Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010-2011 Tüm transfer haberleri
Serkan Aymak
16-08-2010, 21:42
İbrahimoviç Beşiktaşımıza hayırlı olsun
@adam liseli beyler serbest bırakın :D
Kutay Tarakçı
16-08-2010, 23:07
Robinho Beşiktaşımıza hayırlı olsun
bu sefer ciddiyim :D
Umutcan Bayraktar
17-08-2010, 00:02
Robinho Beşiktaşımıza hayırlı olsun
bu sefer ciddiyim :D
evet transfer bitti...!
Hasan Can
17-08-2010, 01:34
Çingene,Melek,Kavruk.. sırada ki kim acep :D
Onur Utku Demir
17-08-2010, 01:50
Ne haldeyiz yahu...
Ben bu Beşiktaş'tan hoşnut olamıyorum.
Fatih Alper Ozen
17-08-2010, 09:57
Inşallah olmamıştır Robinho işi.Verilen paralara yazık.Kaldı ki ihtiyacımız olan bir oyuncu değil.Takımın tüm dengeleri bozulur Robinho'yu alırsak.Umarım alamayız.
Kenan Ayhan
17-08-2010, 10:33
robinyo inşallah gelmez bu kadar para verilir mi lige bak 3 takımın değeri bütün lig takımınlarının değerinde oluyor.
Sabri Aydoğdu
17-08-2010, 11:19
1903Radyo'da pascal nouma, robinho geliyor dedi..
Akin Akoglan
17-08-2010, 12:37
Adamın geleceği varsa gelir veya gelmez niye bu kadar bu haberlere itibar edilip gereksiz gündem oluşmasına prim tanınıyor
Demir Han
17-08-2010, 13:10
Bu rakamları gören Pele ve Maradona futbola dönüp Beşiktaş'a gelmek istediklerini belirttiler.
Murat Ödemiş
17-08-2010, 14:16
sergeni dinledim bjk nin en büyük transferi Necip UYSAL dedi ..bence kesinlikle çok doğru ..bide dediki taraftar bu genç çocuğa sahip çıksın ..onuda çok doğru dedi
Demir Han
17-08-2010, 16:09
Taraftar koşan didinen ve efendi olana her zaman sahip çıktı ve çıkar.Sergen Paşa'ya da çıktık.Akıl öğretmesin bize
Ufuk Biyik
17-08-2010, 20:30
sergeni dinledim bjk nin en büyük transferi Necip UYSAL dedi ..bence kesinlikle çok doğru ..bide dediki taraftar bu genç çocuğa sahip çıksın ..onuda çok doğru dedi
Bir günde iki doğru sergenden az daha zorlasa bozuk saati geçecek paşam :) ama o fazla çalışmayı sevmez bozuk saat gibi.
Hakan Kirezci
19-08-2010, 22:32
Şey, Rob rob olmazsa Fatih Tekke'ye ne dersiniz?:)
Sabri Aydoğdu
19-08-2010, 23:16
Şimdilik transfer politikası doğru bence cenk,Quaresma,guti, fazla paralar ödenmedi, bu transferlere özellikle Quaresma bence çok iyi fiyata anlındı, ben daha fazla bonservis öderiz bekiyordum, 12 milyon avro gibi bundan sonrasını bekliyelim, ne olacak yanılıyorda olabilirim, transfer politikası için..
Demir Han
20-08-2010, 11:01
Tekke'yi sevmiyorum karakter olarak.Bence gelmesin.Hazışlık maçında yurtdışında bir hakemi tokatlamıştı örneğin
Demir Han
20-08-2010, 11:02
Robinho sanırım alınacak Adebayor'u vermek istemiyorlar.Robinho bize göre değil bize zenci golcü lazım.
Serkan Aymak
20-08-2010, 11:09
Robinho sanırım alınacak Adebayor'u vermek istemiyorlar.Robinho bize göre değil bize zenci golcü lazım.
Adebayor işi uefada oynayınca yattı zaten.forvete carew iyi olur,güzel olur,elmalı kurabiyenin tarcını olur hatta:D
Baran Konak
20-08-2010, 11:19
Robinho şu camiaya hayırlı olmasın başka birşey istemiyorum.
Serkan Aymak
20-08-2010, 11:28
Zapo yu dahi kabullenebildigim ortamda Robinho Camimamıza hayırlı olsun.gecen sene ödediğimiz paralara bakılırsa ve oyuncu-maliyet grafiği cıkartılırsa transfer mantıgı daha düzgün işliyor denebilir.
Ali Savasan
20-08-2010, 11:39
Robinho konusunda konuşmamayı tercih ediyordum çünkü ben söyleyeceğimi yaklaşık 2ay önce Akın abi, Kutay, Serkan'a radyoda bildirdim hatta sanırım 1-2 arkadaş daha vardı... Neyse...
Şimdi bu adam iyi güzel hoş. Parasını pulunuda bir kenara koydum. Adam kaliteli mi ? Evet tamam kabul.
Peki mevkii bazında bizim aradığımız özellikte bir adam mı? Robinho'u oynatmak Bobo'ya mahkum olmaktır. Pivot Sant. denen adamdan lazım bize.
Neyse bu transfer biter gider umarım ben yanılırım. Çıkar şöyle 75 tane gol atar.
M'oil Beşiktaş Jimnastik Spor Klübu (Ufaktan alışmaya başlayalım 4-5 sene sonraki halimiz)
Sabri Aydoğdu
20-08-2010, 11:40
Sanırım robinho transferi gercekleşti, hayırlı olsun..
Serkan Aymak
20-08-2010, 11:48
Robinho konusunda konuşmamayı tercih ediyordum çünkü ben söyleyeceğimi yaklaşık 2ay önce Akın abi, Kutay, Serkan'a radyoda bildirdim hatta sanırım 1-2 arkadaş daha vardı... Neyse...
Şimdi bu adam iyi güzel hoş. Parasını pulunuda bir kenara koydum. Adam kaliteli mi ? Evet tamam kabul.
Peki mevkii bazında bizim aradığımız özellikte bir adam mı? Robinho'u oynatmak Bobo'ya mahkum olmaktır. Pivot Sant. denen adamdan lazım bize.
Neyse bu transfer biter gider umarım ben yanılırım. Çıkar şöyle 75 tane gol atar.
M'oil Beşiktaş Jimnastik Spor Klübu (Ufaktan alışmaya başlayalım 4-5 sene sonraki halimiz)
M-oil Beşiktaş Jimnastik klübü degil de m-oil Beşiktaş futbol klübü olabilir.yani sadece futbol şubesi derneğe bağlı olmak şartıyla devredilirse şaşırmayalım ne yazık ki.ama bunu robinhoya bağlamayın çünkü yıllardır süregelen transfer yanlışlıklarına bağlı birşey ne yazık ki.başarısızlıklarda istifa cıglıkları atmak yerine bu işlere kafa yorsaydık farklı olabilirdi.(nobre,delgado,ugur inceman yıllardır bu klüpden yatarak para alıyor)
bu arada borcumuz cok degil ama malum kişiye borcumuz cok.o borçdan bir şekilde kurtulmamız lazım.YD nin gitmesi de cözüm degil hani.!_sinir_! !_sinir_!
Ali Savasan
20-08-2010, 15:44
M-oil Beşiktaş Jimnastik klübü degil de m-oil Beşiktaş futbol klübü olabilir.yani sadece futbol şubesi derneğe bağlı olmak şartıyla devredilirse şaşırmayalım ne yazık ki.ama bunu robinhoya bağlamayın çünkü yıllardır süregelen transfer yanlışlıklarına bağlı birşey ne yazık ki.başarısızlıklarda istifa cıglıkları atmak yerine bu işlere kafa yorsaydık farklı olabilirdi.(nobre,delgado,ugur inceman yıllardır bu klüpden yatarak para alıyor)
bu arada borcumuz cok degil ama malum kişiye borcumuz cok.o borçdan bir şekilde kurtulmamız lazım.YD nin gitmesi de cözüm degil hani.!_sinir_! !_sinir_!
Hiç birşeyi Robinho'ya bağlayarak söylemedim zaten. Şuanda yapılan daha önce yapılanın tam sistemli hali. Öncesinde başkan çıkarıp para vermiş oluyordu. Şimdi kendi şirketi ile daha sistemli bir yeme politikasına girdi.
Hakan Kirezci
20-08-2010, 16:06
Robinho ne renk yahu?
Kutay Tarakçı
20-08-2010, 16:11
Robinho ne renk yahu?:D :D :D :D
Tuncer Döğer
20-08-2010, 16:35
Robinho ne renk yahu?
açık çikolota :)
Özgür Ergün
20-08-2010, 17:18
açık kahverengi!
Hakan Kirezci
20-08-2010, 18:21
Demir Han espri mi yaptı yoksa Bobo ile mi karıştırdı anlayamadım ama en koyusu 10 numaraysa bu Robinho sağlamından bir 9 alır siyahlıkta. Neyse, işin o tarafı benim kriter anlayışıma uymaz da az yukarda değindiğim gibi Adebayor, Robinho derken Fatih Tekke'yi takımda görürsek hiç şaşırmayalım en beyazından...
Serkan Aymak
21-08-2010, 00:02
bu arada forza dışından duyduklarıma göre,forzanın girişine robinho resmi koyduran başkan.sonrasında yapılan borsa bildirimi de sponsor olayına karşı cıkılmasını engellemek için.
bu arada secim döneminde YD eleştirileri sonrasında yaşadıgımız sıkıntıların sebebi de buymuş demek ki??
Hasan Can
21-08-2010, 01:36
Robinho şu camiaya hayırlı olmasın başka birşey istemiyorum.
Bu düşünce tarzı bence doğru değil.Robinho'nun geliş şekli, futbol yapısı, karakteristik özelliği vs.. gibi sebeplerden dolayı karşı çıkabilirsin.Ama Beşiktaş formasını giyecek bir oyuncu için başarısız olsun demek tepkiyi abartmaktır.Bu saatten sonra artık sadece Beşiktaş'a faydalı olmasını temenni etmek gerekir.Esasında bende çok emin değilim bu transfer konusunda.Ciddi bi ikilem yaşıyorum acaba diyorum ama o esnada, futbol hayatının en iyi dönemini geçirdiği sezon hocası olan Schuster geliyor aklıma.Bu transferde tek güvendiğim kişi Schuster'dir.Hayırlı olsun..
