PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kompleksli Bursa'lı" Yazar(mış)!

Muhittin Saban
20-03-2007, 22:58
Aslında aşağıda vereceğim linkteki yazıyı buraya kopyalayacaktım ama bu sayfaların kirlenmemesi adına yapmadım o işi. Hiç üşenmeyin linki tıklayıp bir okuyun derim. Bu sitenin resmi mi ya da taraftar sitesi mi olduğunu anlayamadım(sanırım taraftar sitesi) ancak bu tuhaf kompleksli kardeşimizin sadece bir forum üyesi olduğunu düşünseydim bu yazısını paylaşmazdım. Sanırım yanına da "yazar" diye bir ünvan takmışlar ve olmuş medyatik bir maymun..!

Arkadaş hakikaten çok ezilmiş bir şeylerin altında neden se!

Ama sinirlerinize hakim olun sadece bir bira ya da bir kahve eşliğinde okunacak keyif yazısı olarak değerlendirebilirsiniz!

Buyrun;

Yazar(mış) Fatih Öğreten, Yazının başlığı "Anladın sen onu anladın" ilk sıradaki yazı tıklayın.

http://www.bursasporum.com/yazar/yazi_oku.asp?idyazar=23&yazibaslik=Anladın%20sen%20onu%20anladın!!!

.

Safa Şenyıldız
20-03-2007, 23:05
:D

Serenat Tutaklı
20-03-2007, 23:18
Bursaspor taraftarı ‘’hepimiz Ermeniyiz’’ diye bağırmaz…

Bu cümleye kadar okudum yazıyı sonra offf Sero zamanını boşa harcıyorsun,napıyorsun ya dedim,kapadım.

Özgür Ergün
21-03-2007, 00:01
Hepimiz Yazarız.. Hem Yazar Hem Bozarız..!

Ne diyim :):)

Şenel Kızıldaş
21-03-2007, 00:07
keşke kapatmasaydın sero ben çok eğlendim bu zihniyete sadece güldüm :D

Muhittin Saban
21-03-2007, 00:12
Aslında ben de Sevgili Serenat'a onu diyecektim, "keyif için keşke bir kahve eşliğinde okumayı deneseydin" diye ;-)

Serenat Tutaklı
21-03-2007, 00:24
Kahve hakkımı Bursa'ya attığımız her golden sonra kullansam:)

Muhittin Saban
21-03-2007, 00:29
Az önce Forza'da bir haber düştü. Bursaspor kongresinde bir "anti lobist" kongre üyesi Leven Kızıl'a müthiş laflar ediyor ve diyor ki; "Lobim var lobim var diyerek seçimi kazanırsanız Yarın öbür gün siz seçilirken size yardım edenler eğer bunun karşılığını isterse mesela Fener şampiyonluğa giderken Aziz Yıldırım sizi arayıp maçı isterse bunun diyetini maç satarak 3 puan vererek mi ödeyeceksiniz? Evet ödeyeceksiniz" diyor.

Bir bakın derim ilginç;( Bu akşam neden bu kadar taktım Bursa'ya ben de anlayamadım ya neyse..)

http://www.dailymotion.com/video/x1hsjz_bursakongre

.

Biz golleri atalım da siz istediğiniz zaman içebilirsiniz Serenat hanım. İsterseniz yanınıza termos bile alabilirsiniz çünkü çok gol atacağız onlara:-) Şimdiden afiyet olsun..

.

Serenat Tutaklı
21-03-2007, 00:35
Fenerbahçe Kongre üyesi Kemal Bilgin'in sözleri:

"İlk yarıda pozisyon bile vermeyen Bursaspor, ikinci yarıda ne oldu da 4 gol yedi" diyerek bu maçın araştırılmasını talep etti...

İşte Belgin'in "40 yıllık meslek hayatımda izlenmemiş, oynanmamış saymak istiyorum" dediği Bursaspor-Fenerbahçe maçı hakkındaki yorumu:

Bursaspor, F.Bahçe ile ilk yarıda öyle mücadele etti, öyle mücadele etti ki; parmak ısırırsınız.
Soyunma odasına 0-0’la gidilirken, futbola yüzeysel bakanlar, yani bu işten anlama eksiklikleri olanlar ikinci yarıda da müthiş bir mücadele olabileceğini sanıyorlardı. Ama ikinci yarının hemen başlarında nasıl olduysa oldu; Bursaspor’un ilk yarıda iyi kapanan savunma göbeği bir anda lale gibi açılıp, F.Bahçe’nin o dakikaya kadar ceza sahasına ayak basmamış oyuncularını seyreder oldu.

