PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye-honduras

Onur Kurt
02-03-2010, 20:03
KAPALI: 10,00 TL
NUMARALI: 20,00 TL
YENİ AÇIK: 5,00 TL
ARKADAŞLAR MAÇ 20:00'd İNÖNÜDE MEYDANI BOŞ BIRAKMAYALIM EZİKLERE BEN KUTUDA OLUCAM GELME İMKANI OLANLAR GELSİN .

Mustafa Şengezer
02-03-2010, 22:12
forza honduras...

Hakan Kirezci
02-03-2010, 22:15
forza honduras...

Şimdi "niye Mustafa?" diye soracağım, olmayacak.
Sormadım farzet Mustafa.

Mustafa Şengezer
02-03-2010, 22:27
Şimdi "niye Mustafa?" diye soracağım, olmayacak.
Sormadım farzet Mustafa.

yok abi sor en doğal hakkın bu.ama ilk etapta şunu söyleyeyim çok tepki toplayacağımı bile bile yazdım bunu.ne zaman adam gibi seçimler olur o zaman deteklerim milli takımı.açık konuşuyum şimdiye kadar desteklediğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez,bundan sonrada olmayacak gibi,ikinci sebep ise milli maç zamanlarında ülkenin büyük bir kesiminin takındığı tavır desem...

Hakan Kirezci
02-03-2010, 22:53
Honduras ne peki? Bunların bir tarihte El Salvador'la Dünya kupasında kapıştıklarını, Honduras taraftarının El Salvadorlu oyuncuların kaldığı oteli kundakladığını ve iki ülke arasında bu yüzden savaş çıktığını biliyor musun?

Mesele milli takımı destekleyip desteklememekte değil. İstemezsin desteklemezsin o ayrı konu da ne olursa olsun rakibi tutarım anlayışında bir terslik yok mu sence de?

Mustafa Şengezer
02-03-2010, 23:10
abi sen diyorsun zaten tarihte yapmışlar,türk milli takımı ise 1923 ten beri aynı yaklaşımla oyuncu seçiyor.bazı maçlarda açıktan rakibi destekliyorum desteklemediğim maçlarda ise milli takımın ne yaptığı hiç umurumda olmuyor.sadece giden oyuncularımızın(varsa şayet)sağlam dönmesini temenni ediyorum o kadar...

Akin Akoglan
03-03-2010, 00:42
Maç ne zaman hangi gün belirsizmi? :)

Deniz Akkuş
03-03-2010, 08:43
ben bgün diye biliyorum akın : :D

Onur Cihan
03-03-2010, 10:48
Ya forum bugün çok komik ya :D:D

Mert Kavak
03-03-2010, 10:54
nihat atar :D

Onur Cihan
03-03-2010, 11:00
Tahtını Necip'e vermiş!
Necip atar.

Baki Yalçın
03-03-2010, 11:11
David Suazo ile bizim stoperlerin münasebetini harbiden merak ediyorum :)

Murat Ödemiş
03-03-2010, 11:50
öncelikle bu ntv sipor eğer maç esnasında şifreli yayına geçerse ..onların n sinin tesinin vesinin ta ..................

sonra bakalım necip kaç dakika oynayacak ...

fatih terimin olmadığı bi milli takım bende daha çok ilgi uyandıracak

honduras nasıl bişi ya hangar gibi bişimi ..

Deniz Akkuş
03-03-2010, 13:12
honduras'ın H'sini büyülte bilirmisiniz.. gs,fb yazımlarındaki değişik yazımlarına tepki veriyordunuz bence bunuda düzeltmelisiniz...

Mustafa Şengezer
03-03-2010, 14:19
öncelikle bu ntv sipor eğer maç esnasında şifreli yayına geçerse ..onların n sinin tesinin vesinin ta ..................

abi git bir tane elektronik ustasının yayına.uydu makinesi satan dükkanlarda olur ver 10 lira şifresini açtır ben 2008 avrupa futbol şampiyonası için açtırmıştım ogün bu gündür izliyorum..hem usta kazanır hem sen de maçlarını izlersin:)

Emrah Sanli
03-03-2010, 15:40

abi git bir tane elektronik ustasının yayına.uydu makinesi satan dükkanlarda olur ver 10 lira şifresini açtır ben 2008 avrupa futbol şampiyonası için açtırmıştım ogün bu gündür izliyorum..hem usta kazanır hem sen de maçlarını izlersin:)

ne gereği var abi ya :) televizyonun arkasına nokia ince uclu şarj aletinin ucunu tak ayna gibi çekiyor :D ( sivri uclu telefon kulaklığıda olur şahsen ben ntvspor dan maçları şuan öyle izliyorum :D )

10 lira cepte kalsın Beşiktaşın hentbol basketbol veya voleybol maçına gidersiniz ;) :)

Berk Gökmen
03-03-2010, 17:33
Necip ilk on birde olmazsa izelemem kapatırım maçı .

