PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ZTK 16 Ocak Saat: 20:30 / İBB - BEŞİKTAŞ

Ufuk Biyik
14-01-2010, 23:37
Formandaki ARMA aşkına Beşiktaşım saldırsana

Onur Kurt
14-01-2010, 23:40
bu maça herkez gelmeye çalışsın tarihi bir tribün rezaleti yaşamayalım 50 kişi falan kalmayalım orda arkadaşlar

Onur Cihan
14-01-2010, 23:54
Ben mağlubiyetine çok üzüleceğim bir Beşiktaş istiyorum artık!
Saldır Beşiktaş'ım.

Mert Kavak
15-01-2010, 10:08
maçı alırız ama ne fayda

Ali Savasan
15-01-2010, 23:06
gidecek olan varmı maça ?

Mustafa Şengezer
16-01-2010, 14:41
denizli gidecekse yenilelim sorun değil...

Mert Kavak
16-01-2010, 15:36
Cehennemde ateşinle kavur bizi KARAKARTAL

Baran Konak
16-01-2010, 20:15
necip atar.

Deniz Akkuş
16-01-2010, 22:00
nedir bu ızdırap nedir bu çile... nedir bu ruhsuzluk... aslında bilsemki bu kötü gidişat y.d gitmesine sebep olacak bu kupayı gözden çıkralım... ama nerde....nerde..pascal seni sewiyoruz hemde çok...

Baran Konak
16-01-2010, 22:20
daha kötüsü olamaz galiba.
takım değil bu,başka birşey.
bobo ne yapıyorsun sen olayın ne amacın ne söyle hele.nihat girdiğinden beri adını duymadım.olan fabian ernst'e oldu.
ibrahim kaş da çirkefliğin bokunu çıkardı ayrıca.
Ferrari bir takımı bu kadar mı değiştirir?

Deniz Akkuş
16-01-2010, 22:31
meğer beşiktaşta tüm yük 1-2 futbolcuya yüklendirilioo biri olmadımı tepe taklak oluyoruz.. vay beeee...

Murat Aru
16-01-2010, 22:32
Ferrari değil massarati gelse olmaz bu iş.

Özgür Ergün
16-01-2010, 22:36
Beşiktaş kümeye..!

Deniz Akkuş
16-01-2010, 22:37
Beşiktaş kümeye..!

Apploud Apploud ....

Orhan Anar
16-01-2010, 22:43
M.D'ye hala destek etmekte kendilerini zorlayanlar, insallah ayni cizgide, ayni yolda devam ederler.

M.D ile Ele Ele - Besiktas Kümeye!

Murat Ödemiş
16-01-2010, 22:54
bi kere avrupanın en pahalı ligi olduk ..sonra hala avrupanın en zevksiz ligiyiz
hani maçı bi bjk li olarak değilde futbol sever olarak izlesen..bune lan bu futbolmu diyorsun saçma sapan bişi

en sonunda ise ama harbiden mustafa hoca eşşeğin şeyine su kaçırdı artık..
burda 22-23 kişi bi araya gelsek bütün yeteneksizliğimize rağmen bi müddet sonra iyi kötü bi takım oyunu çıkarırız ortaya

tello korner kullanmasın ....

yeter ya artık her maç izlediğimde rakip takım için atın lan atın valla atında kaybedelim bu rezil oyunu demiyeyim ya

M.Ilke Bortacina
16-01-2010, 23:01
yazık...

Osman Üner
16-01-2010, 23:08
Kasımpaşa maçından daha beter daha vahim durumlara düştük.Beşiktaş bu kadar mı aciz bu kadar mı ruhsuz bu kadar mı vurdumduymaz oynar?Baştan sona kahretti resmen.Bu kadar da olmaz dedirtti.Lige böyle başlarsak durumumuz içler acısı olur.

Ugur Yılgın
16-01-2010, 23:12
yazıklar olsun ya sokakda yürüyecek hal bırakmadılar.yuhbe bu kadar ruhsuz olunurmu ya.

Taylan Kurt
16-01-2010, 23:17
Bu işin sonunu merak ediyorum....

Onur Cihan
16-01-2010, 23:53
Ben mağlubiyetine çok üzüleceğim bir Beşiktaş istiyorum artık!
Saldır Beşiktaş'ım.

Allah kahretsin! Futbolculuğunuzdan değil, oynadığınız oyundan değil, insanlığınızdan utanın insanlığınızdan! Haysiyetsizler!

