Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'lı olmak yada olmak
Cem Ozel
16-03-2010, 08:31
Hakemin aut dediği karara, dürüstlük ile topa temas ettiğini ve korner olması gerektiğini bildiren Rüştü'ye tebrikler sunarım. Umarım yok yere yerlerde yatan futbolculara, temas olmadan bile kendini yerlere atıp kıvrananlara hatta taçlarda bile çirkeflik yapanları, azda olsa düşünmeye iter bu davranış.
Deniz Akkuş
16-03-2010, 12:27
hiç sanmam hemde hiçç
İrem Avşar
16-03-2010, 13:02
30 senedir hemen her gece rüyamda Süper Lig’de futbol oynadığımı görürüm. Eğer rüyalarım 1 günlüğüne gerçek olsa ve bir seferliğine yeşil çime çıkma şansı bulsaydım; sizi temin ederim, Hagi gibi bir frikik, Rıdvan gibi bir çalım atmanın değil, Rüştü gibi topun kornere çıktığını itiraf etmenin gururunu yaşamak isterdim. İyi ki varsın Rüştü
Uğur Meleke.
Ali Savasan
16-03-2010, 13:17
Beşiktaş'lı Duruşu.
Can Topal
16-03-2010, 13:23
Beşiktaş'lı Duruşu.
Beşiktaşlı mı olmuş Rüştü ? :)
Ufuk Biyik
16-03-2010, 13:26
30 senedir hemen her gece rüyamda Süper Lig’de futbol oynadığımı görürüm. Eğer rüyalarım 1 günlüğüne gerçek olsa ve bir seferliğine yeşil çime çıkma şansı bulsaydım; sizi temin ederim, Hagi gibi bir frikik, Rıdvan gibi bir çalım atmanın değil, Rüştü gibi topun kornere çıktığını itiraf etmenin gururunu yaşamak isterdim. İyi ki varsın Rüştü
Uğur Meleke.
Kendi açımdan başka söze gerek yok.
Mustafa Şengezer
16-03-2010, 16:24
Aslanım rüştü.....
Ali Savasan
16-03-2010, 16:52
Beşiktaşlı mı olmuş Rüştü ? :)
Cümleyi iyi okusan be Can.
Hakan Kirezci
16-03-2010, 19:29
Kinaye yapmayın siz evlatlar, vallaha da yapmayın billaha da yapmayın.
Dosdoğru deyin laflarınızı.
Ali Savasan
16-03-2010, 20:21
Abi kinaye var mı cümlede? Lütfen söyle. Kırmak kızdırmak tartışma yaratmak değil amaç ancak nedense Rüştü,Nobre vb futbolcuların hakkında sürekli bir ön yargımız varken adam gibi adamlık bir hareket yapıyor. Bir Beşiktaş futbolcusuna yakışan bu değil midir? Gönlündeki renk isterse mosmor olsun. Adam gibi adam olsun. Biz sadece hakkını isteyen hakkından fazlasına göz yummayan insanlar değil miyiz? Siyaha beyaza bağlılığımız bundan değil mi?
Yok abi kinaye falan gerçekten çok açık yazdım. Ancak sürekli ön yargı hoşuma gitmiyor.Kardeşlerimin böyle düşünmemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Birçok ortak paydamız varken sürekli sen doğru o doğru bu doğru noktasına sürükleniyoruz. Oradada bir sürü konu telef olup gidiyor(hele bağnazca yapılan tartışmalar inanılmaz çıkmazlara giriyor).
Sadece şu at gözlükleriyle bakmaktan vazgeçsek çok iyi olacak diyorum.
Hakan Kirezci
16-03-2010, 20:26
Ali, beni bir tek sen anladın ama sen de yanlış anladın.:)
Abicim, senin dediklerine harfiyen katılmaktayım, orada bir sorunumuz yok.
Eğer ki yanlış anlamadıysam "Rüştü Beşiktaş'lı mı olmuş" diyen Can bu cümlesiyle kinaye yapmış ve lafı da bizim Mustafa Şengezer'e yapmış diye algıladım; hani o pek kızıyor ya Rüştü'ye...
Ha, kinaye yok da Can'da öyle düşünüyorsa o zaman rahatsızlık bende demektir.
Ali Savasan
16-03-2010, 20:38
Seni yanlış anlamadım sanırım Can'ı birimiz yanlış anladık abi :)
Akin Akoglan
16-03-2010, 20:43
Rüştü'nün tavrının alkışlanası olduğunu kabul ediyor ancak kararın hayatiyeti düşünüldüğünde daha hayati bir karar olması halinde aynı tavırda bulunacağını zannetmiyorum bundan ötürüde Rüştü'nün bu davranışının çok abartıldığını düşünüyorum yarın öbürgün aynı pozisyonda farklı bir oyuncumuz suskun kalırsa mahcup olacak olan Beşiktaş dolayısıyle bizler olacağız
Vedat Benakay
17-03-2010, 19:31
o anda dusundum ya hakem rustuye ınanıp korner verse ve korner gol olsaydı....
Ali Savasan
17-03-2010, 19:39
Bir gram üzülmezdim Vedat abi.