Emrah Sanli
03-03-2010, 18:05
ilk 11 böyle Oğuz Çetin açıkladı

Volkan, Sabri, Emre Güngör, Servet, Caner, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Volkan Şen, Mevlüt

Ali Savasan
03-03-2010, 18:25
Ben anlamıyorum;

O kadar fatih terime'e küfür ettim kadro seçiminden dolayı ama bakıyoruz yine kötü bu kadroları kim seçiyor ben anlamadım. Necip'ten başka futbolcumuz yok milli takımda zaten fatih terim geldiğinden bu yana hiç bir maçını izlemedim, sanırım şimdide izlemeyeceğim. İbrahim Toraman gibi bir adam nasıl bu kadroda olmaz. Caner dediğimiz adamın yerinde İbrahim Üzülmez 20 sene daha oynar.

Bilmiyorum daha çok şey yazmak isterdim ama bi açıklama bulamıyorum. Mehmet Aurelio ve Emre Belözoğlu ikilisine sadece gülüyorum :D

Berk Gökmen
03-03-2010, 18:27
ilk 11 böyle Oğuz Çetin açıkladı

Volkan, Sabri, Emre Güngör, Servet, Caner, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Volkan Şen, Mevlüt

O milli takım mı gs takımı mı artık neyse ben almıyım ondan daha iyi seçenekler vardır televizyonda :D

Hakan Kirezci
03-03-2010, 18:31
Yav çocuklar bu takım Hiddink'e Milli takımın son halini gösterme maçının takımı. Oğuz radikal değişiklikler yapacak halde değil ki. Aha hocam bizim takım aşağı yukarı budur diyecek. Bir de Necip'i almış ki bu çocukta da iş var bir bak istersen demek istiyor. Ondan sonraki maça kadar Hiddink lige bakacak, dışardakilere bakacak, eksikleri görecek ve kendi takımını elbet yapacak. Acele etmeyin bu kadar. Görürsünüz Hiddink'in ilk kadrosunda Toraman yerini alır.

Ali Savasan
03-03-2010, 18:33
Umarım Hakan Abi umarım o formayı alır o formayı ondan daha çok fak eden biri varsa lütfen göstersin bana gökhan zan bile giydi ya :D

Berk Gökmen
03-03-2010, 21:48
İnönüde fenere küfür sesleri ..

Ismail Hakki Demirel
03-03-2010, 22:02
İnönüde fenere küfür sesleri ..

Yuhh Artık...

Berk Gökmen
03-03-2010, 22:12
Milli maçta da küfür olmamalı artık ama iyice Beşiktaşlılık duruşundan uzaklaşıyoruz.

Ali Savasan
03-03-2010, 23:06
küfür yanlış ama tribünün renginin belli edilmesi gerekirdi. küfür yakışmamış.

Ufuk Biyik
03-03-2010, 23:13
küfür yanlış ama tribünün renginin belli edilmesi gerekirdi. küfür yakışmamış.

Ne alaka alicim tribün renginin belli edilmesi gerekirken oraya gittiysen milli takımı destekliyeceksin onun dışında başka ne işlevin var orada.

