PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Federasyona Yürüyoruz !

Deniz İpek
20-04-2010, 21:39
Büyük Beşiktaş Taraftarı

Türkiye Futbol Federasyonunda tezgahlanan oyunlara dikkat çekmek için futbol federasyonuna yürüyoruz.

Beşiktaşımız ile birlikte çarpan yüreklerin yan yana, omuz omuza bir çığ gibi büyümesini ve protesto yürüyüşüne katılmasını bekliyoruz.

22 Nisan 2010 Perşembe Saat: 12.00’da Kazan Bahçesinde Toplanıyoruz.

http://www.facebook.com/event.php?eid=107200219321808&ref=mf

Onur Kurt
20-04-2010, 22:26
çok Ters Saat Ne Yapıp Edip Gitmem Lazım

Ali Savasan
21-04-2010, 00:08
Yürümek mi ? Emniyete verilen çiçek işine dönmesin sonra abilerimiz HES'e karşı pankart açtıkları için dayak yemesinler yine?

Ayrıca bu sadece taraftar işimidir? Hani yönetim? Bir basın açıklaması herşeyi bitirdi mi? İspanyol spiker bile Türkiye'de neden hakemler konuşuluyor bunun en iyi örneği diye yorum yaparken bizim kodamanlar neredeler?

Vedat Benakay
21-04-2010, 18:42
yarın oradayızzzz..

Ufuk Biyik
21-04-2010, 19:33
Orada olunması gerektiğine inananlardanım.

Ali Salman
21-04-2010, 20:38
hafta içi 12 ?

gelmek isterdim ama malesef gelemicem.

Vedat Benakay
22-04-2010, 00:06
gelemeyenlerın yerınede bagırırız gelemeyenlerın yerınede yururuz...

Tuncer Döğer
22-04-2010, 08:57
tarih biraz garip olmuş gerçekten, nasıl böyle karar verildi? haftasonu tatil olduğu için mi ? amaç zaten gidip federasyon yetkilileri ile görüşmek mi ? haftasonu çok daha ciddi bir katılım ile yapılabilirdi.. neyse benim kafa basmadı bu işe..

Deniz Akkuş
22-04-2010, 16:21
neden hafta içi olduğunu sebebi şudur polis asla izin vermedi hatta vapurla bile gidilmesini engelledi bizimkiler alenin önderliğinde otobüs vede taksilerle gittiler.. eğer hafta sonu olsaydı kesin çok büyük kitle vede kesin olay çıkar diye bugüne karar verilmiş aldığım istihbarat bu yolda :) :) :)

Tuncer Döğer
22-04-2010, 16:32
eğer hafta sonu olsaydı kesin çok büyük kitle vede kesin olay çıkar diye bugüne karar verilmiş

amaç ne ? zaten çok büyük kitle değil mi?

Mert Kavak
22-04-2010, 17:22
Çarşı'dan Federasyon binası önünde kazı çalışması
Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe ile yaptığı derbi maçtan 1-0 yenik ayrılan Beşiktaş’ta, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) tepkiler sürüyor.

Siyah-beyazlılarda kulüp yönetim kurulunun ardından taraftarlar da toplanarak, tepkilerini dile getirdiler.