Baran Konak
21-08-2010, 23:22
Bu düşünce tarzı bence doğru değil.Robinho'nun geliş şekli, futbol yapısı, karakteristik özelliği vs.. gibi sebeplerden dolayı karşı çıkabilirsin.Ama Beşiktaş formasını giyecek bir oyuncu için başarısız olsun demek tepkiyi abartmaktır.Bu saatten sonra artık sadece Beşiktaş'a faydalı olmasını temenni etmek gerekir.Esasında bende çok emin değilim bu transfer konusunda.Ciddi bi ikilem yaşıyorum acaba diyorum ama o esnada, futbol hayatının en iyi dönemini geçirdiği sezon hocası olan Schuster geliyor aklıma.Bu transferde tek güvendiğim kişi Schuster'dir.Hayırlı olsun..
Başarısız olsun demedim ki, Beşiktaş'a gelmesin dedim :)
Demir Han
21-08-2010, 23:44
Robinho sütlü kahve ben Brezilyalı'ları ben zenci kategorisi dışında tutuyorum.
Serkan Aymak
22-08-2010, 01:19
Hakan abinin dedigi gibi fatih tekke veya sercan gelebilir.
robinho olasılıgı cok saglam durmakla beraber muallakda kalıyor biraz.kafalar sürekli karışık.
bu arada hayatımın en güzel haberini de yazayım:Delgado gidiyormuş:D :) _) !_gel_! !_music_! !_nanik_! bu_! Apploud
Uğurcan Erdem
22-08-2010, 01:43
Delgado takımdan ayrıldı.
Metin Yalçınkaya
22-08-2010, 01:49
Delgado takımdan ayrıldı.
Uğurcan haber kaynağı nedir ve kesin midir? Bence kalması gereken birisi Delgado...
Serkan Aymak
22-08-2010, 01:53
Uğurcan haber kaynağı nedir ve kesin midir? Bence kalması gereken birisi Delgado...
abi yapma alkolik yaptı bu adam beni.bir insan bu kadar yararsız top oynayamaz.
bu arada kaynak lig tv.kesin anlaştı yarın klüpden ayrılacak dediler.
arkana bakmadan git delgado:D :) _) )_ !_bye_! bu_! Apploud !_nanik_! !_music_! !_gel_!
Hasan Can
22-08-2010, 01:56
Metin avantarı değiştirme zamanın geldi :) Yeni bi avantar bul kendine derim önerim Necip ama yinede sen bilirsin..
Para olarakta 2mly Euro gibi bi rakama satılmış sanırım tam kesin diyemem neyse yarın netlik kazanır.
Delgado'nun gitmesi iyi oldu her sene aynı terane nereye kadar üstüne bide Tabata gitse Fink kalsa daha güzel olur..
Metin Yalçınkaya
22-08-2010, 02:06
Metin avantarı değiştirme zamanın geldi :) Yeni bi avantar bul kendine derim önerim Necip ama yinede sen bilirsin..
Para olarakta 2mly Euro gibi bi rakama satılmış sanırım tam kesin diyemem neyse yarın netlik kazanır.
Delgado'nun gitmesi iyi oldu her sene aynı terane nereye kadar üstüne bide Tabata gitse Fink kalsa daha güzel olur..
Evet Hasan haklısın artık değiştirme zamanım gelmiş :) İyi ya da kötü ben yine de Delgado'nun bu şekilde ayrılmaması gerektiğine inanıyorum.Kötü zamanları mutlaka var bunu inkar etmiyorum,ama benim çevremde ki rakip takım taraftarları olsun,ve farklı yerlerde ki rakip takım taraftarları olsun,takımların da görmek istediği bir futbolcu idi.Her görüşe saygılıyım ama bu gecenin bana göre en kötü haberi oldu bu..Seviyorum seni Delgado...Bu arada Hasan,Necip'te 2. bi Delgado olacak zaten tekniği ile :)
Ufuk Biyik
22-08-2010, 02:08
Bende üzüldüm valla.
Metin Yalçınkaya
22-08-2010, 02:09
abi yapma alkolik yaptı bu adam beni.bir insan bu kadar yararsız top oynayamaz.
bu arada kaynak lig tv.kesin anlaştı yarın klüpden ayrılacak dediler.
arkana bakmadan git delgado:D :) _) )_ !_bye_! bu_! Apploud !_nanik_! !_music_! !_gel_!
Serkan,Beşiktaş'lı isen zaten alkolik,kalp hastası,panik atak,sinir hastası vb.hastalıkları kapmışsındır demektir :) Lütfen sadece Delgado'ya bağlama :)
Zafer Ayas
22-08-2010, 02:18
Q7'e bakip feyz alsinlar biraz. Yureksiz oyunculara gule gule demek lazim artik. Pascal'i, Ilhan'i niye sevdik? Yetenegi kadar oynar herkes, buna diyecegim yok ama isteksiz oynamaya haklari yok. Gerci Delgado yerine Robinho geliyor galiba onda ne kadar yurek olacak gorecegiz. Hic hayirli olacakmis gibi gelmiyor bana bu transfer. Bu arada en az 2. oyuncunun onumuzdeki hafta gitmesi sart. Biri Delgado gorunuse gore, digeri de Fink olacak gibi. Yirtici bi forvet gelseydi keske su Robinho yerine.
Serkan Aymak
22-08-2010, 02:24
Serkan,Beşiktaş'lı isen zaten alkolik,kalp hastası,panik atak,sinir hastası vb.hastalıkları kapmışsındır demektir :) Lütfen sadece Delgado'ya bağlama :)
abi yapma.lütfen:)
tamam deiklerin dogru ama biz bunları yaşarken zevk alıyoruz.derim hep senin işkencen bile bize dügün bayram ama delgado yahu.adamın her cıkışda top kaybı yapması,yan pas bile yapamaması hayatımı sildi süpürdü yıllardır.aldıgı bonservis de cabası.
hayatımın en mutlu günlerinden olacak delgadonun gidişi.,!_music_! _)
tabatayı da hiç sevmem ama delgadodan hırslı hiç olmazsa.
Can Topal
22-08-2010, 02:45
Delgado... İçim acıdı lan. Güle güle güzel surat..
Demir Han
22-08-2010, 03:04
Bu haber hiçbiryerde geçmiyor ama umarım doğrudur.Adı kadar iş yapmayan bir adamı takımda tutmaya gerek yok El cezire Tabata ve Delgado için gelmiş belki onlar almışlardır.Hoca belkide satılsın diye direk oynattı onu :)
Demir Han
22-08-2010, 03:07
Köybaşı neden takıma giremiyor ? Yazık üstüne bu senede koyup İbo'dan formayı alamazsa seneye o da gitsin.Acilen bir sağ bek lazım Erhan kesinlikle bu takımda oynamayı haketmiyor ve arkasına çok adam kaçırıyor.Ekrem bile onun yerine oynayabilir.
Ertan Türker
22-08-2010, 06:37
Bu Gercek !!!!!!!!
Robinho Beşiktaşımıza HAYIR'lı olsun...
:) :) :)
Serkan Aymak
22-08-2010, 10:10
Köybaşı neden takıma giremiyor ? Yazık üstüne bu senede koyup İbo'dan formayı alamazsa seneye o da gitsin.Acilen bir sağ bek lazım Erhan kesinlikle bu takımda oynamayı haketmiyor ve arkasına çok adam kaçırıyor.Ekrem bile onun yerine oynayabilir.
Valla ismailin Deli ibdan forma alma ihtimali yok gibi.şu görünüşde deliyi salsan 45 yaşına kadar oynar :D
ilginc olan sürekli formu yükseliyor.dünkü macda sahanın en iyilerinden.Q7 ile sol kanatta cok iyiler.fena bindirmeye başladı :)
Demir Han
22-08-2010, 10:40
Robinho bir inat uğruna geliyor eğer gelirse.Oysa bizim nokta forvete ihtiyacımız var.Takımda çok patron olması sorun olacak.Neyse bu takım bu sene alışma sürecini atlatır.Seneye de Zapo ve Ferrari'yi gönderir göbeğe oyun kurma yeteneği de olan hızlı Sivok'un yanına bir adam,Orta saha ve Poinr forveti alırız olay çözülür anca yoluna girer
Demir Han
22-08-2010, 10:45
Hoca takım dizilişinde bu fakat fanteziye girmesine gerek yok
Defansif olacaksan
Hakan
Deli(İsmail), Ferro ,Toraman(Zapo) ,Ekrem (Rıdvan)
Ernst Necip
Nihat(Holosko) Guti Q7
Yeni Forvet (Bobo)
Ofansif Oynayacak isen
Hakan
Deli(İsmail), Ferro ,Toraman(Zapo) ,Ekrem (Rıdvan)
Ernst
Nihat(Holosko), Guti,Delgado(Tabata) Q7
Yeni Forvet (Bobo)
Hoca umarım burdan bir ders almıştır.Futbol tabiki gol ile kendisini sevdiren bir spor ama önce yemeyeceksin.
Ali Savasan
22-08-2010, 13:28
UMARIM HABER DOĞRUDUR!!!
Beşiktaş`ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado ile ilişkiler kesiliyor.
Beşiktaşlı yöneticilerden edindiğimiz bilgilere göre, Arjantinli futbolcunun İstanbul`da forma giymek istemediği ve Beşiktaş`tan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi.
Bazı Arap takımları ile görüşmelerin sürdüğü ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
Delgado`nun 2-2,5 milyon dolarlık maaşından dolayı Beşiktaş yönetiminin de transfere sıcak baktığı gelen haberler arasında.
-HABER1903-
Ali Savasan
22-08-2010, 17:45
VE GİTTİİİİİİİ
Beşiktaş`ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado ile yollar kesin olarak ayrıldı.
Beşiktaşlı yöneticilerden edindiğimiz bilgillere göre, Arap takımlarından Al-Jazira yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlandı. Delgado`nun bu seneki maaşının verilmeyeceği bu miktarın bonservis bedeli olarak sayılması konusunda anlaşıldı.
