Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK İstişare Heyetleri Kuruldu
Hasan Can
24-02-2010, 12:48
Başkanımız Yıldırım Demirören’in Seçimli Genel Kurul’dan önce açıkladığı BJK İstişare Heyetleri, Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’ın başkanlığında hayata geçti...
BJK İstişare Heyetleri, Beşiktaşımız’ın birçok konuda uzmanlar tarafından değerlendirilmesini, tartışılmasını ve uzman görüşleri ile raporlanmasını sağlayacaktır. Başkanımız Yıldırım Demirören’in Beşiktaş’ın daha çağdaş, kurumsal ve profesyonel şekilde yönetilmesi için kurulacağını açıkladığı BJK İstişare Heyetleri, Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak başkanlığında hayata geçirildi.
Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, BJK İstişare Heyetleri aracılığıyla konularında uzman Beşiktaşlılar’ın birikimlerini ve tecrübelerini Beşiktaş’a aktaracaklarını belirtirken, “Bugün 5’ini açıkladığımız BJK İstişare Heyetleri’nin toplam sayısı 21 olacaktır. Bugün açıkladığımız isimlere ilave olarak, heyetlerimize daha sonra da katılımlar olacak, bu katılımlar da tekrar resmi internet sitemiz aracılığı ile Camiamız’a ve kamuoyuna duyurulacaktır. BJK İstişare Heyetleri’nin çalışmaları Kulübümüz’ü Avrupai bir yönetim tarzına taşıyacaktır. Beşiktaş bu alanda da bir ilk’i gerçekleştirmiş olacaktır.
Camiamız’dan İstişare Heyetleri’nde yer almak için gelen yoğun talepler, Yönetim Kurulumuz’u da son derece memnun etmiştir. Camiamız’a verdikleri destekten ve katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bundan sonraki hedefimiz Kulübümüz’ü Camiamız’ın katılımları ile yönetmek, Camiamız’daki uzman kişilerin bilgi ve tecrübelerini Beşiktaşımız ile Türk Sporu’na aktarmaktır” diye konuştu.
Bugün açıkladığımız BJK İstişare Heyetleri şu isimlerden oluşmaktadır;
BJK FİNANS İSTİŞARE HEYETİ
- Hüsnü Güreli (Yeminli Mali Müşavir, Baker Tılly Güreli Müş. Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı)
- Can Akın Çağlar (Ziraat Bankası Genel Müdürü)
- Nejdet Hüddam (Finans Müdürü)
BJK MEDYA İSTİŞARE HEYETİ
- Erdoğan Aktaş (atv Genel Yayın Yönetmeni)
- Tayfun Devecioğlu (Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni)
- Ekrem Dumanlı (Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni)
- Fikret Ercan (Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü)
- Derya Sazak (Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı)
- Prof. Dr. Aydın Ayaydın (Vatan Gazetesi Köşe Yazarı)
- Reha Muhtar (Vatan Gazetesi Köşe Yazarı)
- Faik Gürses (Doğan Haber Ajansı Spor Müdürü)
- Güntekin Onay (NTV Program Yapımcısı)
BJK ULUSLARARASI İLİŞKİLER İSTİŞARE HEYETİ
- Ali Demirhan (Mirhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı)
- Serhat Soysal (İşadamı)
- Mustafa Namlı (İşadamı)
BJK ÜRÜN VE MARKA GELİŞTİRME İSTİŞARE HEYETİ
- Yalçın Ayaydın (Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı)
- Turgut Toplusoy (Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı)
- İlker Özbilek (İlkcan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı)
- İrfan Öztekin (Algida Türkiye Satış Koordinatörü)
- Deniz Arda (İşadamı)
BJK AKADEMİK İSTİŞARE HEYETİ
- Enver Yücel (Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Mütevelli Heyeti Başkanı)
- Prof. Dr. Zekai Görgülü (Yıldız Teknik Üniversitesi)
- Prof. Dr. Hıdır Demir (İstanbul Üniversitesi)
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=16694
Tolga Karpuz
25-02-2010, 08:59
Hakkını vermek gerek yönetimin başarısıdır bu tabi iyi işletilirse sistem.
Ali Salman
25-02-2010, 10:33
demirörenin yaptığı hiçbirşey güven vermiyor insana.
