PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu 'İş'te Bir İş var!

Muhittin Saban
23-03-2007, 02:08
Çok sayıda konu açıldığı için ben bu konular hakkında önemli sayabileceğim bir tuhaflığa dikkat çekmeyi istedim.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Bazı şeyler vardır insanı üzer, bazı şeyler vardır insanı sinirlendirir, bazıları vardır tepki verdirttirir ve öyleleri bir arada yağmur gibi yağmaya başlar ki çileden çıkartır!

21.03.2007: Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının pazartesi oynanacağının açıklanması

22.03.2007: Sabah ve Takvim gazetelerinde bugün “Ümraniye’de Arazi Savaşı” başlığı ile yayımlanan haber

22.03.2007 : Sabah Gazetesi’nde bugün yer alan “Akatlar, Cola Turka Olmadı” başlıklı haber

22.03.2007 : Bazı gazetelerde yayımlanan haberlere karşılık Celal Kolot’tan Açıklama

22,03,2007: Potada isyan!Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı'nın yabancı oyuncuları boykot kararı aldı

Ve akşam saatlerinde Rasim Bektaş arkadaşımızın saat 15:30 da Forza’da 17:00’de de halkın takımında açmış olduğu konuda belirtilen Şerefbey’in mezarının insanı derinden üzen hali! ( Bu arada Rasim’e sormak istiyorum; Bu haber niteliği taşıyan görüntüler senin çalışman mı yoksa başka bir kaynağın haberi mi? Eğer sadece sana ait ise hakikaten cok ciddi bir habere imza atarak dikkatleri o utanca çevirdiğin için, tebrik ederim.)

Farkında m ısınız?, şu geçen 2 gün içinde Beşiktaş camiası adına çok ilginç, endişe verici ce üzücü haberler medyaya arka arkaya düştü. En çok düşülen ise ilginçtir ki Sabah gurubu! Hani bizim eski başkan aday adaylarımızdan gösterilen Turgay Ciner! Sanki yıllardır gelenek değişmemiş gibi nedense Sabah gurubu ve yancı yayın organları hep Beşiktaş üzerinden hesaplar yaparak camia içinde huzursuzluk yaratan haberlere imza atmışlardır. Bu haberlerin sahipleri de nedense Beşiktaş’lı yazarların çoğunlukta olduğu imza sahiplerinindir. Sabah’ta Beşiktaş haberi sadece spor sayfasının birinci sayfasında oynadığı maçlar Gs ve Fener ile aynı güne çakışmamışsa yer alır.

Bu sabah arka arkaya düşen haberlerin ikisi o guruptan geldi. Neyse ordan geldi burdan geldiyi bırakalım da olayın tuhaflığını analiz edelim. Nasıl oluyor da Beşiktaş tam fenerin ensesinde nefesini hissettirirken ve fener de o korkuyu içinde büyütmeye başlamışken bu kadar olumsuz gelişme bir araya gelir. Hani dinamiti patlatmak için fitilin ucunu ateşlersin ya bu öyle değil. Maşallah dinamitlerin tam altında pimi çekilmiş el bombası kondu sanki. Ben pazartesi büyük bir takımın maç oynadığını duymadım(Erteleme maçı hariç) Bu ne demek şimdi? Ona kafa yorarken Celal Kolot’un hakkında ki haberler geldi. Arkasından Ümraniye Arazisi ile ilgili olanı, arkasından Akatların ismi ile ilgili olan, arkasından bayan Basketçilerimizin ciddi sorunu onlar da yetmedi bir de Şerefbey’in mezar görüntüleri bomba gibi düştü!

Rasim’in paylaştığı bu haberi bir kenara koyarsak diğer haberler için Beşiktaş kulübü resmi sitesinde eşi görülmemiş bir uygulama ile tek elden değil de ayrı ayrı ve dakikalar ile arka arkaya bu haberler için resmi birer açıklama yapma gereği duydu.

Peki bu kadar iç karartıcı ve insanın hakikaten tepki mekanizmasını ciddi olarak harekete geçirip oradan da eyleme teşvik eden tahrik edici haber içeriklerinin ortaya çıkmasında ki zamanlamada bir tuhaflık ve art niyet yok mu sizce?(Rasim eğer kendi haber yapmışsa onu ayırıyorum)

Yönetime ve Başkana “her şeye rağmen” bu kadar verilen desteğin sonunun takımın Şampiyonluğa giden şu günlerinde kesintiye uğrayıp çoğul bir tepki mi yaratılmak ve harekete geçirilmek istendi acaba. Yani anlayacağımız dilde “Bir yerlerden düğmeye mi basıldı”

Hiç içim el vermiyor çünkü Başkana çok tepkim var ama ben yine de hiç olmazsa şu günlerde temkinli olalım ve mantıklı kararlar verip ona göre hareket edelim derim. Sanki bu ‘iş’te bir iş var gibi..!

Ne dersiniz?

.

Serenat Tutaklı
23-03-2007, 02:26
Bugün yeni başlık açıldıkça,yeni mesajlar yazıldıkça korkuyorum.Acaba bir kötü haber daha mı?Ya da daha ne kadar kötü olabilir ki?

Bir yerlerden düğmeye basıldı ne demek,senaryolar,tezgahlar hazırlandı.Biz de oynuyoruz işte.Ya yine senaryo onların istediği gibi sonlanacak ya da bizler izin vermeyeceğiz buna.Yönetimin de bu olumsuzluklar karşısında ses çıkarmayıp,yutması hem acı hem de o senaryoda hangi rolü üstlendiklerini düşündürten cinsten.

