Orijinalini görmek için tıklayınız : ZTK 12 Ocak 20.30 / BEŞİKTAŞ 1 - 3 Kasımpaşa
Ufuk Biyik
12-01-2010, 19:31
Saldır Beşiktaşım oley
Kutay Tarakçı
12-01-2010, 20:53
Beşiktaş 0-2 Kasımpaşa
24.dk
sen benim her gece efkarım..
Taylan Kurt
12-01-2010, 20:55
Beşiktaş 0-3 Kasımpaşa............
Hakan Kirezci
12-01-2010, 21:09
Ramazan olmadı bir de Recep ya da Şaban'ı mı denesek?
Yav bu kaleci, yeteneği bırak pozisyon almayı dahi bilmiyor.
İlk onbirin sultanı Ramazan.
Ah Korcan ah...
Mert Kavak
12-01-2010, 21:22
Beşiktaşlı Olunmaz Beşiktaşlı Doğulur Beşiktaşlı Olmayanlar ... !!!
Mert Kavak
12-01-2010, 21:23
ne kaleci almışız be bu korcan 10 tane yese müstehakmış!
Metin Yalçınkaya
12-01-2010, 21:23
Yine rahat maç seyretmek haram bize.Ramazan hazırlık maçlarında iyi bir grafik çiziyordu,penaltılar hariç tabi.Bu takıma takımı ateşleyecek birşeyler lazım.Bu kadar rahat pozisyon verilmez.Mustafa Denizli 2.yarı sivok'u alıp defansı toparlayabilir.Uğurun da biran önce gitmesi gerek bu takımdan. Şu maça koy Necip'i çocuk süper top oynar.Neyse yine stres dolu bir akşam başladı...
Ismail Hakki Demirel
12-01-2010, 21:33
Kutu niye bosaltilmis !
Mert Kavak
12-01-2010, 21:44
kartal gol gol gol!!!
Umutefe Tan
12-01-2010, 21:47
Iyiyi dusuneyim kutu pretosto amacli bosaldi aksini dusunemiyorum
Hakan Kirezci
12-01-2010, 22:02
Açtırdılar kutuyu sonunda...
Mert Kavak
12-01-2010, 22:08
oyunuda ruhunuda satanın annesini öpeyim!
Hakan Kirezci
12-01-2010, 22:13
Kasımpaşa'yla hocaları mı değiştirsek ne...
Helal olsun valla Yılmaz Hocaya, başka da birşey demem.
Ugur Yılgın
12-01-2010, 22:21
ya kafayı yiyicem takımda sorumluluk alacak 1 tane adam yok cıldıracam yazıklar olsun ya
Ugur Yılgın
12-01-2010, 22:23
ruh kalmamış bizde tello nobre beşiktaşta misyonunu doldurmuşlar trübünle uğraşaçaklarına takımı temizlesinler
Hakan Kirezci
12-01-2010, 22:24
Sadece ayağa top oynayarak bizi üçlediler iyi mi.
Konya şekerspor yendi bunları yahu.
Ağır bir boya işi yaptım maç öncesi ya umarım tinerin ağır etkisidir gördüklerim.
Bizim Kasımpaşa maçı bu gece miydi çocuklar?
Ugur Yılgın
12-01-2010, 22:25
hakan abi doğru söylüyor yılmaz vural yakışır bize.
Mert Kavak
12-01-2010, 22:26
Tebrikler Kasımpaşa haysiyetli oynadılar!
yenildik ama özlemişim ulan beşiktaşımı iyi geldi gece yatağa skor tabelası ile girmiyozya hoş geldin acılarımın göz bebeği!
Ugur Yılgın
bakalım bizim kahin hoca ne açıklama yapacak yazıklar olsun ya
Metin Yalçınkaya
Özetlenecek tek şey hepsi rezildi...Gidip evlerinde rahat rahat uyusunlar.geyik yapsınlar...
Mert Kavak
12-01-2010, 22:27
BEŞİKTAŞ'IM HAYAT SENSİN !!!
Ismail Hakki Demirel
12-01-2010, 22:27
Bu akşam sadece Necip'i 45 DK izlemek zevk verdi !
Ufuk Biyik
12-01-2010, 22:31
Ramazan-Korcan
Uğur-Necip
Ekrem-Rıdvan
Ismail Hakki Demirel
12-01-2010, 22:33
Nobre - Batuhan !