2006-2007sezonu başında 5 Milyon Euro`ya Basel`den transfer edilen Arjantinli futbolcunun yarın resmi imzayı atacağı ve İstanbul`dan ayrılacağı bildirildi.
-HABER1903-
Mehmet Küçüksaraç
22-08-2010, 19:24
Dün gece katar takımı hem delgado hem tabata için gelmişlerdi birini aldılar sıra diğerinde.İnanmayanlara :D
Robi transferi ise bu takımı bir şekilde kaosu sürükledi yeterince ve ilerisi için hiç bir şekilde içimden olumlu olacağı geçmiyor.
Serkan Aymak
22-08-2010, 19:37
mati gitti ya nobre de giderse daha da bizi tutabilene ask olsun.transfer falan yapmayalım yeter ki bu ikisi gitsin :D
Uğurcan Erdem
22-08-2010, 22:54
Kusura bakma abi dün gece görmemişim cevaplayamadım.
Zaten bugün de bir çok yerde geçti bu haber.
Bonsvervis bedeli almadan sattık. Sadece bu seneki yıllık maaşını onlar ödeyecekmiş. Oradan da yıllık 2.5 milyon £ alacak. Bugün imzalarda atıldı.
Valla herkes gitmesini istiyordu. Belki çok bir şey katamadı ama ben kendisini çok seviyordum ve takımda kalmasını isterdim. Tabata varken Delgado'nun gönderilmesi saçma oldu.
Aklımda hep oyundan çıkarken ağlamasıyla, Trabzon'da gole sevinmeyip kaleciye bir şeyin var mı? diye sormasıyla, Zürih maçındaki sevinçleriyle kalacak.
Hoşçakal El comandante...
Son kez;
SGLWX5d3HS0
Beşiktaşımızın golü, 10 numara formasıyla, Matiiaaaaaaaaaas.....
Hasan Can
22-08-2010, 22:59
Son olarak Sercan'ın adı geçiyor, beğendiğim bi golcü değil bakalım olacak mı? Esas su kadroya Hamit'i gelse şahane olurdu.
Demir Han
23-08-2010, 01:36
Herkes için hayırlı olsun.Onun oynayabileceği bir lige gidiyor.İsviçre gibi onu yormaz onu yıldız yapabilecek bir lige gidiyor onun için de bizim içinde hayırlısı olsun.Görürsünüz orda yıldız olur ve transfer olup yine yakar birilerinin canını
Yolun açık olsun emekleriçin teşekkürler Delgado.
Demir Han
23-08-2010, 16:39
İçimden bir ses Robinho haricinde bir forvet getireceğiz gibime geliyor
Kutay Tarakçı
23-08-2010, 18:21
fink gitsin ivan ergic gelsin
Hakan Kirezci
23-08-2010, 18:35
O zaman Hakan Arıkan'da gitsin Türkan Şoray gelsin...
Kutay Tarakçı
23-08-2010, 18:38
sadece görüşlerinden dolayı demedim ben hakan abi :)
fink tek yönlü bir oyuncu sadece ön libero bizim sisteme uygun değil.necip,ernst hem ön libero hem de ileriye destek olabiliyor.
ergic,ernst ve necip gibi ön libero özellikleri üstün fakat ileriye de iyi çıkabiliyor.
o yüzden dedim yani :D
Hakan Kirezci
23-08-2010, 18:44
Hücum ve savunmayı birlikte yapabilen ortasaha oyuncusu dünyada çok az. Ernst savunması Ergic hücumuyla öne çıkan ortasaha oyuncusu. Necip ise bize Allah'ın bir lütfu. O dünyada çok az dediğimiz tipte bir ortasaha oyuncusu. O yüzden yanına onun gibi birini bulamıyorsak (nah buluruz) Fink, Ernst,Aurelio, Ergiç hepsi de olur zaten. Ben Fink'in çözdürülmesinden yanayım, dondu çocuk.
Zafer Ayas
23-08-2010, 21:11
İçimden bir ses Robinho haricinde bir forvet getireceğiz gibime geliyor
Robinho'dan vazgecildigi ve Klose'nin alinacagi soyleniyor simdi de.
Baki Yalçın
23-08-2010, 23:15
Fink varken Aurelio'ya da Ergic'e de gerek yok bence. Sebebine de adaptasyon diyorlar.
Baki Yalçın
23-08-2010, 23:17
O zaman Hakan Arıkan'da gitsin Türkan Şoray gelsin...
_) _) _) _) _)
Serkan Aymak
23-08-2010, 23:26
Türkan şoray cok yaşlı.biraz daha fazla parayla niye daha genci gelmesin ki :D :D
Akin Akoglan
23-08-2010, 23:39
Kim gidecekse bir an önce gitsin hoca denemediği adamları rotasyon altında denemeye devam edebilir ve buda bize pahalıya patlayabilir.Fink'in kalması hiçde kötü olmaz aslında bu saatten sonra Holosko ve Tabata'ninda gitmesine üzülmem haksızlık edilmişde olmaz.Guti,Fink,Necip,Ernst ve kalacak gibi görünen Uğur 5 lisini 3 kişilik kontenjanı olan bölgede döndüre döndüre oynatabilir tek alternatif Uğur kalırsa yazık olur
Yerli oyuncu sıkıntımız var ciddi manada kale dişinda Necip,Toraman(ki sakat oda),Nihat(ki formsuz),Üzülmez diyoruz başka isim sayamıyoruz heleki klübede. İBB maçi takkeyi düşürdü yarım takımız gibi geldi bana geride bir çok sıkıntı ilerisi galaksi gibi yetenekli oyuncular dolu
Robinho,Klose mi kim gelirse gelsin gelene hoşgeldin gidene güle güle
Hakan Kirezci
23-08-2010, 23:55
Yerli oyuncu sıkıntımız var ciddi manada kale dişinda Necip,Toraman(ki sakat oda),Nihat(ki formsuz),Üzülmez diyoruz başka isim sayamıyoruz.
İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, Rıdvan Şimşek (sakat şimdilik ama var) bunlar direk adamlar yav Akın Senin Uğur dediğin yerde Yusuf'da sayılır hatta. Bu yeni gelen Ersan Gülüm de fena çocuk değil gibi.
Akin Akoglan
24-08-2010, 00:05
Yerli sıkıntısından kastım bizim yabancıları kesecek bir yerli oyuncu varlığı bu yabancı kontenjanı başımızı ağritacak ligde.
Serkan Aymak
24-08-2010, 00:06
şerefsiz aurelioyu transfer etmişiz galiba.bir işi de batırma YD.
Kutay Tarakçı
24-08-2010, 00:07
ricardinhoya yaptığın hareketi unutmayız
GELME AURELİO !
Akin Akoglan
24-08-2010, 00:10
Neye niyet neye kısmet :)
Metin Yalçınkaya
24-08-2010, 00:11
aurelio Beşiktaşımız da kesin olarak anlaşma sağlanmış.Hala bıkmadın mı be başkan fb li eski topçuları almaktan.ve ricardınhoya yaptığı da unutulmaz gerçekten.nefretimsin aurelio !!!
Akin Akoglan
24-08-2010, 00:12
Fink herhalde(herhaldesi kalmadı) gidecek
Metin Yalçınkaya
24-08-2010, 00:14
Fink e canım feda bu adamdan bin kat iyi idi Akın,ama gönderdiler bile onu da...
Hasan Can
24-08-2010, 00:18
Zorla Beşiktaş'lığımızı rafa kaldıracaklar, sırf yerli diye aldılar yazıklar olsun yönetim..
Akin Akoglan
24-08-2010, 00:23
Karkterinden geçmişte olanlardan hiç bahsetmiyorum tartişmasız bizim için antipatik bi isim
Necip'in kadrodaki yerini körelteceğini düşünüyorum.Uzun lig maratonunda elbette yararlı olur
Elimizi kolumuzu bağliyor yönetim bu tip adamlari alarak al işte atsan atılmaz satsan satilmaz neresinden tutarsan tut elinde kalıyor
Hasan Can
24-08-2010, 00:25
Bence Ernst yerine düşündüler.Necip'i kesmek öğle kolay değil.
Mehmet-Necip
Guti
bu şeklinde olacak sanırım
Ulaş Benakay
24-08-2010, 00:26
Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Aurelio Kartal oluyor !.. İspanya 2. Lig takımlarından Real Betis'te forma giyen milli futbolcu, Beşiktaş ile 2 yıllık kesin anlaşmaya vardı
Lİg Tv
Özgür Ergün
24-08-2010, 00:26
RobAurelio gibi bişi mi bu şimdi :D :D :D :D
şükrü Gürsoy
24-08-2010, 00:30
medical park inönü stadyumunun "otopark" işletmeciliği 2 yıllığına Mehmet Aurelio ya ihale edilmiştir.
Otopark ın bir bölümüne Yumruk attığı Beşiktaşlı futbolcuların fotograflarının olduğu bir vefa müzesi açılacağı gelen söylentiler arasında
Yönetime dair dipnot
Katranı atsan kazana kaynatsan olurmu şeker, cinsini .......... cinsine çeker.
Hakan Kirezci
24-08-2010, 00:33
Aurelio haberleri toplanıverdi burada, böyle daha güzel oldu.:)
Senin bir borsacı tüyon vardı Şükrü, Robinho hakkında; durum nedir?. Celal Kolot'da doğrulamış galiba.
Serkan Aymak
24-08-2010, 00:39
Beyler yarın başkanın ucagıyla istanbula geliyom karşılayın beni :D
bu arada hadi yine iyisiniz sürprizlerim var size..
şükrü Gürsoy
24-08-2010, 00:45
robinhoya dair ; sağlam bir tüyoydu o Hakan ağabey ve sanırım ilk ben ilan ettim :)
İMKB de çalışan kişiyle öeldende görüştüm kesin teyidini aldım. Yani borsaya bildirilmiş.
Aurelio ya dair : hayatımda ilk defa Beşiktaşın bir futbolcusuna tüm içtenliğimle küfür edeceğim.
ve tribünlerde son yıllarda oluşan Omurgasız insanlara karşı
ŞEREFBEY STADI nında otoparkı var ve yiğit dediğinde iki yumruk olur diyorum.