Bu tuhaf yanmış yeşil ışıktan Alex bile Metin Oktayvari bir kafa golü atabildi. Bu golden önce maçın futbol inceliklerini bilmeyen hakemi, Tuncay’ın İsmail’e yaptığı net faulu görmeyerek bir ışık da o yakmıştı.
Sonra Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, oyuncu değişikliklerine gitti. Ard arda gelen, hatta Deniz’in bile geriden çıkarak attığı golle ve gollerle kulübesine oturuverdi.

İşte tuhaf maçın tuhaf görüntüleri bir film şeridi gibi birbiri ardına dizilirken, Bursa seyircisi maçın ismini koyuyordu:
“Fenerli Başkan istemiyoruz! .... ol git Levent Başkan!”

Diyeceğim o ki; dün akşamki çirkin suratlı maçı teknik olarak yorumlamak bir gazeteci için de, bir futbol adamı için de ıstıraptır. Boşuna kafa yormaktır.
F.Bahçe’nin Sayın Başkanı, geçen sezon son dakikada kaybettiği şampiyonluktan sonra ligin birkaç haftasının araştırılmasından söz ederek, vücudunu kaşıntılar sardığını açıklayıp duruyordu.

Şimdi benim de huylantım var. Bu maçı incelesinler.
Bursaspor’un müthiş mücadele eder gibi göründüğü ama tuhaf bir biçimde savunmasını, her tarafından rüzgâr girip çıkan perili bir köşke benzetip bu sezonki en ağır yenilgisini alıyordu.
F.Bahçe için tek akın yapmadan yaşanmış bir ilk yarıdan sonra, her akına bir gol sığdırmak bu kadar kolaysa, bundan evvelki maçlarda nasıl bu kadar tam isabetli oynanamamıştı?

Ben sahsen, dünkü Bursa - F.Bahçe maçını, 40 yıllık meslek hayatımda izlenmemiş, oynanmamış saymak istiyorum. Ama maç incelettirmek, maçı araştırtmak sevdalısı olanlar buyursunlar ne yaparlarsa, yapsınlar.
Haa az kalsın unutuyordum. Beşiktaş’a bazı maç sonuçları yüzünden ebediyen kinli ve öfkeli kalmış Bursasporlular, bakalım bu maçtan sonra kime öfkeli ve kinli kalacaklar?"

kaynak ne diyeceksiniz...unuttum valla..bursa maçından sonra nette okuyup atmıştım worde.

Muhittin Saban
21-03-2007, 00:53
Valla sanki puzzle oyunu gibi parçalar tek tek yerine oturuyor. Valla çok samimi bir şey söyleyeyim mi zaten Levent Kızıl'ı uzaktan seyredenler fotoğrafı çok net görebilirler. Haaa benim bir kuşum var o söyledi " Levent Kızıl ile Doğuş holdingin patronu ve geleceğin başkan adayı fenerli Ferit Şahenk beyefendi çok iyi derecede kankilermiş ve sarmaş dolaş resimleri de bolca imiş. sanırsınız iş, ticaret...

Ticaret de neyin ticareti insan merak etmiyor da değil hani!

Mideler bulanmaya başladı bakalım bundan sonra sıra da ne var.

Serenat hanım iyi ki Word'e atmışsınız "cuk" oturdu inanın..

.

İskender Kalafat
21-03-2007, 01:04
bursaspor taraftarı hepimiz ermeniyiz diye bağırmazmış... beşiktaş taraftarı da bağırmadı. keşke bağırsaydı...

Serenat Tutaklı
21-03-2007, 01:07
Bursaspor'u hem kulüp bazında hem de seyirci olarak hiç anlamıyorum.Kalkıp işi kendileri özetliyor aslında:"Fenerli başkan istemiyoruz!"Ee hem böyle diyorsun,isyan ediyorsun olan bitene.2.yarı 4 tane yiyorsun yani her şeyin farkındasın gayet.Ama inatla hala Beşiktaş'a sataşmaya,bizim bir meselemiz var onlarla demeye devam ediyorsun.Bir ara aynaya bakın derler adama.

