PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Denizli bir futbol dehası.

Ufuk Biyik
30-03-2010, 23:59
Mustafa Denizli her cebinde bir Rıjkaard olan futbol dehası. Mustafayı bir çekemeyenler var birde çözemeyenler var. Mustafa rakip takım analizinde bir futbol dehasıdır. Mustafa hoca kendi dehasının farkında olup kullansa idi bugün Barcelona'nın başında olabilirdi.

Bu sözlerin kimin söylediğini ilk etapta tahmin edemeye bilirsiniz belki ama bu sözler Hıncal Uluç'a aittir.

Hasan Can
31-03-2010, 00:17
Herşeyden önce Beşiktaş'a çok yakışıyor hatta benim gözümde başkan olacak adam.Gerçi o bu konuda Altay'ı düşünüyor ama olsun.Teknik, taktik, oyuncu tercihi tartışılır, eleştirilir.. hatalarıda olmuştur bundan sonrada olacaktır.Ama şu bir gerçekki Beşiktaş'a yanlışı olmamıştır.Benim gözümde bir antrenörden çok daha fazlası..Sezon sonu bırakacak sanırım, keşke daha önce gelseydi ve daha uzunca yıllar burda kalsaydı.Sezon sonu ne olursa olsun Mustafa hoca şimdiden benim gönlümde yer almıştır.Apploud

Mustafa Şengezer
31-03-2010, 01:09
bize gelmeden önce birazcık severdim ama artık hayır...

Akin Akoglan
31-03-2010, 01:14
bize gelmeden önce birazcık severdim ama artık hayır...

Mustafa yalvarırım adaşını sev :)

Seviyorum Mustafa Hocayı... Belki teknik,taktik anlamda hataları oluyor(yada bize öyle geliyor)Türkiye şartlarını bilen tecrübeli bir hoca.

Mustafa Şengezer
31-03-2010, 01:16
Mustafa yalvarırım adaşını sev :)

:D

Sabri Aydoğdu
31-03-2010, 09:44
takıma birde sistem oturtsa , ne oynadığımız belli değil, bir hafta iyi ,öteki hafta kötü oynuyoruz.

Mert Kavak
31-03-2010, 09:50
mustafa hoca iyidir

Ismail Hakki Demirel
31-03-2010, 10:07
seviyorum valla bu adamı arkadaş.
hatasıda olsa,günahıda olsa en azından klübe katkısı var

Onur Cihan
31-03-2010, 10:54
Genede elindeki futbolcuları kullanabilen en iyi hoca.
Olmadık yerde olmadık hatalar yapsa da, ben seviyorum Mustafa hocayı.

Baki Yalçın
31-03-2010, 10:56
Takımın psikoloğu aynı zamanda :)

Demir Han
31-03-2010, 11:11
Hıncal kendi egosunu GS üzerinde tatmin etmek için deha gibi sözlerle bizim tarafa gaz değil kendi tarafında kötek veriyor.Bu oyunlara gelmemek lazım.Mustafa hocanın -yukarıda da yazıldığı gibi- hataları olmuş ama Beşiktaş'a bir yanlışı olmamış düzgün bir adamdır.Risk alması oyunu dinamik oynatması sebebi ile seviyorum ama eğer gidecekse yerine hemen birilerini aramaya başlamak lazımdır.

Hakan Gültekin
31-03-2010, 20:48
cok yaşa büyük mustafa

Metin Yalçınkaya
31-03-2010, 20:53
Mustafa Denizli başarılı ve iyi bir hocadır.Tecrübesi kendisi için artı bir avantaj olup bundan faydalanabilmeyiz.

Hakan Kirezci
31-03-2010, 21:16
Benim de kafamın basmadığı şey şu;
Geçen senenin şampiyonusun. Takıma bir iki destek yapmışsın ve yine tarihin en kötü başlangıçlardan birini yapıyorsun.
Tamam, rakibi çözdün, iyi de bizim takımı da bir an önce çözsen biz de kurdeşen dökmesek. Normal bir başlangıç yapabilsek şimdi açık ara liderdik.
Haksız mıyım ağalar?

Safak Batman
31-03-2010, 21:34
sonuç olarak yerli t.d.'ler arasında kariyerine bakıldığında ilk ikiye giren hocalardan biri.kişilik olarak da çirkef bir yapıya sahip değil.

