Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli ile 1 yıl daha!
Suleyman Korkmaz
07-04-2010, 01:45
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne giden Başkan Yıldırım Demirören'in bir yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi.
Denizli'nin yöneticilere "Lig bitmeden şansımızın bittiğini söyleyememem. Şampiyonlukta en şanslı takım olmasak bile en şanslı takımlardan biriyiz. Son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Kupayı kaldırarak camiayı mutlu etmek için elimden geleni yapacağım" dediği belirtildi.
Yöneticilerin ise "Bizim size ve takıma olan güvenimiz tam. Şampiyonluk yarışında bazı yaralar aldık ama sizin de dediğiniz gibi son haftaya kadar bu işin peşini bırakmayacağız" dedikleri ifade edildi.
Suleyman Korkmaz
07-04-2010, 01:46
doğru karar vermiş bu sezon sonuç ne olursa olsun.
Onur Cihan
07-04-2010, 10:15
Geçen sene zoraki imzalamıştı, şimdi kendi isteğiyle imzalıyor.
Geçen sene imzalaması bizim için çok kötü olur dedim, düşündüğümden kötü olmadı, bu sene ise imzalaması süper olmuş.
Neyzen Ünal
07-04-2010, 10:16
kararsız kaldım.ne diyeceğimi bilemiyorum şimdilik.
Ufuk Biyik
07-04-2010, 11:57
Bence yapılan anlaşma 1 yıllık olmamalı. Mustafa hoca kalmak istiyorsa daha uzun süreli sözleşme yapılmalıdır. 1 Yıllık anlaşma bana günü kurtarmak gibi geliyor.
Ugur Yılgın
07-04-2010, 12:35
ne kadar denizliye kızsamda bencede devam etmesi iyi olur.gelecek olan bi yabancı hoca bize hiç birşey katmaz .adam gibi 3 veya 4 tane transfer bizi şaha kaldırır.
Baran Konak
07-04-2010, 13:12
Mustafa'ya söylemeyin :D
Hasan Kabiloglu
07-04-2010, 15:28
Bende çok kararsızım bu sözleşme olayına, Mustafa Denizliyi bir türlü sindiremedim taraftar olarak ama yaptığı çok doğru olaylarda var. Örneğin yönetime tesislerin kapılarını kapatması ve medya ile ilişkileri kendi eline alması.
Ayrıca arkadaşında dediği gibi daha sezon başında şampiyon olmuş bir beşiktaşla sözleşme imzalamak istemeyen Mustafa Denizli daha sezon sonunda takım böyle ha gitti gidicek ha geldi gelicek bir dönemde sözleşme imzalanması kafaları karıştırıyor. Belki bu sözleşme futbolculara karşı yapılmış bir harekettir. Hoca kalıyor burada ona göre oynayın denilmekmi isteniyor anlamadım açıkcası. Arapsacı gibi oldu..
Ali Savasan
07-04-2010, 22:47
Çok derin şüphelerim var bu konuda. Ancak şuda bir gerçekki gelecek sezon bir yabancı hoca gelse işler arap saçına dönerdi.
Benim en çok merak ettiğim konu şu;
Acaba yönetim cidden Mustafa Denizli'ye danışıpta mı Tabata'ya o kadar para verdi yoksa yönetim gidip 'parası neyse alıp oynatırız al hoca bu oyuncu işine gelirse' mi yaptı?
Zira; eğer ilk seçenek olduysa Mustafa Denizli yıldız futbolcuyu taşıyacağını düşünmiyor ve bu yüzden cesaret edemiyor demektir. İkinci seçenek doğru ise teknik direktöre para vermek saçmalık olur kadroyuda yönetim çıkarsın.
Gelip baktığımız zaman çok karmaşık bir iş yalnız sevindiğim tek nokta bu sözleşmelerin 1 yıllık imzalanması. Hani eğri oturup doğru konuşalım Mustafa Denizliyi Barcelona yada Manchester falan istemeyecek bu durumda hoca kendi rızası ile bırakmak istemediği sürece Beşiktaş klübüne imza atabilecek pozisyonda görünüyor.(Tabi kulüp çıkarları içerisinde) Ayrıca futbolcularla açık açık konuştuğunu düşündüğüm bir hoca. Yalnız taktiksel anlamda inanılmaz şeyler yapıp tutarsa bu benim eserim tutmazsa bugün kötü günümüzdeyiz diyecek kadar da rahat bir insan.
Ayrıca madem hoca ile devam edilecek Alex Ferguson modeli uygulansın Mustafa Denizli öyle antremanın ortasında 'fink' atmasın. Zaten geçen sezon başındada yanlış hatırlamıyorsam kendisinin böyle bir talebi oldu. Hoca şimdiden kursun ekibini. Sinan Engin denen gereksiz şahsiyette kulütpten uzak tutulduğuna göre bir çok isim seve seve çalışır. Lucescu'u bile canından bezdirmişti adam ki kimleri harcamadı. Neyse Sinan Engin ayrı bir konu başlığı zaten.
Sonuç olarak madem herşey karara bağlanmış umarım iyi olur iki taraf içinde. Mustafa Denizli'ye bir türlü ısınamasamda küfürler eşliğinde istifaya zorlanacak duruma düşmesini katiyen istemem.
Hakan Gültekin
07-04-2010, 22:49
hayırlı olsun .iyidir büyük mustafa.hele o mahsun bakışları beni cok etkiliyo
Mustafa Şengezer
07-04-2010, 22:58
Mustafa'ya söylemeyin :D
nice gerçek BEŞİKTAŞ evladı geldi bu takıma,gerçek BEŞİKTAŞ emekçisi hiç biri bu kadar sahiplenilmedi...benim isyanım buna...o yüzden denizli için kim ne derse desin benim ve tanıdığım bir çok kişinin görüşü belli(isterse şampiyonlar ligi şampiyonu yapsın)...saygılar...