Bizler ne umudumuzu keser,ne inancımızdan eksiltiriz.Tereddütsüz bilinmesi gereken budur birilerince.Canımızın çok sıkıldığı da aşikardır.Bu yara elbet şiddetli kanamasını yaşayıp,kiri içinden akıtmak isteyecek bir gün.Gün de yakın hani!

saat gecenin olmuş iki buçuğu mideme kramplar giriyor...

Safa Şenyıldız
23-03-2007, 02:31
Eğer bu haberler doğruysa -ki doğru gibi görünüyo- kesinlikle şampiyon olmasın futbol takımı. (Ben bu başkan olduğu sürece futbol takımını desteklemiyorum. Başkan daha da güçlenip iyice kulübe dal budak salmasın, diye. Yıldırım Demirören'in başkan olmasının BEŞİKTAŞ'ımıza yakışmadığını düşünüyorum.) Yoksa bu yapılanların hepsi unutulur. Bir şampiyonluk yüzünden BEŞİKTAŞ'ı kaybederiz.
Haberlerin veriliş zamanında art niyetin var olduğuna ben de inanıyorum; ama bana göre önemli olan haberlerin veriliş zamanı değil, haberlerin doğru olup olmaması.

Umut Tutun
23-03-2007, 17:09
abi, medyatik cinerci hareketler malum zaten...ama Şeref Bey'in anıtı meselesini buna "ilişik" düşünmen ilginç olmuş.bazen bize ne yaptılar, neler yapıyorlar diye düşünmeye başladım:

- bu konu aylar önce buradan ve tribünden arkadaşların ziyareti ile zaten işlenmişti. o asılı forma da, resimler de, atkı da herşey bizimdir merak etme.
o zaman mevsim dolayısıyle galiba ( yazdı. çünkü anma idi. ) , böyle bir heyecan yaratmamıştı.
şimdi bakıyorum da, ilginç geliyor.
biz aleme cevabımızı vermiştik, siz bakmazsanız biz bakarız, alemin haberi bile olmaz, ey kulüp sen uyu , diye mesaj verdiydik.

yeni mevzu değil yani, galiba zamanlama etkeni ile bir heyecan, bir elektrik olmuş. valla bundan da bir ders çıkarmak lazım.

Muhittin Saban
23-03-2007, 19:49
Evet, 24 saat geçmeden bir haber halkası daha eklendi. "Bursaspordan özür dileme" haberi!

Ama bu haberden sanırım sadece burada Sevgili Serenat'ın bizimle paylaşması ile haberdar olduk. Yine de kötü bir gelişme. Sevgili Seranat bu konuya yazdığın ilk mesajdaki gibi sanırım sen korkmaya devam edeceksin. Baksana ajansı geçtik!

Haa unutuyordum bir de Levent Erdoğan'ın müthiş açıklamaları vardı değil mi? neyse bu açıklamalar zaten sadece bizim bildiğimiz Bursa haberini kamuoyu önünde tölere edecek kadar ses getirecektir!

Yarına kadar uyutun beni...!

.

Aras Gundogdu
24-03-2007, 01:58
Birşeyler dönüyor kanımca;ama çözemedim,yine derim ki eğer şampiyon olacaksak sonuna kadar hakedip de olayım,şerefsiz bir şampiyonluğun zevkini tatmaktansa ölmeyi tercih ederim!

Ertan Eylem
25-03-2007, 19:14
Bir demişsin bir çok işten bahsetmişsin Sevgili Dostum.Zaten bir değil çooookkk işler var.Ama asıl ilginç olan bu işlere sessiz kalan yönetimin vurdum duymaz tavrıdır.Bence asıl iş kapalı kapılar ardındaki
iş ilişkileridir.İş ilişkileri bakanı Demirören ve federatif yozluk başkanı haluk ve medya bağlantıları nı ortaya çıkarabilme şansımız olsa sanırım ortalığı çok götürür.

Muhittin Saban
20-04-2007, 09:16
2 gündür gelişen olaylardan sonra bugün farklı bir düşünce oluştu kafamda;

Düşünüyorum da Ahmet Çakar'ın bir konuda söylediği doğru galiba. Aziz Yıldırım'ın Ulusoy'ca bitirilme operasyonu. Evet haklıdır Ulusoy kişisel münasebetini Aziz'den daha fazla önemseyerek bu sezon sonuna kadar ne yapıp edip Aziz'in başarısız bir başkan olarak anılması için mekanizmayı işletmektedir. Hele hele 100. yılında başarısız olmuş bir başkan(Aziz) Avrupa Şampiyonasına takımını göndermiş bir Federasyon başkanı(ULusoy) sıfatından daha aşağılarda ve başarısızlıkla adledilecek bir konumda anılacaktır.

Biz de bu arada maalesef oynadığımız hatta oynayamadığımız futbol ile işi nedense zora sokmakta master yapıyoruz.

Bu iş artık sulanmaya başladı. Ama sanırım biz karlı çıkacağız ve 104'te 13 yapacağız...

Özer Özçetin
20-04-2007, 09:57
İşin içinde çok iş var,sabah sabah yine dellendim desem yeridir,anlaşan aziz ve halukun arasını çakar çakallık yapıp bozmaya çalışıyor,derdi feneri şampiyon yapmak falan değil,ben karıştırdım oldu mantığı ile yükseklere oynamak istiyor en azından MHK başkanı olmak istiyor.
Bizi sorarsan Daçka maçı için FİBA ya gitmekten korkan bir yönetim var,bu oyunlar nasıl bozulsun ki,yani dert bir değil elvan.