PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pazartesiden cumaya

Mustafa Dermanlı
16-03-2010, 00:37
bu akşam deplasmanda oynadığımız denizli maçı sonrası ilk maçımız kasımpaşa ile 19 mart cuma günü oynanacak.

yani bizim futbolcular bu geceyarısı istanbul'a gelecekler. muhtemelen yarın pestil halde olacaklarından antrenman yapsalar bile verimsiz olacak. geriye kalıyor çarşamba ve perşembe...

peki şampiyonluğa giden bir takımın son iki maçını hafta içi oynamasının mantığı nedir? hem de türkiye kupası, avrupa kupası, ulusal maçlar gibi bir yoğunluğun olmadığı bir dönemde 4 güne sıkıştırmanın (pazartesi denizli, cuma kasımpaşa) alemi nedir? bir de ankaraspor'un ligden düşürülmesi nedeniyle rakiplerin dinlenmesini düşünürsek afedersiniz "çüş" dedirtecek bir uygulama değil midir?

bizim elimiz armut mu topluyordur? federasyona en azından bir eposta atmamız gerekmez midir?

Murat Aru
16-03-2010, 00:42
Bu konuda Denizli'de Denizlispor maçından sonra açıklama yaptı.

Herkes bu konudan muzdarib ama sesini duyuracak olan hakkımızı arıyacak olan yönetim ne yapıyor orasını bilmiyorum. Belki onlarda bu konuda fedarasyona " Ne oluyor kardeşim?" demişlerdir.

Hakan Kirezci
16-03-2010, 00:43
Bursa'da aynı durumdan şikayetçi. İlginç bir durum oluşmaya başladı.

Ufuk Biyik
16-03-2010, 00:44
Bu konuda Denizli'de Denizlispor maçından sonra açıklama yaptı.

Herkes bu konudan muzdarib ama sesini duyuracak olan hakkımızı arıyacak olan yönetim ne yapıyor orasını bilmiyorum. Belki onlarda bu konuda fedarasyona " Ne oluyor kardeşim?" demişlerdir.

Sıcağı sıcağına oynasınlar tüm "bizans oyunlarına" inat umuyorum ki yine kupayı kaldıracağız.

Gokhan Coskunsever
16-03-2010, 17:32
2 hafta önce gs, maçını pzts oynadı fakat bu haftaki maçını yani 2 gün önce pazar günü oynadı gs maçını a.gücü ile.
bu ne biçim bir eşitsizlik? eğer sen her pzts oynayanı bir hafta sonra cuma günü oynatıyorsan, gs niye pazar oynadı bu hafta?
şampiyonluk mücadelesi veren bütün takımların eşit şartlar altında oynaması lazım. bunlar hep yayıncı kuruluşun bütün maçları yayınlamak istemesinden doğuyor fakat hesabı bir veya birkaç takım ödemek zorunda kalıyor.

Ali Savasan
16-03-2010, 18:53
Acaba sadece federasyon mu? Lick tv'nin de işi olmasın bu işte ;)

Sabri Aydoğdu
16-03-2010, 19:48
bizim için bozuk düzenede koy kartal''ım

Murat Orun
16-03-2010, 20:18
pazartesi oynayıpta cuma günü maç yapan kaç takım vardır bizden başka ?

hafta içi olması sebebiyle işyerinden izin almak ayrı sorun anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek ayrı sorun.

beşiktaş kazansında biz göremesekte olur.

Akin Akoglan
16-03-2010, 20:48
Önümüzdeki haftada Bursa aynı duruma düşecek bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin.

Lig tv'nin Bursa'nın potaya girmesiyle daha fazla maç yayınlama arzusu yüzünden ilk bizi feda ediyorlar;niye Beşiktaş'ın ensesine vur ekmeğini al gözlerine kestirmişler.Geçen yılda sürekli cuma oynatıp akılları sıra 2.sınıf takım muammelesi uyguladılar akılları sıra prime time saatini gs'ye fb'ye vererek

Metin Yalçınkaya
16-03-2010, 21:56
Bu oyunları bozacağız....Şampiyon yola çıktı geliyor...