Suleyman Korkmaz
08-04-2010, 00:54
ben uzatmadan fazla polemiğe girmeden şunu söyleyeyim bu sene şampıyon olursa takım ikinci gordon dönemi yaşarız.mustafa denizli'yi eleştirenler son altı senede takımın ligdeki durumunu incelesinler
Ali Salman
08-04-2010, 01:36
ben uzatmadan fazla polemiğe girmeden şunu söyleyeyim bu sene şampıyon olursa takım ikinci gordon dönemi yaşarız.mustafa denizli'yi eleştirenler son altı senede takımın ligdeki durumunu incelesinler
son altı senede başkanlık kolduğumda kim oturuyor ?
Mustafa Şengezer
08-04-2010, 03:39
gordon döneminde futbolu bilen bilmeyen herkes beşiktaş diyordu...futbolumuz tüm ülkeye yayılmıştı.herkesin dilindeydi.geçen sene şampiyon olduk ama bundan haberi olmayan insanlar var sadece şampiyon olmakla gordon dönemi yaşanmaz siz daha iyi bilirsiniz o günleri...
Tolga Karpuz
08-04-2010, 10:39
gordon döneminde futbolu bilen bilmeyen herkes beşiktaş diyordu...futbolumuz tüm ülkeye yayılmıştı.herkesin dilindeydi.geçen sene şampiyon olduk ama bundan haberi olmayan insanlar var sadece şampiyon olmakla gordon dönemi yaşanmaz siz daha iyi bilirsiniz o günleri...
Valla kardeşim o takımın temelini oluşturan Stankoviçti.Stankoviç le beraber Türkiye de ilk defa pres yapmaya başladı bir takım.Başarı tamamen onun eseridir.Çünkü Türkiye de Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız adı altında yürüyen orta sahalara sahipken Beşiktaş tam kadro pres yapan bir takımdı ve tam anlamıyla bir takımdı.Gordon hazır takımı alıp Süleyman Seba nın da arkasında durmasıyla bi istikrar yakaladı.Ama o takımın olayı presti,baskıydı.3 yıl şampiyonluğun arkasından Feldkampla bir Galatasaray takımı geldiki izlediğim en iyi takımlardan biridir ,presi aynı şekilde uygulayıp şampiyonluğu elimizden aldı gitti.Bir kupa rövanşında inönü de ilk yarıda 9 kişi kalıp bizi elemişlerdi adamlar.
Mustafa Denizli ye gelince ,kişiliğini çok seviyorum gerçekten ben hocanın.Güleryüzlü,babacan, adam gibi adam.Ama gerçekten çok kötü bir hoca.1.5 yıldır rahat yendiğimiz hiç bir takım yok.3-0 lık Fenerbahçe maçı dahil.Kazım ın kırmızısına kadar eli böğründe maç seyrettik hatırlarsanız.
Fatih Terim,Mustafa Denizli jenerasyonu Türkiye de ilkleri başarmanın verdiği egoyla kamuoyuyla savaş halindeler daima.Belli kalıpları var.Sürekli hata yapan oyuncuya sahip çıkmak,yürümeyen sistemlerde ısrar etmek vs.Ben çok basit gözlemler yapıyorum kendi adıma ve hükmümü veriyorum.Derbilerde oynanan futbol ,girilen gol pozisyonu,defanstan dönen topları alma oranı.Bu konularda geçen yıldan beri yapılan hiçbir geliştirme yok.Takıma iki sağbek gelmiş,Erhan ve Rıdvan .Artı Ekrem var artı Toraman da oynuyor orada.Gidiyo ibrahim kaş ıgetiriyo takıma.Hadi diyelim yedek stoper getirdi ama en kritik maçlarda sağbek bu adam.E hadi diyelim deniyo orada ,her maç hata yapan bir adam görmemek imkansız.Ama adam ısrar ediyor hala.İsmail diye bir adam geldi çok da iyi oynuyodu ama kesik gören yok bilen yok adam nerde.Gözümüzle gördük kaç maç Bobo bildiğin sol açık oynadı ,çizgide.Tek santrfor a döndükten sonra 11 gol attı adam.Yani daha çok örnekler var yazmayayım.Anlamadığım tekrar sözleşmesini uzatıyorlar bu adamın.Ne diyelim hayırlısı olsun
Baran Konak
08-04-2010, 19:42
Takımın başarılı olup olmadığı ligdeki konumuna göre belirlenmemeli bence, en azından bizim açımızdan öyle olmamalı. İBB hep ortalarda ama bence en iyi top oynayan takımlardan birisidir.
Bayraktar Umutcan
09-04-2010, 09:54
Denizli'nin sevdiğim tarafları da var, ama sevmediğim tarafları daha fazla..adam hala ilk çağdan kalma savunma futbolunu oynatıyor..Denizli dönemine kadar en çok gol atan takımken, Denizli geldikten sonra gol konusunda iyice kısırlaştık..tabi bunda sakatlıklar, her maça aynı 11 le çıkamama olayının da etkisi var..Denizli'nin en iyi yaptığı şey, oyunu okuyabilmesi..yerinde yaptığı değişikliklerle takımın çehresini bi anda değiştirebiliyor, tıpkı Eskişehir maçında olduğu gibi..
Ah Lucescu ah diyorum, başka da bişey diyemiyorum...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.