Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 emektar imzaladı.
Hakan Kirezci
10-03-2010, 23:38
Deli, Rüştü, Yusuf boş mukaveleyi imzaladı.
Toraman 3 yıllık sözleşme yeniledi.
Tebrikler. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan abileridir bu oyuncular. Çok iyi oldu.
Deniz Akkuş
10-03-2010, 23:44
hhelallll
Ufuk Biyik
10-03-2010, 23:50
Deli bak be aferin hepsine :D buda ikinci güzel haber buğün için.
Ufuk Biyik
10-03-2010, 23:53
Hakan abi kaynak nedir aceba?
Ali Salman
10-03-2010, 23:55
En çok İbo ya sevindim :D
Hakan Kirezci
10-03-2010, 23:56
Kaynak NTV Ufuk.
Sabri Aydoğdu
11-03-2010, 00:02
hayırlı olsun... diyerlerinden şüpemiz yoktu ne olur ne olmaz diye toramandan korkuyordum ama oda kalmış umarız futboluda bizde bırakır...
Ufuk Biyik
11-03-2010, 00:05
Kaynak NTV Ufuk.
Saol hakan abi.
Akin Akoglan
11-03-2010, 00:50
İbo 2 sene daha oynarım diyormuş :)
Semih Kocagöz
11-03-2010, 00:57
4 dah oynar iboooooooooooo
Ismail Hakki Demirel
11-03-2010, 08:04
İboyu anladım,
Boş mukaveleyi imzalar,
Rüştü ve Yusuf neyin etkisinde kaldılar acaba ?
Yusuf küçükken beşiktaşlıyım demişti, diğer anadolu futbolcularından farklı olarak yalan söylemedii belli oluyor sanırım.
Rüştü Peki!_yok_!
Toraman bu takımın Efsanelerinden olacaktır.
Helal olsun be size.
Apploud
Ufuk Biyik
11-03-2010, 13:14
Valla bence yusufla rüştü için gidicek bir takım kalmamıştır iso pazarlık şansları pek yoktu kanımca ama yinede tebrik etmek lazım.
Ali Savasan
11-03-2010, 15:43
İboyu anladım,
Boş mukaveleyi imzalar,
Rüştü ve Yusuf neyin etkisinde kaldılar acaba ?
Yusuf küçükken beşiktaşlıyım demişti, diğer anadolu futbolcularından farklı olarak yalan söylemedii belli oluyor sanırım.
Rüştü Peki!_yok_!
Toraman bu takımın Efsanelerinden olacaktır.
Helal olsun be size.
Apploud
Geçen gün bir topicte Rüştü ve Beşiktaşlı Duruşu diye bir tartışma olmuştu. Bence en güzel cevapta bu olmuş. fenerden galatasaraydan geldi diye bir insan insan değildir diyemeyiz. Bu durumda Rüştü gerçekten örnek bir davranış göstermiştir. Futbolculuğu yada kaleciliği ile ilgili yorum yapmak yersiz ancak bu davranış son derece Beşiktaşlı Duruşu bence.
Ayrıca hatırlatmak isterim hepimizin gönlünde oyunuyla taht kurmuş Sergen Yalçın İstanbulspor forması dahil giymediği forma kalmadı ama sonuçta Sergen Beşiktaşlı olduğu için bunları hiç konuşmadık.
İbrahim Üzülmez ve Yusuf Şimşek konusuna gelince Yusuf umarım çok fazla para almıyordur. Geçen sezondan çok daha kötü bir grafik çiziyor. Maçlarda varla yok arası gidip geliyor ayrıca Denizlispor güzelde bir teklif yapmıştı. Hayırlısı olsun diyelim geçelim.
İbrahim Toraman ile ilgili çıkan haberlerden sonraki gün imzalaması bence çok anlamlı olmuş. Mustafa Denizli gibi yapmadı muhabbetin kendi üstüne kurulmasına ve Beşiktaş isminin haber olarak önüne geçmesine izin vermedi. Hatta dün bir sitede okudum menejeri açıklama yapmış daha imza 2 haftayı bulur diye. Benim görüşüm haberleri gördü ve hiç bir yanlış anlaşılmaya izin vermemek için hemen imzayı attı.