Bir zamanlar Beşiktaş yenilince 1 hafta kendime gelemezdim.
Şimdi maç bitti, yarım saat sonra hiç bişey yokmuş gibi...
Ne hallere düşürdünüz bizi ulan!

Mert Kavak
17-01-2010, 01:05
bitmesin dertler!!!!

Hakan Kirezci
17-01-2010, 01:46
Beşiktaş hangi kümeye ben de oraya hiç farketmez de bizim sorunumuz sevk ve idare. Hocayla bu iş olmayacak diye diye bir hal olduk. Hocanın kuyruğunu toplayan bir kaleci ve Ferrari-Sivok-Ernst kombinasyonuydu. Çark kırılınca hocanın kel göründü. Manisa, Kasımpaşa, İBB... Bunlar son derece sıradan, ayağa top oynamaya çalışan takımlar. Kıstırıp atarlar ama sen misliyle karşılık verirsin. Veremiyoruz. Futbol uleması değiliz ki diyelim şu oynasın bu oynamasın ama görünen köy de kabbak gibi be birader. Takımın planı, programı yok. Ne yapması gerektiğini bilen bir kişi yok. 60 lı 70 yıllarda hocalık aynen böyleydi. Taktik veriyor hoca;
Kaleci kalede. Bekler biri sağda biri solda. Haflar ortada topu alıp ileri gönderecekler. Sağ açık sağdan solaçık soldan orta yapacak, santrafor da golü atacak. Hadi arkadaşlar Allah kolaylık versin.
Buyurun taktik böyleydi o zamanlar, şimdi bizde de sanırım aynen böyle.
Takımın birşeyi yok. Olmayan en önemli birşeyi ise hocası yok.

Samet Şaher
17-01-2010, 01:51
Takımda hiçbirşey yok.İnanın zevk alamıyorum ya,bu kadar ölü bi futbol bu kadar çaresiz bi futbol olamaz yaa... Lan elime bişey alamazdım Beşiktaş'ımın maçını izlerken,ellerim titrerdi.. Şimdi bi baktım elimde çay bardağı ulan dedim noluyor,anladım ve küfrettim..Beni ve bizi bu hale sokanların .... !

Denizli'yi en başından istemiyordum,şampiyon oldu yine istemedim ve hala da istemiyorum..

Diğer takımıı tutan arkadaşlarla izlemek bide maçı,sinirden patlıyorum artık.. Lan bari oynayın yenilin de helal olsun oynadı da yenildi bizimkiler diyelim ama yok yok o da yok hiç bişey yok ! Beşiktaş'ım kalsın,bişeyler yapın ..

Orhan Anar
17-01-2010, 02:08
Icimde bir kötü ses diyor ki; M.D bilerek takimi Sabote ediyor!

Ya, Mili takim icin ya baska bir sebeple.

Murat Yıldırım
17-01-2010, 02:45
Kasımpaşa maçının sonlarında yüreğim sıkıştı. Beşiktaş tribünleri her Kasımpaşa paslaşmasına “oley” çekiyordu. Ne 3 gol, ne yenilgi ne şu ne bu… İçimde bir acı ve öfke birlikte kabardı. Bumuydu farklı olduğunu iddia ve ilan ettiğimiz ve fedakarlığıyla övündüğümüz Beşiktaş taraftarı. Bumuydu, “yenilsen de yensen de” ile başlayan tezahüratların inançlı korosu. Bumuydu “sevinmek için sevmedik” diyebilmeyi beceren donanımın/bilincin sahibi taraftar… Ne farkınız var yahu bunu yapabiliyorsanız sizin diğerlerinden… Söylüyorum; Orada “oley” çeken hiçbir taraftar benim ile taraf değildir. Söylüyorum ; bırakınız açıkça söyleyip yazmayı, “Beşiktaş kümeye” demeyi içinden bile geçiren benimle taraf değildir.
Bu yenilginin her birimizin içinde yarattığı öfke bir diğerininkinden az değildir. Eseriz kükreriz, içimizi boşaltırız eyvallah. Ama hiçbir Beşiktaşlının, rakip paslaşmasına oley demesine, 30. bile olsa bir yenilgi sonrasında Beşiktaş kümeye diyebilmesine eyvallahımız olamaz, olmamalı…

