Orijinalini görmek için tıklayınız : En Büyük Transfer Delgado!
Demir Han
22-01-2010, 15:56
Millet safralarından kurtulup doğru adımlar atarken biz Delgado için Tello'dan vazgeçiyoruz.Delgado büyüksün ! bizi de kurtarırsın artık....
YD seçim sonuna kadar kılını kıpırdatmayacak bu belli ama seçim sonrası bu sezon için artık çok geç olacak
Demir Han
01-02-2010, 09:28
Göndermişler sanırım...
Neyse kısmet diğerlerine..en başta Tabata ve Nobre olmak üzere
Ufuk Biyik
01-02-2010, 09:30
KİMİ göndermişler.
Murat yenilmez
01-02-2010, 11:48
delgadonun sözleşmesi sene sonuna kadar dondurulmuş
ne güzel
5 e alsınlar sen 7,5 yap öde
2,5 yatan gezen tozan adama ver
onun için 8,5 verip başka birini kakalat kendine
oda sahada sürünsün dursun
kongrede gelip bu işleri yapanı tekrar başkan seçsin
yazıklar olsun
Uğurcan Erdem
01-02-2010, 14:30
Nobre, Tabata, Tello gibi dünya yıldızlarının olduğu yerde Delgado'nun işi ne değil mi!
Mustafa Şengezer
01-02-2010, 14:48
Bakalım Daha Kaç Futbolcunun Futbol Hayatını Bitirecekler...
Ulaş Benakay
02-02-2010, 01:12
bu takımdan tello gtmeliydi ama malasef kötü bir teknik adama sahibiz ayrıca tabatadan büyük bir patlama bekliyordum halada bekliyorum deco gelse tabatadan daha iyisini yapamazdı çünkü 7 defansif adam bi tane boş nihat ruhunu kaybetmiş tello iyi bobo ve tabata var tabata nasıl iş yapsın bu ortamda
Mert Kavak
02-02-2010, 08:58
bu saatten sonra delgado dan bi numara çıkmaz
Ali Savasan
02-02-2010, 10:30
delgado dönmemeli ama tabi tabata'da takımda olmamalı...
Mustafa Şengezer
02-02-2010, 13:14
delgadoya yazık oldu...adam beşiktaşa geldikten sonra dünyadaki piyasası yerlerde sürünmeye başladı...demirören saan 00:15 te başkan seçilde 00:45 te son dakika haberi delgadonun sözleşmesi sezon sonuna kadar donduruldu...inanılmaz bir hız bizim yönetimdeki...
Murat yenilmez
02-02-2010, 15:10
geldiğinden beri toplasan 5 maçı yok,deplasmanlara gitmez,oturduğu yerden 1 senelik parasını aldı..
oynayıpta , nankörlük edilmiş olsa anlarızda , yaptığı bir şey göremiyorum ben..
Mustafa Şengezer
02-02-2010, 17:06
insana bir de gs ya da fb de olsaydı sorusunu akla getiriyor...
Murat yenilmez
03-02-2010, 12:45
DELGADO'DAN İSYAN BAYRAĞI!..
“Mustafa Hoca benden çok şeyler beklediğini söyledi. Var gücümle çalıştım ancak fedakârlığıma rağmen beni kaale bile almadılar. Ellerinin tersiyle kenara ittiler. Bu sonucu aklımın ucundan geçirmedim.”
Vatan'nın haberine göre Beşiktaş'ın2. yarısı için de lisans çıkartmadığı Matias Delgado, suskunluğunu bozdu. Sezon başında geçirdiği ameliyat nedeniyle lisansı ilk yarı için çıkartılmayan Arjantinli yıldız, hazır olmadığı gerekçesiyle yabancı kontenjanına takıldı ve kadroya alınmadı.
SİYAH-BEYAZLILARDA tekrar forma giyebilmek için elinden geleni yaptığını ifade eden Delgado “Beşiktaş benim iyileşmem için çok para harcadı. Bir o kadar da ben cebimden harcayıp, eski formumu yakalamak için Barcelona’dan fizyoterapist getirdim.
‘TABATA GELİNCE ŞÜPHELENDİM’
KULÜBÜM sözleşmemi dondurduktan sonra 8 milyon Euro’ya Tabata’yı aldı. Bu nedenle tekrar kadroya dönebilmem konusunda şüpheliydim. Ama hocam bana çok iyi durumda olduğumu ve benden ligin ikinci yarısında çok şeyler beklediğini söyledi. Ben de 2. yarıda oynayabilmek için var gücümle çalıştım. Fakat sonucun böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Fedakârlıklarım kaale alınmadı ve ellerinin tersiyle beni bir kenara ittiler.
