PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Denizli'nin son kehaneti

Akin Akoglan
05-04-2010, 23:22
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bugün sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın sonucunun, şu anki tabloda ne kadar etkili olduğu sorusu üzerine şu cevabı verdi:

"Bu derbiden önceki tabloda Galatasaray kazansa, Fenerbahçe yarışta geriye düşebilirdi. Fenerbahçe kazanınca, Galatasaray'ın yeri değişti. Bu tablo içinde 4 takım da şampiyonluğa ulaşabilir."

Ernst ve Tello'nun Trabzonspor maçına yetişebileceğini belirten Denizli, Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı maçlarda fizik olarak sorun yaşamadığının altını çizdi.

Denizli, bu sezon Süper Lig'in çok enteresan bir seyir izlediğini belirterek, "Takım içindeki ruh hali ligin son haftaları yaklaştıkça doğal olarak adrenalini artar bir hale geliyor. Bu lig 32. haftada içinden çıkılmaz bir duruma girebilir. Tam bir arapsaçı olur. Bu saçların 4 telinden birini de Beşiktaş oluşturacaktır, ama bu lig averaja kalmaz. Şampiyon olan takım puan farkıyla şampiyon olur. Bu tablo içinde hiçbir takımın şampiyonluğu sürpriz sayılmaz. Beşiktaş'ın da şampiyon olması veya olamaması sürpriz olarak algılanmamalı. Son hafta Bursa'da oynancak Bursaspor-Beşiktaş maçı ligin düğümünü çözecek maçlardan olabilir. Futbol kamuoyu kendini bu karşılaşmaya hazırlasın" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Ankaragücü maçında yaptığı sistem değişikliğiyle ilgili bir soruya da, "O günkü şartlarda elimizdeki kadroya göre böyle bir sistem uyguladık. 60. dakikadan sonra da sistemi değiştirdik. Bu, o günkü kadroya göre alınmış bir karardı" yanıtını verdi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın, "3 yıl daha Denizli ile çalışmak istiyoruz" sözünün hatırlatılması üzerine Denizli, "Bizim önce işimiz burada. Bu konuları sonra konuşuruz. Burada olduğum müddetçe bütün varlığımla Beşiktaş'ın hizmetindeyim" derken, genelde uzun süreli sözleşme yapmadığının belirtilmesi üzerine de, "Beşiktaş ile benim aramda süre konusu problem olmaz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Şengezer
06-04-2010, 01:18
tamam...

Ali Salman
06-04-2010, 01:53
daha geçen "30. hafta şampiyon belli olur" demedimi bu :D

Hakan Gültekin
06-04-2010, 07:58
nostrudamus (umarım doğru yazmışımdır)mustafa......

Umit Bayezit
06-04-2010, 09:50
işine bak hoca...

Cem Ozel
06-04-2010, 10:01
Kehanet, fal, büyü vs istemiyorum. Hocam sen git ts ve fb maçını kazan herşey belli olur o zaman zaten.

Onur Cihan
06-04-2010, 10:09
Kim ne derse desin Mustafa Denizli'yi seviyorum, zorla tutulmadığı sürece sözleşmesinin 3 yıl daha uzatılmasını da isterim.
Ne kadar futbolcu seçimlerinde inatçı olsa da, takımın içindeki ruhu dışarı çıkarmak için elinden geleni yapıyor.
Real Madrid'in Del Bosque'si, Barcelona'nın Rijkaard'ı Türkiye'ye geldide ne oldu?

Mustafa Denizli şampiyon yap bizi!!!

Sabri Aydoğdu
06-04-2010, 17:53
son haftaya kadar uzar kehanetleri hocanın birde bakmışız ligi 3.bitirmişiz. ondan sonra ver elini çeşme...boşuna bizi umutlandırma

Ali Savasan
06-04-2010, 18:07
Kehanet değilde futbol konuşsak ?

Ufuk Biyik
06-04-2010, 19:12
Kehanet, fal, büyü vs istemiyorum. Hocam sen git ts ve fb maçını kazan herşey belli olur o zaman zaten.

Aynen öyle.

Mustafa Şengezer
06-04-2010, 19:20
son haftaya kadar uzar kehanetleri hocanın birde bakmışız ligi 3.bitirmişiz. ondan sonra ver elini çeşme...boşuna bizi umutlandırma

üstüne de bir tane plaket,bir tane 250bin dolarlık teşekkür çeki.ooooohhh çıkar tatilin keyyfini...

Hakan Kirezci
06-04-2010, 21:18
1 yıl sözleşme uzattı hoca siz haybeye didişiyorsunuz yav...

Demir Han
06-04-2010, 21:53
Bu kehanet lafı boyalı basının uydurması onlara sakız lazım.Bu kelimeyi biz de kullanmayalım.İnsanların inandıklarını söylemesi ne zamandan beri kehanet oldu.Mustafa Hoca ben daha uzun imzalasın..kalsın.. kim gelecek ki ....
Bence aynen devam

Hakan Kirezci
06-04-2010, 22:02
Ne yalan söyleyeyim gelirken istememiştim. Geldikten sonra da eleştirilerim takdirimden fazladır ama bu noktada Demir Han'a katılıyorum. Bu iş şuna benziyor.
İlk evliliğini yapmış bir erkeğin ağır bir hatasından sonra karısı boşayıverir. Oysa özür mözür bin takla atmıştır, pişmanlar olmuştur adam ama ı..ıh... Hatun kişi Nuh der peygamberlik beratını vermez. Süklüm püklüm şutlanan adam gider ikinci evliliğini yapar ve başına gelenlerden aldığı dersle cillop gibi koca olur valla.
Halbuki ilki biraz dirense adam tam kıvama gelmiş, dersini almış, ezberini yapmış olarak tam istenen hale gelmiş olacaktı. Bu fırsatı inat yüzünden kaçırır hatun.

Biz de bu duruma düşmeyelim. Yeni hevesle bir hocayı daha Beşiktaşa uyduracağız diye dişlerimizi boğazımıza dökmektense 3. yılında bırakalım da Futbol teknik direktörlüğünden Beşiktaş teknik direktörlüğüne rütbe almış bir Denizli rahat rahat çalışsın.

Metin Yalçınkaya
06-04-2010, 23:26
Mustafa Denizli başarılı olacaktır.Kalmasına bende sevindim,istikrar açısından yönetim bu sefer daha doğru kararlar alıyor.Umarım Mustafa Denizli'nin arkasında durmayı başarabilirler....

Mustafa Şengezer
06-04-2010, 23:41
demri han dostum basının şişirmesi falan değil.basın sadece bunu doğru yazıyor.benmi çıkıyorum tv ye her hafta böyle olacak şöyle olacak diye yorumlarda bulunuyorum.medya bu sakızı verirsen çiğner tabi...

1 yıl daha uzatmış ya denizli ben bir Beşiktaşlı olarak Rasim Karayı yolda görürsem yüzüne bakamam utanırım bu satten sonra...

Bayraktar Umutcan
09-04-2010, 10:09
nostrudamus (umarım doğru yazmışımdır)mustafa......

Nostradamus doğrusu :) şampiyon olalım da her türlü kehanet kabulümüzdür :D