PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HALKIN TAKIMI DERGİ -Kasım 2009 - 10. Sayı

Hakan Kirezci
03-12-2009, 15:39
http://img443.imageshack.us/img443/1520/onuncusaykapakcopy.jpg

BİZDEN

Merhaba dostlar.

Ocak ayında gerçekleşecek olan Beşiktaş JK olağan genel kongresi öncesi iktidar mücadelesinin, hem genel kurulda Yıldırım Demirören ve Murat Aksu arasında (şimdilik) sürmesi beklenirken asıl iktidar mücadelesinin ise halihazırdaki Beşiktaş JK Yönetimiyle Beşiktaş taraftarı arasında kızıştığını görüyoruz.

Beşiktaş tribünlerini temizlemek! İddiasıyla hayata geçirilen operasyonun sonucu ne olur onu zaman gösterecektir ama 106 yıllık Beşiktaş tarihinin değişmez iki temel unsurunun Beşiktaş JK ile Beşiktaş taraftarı olduğu gözönünde bulundurulduğunda hancı ve yolcuların kimlik tesbitini yapmak pek o kadar da zor olmamalı.

Bu sayımızın Kapak konusu olan Çarşı, Hakan Kirezci tarafından kaleme alındı.

Paşa Yılgın’ın vefa, özlem ve hıyaneti aynı çerçevede göstermeye çalıştığı yazısı genç Beşiktaş tribüncüleri için bir çağrı niteliğinde.

Son tribün olaylarıyla ilgili bütün haberleri şimdiye dek ulusal medyadan almış olabilirsiniz ancak bu kez haberler setten, kapalının kalbinden geliyor. Konuyla ilgili detay ve analizleri Yumurtakafa Yılmaz’ın kaleminden
Okuyoruz.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Halkın Takımı ekibinin Beşiktaş Engelliler Spor Kulübüyle yaptığı ve tarihi bir fark yediği dostluk maçı vesilesiyle kulüp yöneticisi sayın Özge Topçu ile Şafak Batman görüştü. Engelli sporcularımızın son durumu ve mevcut sorunlarıyla ilgili Özge hanım değerli açıklamalarda bulunuyor.

Çene Ergin (Demir) yitirdiğimiz tribün emekçisi kartallarımıza dair anılarına devam ediyor. Bu yazısında Rahmetli Pembe Hasan’la olan anılarını kaleme almış Ergin Demir.

Sanat camiası ve entelektüel kesim tarafından küçümsenen futbol ve futbol taraftarlığı Gülgün İşbilen tarafından masaya yatırılmış. Bu analizinde Gülgün hayatın gerçek ve sanal dostlarını kesin çizgilerle işaretlemiş görünüyor.
Sürekli konuklarımızdan Barbaros Tantan dostumuz kendisine gelen bir mailden yola çıkarak çArşı olgusuna bir başka açıdan ışık tutuyor. Değerli fikir ve yorumlarını bundan sonra da bizden esirgememesi dileklerimizle teşekkür ediyoruz kendisine.

Bu sayımızla birlikte ara ara hepimizce bilinen Beşiktaş’lı dost ve kardeşlerimizle kartalca sohbetler yapmaya başladık. İlk sohbeti hepimizin çok iyi tanıdığı, BJK TV nin ve Karakartal Forumun önemli ismi Erdem Ulus. Erdem kardeşimizle sohbeti Ümit Bayezit gerçekleştirdi.

Bir diğer sürekli konuğumuz, Topraksaha ruhunun dirençli bir sözcüsü Kenan Özcan taraftarı olduğu İnegölspor’un bir maçı üzerinden taraftar olmanın cefa dolu psikolojisini ince ince işlemiş. Nefis üslubuyla dikkat çeken Kenan’ın bu yazısında her taraftar kendinden bir şeyler bulacaktır, eminiz.

