Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010-2011 Tüm transfer haberleri
Ufuk Biyik
05-05-2010, 13:47
Bütün transfer haberlerini bu başlıkta konuşalım forum transfer çöplüğüne dönmesin.
Baki Yalçın
05-05-2010, 13:48
Büyüksün :D
Mert Kavak
05-05-2010, 13:53
şeklini yerim senin :D
Taylan Kurt
05-05-2010, 14:02
Açılışı ben yapım ozaman Quaresma ile ilgileniyormuşuz:D
Can Topal
05-05-2010, 14:13
Sivoğa sürpriz teklif varmış , içerğini okumadım ama .. :D
Baki Yalçın
05-05-2010, 14:16
6.5m veriyolaa Sivok'a. Verive gitsin :)
Ufuk Biyik
05-05-2010, 15:01
Hakan Arıkan'da mutlu son
Beşiktaş ile bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hakan Arıkan, Siyah Beyazlı kulüp ile bir süredir yeni mukavele imzalama konusunda görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak Beşiktaş yönetimi ile anlaşamayan Hakan, başta Galatasaray olmak üzere kendisine teklifte bulunan bazı kulüpler ile temasa geçmişti.
Bugün Hakan Arıkan ile son kez görüşen Beşiktaş yönetimi, genç kaleci ile anlaşmaya vardı. Siyah Beyazlı takımın Hakan ile üç yıllık sözleşme imzalacayacağı öğrenildi.
DHA
Ali Savasan
05-05-2010, 15:06
Hakan Arıkan'da mutlu son
Beşiktaş ile bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hakan Arıkan, Siyah Beyazlı kulüp ile bir süredir yeni mukavele imzalama konusunda görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak Beşiktaş yönetimi ile anlaşamayan Hakan, başta Galatasaray olmak üzere kendisine teklifte bulunan bazı kulüpler ile temasa geçmişti.
Bugün Hakan Arıkan ile son kez görüşen Beşiktaş yönetimi, genç kaleci ile anlaşmaya vardı. Siyah Beyazlı takımın Hakan ile üç yıllık sözleşme imzalacayacağı öğrenildi.
DHA
Güzel olmuş ben Hakan'ın değilde menejerinin "cin"lik peşinde olduğu kanaatindeydim. Çünkü kabak gibi ortada gs'de de 1. kaleci olmayacaktı ve Beşiktaş'ta forma şansını bulması daha kolay bir kere Mustafa Denizli tüm kupa maçlarında onu oynatıyor.
Yalnız şimdi taraftarla arasında sorun çıkabilir. Artık hatalı yiyeceği bir golde pek anlayış beklemesin sonuçta tribünde ne olduğunu biliyoruz hepimiz. Bilmem ne yaptığımın gs lisi diye bir kaptıran oldu mu onun devamı gelir :)
Hayırlı olsun.
Tumay Dogan
05-05-2010, 15:43
05 Mayıs 2010
Beşiktaş transfere hız verdi
A.A.
Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta oynayan Roberto Hilbert'in (26) Beşiktaş'a transfer olacağı belirtildi.
Sportbild dergisinde yer alan haberde, bu sezon sonunda Stuttgart ile sözleşmesi bitecek olan Hilbert'in Beşiktaş'a gideceği ifade edildi.
Stuttgart'ta 2006'dan bu yana forma giyen orta saha oyuncusu Hilbert, bugüne kadar Bundesliga'da oynadığı 119 karşılaşmada 16 gol kaydetti.
Ertan Türker
05-05-2010, 16:28
Abi fenerasyon bu sene yabancı kontenjanını sınırsız yapacak herhalde..... Baksana bize gelmeyen adam kalmadı. Eldekilerle zaten yabancı kontenjani evlere şenlik. Beşiktaş futbol takımı valla CİNGEN EVİNE döndü :)
Ufuk Biyik
05-05-2010, 17:56
Erdem Ulus`un Gündem programına bağlanan Arıkan;
`` Beşiktaş camiasına hayırlı olsun.Benim gönlümde her zaman Beşiktaş vardı.Camiam da kalmam beni çok onurlandırdı.Taraftarlarımıza ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Galatasaray ile görüşmelerimiz olmuştu ama ben Beşiktaş`da kalmak istiyordum.Menajerim yurt dşındaydı Türkiye`ye döndüğünde görüşüldü ve bende Beşiktaş`a ile 3 yıllık imza attım.Şükürler olsun ki ailem gibi olan Beşiktaş`ımda kaldım.Benim oynamam yada Rüştü abinin oynaması benim için farketmez önemli olan Beşiktaş`ın başarısı.`` diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
Kutay Tarakçı
05-05-2010, 18:23
Sivokla Benfica ilgileniyor.
