Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüştü den inanılmaz Fedakarlık
Tolga Karpuz
30-03-2010, 13:42
Yıllık 1.5 milyon Euro alacağının 1.5 milyon TL’ye çevrilmesine “Evet” diyen tecrübeli kaleciye yönetici Serdal Adalı “Rüştü sorun yok değil mi?” diye sordu. Rüştü ise “Tek bir şartım var o da Necip’in şartlarının düzeltilmesi” dedi. Adalı çok duygulandı ve garanti verdi!
GERÇEK BEŞİKTAŞLI
Helal olsun Rüştü sana... Türk futbolunun tartışmasız 1 numarası olan tecrübeli kaleci öyle bir olaya imza attı ki ödül alacak türden... Eskişehir maçı sonrası taraftarın Beşiktaşlı olarak bağrına bastığı Rüştü, sözleşme uzatmaya “Evet” derken perde arkasındaki bir olay tek kelime ile “Bravo” dedirtti. İşte filmlere konu olabilecek o olay...
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, sezon sonu mukavelesi bitecek Rüştü’ye “Sorun yok değil mi? Yıllık 1.5 milyon TL’ye anlaştık” der. Yıllık 1.5 milyon Euro alan Rüştü bu öneri karşısında Adalı’ya “Tamam Serdal Ağabey de, tek bir şartım kaldı” cevabını verir. Adalı hem şaşırır hem de merak içinde tecrübeli kaleciye şartını sorar ve Rüştü’den şu cevap gelir: “Ağabey ben Euro’dan TL’ye geçtim ve tek yılda kazanacağım parayı 2 yıla çektim. Bundan da şikayetçi değilim. İmza için şartım takımda aylık 3 bin TL’ye oynayan Necip’in şartlarının düzeltilmesi ve ona iyi bir gelecek için zemin hazırlanması. Bunun sözünü verin ben de şimdi imzayı atayım.” Rüştü’nün böyle bir istekte bulunması üzerine Adalı, Rüştü’ye sarılıp “Tamam aslanım. Senin böyle konuşman yeter bize. Söz veriyorum Necip hak ettiğine kavuşacak. Senin bu hareketinle bir daha nasıl bir insan olduğunu anladım” der ve ağlamamak için kendini zor tutar.
Tolga Karpuz
30-03-2010, 13:43
Doğruysa benzersiz bir olay gerçekten.İnanılacak gibi değil.
Mert Kavak
30-03-2010, 13:44
helal olsun...
Baki Yalçın
30-03-2010, 13:49
helal olsun...
Al benden de o kadar Apploud
Ufuk Biyik
30-03-2010, 14:06
Al benden de o kadar Apploud
Rüştü gözylerimizi nemlendirmeye devam ediyor. bu_! bu_! Apploud Apploud
Muhsin Ogretme
30-03-2010, 14:14
Tebrikler Rustu.
Mustafa Şengezer
30-03-2010, 14:32
3 yılda aldıkları yeter zaten..hiç almasa da olur...fenerde kalsaydı bizde 3 yılda aldığı parayı orda 6 yılda alacaktı...bravo rüştü...
Ufuk Biyik
30-03-2010, 14:35
3 yılda aldıkları yeter zaten..hiç almasa da olur...fenerde kalsaydı bizde 3 yılda aldığı parayı orda 6 yılda alacaktı...bravo rüştü...
Hiç şaşırtmıyorsun beni mustafa ;)
Baki Yalçın
30-03-2010, 14:39
Hiç şaşırtmıyorsun beni mustafa ;)
Hakikaten çok kararlısın Mustafa :)
Mustafa Şengezer
30-03-2010, 14:41
kısmet:)
Demir Han
30-03-2010, 16:06
İnanılmaz olan kendisine verilen o para :) Ben de inanamadım doğrusu iyice veteranlar topluluğuna gidiyoruz
Demir Han
30-03-2010, 16:07
Necip konusunda ise tavrını takdirle karşılıyorum
Mert Kavak
30-03-2010, 16:10
mustafa :D!_music_! bu_!
Berk Gökmen
30-03-2010, 16:59
Adamsın Rüştü ...
Sabri Aydoğdu
30-03-2010, 18:00
keşke nobre ve nihat''ta cok fazla alıyor onlarıda biraz aşağı cekin deseydi.
Hakan Kirezci
30-03-2010, 18:19
Beşiktaş'lı ya da Fenerli ne farkeder... Rüştü örnek bir sporcu ve doğal bir kaptandır. Çok alıyor, az alıyor onu verenler takdir etsin ama böyle bir sporcu ahlakını kaç paraya satın alıp da adam olmayanın neresinden tıkarsınız içine...