Hadi bunu da geçiyorum.Taraftar ateşli,duygusal vs diyorum.(Tabi bunların hiçbiri geçerli mazeret değil)Ligin ilk yarısında Bursa ile olan maçımız 3-1 sonuçlandı.Üstelik ilk golü de Sinan attı.Bu Sinan efendi geçen sene de bize gol atmıştı ve sevinmemişti.Aynı İlhan Mansız gibi.Gerçi İlhan daha önce atmıştı golü.herkes İlhan'ı taklit ediyor dedi.O ayrı bir konu,neyse.Bu sene golünü atınca coştu Sinan.İnsan değişebiliyor yani,Beşiktaş sevdası körelmiş çocuğun ne yapalım:) Ardından özellikle 2.yarıdaki güzel oyunumuzla 3-1 mağlup ettik Bursa'yı.Maç sonu soyunma odasına giden tünelde bir görüntü.Bursa kaptanı ismini anımsayamıyorum şu an sanırım Erman'dı.Öyle bir isyan ediyor ki "Bursa'ya geleceksiniz siz!!" Sanırsınız Bursa'nın 3 puanı gaspedilmiş,tribünler olmadık şeyler yapmış.Biz buna halk arasında başarısızlığa kılıf aramak diyoruz.Bursa da kulüp ve taraftar olarak kendi başarısızlığına kılıf aramakla meşgul her daim.Maç için satılmış mı diyorsunuz ee ama size peki lig boyunca kaybettiğiniz puanlara ne diyeceksiniz derler!Yani sevgili timsah arkadaşlar biz o göz yaşlarına kanmayız:D aha bu smiley i de bilerek koydum.Yeşil-beyaz çünkü.Böyle gülerim size:D

Konu olarak daldan dala atlıyorum ama kusura kalmayın.Bursa işte:D

Ha bir de Erman'a.."Evet biz Bursa'ya geleceğiz,kahve içeceğim ben daha"

Gürhan Oğuz
21-03-2007, 08:42
modifiye bursa
fener arabasına binmiş
beşiktaş şarkısı söyler
yapmayın be
özünüz bu sözünüz ne olaki yaptığınızla yaşadığınız biribirini tutmuyorsa
oturun azizin kucağına biraz daha düşünün.....
4-0 nasıl oldu diye
ilkyarı aslanlar gibi saldıranlar ikinci yarı kafesteki kanarya oluyorrsa bunun altında nasıl maç satıldığını siz araştırın gerçekleri
maç nasıl satılır başkanınız bunu spor kamu oyuna göstermiştir ve maç bitmeden stadı nasıl terketmiştir iyi izleyin
aslında fazla söze gerek yok bu işleri çok iyibiliyorsunuz

Umut Şen
21-03-2007, 09:14
Adamın birazcık tipini analiz etseniz zaten bu yazıyı çok görmezsiniz insan taklidi yapmaya çalışıyor o kadar kendi haline bırakalım havlasın dursun

Ercan Caner
21-03-2007, 14:02
bursa taraftarının derdi reyting !!!
ÇARŞI üzerinden pirim yapmaya çalışıyorlar bunu herkes biliyor !!!

Cihan Güngör
21-03-2007, 23:33
Yemyeşil Bursa'nın Bembeyaz Yazarları

Volkan Karabacak
22-03-2007, 12:14
eline kalemi alan yazar oluyor zaten memlekette :D

Yaser Gündüz
23-03-2007, 20:20
Ya bunlara yüz verdikçe astarını istiyolar... ben halkın takımında bu tür linklerin verilmesini doğru bulmuyorum doğrusu. Çarşı ve Beşiktaş aşkına karşıtlık üzerinden kendini tarifleyen bir sürüye fazla değer atfediyoruz gibi. Son AG maçında da bunlar değilmiydi fitili ateşleyen... Ne kadar muhatab alırsak o kadar zat hissediyolar kendilerini... değişik bi haz alıyolar.
...kimsin Bursa, ...kimsin yazar bozuntusu

Ertan Eylem
25-03-2007, 19:36
Bir bakın derim ilginç;( Bu akşam neden bu kadar taktım Bursa'ya ben de anlayamadım ya neyse..)

Valla Ben de anlamadım Ama Bursalılar kesin anlamışlardır.

Ertan Eylem
25-03-2007, 19:39
O nun adı Bundan sonra" levent hardal sarısı çok rengi "olarak tescil edildi.

Ersan Üngüder
27-03-2007, 23:21
sen yazar'san bende çizer'im...

Burhan Gümüş
28-03-2007, 11:44
Ersan Üngüder e aynen katılıyorum...
ÇİZİLDİNİZZZZZZZZZZZZ.....

İbrahim Arat
28-03-2007, 12:10
bırakın yazsınlar, bırakın konuşsunlar !!!! insanlar!.. onlar konuşurlar bizler yaparız. biz yaparız, onlar sadece bizim yaptıklarımızı konuşurlar.

Cagdas Sezgin
13-06-2007, 16:31
sanal alemde delikanlı çok:D hepsi böyle konusuyor.ama suç bizde oğlanları bir güzel dövecektin.ama bu senede var HEPSİ AKILLANACAK!!! Aslında bunlarla kıyaslanamayız.

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM AHLAKIMIZSIN