Mert Kavak
12-01-2010, 22:35
bu ramazan yerine inek şabanı getirsek top tutardı
Fatih Alper Ozen
12-01-2010, 22:38
Ramazan-Korcan
Uğur-Necip
Ekrem-Rıdvan
İbrahim Kaş - Rıdvan desek?
Ufuk Biyik
12-01-2010, 22:38
Biride bana şunu açıklarsa sevinecem 10 kornerin 10nuda neden ön direğe atılır?
Ufuk Biyik
12-01-2010, 22:39
İbrahim Kaş - Rıdvan desek?
Olabilir ama Kaş buğün göbekte oynadı ayrıca ekremin kanat yol geçen hanıydı onun için yazdım ayrıca forvetede katkısı yok ekrem biraz bal yapmayan arı modunda
Fatih Alper Ozen
12-01-2010, 22:45
Bu arada Nihat yine hayal kırıklığı dostlar:(
Kadro dışı bırakılması gerekir bence.Hiçkimsenin ayrıcalığı olmamalı.Bu kadar kötü futbol oynanmaz.Sabır sabır nereye kadar.Bugün o kaleci demeye bin şahit adamı gördükten sonra Korcan'a daha da üzüldüm.Maçın bence tek artısı Necip oldu.Keşke Rıdvan'ı da oynatsaydı.Bu arada Sivok neden oynamadı bilen var mı?
Fatih Alper Ozen
12-01-2010, 22:47
Biride bana şunu açıklarsa sevinecem 10 kornerin 10nuda neden ön direğe atılır?
Valla ya bıkmadılar şu ön direğe kornerden.Manisa maçında da aynı şeyi yaptılar.Muhtemelen M.Denizli öyle istiyor.Hiçbir işe yaramıyor.Duran top kullanıcak adam da yok takımda zaten
Hakan Gültekin
12-01-2010, 22:50
kötü ve üzüntücü verici bir skor.ama beşiktaş sevgisi bambaşka
Ufuk Biyik
12-01-2010, 22:52
Sanırım ferrarinin farkı yokluğunda iyice anlaşılıyordur.
Onur Cihan
12-01-2010, 23:22
Boşver galibiyeti ya koy g..üne, Ernst dışında şeref için oynayan adam bulamadım, yıllardır top oynayan adam hiç mi bi b.k yapamaz arkadaş, kendini geliştireceğine sürekli geri gidiyor, boğazınızda kalır lokmanız ya ondan çekinin bari...
Beşiktaş'ım hayat sensin, ne hayatı be Hayatımı s.ken sensin.
Berk Gökmen
13-01-2010, 00:13
Bu futbolcular ve bu teknik direktör olduğu sürece daha çok kahroluruz biz.
Ha bide bu yönetim.
Takımdaki tüm canlıları değiştrsek yeridir.
Samet Şaher
13-01-2010, 01:28
Kutu'yu protestodan dolayı kendi isteğiyle boşaltıldı ordakiler tarafından,ve aynı şekilde ilerleyen dakikalarda alt tarafta boşaltıldı.
Bekliyoruz-17-18 gün falan kaldı işte..O zamana kadar dayan gönlüm
Kutay Tarakçı
13-01-2010, 08:42
her maç çok fazla korner kullanıyoruz ve çoğunu değerlendiremiyoruz..
antremanda hiç mi korner çalışmazsınız be..
Tumay Dogan
13-01-2010, 09:18
çok merak ediyorum....
bu maçı seyreden kongre üyeleri...tribündeki protestolara rağmen gönül rahatlığı ile Y1D1'e oy verebilecekler mi? yoksa seçimlerimiz BEŞİKTAŞ'ıma seçim yarışından çok siyasi bi yarış olduğu için farklı sonuçlar mı göreceğiz...
yazık...şu düştüğümüz duruma çok üzülüyorum...
Murat Ödemiş
13-01-2010, 09:47
her maç çok fazla korner kullanıyoruz ve çoğunu değerlendiremiyoruz..
antremanda hiç mi korner çalışmazsınız be..
toramana gol attıracam ısrarından dolayı bütün kornerler heba oluyor ..allah rızası için lan bi tane kornerden gol olsun demiyorumda bi tehlike olsun bari
Murat Aru
13-01-2010, 10:27
Dün yüksek ateşten dolayı evdeydim.
Maça gidemedim.
Maçı izlerken 30 olan ateşim sanırım 40 oldu.