HALBUKİ 15 gün önce Tabata’ya kurallar gereği 3. kez lisans çıkartılamayacağı için onu kiralayamayacaklarını söyleyebilirlerdi. Bana bir kulüp bulurlardı, ben de orada oynayıp, güçlenirdim.
BEŞİKTAŞ bana her ay 200 bin Euro vermek zorunda. Ayrıca ödemelerini hâlâ yapmadıkları senetler de var. Bu kulüp bu kadar zengin mi bilemiyorum” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş: Seneye lisans çıkartacağız
BEŞİKTAŞ Kulübü’nün internet sitesinden dün yapılan açıklamayla, Delgado’nun sözleşmesinin askıya alındığı resmen duyuruldu. Arjantinli futbolcu ile Beşiktaş arasında protokol imzalandığı açıklanırken, şu ifadeler kullanıldı:
“Futbolcumuz Delgado ile olan sözleşme, yabancı kontenjanı nedeniyle askıya alınmasına karşın, kendisi kulübümüzün futbolcusudur. Sezon sonunda Delgado takımımızda yer alacaktır ve önümüzdeki sezon için kendisine lisans çıkartılacaktır. Delgado, 2009-2010 sezonu sonuna kadar yurt dışında bir takımda futbol oynamak isterse, kulüplerin anlaşması durumunda bu mümkün olacaktır.”
maraton
+ + + +
YETMEZ DEMİRÖREN YETMEZ
Ekin Zaza Karatas
03-02-2010, 17:46
adamin hayatini bitirdiler...
ne kadar performansi cok iyi olmasada ben bu adami cok seviyordum...
yazik oldu yazik...
Ali Savasan
04-02-2010, 12:40
Bence yönetime sallamak için delgadoyu savunmak çok saçma...
bir kere bu adam daha mart'a kadar oynamayacak. marttan itibarende kondisyon falan filan kolay değil 9 ay sahalardan uzak kalmış olacak.
forvet hattındaki sıkıntı düşünüldüğünde bunun sebebi 10 numara eksikliği yusuf yaşlandı (ki zaten yaşlıydı) delgado sakat bir 10 (10.5 :) ) numara lazımdı tabikii tabatayı istemezdik ama o geldi... ayrıca şimdi dönüp bakıyoruz tabata ne kadar oynadı acaba ? hani büyük maçların büyük topçusu olmasını beklemiyoruz ama küçük maçlarda bence tabata iş yapar ki geçen sezonu hatırlamak gerekirse tek bir derbi kazanarak (hatta ilk 5 içindeki takımlardan tek galibiyet alarak) şampiyon olduk.
Şimdi durup mantıklı düşünelim. Delgado bey yattığı yerden 1 senelik parasını aldı... tedavisini klübe yükledi... üstüne bir ton dondurdun dondurmadın stresi yaşattıı... atrı Delgado kaç maç kurtardı???
Yok arkadaş bence yönetime sallamak için delgadoyu savunarak yanlış yapıyorsunuz kusura bakmayın!
Ahmet Ozan Tüzlen
04-02-2010, 13:17
Çok yazık oldu.
Orhan Anar
04-02-2010, 13:45
Geldi'yi gün Delgado Besiktasin oyuncusu deyil'di demistim etrafim'daki kisilere, ve ozamanlari Forza'da üye'idim orda'da yazmistim, ve yaklasik üc sene'dir Besiktas'da top oynuyor ve verim olarak fazla varlik gösterdigini söylemek yanlis olur; ülker grubun'dan Delgado'nun bonservisini neden alindi bilmiyorum, kontrati bittigin'de takim'dan gönderile bilinirdi ve mantikli olurdu, simdi ise sakatlik ve bir sezon 0 mac oynayarak gecti ve gececek.
Demir Han
04-02-2010, 14:26
Gitmesini istiyorum ona bel bağlanarak kurulan takımlar hep kötü sonuçlar aldı.O bir lider değil pasif silik biri...Sezon sonunda lütfen gitsin
Mustafa Şengezer
04-02-2010, 18:07
bence bizim ilk etapta sağlık ekibimizin değişmesi gerekiyor hem de jet hızıyla.sakatlanan 1 yıl oynamıyor böyle bir saçmalık olabilir mi...serdar kurtuluş ligin en formda oyuncusuyken ayağı burkuldu 1 yıl oynamadı zaten kendine de gelemedi sonra...malesef mete düren boş,sadece çok konuşuyor...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.