PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İmzacılar nerede

Özer Özçetin
21-03-2007, 15:27
Hatırlarsınız geçen aylarda fırtınalar kopuyordu,aziz levente imza toplatıyor,levent iştahla kapı kapı geziyordu,her gün yayın imzalar tamam hadi haluk genel kurula falan.
Önce haluk itiraz etti,imzalar sahte dedi,levent kanıtladım dedi,herneyse bir bardak suda fırtınalr koptu.
Ne olduysa tam bir aydır ses yok,ne toplatan ne toplayan ne imzalayan ne de hakkında imza toplanan.Sadece geçen hafta mosturoğlu yasak savar şekilde,imza atanlar sormasın diye genel kurul gerekli falan dedi,ilginçtir,fener medyası da sus pus oldu.
Hem de fener tribününde iki maçta akan kan,birbirlerini istanbulda bursada vurmalar,fenerin küfürlü tezahüratlarını es geçip Beşiktaşa ceza,gs ye bıçaktan ceza[kadıköyde atılan zaman aşımına uğradı galiba].Tam teşekküllü tezgah ,bilinen haluk tezgahları yine başladı,sanki 101.yılımızı tekrar yaşıyoruz,yaşatıyor haluk efendi.
Yoksa spor kamuoyunda günlerden söylenenler doğrumu,ligin finişi belli bursa ts,a.gücü ligd kalacak,fener şampiyon yapılacak karşılığında halukta koltuğunda kalacak.
Ha Beşiktaş nbuna ne der derseniz,zaten bizim boynumuz hep kıldan ince,hem de haluk aga akrabamız ya,ne yaparsa yapsın bir şey demeyiz ona....
Hey gidi koca Beşiktaşım hangi ellerdesin,o elleri destekleyenleri baş tacı yapıyorlar,tarihine ihanet edenleri köşe başlarına oturtuyorlar,önder diyorlar.
Bu tezgahlara dur diyemeyende,dur diyemeyeni destekleyende,geldiğimiz oyunları seyredenleri baştacı yapanlarda utansın,unutulmasın sorarlar birgün sorarlar....

Birkan Bürüngüz
21-03-2007, 15:34
yönetim bir kere daha strateji hatası yaparak beşiktaşı yanlış işlerin içine sürükledi. Oynanan oyunun bir parçası olmamak için direnirken oyunda ki en zararlı klüp yine beşiktaş olmuştur, olduranlar utansın (!)

Umut Şen
21-03-2007, 15:37
Kendi seyircisi tarafından bile tescillenmiş Levent'in yaptıkları bize sadece dumur olmak düşer şayet tribünlerde ağzımızı açarsak basıyolar cezayı bu aşama da yumruğunu vuracak bir kişi kalıyor geriye o da yönetim dicem ama yönetemeyen yönetim desek daha doğru olur onlar ancak futbolculara saygı sevgi edep erkan öğretmekle meşguller başka işleri yok ne de olsa federasyon deseniz onlara seçimlere daha var derler yani bu kadar ilgililer federasyonla ne diyelim şampiyon belli ikinci kim demek düşer bunun üstüne

Özer Özçetin
21-03-2007, 15:46
Ayrıca unuttum ilk yazıda galiba,fikstürdeki rezaleti gördünüzmü,hem pazartesi hem cuma maç,taraftar Ankarayı kuşatmasın istiyorlar,akabinde 5 gün içinde 2.maçı koyuyorlar.Artık yönetim ikaz edilmelidir.Yöönetimi bu konuda uyarmak,asla anarşi yaratmak camiayı bölmek değildir,aksine uyarmak tarihe ihanettir.

Serenat Tutaklı
21-03-2007, 15:51
Demirören kupa taşısın kapı kapı anca!

Gürhan Oğuz
21-03-2007, 15:53
yönetim lafı geçtimi tüylerim diken diken oluyor
adamların üstyünde ölü toprağı var kımıldamakta zorluk çekiyor
atın arka ayaklarıda üsküdara geçti sadece kuyruğu kaldı
bizimkiler hala takipteler,,,

yürrrrrü kim geçer sizi........!

Rasim Bektaş
21-03-2007, 16:03
3 sezondur posteki saydıran bu federasyon değil mi? Sırtımızda boza pişiren kim biz miyiz?

Hadi yönetim ütülmecesine varlığına şahadet ederim…

Üttürün, tüttürün purolarınızı… Kendi kendinize mastürbasyonlar yapın tek hakim benim dayatmalarıyla…

Bravo yanar-döner yönetim!

Şerefli Tarihimizin Sorumlu Emanetçileri… Ayrılında gelin bee kim tutar sizi!