Zafer Ayas
24-08-2010, 00:52
Uyuz oldugumuz adamlara Besiktas formasi giydirip sabrimizi zorluyorlar. Seneye de Bilica'ya hazir olun arkadaslar!
Hele bir de Necip'i kesecek olmasi affedilir hata degil. Necip yedek kalir bu sene kimse iyimser olmasin. !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_!
Hakan Kirezci
24-08-2010, 00:55
Daha önce de yazmıştım biryerlerde, pokerde zarar edip kaçan adamdan ya herru ya merru deyip son tura kadar restleşen adama döndük. Bir yerde olması gereken de buydu. Neden bir bakalım.
İşin doğrusu (Halkın Takımı felsefesine göre) kontenjan ne olursa olsun 3 ya da 4 iyi yabancı, 5 ya da 6 içerden alınacak verimli oyuncu ve gerisi Serpil Hamdi gibi bir hocanın başında olduğu özkaynaktan beslenen bir Beşiktaş'tı. Kulüp yönetimi halkın takımı olmak yerine sirkin kadrolu başrol oyuncularından olmaya soyunduğu için bu hayal ham olarak dalından düştü ve çürüyor. Geçen yıla kadar gelinen durum başta söylediğim kasası zayıf pokercinin durumudur. Oyunu bilenler anlayacak; kasanız zayıfsa asla kazanamazsınız. Poker ya hep ya hiç oyunudur. beş benzemezle sadece elinizdekini anlamak ve stratejinizi çözmek için parayı veri oyuna girer kasası sağlam rakip ve ardından darbeyi vurur; çünkü artık sizi çözmüştür. Bu durumda seçilecek iki yol vardır; ya oyunu tamamen bırakıp en başa dönmek ki yaratılan taraftar profili buna izin vermez artık ya da rest çekmek. Orta sınıf oyuncularla işi döndüreceğini sanan yönetim zarar ettikçe geri dönülmez noktaya geldi. Artık restini çekti. Bundan sonrası ya büyük ve tarihi başarılar ya da büyük çöküş. Bunun için 60 milyon euroluk hamleleri bile göze almış durumdalar. Bakmayın siz Quaresma'ya, Guti'ye laf edenlere bunlar 5-6 sı dışında bütün dünya takımlarının üzerine atlayacağı adamlar. Robinho'da sanırım bitmiş ve hafta sonuna kadar takıma duhul edecek. Bu duhuliyenin niteliği tıbbi mi yoksa sportif mi olacak onu hep birlikte göreceğiz. Bu konumda Aurelio'ya falan laf söylemek için çok geç. Karşılıklı geçip birbirinin defterlerini yırtan ilkokul bebeleri gibi yönetim. 6+2+2 gibi bir ucube şablonda yapılabilecek en doğru harekettir Aurelio transferi. Belki de bu süregelen sun'i dengenin bozulup devrimin objektif koşullarının iyice olgunlaştığı dönemdir. Çelişkilerin iyice derinleştiği, yönetenlerin yönetemez hale geldiği durumlarda devrim başlar. Yapacak birşey yok. Her gelene hoşgeldin deyip bekleyeceğiz. Sonuç olarak ya elimizde alıp başını gitmiş süper bir Beşiktaş olacak ki bizim gibiler artık sadece kahvehanelerde seyredebileceğiz ya da sine-i taraftara dönmüş bir Beşiktaş. İşte o zaman kaç kişiyiz onu göreceğiz.
Serkan Aymak
24-08-2010, 01:03
robinhoya dair ; sağlam bir tüyoydu o Hakan ağabey ve sanırım ilk ben ilan ettim :)
İMKB de çalışan kişiyle öeldende görüştüm kesin teyidini aldım. Yani borsaya bildirilmiş.
Aurelio ya dair : hayatımda ilk defa Beşiktaşın bir futbolcusuna tüm içtenliğimle küfür edeceğim.
abi ben anlamadım şimdi nasıl borsaya bildirilmiş???bildirildiyse bi neden göremedik???
şükrü Gürsoy
24-08-2010, 01:03
Başarı için herşey mübahtır tavrı Beşiktaşın bünyesinde olmayan bir tavırdır.
Sanırım az kişiyiz Hakan ağabey birçoğu hala "Allah devletten razı olsun, zeval vermesin" derdinde.
Suni çok dengede.
Akin Akoglan
24-08-2010, 01:14
Aurelio'ya önlenemez antipatiyle birlikte acaba şuanda Ricardinho bu adamın kendine yaptıklarını hala önemsiyormudur ve bizim Aurelio'ya olan bakış açımızdan ötürü neler hissediyordur diye düşünmeden edemiyorum :)
Demir Han
24-08-2010, 01:47
Terbiyesiz bir adam geldi.Yaptıklarını açıklamalı ve özür dilemeli.Nasıl alırlar nasıl aynı hataya yine düşerler halbuki iyi de gidiyorlardı.Robi olmayınca Memo+ucuz forvete döndüler herhalde.
Kutay Tarakçı
24-08-2010, 01:55
http://video.milliyet.com.tr/Aurelio-Ricardinhoyu-yumrukladi_1_6461.htm
unutmıcaz
Nefretimsin Aurelio.
Serkan Aymak
24-08-2010, 02:01
abi kaynagın koray yaratır veya mustafa özduman mıdır?onlar ise üstünde durmaya gerek yok!
Ali Savasan
24-08-2010, 02:12
Aurelio
"bomba" transfer ;)
Ismail Hakki Demirel
24-08-2010, 07:41
Nobre geldi, aurelio'da bastırılır merak etmeyin ...
Mehmet Küçüksaraç
24-08-2010, 08:20
Bunuda sindirirler harbiden içlerine sonra biri gelir onuda sonra başkası derken nerlere gelmişiz derler.
Demir Han
24-08-2010, 08:57
Araplar bizi biz arapları iyi bulduk ama kerizleniyor gibiyiz.Tabata'yı da istiyorlarmış bir de Nobre'yi versek tamam olacak ama para konusunda bizi yiyorlar gibi.
Fatih Alper Ozen
24-08-2010, 09:05
Bence Ernst yerine düşündüler.Necip'i kesmek öğle kolay değil.
Mehmet-Necip
Guti
bu şeklinde olacak sanırım
Bence de Necip sürekli ilk 11de oynatılmalı ama son 2 maçtır böyle yapmıyor Schuster beyefendi.Bu transfer ve son 2 maçtır Necip'i oynatmayışı bana o bölgede mümkün olduğunca Aurelio 'yu oynatacakmış izlenimi verdi.Durduk yere hiç gündemde yokken pek de ihtiyacımız olmayan bir bölgeye yapılan yerli oyuncu transferi çok kafa karıştırıcı.Yalnız geniş kadro her zaman iyidir o da ayrı bir konu.
Demir Han
24-08-2010, 10:25
Ernst yaş olarak uzun bir maratonu aynı seviyede kaldıramaz.Hatırlayın Fink geldikten sonraki performans artışını.Bence Fink yerine yerli olarak (her ne kadar istemesem de) uygun bir transfer.Ortadaki ikili Ernst-Memo-Necip üçlüsünden seçilecek.En büyük sorunumuz yaş ortalamamız gerçekten çok yükseldi buna da bir çare düşünülmeli
Demir Han
24-08-2010, 10:26
Klose fena değil belki ama yine de genç deli dumrul pire gibi bir adam olsa daha mutlu olacaktım.
Sabri Aydoğdu
24-08-2010, 10:43
Bütün futbolcuları biz emekli yapacağız sanırım, nerde futbolu kemale ermiş oyuncu varsa biz alıyoruz..
Ulaş Benakay
24-08-2010, 10:55
Nobre geldi, aurelio'da bastırılır merak etmeyin ...
nobre ile aurelio arasında çok fark var nobre kimseye vurmadı bizden ali tandoğan demek daha iyi olur bence oda i.üzülmeze kafa atmıştı
Ufuk Biyik
24-08-2010, 11:53
Resmi açıklama gelmedi hala inanmıyorum o otopark pusucusunun Beşiktaşa geleceğine.
Murat Kogu
24-08-2010, 13:01
Facebook'ta aurelio transferi için bir kaç yorum göstermek istiyorum :)
"Ulan susun nankörler Q7 Guti gelince başkanı allah yapıyorsunz Türk milli takımının vazgecilmezi aurelio gelince başkan kalıbını... ne lan bu cahil herifler"
"beşiktaşlılık prensibi nedir ya????? oynamadan bi futbolcuyu yerden yere vurmak mıdır??? oynamadan çarşı seni göndertecek demek midir<???? sizden mi öğreneceğim beşiktaşlılığı. ben takımımın zarra görmesi için tek bir kelşme kullanmam. ...yapıcı değil yıkıcı eleştirilerde bulunurum. takımına zarar verecek davranışları sözleri olan değildir beşiktaş taraftarı.... başkan yaptığı ondan transferden sonra muhteşemdi, şimdi yemediği küfür kalmadı. sizler beşiktaşa yönetime ettiğiniz bu küfürlerle ihanet eden taraftarlarsınız. bu yönetim bu ikiyüzlülüğü haketmiyor!!!!!!!!!!! dönüp bir de kendinizi eleştirin her kusuru yönetimde arayacağınıza!!!!!"