Beşiktaş meydanında toplanan yaklaşık 200 siyah-beyazlı taraftar, burada basın açıklaması yaptı. Taraftarlar, açıklamanın öncesinde yaptıkları tezahüratlarla Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı
Aziz Yıldırım, derbi maçı yöneten hakem Hüseyin Göçek ve sarı-lacivertli futbolcu Bilica’ya tepki gösterdiler.
Ellerindeki sembolik kırmızı kartlarla protestolarını gerçekleştiren Beşiktaşlı taraftarlar, "Sütte hile var, biz de yok. Kedi köpekte yürek var, siz de yok" ve "Biz şerefli şampiyonluklara aboneyiz" ifadelerinin yer aldığı
pankartlar açtılar.
Beşiktaş tribün liderlerinden Alen Markaryan, taraftarlar tarafından hazırlanan basın açıklamasını okudu.
Açıklamada, son zamanlarda Beşiktaş’ın üstüne oyunlar oynandığı ve bunun taraftarları isyan edecek duruma getirdiği savunularak, şu ifadelere yer verildi:
"Sahi içi ve saha dışında oynanan bu ucuz senaryolar, tüm spor kamuoyunun bilgisindedir. Sayın Aziz Yıldırım’ın Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mahmut Özgener ile olan sahte kavgasına inanmamız mümkün değildir. Çünkü kapalı
kapılar ardında oynanan oyunlar Sayın Özgener’in, Fenerbahçe’nin voleybol maçına iştirak etmesinden ve Aziz Yıldırım’ın, Beşiktaş yönetimine fütursuzca sergilediği tavırdan bellidir. Geldiğimiz durum itibariyle kız basketbol takımına
saldıran, güreşçilerimize saldıran, kendi sahalarında futbolcularımıza saldıran, taraftarlarımıza stat girişlerinde ızdırap çektiren ve buna seyirci kalan zihniyete suskunluğumuz, fırtına öncesi durgunluğumuzdur. Kendini Golyat
zannedenler, unutmasın ki Davut’un bir taşı ile yerle bir olmuşlardır."
Beşiktaş yönetiminin de yaptığı açıklamanın arkasında durmasını isteyen taraftarlar, açıklamalarında, "Şikayet edeceğimiz makam kalmadığından, tarafsızlığına ve Beşiktaşlılığına inandığımız Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’den konunun takipçisi olmasını istirham ediyoruz" dediler.

FEDERASYON BİNASINA SİYAH ÇELENK BIRAKTILAR

Beşiktaşlı taraftarlar açıklamanın ardından Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki merkez binasına gelerek, siyah çelenk bıraktı.
İstinye’ye deniz yoluyla gitmek isteyen taraftarlara emniyet güçleri izin vermezken, siyah-beyazlılar kara yoluyla buraya geldiler.
Çevik kuvvet, Futbol Federasyonu’nun binası önünde geniş güvenlik önlemleri alırken, 200 kadar taraftar burada bir araya geldi. Kazma ve kürekle gelen bazı taraftarların, Bilica’ya gönderme yaparak, sembolik bir şekilde
penaltı noktası için çukur kazdıkları görüldü.
Emniyet güçleri, taraftarların tamamının binanın gönüne gelmesine izin vermezken, tribün liderleri siyah çelengi binanın önüne bıraktı.
"Özgener istifa" şeklinde bağıran taraftarlar, daha sonra dağıldı.

http://www.milliyet.com.tr/carsi-dan-federasyon-binasi-onunde-kazi-calismasi/spor/sondakika/22.04.2010/1228481/default.htm

Neyzen Ünal
22-04-2010, 18:02
bu gün oradaydım cumartesi günü maçtan sonra yine ankara...

Vedat Benakay
22-04-2010, 18:39
hocam annenıze acıl sıfalar.neyzen hocam bız kazanın yanında sızdıkmı ya.basına bakıyorum bır suru yalan dalavere.bırde kartal habere baktım ısyanım bın kez arttı.protesto rezaletıymıs amıgolar yonetımden gelen ıstek uzerıne ıptal etmısler bızde onları protesto etmısız.yuh be bundan baska yanı yuh tan baska bır sey yazamıyorum cunku bip yıyorum.bu kadar kısa zamanda bır protesto ancak bu kadar olur.GELENLERINDE GELEMEYENLERINDE YUREKLERINE SAGLIK...

Muhammet Emin Özek
22-04-2010, 20:43
hocam annenıze acıl sıfalar.neyzen hocam bız kazanın yanında sızdıkmı ya.basına bakıyorum bır suru yalan dalavere.bırde kartal habere baktım ısyanım bın kez arttı.protesto rezaletıymıs amıgolar yonetımden gelen ıstek uzerıne ıptal etmısler bızde onları protesto etmısız.yuh be bundan baska yanı yuh tan baska bır sey yazamıyorum cunku bip yıyorum.bu kadar kısa zamanda bır protesto ancak bu kadar olur.GELENLERINDE GELEMEYENLERINDE YUREKLERINE SAGLIK...

aynen orayı okuyan bi abimizde bana o şekil bilgi verdi çıldırdım.şerefsizler ya !_sinir_!