli İbo formasıyla oynattılar.

*Maçta kural hatası varmış maç iptal olacakmış !!! sebep ; deli ibo sağ ayağıyla orta yapmış.

*Angut.Com da şimdi de top neden kırmızı değildi diye ağlıyorlar. (Bu gerçek, ben de gördüm)

Ve en güzeli. Aklıma geldikçe gülüyorum. Leman Sam söylüyor,

*Dün Gece Hiç Tanımadığım Bi fenerliye, Sırf !!!! !!!! Oturuyor Diye Usulca Sokulup, "Naber lan G.t Hani Kazancaktınız" Dedim

Bulent Golbas
23-11-2009, 03:32
*Dün Gece Hiç Tanımadığım Bi fenerliye, Sırf !!!! !!!! Oturuyor Diye Usulca Sokulup, "Naber lan G.t Hani Kazancaktınız" Dedim yok boyle birsey ya, gulmekten kriz geldi

Bulent Golbas
23-11-2009, 04:41
artik ManU maci basligi acilsin:)

Murat Ödemiş
23-11-2009, 08:29
beşiktaşlı olduğu için Mustafa DENİNİZ li ile gelen bu galibiyete çok sevindim

beşiktaşlı olduğu için harika oynayan deli iboyla çok mutlu oldum

beşiktaşlı ernst olarak anılmak isterim diyen kel çok iyiydi çok mutlu oldum

beşiktaşın yuvasında yetişen serdar özkan yine kötüydü bende kötü oldum

beşiktaşçıyım beşiktaş ırkçısıyım hatta kafatasçı bile olabilirim

ve sonunda yıldırım demirören yeter derken bütün genleriyle kafatasıyla beşiktaşlı olan hocamıza sahip çıkalım derim

amanın amanın kim gelmiş fenev inönüye gelmiş ..sonra gitmiş :))))

Ertan Türker
23-11-2009, 08:50
Pek sevindim ben bu mudaheleye. Gunlerdir aklimdaydi. Benzer acidan sunu gundeme getirmek istiyordum. Bu maclarla ilgili acilan konularda bizim armamiz kocaman digeri kucucuk oluyor hep. O da dogru degil. Insallah bundan sonrakilerde boylesi kucuk gorme, boburlenme tarzini yasamayiz.

Olay burda küçük görme değil ağzına dahi almama aradaki ayrıntıyı anlayamamam çok ilginç.... Ben fenerin..... neyse......

Ismail Hakki Demirel
23-11-2009, 08:56
Fb Böyle Yazılır :)
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/23/1031.jpg

Ertan Türker
23-11-2009, 09:04
http://img88.imageshack.us/img88/3080/pic00001w.jpg http://img130.imageshack.us/img130/2209/dilcikarma.jpg
Bu hafta son derece önemli bir derbi daha oynanacak. (Maçtan önce Selçuk Yula)

Çok da fazla önem taşımayan bir derbiydi. Ama birileri bu derbiye fazla önem taşıttı. (Maçtan sonra Selçuk Yula)

seni ...... seni !_gel_! !_gel_! !_gel_! !_gel_! !_nanik_! !_nanik_!

Murat Ödemiş
23-11-2009, 14:08
bi günde ben veya ismail bi başlık açsakta fenere böle üç tane atsak

ismail görüyorsun demi millet( ertan ) ne başlıklar açıyor

bizde ortalıkta ne maç başlığı açarız be diye dolanıp duralım

Ismail Hakki Demirel
23-11-2009, 15:37
Abicim valla bu yıl böyle artık seneye :)

Az önce iş yerindeki fenerli abiye Edirne Bandosunu dinlettim yazık o geçen gün ki olaylardan haberi yokmuş...
Video tam hareketli yerine geldiğimizde "KOYDUK MU?" Dediğimde yüz ifadesini görmeliydiniz :D

Hakan Kirezci
23-11-2009, 18:14
Fink'in vurduğu topu Kadıköy taraflarında bulduk bulmasına da apartman yöneticisi vermiyor topu yav.

http://img81.imageshack.us/img81/8255/35706583.jpg

Tuncer Döğer
23-11-2009, 18:20
obaaaaa : )))

Taylan Kurt
23-11-2009, 20:26
Ver finke Ver finke...