Demir Han
05-05-2010, 20:16
Sivok için bahsi geçen para söz konusu ise hemen satılmasında fayda var daha ucuza onun işini yapacak çok adam buluruz
Darısı Tabata,Nobre,Delgado(pek sanmam ama),Holosko ve Fink'e
Ali Savasan
06-05-2010, 15:26
Ricardo Quaresma için girişimlerini tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş Yönetimi, diğer yandan kadrosunu bir de golcüyle güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Menacerler de, Siyah-Beyazlı kulübün kapısını aşındırıyor ve her gün yeni isimleri Kara Kartal’a öneriyor. Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana siyahi bir golcüyü Beşiktaş’ta görmek istediğini dile getiren Yıldırım Demirören’in bu dileği gerçek olacakmış gibi görünüyor... Siyah-Beyazlılar’a Portsmouth’ta görev yapan John Utaka’nın teklif edildiği ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin de bu futbolcuya çok sıcak baktığı kaydedildi. Premier Lig’den düşmesi kesinleşen Portsmouth tüm futbolcularını transfer listesine koyarken, Nijeryalı golcüsü Utaka’nın da ayrılacağı kaydedildi.
Bonservisi 3 milyon Euro
Oyun tarzıyla Amokachi’ye benzeyen 28 yaşındaki Utaka için Portsmouth’a 3 milyon Euro teklif edileceği ve yıldız oyuncuya da senelik 2 milyon Euro önerileceği belirtildi. Avrupa Kupaları’nda kendisini göstermek isteyen Nijeryalı futbolcunun da Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Forvetin yanı sıra kanatlarda da oynayabilen John Utaka’nın kardeşi Peter Utaka da Danimarka’nın Odense kulübünde top koşturuyor.
UTAKA KİMDİR?
Ülkesi: Nijerya
Doğum yeri: Enugu
Boyu: 1.79 cm
Kilosu: 82 kg.
Mevki: Forvet
Takımı: Portsmouth
Kaynak: Fanatik
Tumay Dogan
08-05-2010, 10:51
yaw bu bobo ne zaman türk statüsünde oynamaya başlayabilir?
bilen varmıdır???????
Kutay Tarakçı
08-05-2010, 11:29
yaw bu bobo ne zaman türk statüsünde oynamaya başlayabilir?
bilen varmıdır???????bobo 2005-2006 sezonunda geldi.türk olması için 5 seneyi doldurması gerekiyor bildiğim kadarıyla..
gelecek sezon oynayabilir türk statüsünde.
Ali Savasan
08-05-2010, 11:31
bobo 2005-2006 sezonunda geldi.türk olması için 5 seneyi doldurması gerekiyor bildiğim kadarıyla..
Tabi kendisi isterse...
Akin Akoglan
08-05-2010, 11:49
bobo 2005-2006 sezonunda geldi.türk olması için 5 seneyi doldurması gerekiyor bildiğim kadarıyla..
Tabii sezonlar hesaplanırken iş günü esas alınıyor buda bir dahaki sezonun ikinci yarısına tekabül ediyor
Akin Akoglan
08-05-2010, 19:17
-SERDAR VE İBRAHİM KAŞ KONUSU-
Mete Düren, Manisaspor ile yapılan lig maçında sahaya 17 kişiyle çıkılmasına ve sakatlıkları bulunmamasına rağmen İbrahim Kaş ile Serdar Özkan'ın kadroya alınmamasıyla ilgili bir soruya, ''İbrahim Kaş zaten kiralık oyuncu. Onunla ilgili teknik heyetten gelecek sezona dair bir istek gelmedi. Bu saatten sonra da zaten Serdar'ın kulüpte kalması zor görünüyor'' yanıtını verdi
Mete Düren yaptığı açıklamada, son haftalarda Beşiktaş'ın ligdeki sıralama ile ilgili kaygısı olmamasına rağmen, gösterdiği mücadele ve kazanma arzusunu Bursaspor karşılaşmasında da sürdüreceğini ifade etti. Şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor kadar Beşiktaş'ın da bu maça asılacağını anlatan Düren, ''Beşiktaş, rakibinin ligdeki durumunu göz önüne almadan yine 3 puan için oynayacaktır'' dedi.
