PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Delgado'dan kötüyüm itirafı

Ferhat Onay
17-03-2007, 12:43
Delgado, siyah-beyazlı kulübe geldiği günden beri kendisinden beklenileni ortaya koyamadığını itiraf etti.
http://www.internethaber.com/images/news/11543.jpg

Delgado, düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda birkaç haftadan sonra uzun süreli sakatlıklar yaşadığını belirterek, "Bu nedenle ilk yarıda pek bir şey ortaya koyamadım. Hazırlık dönemini geçirdikten sonra ikinci yarıda performansım yükselmeye başladı" dedi.

Oynadığı mevki ile ilgili soruyu da yanıtlayan Arjantinli oyuncu, "Antrenmana geldiğimde 'Ben şurada oynayayım, burada oynayayım ve yıldız olayım' demem. Beşiktaş'ın iyiliği için sağ tarafta oynamam gerekiyorsa, oynarım. Önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır" diye yanıtladı.

Delgado, kendisinin sponsor desteğiyle transfer edilmesinin ve bu şekilde bazı etkinliklerde mankenlik yapması konusundaki soruyu "Ben top oynamaya geldim. Mankenlik işini hiç düşünmedim. Teklif gelirse değerlendiririm" dedi.

Onur Sarısoy
24-03-2007, 18:42
evet delgado basel dekı performansına gore BEŞİKTAŞ'ta daha duşuk verimle oynuyor.bence bu gayet normal cunku baselın oyun sıstemiyle bizim sistemimiz aynı değil ayrıca sağ taraf delgado nun yerı değil.ama ben delgado nun ılerıkı zamanlarda daha ıyı olacağına ınınyorum

Birkan Bürüngüz
24-03-2007, 18:53
durumunun farkında olması çok iyi. hiç değilse bazıları gibi sahada saçmalayıp sonrada güzel oynadım demiyor. hiç değilse delgado eski performasını yakalamak için çalışıyor bu samimiyetini çok sevdim. umarım daha fazla sakatlıklar yaşamaz ve ikinci yarı yükselen performasını daha da yükseltir çünkü bizim ona ihtiyacımız var.

Gürhan Oğuz
24-03-2007, 18:58
insanın kendini bilmesi ne güzel
son viraja gelirken artık kendini toplamaya başladı
biraz daha gayret ederse bu işi kotarırlar hep bereberce

Mustafa Kemal Varol
26-03-2007, 03:25
herkes devre arasında tatil yaparken ,matias sezonun ilk yarısı biter bitmez başladı çalışmaya, kendinden bekleneni sezonun 2. yarısında verebilmek için, durumunun farkında olan bi adam, kendinden bekleneni verebilmek için çalışıo, ona verdiğimiz desteği biraz daha arttırırsak(rico paşa kadar olmasa da), basel dekinden daha daha daha İYİ oynacaktır....ben inaniyom bu adama...