PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : “Akıllı Ol Cordoba”

Ismail Hakki Demirel
04-02-2010, 08:05
Nouma, Beşiktaş’a ikinci geldiği yıl dönemin kalecisi Oscar Cordoba İle yaşadığı bir anıyı gülümseyerek anlattı…

“Kanser tedavimin ardından zor günler geçirmiştim. Futbola yeniden döndüğümde Beşiktaş’ın kalesini Oscar Cordoba koruyordu. Takıma katıldığım günden beri bana antrenmanlarda nasihatlar vermeye başladı. Benim gibi bir yıldız olmak istiyorsan bunları yap diyordu. Ben hiç sesimi çıkarmadım…İnönü Stadı’nda ilk maçımıza çıkıyorduk…Çıkış tünelinde Cordoba bana başarılar diledi, ben de ona diledim…ardından, sen benim kim olduğumu biliyor musun diye sorduğumda bana “Evet, Pascal” dedi…Ben de o zaman sahaya çıktığımızda iyi izle, birazdan kim olduğumu öğreneceksin dedim…sahaya çıktık, stat “Nouma” diye inliyordu… Bana şaşkın şaşkın bakan Cordoba’ya döndüm ve “Akıllı ol!” dedim…”

Forza'dan Alıntı...

Kırıkmısın Pascal ya :)

Mert Kavak
04-02-2010, 10:25
:D pascal aklımızı al ulan !!!

Ali Savasan
04-02-2010, 11:57
aha aha :D cordoba için iftar vakti :D

Mustafa Şengezer
04-02-2010, 19:14
babamla izliyorduk...bunu duyunca gülmekten koptuk...tıpkı çok saygıdeğer mustafa denizlinin pascalın jübile maçına izin vermediği için üzüldüğümüz gibi...

pascal:mustafa denizli ocak ayında planladığım jübileye izin vermedi.'ama neden bilmiyorum' dedi
babam:bunu duyar duymaz kendi kendine söylendi ....... olduğu için.buna da çok güldüm açıkçası...anti-mustafa denizli.

Ufuk Biyik
04-02-2010, 19:57
bu pascal alem adam yav :)

Mert İyigün
04-02-2010, 20:34
kafan mı güzel nouma :D

Hakan Gültekin
04-02-2010, 23:08
ah nouma cok özledik seni

Emrah Sanli
15-02-2010, 18:41
İzleyici : Pascal`ın Türkiye`ye ikinci gelişinde Cordoba`nın bundan haberi yoktu. Ve aralarında bir diyalog yaşanmıştı. Bunu bir de Pascal`ın ağzından duymak istiyoruz.

Pascal Nouma : Çok önemli değil aslında ama Oscar kendini herhalde dünyanın en iyi kalecisini sanıyordu. Belki yardımcı olmak istiyordu bana. Hep ne yapmam gerektiğini söylüyordu. Bu kulüpte sevilmek istiyorsan şunu yapman lazım bunu yapman lazım diyordu. Bende ona kim olduğumu görmek istiyorsan ayağımı sahaya attığımda yanımda dur ve stattaki atmosferi gör dedim. 2.gelişimde gelmeden önceki son 6 ay kanser teşhisi ile hastanedeydim. Doktorlar futbol oynayamayacağımı söylüyorlardı. Bu yüzden de Beşiktaş`a dönüşüm çok heyecanlı olmuştu.

'her daim BEŞİKTAŞ ' denizli panelinden bir bölüm .

Ekin Zaza Karatas
20-02-2010, 18:46
Fransada dogdu
Besiktasli oldu
Helal olsun sana
PASCAL NOUMA!