Muhittin Saban
21-03-2007, 16:06
Özer abi,

Bırak onu Haluk Ulusoy'un 1,5 aydır esamesi okunmuyor medyada. Bu kadar sahipsiz bir futbol olayı herhalde başka bir ülkede yoktur. Chelsea- Totenham maçında seyirci saha giriyor ve İngiliz Futbol Federasyonu olaya hemen el koyuyor. Ankarada maçında ilk yarı sonrası sahaya "güçlü Ankaralı"lar !atlayarak bile bile polislerin kucağına düşüyorlar olaylar çıkıyor ama federasyondan çıt yok. Sanki bu maçlarda ki olaylar sulh mahkemelerinde görülen davalar gibi gün bekliyor. Hiç mi açıklama yapılmaz hiç mi kamuoyu önünde beklentilere cevap verilmez.

Levent'in topladığı imzalara gelince sanırım bakan Şahin'in görevlendirdiği müfettişler işin içinden çıkamadı ve konuyu netleştiremedi. Ya da Ulusoy'a "sen sus şimdilik sesini çıkarma tamam seçimler Haziranda olsun" mu dediler acaba.

Hatırlıyorum da Levet Kızıl iştahlı iştahlı elinde dosyalar ile federasyon binasına girerken sanırım bugünleri pek öngörmemişti. Sanırım şu an imza filan uğraşacak durumu kalmadı onun.

Bize gelince, hakikaten Haluk Ulusoy ile Demirören'in akrabalıklarını göz önüne alırsak mutlaka aile içinde bir şeyleri konuşuyorlar ve birbirlerine bazı telkinlerde bulunuyorlar. Ama benim anlayamadığım Ulusoy cezalarda ki adaletsizliği ailece yaptıkları ikili görüşmelerde Demirören'e nasıl açıklıyor ve Demirören'in rızasını nasıl elde ediyor acaba?. Hiç konuşulmamasına imkan yok mutlaka konuşuyorlar ve bir plan yapıyorlardır. Aralarında bir pazarlık söz konusu ise bunu öğrenemeyeceğimiz de bir gerçek!

.

Serdo Yeşil
21-03-2007, 16:22
İt iti ısırmaz diyorlar bu itler avlarındanda pay ediyorlar bir birlerine çıtalar avlıyor sırtlanlar yiyor

Cem Ozel
21-03-2007, 18:43
Demirören kupa taşısın kapı kapı anca!

bu olay yüzünden ağzımızı açamaz olduk.. cezaya laf edince "değilmiydi sizi başkan kupayı götürdü ulusoya " diyorlar..

tebrik ediyorum.. hipermetropide son nokta.. şimdi konuş konuşabilirsen sayın başkan

Erdem Can
21-03-2007, 20:33
Cemal AYDIN geçtiğimiz hafta içerisinde ''Ankaragücü'ne kimse ceza veremez'' diye bir açıklama yaptı. Açıklamayı okuduktan sonra bu maça ceza verilmezse hangi maça verilir diye düşünerek pek önemsemedim. Hem ceza gelmeyecekse neden tüm kamuoyuna bu olay bu şekilde bağıra bağıra söylensin diyede düşündüm. Bu düşünceler ve dün açıklanan cezalardan sonra komplo üzerine olan acabalı düşüncelerimden vazgectim. Acabası macabası yok, bu işler böyle dönüyor geçmiştede böyleydi hala böyle.
Başkana sitem etmek hakkımızdır. Desteklediğimiz Federasyon başkanı seçilmese tamam derim, Başkan ve Yönetim diş geçiremiyor bu federasyona, göz göre göre hakkımızı yiyorlar. Ama iş öyle değilki desteklediğimiz adam kendisini köstekleyen adamlara arka çıkıyor bize binbir oyun yapıyor. Başkanım bunun vebali sizindir.

Bu federasyon ve yönetimine 2003-2004 sezonu ve Galatasaray'ın rekor penaltılarla şampiyon olduğu dönemden soğuğumdur. Başkanımız destekledi dedik bazı şeyler değişir dahada kötüye gidiyoruz ağır ağır.

İstediğimiz ayrıcalık değil adam gibi herkese eşit ve adilce cezaları uygulayabilecek kimsenin etkisi altında kalmayacak kimsenin uşağı olmayacak bir federasyon istiyoruz.

