PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Sarvan 17 Mayıs'ta istifa edecek!"

Ufuk Biyik
21-04-2010, 20:46
Derbiye 'Dobra Dobra' yorum! F.Bahçe ile Beşiktaş arasında oynanan tartşmalı derbiyi değerlendiren Şansal Büyüka, gündem belirleyecek açıklamalar yaptı.

Lig TV'de yayınlanan Dobra Dobra programında, çarpıcı açıklamalar yapan Şansal Büyüka, Hüseyin Göçek için "Türk hakemliği ve Hüseyin Göçek için talihsiz bir akşamdı. Uzun zamandır bu kadar kötü bir yönetim görmemiştim" derken MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın yanlış atamaları sonucu ligin bitiminin ertesi günü olan 17 Mayıs'ta istifa edeceğini söyledi. İşte Büyüka'nın gündem yaratacak açıklamaları...

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?c=1&r=1&hid=71178

4:15 e lütfen dikkat.

Ufuk Biyik
21-04-2010, 20:55
http://www.yukleresim.com/images/1ondj9ob42or4es8si.png

Bu pozisyonda ölmek üzere olan emre. Bu adam futbol fahişesi değilde nedir. Haldun Boysan sonuna kadar haklı.

Metin Yalçınkaya
21-04-2010, 21:05
Ufuk o akşam canlı olarak dinledim Haldun Boysan'ı ve milyonlarca Beşiktaş taraftarının içindeki öfkeyi kustu.Şimdi böyle haberleri okudukça iyice moralim bozuluyor.Herşey olup bittikten sonra ne yapsalarda boş...Artık futboldan iğrenir hale geldim.Biz nasıl yeni nesillere futbolu sevdireceğiz bu şekilde mi ?

Ufuk Biyik
21-04-2010, 21:12
Ufuk o akşam canlı olarak dinledim Haldun Boysan'ı ve milyonlarca Beşiktaş taraftarının içindeki öfkeyi kustu.Şimdi böyle haberleri okudukça iyice moralim bozuluyor.Herşey olup bittikten sonra ne yapsalarda boş...Artık futboldan iğrenir hale geldim.Biz nasıl yeni nesillere futbolu sevdireceğiz bu şekilde mi ?

Artık yeni nesillerin futbolu sevmeleri zorlaşıyor. Bunun nedeni görüntüdeki futbolcular, şuan ki yöneticiler, taraftarlar gittikçe bu işin keyifli yanlarını törpülediler törpüledik. Herkesin kendi eteğindeki taşlara bakması lazım ama ben emre gibi futbolcuları gördükçe tutamıyorum kendimi.

Sabri Aydoğdu
21-04-2010, 21:21
it ürüyor durmadan...

Ismail Hakki Demirel
21-04-2010, 21:30
Bu adama p.ç demek isterdim ama demiyorum...

Taylan Kurt
21-04-2010, 22:09
Türünün ender örneklerinden dir emre...

İrem Avşar
21-04-2010, 23:23
hiç samimi bulmuyorum sarvanın istifa muhabbetini.. aynı çarkın yiyicilerin neticesinde hepsi.. geçen bir yazı okudum.. Adalet size de lazım olur elbet bir gün diyordu...
inşallah o günler yakındır..

Cem Ozel
22-04-2010, 08:20
Samimiyetsiz bir açıklama. Hatanın yapıldığı anda bas o zaman istifanı, neyi bekliyorsun görevini ifa edip - fenerin şeref yoksunluğu ile şampiyon olmasına göz yumup- iş bitince huzur içinde ! istifamı edeceksin.

Mehmet Ersöz
28-04-2010, 23:24
Türk Futbol'u Kurtulur işte.