Orijinalini görmek için tıklayınız : Kısa Mesaj Polemiği
Tumay Dogan
14-04-2010, 16:49
Y1D1 federasyon başkanına bi mesaj çekmiş....sonra o mesajı özgener küfür zannetmiş...disipline vermiş...falan da filanda....
sonrası da.....
Futbol Federasyonu'ndan Beşiktaş Kulübü'ne gönderilen savunma talepli yazıda, Yıldırım Demirören'in gönderdiği mesajlar ise şu şekilde yer aldı:
1. Mesaj: "Baskan herhalde sizin ekibe kufr etmrk lazmmiski hakemler ftbolla hentbolu karstrmasnlar ve bn l kizil oldugu surece bndan sonra karsndayim saygilar"
2. Mesaj: Baskan levente soyle bzm plaj voleybol takimi sampiyon oldu kupa torenine davetli sende"
Ufuk Biyik
14-04-2010, 17:46
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafından 12.04.2010 tarihinde Kulübümüz’e gönderilen savunma talepli yazıda, Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrası TFF Başkanı Sayın Mahmut Özgener’e gönderdiğim SMS mesajı nedeniyle savunmam istenmiş, konu bugün gazetelerde de yer almıştır...
Öncelikle, Beşiktaş-Trabzonspor maçından sonra TFF Başkanı Sayın Mahmut Özgener’e gönderdiğim mesajda, “Ben Levent Kızıl olduğu sürece bundan sonra karşındayım, saygılar” şeklindeki cümlem alışılagelmiş SMS mesajı kısaltmaları dahilinde yazılmış, ancak bundan Federasyon Başkanı akla hayale gelmeyecek küfürlü bir söz üretip, kendince aleyhimde bir gündem yaratmıştır.
Bunun dışında TFF Başkanı Sayın Mahmut Özgener ile aramdaki uzun yıllara dayanan ilişki ve dostluktan kaynaklanan samimiyet ve ayrıca Trabzonspor müsabakasında görülmeyen bir penaltı pozisyonunun verdiği üzüntü sonucunda tamamıyla sitem amaçlı olarak gönderdiğim mesaj, Habertürk gazetesi spor müdürünün beyanına göre, Sayın Özgener ve Sayın Kızıl tarafından Habertürk gazetesi spor müdürlüğü aranarak, gazete manşetlerine taşınmış ve Özgener ile Kızıl’ın Türk Futbolu’nda bir kaos ve Beşiktaş aleyhine bir ortam yaratma çabası içinde oldukları görülmüştür.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın bu zinhiyet ve siyasetini esefle izlediğimi belirtir, kulüpler üstü bir pozisyonda, hakkaniyet dağıtıcısı ve savunucusu olması gerekirken küçük ve gayri etik oyunlar içerisinde olmalarından dolayı Türk Futbolu’nun giderek kan kaybettiğine üzüntüyle şahit olmaktayız.
Durumu kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
Safak Batman
14-04-2010, 21:46
ok. bşkn olr böle şeeler.
k.i.b bye
Ali Salman
15-04-2010, 16:25
şimdi biz koskoca beşiktaş başkanının bağlaç olan ki'leri, de'leri birleşik yazmasına mı gülelim, ?, "kib, öpt, pls, tşk" tarzı kısaltmalarına mı gülelim ?
heralde utandı, suratına söyleyemedi. mesaj çekti. kontör gitmesin diyede kısa yazdı.
ytr yldrm dmrrn ytr
Baki Yalçın
15-04-2010, 16:28
ı <3 Y.d :d
Tuncer Döğer
15-04-2010, 16:44
şimdi biz koskoca beşiktaş başkanının bağlaç olan ki'leri, de'leri birleşik yazmasına mı gülelim, ?, "kib, öpt, pls, tşk" tarzı kısaltmalarına mı gülelim ?
heralde utandı, suratına söyleyemedi. mesaj çekti. kontör gitmesin diyede kısa yazdı.
ytr yldrm dmrrn ytr
:D :D :D
Vedat Benakay
15-04-2010, 17:07
anlamıyorum bazı seylerı herseyde baskana vurmak ne derece dogru bılmıyorum.buradakı planlı ısler devam ederken baskan cıkıyor ben artık bu varsa sızı desteklemıyorum dıyor.bu neyse duzgun yazayım ınsanlarda yandas medyalarını cagırıyorlar buyrun sıze haber dıyorlar.bu adamlardan bırıde mıkrofonun acık oldugunu farketmeden azız abı sen merak etme hem federasyonu hem Besıktası bıtırecegız dıyeen neyse burdada yanlıs yazmayım o zaman bursanın baskanı olan kızıl.sımdı anlamadıgım su veya cahıl kaldıgımızdan anlamıyoruz neden hemen Vurun Demırorene neden?
