Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezon arası transferler
Demir Han
02-01-2010, 01:47
Merhaba
Bence bu başlık olmalı önümüzdeki ayın konusu bu olacak
Şu an gündemde olan Sertan ve Sezer.
Kesinleşmiş olan kiralık kalecimiz Ramazan var.
Birde Nihat'ı sociadad'ın istediği haberleri var.
Sertan için verilenler değmez ama umarım yanıltır beni
Hadi bakalım bunun sonu kongreye kadar gider vira vira demir aldı dünya...
Tumay Dogan
02-01-2010, 09:22
batuhan ve serdar özkanı verip....tabii bi de + para ....sercanı alacakmışız...
nerdesin mustafa şengezerrrrrrrrrrrrrrrrrrr?????????????????? :)
Mustafa Şengezer
02-01-2010, 11:00
batuhan ve serdar özkanı verip....tabii bi de + para ....sercanı alacakmışız...
nerdesin mustafa şengezerrrrrrrrrrrrrrrrrrr?????????????????? :)
abi yettim_) ...sırf forum için internet kafelerde sürünüyorum vala...
beni çağırmışsın ya aslında vereceğim cevabı biliyorsun demek yorum yapmama gerek yok...
Kutay Tarakçı
02-01-2010, 11:09
Birde Nihat'ı sociadad'ın istediği haberleri var.
http://besiktasemti.blogspot.com/2010/01/real-sociedad-yalanlad.html
Mustafa Şengezer
02-01-2010, 11:11
http://besiktasemti.blogspot.com/2010/01/real-sociedad-yalanlad.html
YALANMIŞ...SOCIEDAD BAŞKANI AÇIKLAMA YAPMIŞ...
Murat Yıldırım
02-01-2010, 13:36
Umarım bugün Hürrüyet'te de yer alan Batu+Serdar+para karşılığı Sercan haberi yalandır ya da değilse bile umarım böyle bir transfer gerçekleşmez.Batuhan hakkında çok spekülasyon yapılan genç bir adam. Bu haliyle işin magazin yanı için iyi bir malzeme ve habire yıpranıyor. Ancak futbolcu özellikleri itibariyle "bu çocuktan Beşiktaş'a yarar kalibrede bir santrafor çıkmayacak" sonucu için yeterince şans bulmuş değil bence. Serdar ise devamlı oynayacağı bir yere yarım sezon kiralık verilmeli ve seneye tekrar dönmeli ve bunun son şansı olduğunu bilmeli.
Altyapıdan gelen bu çocuklara şans vermenin tek gereği süper adamlar olmaları da değil kaldı ki. Beşiktaş ruhunu taşıyan, Beşiktaşlı olan topçuların bu kadro içinde yer almalarının alternatif katkıları hiç ihmal edilmemeli.
Mustafa Şengezer
02-01-2010, 15:16
bu arada musa çağıran diye bir futbolcu altaylı,fener maçında 30dk izlemiştim çocuk çok yetenekli iyi futbolcu olacak kesin...gs ilgileniyormuş kendisiyle, sormuşlar oynamak istermisin gs de,hangi takımlısın.o da demişki;açık konuşmak söylemek gerekirse ben BEŞİKTAŞLIYIM ama ekmek parası için gs de seve seve oynarım.....bence bu çocuğu kaptırmayalım.17 yaşında,2 yıldır altayda oynuyor,gördüğünüz üzere hem de delikanlı çocuk,dobra dobra konuşmuş...diğer topçular gibi yok başka takımda oynamam,yok kefen giyerim,yok nereye giderse doğuştan oralıyım demiyor.aferim sana musa...tuttuğun takımda görmek isteriz seni...
Demir Han
02-01-2010, 18:26
Musa konusunda Hakan Bey gereken girişimi yapsın o zaman :)
Mustafa Şengezer
02-01-2010, 18:40
Musa konusunda Hakan Bey gereken girişimi yapsın o zaman :)
nasıl bir girişim bu demir...!_yok_!
Hakan Kirezci
02-01-2010, 18:41
Keşke yapabilsem daha ne isterim. Musa sağbek, stoper, ortasaha, forvet... Allah ne verdiyse oynayan bi çocuk. Kafaya müthiş çıkıyor. 2013 Mayısına kadar sözleşme yeniledi Altay'la daha geçende. GS değil de FB alacak gibi son durum. Bizim yöneticiler şu aşamada üç beş kuruş (onlar için) verip almazlar. Çok yazık olur Fenere giderse.
Paralı yönetici olsam kafada bonservisini alır eve koyardım valla.