Ufuk Biyik
25-02-2010, 12:01
Yararlanmasını bilirse başkan bence gayet önemli bir oluşum.
Ali Savasan
25-02-2010, 12:16
çok önemli bir oluşum.
ben Hüsnü Güreli ismini gördüm tamam dedim.
Kadro sağlam umarım sistem çalışır.
Umit Bayezit
25-02-2010, 12:31
mali tablolarda düzenli olarak bağımsız mali müşavirler&finans uzmanlarınca raporlandırılıp BJK resmi siteden yayınlanmalıdır
hayırlı olsun
Ufuk Biyik
25-02-2010, 12:40
mali tablolarda düzenli olarak bağımsız mali müşavirler&finans uzmanlarınca raporlandırılıp BJK resmi siteden yayınlanmalıdır
hayırlı olsun
Abi sanırım hüsnü gürelinin ismi o yüzden listede ama resmi siteden yayınlanacağını pek sanmıyorum. Hüsnü Gürelinin ekonomik politikalarından yararlanırsa borç azalır. Ama başka sorunlar başgösterir taraftarlar için.
Hasan Can
25-02-2010, 14:04
Medya alanında Gültekin Onay'ın olmasına sevindim.Güzel bi girişim gibi duruyor.Umarım sağlıklı bi şekilde işler, BEFAM'a benzemesinde.
Akin Akoglan
25-02-2010, 15:22
Profesyonellerden yaralanma isteği olumlu fakat profesyonellerle istişare eden Beşiktaş klübünün taraftarıylada istişare halinde olması gerekir
Ufuk Biyik
02-03-2010, 17:23
BJK İstişare Heyetleri’nden; Sporcu Sağlığı İstişare Heyeti, Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, Bilişim ve İletişim İstişare Heyeti, Denetleme İstişare Heyeti, Hukuk İstişare Heyeti’nde yer alan isimler belli oldu.
Beşiktaşımız’ı, Cumhuriyetimiz’in 100., Kulübümüz’ün 120. yılı olacak olan 2023 yılına hazırlamayı hedefleyen BJK İstişare Heyetleri’nden 5’i daha belli oldu... Yönetimlerden bağımsız olarak, konularında uzman Beşiktaşlılar tarafından, Kulübümüz’ü 2023 yılına taşıyacak projelere imza atarak, sadece bugüne değil, yarının Beşiktaş’ına da hizmet edecek olan BJK İstişare Heyetleri daha önce açıkladığımız gibi 21 heyetten oluşacak. Geçen hafta açıkladığımız 5 heyet dışında, bugün 5 heyet daha belli oldu. Camiamız’dan İştişare Heyetleri’ne katılmak için yoğun talep gelirken, isimler Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından yapılan titiz bir çalışmayla belirlendi. Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak İstişare Heyetleri’nin çalışmalarına başladığını ifade etti.
BJK İstişare Heyetleri’ne fikirleri ve önerileriyle katkı sağlamak isteyen tüm taraftarlarımız, istisare@bjk.com.tr mail adresine düşüncelerini yazabilirler...
