Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 yanlis 25 dogruyu silmez
Alaattin Çam
17-03-2007, 00:06
4 yanlış 25 doğruyu silmez, yaşasın 99 Şeref!li yılımız!
4*25=100
Tuncay Yılmaz
17-03-2007, 01:43
Konuyu açsak biraz abi.
Çarşı 25 yaşında, verilen 4 yanlış 2003 den 2007 ye olan zaman
bu zamanın yanlış olan kısmı ne?
başarısızlık mı?
Çarşı'nın bu başarızıklıktaki yanlışı ne?
Çarşı eşittir başarı mı demektir?
Özer Özçetin
17-03-2007, 10:18
Engin yanlışların olduğu çöok bildiğini sanan bilgili kşilerin ettikleri,pergelli gönyeli güreli bir bilanço sihirbazlıklarıyla geçmiş bir asır devri,senelere mal oldu oluyorda.
Umut Tutun
17-03-2007, 10:21
abi " Halkın Takımı = matematik ile felsefenin en üst noktada siyah beyaz buluşması" mı demek istiyoruz?
Muhittin Saban
17-03-2007, 11:22
Açık söylemek gerekirse "açık olamayacağım"..! Yani 1+1=1
Dün Rumeli kavağında rahmetli Beşiktaş'lı Bora Öztürk'e 1. dereceden çok yakın biri ile sohbet ettik. (Lokantadan değil merak etmeyin)
Sohbet esnasında bana öyle şeyler anlattı ki(100. Yıldan sonra ki kaçan Şampiyonluk) inanın şaştım kaldım. Bazı şeyler ortada konuşuluyor ve bir şeyler fısıldanıyordu ancak bu derece (!) olduğunu hiç beklemezdim.
Ayrıntısına giremiyorum çünkü kanıtlamam gerekir, onu da yapamayacağıma göre en iyisi sizinle bu kadarını paylaşmak.
Diyeceksiniz ki "bu doğru olmayabilir, iftiradır." tabi ki gerçekte neler olduğunu bilmek için bire bir yaşamak lazım. Ama bu olayların içinde bire bir bulunan bazı kişilerin bazı sohbetlerde anlattıkları kulaktan kulağa yayılınca "Şuyu'u Vuku'undan beter" bir hale geliyor.
Belki de burada ki bazı arkadaşlar da biliyorlardır bazı ayrıntıları..
"Bu kadarı da olmaz be kardeşim" dedirten cinsten duyduklarım. Belki bir gün yüzyüze tanışma fırsatı buluruz o zaman daha neler neler anlatırız..
.
Özer Özçetin
17-03-2007, 14:32
Muhuttin hocam söylentiler zaten ayyuka çıktı,kimi utancından kapattı konuşmadı,kimi pişkinliğe verdi güldü,ihanet edenler sürünsün diyorum ve de o tezgahın bir şekilde içinde kıyısında köşesinde veya merkezinde bulunan birilerinin kurtarıcı-baba-imparator diye allanıp pullanıp piyasaya sürülmesine kahroluyorum.
Bu taraftar bu kadar mı revizyona uğradı şaşırıyorum.
Muhittin Saban
17-03-2007, 14:35
kurtarıcı-baba-imparator
Özer abi;
Yorumsuz olarak altına imzamı atıyorum.İşte kaç(ırıl)an şampiyonluğun "merkezi idaresi"...!
.
Utku Gursoy
17-03-2007, 17:26
mıde bulandırıcı seyler duyduk bu kadarda olmaz dedık ama oldu
Ali Erken
18-03-2007, 22:42
herkes konuşuyordu bahsi geçen mevzuları. Kimse işin aslını bilmiyordu.
çok iyi bildiğim birşey var; böyle büyük paraların döndüğü yerlerde herkes kapalı kapılar ardında çok fırıldak işler döndüğünü zanneder, efsaneler anlatılır, kulaktan kulağa yayılır..bazı destekleyici hadiseler eklenir.
Halbuki gerçek herkesin gördüğü gibidir..Olaylar çok basit işler. Ya da biri topu ortaya atar, o top etrafa çarpa çarpa gol olur. Hani birisi plan yapmış, tüm taşları yerleştirmiş, tak tak tak düğmeye basmış gibi şeyler ancak ve ancak filimlerde olur. Ya da roman yazımlarında.
O zamanda yaşanılanlar mazide kaldı. Üstüne çamur atılmayan adam kalmadı. Elde hiçbir kanıt yok.
Bazıları ihmal etti, bazıları ihanet etti, bazıları gayret etti..ama bazı şeyler ters gitseydi fb şampiyon olamayacaktı.
BJK kurmayları birbirini yediler. Beşiktaşın kıymetini bilemediler. Yazık oldu. Onların artık bu klüple işi yok. Bunları konuşmanın da gereği yok. Yapılması gereken o sene orada bulunanları bir daha klübe sokmamak. Allah uzak tutsun hepsini.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.