PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Quaresma Borsaya Bildirildi

Tumay Dogan
04-05-2010, 12:42
Beşiktaş taraftarlarının merakla beklediği Ricardo Quaresma transferini Borsaya bildirdi.

Beşiktaş kulübü Quaresma ile ilgilendiğini borsaya bildirdi.Yapılan açıklamada;

Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Zemin Kat Beşiktaş İSTANBUL
Telefon ve Faks No. : (212) 310 10 00 - (212) 258 81 94
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (212) 310 10 00 (107-156) - (212) 258 81 94
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Quaresma ile görüşmelere başlanmıştır.

Açıklama:

İtalya futbol takımlarından Inter`in oyuncusu Ricardo Quaresma`nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

- HABER1903 -

Ali Savasan
04-05-2010, 13:10
Gelmesin Q7 çok yanlış transfer olur! Bu adam 3 senedir top oynamıyor!!! Saatli bomba almış olacağız.

Onur Cihan
04-05-2010, 13:12
Pek etkili olacağını düşünmüyorum ama hayalim gerçekleşti...
Quaresma Quaresma oley oleyy oleeeeeyy :):)

Ismail Hakki Demirel
04-05-2010, 13:16
Gayet de başarılı olur bizde...

Tumay Dogan
04-05-2010, 13:24
sağ çapraz ceza sahası dışından sağ ayağının dışıyla attığı bi gol var....top tribüne gider gibi yapıyor sonra dönüyo kaleye...onu inönüde bi atsın..inönü de tribünler ters düz olur...

birisi o videoyu koyuverse buraya yaw :)

Tumay Dogan
04-05-2010, 13:31
http://www.youtube.com/watch?v=tjiDCIM22zQ

Ismail Hakki Demirel
04-05-2010, 13:32
Tümay Abi
2.01'e bak :)

Adam çalım atmayı seviyor ve becerebiliyorda...

<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/video/xbzg9l"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.dailymotion.com/swf/video/xbzg9l" width="480" height="360" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></object>

Tolga Karpuz
04-05-2010, 13:33
Bide şöyle bişe vardı yakın zamanda :)
"Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir."

:))

Ismail Hakki Demirel
04-05-2010, 13:35
hatta forma bile giymişti...
ama genelde bildirilenlerin çoğunu transfer ettik :)

Tolga Karpuz
04-05-2010, 13:42
evet aslında şöyle bir ayrıntı da var şaka bir yana bildirilip alınmayan iki adam topuz ve mondragondu.Bunların ikisi de kulupleriyle anlaşmadan bildirilmişti .Quaresma nın kulubuyle de görüştüklerine göre demekki oldu iş.Ama benim tek korkum takımda oluşacak ikilik.Taraftar geçen seneden beri bağırıyo bu adamı gelince iyiden kopacak bu da diğer futbolcuları olumsuz etkileyecek bence.ki biz de olsak olumsuz etkileniriz illaki.Bir de Demirören afyonu verdi bu adamı getirerek taraftara maçlara bile gelir artık :)

Ismail Hakki Demirel
04-05-2010, 13:52
Pazartesi haber bekliyorlarmış, dün demekki o haber geldi italyadan.
Şimdi Quaresma kaldı bi tek...

Haydee Vira o zaman...

Çingene :D

Tumay Dogan
04-05-2010, 14:02
geçen sene forza'dakilerin toplanıpta inter'in taraftar sitesini basmaları...
"verin ulan Quaresmayı bize" demeleri aklımda kalmış :D

Ekin Zaza Karatas
04-05-2010, 14:04
yakarim bu gezegeni gelirse :D

Akin Akoglan
04-05-2010, 14:04
Galeyana gelmemek lazım gelsin imza atsın oynasın ondan sonra fazlasıyla konuşuruz.Oynamadan önce konuşturan değil oynadıktan sonra konuşturan oyuncu istiyoruz :)

Ricardinho ve Kleberson örnekleri unutulmadı daha

Akin Akoglan
04-05-2010, 14:09
Bizim Demirören'de az değil hani ts-fb kupa finalinden önce açıklıyorki olası bi fb nin kupa alması durumunda kaynasın arada fb nin kupası :)

Ufuk Biyik
04-05-2010, 14:12
Şapor umarım hayırlı olur camiamıza

Baki Yalçın
04-05-2010, 14:20

İlle de roman olsun !_music_!

Cengiz Mahir Akbulut
04-05-2010, 14:32
gelmesini istiyorum ama onunda ailton gibi olucağını düşünüyorum işallah yanıltır beni ve eski performansına beşiktaşta gösterir.. bu_!