"Şurda lütfen aklı başında olan arkadaşlar yorum yapsın.Mehmet Aurelio gibi adamı istemeyen taraftardan şüphe ederim.Yaaa arkadaşlar daha iki gün önce İstanbulspora 2-0 yenildin.Forvet olmadığından mı yenildin. Allah aşkına mantıklı düşünün.Salak salak yok Aurelio Ricardinhoya vurduydu da bilmem ne.Madem bu kadar beşiktaşlı da nerde Ricardinho. Şu an bize aslında en lazım transfer ferrarinin satılıp süratli bir stoper alınması.yada aurelio gibi bir ön libero mevkii iyi bir adam."
yani yorumlara baktığınızda %70 memnun %30 memnun değil bu transferden.Ayrıca birisi
"şimdi radyospor da dinledim betis klubu böle bi gelişmeden haberimiz yok diye açıklama yapmış ve ispanyada konuyla iligili tek bi haber bile yokmuş mehmet çiftçi marca gazetesinde çalışıyomuş o söledi radyoda"
buda Robinho gelmeyecek diye takımı desteklemeyen bir arkadaş :)
"takıma küstürecekler arkadaş ya.biz robinhoyu istiyoruz.para yok sponsor bekliyoruz diyolar,eldeki parayıda gereksiz yere saçıyolar.bize golcü lazım arkadaş, robiyi istiyoruz inş getirir demiören yoksa takıma küsecem desteklemicem"
Sonumuz Hayırlı olsun inş. renkli basının uydurmasıdır :)
Ali Savasan
24-08-2010, 14:40
Kara Kartal’ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado, Dubai’nin Al Cezire takımıyla her konuda anlaşmaya vardı. Bu konuda Siyah-Beyazlı kulübün hiçbir zorluk çıkarmaması ve 5 milyon Euro’ya transfer edilen Delgado’yu sadece alacakları karşılığında serbest bırakması dikkat çekmişti. Ancak işin iç yüzü çok farklı...
Küçük pürüzler kaldı
Al Cezire’nin başkanı Mansour bin Zayed Al Nahyan. Yani Robinho’nun bonservisini elinde bulunduran Manchester City’nin sahibi... Robinho transferinde kurulan sıcak ilişkiler sonucunda, Siyah-Beyazlı yönetim Delgado’nun bonservisinde sorun çıkarmadı. City kulübü de, Robinho için Beşiktaş’la anlaşmaya vardı. Artık sadece aradaki küçük pürüzlerin çözülmesi bekleniyor. İngiliz basını da, kulübe yakın kaynaklar da aynı şeyi söylüyor: Robinho bugün yarın Kartal olacak...
Fanatik
Ali Savasan
24-08-2010, 14:41
Transfer`de dün akşamdan bu yana hareketli saatler yaşayan Beşiktaş, yüksek maliyeti ve sponsor bulunamaması gibi etkenlerden ötürü vazgeçmek zorunda kaldığı Robinho`dan sonra rotayı Almanya`ya çevirmiş ve Bayern Münih`in ünlü golcüsü Miroslav Klose için kulübü ile temaslara başlayacağını duyurmuştu.
Haber1903`ün bugün edindiği bilgilere göre,sabah saatlerinde B.Münih kulübü ile Klose için görüşen Beşiktaş yönetimi, Alman kulübünün şartları çok yüksek tutması nedeni ile bu transferi de askıya aldığı öğrenildi.
Beşiktaş`ın bu oyuncudan da istediğini alamaması üzerine listede bulunan diğer isimlere yöneldiği gelen haberler arasında.
Öte yandan dün ki açıklamalarına rağmen Robinho konusunu bir kez daha sorduğumuz Beşiktaş As Başkanı Serdal Adalı, bu oyuncu ile ilgilenmediklerini bir kez daha yineledi.
Adalı, listedeki diğer isimler konusunda ise bilgi vermekten kaçındı.
Haber1903
Ulaş Benakay
24-08-2010, 16:05
borsaya bildirildi mehmet aurelio
Demir Han
24-08-2010, 16:18
Ben göremedim
Hakan Kirezci
24-08-2010, 16:23
Demir Han, borsayı nereden görebiliyorsun?:)
Kutay Tarakçı
24-08-2010, 16:28
Aurelio’nun Transferi İçin Görüşmelere Başlandı
24.08.2010 16:47
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, Mehmet Aurelio'nun transferi için görüşmelere başlandığı bildirildi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimiz, futbolcu Mehmet Aurelio'nun transferi konusunda görüşmelere başlamıştır."
YETER YILDIRIM DEMİRÖREN
bu_! Apploud !_music_! !_kork_! )_
Cem Ozel
24-08-2010, 17:25
Borsaya bildirildi ise 1 2 güne transferi açıklanır.
Murat Kogu
24-08-2010, 19:24
Fenerbahçeli eski futbolcu Aurelio ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, "Ancak bundan 3 yıl önce Aurelio Fenerbahçe ile oynadığımız maç sonrası kafilemize saldırmıştı. Biz bu olayı unutmadık. Aurelio önce tüm Beşiktaşlı'lardan özür dileyecek sonra resmi sözleşmeye imza at...acak. Beşiktaş'ın değerleri her şeyden önce gelir. Aurelio da bunu çok iyi bilmeli" dedi.
Demir Han
24-08-2010, 20:36
Hakan Bey
Borsayı yakından takip ederim ve Borsa ile ilgili haberler PCime düşer bu sebeple görebilirim haberi göremedim o yüzden sormuştum
Baki Yalçın
24-08-2010, 20:37
Fenerbahçeli eski futbolcu Aurelio ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, "Ancak bundan 3 yıl önce Aurelio Fenerbahçe ile oynadığımız maç sonrası kafilemize saldırmıştı. Biz bu olayı unutmadık. Aurelio önce tüm Beşiktaşlı'lardan özür dileyecek sonra resmi sözleşmeye imza at...acak. Beşiktaş'ın değerleri her şeyden önce gelir. Aurelio da bunu çok iyi bilmeli" dedi.
bi nebze...
Serkan Aymak
24-08-2010, 21:10
bi nebze...
sende de hafifden ekşimeyi aldı dimi :D
sinirlerime faydası yok ama mideye iyi geldi :)
Safak Batman
24-08-2010, 23:11
Hakan Bey
Borsayı yakından takip ederim ve Borsa ile ilgili haberler PCime düşer bu sebeple görebilirim haberi göremedim o yüzden sormuştum
4.30 lardan 8.80 'ne kadar çıktı Beşiktaş.gidermi daha fazla ne olur ?
Safak Batman
24-08-2010, 23:13
Aurelio iyi bir transfer olur eğer gerçekleşirse.
Beşiktaş'ın değerleri falan dediği ne oluyo acaba bu yönetici abimizin?
Hakan Kirezci
24-08-2010, 23:31
Demir Han, seninki özel bir durum demek ki. 'ben göremedim' deyince benim gibi ilgisizlerin görebileceği bir ortam mı var diye merak etmiştim, ondan sordum.
Serkan Aymak
25-08-2010, 00:13
4.30 lardan 8.80 'ne kadar çıktı Beşiktaş.gidermi daha fazla ne olur ?
şu ortamda daha fazla yükselmez gibi.gerekli manipülasyon yapıldı.in-çık olur ancak.başkan attı parayı cebe yine:D
Ali Savasan
25-08-2010, 09:42
Grafite?
Ismail Hakki Demirel
25-08-2010, 10:50
Robinho rejects Turkey move
Brazilian eyes City exit
Eren Yıldırım
25-08-2010, 11:06
mehmet aurelio yu yılda net 1 milyon maça görede 1,5 milyona bağlamıslar güzel iş adalı işini biliyo :)
Safak Batman
25-08-2010, 15:14
mehmet aurelio yu yılda net 1 milyon maça görede 1,5 milyona bağlamıslar güzel iş adalı işini biliyo :)
Sirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yillik 750.000.avro garanti ücret ve 25.000.avro maçbasi ücreti karsiliginda 2 yillik sözlesme imzalamistir. Anlasma karsiliginda Real Betis'e sözlesme fesih bedeli ödenmeyecektir.
Ufuk Biyik
25-08-2010, 15:33
Sirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yillik 750.000.avro garanti ücret ve 25.000.avro maçbasi ücreti karsiliginda 2 yillik sözlesme imzalamistir. Anlasma karsiliginda Real Betis'e sözlesme fesih bedeli ödenmeyecektir.
Tebrikler yönetim. Emeği geçen herkesi allah beter etsin.
Ali Savasan
25-08-2010, 15:58
Haber1903 anketine göre taraftarımızın %60'dan fazlaso Ricardinho'ya attığı yumruğu sindirip midelerinde öğütüp bu işin iyi bir transfer olduğu kanısına varmışlar.
Yönetim oluşturmak istediği profilde başarıyı kazanmıştır. Bizim cephemiz düşmüştür. Kim bilir ne zamana kadar... Herşey için çok geç kalınmış olunmasa bari düzelme zamanında...
Ali Savasan
26-08-2010, 01:15
Umut Bulut kadro dışı bırakılmış alsak ya :) Sercan'ı 10a katlar.
Ufuk Biyik
26-08-2010, 08:19
Umut Bulut kadro dışı bırakılmış alsak ya :) Sercan'ı 10a katlar.
Şaka demi Ali bu.
Mehmet Küçüksaraç
26-08-2010, 09:16
Şaka demi Ali bu.
Alak alak abi bunuda alak seneye alex gelir öbür sene aziz başkan olur.
Eren Yıldırım
26-08-2010, 10:30
Alexden topçu olmaz alınmaması en güzeli işe yarıcak adam lazım :P aurelio iyi bi yedek olur :)
Ismail Hakki Demirel
26-08-2010, 13:33
http://3.bp.blogspot.com/_bYNbbj-GCcw/THY4ES01TxI/AAAAAAAAAEY/nXMxyn6cINo/s1600/eb-facebook.jpg
Ali Savasan
26-08-2010, 13:35
Şaka demi Ali bu.
Sercan'dan iyi olması konusunda şaka değil. Ancak gelmesi noktası makara :)
Kutay Tarakçı
27-08-2010, 12:38
Berbatov diyorlar şimdi de.
Hakan Kirezci
27-08-2010, 18:47
Harikov olur...
Taylan Kurt
27-08-2010, 20:55
Sende buna inandın dimi kutay :)
Kutay Tarakçı
27-08-2010, 23:52
Sende buna inandın dimi kutay :)kim dedi hacı benim inandığımı ben basının yalancısıyım
Ali Savasan
28-08-2010, 02:17
Robinho geliyor.
Baki Yalçın
28-08-2010, 03:19
Robinho geliyor.
hocam kaynak nedir?
Ali Savasan
28-08-2010, 03:22
hocam kaynak nedir?
İlahi bir kaynak
Kutay Tarakçı
28-08-2010, 03:23
İlahi bir kaynak
sübanallah hayırlara vesile olsun robinho
Ali Savasan
28-08-2010, 03:25
Kutay'la birlikte yürüttüğümüz yoğun çalışmanın ardından her türlü meditasyon yönetimini denedik ve haberi aldık çakralarımızı falan açtık çok zor oldu ama oldu.
Baki Yalçın
28-08-2010, 03:44
Temiz iş çıkarmışsınız beyler elinize sağlık.
Mehmet Küçüksaraç
28-08-2010, 08:53
İnşallah gelmez artık bu saatten sonra'da insanlar'da diyorumki hani takıma konsantre olsunlar oyuncular dahil.
Ufuk Biyik
28-08-2010, 09:00
İnşallah gelmez artık bu saatten sonra'da insanlar'da diyorumki hani takıma konsantre olsunlar oyuncular dahil.
Bizim oyuncularda sabah akşam forzadan twitterdan faceden recai başganı takip ediyorlar abi duyum var mı yerimiz sağlam mı diye :D
Mehmet Küçüksaraç
28-08-2010, 09:05
Bizim oyuncularda sabah akşam forzadan twitterdan faceden recai başganı takip ediyorlar abi duyum var mı yerimiz sağlam mı diye :D
Bakalım sezon kapanınca neler olacak ben dedim abi sanada o adam gelmesse ilk makarayı ben yaparım topiç açarak sonrası malum etek giyerim diyenler var onlarıda alanlarda görmek isterim valla abi bu olay yani farklı açıdan bakınca gelmesse sadece bizim ülke değil yansımaları çok farklı olacaktır. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ufuk Biyik
28-08-2010, 09:06
Gelirse ne yapacan memo :)
Mehmet Küçüksaraç
28-08-2010, 09:10
Gelirse ilk küfürü benden yer abi Q7 gibi alayına falan filan :D
Mehmet Küçüksaraç
28-08-2010, 09:14
İsmini vermicem arkadaşın yazık valla. :D
galiba Recai Abi ye aşık oluyorum
aramızda bir bag oluştu
görmeden yazısını okumadan sesini duymadan uyuyamıyorum
Metin Yalçınkaya
29-08-2010, 16:33
Beşiktaş golcü transferinde büyük bir sürprize imza atarak, Benfica'dan Rodrigo'yu kiralık olarak renklerine bağladı.
İspanya'ya dün çıkarma yapan Asbaşkan Serdar Adalı ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Bernd Schuster'ın alınmasını istediği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcü için Benfica kulübü ile dün pazarlık masasına oturdu.
Schuster istedi
Siyah beyazlı yöneticiler yapılan görüşmeler sonunda Portekiz kulübü ile Rodrigo'nun bir yıllığına anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın, Real Madrid altyapısından yetişen genç golcünün satış opsiyonunu da aldığı öğrenildi.
Bu transferde Teknik Direktör Schuster ile Guti'nin başrolü oynadıkları ortaya çıktı. Schuster'in, Real Madrid'de görev yaptığı dönemden tanıdığı Rodrigo'nun alınması için yönetime başvurduğu, Guti'nin de yakından tanıdığı İspanyol oyuncu için olumlu referans verdiği belirlendi.
Benfica, Rodrigo'yu, 6 Ağustos tarihinde Real Madrid'den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti.
Haber kaynağı milliyet ve lig tv.
Mehmet Küçüksaraç
29-08-2010, 17:06
Geldi geldi robi'nin kralı geldi hemde KAPAK olsun :D:D:D
Eren Yıldırım
29-08-2010, 21:27
Beşiktaş golcü transferinde büyük bir sürprize imza atarak, Benfica'dan Rodrigo'yu kiralık olarak renklerine bağladı.
İspanya'ya dün çıkarma yapan Asbaşkan Serdar Adalı ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Bernd Schuster'ın alınmasını istediği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcü için Benfica kulübü ile dün pazarlık masasına oturdu.
Schuster istedi
Siyah beyazlı yöneticiler yapılan görüşmeler sonunda Portekiz kulübü ile Rodrigo'nun bir yıllığına anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın, Real Madrid altyapısından yetişen genç golcünün satış opsiyonunu da aldığı öğrenildi.
Bu transferde Teknik Direktör Schuster ile Guti'nin başrolü oynadıkları ortaya çıktı. Schuster'in, Real Madrid'de görev yaptığı dönemden tanıdığı Rodrigo'nun alınması için yönetime başvurduğu, Guti'nin de yakından tanıdığı İspanyol oyuncu için olumlu referans verdiği belirlendi.
Benfica, Rodrigo'yu, 6 Ağustos tarihinde Real Madrid'den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti.
Haber kaynağı milliyet ve lig tv.
COK Hızlı Bi oyuncuymus rodrigo
Demir Han
29-08-2010, 22:02
Resmi olarak görmedim hayırlısı olsun mantıklı bir transfer genç ve kiralık yani adam olursa Bobo gibi kalır ama yine de hedefler için biraz risk taşıyor umarım Bobo gibi Bobo'dan daha iyi olur
Taylan Kurt
29-08-2010, 22:28
Kanaltürk de Serdar Adalı Rodrigo dan vazgeçtiklerini söyledi. Makukula yıda Schuster daha söyliceklermiş 48 saat içinde netlik kazancakmış herşey.
Demir Han
30-08-2010, 02:32
Makukula'yı alacaklarmıi gibime geliyor bu saatten sonra diğer bir isim biraz mucizelere kalıyor.Schuster'i de ikna ederler Portekizli Q7 yer arkadaş,Türkiye ligini tanıyor,gol kralı vs vs vs
Serkan Aymak
31-08-2010, 01:20
robinho transferi Metin keçeli nin muhalefeti ile kapanmış.muhtemelen bir forvet transferi olacak.yarın yerli bir forvet gelebiir.
yabancı forvet işi zor gibi.gelirse makukula veya julio cesara hazır olmak gerek...
Kutay Tarakçı
31-08-2010, 01:33
güntekin onay dün ntvsporda 31 ağustos saat 17.00 de transfer sezonu bitiyor dedi.
eğer bir forvet alacaksak transfer sezonunun bitmesine an itibariyle yaklaşık 15 saat var.bu kadar kısıtlı zaman içerisinde üst düzey yabancı bir forvet getirebileceğimizi zannetmiyorum ben
umarım yanılırım
Ali Savasan
31-08-2010, 02:23
Aurellio üstüne Guiza iyi gider :)
Mehmet Küçüksaraç
31-08-2010, 08:03
Her sezon aynı muhabbet forvet ihtiyacı son güne kalır sonrasında kimse alınmaz malesef denilir benim anlamadığım nokta hala birileri neden bazı sitelerde bi şekilde avukat'lık yapmaya çalışıyorlar sanki Q7 transferi 1 yıl onceden bilinmiyordu Guti ise hoca geldiği gün belli oldu kaleci için saten ihtiyaç vardı ama adamlar tutturmuş bu "dalkavukları" ilalh etmişler sanki bana giidip bu şahıslar imza atırdı getirirde ülkeye bir ikincisi ise www.forzabesiktas.com adminleri ve forum kurulu acaba hangi sağlam kaynağa dayanarak günlerce bir başlığı kaldırmadı birilerinin kaldır demesine rağmen ama inat ya hani sonunda rezil olmayı boşver'de insan'da birazda mantık olur be kardeşim olay kapandı deniliyor ama hala gelecek diyorlar bu arada bu transfere engel olan yönetici veya her kimse Y.D. ailesi hariç ellerinden öperim güzel bir olay gerçekleştirdiniz cidden.
Yani kedi olalı bir fare tuttunuz geçici 1-2 yıllığına gelen bu kadar büyüklükte bir topçu ne zararlar vereceğini kimse düşünmedimi tamam diğer gelenlerde harcadığımız mebla fazla birşey tutmadı hala "Tabata" amcamızı geçe bilen yok valla helal olsun giderler şimidede betayı alır gelirler'de o zaman Yetmez Y.D. boya bizi fırçala bizi Y.D diye bağırmaya devam ederler.
Kimse bu adamın yaptığı iki transfere kanmasın aldanmasın sonunu kimse düşünmuyor galiba artık nasıl olsa geçici başarı istiyor yeni jenerasyon hayırlı işler diliyorum o arkadaşlarıma'da kimse BEŞİKTAŞ'ın parasını değerlerini satamaz diyeceğim ama satar insanlar satarsınız ulan menfaat için satarsınız ulan.
Serkan Aymak
31-08-2010, 12:42
Transfere engel olan Metin Keçeli.forvet alınmıyorsa hiç olmazsa nobre ve holosko gönderilsin yerine Ali Küçik oynasın.45 milyon euro para veriyoruz yıl boyu yatıyorlar.delgado ile başlayan kan emicilerden kurtulma planı bu ikisiyle devam etsin.
Ismail Hakki Demirel
31-08-2010, 12:57
Robinho bitmiştir dostlar...
Ohh beee
04-08-2010, 17:07 ' de bunu yazmıştım.
Kimse ciddiye alıp takmamıştı.
Hatta geyik yapan olmuştu... :)
Aynısını forzayada yazmıştım denmeyen kalmamıştı :)
Hayde bakalım !_nanik_!
Mehmet Küçüksaraç
31-08-2010, 13:17
Transfere engel olan Metin Keçeli.forvet alınmıyorsa hiç olmazsa nobre ve holosko gönderilsin yerine Ali Küçik oynasın.45 milyon euro para veriyoruz yıl boyu yatıyorlar.delgado ile başlayan kan emicilerden kurtulma planı bu ikisiyle devam etsin.
Aman serkan ali'yi falan oynatmısınlar kardeşim adamların gözünü hırs bürümüş artık bu adamı yer bazı mahluklar. Bence devam etsin sonra elbet değerini bilen çıkar uçar yuvadan kartal kardeşimiz.
Ali Savasan
31-08-2010, 14:25
Robinho gelecek durun ya Milan'dan alacağız biz onu taktiksel hareketler bunlar :)
Mehmet Küçüksaraç
31-08-2010, 14:28
Robinho gelecek durun ya Milan'dan alacağız biz onu taktiksel hareketler bunlar :)
Ağa gelmesi mümkün değil at arabasının dingilleri kopmuş.
Ali Savasan
31-08-2010, 14:32
Mehmet gelir gelir bekleyelim :) Daha çok saat var sezonun bitmesine gelir biz Kutay'la o kadar çakra açktık falan geleceğe gittik falan... Çok fazla geleceğe gitmediysek geliyordu yani...
