PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bobo Türk oldu !

Demir Han
27-04-2010, 10:19
Merhaba,

Son açıklamalarına bakılınca Bobo'nun kağıt işlemleri dışında Türk olduğu görülüyor. "Bizi 2 sene üstüste şampiyon yapmadılar" gibi bir söylemle kulübün nabzına göre şerbet vererek dikkati başka yöne çekmek tam Türk işi.Başarısızlığı başka sebeplere bağlamak. Bugün yönetimde böyle söylemlerde bulunuyorsa şampiyonluklarımızı da töhmet altında bırakıyorlar.Halbuki geçen sene YD TFF ve Hakemler hakkındaki söylemleri konusunda yanlış bir tutum sergilediklerini ve bunu tekrar etmeyeceklerini söylemişti.

Benim felsefemde haklar verilmez alınır ana başlığı vardır bu sebeple de Beşikaş'ı daha da sevmişimdir.Bu sene şampiyon olamadı isek bunun sorumlusu başkası değil biziz.Takımdakileri baştan sonra yeterince inanmamış ve istememiş demek ki.

Ucuz konuların mezesi olmayalım.Yok penaltı verilmedi kırmızı haksızdı vs vs vs.

Yenildik mi evet..herkese hayırlı olsun de ve geç.Kimse biz yakındık diye bize merhamet göstermeyecek an azından adabına uygun söylemleri kısaca yapıp yolumuza devam edelim.

Ismail Hakki Demirel
27-04-2010, 10:35
Türk'üm, Doğru'yum, Çalışkan'ım !

Eee Gerçekte de böyle değil mi ?

Sabri Aydoğdu
27-04-2010, 20:01
şampiyonlar liginde başarısız, türkiye kupası başarısız, lig başarısız, bütün sorumlu yönetim ve hocadır, son haftalardaki hakem hatalarının altına sığınıp yirtılar bu yönetimle bu hocayla önümüzdeki senedende bişey beklemiyorum..

Bayraktar Umutcan
27-04-2010, 20:08
bizim bu çilemiz ne zaman bitecek...

Hakan Kirezci
27-04-2010, 20:29
Yapmayın böyle yav. Ne çilemiz varmış ki?
Daha geçen yılın çifte kupalı şampiyonuyuz, bu sene de dördüncü oluyoruz.
Transfer hataları, idari, teknik ve kurgusal bazı yetersizlikler üstüste geldi; rakiplerin masabaşı pazarlık güçleri bizden baskın çıktı; üstüne üstlük de eğrisi doğrusuna denk gelip altyapıdan doğru adamlarla takım oyunu oynayan bir Bursa ligi forse ediverince düştük düştük dördüncülüğe düştük.
üç beş adam gider üç beş adam gelir ve herşey birden değişir merak etmeyin ve bu kadar karamsar olmayın.
Volkan Şen'i istiyor Denizli; iyi adam valla. Umarım alınır.
Quaresma bitti gibi deniyor işin orasını bilemem. Böyle adamlar ya kral olur ya da sürünür giderler.
İyi bir santraforla da seneye sımsıkı bir takım olur Beşiktaşım.
Narin Delgado'nun bile eksikliğini nasıl hissettik ki düşünün artık eksikliğin büyüklüğünü. Stoperlerle, solbeklerle oyun kurmaya çalıştık ve şampiyonluğu 4 hafta kalana dek kovaladık.
Olur bu takım olur yeter ki adam olma özelliklerimiz baki kalsın. İyi oyuncu her zaman bulunur, iyi takım her zaman kurulur.

Bayraktar Umutcan
27-04-2010, 20:49
haklısın Hakan abi..bu takım zaten bizim "ölümüzdü" ki neredeyse yetecekti alayına..herşeyi geçiyoruz, yapıyoruz, ediyoruz ama, "fenerasyon" denilen şerefsizlere bir türlü diş geçiremiyoruz..işte zaten benim demek istediğim çile de bu..bunun sonu gelmiyor..hep eziliyoruz, bir türlü ezen taraf olamıyoruz...

Hakan Kirezci
27-04-2010, 20:56
Ezmek bize ait bir kavram değil.
Ezilmiyoruz da zaten...
Açılan tezgahların büyüklüğünden sözediyorsak onunla mücadelenin şiarı şerefinle oyna hakkınla kazan. Olmadı mı? Hedefimiz şerefli ikinciliktir o zaman.
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ne kadar değerli olacak ki şampiyon olsa, hangimiz isteriz klozete benzer böyle bir kupayı...

Bayraktar Umutcan
27-04-2010, 21:00
ben Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına zaten inanmıyorum..biz bu zamana kadar herşeyi şerefimizle yaptık, şerefsizlikle uzaktan yakından alakamız olmaz..2.lik bile zor gözüküyor şu an..2 hafta önce şampiyonluktan bahsederken şimdi UEFA kupasına gidebilir miyiz acaba diyoruz..ama ne olursa olsun, haysiyetli olmanın sonu küme düşmek dahi olsa razıyız, biz Beşiktaş'ız...

Sabri Aydoğdu
27-04-2010, 21:02
ne hakemler nede federasyon tek sorunlu hoca ve yönetimdir, bu sadece kendini kandırmaktır, şampiyonlar ligi ve türkiye kupasında gruptan çıkamadık bunundamı sorumlusu federasyon bir fener macı yüzünden şampiyonluk kacmaz..hoca kondisyoner yolluyor sezon ortasında kimse hesap sormuyor, madem gitti yerine neden başkası alınmaz, çok rahat şampiyon olmamız gerekirdi, gecen yıl iki kupa kazanan takım bu yıl dördüncü olması doğru değildir..

Bayraktar Umutcan
27-04-2010, 21:14
%60 yönetim ve Denizli, %40 fenerasyon diyelim Sabri..sonuçta biz bu oyunları her sene yaşıyoruz..seneye yine yaşayacağız..fenerbahçe, ve özellikle Azize olduğu sürece bitmeyecek..nasıl Atatürk yüzyılda bir geliyorsa, Süleyman Seba da Beşiktaş için o değerde malesef...

Sabri Aydoğdu
27-04-2010, 21:27
%60 yönetim ve Denizli, %40 fenerasyon diyelim Sabri..sonuçta biz bu oyunları her sene yaşıyoruz..seneye yine yaşayacağız..fenerbahçe, ve özellikle Azize olduğu sürece bitmeyecek..nasıl Atatürk yüzyılda bir geliyorsa, Süleyman Seba da Beşiktaş için o değerde malesef...

bu yönetimle olmaz, sezonu mehmet topuz olayında kaybetmiştik, önümüzdeki yılda böyle olacak o zamanda adnan polat devreye girer. her alanda başarılı olmamız için iyi bir yönetim, iyi bir hoca şart.. o yüzden ne federasyon ne hakem...