PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali Sami yen'de aşağı atılan Beşiktaş'lı mı?

Hakan Kirezci
15-03-2010, 22:59
Bu olay artık galaksilerden çıkıp direk ilgi alanımıza girer, o yüzden buraya aldım konuyu.

Bununla ilgili bilgisi olan ya da Kamil Özen isimli arkadaşı tanıyan var mıdır?

http://img717.imageshack.us/img717/5417/asy.jpg

Ali Sami Yen’de oynanan Galatasaray-Ankaragücü maç sonu yaşananlar geceye gölge düşürürken, Galatasaray’da büyük korkuya yol açtı. Sabri’nin taraftarlara üçlü çektirdiği sırada kapalı üst tribün bir anda karıştı. “Beşiktaş” diye bağırdığı ileri sürülen bir kişi, sarı-kırmızılılar tarafından yumruklandı.

Güvenlik olaya müdahale etmeye çalışırken, alkollü olduğu ileri sürülen şahıs 10 metre yüksekten yere çakıldı. Hastaneye kaldırılan ve isminin Kamil Özen olduğu öğrenilen taraftarın hayati tehlikeyi atlattığı, kafatasında ve kolunda kırık olduğu ifade edildi.

Galatasaray’ın olay nedeniyle saha kapatma cezası dahil, ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabileceği bildirilirken, Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel de, Okmeydanı Hastanesi’ne giderek, Özen’in durumuyla ilgili bilgi aldı.

Ali Savasan
15-03-2010, 23:13
Alkollü seyirci 90 dakika bitmesini beklemez bence 'Beşiktaş' demek için.

Ayrıca galibiyet alınan bir maçtan sonra bu kadar dayak olacağını falan sanmıyorum. Hani deli der geçerler.

Basının bir şişirmesi olabilir diye düşünüyorum ama yanlış varsa gereği yapılır :)

Ufuk Biyik
16-03-2010, 00:55
Ben pek inanmıyorum.

Vedat Benakay
16-03-2010, 12:43
DÜŞEN TARAFTAR G.SARAYLI ÇIKTI!..

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray ile Ankaragücü arasında oynanan karşılaşmada çıkan bir olay sırasında kapalı üst tribünden düşerek hastaneye kaldırılan Kamil Özen'in yoğun bakımdan çıktı. Tribünden düştükten sonra kafatasında iki çatlak, sol kolunda kırık ve gözünde ise morarma meydana gelen Özen, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Yoğun Bakım'dan çıkartılan ve Beyin Cerrahi Servisi'nde tedavisine devam edilen talihsiz taraftar polislere verdiği ifadede olayla ilgili bir şey hatırlamadığını söyledi.

MONTUNUN KURBANI OLDU
Kamil Özen'in ağabeyi Hamza Özen ise "Kardeşim Galatasaray fanatiğidir. Ankaragücü maçında üzerinde Beşiktaş takımının renklerinin bulunduğu siyah-beyaz bir mont vardı. Olay öncesi birisi 'Beşiktaş' diye bağırmış. Çıkan tartışmada yanlışlıkla kardeşimi tribünden atmış olabilirler" yorumu yaptı.

Ufuk Biyik
16-03-2010, 13:39
Bu tür olaylarda neden bir şekilde bizim adımız geçiyor merak ediyorum.

İrem Avşar
16-03-2010, 14:16
haah süper. adamın Beşiktaşlı olmadığı da ortaya çıktı.

düşünsenize kendi takımının taraftarları sizi aşağı atıyor, yoktan yere ?
bir daha o adam gelir mi o trübüne ?
yazıklar olsun, neyse adamın kafası çatlamış ama en azından anlamış oldu ; tuttuğu takımın ne kadar içleracısı olduğunu ...

Mustafa Şengezer
16-03-2010, 16:22
adamın montu Beşiktaşlı.boyunluğu fenerli kendisi g.saraylı...

Deniz Akkuş
16-03-2010, 18:09
http://www.haber1903.com/Haber-11089-iste-o-dehset-anlari-

Hakan Kirezci
16-03-2010, 18:50
Görüntülerdeki kişi ile stadyum girişinin kamera görüntüleri karşılaştırıldı. Bu kişinin kombine kart ile giriş yaptığı belirlendi ve kart bilgilerinden kimlik ve adresine ulaşıldı. Şüpheli Murtaza S. çalıştığı işyerinde gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulaması yapılan Murtaza S.’nin uyuşturucu madde ve hürriyet tahdit suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Murtaza S. ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Özen, bana küfür ederek Beşiktaş lehine tezahürat yapmaya başladı. Bu sırada kavga etmeye başladık. Ben onu itmedim. Galiba alkolün etkisiyle sendeleyerek düştü" dedi.