Taylan Kurt
04-05-2010, 14:40
Gelsin onu alim bi döner yemeye iskender yemeye götürim yemek neymiş görsün:D

Ismail Hakki Demirel
04-05-2010, 14:41
<script type="text/javascript" src="http://webtv.hurriyet.com.tr/js/js.js"></script> <div id="videoHolder">Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. <a target="_blank" href="http://www.macromedia.com/go/getflash/">Yüklemek için tıklayınız!!!</a></div><script type="text/javascript">var hm = new FlashObject("http://webtv.hurriyet.com.tr/adplayer_new.swf", "Hürriyet_Video", "580", "370", "1");hm.addParam('wmode','transparent');hm.addVariabl e('FlashVars', "&videoid=6137&vimage=http://webvideohaber.hurriyet.com.tr/Spor/top_cambazi_04052010_0112_flv.jpg");hm.write("videoHolder");</script>

Ufuk Biyik
04-05-2010, 14:49
2 senedir bu adamın videolarını izleye izleye ezberledik. Zaten bizim yönetim için youtube dab transfer yapıyorlar dedikoduları var :)

Baki Yalçın
04-05-2010, 15:48
dünya kupasının olması bizim için avantaj

Demir Han
04-05-2010, 16:24
Hayırlısı olsun imzalsa da imzalamasa da.Oynayacak ise gelsin.Geçen sene çok istiyordum ama bu sene emin değilim. Ben bu sene Krasic'i tercih ederdim ama olursa da fena olmaz...asıl soru kim gidecek ?Nihat Holosko ? Bunlara ne olacak
Ayrıca gelmesi yetmez bu takıma bize hala golcü adam lazım

Ufuk Biyik
04-05-2010, 16:26
DHA SPOR-(ÖZEL) BEŞİKTAŞ FUTBOL KOMİTESİ BAŞKANI SERDAL ADALI : "QUARESMA TRANSFERİNİN GERÇEKLEŞME OLASILIĞI BUGÜN İÇİN YÜZDE 50'DİR"
"BORSAYA QUARESMA İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADIĞIMIZA DAİR BİLDİRİM YAPMAMIZ, BU TRANSFERİN BİTTİĞİ ANLAMINA GELMESİN"
"ÇOK FAZLA BU İŞİN ÜSTÜNE DÜŞÜP KARŞI TARAFA KOZ VEREREK OYUNCUNUN FİYATININ ARTMASINI İSTEMİYORUZ"
"BU TRANSFERİN NE ZAMAN NETLİK KAZANACAĞINI HENÜZ SÖYLEYEMEM"
Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

:)

Demir Han
04-05-2010, 16:27
Tolga,
Mondragonda biz kulüple anlaştık ama Mondi gelmek istemedi biz de bıraktık.Topuz'da tam tersini yaptık Topuz'la önce anlaştık ama Fener onu bize vermedi oyuncu istemesine ! rağmen.
Sonuç her halükarda başarısız olduk :)

Sabri Aydoğdu
04-05-2010, 16:50
bazen çok mücadele etmek bir işe yaramayabilir,3 yıl önce burdaki macta porto''dan çok üstün bir oyun ortaya koymuştuk fakat ouaresma son dakikada bizi yıkmıştı artı ordaki mactada bize gol atmıştı, yıldız oyuncu böyledir, kendi adıma bize gelirse kendini bulur, bu taraftar bu adamı oynatır, ayrıca 26 yaşında..

Uğurcan Erdem
04-05-2010, 17:32
Evet oyun olarak katkısı tartışılabilinir. Ki dünyada ayağının dışını dünyada onun gibi kullanabilen kimse yok sadece dağınık bir futbolcu olması kötü. Ama sadece kendisi değil yanında birsürü yavru kartal ve satılacak formalarda elde edilecek büyük bir gelir sağlayacaktır. Eğer gelirse Türkiye'ye gelmiş en kaliteli 2-3 oyuncudan biri olur.

Kutay Tarakçı
04-05-2010, 17:36
kim ne derse desin barça'da,inter'de,Chelsea'da top oynamış bir adam geliyor.ve daha 27 yaşında.

Fener BQ7 :)

Ugur Yılgın
04-05-2010, 19:32
delgadolu krisiçli Quaresma ernst oluşan ortasaha süper olur gerisini siz düşünün beşiktaşın yapacağı 2 tane yerli oyuncu transferi yeter.

