PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Özür Dilemişiz....

Serenat Tutaklı
23-03-2007, 17:59
Haberi bir arkadaşım sayesinde öğrendim.Bana linki attı.Ben de şaşkınca okudum.Buyrun...

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü özür diledi

Genel Sekreterimiz Murat Yanıklar yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı oyuncu Ali Tandoğan`ın açıklamaları üzerine BJK Yöneticisi Sn.Gülnaz Arsel`in Bursaspor Camiasından özür dilediğini söyledi.

Yanıklar şunları söyledi: "Dün bir gazetede, Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbolcusu Ali Tandoğan’ın “Bursa’da bizi dövecekler” açıklamaları üzerine Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yöneticilerinden Sayın Gülnaz Arsel ile bir telefon görüşmesi yaptım. Bu görüşmede Bursaspor camiasının bu açıklamalardan duyduğu rahatsızlığı ilettim ve bu haber yalansa Bursaspor Kulübü olarak tekzip edilmesini talep ettim. Öncelikle haberin doğru olmadığını belirten ve ardından bir tekzip yayınlayacaklarını belirten Sayın Gülnaz Arsel, bir süre sonra beni arayarak, yaptığı araştırma sonucunda haberin maalesef doğru olduğunu Ali Tandoğan gibi bir futbolcunun böyle bir şeyi nasıl söylediğine hayret ettiğini, en kısa sürede Ümraniye’ye giderek bundan sonra bu şekilde hiçbir açıklamanın yapılmamasını sağlayacağını, böyle bir açıklamadan duyduğu üzüntüyü belirterek özür diledi.

Bursaspor Kulübü olarak, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile oynayacağımız maça kadar hiçbir şekilde bir açıklamamızın olmayacağını daha önceden belirtmiştik. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki, bundan sonra da bu şekilde yapılacak her türlü açıklamanın da takipçisi olacağız. Bursa şehrini ve Bursaspor Kulübünü, hiçbir kimsenin bu şekilde ifadelerde hedef göstermesine izin vermeyeceğimizi bildiririm. " dedi.

Beşiktaş Jimnastik Futbolcusu Ali Tandoğan’ın Türkiye Gazetesinin 22 Mart 2007 Perşembe günkü sayısında yer alan açıklamaları:

“Bursa’da dayak yiyeceğiz”
Son haftalarda tribünlerde yaşanan olaylar sebebiyle üzüntülü olduklarını söyleyen Ali Tandoğan “Taraftarın desteği olmadan başarı gelmez bu bir gerçek. Ancak onların daha duyarlı olması gerekiyor. Tribünlerdeki dehşet ve kan akması spor ahlakına da ters ve bizleri de olumsuz etkiliyor. Bana göre verilen cezalar daha da ağırlaştırılmalı” şeklinde konuştu. Bursa ile deplasmanda oynayacakları maça da dikkat çeken Ali Tandoğan, “F.Bahçe, Bursa deplasmanında 4-0 galip geldi. Maçta bir tek olay yaşanmadı. Aksine Bursalılar F.Bahçe’yi ayakta alkışlıyor. Ama gerek yönetim gerekse bizler bazı maçlarla ilgili açıklamalar yaptığımız halde gerekli önlemleri almadılar. Burada sizin vasıtanızla bir defa daha söylüyorum. Bursa’da çok büyük olaylar çıkacak. Bize sahada saldıranlar bile olacaktır. Orada dayak bile yiyebiliriz.” ifadelerini kullandı. "

http://www.bursaspor.org.tr/haberdetay.asp?yon_haber_id=4185

Neyi,nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum.Ali Tandoğan'ın açıklamaları.Sen Beşiktaş'ın oyuncususun,neyin dayağı?Taraftar daha duyarlı olmalıymış, bir de bunu söyleyen Ali Tandoğan olunca insan hadi ordan diyor ister istemez.Bursa yönetimi de her türlü açıklamanın takipçisi olacakmış.Başkanlarının söylediklerini bizim yönetim de talip etse ya.