Uğurcan Erdem
31-03-2010, 21:36
saha içinde değil de saha dışında onun gibisi yok gerçekten. tek sorunu takıntıları.

Mustafa Şengezer
31-03-2010, 21:40
ayrıca batuhan-can erdem-emre özkan-gökhan çalışır-mehmet sedef-sezer sezgin-furkan gibi oyuncuları bize kazandırdı...sağolsun serdar özkan-ismail köybaşı gibi daha önce futbola küsmüş oynamayan oyuncularıda oynatıyor artık psikolog hocamız...

Ali Salman
31-03-2010, 23:39
kendisini hiç sevmiyorum.

bu seneye kadar iyi olabilir.

ama bu sene bir kaç maçı çıkarırsak yaptığı saçma sapan taktikleri çocuk bile yapmaz.

artık emekli olmasının vakti geldi.

Hakan Gültekin
31-03-2010, 23:49
mustafa hocamız iyi hocadır.........

Mustafa Dermanlı
02-04-2010, 16:48
süper lig'de açık ara liderlik bence hayal. bizim için de, fb veya gs için de. biz "şu hataları yapmasaydık liderdik" diyorken, başka forumlarda, başka masalarda rakip seyircilerde aynı şeyleri söylüyorlar. benzer hataları onlar da yaptılar. aptal sepet puanları onlar da kaybettiler.
mustafa hoca gerilerden gelmeyi sever. türkiye'de önden gidene çelme çakarlar. tff'si çakar, diğer kulüp başkanlarının baskısıyla mhk'sı çakar, lig tv'si bile çakar. kimse de alıp başını gidip şampiyon olamaz kolay kolay...

Bayraktar Umutcan
09-04-2010, 10:40
iyi bir insan..iyi bir teknik direktör..sonuçta 3 büyükleri şampiyon yapan tek Türk..ah bi de şu savunma futbolu anlayışını beyninden bi kazısa, işte o zaman çok daha iyi olacak...

Tolga Karpuz
09-04-2010, 17:16
Haber1903 un haberine göre Mustafa Denizli bir yıllık 4100 TL ye imzalamış.Mustafa Şengezer kardeşim ben yazmaktan yoruldum bu adam hakkında .Ortak bir basın açıklamasıyla protesto edelim diyorum :))

Şaka bir yana doğruysa olmuş bitmiş bir olay hayırlısı olsun takım ve hoca hakkında.

Ali Savasan
09-04-2010, 19:56
4100TL = 2MilyonEuro.

2.5 milyon alırken 500 bin indirime gidilmiş.

Hakan Kirezci
09-04-2010, 20:01
Hadi bir hata yapıldı da bari devam ettirmeyin. 4100 TL 2000 Euro yapar. 4 Milyon 100 bin TL deyin şuna beni kıl etmeyin.

Ali Savasan
09-04-2010, 20:03
4Milyon 100bin TL diyelim pekala :) Özür dileriz Hakan abi :) Ancak sizi ilk kez bu kadar sinirli görüyorum.

Tolga Karpuz
09-04-2010, 20:50
evet abi kızdırdık seni ya :) hata benden kaynaklandı özür :) Mustafa Denizli ile anlaşma haberi kimyamızı bozdu bariz :)

Hakan Kirezci
09-04-2010, 21:48
Hızlı cevapta şu sırıtan suratlar olmayınca koyamadık, bu nedenle kızmış gibi görünmüşüm, yoksa neden sinirleneyim yav? :) Aha şimdi koydum kelleyi.

Şimdi gelelim habere;

Beşiktaş’ta yeni sezonda taşlar yerinden oynayacak... Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’yla yaptığı görüşmede “Beşiktaş’ta kalacağım” diyen Kartal’ın hocası Mustafa Denizli’nin, çok farklı bir görev anlayışıyla çalışacağı kaydedildi.

Başkan Yıldırım Demirören’le bu konuyu bizzat masaya yatıran Denizli’nin, İngiltere’de olduğu gibi menacerlik sistemini kulübe getirmeyi amaçladığı dile getirildi.

Yapılan planlamaya göre, Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezondaki yapılanması şu şekilde olacak: Futboldan sorumlu tek yetkili Mustafa Denizli olacak. Kurt hocaya bağlı olarak takımı çalıştıracak yerli ya da yabancı bir teknik adam bulunacak.