Hasan Can
04-05-2010, 20:22
Bu yönetim ne yaptıda bu kadar güveniyorsunuz.Bana gündemi değiştirmek için yapılmış bir olay gibi geliyor..Yönetim %50 diyosa o %20-25 tir..Heycanlamayın şimdiden sonra üzündüsüde fazla oluyor..Bide bu borsaya bildirme konusunda mecburiyetten sanırım.Daha öncede bir çok futbolcuyu bildirmiştik ikiden fazla bu sayı..
Haa iş yaparmı her türlü :) Öncelikle gelen oyuncudan daha önemli olan takımdır.Bi arkadaş Ailton gibi olmasın demiş.Sen Ailton'un yanına Yolua'yı koyarsan Kleberson'u önliberoya koyarsan bu gelen futbolcuyuda etkiler.Que. bizde kenar forvet mevkisinde oynayacağını düşünüyorum ki zaten ilk önce transfer yapılacak bölge orasıdır.Bu sene Yusuf-Tello-Holosko-Serdar-Nihat hatta ligin başlarında Bobo kenar forvet olarak görev yaptılar ama gereken performası alamadık.Bu mevki için Türkiye'den alınacak futbolcu Volkan Şendir, o da olursa ii olur aslında.Ama C.L. kalma planı yapacak olan Bursa bırakmaz diye düşünüyorum.Yabancı olarakta Klasnic'te olabilridi ama Que. bizim işimizi görür.Bizim forvete ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.Bu mevkide Bobo'nun yeterli olduğu kanaatindeyim.Ayriyeten son maçta seneye bomba gibi gireceğinin sinyalini veren Nihat'ı aklını başına almış Batuhan'ıda unutmamak lazım.Ha daha iyisini alalım mantığıda şu aşamada yanlış olur.Öncelikle zayıf olan bölgeleri güçlendirmemiz lazım güçlü olan bi bölgeyi daha güçlü yapmak zayıf bölgenin zayıf kalmasına sebeb olabilir..

İrem Avşar
04-05-2010, 20:47
bize yar olmaz gibi geliyor ama... hayırlısı..

Ercan Kartal
04-05-2010, 21:37
yuzde 50 tamam diyoralr bence yuzde 90 tamamdir bu is yoksa borsaya bildirmzelerdi .

Vedat Benakay
04-05-2010, 21:38
Pek etkili olacağını düşünmüyorum ama hayalim gerçekleşti...
Quaresma Quaresma oley oleyy oleeeeeyy :):)
keske alsak onurum muthıs bır futbolcu.tabı tek Quaresmaylada olmaz transferlere devam..

Vedat Benakay
04-05-2010, 21:41
Şapor mu Şoparmı:D

Samet Şaher
04-05-2010, 21:54
Hemen gaza gelmiş face'te olsun diğer sitelerde olsun ama sabırla bekliyorum ben umarım gerçekleşir. Şimdi fazla bişey demeye gerek yok,gelsinde bi... :D

Ali Savasan
04-05-2010, 22:58
Ayrıca C.L de oynamayacak olmamız sadece Q7 için değil bir çok futbolcu transferi için sorun yaratacaktır diye de düşünüyorum. Q7 gelirse çok yüksek meblalara gelecek ki bu sitedeki "anti endüstriyel futbol" mantığına sığmıyor. Tabi bunlar benim şahsi kanaatim. Ancak uzun bir izleme döneminden sonra Fink gibi adamlar bulup çıkarılabilir. Madem özkaynak gerektiği gibi işlemiyor, alternatif çözüm yüksek meblalar ile transfer değildir.

Velev ki Q7 geldi ve benim düşüncelerim tersine çıktı adam aldı takımı sırtladı götürdü diyelim. O zaman tabikii başarıya sevineceğiz ancak başarılar geçen sezon olduğu gibi kötü şeylerin üstünü örtmemeli diye düşünüyorum. Bu adamın maliyeti en büyük götürüdür. Bu adamı alsak ve Şampiyonlar ligine kalsak sanırım gruplara kalma parasının tamamını Q7'ye harcamış olacağız.Yazıktır...

Safak Batman
04-05-2010, 23:21
borsaya bildirmek futbolcuyu aldığımız anlamına gelmiyor ama bizdeki yabancı sayısı kaç oluyor hesaplayabilen varmı ? sağda solda bedavaya oynayanlarla birlikte tabi...

Umutcan Bayraktar
04-05-2010, 23:48
q7, Tello, Delgado, Bobo..4 ünü bir arada hayal etmek bile insanın kanını kaynatıyor :)

Berk Gökmen
04-05-2010, 23:55
İllede roman olsun ister çamurdan olsun :D :D

Turgut Eren
05-05-2010, 00:17
Bizim Demirören'de az değil hani ts-fb kupa finalinden önce açıklıyorki olası bi fb nin kupa alması durumunda kaynasın arada fb nin kupası :)

fener kupayı alırsa ronaldinhoyu alsanda kaynamaz o kupa artık.

Hakan Kirezci
05-05-2010, 01:51
borsaya bildirmek futbolcuyu aldığımız anlamına gelmiyor ama bizdeki yabancı sayısı kaç oluyor hesaplayabilen varmı ? sağda solda bedavaya oynayanlarla birlikte tabi...

12

Yasin Arici
05-05-2010, 02:59
Haberi değerlendirelim hemen ..

1-Borsaya bildirildiği gün cok manidar,tesadüf olamaz. Türkiye kupası finalinin oynancağı şanlıurfada basın toplantısına 1 saat kala borsaya bildiriliyor.. Haber ajansları son dakika geciyor..3aşağı 5 yukarı 2. plana atılıyor..

2-SerdaL adalı ve Mete Düren açıkalamaları 2. şok. Ulan adılar galiba derken hemen peşinden ne oluyor acaba almadılar mı derken kupa toplantısı yalan oldu..Millet şimdi alındı mı alınmadı mı onu konusuyor.. Kupadan sonrada konuşulmaya devam edecektir..

3-Bu saatte acıklancak bir transfer haberi, Aldık bitti vs vs haberleri elimizdeki zaten düşük olan yabancıların değerini bedava 'ya getirirdi...

4-Gündem de kalmanın en kolay yoludur, aldığın adamı gelme ihtimalini düşürmektir..

5-Türkiyede fb hazımsızlığı gerceğini unutmamak gerekli.. Gecen sene M.Topuz olayı bizim için büyük ders olmus, adalı ve mete düren bence 2. bir atak bekliyor fenerbahceden, biraz kar suyuna benzettim ben bu haberleri..

Bu atak kontraya dönüp 1-1 'e gelir.. Ve olay tamamen futbolcunun ve kayseri sporun kaypaklığından oldu imajını vermektir..

Bunlar benim düşüncelerim.. Umarım onlarda benim gibi düşünerek yapmışlardır..

Yasin Arici
05-05-2010, 03:22
Beşiktaş yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı ve Ricardo Quaresma ile her konuda anlaşmaya vardı. Yaklaşık 20 gün önce görüşmeye başladıkları Portekizli yıldızı ve kulübü İnter'i ikna etmeyi başaran siyah-beyazlıların, resmi imzayı iki gün içinde attıracakları öğrenildi. Quaresma'yı dün Borsa'ya da bildiren Beşiktaş'ın, İtalyan kulübüne uzun süren pazarlıkların ardından 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

SORUN KALMADI
Quaresma'nın iki gün içinde üç senelik anlaşmayı imzalanacağı, Portekizli yıldıza da yıllık 3.5 milyon euro ödeneceği öğrenildi. Öte yandan yönetici Serdal Adalı, "İtalya'daki yetkililer ile telefonda yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Şimdi yüz yüze bir araya geleceğiz. Herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Tek sorun Quaresma'nın peşindeki diğer kulüplerin fiyatı arttırmaları olabilir. Ama biz söz aldık, işi bitireceğiz" dedi

Serkan Aymak
05-05-2010, 03:24
Bu adama nerden baksan 10 milyon euro bonservis vereceksin.senelik 4milyon euro da kendine vereceksin etti mi 14 milyon euro=28 milyon tl.bu parayla hem süper bir altyapı sistemi oluşturursun,hem de amatör subeleri şaha kaldırırsın ama düşünebilcek yönetim anlayışı lazım.Kimse bu adam başarı ile forma satışı ile cıkarırız demesin çünkü büyük bir yalan söylemiş olur.
Onun içindir ki bu meblağda parayı sadece buraya bağlamak ancak günü kurtarmak olur ki altyapıda ali kuçik,orhan güllle,erkan kaş vs.. gibi yetenekli oyuncularımız mevcut.bu cocuklara bu paranın 50 de 1 ini ve buna duyduğun güvenin ceyreğini duy;sana kat kat daha iyi ve mücadeleci futbol oynasınlar.

Bu nedenledir ki dostlar bence sevinilebilecek bir gelişme değil:(

Ismail Hakki Demirel
05-05-2010, 08:00
Tabata'ya 8 vermişiz serkan, Bunada Demirören 18 bile verir :)

Kutay Tarakçı
05-05-2010, 09:16
quaresma deli ibrahim ikilisini düşünemiyorum :D

Tumay Dogan
05-05-2010, 09:27
tabataya 8 verdiğimize inanamıyorum halen...şaka gibi...

Ali Savasan
05-05-2010, 09:55
Beşiktaş yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı ve Ricardo Quaresma ile her konuda anlaşmaya vardı. Yaklaşık 20 gün önce görüşmeye başladıkları Portekizli yıldızı ve kulübü İnter'i ikna etmeyi başaran siyah-beyazlıların, resmi imzayı iki gün içinde attıracakları öğrenildi. Quaresma'yı dün Borsa'ya da bildiren Beşiktaş'ın, İtalyan kulübüne uzun süren pazarlıkların ardından 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

SORUN KALMADI
Quaresma'nın iki gün içinde üç senelik anlaşmayı imzalanacağı, Portekizli yıldıza da yıllık 3.5 milyon euro ödeneceği öğrenildi. Öte yandan yönetici Serdal Adalı, "İtalya'daki yetkililer ile telefonda yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Şimdi yüz yüze bir araya geleceğiz. Herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Tek sorun Quaresma'nın peşindeki diğer kulüplerin fiyatı arttırmaları olabilir. Ama biz söz aldık, işi bitireceğiz" dedi

Kaynak nedir acaba?

Serkan Aymak
05-05-2010, 10:12
Tabata'ya 8 vermişiz serkan, Bunada Demirören 18 bile verir :)
ben de öyle düşünüyorum.inter 15 istesin bizimki 20 verir havam olsun diye:( :(
Borç batağına düşen kim:BEŞİKTAŞ JK

Ertan Türker
05-05-2010, 10:23
Fener BQ7 :)

Bu iyiydi :D :D :D

Ertan Türker
05-05-2010, 10:37
quaresma deli ibrahim ikilisini düşünemiyorum :D

Düşün düşün bence....

Ertan Türker
05-05-2010, 10:49
Quaresmadan önce, takımdan Holosko, Sivok, Shefilled midir nedir? onu, zapo, delgadoyu, finki, telloyu göndersinler... Vay arkadaş 7 yabancıyı kim alır nereye gönderirler...

Demir Han
05-05-2010, 11:00
Bence Tello ve Sivok kalabilir
Ferrari ve Ernst de.
Bobo da kararsızım açıkçası

Mert Kavak
05-05-2010, 11:06
beşiktaş yıldız almaz beşiktaşta yıldız olunur!

adamın ayagına 2 senedir top değmiyo nerdeyse kadroya giremeyen bi adamı bu kadar abarmamak lazım geçmişi iyi ama eskiden dedemde 100 metreyi 23 saniyede koşuyodu...

umarım bu lafları yutarım ama erken gaza gelip sonra Q7 küfür etmekten iyidir

Yasin Arici
05-05-2010, 11:57
Kaynak nedir acaba?

fotomaç.. haberi

Muhsin Ogretme
05-05-2010, 12:08
En az bir sene uyum sorunu yasayacagini tahmin ediyorum. Basarili olamaz gibime geliyor. Maliyeti de yuksek. Olursa da insallah yanilirim.

Taylan Kurt
05-05-2010, 12:24
Bence Tello ve Sivok kalabilir
Ferrari ve Ernst de.
Bobo da kararsızım açıkçası

Bobo da karsız kalınıcak birşey yok bu takımı bu sene sırtlayan isim dır Bobo yüreğiyle oyanayan bir futbolcu ve Quaresma gelirse daha etkili olacağına inanıyorum kesinlikle kalmalı Bobo...

Ufuk Biyik
05-05-2010, 12:44
Bu transfer yalan olacak :)

Ali Savasan
05-05-2010, 14:43
Bu transfer yalan olacak :)

İnşallah.

Ekin Zaza Karatas
05-05-2010, 15:25
Ernst,Fink(sirf !!!!ye attigi gol yuzunden kalmali)Sivok,Ferrari,Bobo kalsin digerleri gitsin... Holosko da dustu gozumden digerleri gitsin...

Demir Han
05-05-2010, 20:18
Tello kalabilir bence onu da eklemek lazım kalanlara ama Q7 gelirse olabilir

Ugur Yılgın
05-05-2010, 20:50
arkadaşlar bu gün üniversitemize gelen cengiz zülfikaroğlu ile ayak üstü konuştuk beşiktaş a bu sene 3 yabancı alacaklarını söyledi quaersma için klüp ve oyuncu içn tamam dedi sadece eşi biraz problem çıkarıyormuş bugün yarın belli olacak dedi.asıl büyük bomba ronaldinho olduğunu söyledi görüşme aşamasındaymışlar .milanoda birebir konuşmuşlar.bende kendilerini tebrik ettim bu konuda bana jest yapan genel müdürümüze teşekkür ediyorum.valla bunları agzından duyunca sevinçten uçtum.3 cü yaban cı gönderileceklerin durumuna göre alınacak.