Kimin ne dediği belli değil anlaşılan.

Ufuk Biyik
17-03-2010, 14:05
Abilerinden biri ntvye konuşmuş düşen arkadaş galatasaraylı sürekli maçlara gidiyormuş. Ailesi sağlığına kavuştuğu zaman maçlara göndermeyecekmiş.

Ercan Caner
17-03-2010, 16:15
Valla Iki Cihan Biraraya Gelse Biz Ne Sarı Kırmızı Nede Sarı Lacivertin Bir Araya Geldiği Renkleri Giyeriz :d Herkes Kendi Renklerine Sahip çıksın ! çıksınki Sonu Böyle Olmasın !!!
Yaşım 38 Sarı Laci Yada Sarı Kırmızıyı Hayatımın Hiçbir Alanında Bir Araya Getirmedim ... Bu Arkadaşa Ders Olsun !!! Sadece Tuttuğu Takımın Renklerini Bir Araya Getirsin :)

Vedat Benakay
17-03-2010, 19:29
Valla Iki Cihan Biraraya Gelse Biz Ne Sarı Kırmızı Nede Sarı Lacivertin Bir Araya Geldiği Renkleri Giyeriz :d Herkes Kendi Renklerine Sahip çıksın ! çıksınki Sonu Böyle Olmasın !!!
Yaşım 38 Sarı Laci Yada Sarı Kırmızıyı Hayatımın Hiçbir Alanında Bir Araya Getirmedim ... Bu Arkadaşa Ders Olsun !!! Sadece Tuttuğu Takımın Renklerini Bir Araya Getirsin :)
cocuklarıma oyuncak alırken bıle bu uc rengın yan yana gelmemesıne baktım hep..

Baran Konak
17-03-2010, 20:43
Tribünün üstünde ne işi varmış onu anlamadım.
Bir de ben kapalıya gitsem şampiyon Fenerbahçe diye bağırsam ne yapılır bana? Bunu düşünmek lazım.

Can Topal
17-03-2010, 22:10
Samiyenden aşşağa Kasımpaşa.. Galatasaraylıymış , Beşiktaşlıymış falan filan.. Galatasaraylıymıs bu arada , ne giyersin siyah beyazı..

Hasan Can
17-03-2010, 22:22
Tribünün üstünde ne işi varmış onu anlamadım.
Bir de ben kapalıya gitsem şampiyon Fenerbahçe diye bağırsam ne yapılır bana? Bunu düşünmek lazım.
Bence burda asıl önemli olan federasyonun vereceği cezadır.Dediğin olduğu taktirde buna benzer bir tablo bizde de yaşanırdı ama federasyon ne karar verirdi bunu düşünmek lazım.Mesele elemanın BJK,GS,FB li olması değil son günlerin popüler terimi olan tribün terörüdür.En az bir maç saha kapama yada seyircisiz oynama gerekmez mi?.Maçtan sonra oldu diye mi? yada eleman zaten gs limiş kendi aralarında ki sorun bizi ilgilendirmezmi diye mi? üstünü örtecekler.Yoksa bi hafata sonra fb maçı var diye mi?

Akin Akoglan
17-03-2010, 22:37
Cihat Aktaş olayından sonra İnönü stadını ölüm stadı yapanları unutmadık merakla gs'ye verilecek cezayı bekliyorum

Ercan Caner
18-03-2010, 13:00
Cihat Aktaş olayından sonra İnönü stadını ölüm stadı yapanları unutmadık merakla gs'ye verilecek cezayı bekliyorum

doğrusu ceza meza vermezler ! aynı şey fb stadında olsada üstü örtülür hatta basında bile doğru dürüst yer almaz
cezalar ve kurallar sadece inönü stadında akıllarına gelir !!!
örnekmi ? herkesin bildiği gibi ... cihat aktaş olayı , samsun maçı vs

Akin Akoglan
18-03-2010, 14:02
F.bahçe-Everton hazırlık maçındada bir kişi öldürüldü yada yaralandı tam hatırlamıyorum F.bahçede 1 maç ceza almıştı Ercan Abi

En az bir maç ceza verilmesini bekliyorum

Ercan Caner
18-03-2010, 14:34
evet doğru ! boyalı basın nerdeyse üstünde durmamıştı ! ben bu meseleyi karakartal forumda Yemen Ekşioğlunun ÇARŞIyı eleştirmesi üzerine ... dile getirmiştim ...