Metin Yalçınkaya
17-03-2010, 22:00
Rüştü doğru olanı yapmıştır.Ancak bir diğer nokta orada hakem kararını değiştirmiş olsa idi bir çok şey zedelenmiş olurdu ki bu da türk futbolu açısından kötü örnek emsali olurdu.Nedeni 1.si hakem verdiği kararı değiştirse idi kendine olan güveni fazlası ile zedelemiş olacaktı.(kararı her ne kadar yanlış olsa da)2.si oyuncuların her pozisyonda hakemi yanıltmaya yönelik hareketlerine rastlamak gibi bir sonuç ortaya çıkacaktı.(herkes Rüştü gibi doğru söylemeyecektir.)
Metin Yalçınkaya
17-03-2010, 22:04
Vedat abi o düşündüğün şeyi gs. yapıyor.Göz göre göre aut'a giden topu korner kararı çıkartıp akabinde bize gol attıkları için hemen o maç aklıma geldi.:(
Hakan Kirezci
17-03-2010, 22:17
Bu sadece bir top oyunu.
Diğeri ise kimlik beyanıdır.
Top oyununu kazanıp kaybetmekle kimliğini doğru beyan etmek arasında bir seçim yapmak gibi bir durumdan sözediyoruz.
-Hakem Bey top elime çarparak gol oldu
-Teşekkür ederim Şeref Bey
Türü bir diyalog tarih bilimine mal olmuştur,
Maç sonuçları ise istatistik bilimine.
Emre Demirbag
18-03-2010, 01:11
Şerefsiz şampiyonluklara satılmış maçlara inat şerefimizle gol yemiş olurduk..
Can Topal
18-03-2010, 02:07
Ali, beni bir tek sen anladın ama sen de yanlış anladın.:)
Abicim, senin dediklerine harfiyen katılmaktayım, orada bir sorunumuz yok.
Eğer ki yanlış anlamadıysam "Rüştü Beşiktaş'lı mı olmuş" diyen Can bu cümlesiyle kinaye yapmış ve lafı da bizim Mustafa Şengezer'e yapmış diye algıladım; hani o pek kızıyor ya Rüştü'ye...
Ha, kinaye yok da Can'da öyle düşünüyorsa o zaman rahatsızlık bende demektir.
Yanlış anlamışsın be abi :)
Hakan Kirezci
18-03-2010, 08:13
O zaman yürü Ali...:)
Ali Savasan
18-03-2010, 08:45
Ben diyeceğimi dedim abi :)
Mustafa Şengezer
27-03-2010, 02:12
geçen gün bir gazetede beşiktaş formasıyla poz veren birini gördüm.bir baktım cem papila.şöylede bir açıklama yapmış;bütün beşiktaşlılar beni katil ilan ettiler halbuki ben beşiktaş aşığıyım.aşkla işide karıştırmam....burdan bir çift lafım olacak utanmadan nasıl beşiktaş aşığıyım diyor anlamıyorum. Beşiktaşlılık Beşiktaş üzerinden prim yapmakmıdır ya da gündemden düşünce tekrar beşiktaşı kullanıp piyasaya kendini pazarlamakmıdır...papila Beşiktaş lafı ağzından hiç düşmüyor,bari bir daha o kutsal formayı eline alıp kirletme...
aslında bir kaç şey daha söylemek isterdim ama neyse siz benim neler söylemek istediğimi tahmin etmişsinizdir...saygılar
Vedat Benakay
27-03-2010, 13:08
geçen gün bir gazetede beşiktaş formasıyla poz veren birini gördüm.bir baktım cem papila.şöylede bir açıklama yapmış;bütün beşiktaşlılar beni katil ilan ettiler halbuki ben beşiktaş aşığıyım.aşkla işide karıştırmam....burdan bir çift lafım olacak utanmadan nasıl beşiktaş aşığıyım diyor anlamıyorum. Beşiktaşlılık Beşiktaş üzerinden prim yapmakmıdır ya da gündemden düşünce tekrar beşiktaşı kullanıp piyasaya kendini pazarlamakmıdır...papila Beşiktaş lafı ağzından hiç düşmüyor,bari bir daha o kutsal formayı eline alıp kirletme...
aslında bir kaç şey daha söylemek isterdim ama neyse siz benim neler söylemek istediğimi tahmin etmişsinizdir...saygılar
cem papıla sen Besıktaslıysan ben hemen kendımı sorgulamaya basalayacagım...
Ufuk Biyik
27-03-2010, 13:25
cem papıla sen Besıktaslıysan ben hemen kendımı sorgulamaya basalayacagım...
Cem Papila Beşiktaşlı bir aileden geliyor. Ankarada yaşadığı için çankaya dolaylarında kendisini tanıyan bir kaç tanıdığım var.
Hatta bir gün sosyete pazarında tezgahları olan abiler malum maçtan sonra papilanın üstüne yürümüşler :D :D
Cem Ozel
22-04-2010, 08:23
http://www.gazetevan.com/images_up/781-bilica.jpg
Aradaki farkı ortaya koyuyor.
Tuncer Döğer
22-04-2010, 08:45
heryerinden öpüyorum rüştü :)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.