Mehmet Küçüksaraç
31-08-2010, 14:39
Gelmez olsun gelmez olsun
Robinho'da formayı giymez olsun
Sensiz bu taraftar nasıl bağırsın
:D:D:D:D:D:D:D:D
Demir Han
31-08-2010, 14:55
Robinho'nun gelmemesi ne hayırlısı oldu.Fakat forvet gelmez ise inanın bu sene kabız olmuş gibi bir sezon bizi bekler.Guti ve Q7 nin üzerindeki yükü alacak adama ihtiyaç var.Alamaz isek bu sene de yarım kalır
Kutay Tarakçı
31-08-2010, 14:58
oyunu iyi okuyan ve hızlı bir defans oyuncusu lazım bize
Mehmet Küçüksaraç
31-08-2010, 15:01
Valla demir ağabey kutay'ın dediği doğru forvetten once defansa adam lazım ama gelecek olan forvetde robi kimi saçma sapan paraya gelmesin mümkünse sonra üzülürüz :)
Ali Savasan
31-08-2010, 15:30
Bu gidişle transfer yapılmaz ki saçma sapan biri gelmesindense gelmesin. Nouma Makakula diyordu ...
Serkan Aymak
31-08-2010, 15:49
bu takıma defans oyuncusundan cok şimdikinden farklı defans anlayışı lazım.elimizde sivokla birlikde 5 stoper var.sag bek deseniz dogru.
ihtiyacımız olan sadece defansı o kadar ilerde kurmamak.schusterin istediği zor ve sabır gerektirir.eger başarabilirse schuster efsane olur başaramazsa en fazla 2 sezon dayanır ki o da maximum.
Kutay Tarakçı
31-08-2010, 17:25
Robbie Keane diyolar...
Hakan Kirezci
31-08-2010, 17:30
He valla... Tottenham'a 8 milyon sterlin ve adama da haftada 70 000 sterlin.
Ulan paraya bak yav.
Ali Savasan
31-08-2010, 17:53
Uğur İnceman Antalya'da.
Hayırlı olsun
Ekin Zaza Karatas
31-08-2010, 20:11
cok iyi olmus.
Serkan Balcı
31-08-2010, 20:16
uğur incemanın gitmesine istemezdim.bence iyi oynuyordu.
ama oynadığı bölge çok şişmişti.
Gokhan Akın
31-08-2010, 20:32
bencede kendisi için iyi olmus besiktasta bu saatten sonra yer bulamazdı en azından orda oynama sansı olur !!
Mehmet Küçüksaraç
31-08-2010, 20:34
Kardeşim ya valla iyiki gitti bana göre yoksa bu sistem bu adamı yerdi uğur'da saten kaldırmazdı ilk geldiği gün ve konuşmaları aklımda hala yolun açık "UĞUR"lu olsun
bakalım kimi alacaklar bugunki zirveden sonra ne düşündüler.
Metin Yalçınkaya
31-08-2010, 20:44
Uğur'un gitmesine hiç üzülmedim aksine çok sevindim.Bunca zamandır takıma ve kendisine olumlu hiç bir şey katamadı.İlk zamanlar Delgado gibi tekniği var diyordum ama,Delgado'nun tırnağı olamayacağını sonradan anladım.Kendisi için en iyi kararı verip gitmiş hayırlısı olsun...
Serkan Aymak
31-08-2010, 20:51
Uğur'un gitmesine hiç üzülmedim aksine çok sevindim.Bunca zamandır takıma ve kendisine olumlu hiç bir şey katamadı.İlk zamanlar Delgado gibi tekniği var diyordum ama,Delgado'nun tırnağı olamayacağını sonradan anladım.Kendisi için en iyi kararı verip gitmiş hayırlısı olsun...
Apploud Apploud
haklısın abi.Beşiktaş bir para yiyip yatandan daha kurtuldu.1 forvet daha alınsa cok iyi olurdu ama ne yazık ki olmadı.daha da olmaz zaten tarnsfer sezonu bizim için kapandı gibi.
Hasan Can
31-08-2010, 21:09
Pirlo---Uğur
Messi--S.Özkan
C.Ronaldo-Burak
İbrahimoviç-Batuhan
Büyük beklentiler büyük hayal kırıkları..Umarım Antalya'da başarılı olur.
Hakan Kirezci
31-08-2010, 22:55
FOX Tv de birazdan Serdal Adalı transferi açıklayacakmış... Azz sonra...:)
Kutay Tarakçı
31-08-2010, 23:04
FOX Tv de birazdan Serdal Adalı transferi açıklayacakmış... Azz sonra...:)bekliyoruz
Gokhan Akın
31-08-2010, 23:05
bekliyoruz
!_gel_!
Serkan Aymak
31-08-2010, 23:14
hiç beklemeyin her hafta aynı terane...
Kutay Tarakçı
31-08-2010, 23:15
eğer hakan abinin dediği gibi tvde falan açıklayacaklarsa ben sanmıyorum makukula falan daha üst düzey birisi gelebilir
Demir Han
31-08-2010, 23:27
Adalı çıktı haber fosssss
100 bin forma sözü vermişiz haberim yoktu tamam gidip alıyorum şu siyah olandan söz.
Kutay Tarakçı
31-08-2010, 23:28
FOX Tv de birazdan Serdal Adalı transferi açıklayacakmış... Azz sonra...:)hakan abi öyle bi yazdın ki sanki serdal adalı telefonla bağlanıp transferi açıklayacak sandık :D
Taylan Kurt
01-09-2010, 11:17
Carew Beşiktaşımıza hayırlı olsun :)
Demir Han
01-09-2010, 11:23
Ferrari nin gitme olasılığına karşı italya'dan bir golcü alabiliriz süpriz biçimde
Baran Konak
01-09-2010, 11:37
Robbie Kean camiamıza hayırlı uğurlu olsun.
Kaynak sağlam.
Ufuk Biyik
01-09-2010, 11:42
Ertugrul Sağlam mı
Mehmet Küçüksaraç
01-09-2010, 11:43
Arkadaşım kaynak kim onu söyle bi zarar gelmez o insan'a
bu kaynak'lar yüzünden insanlar birbirine girmiş durumda
Baran Konak
01-09-2010, 11:52
Kaynak Fanatik.
Özgür Ergün
01-09-2010, 12:06
kaynak yapmayın..!
Onur Cihan
01-09-2010, 12:27
Bi tane de benden, Fatih Tekke :)
Boş transfer olmaz bence.
Baki Yalçın
01-09-2010, 13:20
Şey, Rob rob olmazsa Fatih Tekke'ye ne dersiniz?:)
Recai Kocaman'da kimmiş. Duyumcunun hası forumumuzdaymış ta haberimiz yokmuş.
Murat Kogu
01-09-2010, 13:29
oyunu iyi okuyan ve hızlı bir defans oyuncusu lazım bize
Aynı Fatih Tekke'yi Tarif ettin :)
Murat Kogu
01-09-2010, 13:30
anaa defans demiş pardon !_yok_!
Demir Han
01-09-2010, 14:13
Tekke hayırlı olsun umarım biraz adam olmuştur.Yaş oranımız iyice veterana yaklaştı gelecek 3 senenin takımını kurduk ondan sonrası mechul
Kutay Tarakçı
01-09-2010, 14:24
fatih tekkenin göbek adı robinhoymuş
Akin Akoglan
01-09-2010, 15:15
Fatih Tekke,Aurelio,Quaresma,Guti,Hillbert ilginç bi transfer sentezi :)
Hakan Kirezci
01-09-2010, 17:19
Recai Kocaman'da kimmiş. Duyumcunun hası forumumuzdaymış ta haberimiz yokmuş.
Baki, diyoruz ama pek takan olmamıştı milletin gözünü Robinho bürümüşken.
Neyse, inancım odur ki Fatih Tekke Robinho'dan daha efektif olacaktır Beşiktaş kadrosunda.
Özgür Ergün
01-09-2010, 17:28
ne yani şimdi ronbinyo gelmiyor mu..? :( :(
Ekin Zaza Karatas
01-09-2010, 17:33
Robinho AC Milana gitti arkadaslar artik Robinho konusu kapandi Besiktas icin :)
Hakan Kirezci
01-09-2010, 17:39
Robinyo sandık ama robinemiyomuş. Milan'a kaktırdık.
Ekin Zaza Karatas
01-09-2010, 17:41
iyi de oldu bence,FT61 yeter bize hem Robinho'dan daha iyi :D :D
Kutay Tarakçı
01-09-2010, 17:43
Ft61 :d :d :d
Ali Savasan
01-09-2010, 18:17
Fatih hayırlı olsun. İş yapar bence...
Akin Akoglan
01-09-2010, 18:34
ne yani şimdi ronbinyo gelmiyor mu..? :( :(
1 sene daha bağirirsak gelecekmiş
Özgür Ergün
01-09-2010, 18:56
1 sene daha bağirirsak gelecekmiş
robinyoya ithaf ediyorum bu parçayı;
http://www.vidivodo.com/291023/melihat-gurses-_-ince-saz
Kutay Tarakçı
01-09-2010, 18:57
robinyoya ithaf ediyorum bu parçayı;
http://www.vidivodo.com/291023/melihat-gurses-_-ince-sazabi öldürdün beni gülmekten akşam akşam :D :D
Serkan Aymak
01-09-2010, 19:07
valla ben gelmeyince edip akbayram-korkuyorla dinledim tavsiye ederim.robson,inci dişli zenci kardeşim,bize türkülerimizi söyletmiyorlar..
Ali Savasan
01-09-2010, 19:11
Yabancı kontenjanı nedeniyle daha önce sözleşmesi dondurulan Alman futbolcu Michael Fink, son transferin yerli olması nedeniyle takımda kaldı. Beşiktaş yönetimi Alman oyuncunun lisansını yeniden aktif hale getirmek için Türkiye Futbol Federasyonu`na başvurdu.
Hakan Kirezci
01-09-2010, 19:13
En güzel haberlerden biri.
Şimdi ön liberoda Necip-Ernst-Aurelio ve Fink var.
Serkan Aymak
01-09-2010, 19:19
En güzel haberlerden biri.