İki takım taraftarları arasında yıllardır süren gereksiz gerginliğin de bu maçla son bulmasını dilediğini kaydeden Düren, ''Bu gerginlik artık sona ermeli. Ben bu maçla birlikte gereksiz yere süren gerginliğin sona ereceğine inanıyorum'' diye konuştu
Ekin Zaza Karatas
10-05-2010, 18:06
Serdar Özkan imzayı attı!
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve Galatasaray'la ön anlaşma yapan Serdar Özkan'ın Sarı-Kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.
Genç futbolcunun senelik 1 milyon Dolar kazanacağı da gelen haberler arasında. Galatasaray Kaptanı Arda Turan, Serdar’la ilgili olarak, “Benden daha yetenekli, çok seri çalımları var” ifadesini kullanmıştı. Taraftar forumlarında ise Beşiktaşlılar Serdar’ın takımdan ayrılmasını memnuniyetle karşılarken, Galatasaraylılar’ın pek de heyecan duymaması dikkat çekti. Genç yeteneğin Cim Bom’da iyi bir yedek olarak düşünüldüğü, ideal ilk 11’de yer bulmasının hayli zor olduğu dile getirildi. Galatasaray sezon başında da Beşiktaş’ın bir başka futbolcusu Gökhan Zan’ı renklerine bağlamıştı.
fanatik.
Ali Savasan
10-05-2010, 18:08
Günün en güzel haberini Ekin buraya yapıştırdığın için teşekkürler :)
Akin Akoglan
10-05-2010, 18:12
Serdarın Galatasarayda başarılarının!! devamını dilerim
Kutay Tarakçı
10-05-2010, 18:20
beşiktaş camiasının gözüaydın.
galatasaray camiasının başı sağolsun :D
Ekin Zaza Karatas
10-05-2010, 18:24
Galatasaray iki senedir bomba transferler yapiyor :D
1.Gokhan Zan
2.Serdar Ozkan
Hakan Kirezci
10-05-2010, 18:32
Allah İbrahim Toraman'ı korusun.
Ekin Zaza Karatas
10-05-2010, 18:35
amin!
Osman Üner
10-05-2010, 19:33
Koruyor zaten.Cümlemize :)
Hakan Kirezci
10-05-2010, 19:39
Başka "...an" ile biten var mı biz de? Bunlar meraklı çıktı 'an'lara.
Fenerbahçe'den de Aykut Kocaman'ı menacer olarak alırlarsa şaşırmam.
Demir Han
10-05-2010, 21:41
Bizim yıllar önce Fener'den toplamalarımızla takım kurma hayallerimiz peşinden koşuyorlar ha Ayhan aslında iyi sanılabilinir ama onu da adam gibi bir antrenör gelince hemen dışladı gerçeği gördü.GS sanırım Arda'nın gidişine kendini hazırlıyor ama sanmam..Serdar umarım Türk futbolu adına başarılı olur bunu dilemek lazımdır ama gösteren şudur ki pek de olacak gibi değil ben hiç ısınamadım bu çocuğa.
Yolu açık olsun..
Yalnız bunları yapabilen cesaretli ! yönetimimiz Tabata,Nobre,Delgado gibi safraları da bir an önce atabilme gücünü de göstersinler
Ali Savasan
10-05-2010, 23:24
Tek sıkıntımız Türk futbolcularda izlenen bu güzel politikayı yabancılarda uygulamamamızdır.
Ertan Türker
11-05-2010, 09:55
Bu sene bobo-tello-holosko-tabata-fink-sivok-zapo-delgado bana göre yolcu. Bunlarıo- büyük ihtimal takımda tutmazlar. Bu arada ferrari de giderse şaşırmamak lazım.
Gelecek oyuncular: Valla işin özü bana göre geçen sene ki gibi benim güzel taraftarımı oyalayacaklar. Geçen sene yok deco, yok quaresma, yok bilmem ne, alınanlar fink, tabata.
Aynen bu senede aynı işi yapıyorlar. Yok mansimov söz verdi deco yada kalou gelecek, yok quaresma gelecek, yok deco gelecek, yok santos gelecek, yok ronaldinho gelecek aynı taktik.