Serkan Aymak
05-05-2010, 20:54
arkadaşlar bu gün üniversitemize gelen cengiz zülfikaroğlu ile ayak üstü konuştuk beşiktaş a bu sene 3 yabancı alacaklarını söyledi quaersma için klüp ve oyuncu içn tamam dedi sadece eşi biraz problem çıkarıyormuş bugün yarın belli olacak dedi.asıl büyük bomba ronaldinho olduğunu söyledi görüşme aşamasındaymışlar .milanoda birebir konuşmuşlar.bende kendilerini tebrik ettim bu konuda bana jest yapan genel müdürümüze teşekkür ediyorum.valla bunları agzından duyunca sevinçten uçtum.3 cü yaban cı gönderileceklerin durumuna göre alınacak.
uğur abi galiba senin bu mesajınla altyapı umutlarım bitti:(
ulan ne vardı sanki ali,orhan,erkan oynasa şu takımda.fenere dalga geciyoruz adım adım 30. yıla diye ama böyle giderse bizde adım adım kayyuma.:( :(
biri bu yöneticilere dur desin artık!!

Ali Savasan
05-05-2010, 20:56
Ronaldinho falan hayal kendisi Milan'dan sözleşme istedi.

Ahmet Ozan Tüzlen
05-05-2010, 23:50
Şimdiden konuşmayalımda gelmezse rezil olmayalım elaleme. Temkinli ve sabırlı olmak lazım, kesin haber gelinceye kadar.

Ugur Yılgın
06-05-2010, 13:08
serdar adalı ve cengiz zülfikaroğlu italya uçmuş bugün itibari ile..

Ali Savasan
06-05-2010, 14:55
serdar adalı ve cengiz zülfikaroğlu italya uçmuş bugün itibari ile..

Uğur abi Ronaldinho için mi diyorsun İtalya işine şimdi?

Demir Han
06-05-2010, 17:35
Ronaldinho parayı alır gece alemlere akar bizi de yakar...gibime geliyor

Cem Ozel
06-05-2010, 19:11
Ronaldinho Milan'a 90 milyon paunda gitmemişmiydi. Yanlış hatırlıyorsam bile Uçuk bir rakamdı, hadi düştü piyasası alalım desen 20-30 milyon piyasası vardır. bence yok öyle bir ihtimal.

Kutay Tarakçı
06-05-2010, 23:13
90 milyon pound mu ? :D

çok uçtun :D

Özgür Öge
07-05-2010, 01:21
Madem o kadar paramız vardı bize niye Fulya'dan otopark kaldı.

Emre Yüksel
07-05-2010, 14:32
Quaresma hadi neyse tamam da.
Yapmayın etmeyin Ronaldinho diyoruz ya.
John Benjamin Toschak geçiyor yönetim bizimle galiba..

Tumay Dogan
10-05-2010, 13:03
Milliyet Gazetesi`nin bugünkü (10 Mayıs) sayısında yeralan "Quaresma depremi" başlıklı haberi ile transferin gerçekleşmesinin teknik direktör Denizli tarafından engellendiğini belirten Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, 1903radyo`de Erhan Barış Karakuş`un sunduğu `Gündoğdu Beşiktaş` programına telefon bağlantısı ile katılarak merak edilen konuya açıklık getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli`nin geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da yönetimin Quaresma önerisini reddettiğini belirten Sarıdağ, "Denizli Portekizli futbolcunun takıma faydalı olacağına inanmıyor. Quaresma`nın sorunlu bir oyuncu olduğunu ve Mourinho`nun bile oynatamadağını düşünen tecrübeli hoca bu ismi veto etti. Yönetim ise kombine ve forma satışlarını düşünerek transferde ısrar ediyor. Ancak yönetim transferde Denizli`nin raporu ve görüşleri doğrultusunda hareket etme kararı aldığı için bu durum karşısında geri adım attı. Mustafa Denizli yönetime bir liste verdi ve bu liste içinde Quaresma yok." ifadelerini kullandı.