Haber merkezimiz gelişen son dönem olayların belli başlılarını kısıtlı sayfasında derlemeye çalıştı. Halkın Takımı Tiyatro grubunun çalışmaları ve yardım kampanyamıza dair son gelişmeleri bu sayfamızda bulabilirsiniz. Ayrıca yitirdiğimiz emektar amigolarımızdan Bekir Dönmez ağabeyimize de bu vesileyle rahmet diliyoruz.

Gökhan Gürgan kendine özgü üslubuyla son iki ayın bir analizini yine bizler için çıkarmış.

Atölye sayfalarımızda bu sayıda grafiti ve futbol üzerine kısa bir tanıtım bulabilirsiniz. Grafiti önemli bir sokak sanatı, Beşiktaş taraftarı özellikle Şairler Parkı ahalisinin yararlanacağını umuyoruz.

Aykut İlker Mete hocamızın satranç klasiği ve satranç dersleri aralık vermeden sürmekte. Satranca gönülverenler için küçük ama çok değerli bir kaynak oluşmakta.

Bahattin Baba ise eylemlerine kendi yerinde devam etmekte.

Yeni yıldaki 11. sayımızda görüşmek üzere…

Halkın Takımı

http://img215.imageshack.us/img215/2051/iindekiler10.jpg

http://img697.imageshack.us/img697/8697/arkkapak102.jpg

Ismail Hakki Demirel
03-12-2009, 16:17
Emeği Geçen herkese teşekkürler.

Mert Kavak
03-12-2009, 16:42
emeği geçen herkese teşekkürler

Hakan Gültekin
03-12-2009, 16:46
emeği geçen herkeze teşekkürler

Ufuk Biyik
03-12-2009, 18:16
Kapak çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

Onur Kurt
03-12-2009, 19:51
hemen alıcam . abi çıktı ise yarın getirin şairlere alalım kazana inmeyelim .

Taylan Kurt
03-12-2009, 21:03
Emeği geçen herkeze teşekkürler...

Hasan Can
04-12-2009, 14:09
Elinize sağlık kapak da güzel olmuş tebrikler..

Sezen Gunduzalp
04-12-2009, 14:23
Dergilerimiz bugün İzmirden dağılıma çıktı bugün alamayabilirsiniz :)

Ercan Kartal
04-12-2009, 17:10
cok guzel olmus emegi gecen herkeze tesekkurler

Hakan Kirezci
04-12-2009, 17:31
Herkezcilerin hepsine toptan olarak;
herkes daha makul...
Dergi elimizde olmayan nedenlerden biraz gecikti ama yine de sıyırtma, iş olsun diye bir sayı çıkartmaktansa bekleyip içerikten taviz vermemeyi uygun gördük.
Ocak sayısında gecikmeyi telafi ederiz artık.
Uğraş veren tüm arkadaşların ellerine sağlık olsun.
Güzel mesajlara da teşekkürler arkadaşlar.

Bulent Golbas
04-12-2009, 17:42
emegi gecenlere tesekkurler. ingilterede yasiyorum ,dergiyi nasil alabilirim?

Muhsin Ogretme
04-12-2009, 19:48
emegi gecenlere tesekkurler. ingilterede yasiyorum ,dergiyi nasil alabilirim?

Bulent selamlar. Ben de ayni soruna bir cozum bulmaya calisiyorum. Aklimda bir kac proje var ama hicbiri net degil. Dilersen seninle bir fikir alisverisinde bulunalim mesajlasarak.

Hakan Kirezci
04-12-2009, 19:59
Muhsin hocam ve Bülent, takmayın kafaya çözüm buluruz yav. Olmadı veririz postaya 2-3 tane orada birbirinizden alırsınız.
Dergisiz bırakacak halimiz yok sizi herhalde.
özelden bana adres atın bakalım çaresine.

Burcin Gulcelebi
06-12-2009, 00:14
herkeslerin emeğine sağlık çok güsel olmuş :)

Emre Ersoydan
07-12-2009, 10:54
harika görünüyor emeğinize sağlık...