Buket Yıldız
23-03-2007, 18:03
nasıl yani yaaa bizim oyuncumuza dayakk hemde Beşiktaşın oyuncusuna kafayı yemiş futbolcumuz:Dayrıca Tandoganın söyledikleride yalan degil yada yanlış degil niye alınıyolarki bu hakarette degil birebir olan şeyler dogru düzgün kavgasız gürültüsüz dostluk içinde geçen maçımız olmadı bursayla..

Birkan Bürüngüz
23-03-2007, 18:10
bir beşiktaş futbolcusu çıkar dayak yices der diye alakasız bir zamanda açıklama yapar.
bir yönetici çıkar bizim üstümüzden reklam yapmaya çalışan fener yalakası bursadan özür diler, futbolcunun yaptığı şeyin üstüne bal kaymak sürer.
sonra biz hala beşiktaşlılık duruşu asalet felan diye bazılarının anlamını bile bilmediği kelimeler ederiz.

Özer Özçetin
23-03-2007, 18:44
Bir zamanlar da Gökhan Keskin iç tranfer için imza atmadan önce,Trabzona gitmemek şartıyla olacak demişti.
Beşiktaş forması ateşten gömlek,eğer o formayı giymeyi göze alıyorsan hiç bir maçtan hiç bir deplasmandan çekinmeyeceksin.
Yöneticinin yaptığı ise ne desem ki,özür dilediği yere bak.

Ersan Üngüder
23-03-2007, 21:22
Ben olaya şu yönünden bakıyorum. Ali Tandoğan bu açıklamayı neden yapmak gereği duysunki, cevabı basit bana göre çünkü yönetimden destek göreceklerini sanmıyor. Ankaradaki maçdan sonra kendi aralarında muhabbeti geçmiş olabilir futbolcularımızın çıkan olaylarla ilgili. Ve bu şekilde konuşmuş da olabilirler ki bu çokda doğal. Taraftarımız da olmayacak gibilerinden konuşmuş olamazlar mı yani?
Bunu da iyi niyetiyle ropörtajı yapan kişiye söylemiş olabilir?

Gelelim özür kısmına...
Yöneticimiz Sayın Gülnaz Arsel'den ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrasında bursaspor başkanı yada yöneticileri özür dilediler mi acaba yaşananlardan dolayı? özür dilemeyi bırakın levent kızıl ın açıklaması bursaspor seyircisnin olmadığı konusunda idi.
Ayrıca a.gücü maçı öncesi duyumlar aldık başka takımın seyircisi de gelecek önlemler artırılsın diyen bizim yönetimimiz değilmiydi?

Harutyun Çınar
23-03-2007, 23:06
bursa yöneticisi sen ne arayıp özür diliyorsun ankara gücü başkanı seni arayıp özür diledimi hayır bursa başkanı seni arayıp özürdiledimi hayır sen hangi kafaya hükmediyorsun özürdiliyorsun yazık beşiktaşımız sizin gibi yöneticileri gördükçe içim kan ağlıyor

Tuncay Yılmaz
23-03-2007, 23:29
Suçlu A.tandoğanmıdır
yoksa son zamanlarda burnunu her işe sokan Gülnaz hanımda mıdır?

2 side suçludur, biri işinin ötesinde yorum yapmıştır
diğeride popülerite peşindedir.
Bu Gülnaz Arsele dur diyecek olmayacak mı? ne zannediyor kendini.

Cihan Güngör
24-03-2007, 09:02
Gülnaz Arsel, Trabzonspor'a 3-2 yenildiğimiz maçtan sonra "Hedefimiz artık ikincilik" demişti. Aklıma geldi.

Erdem Can
24-03-2007, 11:47
Gülnaz Hanım her maçtan sonra bize bir ''ooff of'' çektiriyor. Dilin kemiği yok derler ya o an için aklına ne gelirse söylüyor. Ne bu düzenden haberi var ne de bu düzenin geçmişinden.

Ali Tandoğan sana ne diyeyim onu hiç bilmiyorum.