Taraftara yazık.
Bunun bir çözümünü bulmak gerekiyor, Beşiktaş birilerinin keyfine terk edilmemeli.
İlla kazanmak gerekmiyor, sonuçta 3 seçenek arasında yenilmekte var.
Sorun taımın bukadar ruhsuz olması!
Ruhun yoksa maç kazansan ne olur. Kaybetsen ne olur?
Mustafa Şengezer
13-01-2010, 12:35
bazı arabesk arkadaşlar var da...dayanın bir mağlubiyet daha aldıkmı bir arabesk kaseti çıkarabilirsiniz....gs lileri arabesk bilirdik...ama bizim forumda maşallah ferdi tayfur-orhan gencebay-hakkı bulut-müslüm güres hepsi var...
Mustafa Şengezer
13-01-2010, 12:39
bu arada ben her maç sonrası aynı şeyleri yazmaktan bıktım.ama denizli aynı saçmalıkları yapmaktan bıkmadı...tribünde hala yeter demirören diyor.sanki takımı o hazırlıyormuş gibi..birazda mustafa denizli rezil ettin sen bizi değin bee...
not:hoş bende demirörenin gitmesini istiyorum ama bütün faturaları bir kişiye kesmek hoş olmuyor...mesela tribünler önce kendilerine baksa hani fena olmaz...
Mustafa Şengezer
13-01-2010, 12:41
Kutu niye bosaltilmis !
kendi çaplarında bir şeyler yaptılar yine...
Mert Kavak
13-01-2010, 12:57
mustafa sen ne iş yaparsın boştaysan başkan olsana!
Mustafa Şengezer
13-01-2010, 13:02
mustafa sen ne iş yaparsın boştaysan başkan olsana!
olurmu ya çarşı grubu varken bize laf düşermi...
Mert Kavak
13-01-2010, 13:05
bencede!
Mustafa Şengezer
13-01-2010, 13:09
bencede!
sence de...
Onur Cihan
13-01-2010, 13:24
Trübünler konusunda hariç bence Mustafa arkadaşında haklılık payı yüksek. YD ne kadar iğrenç bir insan olduğunu biliyoruz, tamam.
Ama topu alıp oynayan kendisi değil bunuda kabul edelim.
En güvendiğimiz insanlar top oynamıyor. Sivok dururken Kaş oynatılıyor, Nihat'ta ısrarcılıktan taviz verilmiyor, Uğur İnceman gibi bir adam hala Beşiktaş forması giyiyor. Yani YD kadar Teknik Heyetinde suçu var.
Ve inanıyorumki Beşiktaş; hala kapasitesini ve oyuncu kalitesinin sınırlarını zorlamadı. Yanlış tercihler eritiyor Beşiktaş'ı.
Can Yılgür
13-01-2010, 15:05
kendi çaplarında bir şeyler yaptılar yine...
DESTUR!!!
Emrah Sanli
13-01-2010, 15:47
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs125.snc3/17243_1139921913026_1676785212_286814_753548_n.jpg
Emrah Sanli
13-01-2010, 17:39
burdaki şekil kum saatiymiş..
Ali Savasan
13-01-2010, 17:51
Trübünler konusunda hariç bence Mustafa arkadaşında haklılık payı yüksek. YD ne kadar iğrenç bir insan olduğunu biliyoruz, tamam.
Ama topu alıp oynayan kendisi değil bunuda kabul edelim.
En güvendiğimiz insanlar top oynamıyor. Sivok dururken Kaş oynatılıyor, Nihat'ta ısrarcılıktan taviz verilmiyor, Uğur İnceman gibi bir adam hala Beşiktaş forması giyiyor. Yani YD kadar Teknik Heyetinde suçu var.
Ve inanıyorumki Beşiktaş; hala kapasitesini ve oyuncu kalitesinin sınırlarını zorlamadı. Yanlış tercihler eritiyor Beşiktaş'ı.
stephano'da gönderilmiş ! !_sinir_!
Orhan Anar
13-01-2010, 21:33
Bilincli bir sekilde takimi bozmak ve oynatmamak hakkinda bilgi sahibi olmak istiyorsaniz, M.D'yi takip edin ve kendisine sorun!
Hocam; Bir takimi bozmak istiyorsan, ne yapmalisin?
M.D; Beni izle, ögrenirsin..
Ayip yahu! Takim'i bozdu! .................!