Camiamız’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Bugün açıkladığımız BJK İstişare Heyetleri şu isimlerden oluşmaktadır;
BJK SPORCU SAĞLIĞI İSTİŞARE HEYETİ
- Prof. Dr. Birol Doğan (Eğe Üniversitesi Spor Yüksekokul Müdürü)
- Prof. Dr. Tümer Çorapçıoğlu (Ankara Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi)
- Prof. Dr. Yüksel Tenekecioğlu (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi)
- Prof. Dr. Engin Eker (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri)
- Prof. Dr. Veli Yalçın (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji)
- Prof. Dr. Alaattin Çelik (İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi)
- Prof. Dr. Murat Karaçorlu (Göz Doktoru – İstanbul Retina Enstitüsü)
- Prof. Dr. Haydar Sur (Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi)
- Op. Dr. Burak Ertaş (Acıbadem Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı)
- Op. Dr. Haluk Özsaraç (Central Hospital)
BJK KADIN, AİLE VE ÇOCUK İSTİŞARE HEYETİ
- Revna Demirören (İş kadını)
- Eren Adalı (Ev hanımı)
- Hülya Koçyiğit (Sanatçı)
- Aslı Ekşioğlu (İş kadını)
- Begüm Yücel (BJK Koleji Kurucu Temsilcisi ve Yöneticisi)
BJK BİLİŞİM VE İLETİŞİM İSTİŞARE HEYETİ
- Birkan Erdal (Başbakan eski Müsteşarı)
- Ömer Gürsoy (Yönetici)
- Ali Orhun (İş adamı)
- Mehmet Mutlu (İş adamı)
- Birol Bakırsever (TAV Bilişim Genel Müdürü)
BJK DENETLEME İSTİŞARE HEYETİ
- Yaman Törüner (Merkez Bankası eski Başkanı)
- Alper Kuş (Eski Defterdar, Yeminli Mali Müşavir)
- Vehpi Karabıyık (Yeminli Mali Müşavir)
BJK HUKUK İSTİŞARE HEYETİ
- Avukat Levent Erdoğan
- Avukat Gürol Kaymak
- Avukat Kemal Kapulluoğlu
- Avukat Serdar Kelahmet
- Avukat Ümit Öndeş
- Avukat Osman Hacıbekiroğlu
Resmi Site
Kadir Bala
02-03-2010, 19:55
Benzerleri denenmiş ve yine benzerleri avrupa kulüplerinde olan bir girişim. çok faydalı olacağı kesin. iyi işletilir ve amcına uygun çalışırsa örnek olabilecek bir çalışma grubu. herşey açıklandığı gibi çağdaş, kurumsal ve profesyonel bir beşiktaş için. peki bu çağdaşlık anlayışında taraftar nerede duruyor? kurumsallık taraftarlığı yok mu sayıyor? profesyonel olmak taraftar olmamayı mı gerektiriyor? bu takıma sadece taraftar olarak destek ve gönül verenlerin istişare grubu hangisi? taraftarı muhattap alan, zaman zaman onlarla iletişime geçecek heyet hangisidir?
Ufuk Biyik
02-03-2010, 20:47
Benzerleri denenmiş ve yine benzerleri avrupa kulüplerinde olan bir girişim. çok faydalı olacağı kesin. iyi işletilir ve amcına uygun çalışırsa örnek olabilecek bir çalışma grubu. herşey açıklandığı gibi çağdaş, kurumsal ve profesyonel bir beşiktaş için. peki bu çağdaşlık anlayışında taraftar nerede duruyor? kurumsallık taraftarlığı yok mu sayıyor? profesyonel olmak taraftar olmamayı mı gerektiriyor? bu takıma sadece taraftar olarak destek ve gönül verenlerin istişare grubu hangisi? taraftarı muhattap alan, zaman zaman onlarla iletişime geçecek heyet hangisidir?
Herkesin merak ettiği soru bu ama yönetiminde cevap vermediği soruda bu.
Sanırım bu heyette bizim yerimiz yok.
Özgür Öge
05-03-2010, 22:35
Bu kurulların kulübe katkısının olacağına inanıyorum.Keşke şubelerin bünyesindede bu tip komiteler olsa.
Sabri Aydoğdu
05-03-2010, 23:01
olumlu bir durum bakalım katkısı ne olacak buda önemli
Sabri Aydoğdu
09-03-2010, 12:15
Beşiktaş'ın Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan Revna Hanım, Mardin gezisinde yöre kadınlarıyla söyleşide bulunacak, köylerde forma ve futbol topu dağıtacak ve çeşitli etkinliklere katılacak.
BEŞİKTAŞ'ın 'First Lady'si Revna Demirören, 18 Mart'ta yönetici eşleriyle birlikte Mardin'e çıkarma yapacak. Başkan Yıldırım Demirören'in eşi olmasının yanı sıra siyah beyazlı kulüpte yeni oluşturulan Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan Revna Hanım, Mardin çıkarmasında yöre kadınlarıyla söyleşide bulunacak, köylerde forma ve futbol topu dağıtacak ve çeşitli etkinliklere katılacak.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden 10 gün sonra Mardin'de 19.03 gecesi düzenleyeceklerini ifade eden Revna Demirören, "Amacımız sosyal sorumluluk çerçevesinde kulübümüzün hizmetlerini geniş tabana yaymak ve Beşiktaş'ı en iyi şekilde tanıtmak. Siyah beyazlı camiada kadınlar arasındaki dayanımayı güçlendirmek ve Türkiye'ye örnek olmak istiyoruz" dedi.