Ali Savasan
18-03-2010, 15:34
Birde kadıköyde üstü örtülen silah sesi mi vardı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Akin Akoglan
18-03-2010, 22:30
3- GALATASARAY A.Ş.'nin, 14.03.2010 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ Turkcell Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 80.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, yayın yetki belgesi olmayan TV kuruluşunun stadyumda çekim yapmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle GALATASARAY A.Ş.'nin, toplam 185.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmistir.

Ercan Caner
18-03-2010, 23:05
eeee nerde kapatma cezası ?

Akin Akoglan
18-03-2010, 23:12
Adam ölmemiş abi ondan vermemişler

Ufuk Biyik
18-03-2010, 23:14
Adam ölmemiş abi ondan vermemişler

Kapatma cezası fener maçına geliyor veremezler yemez

Ercan Caner
18-03-2010, 23:25
Biz Olsak Hemen Kapatma Cezası Gelirdi !!! Türkiye Böyle Işte Siyasette Akp Futbolda Gs Fb. HEP AYNI OYUNLAR

Hakan Kirezci
20-03-2010, 11:24
Oradan da şöyle görünüyor bu hikaye.
G.Saray'lı bir yazar olayı şöyle yorumlamış;

"Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen bir sarhoş, maçın 82. dakikasında tuttuğu takım ile uzaktan yakından alakası olmayan bir maça geliyor. Bağıra çağıra Beşiktaşlı olduğunu söylüyor. Buna rağmen Galatasaray taraftarı yardımcı olup yukarı çıkartmak istiyorlar, onlara karşı koyunca da hırpalanıyor ve kaçmak için kendini aşağıya atıyor... Meselenin tamamı bundan ibaret."

Karagözlü Türkiye'm...

Ufuk Biyik
20-03-2010, 11:45
Oradan da şöyle görünüyor bu hikaye.
G.Saray'lı bir yazar olayı şöyle yorumlamış;

"Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen bir sarhoş, maçın 82. dakikasında tuttuğu takım ile uzaktan yakından alakası olmayan bir maça geliyor. Bağıra çağıra Beşiktaşlı olduğunu söylüyor. Buna rağmen Galatasaray taraftarı yardımcı olup yukarı çıkartmak istiyorlar, onlara karşı koyunca da hırpalanıyor ve kaçmak için kendini aşağıya atıyor... Meselenin tamamı bundan ibaret."

Karagözlü Türkiye'm...

Bu yazıyı yazan tam bir şeref yoksunu ulan düşen arkadaşın 2 abisi çıktı açıkladı galatasaraylı diye. Töbe Töbe

Baki Yalçın
20-03-2010, 11:47
Bu yazıyı yazan tam bir şeref yoksunu ulan düşen arkadaşın 2 abisi çıktı açıkladı galatasaraylı diye. Töbe Töbe

O yazarın 7 ceddini saygıyla anıyorum. PFDK nın maskesi düşmüştür.

Hakan Kirezci
20-03-2010, 11:58
Yav o değil de şurası çok güzel;
"Galatasaray taraftarı yardımcı olup yukarı çıkartmak istiyorlar, onlara karşı koyunca da hırpalanıyor ve kaçmak için kendini aşağıya atıyor... ":)

Ufuk Biyik
20-03-2010, 12:00
Yav o değil de şurası çok güzel;
"Galatasaray taraftarı yardımcı olup yukarı çıkartmak istiyorlar, onlara karşı koyunca da hırpalanıyor ve kaçmak için kendini aşağıya atıyor... ":)

Abi şu yazar kimmiş merak ettim :) bir ismini bahşetsen ben onun mailini felan bulurum sanırım :D

Hakan Kirezci
20-03-2010, 12:20
http://www.internetspor.com/fenerlilerin-besiktas-aski-depresti-writer1225.html
Buradan oku Ufuk.

Ufuk Biyik
20-03-2010, 12:28
http://www.internetspor.com/fenerlilerin-besiktas-aski-depresti-writer1225.html
Buradan oku Ufuk.

Saol hakan abi !_gel_!