Denizli`nin son dönemlerde takımla çok meşgul olduğu için Quaresma transferine müdahil olamadığını belirten Sarıdağ, "Ancak şunu belirtmek gerekir ki bu durum transfer komitesi ve hoca arasında önemli bir sorun ortaya çıkarabilir. Transfer komitesinde huzursuzluk yaratan bir karar oldu bu. Yakın gelecekte Quaresma transferinin gerçekleşmesi ya da gerçekleşmemesi durumunda yönetim ya da teknik heyette bir deprem yaşanabilir. Transfer komitesindeki yöneticiler Quaresma`da geri adım atılması kararı alınması halinde görevlerinden istifa edebilirler. Oyuncunun alınması konusunda yönetim diretirse de bu kez Denizli`den bir istifa kararı gelebilir. Anlayacağınız bu sorun kulüpte bazı koltukları sallayabilir" dedi.

Ali Savasan
10-05-2010, 17:05
Mustafa Denizli çok iyi biliyor ki Batuhan'ı durduramadı ;) Q7'i durduracak düzeyde de değil ki Morinho bile baş edemedi. Zaten faydalı olacak bir futbolcu değil o kadar paraya yazık diye bas bas bağırıyorum.

Yıldız futbolcu alınmasında sağda solda arma aşkı diye yazanların aşkının armamı yoksa topçu aşkı mı olduğunu görelim? (Sözüm bu sitedeki kişilerin tamamen dışındadır. Üstüne alınması gereken bir kişi yoktur burada aksine birine rastlamadım çünkü . Yalnlış anlaşılma olmasın.)

Demir Han
10-05-2010, 17:33
Q7 konusunda neden geçen sene olmadı diye düşünüyorum ve Krasic diyorum yada Luce'nin takımındaki adamlardan şu sağda oynayan brezilyalı olabilir.Her ne kadar Brezilyalı istemesem de ama Luce onu baya avrupalı yapmış idi son gördüğümde.

Ekin Zaza Karatas
10-05-2010, 18:03
ankaragucunde oynayan rothen de iyi aslinda ama 32 yasinda gerci m.denizli yasli oyunculara daha sicak bakiyor...

Akin Akoglan
10-05-2010, 19:39
YÖNETİM QUARESMA TRANSFERİNİ DONDURDU

Beşiktaş Yönetim Kurulu`nun haftalık olağan toplantısı sona erdi. Mustafa Denizli`nin Quaresma transferini veto ettiği iddialarının gölgesinde girilen toplantının ana maddesi transferdi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş yönetimi mevcut durum gereğince Portekizli oyuncunun transferi için ileri adım atmama kararı aldı. Teknik direktör Mustafa Denizli`nin raporu uyarınca önceliği yabancı kontenjanını boşaltmaya verme kararı alan yönetim kurulu Quaresma transferini dondurdu.

TRANSFER İÇİN MAYIS SONU BEKLENECEK

Beşiktaş yönetimi mevcut yabancıları takımdan göndermeden ve yeni oyuncu almak için gerekli kontenjan açılmadan transfer gerçekleştirmeme kararı aldı. Buna göre her ne kadar transfer çalışmaları devam edecek ise de Mayıs ayı sonuna ve transfer mevsimi açılana dek herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmayacak.

Yönetimin kadroda bulunan yabancıları en iyi biçimde pazarlamak adına bu kararı aldığı, ayrıca dünya kupasında mücadele edecek Holosko ve Tello`nun performanslarına göre bu isimlerin satışından önemli gelir beklediği öğrenildi.

Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre toplantıda üyelere, Futbol Komitesi ile Mustafa Denizli arasında herhangi bir problem ve ya görüş ayrılığı olmadığı belirtildi. Futbol komitesinin Quaresma için Inter kulübü ile anlaştığı, oyuncuya da teklifini verdiği ve Portekizli yıldızdan cevap beklediği ancak, son gelişmeler üzerine transferin dondurulmasına karar verildiği açıklandı.

-HABER1903-

Sabri Aydoğdu
12-05-2010, 10:10
hocamızın açıklaması cok ilginç sistemize uymuyor, oysaki 4-3-3 oynatıyor takımı acaba biliyormu porto'a hangi sistemde başarılı oldu Quaresma ama hoca haklı, seneye fb ve gs maclarında fantazi kadro kuramicak Quaresma olursa belki hesap soran olur niye oynatmıyorsun diye..

Murat yenilmez
12-05-2010, 11:25
bize antepten 8-10 milyon euroluk 30 luklar lazım....

cesarmıdır nedir var biri hemen koşsun başkan , muratla beraber bir 15 milyon euro bayılsın !!!!

Sabri Aydoğdu
24-05-2010, 00:09
Quaresma gelecek gibi haberler öyle gösteriyor..