Yönetici eşleriyle birlikte
Mardin Beşiktaşlılar Derneği'ni de ziyaret edecek olan Revna Demirören'e Güneydoğu çıkarmasında, Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu'nun eşi Saadet Curoğlu ile kızı Belma Curoğlu, Asbaşkan Engin Baltacı'nın eşi Bersun Baltacı, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı, Doğan Küçükemre'nin eşi Yadigar Küçükemre, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu'nun eşi Semran Soğancıoğlu, Futbol Komitesi'nden Emin Önal'ın eşi N.Benek Önal, Cengiz Zülfikaroğlu'nun eşi Tuna Zülfikaroğlu, Sinan Vardar'ın eşi Tülin Vardar, Ahmet Akpınar'ın eşi Yeşim Akpınar eşlik edecek.
Orada neler yapacak?
Yöredeki kadınlarla iletişimi kolaylaştıracak anlaşmalar yapılacak.
Mardin Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri ve eşleriyle birlik yemeği yenilecek.
Beşiktaş forması ve futbol topları Mardin çevresindeki köylerde dağıtılacak.
Mardin'e bağlı belde ve köylerin yanı sıra ilçelere ziyaretler yapılacak.
Cami, kilise ve manastırlar ziyaret edilecek.
Tarihi ve turistlik yerler gezilecek. Mardin'ün ünlü restaurantlarında davetler verilecek
Sabri Aydoğdu
09-03-2010, 14:42
BJK İstişare Heyetleri bugün itibariyle yoğun bir programla toplantılarına başlıyor... Heyetlerden ilk toplantıyı bugün saat 11.00’de Akaretler’deki kulüp binamızda Uluslararası İlişkiler İstişare Heyeti gerçekleştirdi....
Başkanımız Yıldırım Demirören’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın yanı sıra Uluslararası İlişkiler Heyeti’nde yer alan, Ali Demirhan, Serhat Soysal, Mustafa Namlı katıldılar.
Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, BJK İstişare Heyetleri’nin bu hafta yoğun bir programla toplantılarını gerçekleştireceklerini, heyetlerden çıkan değerli fikirlerin Yönetim Kurulu’na getirileceğini ve uygun olan görüşlerin hayata geçirileceğini ifade ederken, “Bu çalışmanın Beşiktaş’ın hem bugününe hem de yarınlarına büyük katkıları olacağına inanıyoruz” diye konuştu....
BJK İstişare Heyetleri’nin toplantıları bugün de devam edecek... Saat 14.00’de BJK Denetleme İstişare Heyeti, saat 16.00’da Bilişim ve İletişim İstişare Heyeti Akaretler’deki kulüp binamızda toplantılarını gerçekleştirecekler. Yarın (10 Mart Çarşamba) ise saat 11.00’de Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, saat 14.00’de Akademik İstişare Heyeti toplantılarını yapacak...
Cem Ozel
10-03-2010, 10:50
Yapılan demeçlerde Beşiktaş, futbolcusu taraftarı, yönetimiyle kenetlemeli şeklinde cümleler sarf edilirken, bu çalışmanın içinde sac ayağının biri -Taraftar- eksik bırakılması anlaşılır gibi değil. Bu çalışmanın dahada güzel olabilmesi için taraftar ayağıda eklemlenmelidir bu heyete.
Ufuk Biyik
20-03-2010, 17:25
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mardin'de bulunan Beşiktaş heyeti onardığı okulların açılışını büyük bir coşkuyla yaptı.
Mardin'de onardığı okulların öğrenci ve velileri tarafından büyük bir coşku ile karşılaşan Beşiktaş heyetinde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi ve BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti Başkanı Revna Demirören, Kulüp Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanı Erdoğan Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Küçükemre ve Cengiz Zülfikaroğlu ile Mardin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdülkadir Kerimoğlu yer aldı.