Baki Yalçın
02-01-2010, 19:41
Sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım.Çok kısıtlı imkanları olan insanların bile görebildiği farkedebildiği bu futbolcuları koca Beşiktaş camiası nasıl bulamıyor hayret doğrusu!Tabataya verilen parayla Musa gibi birçok genç oyuncuyu bulabilecek, bulduktan sonra takımda oynayacak düzeye getirecek yönetici ve teknik ekibi neden çok gördün bize ya Rab? :D
Baki Yalçın
02-01-2010, 19:44
işimiz metafiziki unsurlara kaldı gibi kısa vadede :)
Kutay Tarakçı
02-01-2010, 20:11
Musa konusunda altayda oynayan arkadaşlarım var onlardan bilgi alayım...
Tumay Dogan
03-01-2010, 20:53
abi yettim_) ...sırf forum için internet kafelerde sürünüyorum vala...
beni çağırmışsın ya aslında vereceğim cevabı biliyorsun demek yorum yapmama gerek yok...
bizi okuyan Y1D1 tırsmış....denizliye demiş ki..almayalım sercanı....mustafa şengezer diye bi çocuk var ocağımıza incir ağacını direk demiş :)
doğru da demiş.....dimi mustafam Apploud
Demir Han
04-01-2010, 00:56
Evet arkadaşlar yarın itibari ile ralli başlıyor...haberler havada uçuşur artık....
Mustafa Şengezer
05-01-2010, 17:09
bizi okuyan Y1D1 tırsmış....denizliye demiş ki..almayalım sercanı....mustafa şengezer diye bi çocuk var ocağımıza incir ağacını direk demiş :)
doğru da demiş.....dimi mustafam Apploud
doğru demiş abi...beşiktaş için her şeyi yaparız ...
Kutay Tarakçı
05-01-2010, 18:54
Musa konusunda altayda oynayan arkadaşlarım var onlardan bilgi alayım...Musa 90'lıymış aslında..Kimlikte 92'li gözüküyomuş..Değeri 1 Milyon tl 186 cm boylarında defansif ortasaha gibi oynuyor..Güçlü,fizikli bir oyuncu..Ve harika kafa topuna çıkar..
Hakan Kirezci
05-01-2010, 19:07
Kutay, birkaç saniye 1 milyon 186 cm lik değeri düşündüm ne olduğunu anlamak için. Şu noktalama işaretlerini bari şart olduğu yerlerde kullanın yahu.
Kutay Tarakçı
05-01-2010, 21:02
Kutay, birkaç saniye 1 milyon 186 cm lik değeri düşündüm ne olduğunu anlamak için. Şu noktalama işaretlerini bari şart olduğu yerlerde kullanın yahu.:D
1 milyon ile 186 cm arasına "tl" yazmışım abi :) arasına virgül koysam daha iyi olurmuş tabi..
Mustafa Şengezer
06-01-2010, 12:07
Musa 90'lıymış aslında..Kimlikte 92'li gözüküyomuş..Değeri 1 Milyon tl 186 cm boylarında defansif ortasaha gibi oynuyor..Güçlü,fizikli bir oyuncu..Ve harika kafa topuna çıkar..
sadece musa değil..hemen hemen bütün futbolcular kimlik yaşlarını küçültüyorlar...
Ali Savasan
07-01-2010, 13:59
bir Türk stoper alınıp sivok veya ferrari olmadığında 3.5 atılmaması lazım. Sonuçta futbolda ilk amaç gol yememektir.
Onur Cihan
08-01-2010, 00:34
Defansta hiç bir problemimiz olduğunu sanmıyorum, bize "10" ile "10,5" arasında bir futbolcu lazım :)
Tumay Dogan
08-01-2010, 08:15
sadece musa değil..hemen hemen bütün futbolcular kimlik yaşlarını küçültüyorlar...
musti, hakan abiyle aynı yaşta olduğunu itiraf et sende :)
kimlik yaşını yazmakla olmuyo bu işler....:D
Mustafa Şengezer
09-01-2010, 10:52
musti, hakan abiyle aynı yaşta olduğunu itiraf et sende :)
kimlik yaşını yazmakla olmuyo bu işler....:D
abi ben aslında hakan abidende büyüğüm..._)
dur bakalım acaba hakan abinin yaşına varabilecekmiyiz biz diye bir düşünce aldı beni şimdi...
Mustafa Şengezer
09-01-2010, 10:54
bu arada onur diye bir oyuncu var vıtessede bize gol atan çocuk...maç sonu beşiktaş amigosu gibi konuştu valla.çok hoşuma gitti...alsak fena olmaz...beşiktaşa gelmeden önce beşiktaşlıyım diyen adam lazım bize geldikten sonra olan değil...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.