PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahoz - Fırtına

Onur Cihan
04-02-2010, 00:15
http://img36.imageshack.us/img36/8114/bahoz.jpg (http://img36.imageshack.us/i/bahoz.jpg/)

T93-j2GZhcc

Cemal, üniversite sınavını kazanarak, küçük taşra kasabasından (Dersim'in) İstanbul’a gelir. Büyük şehrin kalabalığı içindeki yalnızlığı, sistem karşıtı devrimci bir grup ile tanışmasıyla sonra erer. Grubun öncülerinden Helin ile yaşadığı çatışma, kimliğini keşfetmesi için de bir başlangıç olur. Benzer bir süreci yaşayan Rojda ve Orhan da zamanla değişip grubun aktif birer üyesi olurlar. Henüz on sekiz - on dokuz yaşlarında olan bu gençler, koca bir dünyayı değiştirmenin hayalleri ile yaşamaya başlarlar. ‘Devrim’ fikri içlerindeki genç ve dinamik enerji ile birleşerek eyleme dönüşür. Bu proje; Cemal, Rojda ve Orhan’ın geçirdikleri hızlı değişim sürecini ve öğrenci grubunun başından geçen olayları anlatır.

Yönetmen ve senarist: Kazım ÖZ.
Oyuncular: Ali Sürmeli, Sinan Bengier, Asiye Dinçsoy, Volga Sorgu, Cahit Gök.
-------------

Profesyonel sanatçılarla yapılmış, etkileyici, cesur, harika bir film...

Ufuk Biyik
04-02-2010, 00:20
:D

Onur Cihan
04-02-2010, 00:21
Ufuk sen yat istersen ;)

Ufuk Biyik
04-02-2010, 00:23
Ufuk sen yat istersen ;)

Onur senle yada filmle alakası yok. Bu film hep bana bir arkadaşımı hatırlatır ve ben gülerim üstüne alındıysan özür dilerim kardeşim.

Hadi iyi geceler :)

Onur Cihan
04-02-2010, 00:24
Yok dostum neyi üzerime alim ki, alakasız yerde güldün de, benim ya kafam iyi olunca ya da uykum gelince öyle olur.

Bari şu meseleyi bize anlat bizde gülelim :)

Ufuk Biyik
04-02-2010, 00:25
Yok dostum neyi üzerime alim ki, alakasız yerde güldün de, benim ya kafam iyi olunca ya da uykum gelince öyle olur.

Bari şu meseleyi bize anlat bizde gülelim :)

Yarın anlatacam söz şimdi yatmam lazım :) bencede güzel film ayrıca bir iki yeri hariç :)

Onur Cihan
04-02-2010, 00:28
Tamam, filmde beğenmediğin yerleride söylersin.

Can Topal
04-02-2010, 03:06
O dönemin insanlarından birebir aynı yasadığımız sahneler yorumlarını cok duydum.. İlk defa böyle bi film cekildi sanırım.. Bu ülkede her seyin öncüsü biziz tavrı var filmde de .. :)

Mert Kavak
04-02-2010, 10:29
Onur senle yada filmle alakası yok. Bu film hep bana bir arkadaşımı hatırlatır ve ben gülerim üstüne alındıysan özür dilerim kardeşim.

Hadi iyi geceler :)

bana da aynı arkdaşı hatırlattı:D:D:D

iyi bi film deil ya can paşanın söylediklerime katılıyorum

Taylan Kurt
04-02-2010, 11:50
Filimde abimde figüran olarak oynamıştı çatışma sahnesinde:D

Onur Cihan
05-02-2010, 11:54
O dönemin insanlarından birebir aynı yasadığımız sahneler yorumlarını cok duydum.. İlk defa böyle bi film cekildi sanırım.. Bu ülkede her seyin öncüsü biziz tavrı var filmde de .. :)

Haklılık payı da var ama :)

Ufuk Biyik
05-02-2010, 12:33
Haklılık payı da var ama :)

O kadarda değil onurcum :)

Onur Cihan
05-02-2010, 15:26
O kadarda değil onurcum :)

Elbette o kadar da değilde, yıl 2010 her şey gün gibi ortada.

Mustafa Can Koca
05-02-2010, 16:20
filmde hafiften bi milliyetçilikte yok değil hani..ama güzel film hele müzikleri beni benden aldı zaten (: