PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Kimseye fırsat tanımayacağız..'' Y.D.

Ufuk Biyik
25-02-2010, 15:47
Galatasaray derbisine gitmeyen Yıldırım Demirören, bu tavrını sezon sonuna kadar da sürdüreceğini belirtti.

Beşiktaş'ın başkanı bunu takımın üstündeki baskıyı azaltmak için yaptığını sözlerine ekledi. Demirören, hem taraftarıyla arasındaki gerilimin ne safhada olduğunu hem de gelecek sezon ki projelerini BUGÜN'e anlattı.

İşte Siyah-Beyazlılar'ın başkanının özel açıklamaları;
KİMSEYE FIRSAT TANIMAYACAĞIZ
"Sezon sonuna kadar maçlara gitmeyi düşünmüyorum... Bu camianın gerginlikler içinde olmaması için yapıyorum... 20 milyon Beşiktaş'ın için de beni istemeyenlerin de olması doğal... Özellikle takımızın bundan etkilendiğini düşünüyorum. Tribünlerin içindeki kendini bilmeyen kişileri tamamen temizlemek için çalışmalarımıza hız verdik. Emniyet güçleriyle bu konuda birlikte çalışıyoruz. Gelecek sezon kuracağımız takımla taraftarımızla aramızdaki soğukluğu da gidereceğimize inanıyorum. Bunun için zaman gerekiyor. Bu gerginlikten faydalanmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğim. "

SKORLAR BİZİ MUTLU ETMİYOR
"Gelecek sezon hedefleri Avrupa'da başarı yakalayacak bir ekip kurmak için harekete geçtik. Seçim öncesi dediğim gibi profesyonel bir ekiple çalışacağız. Bunun için yönetimden 5 arkadaş ve dışarıdan katılacak kişi ve kişilerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an futbol takımımız beklenen neticeleri alamıyor. Bu konuda hocamızla da görüşüyoruz. Futbolcularımızın arzu ve isteklerini iyi biliyoruz. Rakiplerimizin ne yaptığı değil bizim ne yapacağımız önemli. Hiç kimseyi kendimizle kıyaslamıyor ve ona göre de yargılamıyoruz. İyi bir ekip oluşturdum. Aldığımız güvenle görevimize devam ediyoruz."

İNÖNÜ PROJESİ HAYATA GEÇECEK
"Yeniden başkan olmak yükümüzü de ağırlaştırdı. Çünkü elde ettiğimiz başarılarının üstüne çıkmak zorundayız... Burası kimsenin keyfini sürdürecek bir kulüp değil. Hiç kimsenin yeri de dolmaz diye bir kural yok. Beşiktaş Yıldırım Demirören’in ve arkadaşlarının verdiği paralarla değil kendi kaynaklarıyla büyücek. Bunun için projelerimiz var... Tek düşüncemiz İnönü Stadı'nın projesini gerçekleştirmek. Bu konuda diplomatik görüşmelerimiz sürüyor. Kısa zaman içinde yeni proje ile bunu da gerçekleştireceğiz." RÖPORTAJ : Ali KARABOĞA

Ali Salman
25-02-2010, 18:21
20 milyon Beşiktaş'lının hiçbiri seni sevmiyor, hatta nefret ediyor.

Seni sevenler yalakalarından başkası değilken nasıl oluyorsa bu kadar pişkin savranıyorsun anlamak güç.

Nasıl bir başkansın ki stadına maç izlemeye gidemiyorsun "gerginlik olmasın" diye.

Tribündeki kendini bilmezler diye tabir ettiğin kişiler "yeter demirören" diyenlerdir... Buna eminim.

Elde ettiğin başarılar bir elin parmaklarını geçmezken elde ettiğin başarısızlıkları saymaya kalksak tüm Beşiktaş'lıların parmakları yetmez.

Demek isterdim kendisine ama vericeği cevap "Kiminle konuştuğuna dikkat et. Beşiktaş başkanı ile konuşuyorsun" olurdu...