Ertan denen adam demişti dersiniz yine dünyanın parasını Makakula'ya, anlamsız 2-3 yabancıya ve Necatiye verecekler. Geçen sezon her maçta ulan serdar bir gol atta kendime küfür edeyim utandır beni diyordum maalesef ben haklı çıkıyordum. Yine aynı şeyi söylüyorum kesinlikle, bu senede bu beşiktaş ne beni ne de başkasını utandıramaz...
Ertan Türker
11-05-2010, 10:00
Mantalite çok yanlış, mahalle karıları gibi transfer söylentileri yapıyoruz ve yönetim bu söylentilerle çalkalanıyopr. Bir şey ya vardır ya yoktur. Bitirin işi getirin buraya alın alkışı ne bu artistlik, bir caka o Adalı'yı ve Zülfikaroğplu'nu İtalya'dayken fotolarına bir bakın. Sanki gdip mourinho-ronaldinho-totti-luca tony falan toplamış alıp gelmiş havaları vardı. Bütün sene bir takımda oyuna giremeyen adamı alamıyorsun 1 aydır. Ne işe yarıyorsunuz orda bilmiyorum ki. İtalya o mevsimde iyi değildir, İspanya'ya Mallorca'ya gidin oraya daha sıcaktır şimdi tatil orda zevkli olmaz. Mallorca'ya gidince bir soruşturun bakalım. Takımda hiçbir maçta oynamayan adam kim onu alın da gelin he bir de 8 milyon euro olsun.
Demir Han
11-05-2010, 11:45
GS deki Gio iyi adam ve genç bence Q7 yerine onu alalım diyorum
Taylan Kurt
11-05-2010, 18:56
Beşiktaş`ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor ile anlaştı.
Beşiktaş kulübü Batuhan Karadeniz`i bonservis bedeli ile birlikte Eskişehirspor`a verdi.Batuhan`ın ve Beşiktaş`ın bu transferden alacağı bedel henüz açıklanmadı.Bu konuda resmi imzanın daha sonra atılacağı öğrenildi.
- HABER1903-
Ismail Hakki Demirel
11-05-2010, 18:58
bu yönetimin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Akin Akoglan
11-05-2010, 19:14
Yazık kırk yılın başında bi yetenek yakalıyorsun ya Serdar Özkanlaştırıyorsun yada Batuhanlaştırıyorsun
Ismail Hakki Demirel
11-05-2010, 19:29
bu çocuk hep oynamak istedi.
eskişehirde 15 gol altına düşmez.
Ertan Türker
11-05-2010, 21:47
Karakteri bozuk adam, bu adamdan bir şey olmaz. Anca Eskişehir'de 12 gol atar. Sen kisin yılların Mustafa Hocasıyla kapışıyorsun. Acamın kariyeri önünde konuşmasın BANA GÖRE çok yanlış. Çok üzülmedim bu takımdan genç olarak HAkan Arıkan-Necip-Rıdvan g,tse gerçekten üzülürüm ama ona değil.
Mert Kavak
11-05-2010, 23:18
kurtulduk karaktersizden
fener maçında kaçırdığı golden sonra pas verip başkasınmı kral yapacam dedikten sonra zaten bitmişti
Umutcan Bayraktar
11-05-2010, 23:25
kurtulduk karaktersizden
fener maçında kaçırdığı golden sonra pas verip başkasınmı kral yapacam dedikten sonra zaten bitmişti
o hatasıyla bizim için tarih olmuştu..artık bu transferden sonra da Beşiktaş camiasının kapıları bu aptal velete sonuna kadar kapanmıştır..salaklığına ve bacak kadar boyuyla kendini bi bok zannetmiş hallerine doymasın..
Metin Yalçınkaya
11-05-2010, 23:38
Hiç üzülmedim açıkcası.Çok iyi oldu gitmesi.Sen Beşiktaş gibi bir klüpte futbolcusun ve bunun değerini bilmeyecek,şımarık davranışlar sergileyeceksin,ondan sonra da çıkıp ben oynamak istiyorum diyeceksin.Ne ala memleket.Neyse yine sinir oluyorum,gitsin görsün göreceğini...
Tumay Dogan
12-05-2010, 09:25
kurtulduk karaktersizden
Apploud
çok doğru!!!
