Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu kez futbolcu değil takım transfer edecek
Ismail Hakki Demirel
06-01-2010, 11:04
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Bulgaristan Birinci Ligi’nde mücadele eden Beroe Kulübü’nü satın almak için harekete geçtiği iddia edildi.
Demirören’in, siyah beyazlı camianın önemli isimlerinden Mehmet Kazancı’nın da geçmiş yıllarda ilgilendiği Beroe’yi satın alarak, Beşiktaş Kulübü için ‘istasyon takım’ yapmayı planladığı belirtildi.
Yabancı sorunu çözülecek Beşiktaş’ta şans bulamayan yabancı futbolcuları bu kulüpte değerlendirecek olan Demirören, böylelikle geçmiş yıllarda bir çok kez sıkıntı yaratan fazla yabancı sorununu çözmüş olacak.
Ayrıca, A2 takımında yer alan yetenekli gençler de Beroe’ye gönderilerek tecrübe kazanmaları sağlanacak. 150 bin Türk asıllı nüfusun yaşadığı Stara Zagora şehrinin belediye başkanı Svetlin Tancev, 650 bin Euro’ya satmayı düşündükleri kulüp ile, Yıldırım Demirören’den başka Türk işadamlarının da ilgilendiğini söyledi. Beroe’nin forma rengi ise yeşil beyaz.
milliyet.com.tr
Mustafa Şengezer
06-01-2010, 12:09
alırsa takımı küme düşürür.bence almasın garibanların ekmek parasıyla oynamasın.iyi kötü birinci ligde oynuyorlar...
Berk Gökmen
07-01-2010, 13:04
Aslında mantıklı gibi geliyor . Eğer bunu yaparsa yapacağı ender iyi şeylerden biri olacak y.d nin...
Ismail Hakki Demirel
07-01-2010, 13:15
Berk ben bir mantık göremiyorum.
Oynayamayan yabancılar diyor!
Oynamicaksa niye yabancı alınır ki ?
Ali Savasan
07-01-2010, 13:57
işin tek iyi noktası yabancı transferinden daha az parayla takım alıyor . komik olan noktası tabata almak yerine 4 tane takım alınabilirdi :)
soruyorum şimdi 'başkan(!?)a' siz yabancıya hadi git orada oyna deyince oynayacakmı ? güldürmeyin lütfen... alt yapıdaki gençlerin oynaması için tamam olabilir ama yabancı için asla çözüm olamaz
Mert Kavak
07-01-2010, 14:05
alsın heves edip bulgar vatadaşı olsun fazla olduğu için onu orda değerlendirelim
Hakan Kirezci
07-01-2010, 16:34
Bulgarsınız ve sıkı bir Beroe taraftarısınız.
Bir bakıyorsunuz ki takımınız 650 bin Euroya bir Türk işadamına satılıyor.
Bize duygularınızı anlatır mısınız?
Mert Kavak
07-01-2010, 16:47
yeter yıldırım demirören yeeeterrrrrrrr!!!
Hakan Gültekin
07-01-2010, 17:10
tabata ya 8,5 milyon euro koca bulgar kulubü 650 bin euro.ulan adaletin bu dünya
Tumay Dogan
07-01-2010, 21:40
tabataya 1....bulgar takımına 2...yıldo'ya...3..
Berk Gökmen
08-01-2010, 01:47
ismail abi şu beşiktaş futbol okullarından çıkan yabancı gençleri orda oynatabilir aslında ben bunu düşünmüştüm . yabancı ülkelerdeki futbol okullarından çıkanları deneyim kazanmaları için.
Ufuk Biyik
08-01-2010, 08:17
aslanım demirören tıpkı abromovic :)
Tolga Karpuz
08-01-2010, 08:37
YD haber1903 ün editörünü de katmış kadroya.Yani o insanların statta dayak yediği günlerde dahi taraftara gak guk edenlerin bunu neden yaptıkları ortaya çıkıyor.Benim tahminim ki felaket olur gerçekleşirse ama bu adam yine seçilir gibi geliyor.İşte o zaman taraftar için de sınav başlıyor olacak ya bu adamın yaptıkları unutulacak ya da taraftar unutulmaz bir ders verecek bu şerefsizlere.
Mustafa Şengezer
09-01-2010, 10:57
YD haber1903 ün editörünü de katmış kadroya.Yani o insanların statta dayak yediği günlerde dahi taraftara gak guk edenlerin bunu neden yaptıkları ortaya çıkıyor.Benim tahminim ki felaket olur gerçekleşirse ama bu adam yine seçilir gibi geliyor.İşte o zaman taraftar için de sınav başlıyor olacak ya bu adamın yaptıkları unutulacak ya da taraftar unutulmaz bir ders verecek bu şerefsizlere.
şu andaki tribünle zor görünüyor...
Taylan Ağsakal
11-01-2010, 01:25
oyuncu oynatmak için takımmı alınır. yok böğle bir şarkı. alt yapıdaki oyuncuları kirala. bu işte başka iş var.....
Mustafa Şengezer
11-01-2010, 14:52
oyuncu oynatmak için takımmı alınır. yok böğle bir şarkı. alt yapıdaki oyuncuları kirala. bu işte başka iş var.....
'yok böyle bir şarkı' bu sözü sevdim taylan..:D
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.