PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nobre'nin Oğlu Yoğun Bakıma Alındı

Ufuk Biyik
26-02-2010, 17:16
Beşiktaş'ın Brezily asıllı futbolcusu Nobre'nin küçük oğlu henüz açıklanmayan bir sebep dolayısıyla acil olarak Hisar Hospital'e getirildi. Doktorlar yaptıkları açıklamada Minik Nobre'nin hastahaneye geldiğinde kötü durumda olduğunu söyledi ancak ayrıntı vernmedi. Minik Nobre'nin yoğun bakımda olduğu açıklandı

Ufuk Biyik
26-02-2010, 17:17
Nobre kayseriyede götürülmemiş.

Acil şifalar umarım tez zamanda sağlığına kavuşur minik nobre.

Tumay Dogan
26-02-2010, 17:22
acil şifalar diliyoruz...

dimi mustafa şengezer kardeş????

Akin Akoglan
26-02-2010, 17:32
Acil şifalar Nobre ye umarım bir an önce sağlığına kavuşur

Akin Akoglan
26-02-2010, 18:01
Menenjit geçiriyormuş...

Ismail Hakki Demirel
26-02-2010, 18:04
acil şifalar, geçmiş olsun.
tamda çift forvet oynatcaktı denizli.

Taylan Kurt
26-02-2010, 19:21
Acil şifalar ...

Hakan Gültekin
26-02-2010, 22:04
cok geçmiş olsun nobre

Demir Han
27-02-2010, 01:06
Acil şifalar olsun...Allah anne babasına bağışlasın kendisini...

Hasan Can
27-02-2010, 01:17
NOBRE`YE OĞLUNDAN İYİ HABER GELDİ
Beşiktaş`ın Brezilyalı futbolcusu Mert Nobre`nin
7 yaşındaki oğlu Nicolas`ın hayati tehlikesinin ciddi boyutta olmadığı açıklandı.
http://www.haber1903.com/Haber-10347-nobreye-oglundan-iyi-haber-geldi

Ufuk Biyik
27-02-2010, 01:44
Nobrenin ve camiamızın gözü aydın.

Hakan Kirezci
27-02-2010, 01:47
Evlat işi zor iş, gelmiş geçmiş olsun ufaklığa da, Nobre'ye de, anasına da...

Mustafa Şengezer
27-02-2010, 12:10
acil şifalar diliyoruz...

dimi mustafa şengezer kardeş????

tümay abi açıkçası beni kırdın şimdi...tabi ki acil şifalar diliyoruz.beni yanlış tanımışsın:(

Tumay Dogan
27-02-2010, 15:18
tümay abi açıkçası beni kırdın şimdi...tabi ki acil şifalar diliyoruz.beni yanlış tanımışsın:(

kırılma kardeş...

yok sen kimi sevmesen...adama atıp tutsan bişi oluyo kesin o dikkatimi çekti de ondan böle yazdım kardeş....

denizli hastanelerde süründü...rüştü sakatlıktan zor kurtuldu....yusufun zaten hali harap...nobrenin oğlunun başına gelenler...:)

büyüyü bozarsın belki diye söledim canım kardeşim...bu_!

Metin Yalçınkaya
27-02-2010, 15:57
Acil şifalar...

Sabri Aydoğdu
27-02-2010, 16:48
gecmiş olsun.yoğun bakımdan alınmış minik nobre...

Ali Savasan
27-02-2010, 18:17
sevindim gerçekten sabah haberi okuduğumda çok üzülmüştüm. ben seviyorum bu adamı...

Deniz Akkuş
27-02-2010, 19:44
acil şifalar.. yanlız hala iyi haber yokmuş aslında az önce haberlerde çocuğun hala yoğun bakımda olduğu söylendi...

Gokhan Coskunsever
27-02-2010, 20:02
menenjit, küçük çocukları kötü etkileyebilen bir hastalık gerçekten. umarım bir an evvel sağlığına kavuşur küçük nobre, acil şifalar nobre'ye.

Ali Savasan
28-02-2010, 11:50
aşı mı yaptırmamışlar çocuğa yahu :/

Ufuk Biyik
08-03-2010, 19:45
Hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre'nin oğlu Nicolas, bugün taburcu edildi.

Hisar Intercontinental Hospital'da tedavisi gerçekleştirilen Nicolas, bugün taburcu edilirken, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan hastanenin medikal direktörü Dr. Alper Tunga Demiraslan, Nicolas'ın durumu konusunda pozitif yönde çok önemli gelişmelerin olduğunu söyledi.

Demiraslan, tıbbi süreçleri kontrol ederek belli bir noktaya geldiklerini ifade ederek, ''Şu anda sağlıklı ve hepimiz mutlu bir şekilde taburcu etmek için buradayız'' dedi.

Hisar Intercontinental Hospital Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Emin Ünüvar ise tedavisi 10 günde tamamlanan Nicolas'ı bugün taburcu ettiklerini ifade ederek, ''Bizim için, Nobre ve ailesi için büyük bir mutluluk. Şu anda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil ve bugüne erişmekten mutluyuz. Problemsiz, taburcu ediyoruz. Umarız ki bundan sonra da problem olmayacak'' diye konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre de kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, şunları söyledi:

''Tanrıya çok teşekkür ediyorum. Tanrı bize Hisar Intercontinental Hospital'ın yolunu açtı. Bizi buraya düşürdü. Oğlum çok iyi ellerdeydi, çok şükür, çok iyi. 10 gün önce geldiğimizde çok zor günler geçirdik. Eşim için, benim için, küçük kızım için çok zor oldu. Öncelikle Allah'a çok şükrediyorum ve doktorlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bir babanın, oğlunu iyi gördüğü zamanı düşünebilirsiniz ve ne kadar mutlu olduğumu fark edebilirsiniz. Şu anda eve gideceğimiz için çok mutluyum. Nicolas, evini ve kardeşini çok özledi. Taraftarlar da yine pozitif düşünceleri ve duaları ile yanımızdaydı.''

Eski takım arkadaşı Fenerbahçeli futbolcu Alex'e de teşekkür eden Nobre, ''Alex, futbolu bir yana bırakırsak, çok iyi dostumdur. Her zaman eşi ile birlikte yanımızdalardı. Aynı zamanda başkan beni sürekli aradı ve çiçekler gönderdi. Şimdi başkan ile görüşmeye gideceğim. Bizim Alex ile rakip olmamız sadece maç sahasındadır. Geriye kalan zamanda çok iyi dostuz'' dedi.

Umit Bayezit
08-03-2010, 20:04
geçmiş olsun...