Ertan Türker
12-05-2010, 12:59
kurtulduk karaktersizden
Adım HIDIR doğru BUDUR.... Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud
İYİ OLDU İYİ
Cem Ozel
12-05-2010, 14:32
o hatasıyla bizim için tarih olmuştu..artık bu transferden sonra da Beşiktaş camiasının kapıları bu aptal velete sonuna kadar kapanmıştır..salaklığına ve bacak kadar boyuyla kendini bi bok zannetmiş hallerine doymasın..
Bacak kadar boy derken? Bu benzetme ile ben karınca kadar filan kalıyorum :D
Murat yenilmez
12-05-2010, 14:37
http://www.htspor.com/galatasaray/haber/514447-beklenen-oldu
serdar gsaray gitmiş
yıllık 1 milyon dolara , çok farkmı vardı aramızda,değdimi şimdi bu acaba ??
Cem Ozel
12-05-2010, 15:21
Ne diyelim, gidene kal denmez. Galatasarayda başarılı olur olmaz onu bilmem ama bu sene bu sene şaç baş yoldurdu bizlere, hatırlatırım maçlarını.
Gülpaşa Yılgın
12-05-2010, 22:05
serdar kaç senedir BEŞİKTAŞ ta kaç gol atttı ??? dünkü fink bile gol attı serdar fos iyi oldu gittigi.bizde ne serdar lar var.gitigine sevinmemiz lazım. derler ya bana hayrı olmuyan kilisenin ......????
Umutcan Bayraktar
12-05-2010, 23:19
Bacak kadar boy derken? Bu benzetme ile ben karınca kadar filan kalıyorum :D
yaş anlamında yapılan mecazi bir benzetmeydi o Cem :D
Mert Kavak
12-05-2010, 23:31
serdar kaç senedir BEŞİKTAŞ ta kaç gol atttı ??? dünkü fink bile gol attı serdar fos iyi oldu gittigi.bizde ne serdar lar var.gitigine sevinmemiz lazım. derler ya bana hayrı olmuyan kilisenin ......????
...
Demir Han
13-05-2010, 15:02
Necati'nin adı geçiyor...ona bel bağlanıp takım kurulmaz iyi yedek olur kanısındayım.
Serkan Balcı
14-05-2010, 00:03
Necati'nin adı geçiyor...ona bel bağlanıp takım kurulmaz iyi yedek olur kanısındayım.
demir han bence necatiden yedek bile olmaz.
Tumay Dogan
14-05-2010, 09:15
bi transfer döneminde de eskici olmayalım arkadaş yaaaaaa!!!
Birol Arslan
14-05-2010, 09:45
Batuhan'ın gidişine çok memnun oldum,Rıza Hocaya allah sabır versin saçları beyazlaşır bunu adam edeyim derken.
Yabancılardan Ferrari-Sivok-Ernst kesin kalmalı
Fink-Bobo kalabilir
Delgado-Holosko-Tabata-Tello satılmalı yada gönderilmeli.Neden gönderilmelinin izahıda kendimce Tabata Beşiktaş'ın oyuncusu değil etmezde,Holosko ve Tello koca bir sezon yattı eğlence dinlence şahane katkı yok.Delgadoyu zaten sevmiyorum halı saha topçusu parmak ucunda oynar yada bayanlar liginde...
Tolga Karpuz
14-05-2010, 10:55
Bence transferdeki en büyük açmaz hepimizin bu konuya bakış açısı.Amatör branşlar,basket futbol takımları,tesis görevlileri aylardır parasını alamıyor.Biz kalkıp Quaresma veya kalite transfer ddiyoruz.Sonra da emekten yanayız diyoruz.Dşünsenize işyerinde 2 ay maaş alamıyorsunuz sizin pozisyonunuza sizden daha fazla maaşa adam alınıyor ne hissederdiniz?Bence kimse alınmasın şu paralar ödenene kadar.A2 den ve diğer takımlardan genç ve ucuz adamlar alınıp tüm yabancıların gönderilmesi gerekir bu camia düze çıkana kadar.Zaman bu zaman.Küme düşecek halimiz yok hiç olmazsa 2-3 adam kazansak takımın iskeletini oluştursak yine yeter.Ama taraftarın yani hepimizin Quaresma diye bağıracağımıza kendi sporcumuza sahip çıkmamız gerekir
Ertan Türker
14-05-2010, 13:28
Necati Beşiktaş'ta.