Ancak Denizli, tüm yetki ve bilgilerini takım üzerinde kullanabilecek. Ayrıca kurt hoca, karşılaşmalarda da kulübedeki yerini alacak. Transferlerden kampa, konaklamadan organizasyona kadar tüm programlar Denizli’nin onayından geçecek.

Yeni sistem için yönetim ile hocanın sezon bitiminde toplantılar yapıp, konuya son şeklini vermeleri bekleniyor.

Mustafa Şengezer
09-04-2010, 22:12
Haber1903 un haberine göre Mustafa Denizli bir yıllık 4100 TL ye imzalamış.Mustafa Şengezer kardeşim ben yazmaktan yoruldum bu adam hakkında .Ortak bir basın açıklamasıyla protesto edelim diyorum :))

Şaka bir yana doğruysa olmuş bitmiş bir olay hayırlısı olsun takım ve hoca hakkında.

yapalım abi...:D

Mustafa Şengezer
09-04-2010, 22:16
ha bu arada madem beşiktaşımızı çok seviyor yıllık 1milyon alsın gerisini bağışlasın yada alt yapıya versin.bu kadar çok seviyorsa yapsında görelim.para konusu olmaz diyor ya çok gülüyorum ama sinirden..3yılda 7 milyon euro bilmem kaç milyon tl yapıyor..valla ben onun yerinde olsam bende severim.farketmez bjk-fb-gs...ama biz onun gibi olamayız bizim sevdamızın tarifi yok...

Baran Konak
09-04-2010, 22:17
İngiltere'de takımı sör alex förguson çalıştırmıyo mu ya? anlamadım ki ben şimdi.

Akin Akoglan
09-04-2010, 23:12
Yavv herkes anlaşıldı,yıllık şu kadar,yıllık bu kadar ücret vs diyor ''da'' imza nerede?Resmi imza yok :) fb maçından sonra niye fb maçından sonra? :) Açıkçası Mustafa Hoca şampiyon olmazsa bu yıl anlaşma falan olmaz

Hakan Kirezci
09-04-2010, 23:19
Bugün imzalamadı mı hoca yav? Ben imzaladı diye biliyorum ama...

Akin Akoglan
09-04-2010, 23:23
Hoca imzalamış gündemi 4 gün geriden takip ediyorum :)

Engin Karayün
10-04-2010, 00:50
Valla benim gözümde bir teknik direktörden fazlası... Zeki ve bilge bir hoca izlenimi uyandırıyor ayrıca maç sonrası sakinliği,yüzündeki tebessümün verdiği güven vs. ama geçen ankara maçındaki oyun anlayışı sinirlerimi alt üst etti.Belki de ince hesaplar yapmıştır Mustafa Hocamız bilemem... Ben yine de iyimser bakıp bu 1 puanın işe yarayacağının ümit edecem.İnşallah tepkimde haklı çıkmam.

Ali Savasan
10-04-2010, 02:06
Bugün imzalamadı mı hoca yav? Ben imzaladı diye biliyorum ama...

bu_!

Kutay Tarakçı
10-04-2010, 11:22
Mustafa Denizli’den Açıklama

Beşiktaş ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan teknik direktörümüz Mustafa Denizli, bu konuyla ilgili ilk mesajını internet sitemiz aracılığıyla verdi;

“BJK Futbol A Takım teknik direktörlüğü görevimin mesleki kariyerim boyunca en uzun süreli, en istikrarlı, en başarılı ve en çok gurur duyduğum çalışmam olabilmesi için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğimi Beşiktaş kamuoyuna saygıyla ifade ederken; bana bu fırsatı veren başta Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve tüm BJK Yönetim Kurulu üyelerine verdikleri destek ve duydukları güven için teşekkür ederim.”

Mustafa Denizli
BJK Futbol A Takım Teknik Direktörü

resmi site

Ismail Hakki Demirel
31-05-2010, 17:50
Beşiktaş yönetiminin Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin "15 Haziran'a kadar futbolcuların alacaklarını ödeyin" deyip, sözleşmesini imzalamamasının ardından harekete geçtiği ve aradığı kaynağı bulduğu öğrenildi. Yönetimin 15 Haziran'da futbolcuların hesaplarına 8 milyon lira yatıracağı, kalan alacaklar içinse senet vereceği bildirildi.

Helal Olsun Valla Hocaya... Apploud Apploud

Ertan Türker
01-06-2010, 12:43
Çok nazlı beeeee.....