Sayın Keçeci'de çok hoş bir çizgi çiziyor federasyonda. Hindi Baba tezahuratı yüzünden stadı terketmişti Sayın Keçeci. Alkmaar maçındaki heyecanı aklımdan çıkmıyor. Nasıl bir heyecan ki Aziz Yıldırım bile koltuğunda kıpırdamazken kendisi havalara ucuyor. Kadıköy'de malum karografinin ardından neden stadı terkedemedi. Stadda Beşiktaş'a küfürler edilirken neden stadı terkedemedi.
Aziz Yıldırım'ın yanına ve o tribünlere çok yakıştırdım kendisini mümkünse orada kalıcı olsun boğazın bu tarafına bile geçmesin.

Cihan Güngör
21-03-2007, 23:04
Affan şov devam ediyor.

Özer Özçetin
22-03-2007, 00:25
Cihan olay sadece Keçeciye indirgenecek kadar basit değil,benim düşüncem komplo teorisi falan değil ama bu sessizlik bir şekilde beni ürkütüyor,yine Beşiktaşın hakları gaspedilecek diye korkuyorum,Tezgah aynen 2004 ü anımsatıyor.Yani federasyondaki 1 kişinin işleri değil bu.Tüm kurullarıyla bir hareket var,fikstür değişikliği herşeyi anlatıyor.

Deniz Can
22-03-2007, 16:02
Ozer Abinin gayet hakli olarak dile getirmis oldugu Besiktasimizin haklarinin gasp edilecegine iliskin korkusu yersiz degil elbette ama gasp ettirmeyecek olan kim? Eger oyle bir durum soz konusu olmussa durumdan vazife cikmasi gerekir ki en basta da yonetim bu anlamda saglam bir tutarlilik gosterir.

Benim anlamadigim ve bir turlu kafamda oturtamadigim bir olay var; yonetimimizin destekledigi federasyon! Niye destekler bir yonetim federasyon baskanini!? Bugunku durumdan yola cikarak konusacak olursak bize faydasi dokunur diye herhalde, yoksa kara kas kara goz sevdasindan degildir.

Oysa burada olmasi gereken en onemli husus federasyonun tamami ile ozerk bir tuzel kisilige kavusmasi ve yine tamami ile tarafsiz olmasidir. Magduru gozeten, cezayi hak edene gecikmeksizin verebilen, siyasiler ile organik bir bagi bulunmayan, burokratlardan degil omurga yapisinin futbol insanlarindan olustugu futbolda gerekli organizasyonlari ve yatirimlari yapmakla yetinmeyip adaletinde tecelli buldugu bir yer. Oz ve isin dogrusu bunu istemektir. Bugun benim federasyonum demek yarin baskasinin federasyonundan adalet beklemek sacmaligi yaratir. Senin benim onun degil futbolun federasyonu.

Simdi bunu bu sayfalarda dillendirmek tabiki kolay, boyle olmasini istemek ve savunmakta oyle. Dogru olani savunmak icin yer ve zaman mefrumuna kendimizi hapsetmeyecegiz. Bu durum ulkenin geneline hakim olan havadan ayri tutularak ele alinip cozumlenebilecek birsey degil. Yozlasma ve kurumsal curume, mafyasal iliskiler bir baska kurumda ne ise burada da o. Bu nedenle Turkiye Futbol Federasyonu’ndan ahbap cavus iliskilerinden kendini arindirmadigi surece hak dagitmasini ve gozetmesini beklemek havanda su dokmektir.

Bugun Besiktas’a karsi gosterdigi tutumu ve uygulamalari ne kadar yeriyor isek yarin TFF nalinci keseri gibi bizden yana yontsa bile bana dokunmayan yilan bin yil yasasin demeyecegiz.

Gunun sonunda her ne olursa olsun Besiktaslilar olarak bizler her zaman dogrunun yaninda yer alacagiz. Bugun sumen altinda yasananlar elbet birgun gun isigina cikacaktir.

Madalyonun obur yuzunde ise yonetimin TFF uygulamalari konusundaki sessizligi ahbap cavus iliskileri ile aciklanamayacak kadar utanc verici bir durum almaktadir.

Yonetim Runje’ye atilan bicagin hesabini ne denli sormustur?!
Trabzon’daki meteor yagmuru icin elinde delil yetersizligi mi vardir?!
Ankara’da devlet erkani ile muharebeyi izlerken birinci sinif emniyet muduru olmakla ovunenlere hic mi vazife cikmamistir?!
Biz Bursasporlularin maca gelcegini haftalar oncesinden bildirmistik yetkililere demekle yetinmek yoneticilik midir? Peki ya sonrasi? Levent Kizil Besiktas’i bitirecegim demisti, ama bu gidisle gorunen o ki buna hizmet edercesine sessiz kalinmasi suca ortaklik etmektir.

Ozer abinin yazilarinda her zaman vurgulamis oldugu halkin takimi olabilmenin gerekliligi ile tabana yayilmis uyeligin fikri sorumlulugundan haraketle soyluyoruz; takipteyiz!