Bu olaydan asıl kazanç şudur. Necip müthiş bir topçu olacak, o kesin. Ama müthiş bir sporcu olabilecek mi? İşte onun tohumu atılmıştır ki ben bir konuşmasına şahit oldum bu çocuk tahminlerin ötesinde bir sporcu karakterine sahip. Kazanç kısmı ise, bu hareketle düzeltilen koşulları belki Necip'e 3-5 bin lira daha fazla kazandıracak ama bu durum asıl onu Beşiktaş'a çok daha sağlam bağlayacaktır. Bu da Rüştü'nün bir hediyesi olsun.
Teşekkürler kaptan...
Ata Önder Atabay
30-03-2010, 21:30
rüştü kendine yakışanı yapmış hiç şaşırmadım
Safak Batman
30-03-2010, 22:36
hangi takımlı olduğu kısmı hikaye bu saatten sonra.
formanın hakkını veriyor.hem sahada yaptıklarıyla,hem de örnek davranışlarıyla..
Gokhan Coskunsever
31-03-2010, 01:09
niye illa bi çapanoğlu bulunmaya çalışılır veya niye her iyiliğin içinde bir kötülük kırıntısı bulunmaya çalışılır, anlamak çok güç gerçekten.
adam, bu memlekette şu ana kadar hiçbir topçudan duymadığımız, görmediğimiz çok onurlu bir harekete imzasını atmış. hem alçak gönüllü bir şekilde kendisine verilen paraya büyük bir naiflikle razı olmuş (eski ücretinden daha az alıyor diye böyle diyorum yoksa ücret olarak tabii ki hiçbirimizin kazanamayacağı paralar, topçuluk piyasasına göre konuşuyoruz) hem de genç bir kardeşinin geleceğine yönelik çok erdemli bir hareket yapmış. daha neyi kurcalıyoruz?
rüştü Beşiktaşlı gibi davranmıştır, gerisi yalan.
Vedat Benakay
31-03-2010, 11:18
mustafa kardes buraya ayrı bır renk katıyorsun sende olmasan muhalefett olacak kımse yok burada.devam mustafa devam
Umit Bayezit
31-03-2010, 11:18
kaptan...
Fatih Alper Ozen
31-03-2010, 15:48
Hatalı goller yer,beğeniriz beğenmeyiz ama kendisi gelmiş geçmiş en iyi Türk kalecilerinden.Hem dünya 3.sü olan Milli takımımızda hem de Avrupa 4.sü olan kadroda yer aldı.Tüm bunlar bir kenara efendi kişiliğiyle Beşiktaşımız'a yakışan ve her zaman bizde oynamasından gurur duyduğum şahsiyet.Apploud
Murat Aru
31-03-2010, 16:08
Rüştü'ye teşekkürler.
Mustafa da heyacan katıyor foruma :)
Birilerinin sürekli itirazı olmalı ama bu itiraz "Baykal Mualefeti" gibide olmamalı hani :) Mustafa bu ayarı nasıl tutturuyor anlamadım ama bazen "Baykal Mualefeti" yapıyor gibi geliyor bana.
Bu başlıkta ki ifadeleri bunun dışında tabi.
Genel anlamıyla "mualif" olma ve karşı olma konusunda başarılı diyebilirim :)
Ali Savasan
01-04-2010, 19:46
Beşiktaş'lı ya da Fenerli ne farkeder... Rüştü örnek bir sporcu ve doğal bir kaptandır. Çok alıyor, az alıyor onu verenler takdir etsin ama böyle bir sporcu ahlakını kaç paraya satın alıp da adam olmayanın neresinden tıkarsınız içine...
Bu olaydan asıl kazanç şudur. Necip müthiş bir topçu olacak, o kesin. Ama müthiş bir sporcu olabilecek mi? İşte onun tohumu atılmıştır ki ben bir konuşmasına şahit oldum bu çocuk tahminlerin ötesinde bir sporcu karakterine sahip. Kazanç kısmı ise, bu hareketle düzeltilen koşulları belki Necip'e 3-5 bin lira daha fazla kazandıracak ama bu durum asıl onu Beşiktaş'a çok daha sağlam bağlayacaktır. Bu da Rüştü'nün bir hediyesi olsun.
Teşekkürler kaptan...
Hakan abi yine duygulara tercüman olmuşsun.
Nihat yapar mı böyle birşey? !_yok_!
Bayraktar Umutcan
09-04-2010, 11:05
bu fedakarlığa paha biçilemez..binlerce kez helal olsun !
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.