Cem Ozel
23-11-2009, 21:13

bu sağlam hali, gene de az hasarlı kurtuldu diyebilirim. sağ dikiz aynası ve sağ farı kırıktı sadece, Camdaki tozlarada koydukmu yazılıydı. birde plakaları yoktu

Murat Yıldırım
24-11-2009, 00:16
İŞTE HALİMİZ BUNDAN İBARETTİ…

Maçın uçak biletini 4 ay önce 25 Temmuz’da almışım. Son 15 gündür giderek artan bir yoğunlukla maç gününü bekliyorum. Bu defa, köyiçindeki faslı kısa kesip şairlere gelmek ve bizim arkadaşlarla tanışıp maç öncesi keyfini orada yaşamak niyetim. Çubuklu formayı da bu maça saklıyorum, hani formaların hakikisi o ya, hakkını vermek lazım.
Uçağımız saat 14.15 de. Bizim kasabadan havaalanı ise 1.5 saat. Gel gör ki bekleyecek takatımız kalmamış, olay başlamalı artık, en azından yola çıkmalı falan…Saat 11.00 gibi evden çıkıyoruz, uçak saatinden 2 saat önce alana varıyoruz. Tezgahta satılan bütün gazetelerden birer tane alıyorum, 2 saat başka nasıl geçecek. İçeri girip birkaç sayfaya göz atıyorum ki ilk bomba patlıyor. Sis nedeniyle 2 saat gecikme var. İçime bir sıkıntı çöküyor ama neyse diyorum, sayılı saattir geçer. Bir saat kadar sonra şöyle bir dolaşmak için kalktığımda bakıyorum ki gecikmeye 15 dakika daha ilave edilmiş. Hay sizin ile başlayan cümleyi iç sesimle tamamlayıp yerime oturuyorum. Dakikalar ağır ağır geçip kalkış saati yaklaşıyor. Eşime, “hadi toparlanalım ufak ufak” diyorum. Şaşkın şaşkın yüzüme bakıp; “ dalga geçiyorrsun herhalde, uçağa binin anonsu yapıldığında bile yerinden kalkmaz herkesin binmesini beklersin, daha kalkışa 45 dakika var “ diyor. Haklı. Oturuş şeklimi değiştirip yeni bir gazeteye el atıyorum ki az ilerideki bir adam “yuh be kardeşim” sesiyle patlıyor. İnşallah tahmin ettiğim şey değildir diye düşünerek panonun yanına gidiyorum ve evet; gecikme 3.5 saat… kalkış 17.45. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi tahmin ettiğiniz gibi. O andan itibaren köyiçindeki kısa metraj da, şairlerdeki buluşma da hayal olup gitmişti de maça vaktinde nasıl yetişirimin hesapları başlamıştı. Aradaki gelişmeleri atlıyorum. Rötarsız kalkacağını ilan eden sunekspres’ten yeni biletler almaya çalışmak, pegasus yetkilileri ile karakola bir adım kalan kapışmalar vs yi geçiyorum. Saat 17.45 de kalkış garantisi alıyoruz ve yaklaşık 6 saatlik bekleyişten sonra gerçekten saat 18.00 de artık havadayız. Tabi son bir saati, en sinir olduğum şeyi yaparak, havaalanı üçkaatçılarından şişesi 8,5 liraya bira alıp kazıklanarak geçirdiğimi söylememe lüzum yok sanırım. Neyse uçağa binince biraz keyiften biraz da alkol/stres oranı tam dengelenmediğinden bir tek de rakı ilavesiyle mabede doğru yaklaşma başlamıştır. Veee kaptanın sesi duyuluyor yukarıdan. Ben işte, mutad şeyleri söyleyecek, efendim 45 dakikada gideriz, bu kadar yüksekten uçarız falan diyecek diye beklerken ne dedi biliyormusunuz arkadaşlar:
“HAVA MUHALEFETİ SEBEBİYLE GERİYE DÖNÜYORUZ 15 DK. SONRA İZMİR’E İNMİŞ OLACAĞIZ.”
İzin verirseniz gerisini anlatmayayım…
Sözümü tutup şairlere gelemedim, umarım Diyarbakır maçında görüşürüz.
Hepinize sevgiler.