Şimdi ön liberoda Necip-Ernst-Aurelio ve Fink var.
Ben necipi nedense hiç önlibero olarak görmedim.necip komple bir orta sahaya daha yakın önliberoya göre.onun için ernst ile aynı cizgide oynamaması lazım zaten.daha önde oynamalı.sadece top kapan orta saha ama bizim milletimiz hücum oyuncuların defans yapmasına şaşırması normal:)
Metin Yalçınkaya
01-09-2010, 20:09
Fink'in kalması gerçekten güzel bir haber.İnşallah bu takımda formasının hakkını vererek mücadele edecektir.
Ali Savasan
01-09-2010, 20:20
Ne kadar çok sevindim Fink kaldı diye anlatamam zaten gideceğinde üzülmüştüm... O fenere attığı gol unutulur mu beee!!!
Sabri Aydoğdu
01-09-2010, 21:31
Saygı duyulacak bir takımımız oldu, bu sayede avrupa ve ligte başarılı olacağız..
Hakan Kirezci
01-09-2010, 22:04
Fatih Sultan Tekke...
Tolga Karpuz
01-09-2010, 22:35
İmza töreninde ben Trabzonsporluyum diyecek kadar da delikanlı.Helal olsun
Ali Savasan
01-09-2010, 23:21
İmza töreninde ben Trabzonsporluyum diyecek kadar da delikanlı.Helal olsun
Aksini yapsaydı küfür ederdim zaten...
Fatih takımını satmadı. Geçen sezon adamı resmen oynattılar. Tümer gibi kansızlık yapıp sonra üzgün ayaklarla Beşiktaş'lıyım demedi yalansız dolansız geldi.
Umarım başarılı bir sezon geçirir bizimle birlikte. Kendi kanaatim Nihat'tan daha başarılı olacağını düşünüyorum. Nihat'a bişey olmuş. Olmuyor yani onunla...
Tekrardan hayırlı olsun.
Ulaş Benakay
01-09-2010, 23:38
Saygı duyulacak bir takımımız oldu, bu sayede avrupa ve ligte başarılı olacağız..
Açıkcası ben takım hakkında farklı düşünüyorum hilbert i çok beğenmedim featih tekke tamamen boş bir transfer guti nin geldiğine çok sevinmiştim ama hayal kırıklığı yarattı tek iyi transfer quaresma o olmasa takım batmıştı ayrıca çok kolay maçları kazandık bence takımı çokta iyi bulmuyorum ama inş yanılıyorumdur
Kutay Tarakçı
01-09-2010, 23:40
Açıkcası ben takım hakkında farklı düşünüyorum hilbert i çok beğenmedim featih tekke tamamen boş bir transfer guti nin geldiğine çok sevinmiştim ama hayal kırıklığı yarattı tek iyi transfer quaresma o olmasa takım batmıştı ayrıca çok kolay maçları kazandık bence takımı çokta iyi bulmuyorum ama inş yanılıyorumdurhacı sende ne kadar felaket tellahı çıktın be :D
Tolga Karpuz
02-09-2010, 00:13
Aksini yapsaydı küfür ederdim zaten...
Fatih takımını satmadı. Geçen sezon adamı resmen oynattılar. Tümer gibi kansızlık yapıp sonra üzgün ayaklarla Beşiktaş'lıyım demedi yalansız dolansız geldi.
Umarım başarılı bir sezon geçirir bizimle birlikte. Kendi kanaatim Nihat'tan daha başarılı olacağını düşünüyorum. Nihat'a bişey olmuş. Olmuyor yani onunla...
Tekrardan hayırlı olsun.
Tümer in kansız olduğuna inanmıyorum inanmadım da.Evet hatası tribünle beraber Fener e küfretmesiydi yanlışı orada yaptı.Profesyonel futbolcunun yapmayacağı hareketi yaptı.Ona da o zamanki yönetim sırt çevirdi o da geleceğini düşündü ve gitti.Ben Beşiktaştayken yaptıklarına bakıyorum İlhanla beraber bitmiş bir takıma ruh verdiler,heyecan verdiler.Tümerin yakını benim arkadaşım onun beşiktaşlı olduğunu gelmeden biliyordum yalan konuşmadı çocuk.Hiçbir zaman da fenerliyim demedi.İyisiyle kotusuyle ortalama bir Türk insanı kadar delikanlı,bir Türk insanı kadar da yavşak fazlası deil...
Ali Savasan
02-09-2010, 00:53
İlhan'ın Ankaragücü forması altında gol attıktan sonraki hali...
Tümer'in maç öncesi fener tribünleriyle yaptığı...
Tolga abi kusura bakma bana aradaki fark açık ve net gözüktü şahsi görüşüm asla değişmeyecektir bu konuda ben gördüm anladım.
Ali Savasan
02-09-2010, 00:54
Birde son maçta dikkat ettiniz mi bilmiyorum İbrahin Akın'da sevinmedi. Ben deli gibi sevinir diyordum... Çok da şık gol olmuştu.
Tolga Karpuz
02-09-2010, 09:14
İlhan'ın Ankaragücü forması altında gol attıktan sonraki hali...
Tümer'in maç öncesi fener tribünleriyle yaptığı...
Tolga abi kusura bakma bana aradaki fark açık ve net gözüktü şahsi görüşüm asla değişmeyecektir bu konuda ben gördüm anladım.
Yok estafirullah kardeşim tabiki görüş farkı.Benimki ,birazda beşiktaşyken Tümeri çok sevdiğimden kaynaklanıyor herhalde.Metin Ali Feyyaz lardan sonra 2002 e kadar yani İlhan Tümer gelene kadar arada Alpaylarla ,Ayhanlarla muhatap olduğumuz için onların Beşiktaş forması altındaki olağandışı sahiplenmeleri etkilemişti.Bir de bir Fener maçı öncesi Zeki Demirkubuz un CHE yada FEYYAZ yazısını takım otobüsünde ayağa kalkıp okuması Tümer i farklı yapmıştı gözümde.Öyle olunca da insana eksileri görünmüyor.Yoksa tabiki bir İbrahim Akın ın son İBB maçındaki hali çok şaşırtıcı ve sevindiriciydi.Ki golden önce bir pozisyon kapalıdan sağlam küfür yemiş olmasına rağmen.
Bir de ben Zeki yi hatırlarım Kocaeli formasıyla bizi İnönü de yendikleri bir maç sonrası takım deli gibi saha içinde sevinirken nerdeyse ağlayacak halde sahadan çıkmıştı.O da unutulmaz gerçekten
Cem Ozel
02-09-2010, 09:22
Fatih, 2 nci Nihat olmaz umarım.
Fatih Alper Ozen
02-09-2010, 09:34
Hayırlı olsun Beşiktaşımıza.Forvette alternatifimiz azdı.Form durumunu bilmiyoruz ama kaliteli bir golcü olduğunu hepimiz biliyoruz.Form tutarsa 3 kulvarda mücadele edicek kadromuz için iyi bir yerli alternatif olacaktır.Nihat'ın bu sene de geçen seneki gibi sönük kalıcağını düşündüğüm için Fatih Tekke iyi bir seçim diyebiliriz.Ayrıca Trabzonlu olduğunu söylemesi de ne kadar dürüst bir insan olduğunun göstergesiApploud
Hakan Kirezci
02-09-2010, 09:49
Bizde çok Trabzon'lu bu şekilde kendini ifade ederek gelip çok da iyi izlenimler bırakarak oynadılar ve gittiler.
Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci, Serdar Bali...
Fatih Tekke'de bu geleneğin temsilcisi olarak ortalamanın altına düşmez, mutlaka olumlu katkıları olacaktır.
Demir Han
02-09-2010, 14:20
Son form durumunu bilemiyorum ama kesinlikle yetenekli bir oyuncu.Bence takım tamamlandı hele ki Fink'de kalınca bende tamam olduk.Bundan sonraı sadece takım olmaya kalıyor.
Şunu da yazmadan geçemiyorum yıllar umarım ona biraz ders vermiş ve efendi ve ahlaklı olma yönünde birşeyler katmıştır.İddaa olayları hakem tokatlaması gibi vukuatlarını unutturmasını istiyorum.
Ali Savasan
02-09-2010, 14:49
Fink kaldı ya keyfim yerinde :D
Akin Akoglan
02-09-2010, 16:29
Fatih,Bobo'yu kesemez ama Nobre'den iyidir
Sabri Aydoğdu
02-09-2010, 23:05
bobo'nun nobre'den pek farkı yok, her sezon 10 gölü zor buluyor, 7 yıldır sadece ilhan mansız 20 golü gecmiştir.aralarındaki tek fark nobre'nin fazla para almasıdır.
Ulaş Benakay
02-09-2010, 23:11
hacı sende ne kadar felaket tellahı çıktın be :D
:D :D :D :D
Can Topal
02-09-2010, 23:12
Tümer Beşiktaşta , hayırlı olsun , bence iş yapar..
Demir Han
04-09-2010, 10:47
http://www.milliyet.com.tr/buyrun-burdan-bakin-/spor/haberdetay/04.09.2010/1284999/default.htm rakamlar doğru ise güzel iş yapmışız.
Bir konuda anlaşmak lazım.Geçen sene hesap açalım bağış yapalım istediğimiz oyuncuyu hediye edelim kulübe demiyor muyduk ? Q7 de bunun içinde idi.Şimdi forma vb şeyleri alın denmesini neden bu kadar büyütüyorsunuz.Beşiktaş altyapısından gelecek oyuncuları destekleyecek tabii ama onlar yol gösterecek kaliteli isimleri de getirmek o inönü çimlerine bastırmak da gerekir.Bu açıdan bakarsanız çok başarılı bir transfer dönemi geçmiş artık olay destek olmaya kalmıştır.Ben de hem emeği geçenlere teşekkür etmek hem de kulübümüz daha ileri taşımak için bir forma alacağım.
Sabri Aydoğdu
04-09-2010, 11:10
Dünkü macta Quaresma'yı izleyince portekiz milli takımında transfer komitesini bir kez daha tebrik ettim, cengiz zülfükaroğlu ve serdal adalı bu yıl yönetimde bazı sorunları hallettikleri görünüyor..
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.