Hasan Can
17-01-2010, 02:52
Haftaya lig başlıyor benim M.Denizli'ye bi tavsiyem olacak.
Hocam bugüne kadar 17 lig maçı, 6 C.L. maçı, 3 T.K. maçı ve sayısını bilmediğim hazırlık maçları (lig öncesi ve arası) oynadık.
Bu maçları kasetlerini al ve başından itibaren otur izle gerekirse iki hatta üç defa izle.Ondan sonra sakin bir kafayla ekibinle beraber bi onbir çıkar ve mecburiyet dışında (Cezalı ve sakatlık) bu onbiri bozma.
Yav yazık olacak şu takıma valla yazık olacak, ne biz bu kadar kötü bi takımız nede Denizli kötü bir hoca.

Demir Han
17-01-2010, 03:23
Denizli sezon başında yaşadığı motivasyonsuzluğun bedelini ödetiyor takıma.Gitsin demek dilimin ucuna gelmiyor ama kalacak gibi de değil hoca.
Bu arada görüldü ki asıl adamlar Ernst ve Ferrari.Sivok Ferrari var iken oynuyor..daha doğrusu oynuyor zannediyoruz.Ferrari'nin yanına Murat 124 olsa gaza gelir oynar...Ernst Ferrari gerisi hikaye...

Bu sene işler zor biz daha çok takım sevindiririz bu gidişle

Hasan Can
17-01-2010, 03:29
Kasımpaşa maçının sonlarında yüreğim sıkıştı. Beşiktaş tribünleri her Kasımpaşa paslaşmasına “oley” çekiyordu. Ne 3 gol, ne yenilgi ne şu ne bu… İçimde bir acı ve öfke birlikte kabardı. Bumuydu farklı olduğunu iddia ve ilan ettiğimiz ve fedakarlığıyla övündüğümüz Beşiktaş taraftarı. Bumuydu, “yenilsen de yensen de” ile başlayan tezahüratların inançlı korosu. Bumuydu “sevinmek için sevmedik” diyebilmeyi beceren donanımın/bilincin sahibi taraftar… Ne farkınız var yahu bunu yapabiliyorsanız sizin diğerlerinden… Söylüyorum; Orada “oley” çeken hiçbir taraftar benim ile taraf değildir. Söylüyorum ; bırakınız açıkça söyleyip yazmayı, “Beşiktaş kümeye” demeyi içinden bile geçiren benimle taraf değildir.
Bu yenilginin her birimizin içinde yarattığı öfke bir diğerininkinden az değildir. Eseriz kükreriz, içimizi boşaltırız eyvallah. Ama hiçbir Beşiktaşlının, rakip paslaşmasına oley demesine, 30. bile olsa bir yenilgi sonrasında Beşiktaş kümeye diyebilmesine eyvallahımız olamaz, olmamalı…
Yönetime ve hocaya olan bi tepkinin basit ve kısa bi özetidir bence.Beşiktaş küme düşsede kurtulsak şunlardan demek istenmiştir bence.Acaba hakkaten Beşiktaş küme düşse Y.Demirören yine başkanlığa aday olurmu? Bazen bende rakip takım taraftarlarıyla tartışınca ulan inşallah küme düşeriz diyorum.Benim için bu Beşiktaş'a olan sevgimin bi göstergesi, karşılıksız, saf.
Tribün anlamında haklısın beni bu sezon en çok Nihat'ın yuhalanması üzmüştür.Evet kötü oynuyordur ciddi bi ödeme yapılmıştır ama bu takımın en has evladıdır yeri ayrıdır.Giderken sadece cebimizi değil başarılarıyla göğsümüzüde kabartmıştır.Ona olan vefamız bu kadar çabuk bitmemeliyidi.
Tribündeki gençlerin çoğunlukta olduğu endüstiryell futbolun iliklerimize kadar işlediği bi ortamda bunlar normal.

Mustafa Şengezer
17-01-2010, 11:43

doğru diyorsunda abi.ama dikkat et bence, istanbulda olup maça gidemiyorsun ya.tribüne gitmeyenler anlamaz sadece sallarlar diye yorumlarla karşılaşabilirsin...hem sadece k.paşa maçındaki oley değil.wolfsburg maçındaki gol sesi-unıted maçında takım yenikken ferdinantla fotoğraf çekilme telaşı yine k.paşa maçında takım darmadağınken yılmaz vuralla şakalaşmalar,gülüşmeler falan...sonra da maça gitmeyen anlamaz...