Butun bunlar icin diyebilirler ki; biz gerekli girisimleri yaptik!. Yapmis olabilirlerde kaldi ki fakat bu al gulum ver gulum iliskileri icerisinde dilekceden ibaret girisimleri bu saatten sonra Besiktaslilar’in yeterli gorecegini dusunmek saflik olur. Besiktas taraftarlarinin beklentisi alanen alinmis bir karsi tavirdir, boyleleri ile kolkola yurumek degil.

O yuzden -Besiktaslilik durusunu ogretecegiz- diyen bir yoneticinin oldugu yonetim kurulundan Besiktas ne hak yiyecek ne de hakkini yedirtecek diyerek siar olan Besiktaslilik durusu ile yeri gogu inletmesini istemek hakkimizdir. Bu ne hezeyan yaratma cagrisidir ne de numayis; bu sadece gorevlerini animsatmaktir.

Ertan Eylem
27-03-2007, 22:46
Bizim Muhterem Başkan(aziz demek olmaz sanırım)Haluk Abisine "abi biz şampiyon olalım kupayı da saffet emiceme kendi elceğizimle götüreyim" demiş Haluk ta "yooo yıldırım kupalar gelir geçer emme koltuklar bakidir" demiş valla ben de aşağı mahallenin çocukları nın yalancısıyım(hemide kadrolu yalancı)

Özer Özçetin
05-04-2007, 21:30
21 martta bu konuyu kaleme almıştım,öncelikle günaydın diyelim,hürriyet gazetesi daha yeni uyanmış,h.ulusoy ile aziz yıldırım hazirana kadar anlaştı demiş,ceza kuruluna haluk beyin özel selamı iletilmiş ve ceza rafa kaldırılmış.
Bu konuyu daha detaylı olarak aynı gün Birgün gazetesine göndermiştim,ne yazık ki bugüne kadar yayınlayamadılar ama hürriyet yayınlayınca sanırım bayağı hayıflanmışlardır.
Büyük medya devine günaydın demek düşüyor,bizimkilerde geçmiş olsun.20 gün önce haber yapabilselerdi,kirli ilişkiler gün yüzüne çıkacak ve fener bursa maçından ceza alacaktı,ah dostlar veya dost bildiklerim ah....

Alaattin Çam
05-04-2007, 22:54
önceleri yazıklar olsun derdim, şimdi kazıklar olsun diyorum...

Mızrağı çuvala sığdırdılar, gözümüzün önünde...

Ne deyim Özer abi

Rasim Bektaş
06-04-2007, 13:19
bu kadar öngörüye ne gerek var Özer baba yıpratma kendini yüzlerce başlık açtın, binlerce mesaj yazdın hala devam mı?

Bükemediğimiz bilek Şerefsiz, öpek mi bileği Özer baba ne dersin?

Gürhan Oğuz
06-04-2007, 13:27
dağ başını duman almış, aziz federasyano durmaz akar
mızrak çuvalda rahat, kılıç kalkan ekibide bursadan,

korkarlar yayınlaymazlar Özer hocam bvu işler böyle yürüyor medyada

Muhittin Saban
06-04-2007, 16:16
Aklıma geldide;

Habertürk kanalında Şeref tribünü programına yapılan müdahale yüzünden Habertürk'ten ayrılmak zorunda kalan Bjk kongre üyesi ve gazeteci Tuğrul Yenidoğan şu an nerede acaba bileniniz var mı?

Ben o günden beri herhangi bir medya kuruluşunda haberinin çıktığını görmedim. Ne tesadüf değil mi? Cihan Oskay bir iddia ile ortaya çıktı, adam şimdi meçhule giden yolcu misali yok ortada. Tuğrul Yenidoğan aynı olayın takibini üstlendi ama geri adım atmadı o da yok ortada..!

Bir tek, Cihan Oskay'ı ekrana çıkaran Serhat ortalıkta gözüküyor. Ama o da o olaydan sonra öyle bir tehdit yemişki sanki ekrandan yüzü "azarlanmış yaramaz çocuk misali" yansıyor..

Bilen var ise paylaşabilir mi Tuğrul Yenidoğan'ın akibetini?

Özer Özçetin
10-05-2007, 10:11
Federasyon seçimi yapılsın diyerek imza toplayan beyzadeler davadan vazgeçmiş.Herşey tama onlara göre,tek dertleri feneri yarışta rakipsiz bırakmaktı,Demoklasin kılıcı gibi sallandırdıkları mahkeme tehdidi,federasyonun diyeti ödemeyi kabulüyle kalktı.
İşte futbolumuzun halleri.