Semih Kocagöz
07-12-2009, 22:09
arkadaşlar dergye manisa da nasıl ulaşacaz hafta sonu maça gelecek olan varsa getirebilirmi?

Mustafa Şengezer
08-12-2009, 12:37
7-8-9-10 bu sayıları bana gönderebilecek birileri çıkarmı acaba...eskişehirden gelince bulamıyorum artık...

Özgür Ergün
15-12-2009, 20:39
tokat çarşı... bursa maçında on tane dergi talebinin yerine getirilmesini ister..!

Sezen Gunduzalp
15-12-2009, 20:43
tokat çarşı... bursa maçında on tane dergi talebinin yerine getirilmesini ister..!

Şafak Müdürüm de yoksa Ümit abi gönderecek ordan temin edilebilir. İletişim için Ümit abi & Cem bey & Şafak müdür :) :)

Özgür Ergün
15-12-2009, 21:14
Şafak Müdürüm de yoksa Ümit abi gönderecek ordan temin edilebilir. İletişim için Ümit abi & Cem bey & Şafak müdür :) :)

Vay vay vay bürokrasiye bak :) :) istenen evraklar neler acaba onlarıda öğrenebilirmiyim :D

Sezen Gunduzalp
15-12-2009, 21:50
Vay vay vay bürokrasiye bak :) :) istenen evraklar neler acaba onlarıda öğrenebilirmiyim :D

!_yok_! ben yardımcı olmak istemiştim )_

Hakan Kirezci
15-12-2009, 21:55
Tokat Çarşı, Halkın Takımı dergisi alıyorsun boru mu?
Gerçi uygun kıvrılırsa boru da olabiliyor ama yine de ağırlığı var, plastikpen değil bizim bo... yani dergi...

Umit Bayezit
15-12-2009, 22:09
cem maça gelecekse dergi ile birlikte atkılarınıda göndereyimmi özgür

Umit Bayezit
15-12-2009, 22:11
evrak olarak da gbt nin sağlam olması yeterli
kontrolü şairlerde yapılacak!!!
her zaman ki gibi...

Özgür Ergün
15-12-2009, 22:11
cem maça gelecekse dergi ile birlikte atkılarınıda göndereyimmi özgür

Çok iyi olur... aru ile konuşmuştuk zaten..! Alkolmetre dışında her türlü kontrole varım :D :D

Umit Bayezit
15-12-2009, 22:12
tamamdır hepsi cuma sende

Cem Ozel
15-12-2009, 22:14
maça geliyorum

Umit Bayezit
15-12-2009, 22:15
atkılarla dergileri almadan gitme :)

yumurtakafa yılmaz
17-12-2009, 20:34
çArşı Tokat;

sen hiç tokat yedin-mi?

bence yememekte fayda var.

alkolmetreye hayır....

yaşasın ALKOLMEZURA...

Mustafa Beler
20-12-2009, 14:18
Dergilerimiz bugün İzmirden dağılıma çıktı bugün alamayabilirsiniz :)

adres tam olrak neresiydi acaba hep unutuyorum ya ?

Umit Bayezit
20-12-2009, 22:59
neyin adresi sorduğun mustafa?

Gülpaşa Yılgın
30-12-2009, 21:27
halkın takımı dergisi için emegi geçen herkese teşekkürler.Apploud. yeni yılın herkese saglık ve mutluluk getirmesini dilerim.

Sercan Çıracıoğlu
30-12-2009, 21:56
Emeği geçen herkese teşekkürler...

Baransel Akkaya
03-01-2010, 16:30
merhaba arkadaşlar dayım almanyada yaşıyor ve bu sitedeki atkıdan çokk istiyor acaba nasıl temin edebilirim ayın 17 sine kadar temin etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim

Umutefe Tan
05-01-2010, 13:32
Emeği geçen herkesi tebrik ederim.Bir solukta bitiverdi.Apploud