Erhan Mahan
24-05-2010, 00:45
hocamızın açıklaması cok ilginç sistemize uymuyor, oysaki 4-3-3 oynatıyor takımı acaba biliyormu porto'a hangi sistemde başarılı oldu Quaresma ama hoca haklı, seneye fb ve gs maclarında fantazi kadro kuramicak Quaresma olursa belki hesap soran olur niye oynatmıyorsun diye..

:D Apploud korkuyor o yüzden öyle diyor.denizliye 'emredersiniz efendim' tipi oyuncular lazım çünkü.

Taylan Kurt
24-05-2010, 14:03
Quaresma transferini bitirmek için Madrid`e giden başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı`nın Quaresma ve menajeri ile yaptığı ilk görüşmenin çok olumlu geçtiği Çarşamba günü yapılacak son görüşmenin ardından transferin kesin olarak biteceği öğrenildi...

Portekiz basınına da açıklamalarda bulunan Q7 lakaplı Ricardo Quaresma oraya dönme düşüncem yok,Türkiye`den çok ciddi bir teklif aldım ve bu teklifi değerlendireceğim demeside,İtalyan ve Portekiz basının da futbolcunun Beşiktaş ile kesin anlaştığı yorumlarını beraberinde getirdi..

Avrupa basının da çıkan haberleri ilettiğimiz Beşiktaş yönetimi,ilk görüşmenin çok olumlu geçtiğini ama son sözlerin çarşamba günü söyleyeneceğini belirtmesi ise kulisler de transferin kesin olarak bittiği şeklinde yorumlanıyor..

Portekiz Futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olarak gösterilen Ricardo Quaresma`nın Beşiktaş ile anlaşmasının ardından Başkan Demirören`in özel uçağı ile İstanbul`a getireleceği gelen haberler arasında...

- HABER1903 -

Fatih Alper Ozen
24-05-2010, 14:20
Türkiye'ye gelen en büyük futbolculardan biri olucak gelirse eğer.Hagi,Anelka,Ortega,Jardel,Kewell gibi 1.sınıf bir oyuncu ve yetenek.Erken uyum sağlarsa ve sakatlık sorunu yaşamazsa ölüsü her maç gol atar yada attırır diyorum ben.Bizim takımda senelerdir eksikliği hissedilen maç kazandıran yıldız oyuncu yokluğunu giderir gibi geliyor bana.Belki yıldız açığı Türkiye'de bu bir nebze kapatılır ama Avrupa'ya gidince eğer kadronuzda sorumluluk alacak,kritik zamanlarda takımı sırtlıyacak bir adamınız yoksa gruptan bir türlü çıkamazsınız(tıpkı bizim senelerdir çıkamadığımız gibi)

Emrah Sanli
24-05-2010, 14:30
http://www.dha.com.tr/n.php?n=besiktas-quaresma-transferinde-sona-yaklasti-2010-05-23

Baki Yalçın
24-05-2010, 14:35
800m€ bonservis demişler :)

Tuncer Döğer
24-05-2010, 14:36
Beşiktaş'ın bu trasferde İnter Kulübü'ne 800 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli ödeyeceği bildirilirken, Quaresma'ya yıllık 3.5 milyon Euro ödemesi bekleniyor.

DHA _)

Akin Akoglan
24-05-2010, 14:40
8 milyondur danazottiler 0 ları fazla kaçırmışlar ceplerinden çıkmıyor ya :D

Bu arada yıllık 3.5 milyon avro bizim takımda bir oyuncuya oldukça fazla takımda ikilik yaratır diye düşünüyorum.Makasın açılması iyi günde kimsenin aklına gelmez ama en ufak sendelemede önümüze sürülür

Fatih Alper Ozen
24-05-2010, 15:35
Nobre'nin 2,5 milyon Euro aldığı bir takımda Quaresma'ya o para az bile denilebilir:D
Ayrıca dün gece bir programda Elano'nun yıllık 4.2 milyon euro aldığını duydum.Bence ucuza kapatmışız.

Tumay Dogan
24-05-2010, 16:03
tabata'nın 8 milyon bonservis...
nobrenin 2.5 para aldığı ortamda..
Q7 bu alınanları duysa 5 den aşağı istemez!

Taylan Kurt
24-05-2010, 16:49
800m€ bonservis demişler :)

belkide doğrudur kim bilir :D

Muhammet Emin Özek
24-05-2010, 21:10
istemiyom q7 ferrari....benim beşiktaşımın basketbol takımı hentbol takımı diğer bıraşlardaki oyuncularımız paralarını alamıyorlarmış.eğer doğruysa bu paraları onlara veren zihniyete yazıklar olsun.lanet girsin onlara !_sinir_!