PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demirören: 'Halkın Olduğu Her Yerde Halkın Takımı Beşiktaş Olacaktır'

Mert Kavak
02-04-2010, 10:06
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Bundan sonra da halkın olduğu her yerde halkın takımı Beşiktaş olacaktır" dedi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısında Siyah-beyazlı camiaya ve taraftarlara seslendi. Yazısına, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Galatasaray Kulübü eski Başkanı Özhan Canaydın'ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Demirören, "Yaşamında güzel izler, önemli eserler, büyük dersler bırakmış, Türk Sporu'nun çok değerli ismi, Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanı, benim de kıymetli ağabeyim Özhan Canaydın'ın acı kaybından duyduğum derin
üzüntüyü sizlerle paylaşarak yazıma başlamak istedim. Özhan Canaydın, fair play'e verdiği yürekte destekle, centilmen ve sportmen duruşuyla, Türk Sporu'na kazandırdığı eserleriyle her zaman yaşayacaktır. Yaşamında güzel izler bırakan insanların ölümsüz olduğu bir gerçektir. Özhan Canaydın'a Allah'tan rahmet, kaderli ailesine, Galatasaray Spor Kulübü başta olmak üzere Türk Sporu'nun tüm kurum ve kişilerine başsağlığı diliyorum" dedi.
Beşiktaş'ın Türkiye'nin örnek ve öncü kulübü olma misyonunu 107 yıldır ilmik ilmik işlediği çalışmalar sonucunda kazandığını vurgulayan Başkan Demirören, "Gün olmuş bu kulübün kurucuları Ulu Önder Atatürk ile birlikte Milli Mücadele için savaşmış, gün olmuş bu takımın sporcuları vatan için şehit düşmüştür. Beşiktaş'ın tek misyonu sportif faaliyetleri olmadığı gibi, Beşiktaş bir spor kulübü olmanın çok ötesinde anlamlara sahiptir. Kulübümüzün bu tarihi misyonunu ve sorumluluklarını yerine getirmek şimdi
bizlerin görevidir. Geçen ay içerisinde kulübümüz yardım elini Elazığ'a, Mardin'e, İstanbul'daki kimsesiz çocuklara uzatarak, sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirdi. Bundan sonra da halkın olduğu her yerde halkın takımı Beşiktaş olacaktır" diye konuştu.
Beşiktaş'ın, 1903 yılından beri hep geleceğe dönük büyük düşünenlerin kulübü olduğunu savunan Yıldırım Demirören, "Yönetim Kurulumuz ile birlikte, Beşiktaş'ımız için bugün attığımız her adımın yarın dev birer yatırıma dönüşeceğinin bilincindeyiz. Bu nedenle, yaptığımız her çalışmayı sadece bugünleri değil yarınları da düşünerek gerçekleştiriyoruz. Beşiktaş'ın sportif, tesisleşme, mali anlamda en ileride olması için birbirinden önemli projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Başarılarımızı, kartal
bakışlarımızı ileriye çevirerek elde edeceğiz. Her zaman ileriye bakacağız, hep ileride koşacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

:)

Baki Yalçın
02-04-2010, 10:15
Yürrü be. Büyük başkan :)

Mert Kavak
02-04-2010, 10:20
yeni açığada pankart astırmıştı başkan halkın takımı diye muhtarda uyusun burda :D

Murat Aru
02-04-2010, 14:44
Muhtar ne yapsın?
Pankart açmak için sıtat mı yaptırsın?

Mert Kavak
02-04-2010, 14:47
telif hakkı alsın

Ata Önder Atabay
02-04-2010, 20:03
beşiktaşa ait bir bu kalmıştı tüketmediğin .....

Umit Bayezit
02-04-2010, 22:01
türkiyedeki genel söylem eylem karmaşası pek sayın demirörende de sıkça görülmektedir
benim güzel ülkemde;
dinden imandan dem vuranlar en küçük vicdana bile sahip olmayanların dahi yapamayacağı icraatlara imza atarlar,
sendikalar ve sivil toplum kuruluşları karşı örgütlendikleri unsurlara yaranmak adına yemedikleri halt kalmaz,
halkçılıktan dem vuranlar teorilerin peşine takılıp hayatın işleyişine dair en küçük adım atmazlar,
dünyanın hiç bir yerinde böyle uygulamlarla ve bu tarz yönetim anlayışıylarıyla işgal ettikleri koltularında oturamazlar, oturtmazlar.
bizde nasıl oluyor
sağ gösterip sol, sol gösterip sağ vurmakta üstad olduklarından mı?
yoksa
yumruk yemeyi halt sayan toplum olduğumuzdan mı?

Muhammet Emin Özek
02-04-2010, 22:10
bi git başkan bi git artık (?)

Ali Salman
03-04-2010, 00:54
şimdide burayı sömürcek anlaşılan.

kredisini çoktan tüketti. rezilliklerini izlemeye tahammülün yok.

bu kadar yüzsüz olunmaz.

Cagdas Sezgin
04-04-2010, 14:22
yürü be halkına kurban ondan yeni stada binlerce kişilik loca yapıyorsun.

Mehmet Ersöz
04-04-2010, 18:50
Umarım Onuda Değiştirmeye Kalkmazsınız Sayın başkan.

Neyzen Ünal
06-04-2010, 09:24
sanırım çok içmiş.

Bayraktar Umutcan
09-04-2010, 10:32
piyasada o kadar Beşiktaşlıyım diye geçinen zengin adam var, ama iş elini taşına altına koymaya gelince hepsi kaçıyor..Beşiktaşlı olmak böyle birşey değil..bi Rahmi Koç, bi Tuncay Özilhan, bi Turgay Ciner, ve daha bunlar gibi niceleri..bunların hepsi lafta Beşiktaşlı..hele hele Rahmi Koç..iki oğlu da hasta fenerli..benim öyle iki oğlum olsa ileride, evlatlıktan reddederim..işte bu yüzden biz bu adama katlanmak zorundayız..her seçimde "hatalarımdan ders aldım" diyor..ama şu var..bu yönetim bu 3 başkanlık dönemindeki en sağlam yönetim..kurulan istişare heyetleri, Mansimov'un kulübe katkıları..bunları da görmezden gelmemek lazım..ben inanıyorum ki, bu sezon Allah kısmet eder de şampiyon olursak, gelecek sezondan itibaren hem lige hem de Avrupa'ya ambargo koyacağız..artık zamanı geldi...