Onur Kurt
13-01-2010, 22:34
tribüne kimse laf sölemesin bu forumda ht den 3 kişi bu maçtaydık !
Mert Kavak
13-01-2010, 22:53
tribüne kimse laf sölemesin bu forumda ht den 3 kişi bu maçtaydık !
zaten en çok sallayan hiç gitmeyendir!
Osman Üner
14-01-2010, 00:26
Bir takımdaki futbolcular bu kadar mı ruhsuz oynar anlamam.Sene başından beri ısrarla oynattığı Nihat,Ekrem,Tello,Nobre ve yedekten içeri giren Uğur.Bu oyunculardan Nihat'ı biraz ayrı tutacak olursak.Diğerleri artık gerçekten de takımımızda miyadları dolmuş ve artık bize zarardan başka birşey vermeyen oyuncular görüntüsündeler.Bu tip oyuncularla ilerlemek ve birşeyler başarabilmenin pek mümkün olmadığını düşünüyorum.Geçen yıl değil miydi 2 kupayı alanlar? derseniz de.O zaman da bunlar öyle ahım şahım oynamıyordu.Ciddi bir revizyona ihtiyaç var.Ama en başta şu beyni temzilemek.O baştaki de Demirören ve tabi ki de Denizli'dir.Bu şekilde bir mil bile yol alamayız.Hele bu kendini geliştirmekten yoksun,ruhsuz ve boşvermişlik içinde oynayan(Tello yerini sağlama aldı;Vitesse maçında,sonrasında bakın veya öncesine,ne yaptı veya ne kadar daha bekleyecezeğiz.Tıpkı Delgado bilmecesi gibi) futbolcularla nereye kadar?
Alt yapıdan çıkan Rıdvan,Necip ve Batuhan gibi oyuncuları ne zaman ilkonbirde göreceğiz?Ya da görebilecek miyiz acaba?Şu Denizli'nin vazgeçemediği Uğur ve Ekrem bunlardan çok daha mı iyi performans sergiliyor?Adam tutturmuş bir inat ve sürekli yanlışlarla çıkmazlarla gidiyor.Sürekli değişen onbir ve hala da oturmamış bir düzen veya sistem.Sistem de var denirse artık.
O korner olayına bende acayip takmış durumdayım.Çok dikkat ediyorum.Sürekli ön direğe açılan ve hepsi boşa giden kornerler.Amaç nedir çözemedim ve hiç bir faydasını da göremedim.
Artık bir değişim zamanıdır.Bu şekilde giderse gelecek pek de aydınlık değil.Şampiyon olsak da hep böyle kederle nereye kadar?Değişim şart yani.Teknik ekibiyle,yönetimiyle ve futbolcusuyla köklü bir değişim şart.
Hakan Kirezci
14-01-2010, 00:51
Yav o kornerleri ön direğe atıyorlar ki Toraman kafayla geriye aktarsın, defans düşsün ve oraya girecek olan biri itiversin içeri hesap bu değil mi? Eyvallah.
Şimdi bakalım; 10 civarı kornerin sadece birini Toraman geriye aktardı ve top çizgiye bir karış mesafeden paralel geçti gitti. Orada ne bizden ne rakipten kimse yok iyi mi?
Yahu madem böyle hıyar bir taktiğin var hiç değilse cebinde biraz tuz taşısana kardeşim? Arkaya adam kaçırma üzerine taktik geliştirip arkaya adam kaçırmayı unutuyorsan ne olacak bu işin sonu?
Haziranda milli takıma gidecek bu arkadaş orası öyle gibi görünüyor, valla ısrar ediyorum; Yılmaz Vural'ı acilen biz alalım. Daum'dan daha yüksek bir eğitim kariyeri var artı olarak da daha eğlenceli. Bunlardan kötü olamaz ya.
Hakan Ozel
14-01-2010, 04:43
birde transfere gerek yok diye konsuuordu mustafa hoca ferrari yokken bu takıma en az 6 transfer gerekiyor.
Emrah Sanli
14-01-2010, 15:08
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs125.snc3/17243_1139921913026_1676785212_286814_753548_n.jpg
Beşiktaş-Kasımpaşa maçında kapalı tribünde bulunan Beşiktaş`lı taraftarların ``kutu`` diye tabir ettiği yerde yazılı olan `` RUHUMUZ YETER `` yazısının siyaha boyanması Beşiktaş taraftarlarını çileden çıkardı.