Tuncer Döğer
24-11-2009, 11:10

Maçın uçak biletini 4 ay önce 25 Temmuz’da almışım. Son 15 gündür giderek artan bir yoğunlukla maç gününü bekliyorum. Bu defa, köyiçindeki faslı kısa kesip şairlere gelmek ve bizim arkadaşlarla tanışıp maç öncesi keyfini orada yaşamak niyetim. Çubuklu formayı da bu maça saklıyorum, hani formaların hakikisi o ya, hakkını vermek lazım.
Uçağımız saat 14.15 de. Bizim kasabadan havaalanı ise 1.5 saat. Gel gör ki bekleyecek takatımız kalmamış, olay başlamalı artık, en azından yola çıkmalı falan…Saat 11.00 gibi evden çıkıyoruz, uçak saatinden 2 saat önce alana varıyoruz. Tezgahta satılan bütün gazetelerden birer tane alıyorum, 2 saat başka nasıl geçecek. İçeri girip birkaç sayfaya göz atıyorum ki ilk bomba patlıyor. Sis nedeniyle 2 saat gecikme var. İçime bir sıkıntı çöküyor ama neyse diyorum, sayılı saattir geçer. Bir saat kadar sonra şöyle bir dolaşmak için kalktığımda bakıyorum ki gecikmeye 15 dakika daha ilave edilmiş. Hay sizin ile başlayan cümleyi iç sesimle tamamlayıp yerime oturuyorum. Dakikalar ağır ağır geçip kalkış saati yaklaşıyor. Eşime, “hadi toparlanalım ufak ufak” diyorum. Şaşkın şaşkın yüzüme bakıp; “ dalga geçiyorrsun herhalde, uçağa binin anonsu yapıldığında bile yerinden kalkmaz herkesin binmesini beklersin, daha kalkışa 45 dakika var “ diyor. Haklı. Oturuş şeklimi değiştirip yeni bir gazeteye el atıyorum ki az ilerideki bir adam “yuh be kardeşim” sesiyle patlıyor. İnşallah tahmin ettiğim şey değildir diye düşünerek panonun yanına gidiyorum ve evet; gecikme 3.5 saat… kalkış 17.45. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi tahmin ettiğiniz gibi. O andan itibaren köyiçindeki kısa metraj da, şairlerdeki buluşma da hayal olup gitmişti de maça vaktinde nasıl yetişirimin hesapları başlamıştı. Aradaki gelişmeleri atlıyorum. Rötarsız kalkacağını ilan eden sunekspres’ten yeni biletler almaya çalışmak, pegasus yetkilileri ile karakola bir adım kalan kapışmalar vs yi geçiyorum. Saat 17.45 de kalkış garantisi alıyoruz ve yaklaşık 6 saatlik bekleyişten sonra gerçekten saat 18.00 de artık havadayız. Tabi son bir saati, en sinir olduğum şeyi yaparak, havaalanı üçkaatçılarından şişesi 8,5 liraya bira alıp kazıklanarak geçirdiğimi söylememe lüzum yok sanırım. Neyse uçağa binince biraz keyiften biraz da alkol/stres oranı tam dengelenmediğinden bir tek de rakı ilavesiyle mabede doğru yaklaşma başlamıştır. Veee kaptanın sesi duyuluyor yukarıdan. Ben işte, mutad şeyleri söyleyecek, efendim 45 dakikada gideriz, bu kadar yüksekten uçarız falan diyecek diye beklerken ne dedi biliyormusunuz arkadaşlar:
“HAVA MUHALEFETİ SEBEBİYLE GERİYE DÖNÜYORUZ 15 DK. SONRA İZMİR’E İNMİŞ OLACAĞIZ.”
Hepinize sevgiler.

öf be abi nedir bu korku filmi gibi, GEÇMİŞ OLSUN..... en azından bir tesellimiz var.. SKOR

Onur Cihan
24-11-2009, 11:26

Hepinize sevgiler.

üf abi bu ne ya, o an adam öldürsen nevs-i müdafaya girer hani.:(

Cem Ozel
25-11-2009, 12:28
*Maçta kural hatası varmış maç iptal olacakmış !!! sebep ; deli ibo sağ ayağıyla orta yapmış.

*Angut.Com da şimdi de top neden kırmızı değildi diye ağlıyorlar. (Bu gerçek, ben de gördüm)

Valla abi ben baktım Bu ikisi var, birde Kazım küfür ettiyse ne olmşmuş bu yüzden adammı atılır diye bir dünya başlık var :D

Ali Savasan
25-11-2009, 13:01
murat abiye bir cevap vermek istiyorum öncelikle geçmiş olsun

ancak her ne kadar bende çok fazla çubuklu forma sevsemde bizim hakiki formamız değil renklilerin forması çubukludur. bizim hakiki formamız beyaz üst siyah alttır abi ...

Ali Savasan
25-11-2009, 13:03
murat abi geçmiş olsun...

ancak bizim formamız çubuklu değil siyah şort beyaz formadır...

(bende çubuklu seviyorum formayı ama renkilerin forma stili aslında...)

Murat Yıldırım
25-11-2009, 18:01
Teşekkür ederim sevgili Ali,
Biliyorsun futbol endüstrisinin bir parçası haline geldiğinden bu yana forma diye bir şey kalmadı. Her sene binbir türlüsü piyasaya sürülüyor, para kazandıran bir metaya dönüştürüldü. Hatta öyleki futbol sahasındaki futbolcunun üniforması iken bırakalım tribünü, günlük hayatta giyilebilsin de daha çok tükeltilsin düşüncesinin hakim olduğu tasarımlar önem kazandı. Forma denilen ve bir ruhu taşıdığına inandığımız nesne giderek günlük tshirtlere dönüştü.
İşte bu dayatmanın yarattığı savunma psikolojisi bizlerin ( ya da en azından benim) kafasında bir modeli forma olarak benimseme ve ona sahiplenme duygusunu ve düşüncesini oluşturdu. Bu bağlamda benim için demek ki kafamda forma olarak yer alan model, çubuklu forma imiş.
Not: Araştırmadım ama GS nin asıl forması da parçalı olanı diye hatırlıyorum.