PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'a iki kötü haber!

Safak Batman
28-03-2010, 14:43
Beşiktaş, 3 puanı alırken 2 fire birden verdi. Dün akşam oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Ferrari ve Nihat'ın bugün çekilen MR'ları sonucu durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.
Siyah-Beyazlı iki oyuncunun da sağ kasık adelesinde yırtık tespit edildiği ve 4'er hafta sahalardan uzak kalacakları belirtildi.
Tabata'nın ardından Nihat ve Ferrari'nin de sakatlanması Beşiktaş teknik heyetini zor durumda bırakacak.
Ayrıca; yine dün akşamki maçta sakatlık geçiren Tello ve Rüştü'nün çekilen MR'ları sonucu ciddi bir durumlarının olmadığı, Ankaragücü karşısında forma giyebilecekleri kaydedildi.

28.03.2010
Kaynak : DHA

Osman Üner
28-03-2010, 14:50
Şunu söylemem gerek;Ferrari'nin oyundan çıkmasıyla onun yerine geçen İ.Toraman onu aratmadığı gibi daha da güven verdi bana.Eskişehir nerdeyse pozisyona bile giremedi Torama'nın stopere geçmesinden sonra.İ.Toraman'ın bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha anlamak gerek.Görev verilen her yerde en iyisini yapmaya çalışıyor ve sonuna kadar mücadele ediyor.

Metin Yalçınkaya
28-03-2010, 18:03
Sakatlıkların son haftalara denk gelmesi moral bozucu.Umarım bu zamanı en iyi şekilde atlatırız.Tam ihtiyaç olacak zaman da Tabata sakatlandı,sonrasında Ferrari.Kötü bir haber :(

Ufuk Biyik
28-03-2010, 18:24
Şanssızlık başladı sanki :( ikisinede geçmiş olsun tez zamanda dönsünler kadroya ki yedek kulübesinin zengin olması lazım.

Mustafa Şengezer
28-03-2010, 19:10
hadi ya bu haber olmadı işte...

Umit Bayezit
28-03-2010, 19:35
kalan sağlar bizimdir...

Onur Cihan
28-03-2010, 21:27
Sivok kalsında.

Mustafa Şengezer
28-03-2010, 22:11
Sivok kalsında.

sivok fener maçında gol atıp formayı öpecek benden söylemesi...:)

İrem Avşar
28-03-2010, 22:19
allahıma nazar değdi Ferrariye... of of... çok geçmiş olsun .. :(

Emre Demirbag
28-03-2010, 22:54
Ferrari bna inanılmaz güven veriyo bu cok kötü oldu umarım denizli Ferrari'nin yerine Toroman'ı koyar . İ.kaş beni korkutuyor..

Onur Cihan
28-03-2010, 23:37
sivok fener maçında gol atıp formayı öpecek benden söylemesi...:)

Sivok fener maçında gol atsın ben onun heryerini öpücem

Baran Konak
28-03-2010, 23:57
Sivok kalsında.

vallaha ya benim adamım Sivok.

Akin Akoglan
29-03-2010, 14:16
Dün gece duydum bu haberi.Büyük kayıp bence tam form tutmuş Nihat alışkanlık olmuş Ferrari-Sivok bozulacak.Kaş ve İnceman takıma adapte olmak zorunda.Kalanlarla savaşa devam

Hakan Kirezci
29-03-2010, 19:40
Valla Ferrari zaten aks kırmış gibi görünüyordu. Gece çok dolanıyormuş yakışıklı. Servise girmesi daha iyi sanki.

Vedat Cengiz
29-03-2010, 19:49
Oyle iki kotu haberle canimizi kimse sikamaz, Sampiyon biziz :)

Ugur Yılgın
11-04-2010, 23:51
son dakika mert nobre nin eli kırılmış sezonu kapatmış.ekram dağ 3 hafta yok büyük ihtimali.ibrahim toraman da fener derbisinde takımda yerini alamayacak.

Ugur Yılgın
11-04-2010, 23:56
OOF YA koca takımda kondisyoner yok koca takım revire döndü çok acami hatalar bunlar nasıl olur anlamıyorum.bütün oyuncularda adeleye baglı sorunlar.

Sabri Aydoğdu
11-04-2010, 23:59
bu saatten sonra tello nihat nobre ve ferrari''ye ihtiyacımız yok. en önemli dönemde takımı yalnız bıraktılar. kendilerine bakmıyorlar. ibrahim üzülmez 36 yaşında sonuna kadar mücadele ediyor.

Mustafa Şengezer
12-04-2010, 01:11
bu saatten sonra tello nihat nobre ve ferrari''ye ihtiyacımız yok. en önemli dönemde takımı yalnız bıraktılar. kendilerine bakmıyorlar. ibrahim üzülmez 36 yaşında sonuna kadar mücadele ediyor.

sabri abi kendine bakıp bakmamakla alakalı değilki bu sakatlıklar.....6-8 hafta önce takım tam kadro çalışıyordu sağolsun büyük mustafa denizli gene kendi egosunu tatmin etmek için stefanoyu gönderdi..takımda doğal olarak kuvvet bakımından çöktü...malum denizli bu takımı iyi çalıştırmıyor diye isyan eden futbolcularımız bile vardı...

Sabri Aydoğdu
12-04-2010, 19:52
sabri abi kendine bakıp bakmamakla alakalı değilki bu sakatlıklar.....6-8 hafta önce takım tam kadro çalışıyordu sağolsun büyük mustafa denizli gene kendi egosunu tatmin etmek için stefanoyu gönderdi..takımda doğal olarak kuvvet bakımından çöktü...malum denizli bu takımı iyi çalıştırmıyor diye isyan eden futbolcularımız bile vardı...

anlamdığımız madem kondisyoneri yolluyorsun o zaman yerine bir başkasını getir. yönetim desen yok hoca kendi dalgasında bizde şampiyonluk bekliyoruz. gerci yönetimden bişey beklemiyorum kendi stadına taraftar ve pankart yasağı getiren bir zihniyetten ne beklenir...