Bütün Beşiktaş taraftarları için özel bir anlam ifade eden `` RUHUMUZ YETER`` yazısının siyaha boyanmasına tepki gösteren taraftarlar maçın ikinci yarısında kutuyu boşaltarak yazının siyaha boyanmasına tepki gösterdi.
Demir Han
14-01-2010, 16:24
Arkadaşlar bu takımdan bu sene birşey beklemeyin mucize bile yetmez bize...dedim ya şampiyon olsak bile bana bu takım zerre zevk vermiyor ve MD alay eder gibi takıma takviye gerekmiyor diyor...Bu noktada kendisine olan kızgınlığım artıyor ama bir yandan da yönetimin ne alacağını bildiği için böyle diyor olabilir diyorum ...
Orhan Anar
14-01-2010, 17:44
Yönetim, M.D'nin istedigi oyunculari aldi, hatta bu konuda M.D'nin kendi aciklamasi var idi diye hatirliyorum, transferleri kendim yaptim diye.
Kusura bakmayin, bu yil'in transferler'leri M.D nin dogrultusunda yapildigina inaniyorum.
Can Yılgür
14-01-2010, 21:10
Yönetim, M.D'nin istedigi oyunculari aldi, hatta bu konuda M.D'nin kendi aciklamasi var idi diye hatirliyorum, transferleri kendim yaptim diye.
Kusura bakmayin, bu yil'in transferler'leri M.D nin dogrultusunda yapildigina inaniyorum.
Transfer, hocanın yönetime eksiği olduğu düşündüğü bölge ile ilgili beğendiği oyunculardan kurulu sıralı bir liste vermesi sonucu başlar. Yönetimde bu listedeki oyuncularla temas a geçer ve transfer etmeye kalkışır. Hocanın beyanatlarından anlaşılacağı üzere hoca yönetime 3 kişilik bir liste veriyor, bu listede sonuncu isim tabata. Diğer isimler yıldız statatüsünde vaart gibi. Ve yönetim bu listede sonuncu olanı, üstelikte değerinden oldukça yüksek bir maliyetle alal acele transfer ediyor. Çünkü diğer iki ismi getirmeyi "beceremiyor". Tabata eğer 3-4 milyon dolar gibi bir maliyetle takıma katılsaydı kimse itiraz etmeyecek, belki de tabata bonservis ücretinin altında ezilmeyip çok daha verimli olacaktı. Yani bu transfer bir teknik direktör yanlışı değil, bir yönetim beceriksizliğidir. Boş yere hocayı suçlamanın anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Orhan Anar
14-01-2010, 21:54
Transfer, hocanın yönetime eksiği olduğu düşündüğü bölge ile ilgili beğendiği oyunculardan kurulu sıralı bir liste vermesi sonucu başlar. Yönetimde bu listedeki oyuncularla temas a geçer ve transfer etmeye kalkışır. Hocanın beyanatlarından anlaşılacağı üzere hoca yönetime 3 kişilik bir liste veriyor, bu listede sonuncu isim tabata. Diğer isimler yıldız statatüsünde vaart gibi. Ve yönetim bu listede sonuncu olanı, üstelikte değerinden oldukça yüksek bir maliyetle alal acele transfer ediyor. Çünkü diğer iki ismi getirmeyi "beceremiyor". Tabata eğer 3-4 milyon dolar gibi bir maliyetle takıma katılsaydı kimse itiraz etmeyecek, belki de tabata bonservis ücretinin altında ezilmeyip çok daha verimli olacaktı. Yani bu transfer bir teknik direktör yanlışı değil, bir yönetim beceriksizliğidir. Boş yere hocayı suçlamanın anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Vaart ve Deco isimli oyuncular, bu statu'de oyuncular Besiktas'a ve Turkiye'de var olan takimlara kosa kosa geldigi icin, yönetimin bir hatasi oluyor degilmi?
Vaart ve Deco, bulunmus oldugu takimlar'dan ayrilmak istemediklerini dile getirmisti ve söz konusu oyuncular ayrilmak istemis olsa idi, avrupanin önde gelen takimlarindan birine giderlerdi.
Madem Tabata'yi istememis olsa idi, listede yer almamis olurdu. Listede var olan isimden biri getirildi, KAC mac oynadi Tabata? Yönetim'i söyliyecek M.D'ye, Tabata'yi oynat diye..