Mardin Beşiktaşlılar Derneği ve BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti organizasyonu çerçevesinde dün Mardin'e gelen Beşiktaş heyeti, Mardin Valisi Hasan Duruer'i ziyaret etti. Revna Demirören, Duruer'e forma hediye etti. Hasan Duruer ise Revna Demirören'e çeşitli hediyeler verdi. Heyet, valilik ziyaretinin ardından Mardin'in Savur ilçesine bağlı Dereyanı Köyü İlköğretim Okulu'nun açılış törenine katıldı. Beşiktaş heyeti daha sonra merkezde onarılarak bilişim ve teknoloji sınıfı yapılan Vatan İlköğretim Okulu'nun açılışını yaptı. Okul açılışlarında hem öğrencilere hem de yöre halkına hediyeler dağıtıldı.
Onarıldıktan sonra siyah beyaza boyanan Vatan İlköğretim Okulu'na büyük tezahüratlar eşliğinde giren Revna Demirören bir süre öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle Beşiktaş lehine slogan da atan Demirören daha sonra kız çocukları ile ilgilendi.
Okul bahçesinde düzenlenen törene Mardin Vali Vekili Yavuz Selim Süzer, Belediye Başkan Vekili Suphi Uslan, Milli Eğitim Müdür Vekili Muhammet Öztürk, öğrenci ve veliler katıldı. Törende konuşma yapan Revna Demirören, spor kulüplerinin sadece futbolla ilgilenmemesi gerektiğine dikkat çekerek, Beşiktaş'ın buna en güzel örnek olduğunu söyledi. Beşiktaş olarak sorumluluk bilinci içerisinde hareket ettiklerini belirten Demirören, sosyal sorumluluk çerçevesinde kulübün hizmetlerini geniş tabana yaymak ve Beşiktaş'ı en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
Kulübün Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda eski devlet bakanlarından olan Erdoğan Toprak, açılışta yaptığı konuşmada, "Bugün ben buraya gelirken Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, sizlere sevgi ve saygılarını gönderdi. Okulun hayırlı olması temennisini iletmemi istedi" diyerek başladı. Bu sözler açılışa katılan konuklar tarafından büyük alkışlarla karşılandı. Toprak, Beşiktaşın 107 yıllık geçmişine dikkati çekerek tarihi misyonundan bahsetti. Toprak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Beşiktaş, 107 yıllık geçmişi ve tarihi misyonu olan, Cumhuriyet'ten eski, Türkiye'nin ilk spor külübüdür. Soysal sorumlulukları vardır. Bu sorumlulukları yerine getirmek için Anadolu'ya geldik. Köklü tarihimizin bize yüklediği görevle geçen hafta Elazığ'a bu hafta Mardin'e kardeş elimizi uzattık. Bu okulda çok başarılı gençlerin yetişeceğine, gelecekte de Beşiktaş sevgisini her zaman kalplerinde taşıyacaklarına inanıyorum. Biz bugün buradaki çocuklara ayakkabılar, eşofmanlar, çeşitli hediyeler getirdik, ancak en önemlisi sevgimizle onları kucaklamaya geldik. Beşiktaş olarak derneklerimizden sosyal faaliyetlerini çoğaltmasını istiyoruz. Bugün Mardin'deyiz, yarın da Anadolu'nun farklı yerlerine elimizi uzatıp yardımlar götüreceğiz."