Ali Savasan
03-03-2010, 23:32
abi devre arasıdır maçtan öncedir makara yapılabilir hani 1-0 olunca pek severiz makara yapmayı o açıdan dedim maç içinde 90 dk milli takım olmalı tabiki

Mustafa Şengezer
03-03-2010, 23:32
vayyyyyy beeeeeeeeeee BEŞİKTAŞTAN kimse bu takıma giremiyor demek haaaa.bu hazırlık maçı olsa bile 2 aydır oynamayan sabri,münihte yedek kulübesinin müdavimi hamit,betisin şu anda çaycılığını yapan aurelio,şu anda ligin en formsuz oyuncularından biri olan caner,mecburiyetten volkan,çirkef emre(bide kaptan olmuş)eğer ilk 11 de oynuyorsa kusura bakmasınlar milli takım falan umurumda olmaz ki zaten ilgilendirmiyo,.keşke yenilseyiler...hiddink konusuna katılmıyorum kim gelirse gelsin aynı oyuncuları alıyor,ben şimdiye kadar hiç bir değişiklik görmedim.sadece biraz ersun yenal. adam gibi oynayıp formayı hak edenleri alıyordu zaten bundan dolayı adamın ipini çektiler.ha hiddinke ligdeki türk oyuncuların isimleri verilip kimse karışmasa görün bakın terimin yalakalarından kaçını alırlar.BEŞİKTAŞ birileri bir şey yapmış ondan almıyorlar bizden kimseyi heralde...

Ufuk Biyik
03-03-2010, 23:38
abi devre arasıdır maçtan öncedir makara yapılabilir hani 1-0 olunca pek severiz makara yapmayı o açıdan dedim maç içinde 90 dk milli takım olmalı tabiki

Ben milli takımla işi olmayan oturup seyretmeyen hatta milli takıma Beşiktaşımdan mümkünse hiç bir futbolcunun gitmesini istemeyen biri olarak bu tarz olaylara gerek duymuyorum.

Bu arada necip oynadımı?

Ali Savasan
03-03-2010, 23:46
izlemedim abi boykot ediyorum ben

Ali Savasan
03-03-2010, 23:51
81de girmiş oyuna Necip

Mustafa Şengezer
03-03-2010, 23:54
son dakikalarda çevirdim baktım oyuna girmiş...bu arada emre güngör gol atmış ya artık 10 yıl milli formayı giyer aslında kötü bir oyuncu değil ama son 3 yılda üst üste 3 maç oynamayan adamı da alıyorlar ya helal olsun,bir de kazım da oyuna girmiş tabi üzmemek lazım kazımı,babası bize kızar sonra...ya zaten fırtına gibi estiğimiz dönemlerde samet aybaba ve ulvi güveneroğlu hiç,kadir akbuluk 1-2 kere alınmış,feyazda 24 kere oynamış bu tablo her şeyi özetliyor sanırım...

Ali Savasan
03-03-2010, 23:56
oyuncularımız sakatlanmaz bari deyip kendimizi avutalım

Ufuk Biyik
03-03-2010, 23:56
son dakikalarda çevirdim baktım oyuna girmiş...bu arada emre güngör gol atmış ya artık 10 yıl milli formayı giyer aslında kötü bir oyuncu değil ama son 3 yılda üst üste 3 maç oynamayan adamı da alıyorlar ya helal olsun,bir de kazım da oyuna girmiş tabi üzmemek lazım kazımı,babası bize kızar sonra...ya zaten fırtına gibi estiğimiz dönemlerde samet aybaba ve ulvi güveneroğlu hiç,kadir akbuluk 1-2 kere alınmış,feyazda 24 kere oynamış bu tablo her şeyi özetliyor sanırım...

Yav mustafa takma bu kadar kadro meselesine boşver almadıkları daha iyi yav.

Necip sanırım ümit milliye geri gidecek.

Mustafa Şengezer
03-03-2010, 23:58
zaten benim milli takımım BEŞİKTAŞ...ve türk milli takımının bütün rakipleri.

Baran Konak
04-03-2010, 01:53
zaten benim milli takımım BEŞİKTAŞ...ve türk milli takımının bütün rakipleri.

:D olayın özeti bu :D

Mustafa Şengezer
05-03-2010, 00:21
trabzonsporlu futbbolcu engin baytarda bu seçimlerden dolayı çıldırmış.
milli takıma seçilen adamlar ya 3-4 aydır oynamıyor ya da formsuz yinede kadroya çağrılıyorlar,işte bu haksızlık ve adam kayırma nedeniyle insan kendi içinde burukluk yaşıyor.zaten milli takımda bu kadro seçimlerden dolayı başarız oldu dedi...
şimdi kim engine sen yalan söylüyorsun diyebilirki....

Ekin Ozan
05-03-2010, 00:47
Ne kadar bizim oyuncularımız olmasa da Milli takım bir güzellik katıyor bise güzel yoldaşlar :) Ayrıca alayına inadın Necip Uysal :)