Hayir, ben ne Y.D'yi severim, ne de M.D'yi, fakat sadece Y.D'ne yuklenmemek gerek.
Masal Kahramani deyil, Teknik Direktör Istiyorum!
Can Yılgür
14-01-2010, 23:19
Vaart ve Deco isimli oyuncular, bu statu'de oyuncular Besiktas'a ve Turkiye'de var olan takimlara kosa kosa geldigi icin, yönetimin bir hatasi oluyor degilmi?
Vaart ve Deco, bulunmus oldugu takimlar'dan ayrilmak istemediklerini dile getirmisti ve söz konusu oyuncular ayrilmak istemis olsa idi, avrupanin önde gelen takimlarindan birine giderlerdi.
Madem Tabata'yi istememis olsa idi, listede yer almamis olurdu. Listede var olan isimden biri getirildi, KAC mac oynadi Tabata? Yönetim'i söyliyecek M.D'ye, Tabata'yi oynat diye..
Hayir, ben ne Y.D'yi severim, ne de M.D'yi, fakat sadece Y.D'ne yuklenmemek gerek.
Masal Kahramani deyil, Teknik Direktör Istiyorum!
Daha önceki söylemimde ısrar ediyorum; eğer tabata 8 milyon euro ya değilde 3-4 milyon euro ya alınsa idi burada bir transfer hatası olmayacaktı. Çünkü tabata ligimizden alınabilecek en kaliteli yabancı idi. Senin de dediğin gibi yıldız oyuncuları alamıyorsan ligi tanıyan bir adamın alınmasında fayda olabilirdi. Lakin rakam böyle bir mevla olunca tabata bunun altında ezildi. Rakamın bu boyutlarda olması da teknik direktörün hatası değildir. Ve yönetim anlayışını 6 senedir son derece bir şekilde takip eden birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki hocanın tabatanın 8 milyon euro ya alındığından haberi bile yoktur.
Hakan Kirezci
14-01-2010, 23:51
Sorun TDK sorunu değil ciddi bir anlam kayması sorunu haline geldiği için konu dışı bir saplama yapmak durumundayım. Daha önce birkaç kez daha gördüm, yaygın bir hata yani.
Mevla Allah'ın isimlerinden biridir. Şarkısı da var hani "Yağdır mevlam su..."
Tutar/miktar anlamında kullanmaya çalıştığınız kelime ise "MEBLAĞ" olacak arkadaşlar. Arapça kökenli bir kelime. Miktar ya da tutar diye kullanın o da olur.
Ukalalık için mebzul miktarda özür... Giydirmeye devam.
Can Yılgür
15-01-2010, 01:06
hata yapmışım affola :(
Demir Han
15-01-2010, 02:00
Nihat'ı,Tabata'yı MD aldırmadı
Sivok,Tello,Holosko,Nobre,Bobo ise o geldiğinde zaten takımda idiler.
Geriye kimler kalıyor ? Ernst,Fink ve Ferrari...bu durumda aslına bakarsanız MD o kadar da kötü adam seçmemiş doğru mu ?
Orhan Anar
15-01-2010, 02:33
....
Evet, bazilari 8.5 mil $ böyuk bir rakam, dogrudur. Evet, bu konuda M.D'nin rakamsal anlamda bir hatasi yoktur, tamamen yönetimin hatasi, amenna.
Suan Tabata Besiktas JK'nin sözlesmeli oyuncusu mu? Evet.
Alindigi günden bugüne kac mac oynamis'dir? Toplasan, 4'ü gecmez.
Tabata'nin, ilk resmi musabakasini hatirliyormusun Besiktas'a geldiginde? Senin, sezon'da en önemli maclar'indan biri, ezeli rakibin Gs'ye karsi.
Sen, büyük maclar'da oynatirsan bu oyuncu'yu, kayip olur gider. Ilk önce takima alismasi gerekiyor, ve daha sonra büyük maclar'da oynatirsin, almis oldugun oyuncu ne Messi, ne Ronaldo ne Rooney - Senin aldigin oyuncu Tabata. Ve, bu mactan sonra saaten tepki'ler yagdi, ve M.D. artik Tabata'yi düsünmez hale gelmisti.
Taraftar olarak'da Tabata'nin fiyatina büyük tepkilere neden oldu, yönetimi elestirmek istenirken, Tabata'nin üzerin'e gidilmisti - Bu oyuncu'da bunalima girer.