Mardin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdülkadir Kerimoğlu ise yaptığı konuşmada 1903 etkinlikleri çerçevesinde Vatan İlköğretim Okulu'nu kardeş okul olarak ilan ettiklerini ve 2,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması için önemli katkılarda bulunduklarını ifade etti. Tören sonunda Mardin'e yaptıkları katkılarından dolayı Vali Vekili Yavuz Selim Süzer tarafından hem Revna Demirören'e hem de Erdoğan Toprak'a birer plaket ve silt verdi. Beşiktaş Heyeti daha sonra İlköğretim Okulu'nu gezdi ve sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. Revna Demirören ve Yönetim Kurulu Üyeleri çocuklara yardım malzemeleri dağıttı. (CİHAN)
Özgür Öge
24-03-2010, 12:22
Cemil İpekçi Beşiktaş'a üye oluyor
Mardin Beşiktaş futbol okulunun organize ettiği etkinliğe katılmak üzere Mardin'e giden heyette kulüp başkanı Yıldırım Demirören'ın eşi Revna Demirören ve kızı Yelda Demirören, Futbol Komitesinden Doğan Küçükemre, Futbol Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, yönetim kurulu üyelerinin eşlerinin yanı sıra çok sayıda Beşiktaşlının katıldığı Büyük Mardin Otelindeki özel geceye konuk olarak katılan ünlü modacı ve sanatçı Cemil İpekçi ilgi odağı oldu. Siyah beyazlı kulübün taraftarlarını ve kongre üyelerini çok beğendiğini belirten Cemil İpekçi "Benim hayat felsefeme uyan bir kulüp Beşiktaş. Gerek duruşları gerekse sosyal etkinlikleri ile hayranlığım bir kat daha artıyor" dedi. Beşiktaş Derneklerden Sorumlu yöneticiler Cemil İpekçi'nin bir an önce kulübe üye olması için çalışmaları hızlandırdıklarını açıkladılar. İpekçi'nin Beşiktaş defilesi düzenlemek için çalışmalara başladığı belirtildi. İpekçi, "İştişare heyetine girmek beni çok onore etti. Düzenleyeceğim defilleyle Beşiktaş ismini dünyaya duyuracağım" dedi.
Kaynak:Kartalhaber.com
Mert Kavak
24-03-2010, 12:49
yalan haber olsun bu
Baki Yalçın
24-03-2010, 13:17
Dün arkadaş ta demişti.Yalandır umarım.
Hakan Kirezci
25-03-2010, 01:29
Pembe formalara hazırlıklı olun arkadaşlar...
Mustafa Şengezer
25-03-2010, 01:44
Bir tv programında ben sol görüşlüyüm,gibi açıklamaları vardı,açıkçası beğenmiştim demeçlerini.şaşırtmıştı beni...ama tabi sonuçta cemil ipekçi...
Ufuk Biyik
25-03-2010, 01:47
Ben herşeyi geçtimde bu adam gsli değilmiydi yav !_kork_!
Ismail Hakki Demirel
25-03-2010, 07:54
mevlana gibiyiz valla, ne olursan ol gel :)
bknz.Ank.HT
Mert Kavak
25-03-2010, 09:58
Bir tv programında ben sol görüşlüyüm,gibi açıklamaları vardı,açıkçası beğenmiştim demeçlerini.şaşırtmıştı beni...ama tabi sonuçta cemil ipekçi...
adam muhafazakar eşcinsel diye bilini mustafa ne solu zaten bundan en fazla orta yolcu olur ...
Umit Bayezit
25-03-2010, 18:15
size ne adamın cinsel tercihinden kafasından geçenler bizimkilerden farklı değil
ben istişare heyetlerine ''TARAFTAR/TRİBÜN İŞTİŞARE HEYETİ'' kurulmasını öneriyorum.
ne kadar sağlıklı olur bilmem ama olmalı.
Sabri Aydoğdu
09-07-2010, 15:14
BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti`nin başında bulunan Revna Demirören`in sözünü verdiği akülü engelli arabası, İsa Tunç`a teslim edildi.
Geçtiğimiz günlerde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri`nde düzenlenen engelliler şöleninde BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti`nin başında bulunan, Başkanımız Yıldırım Demirören`in eşi Revna Demirören, engelli genç İsa Tunç`a akülü engelli arabası sözü vermişti.
Araç bugün Bedensel Engelliler Şubesi Genel Menajeri Erdem Göksel tarafından Tunç ailesine teslim edildi.
Tunç ailesi büyük bir sevinç yaşarken, Revna Demirören`in İsa`ya yazdığı mektupta şu mesaj vardı:
"Hayatta hiçbir zorluk azmin ve inancın önünde duramaz. Her zaman azimli ve inançlı olmanı, mutlu bir hayat sürmeni dilerim."
Genç İsa Tunç, Revna Demirören`e teşekkür ederken baba Bahattin Tunç ise duygularını şöyle ifade etti:
"Beşiktaş Kulübü`ne, Revna Demirören`e, Yıldırım Demirören`e bizim için çok önemli olan evladımıza böyle bir iyilik yaptıkları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."
Resmi Site
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.