Mustafa Şengezer
17-01-2010, 11:46
Yönetime ve hocaya olan bi tepkinin basit ve kısa bi özetidir bence.Beşiktaş küme düşsede kurtulsak şunlardan demek istenmiştir bence.Acaba hakkaten Beşiktaş küme düşse Y.Demirören yine başkanlığa aday olurmu? Bazen bende rakip takım taraftarlarıyla tartışınca ulan inşallah küme düşeriz diyorum.Benim için bu Beşiktaş'a olan sevgimin bi göstergesi, karşılıksız, saf.
Tribün anlamında haklısın beni bu sezon en çok Nihat'ın yuhalanması üzmüştür.Evet kötü oynuyordur ciddi bi ödeme yapılmıştır ama bu takımın en has evladıdır yeri ayrıdır.Giderken sadece cebimizi değil başarılarıyla göğsümüzüde kabartmıştır.Ona olan vefamız bu kadar çabuk bitmemeliyidi.
Tribündeki gençlerin çoğunlukta olduğu endüstiryell futbolun iliklerimize kadar işlediği bi ortamda bunlar normal.

kendi öz kaynak oyuncularımıza farklı..fenerden gelen oyunculara farklı muamele rüştü-nobre-yusuf-yozgatlı vs.....merak etmeyin necipide yakında pişman ettirirler beşiktaşlı olduğuna...

Ercan Kartal
17-01-2010, 12:43
bence baska tuhaf islerde donuyor . bazi oyuncular her mac oynayacak diye yada yonetim tarafindan ilk onbirde yeralacak gibi emirler mi var. bizim gordugumuzden daha fazlasini m.d. goruyordur eminim . eger hakkaten boyleyse dunyanin en kafa hocasina gelse bi cacik olmaz . Eger ki tam tersiyse denizli nin kafa bayaga kalinlasmis iceri bir sey girmiyor disariyada tasmiyor demektir . futbolculari tek tek saymaya gerek yok ama ernst gibi bir topcuda bile cok ciddi bir gerileme varsa bunun kaynagi takim olamamaktir.

Onur Kurt
17-01-2010, 15:08
ne konuşsak boş inş toparlanırlar.

Murat Yıldırım
17-01-2010, 16:37
Sevgili Mustafa kardeşim,
Doğru İstanbul'da yaşamıyorum ama Kapalı alt C blokta kombinem var. Bu sene oynanan maçların çoğuna geldim. Yani tribünü azçok yaşıyorum,biliyorum. Karşı takım paslaşmasına oley çekmeyi bir protesto olarak kimse bana hiç bir şekilde izah edemez. Beşiktaşlı kültüründe böyle bir zevzeklik yoktur. Değil 3 değil beş 40 tane de gol yesek biz takımımıza destek vermeye devam ederiz. Oyuncularımızı aşağılamak, küçük düşürmek Beşiktaşlılık kitabında yazmaz. Evet tabiki protesto da ederiz ama adabıyla, ama kendi içimizde ve mutlaka maç haricinde.
Şimdi, ne yazık ki tribünde, bu densiz zevzeklere yaptıkları şeyin yanlış olduğunu söyleyecek abiler azaldığı için Beşiktaş tribünlerine hiç yakışmayan tablolar ortaya çıkıyor.Yenilgiler, galibiyetler gelip geçicidir. Kalıcı olan Beşiktaşlı duruşudur ve buna halel getirmeye kimsenin de hakkı yoktur.

Mustafa Şengezer
17-01-2010, 17:28
mustafa denizlinin karnesi:

-65 maç:
-36 galibiyet (biri hükmen) (16 tanesi tek farklı kazanılan)
-17mağlubiyet
-11 beraberlik....

hazırlık maçları:

-1galibiyet
-2mağlubiyet
-5beraberlik... mustafa denizli hala takımın başında.....her maç sonrası beşiktaşlılarla dalga geçer gibi saçma sapan açıklamalar...son olarak bazı oyuncuları bertaraf edecekmiş...lan önce sen kendini bertaraf et takımın içine ettin.oyuncuları körelttin.bir kere de hatayı kendinde ara be..rıjkard ve 1.5 yıldır antrenörlük yapan guardiola nasıl açıklamalar yapıyor bir izlede öğren...saygı değer beşiktaş antrenörü...sana antrenörlük diploması verenin....