Burhan Gümüş
24-03-2007, 12:00
Ali Tandoğan olacaklarla ilgili düşüncelerini dürüstçe söylemiş,Ankara da olanlardan sonra endişe duyması normal.Hiçbir yönetici çıkıpta Ankara da olanlarla ilgili Ankara Gücü yönetimini eleştiren bir söz etmedi .Aynı şekilde Ankara Gücü yada Bursa Yöneticileri gelişen olaylarla ilgili dürüst bir açıklama yapmadı.Bunu yapmadığı gibi açıklamalarıyla Beşiktaş ile alay bile etmişlerdir(Levent Kızıl ın Bursa seyircisi yoktu demesi)Bunun nedenide şehsi fikrim yönetimimizin yetersizliğndendir.Bunca hatanın içinde bir futbolcumuz çıkıp dürüsrçe içinden geçenleri açıkladı diye ;Kibar bir yöneticimizde hiç haketmeyen bir yönetimden özür diliyor.Bakalım Ali tandoğan In dile getirdiği konu Bursa da eyleme döüşürse kendileri nasıl bir özür dileyecek.Sanırım şu şekilde bir özür metni olur: Futbolcularımıza sizi darp zorunda bıraktığımız için özür dileriz......

Vedat Benakay
24-03-2007, 15:04
biz ne dayaktan korktuk nede ozur diledik.bakuC@RSI

Ertan Eylem
24-03-2007, 20:22
Bu adamlar özür dileyecekse Bizler den yani Taraftar dan dilemeli.Levent HARDAL SARISI ya da namı diğer çok rengi' nden değil.

Anıl Doğan
26-03-2007, 03:51
gülnaz hanım trabzon maçından sonrada trabzon taraftarını tebrik etmişti yanlış hatırlamıyosam...Birilerinin Gülnaz Arsel'e BEŞİKTAŞ yöneticisi olduğunu hatırlatması gerekiyor...

Rasim Bektaş
26-03-2007, 10:11
dinlenip dinlenip özür dilenmeli

Emirhan Oğuz
26-03-2007, 14:50
Gülnaz Acemi Birliği'nde gün sayıyor, düzelir zamanla; Rasim Bektaş'ın forumda geçen yaz da ifade ettiği gibi, "Düzelir, düzelir; Ereğli Demirçelik'te kol gibi demirler düzeliyor!"... Burda niye düzelmesin! Sabredelim !...

Özer Özçetin
26-03-2007, 16:37
Hocam hoşgeldin sabırla geldin,hayırlı olsun vardır bir bildiğin galiba.

Gürhan Oğuz
26-03-2007, 16:44
özrünmü kusura, kusrunmu özüre tekabül eder,

Özenç Kurt
27-03-2007, 16:59
İş bilenler İş başına geçsin artık beşiktaş'da asistan yöneticilere Tecrübe kazanıp başkanlık yapacak kişilere yer yoktur.Kolot ve bu hanımefendi Lütfen asıl meşkül olduğunuz işlere dönün. Beşiktaş 103 Yıllık bir çınardır değerleri böyle ayaklar altına alınamaz.

Ertan Eylem
27-03-2007, 21:56
Ben artık bu işerde ciddi bir art niyet aramaya başladım.Zaten hayatın bir çok alanında söz sahibi olmakta zorlanan kadınlarımız ın şevkini kırmak, özgüvenlerini sarsmak için böyle örnekler özellikle sahaya sürülüyor mu??? acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Cem Ozel
27-03-2007, 22:36
çok bilinmeyenli bir denklem değilki. işini yapıp beşiktaş'ı savunamıyorsa, yönetime yakışmıyorsa çıkartılır. ama ne gibi ilişkiler içindeler acaba ????

Burhan Gümüş
28-03-2007, 10:26
Bu arada Emirhan OĞUZ dönmüşler....
Geç oldu ama temiz oldu sanırım....
Eh hoşgeldiniz o zaman...

Güneş Çetiner
28-03-2007, 11:28
iş bilmeyenler hep bizi mi bulacak merak ediyorum

Hande Eroğlu
30-03-2007, 23:22
şimdi tandoğanın açıklamalarını doğruluk payı yuksek bursada yaşıyorum bursasporun taraftar topluluğu dıye bılınen teksaslıların arasındakı bır konuşma konusudur bu çarşı gelmezse bızde takıma saldırırız tarzı laflar sanırım onların duyumunu almış bence bunu açıklarkende sadece güvenlık önlemlerının arttırılmasını ıstemek olabılır

onun harıcınde bu bayan heryerde böyle özür dilicekse nerde kaldı bjk asıllığı bırazda bırakın bızden özür dılensın