Son söz; hepsine helal olsun. Hepsi bu takımın abisi niteliğinde insanlar. Yapılacak en büyük transferler yapılmış bence (özellikle yaşından da dolayı Toraman bir başka olmuş). Hadi bakalım şimdi futbol zamanı...
Mustafa Şengezer
11-03-2010, 16:25
hayırlı olsun... diyerlerinden şüpemiz yoktu ne olur ne olmaz diye toramandan korkuyordum ama oda kalmış umarız futboluda bizde bırakır...
tabi diğerleri için emindik(rüştü-yusuf)yolacakları başka takım bulamazlardı ki başka çareleri yoktu...
mesela rüştü fb de 750 alıyordu ve yedek kulübesine hapsolmuştu 8 aydır oynamıyordu.bize geldi 1500 almaya başladı ve keyfi istediği maçta oynuyordu istediği maçta sakatım diye oynamıyordu...
mesela yusuf 150-200 bin dolar alıyordu bize geldi 1milyon küsür almaya başladı...
mesela toraman,yuh sana...sen hangi yüzle 2 milyon talep edersin anlamam.ne yaptınki bu takım için.sen gerçek Beşitaşlısın 800 neyine yetmiyor.adamları zorla beşiktaşlı yaptık,flaş transfer bunlar geleceğin oyuncuları ayıp olmazmı az para verirsek...yanlıs_!
mesela Bobo mesela Tello,bir maç kötü oynasınlar idam...bobo gol atıyor tek kelime edilmiyor hatta gene eleştiriliyor..nobre 2,5 alıyor oynadığı oyun beş para etmez laf yok...helal...
Mustafa Şengezer
11-03-2010, 16:46
Ali, Sergen örneğini Verdiğin çok Iyi Olmuş...ben Toraman Gitseydi Yapacağınız Eleştirilerden Sonra Sergen örneğini Verecektim.bu Durumda Vermem Doğru Olmaz Mazallah Forum Beni Linç Eder Valla:)
Yusuf Beşiktaşlıymış Olayına Gelince Parayı Versin Gerekirse Siirt Jet-pa Lı Da Olur Emin Ol...rüştü Ise Beşiktaşlılık Duruşuna örnek Bir Davranış Sergilemiş Ve Bazılarına(bana) Cevap Vermiş Diyorsun.3yılda Aldığı Para 4,5milyon Dolar...toraman 6 Yılda 4,5 Milyon Dolar...toramanın Verdikleri Yeterde Artar Rüştü Içinse Fazla Yorum Yapmaya Gerek Yok.
Hem Sen De Merak Etme Nice Beşiktaşlı Güzel Insan Gördük.nice Beşiktaşlılık Duruşu Görseteren De Bir Sürü Beşiktaşlı Gördük...fenerli Rüştüden öğrenecek Değiliz.ha Sen Yok Illa Rüştü Diyorsan Sorun Yok....ben Rüştü Için Burada 3 Sayfa şey Yazarım. Ama Yorulmaya Değmez.nasıl Unutuyorsunuz Rüştünün çirkefliklerini Anlamak Zor...
Sabri Aydoğdu
11-03-2010, 18:22
kulüp politikamız yanlış saldım cayıra misali yönetiliyor.nihat 3,5 nobre2,5 alıyorsa toramanda 2 milyon istemesi normal en azından 34 macın 30 da oynuyor adam senin yazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum mustafa yanlışın içinden doğruyu ayırtıyorum. yoksa toramanada 800 yeter ama malesef durum böyle...
Sabri Aydoğdu
11-03-2010, 18:26
takımımızda gercek beşiktaş''lı oyucu olmasada olur. giydikleri formanın hakkını versinler ve bilincide olup öyle hareket etsinler yeter...
Metin Yalçınkaya
13-03-2010, 10:25
Sözleşme yenilemeleri iyi bir haber.Yine konu gereksiz yere başka yerlere çekilmeye çalışılıyor hiç gerek yok hayırlısı olsun demek yeterlidir...Nice şampiyonluk görecek imzalara....
Hakan Gültekin
13-03-2010, 23:01
hayırlı olsun beşiktaşımıza
Özgür Dünya
15-03-2010, 00:00
bir şeyi gözden kaçırıyormuyuz ne,yusuf rüştü ibo bu kadar tecrübeli(yaşlı) adamlar ile kim yola devam eder
o zaman seneyede büyk ihtimal mustafa denizli ile yola devam edilecek
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.