Vedat Benakay
15-04-2010, 17:09
Sayın Özgener,
Dün sızdırdığınız haberlerde size Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören tarafından telefon mesajları atıldığını belirttiniz ve Demirören'in ceza kuruluna verilmesi için düğımeye bastınız. Sayın Özgener bir süre önce bize Fenerbahçe başkanı ve yöneticilerinden buna benzer mesajlar geldi mi? Siz bu mesajlar karşısında suskun mu kaldınız? Fenerbahçeli yöneticiler bu mesajlarda size ağır küfür ve tehditler etti mi? Bu mesajları yakın çalışma arkadaşlarınız İbrahim Seten ve Ercan Saatçi'ye gösterince onlar size telkinde bulundular mı? Bu mesajların ardından hakem atamalarıyla ilgili Oğuz Sarvan'la çok özel bir görüşmeniz oldu mu? Dilerseniz Turkcell'le anlaşalım size son birkaç ayda kim ne mesajlar göndermiş deşifre edelim. Buna var mısınız?
Tuncer Döğer
15-04-2010, 17:12
anlamıyorum bazı seylerı herseyde baskana vurmak ne derece dogru bılmıyorum.buradakı planlı ısler devam ederken baskan cıkıyor ben artık bu varsa sızı desteklemıyorum dıyor.bu neyse duzgun yazayım ınsanlarda yandas medyalarını cagırıyorlar buyrun sıze haber dıyorlar.bu adamlardan bırıde mıkrofonun acık oldugunu farketmeden azız abı sen merak etme hem federasyonu hem Besıktası bıtırecegız dıyeen neyse burdada yanlıs yazmayım o zaman bursanın baskanı olan kızıl.sımdı anlamadıgım su veya cahıl kaldıgımızdan anlamıyoruz neden hemen Vurun Demırorene neden?
neden biliyo musun?... yakışmıyor o makama demirören.. değerlerin anasını ağlattıktan sonra çıkıp hala sabah radyoda beşiktaşlı duruşundan bahsetmek çok saçma geliyor da ondan.. Beşiktaşın başkanı çocuk gibi küstüm o varsa ben yokum diye cepten sms atmaz da ondan.... Beşiktaşın hakları böyle bi mesajla korunacaksa KORUNMASIN!!
Vedat Benakay
15-04-2010, 17:29
Tuncer kardes yakısıyor falan demedım zaten.ama su ortamda etrafımız kusatılmısken baskanın her yaptıgının her sozunun karsısında olmak bıze yakısıyormu onu anlamadım
Ali Savasan
15-04-2010, 19:29
Nelerle uğraşıyoruz... :(
Taylan Kurt
15-04-2010, 22:05
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunduğu için Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören`e 15 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
PFDK’dan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’e kötü haber geldi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, yaptığı toplantıda, siyah beyazlı kulübün başka...nı Yıldırım Demirören’e sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunduğu gerekçesiyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Yıldırım Demirören, Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada bordo mavili takımın futbolcusu Egemen’in topa elle müdahale ettiği yönünde maçın ardından açıklamalarda bulunmuştu.
Demirören, bu konuda sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunması ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e gönderdiği mesajlar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.
Ayrıca Yönetici Mete Düren`e 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi
Ntvspor
Akin Akoglan
15-04-2010, 22:21
Zaten gelmiyorduki maçlara
Murat Aru
15-04-2010, 22:42
Lafının arkasında dur da adam desinler yahu!..
Emre Yüksel
15-04-2010, 22:47
mrk ettgm brşy var. 5 bin'lik sms pktndn mi yhapmş acba ?
Ali Salman
16-04-2010, 16:31
mrk ettgm brşy var. 5 bin'lik sms pktndn mi yhapmş acba ?
hyr cnm. bence ypmamıs. o yzden kontr gtmesn dye kısa yzmış.
Ufuk Biyik
16-04-2010, 19:42
Bence mesajın nasıl yazıldığına değilde mesajdaki kinaye ve levent kızıl için sarfedilenleri konuşmamız lazım.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.