PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nedir Bu Halimiz

Ali Salman
24-04-2010, 22:04
küfür küfür küfür. bu mudur beşiktaşlılık duruşu ? bu mudur beşiktaşlılık ?

yıldırım demirörenin takımın kanına işlediği belli. haklı durumdayken haksız duruma düşmeye üstümüze yok.

soyut değil somut şeyler yapılmalı ve beşiktaş tarafatarı suçlunun en başından beri başkanlık kolduğunda oturan adamda olduüunu bilmeli.

beşiktaş ın hakkını savunamayan, takımın onurunu zedeleyen, saygı duyulan bir kulüp iken dalga geçilen bir kulü haline getiren asıl kişiye tepki koyulmalı.

önce kendimiz düzelmeliyiz ki başkalarını düzeltelim.

unutmayın, biz değişmedikçe yönetenler değişmez.

Hasan Can
24-04-2010, 22:15
Evet haklısın küfür olayını biraz abarttık sanırım.ilk 20 dakikaya kadar olan tepkiler normal ve olması gerekendi ama bunu maçın geneline yaymak yanlıştı.Ha ben sövmüyormuyum hemde bi haftadır sövüyorum ama tribünde bu derece olması kötü oldu.Birazda Beşiktaş'ın iddaasının kalmamış olmasının rahatlığıda vardı.Koca sezonun gazını bi maçta çıkarmış olduk.
Bunu sadece Y.Demirören'e bağlamak yanlış olur.Seba zamanında da bunlar oluyordu.Bu Y.Demirören'in değil Beşiktaş'ın sorunu Demirörene tepki koymak bu maç için anlamsız olurdu.

Gokhan Coskunsever
25-04-2010, 00:22
çok küfür edildi evet. maça gelen taraftar son maçın cezalı geçeceğini göze alıyordu zaten ve alayına gidildi.
bari küfürlerde az-biraz yaratıcılık olsaydı, gerçi 2-3 yerde güldüren küfürler de olmadı değil ama onun dışında düz o.ç. ve ananı bilmem ne yapıym küfürleri edildi.
ben 90 dakka boyunca efsanevi yeni bestemiz "gücüne güç katmaya geldik" in söylenmesini yeğlerdim. gereksiz ve aşırı dozda oldu 90 dakka küfür.

Fırat Gürgan
25-04-2010, 00:54
Küfür olayının abartıldığı konusunda hem fikirim.Fakat madalyonun diğer yüzü var. Ali kardeşimizin dediği gibi, bu yönetim Beşiktaş değerlerinden , taraftarından o kadar uzak ki taraftarın dilinden anlamıyor. Hakkımızı bile savunamıyor. Bu görevde açıkcası taraftara düşüyor. Bugün kü tabloya biraz da buradan bakarsak daha sağlıklı olur. Bazı kişilere öyle yada böyle bir diş göstermek, Beşiktaşı öyle kolay ezemeyeceklerini hissettirmek lazımdı. Bugün bu gösterildi. Her ne kadar yöntem olarak tasvip etmesekte olay buydu.

Bayraktar Umutcan
25-04-2010, 01:27
6 senedir bu heriften çekiyoruz ama koltuğundan indiremiyoruz.."Beşiktaşlıyım" diyen ve bunu sadece lafta bırakan, iş elini taşın altına koymaya gelince ortalarda görünmeyen o kadar çok insan var ki Türkiye'de, "böyle Beşiktaşlılık olmaz olsun!" dedirtiyorlar..Demirören ölmediği sürece biz ondan kurtulamayız..Adam hem hakkımızı savunamıyor hem de bizi tribünden temizlemeye çalışıyor..Küfür olayı konusunda ben de kesinlikle hepinize katılıyorum, ama artık söyleyecek söz de kalmadı..Bizim aşkımız diğerleri gibi kulübe değil..Biz renklere aşığız..Artık herşey gelecek seneye kaldı..Rüya takım diyorlar, 2 tane dünya yıldızından bahsediyorlar..Bekleyip göreceğiz...

Ertan Eylem
25-04-2010, 11:47
Bu iş küfürle müfürle olmaz, adam gibi icraart yapılır,en sağlamından, o zaman bir anlamı olur.

Ali Savasan
25-04-2010, 12:07
Dünya yıldızı falan istemiyorum. Tutturdular yıldızda yıldız diye ne olacaksa yıldız gelince peh... İbrahim Üzülmez , İbrahim Toraman, hatta Rüştü Reçber gibi futbolcular görmek istiyorum ben takımda. Nedir yıldız topçu. Kendin yıldız üretemiyorsan git dışarıdan al. Kendin balık tutamıyorsan git dışarıdan al. Kendin tuvalete gitmeye bile acizsen...

90dk küfür edilmişmiş falanmış filanmış. Bu küfür sadece bizim tribünde mi ediliyor? Çoluk çocuk varmış falanmış filanmış, o çocuklara televizyondaki Behlül'le Bihter'i izleten zihniyet nedir o zaman. Biz çocuklarımızın aklını zaten tv gibi bir icatla çok küçük yaşlarda erotizme sexe her türlü hıyarlığa alıştırıyoruz. İki küfürle birşey olmaz o çocuklara...

Emre Demirbag
26-04-2010, 22:51
Hiç olmazsa içimiz rahatladı. . Zaten lig'de bi amacımız kalmadı . . Tamam küfür etmek yanlıştır flan ama bi yere kadar eleştirilicek bir yanı yok bence..