Fakat, sen T.D olarak Tabata'nin form almasi icin bir caba göstermedin, ZOR maclarda oynat, medya ve taraftar'larin önune at fakat senin icin maci kopartacak takimlara karsi oynatma - Bu ne is?
Orhan Anar
15-01-2010, 02:37
....
M.D'nin zaman'inda Nobre ile 2.5 mil $ anlasil'madimi? Ölu bir futbolcu'ya verilen rakam'da, hic olmassa ben Nobre'yi takimda düsünmüyorum derdi ve yönetim, Nobre'yi ya satardi ya gönderirdi.
Nihat ve Tabata, M.D'nin döneminde gelmistir, eyer kendisi yapmamis olduysa M.D suan gitmisti, kendi riza'si ile.
Fink, M.D'nin kendi aciklamasin'da "Biz aslinda Fink'i göndermeyi düsünüyorduk, fakat performans ile tekrar yer bulmustur. Simdi, kimin gideceyi belli degil" benzerinde bir aciklamasi var idi, kendi almis oldugu oyuncu'yu gözden cikarmisti.
Ferrari, Gökhan Zan Besiktas ile anlasma saglamis olsa idi, bugün Ferrari olmaz idi.
Can Yılgür
15-01-2010, 02:56
öncelikle 8 milyon dolar değil 8 milyon euro söz konusu olan miktar.. ve bu paraya alınan bir oyuncunun bize büyük maçlarda lazım olduğu gerçeği de tam karşımızdadır. Biz daha öz evladımız nihata sabır gösteremezken, 8 milyon euroya gelmiş birinden çok şeyler beklemek bu taraftarın hakkıdır. Eğer bu beklenti karşılanmıyorsa da onu bu paraya alan(tercih eden demiyorum) yönetimin ortada gözardı edilemeyecek bir kusuru var demektir. Daha fazla tartışmayı uzatmak niyetinde değilim çünkü Mustafa Denizli yi savunmaktan hoşlanmıyorum. Bunları yazmamın nedenide tamamen ahde vefa dır. Ben geçen seneki tamamen onun eseri olan kupalardan sonra kendi adıma ona karşı uzunca bir süre daha tahamül edebilirim. Herkesin kabul ettiği büyük hatalarına rağmen.......
Orhan Anar
15-01-2010, 03:37
.......
Oynatmis oldugu maclara bagli, ilk olarak GS macinda oyatiyorsa, ozaman kendinden sühpe ederim, ki suan etmek'deyim.
Demir Han
15-01-2010, 10:23
Ben yönetimin hatalı olduğunu düşünüyorum.Sorun Denizli'den kaynaklanmıyor bence transferler konusunda
Fatih Alper Ozen
15-01-2010, 13:44
Nihat'ı,Tabata'yı MD aldırmadı
Sivok,Tello,Holosko,Nobre,Bobo ise o geldiğinde zaten takımda idiler.
Geriye kimler kalıyor ? Ernst,Fink ve Ferrari...bu durumda aslına bakarsanız MD o kadar da kötü adam seçmemiş doğru mu ?
Yanılıyorsun.transfer dönemi kapanırken Delgado olayının çözüldüğü günlerde Yıldırım Demirören Mustafa Denizli'ye Tabata'yı alalım mı diye sorunca.O da alalım dediğini hem başkan hem de MD doğruladı.Nihat'ı aldırmamış olabilir ama oynatma zorunluluğu yok.Bobo United maçında, Serda Özkan da 1-2 lig maçında formsuzluğu nedeniyle kadro dışı bırakılırken neden Nihat Bobo'dan kat kat formsuz olmasına rağmen kadro dışı bırakılmıyor sorarım sana?Yönetimin ne kadar kötü olduğunu burada konuşmaya gerek yok ama kadro seçimi ve futbolculara gereken fiziksel-psikolojik yükleme yapılmaması konusunda MD en büyük suçlulardan biridir.Tamam geçen seneki başarısına diyecek birşey yok ama bu sene de bir o kadar başarısız?Yanlış mı?
Baran Konak
15-01-2010, 13:52
yılmaz hoca gelsin bu gürültü bitsin.
Mustafa Şengezer
15-01-2010, 16:11
zaten en çok sallayan hiç gitmeyendir!
alkışlıYORUM...Apploud
Ali Savasan
15-01-2010, 23:24
şu konuyu kapatsak yok etsek artık canımı sıkıyor
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.