Hayırlı olsun... Ne diyelim...
Ertan Türker
14-05-2010, 13:35
Serdar Özkan imza attı azıttı.
Serdar Özkan, idmandaki çift kale maç için kendisine yelek uzatan Mustafa Denizli’ye, “Almıyorum” cevabını verdi. Denizli de bunun üzerine yeleği yere attı. Denizli, futbolcuları as ve yedek olarak iki takıma ayırdı. Ardından, aslara ‘turuncu’, yedeklere ‘yeşil’ renk yelek dağıtmaya başlayan Denizli, sıra Serdar Özkan’a hiç beklemediği bir tepki gördü.
Yedek takıma alınmasına sinirlenen genç futbolcu, “Almıyorum” dedi ve hocasının uzattığı yeleği almadı. Mustafa Denizli de bunun üzerine yeleği Serdar Özkan’ın önüne yere fırlattı.
Herkesin şaşkınlıkla izlediği bu tatsız olaya müdahale eden isim, takım kaptanlarından İbrahim Toraman oldu. Toraman hemen Serdar’ı uyararak, yere atılan yeleği almasını istedi. Serdar da yeleği sırtına geçirerek çift kale maça çıktı.
Adi adam ne yaptında ne istiyorsun. Denizli yine adam gibi adammış ki seni defetmemiş. Sana en çok kızdığımız zaman bile oyuna seni soktu. Sen ne yaptın. Senin gibi kıvıran bir adam bizde olmaz zaten sana RENKLİLER yakışır. Bize Ernest-Toraman gibi erkek futbolcular lazım, oryanteller değil.
Ertan Türker
14-05-2010, 14:13
Siyah-Beyazlılar, bir dönem Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu yıldızı renklerine bağlıyor...
Beşiktaş’ın basın sözcüsü Mete Düren her ne kadar “Dış transfer şu an zor” dese de Polonya basını, Siyah-Beyazlılar’ın CSKA Moskova’nın golcü oyuncusu Dawid Janczyk’ı transfer edeceğini yazdı.
Habertürk'ün haberine göre; Polonya’nın saygın gazetelerinden Fakt, 22 yaşındaki futbolcunu Beşiktaş’a çok yakın olduğu haberine yer verdi. Gazeteye konuşan Janczyk’ınmenajeri Jerzy Kopiec, “Transfer sona ermek üzere. CSKA ve Beşiktaş görüşüyor. Tek pürüz ne kadar ödeneceği. Eğer Beşiktaş’ın önereceği rakam tatmin edici olursa Dawid imzayı atar” dedi.
Fakt gazetesinin haberinde, Janczyk’le geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe’nin de ilgilendiği ancak CSKA Moskova’nın oyuncu için 5 milyon Euro istemesinin transferin gerçekleşmemesinde etken olduğu belirtildi. Bu kez ise Beşiktaş ve CSKA Moskova’nın 2milyon Euro karşılığında el sıkışmak üzere olduğu ve Siyah-Beyazlılar’ın oyuncuya 3 yıllık bir sözleşme önereceği ifade edildi.
MİLLİYET SPOR
Ekin Zaza Karatas
14-05-2010, 14:51
iyi oyuncudur kendisi bende okudum bugun fakt gazetesinde ancak dawid janczyk in yerine Robert Lewandowski'yi alsinlar 21 yasinda super forvet.
Ali Savasan
14-05-2010, 15:02
Serdar cin olmadan adam mı çarpacakmış bide ! Alt yapı terbiyesiyle yetişmiş futbolcumuz (!?)
Mert Kavak
14-05-2010, 15:56
kimse transfer edilmesin eldekiler adam edilsin
Hakan Kirezci
14-05-2010, 18:57
"Transfer sona ermek üzere. CSKA ve Beşiktaş görüşüyor. Tek pürüz ne kadar ödeneceği."
Allah Allah, bir transferde başka ne pürüz olabilir ki?
Messi'yi aldık gibi ama tek pürüz ne kadar ödeyeceğimiz.
Tumay Dogan
14-05-2010, 21:36
kimse transfer edilmesin eldekiler adam edilsin
kırbaçla ??? başka türlü adam olurlar mı bilmiyorum
Mert Kavak
14-05-2010, 22:03
kırbaçla ??? başka türlü adam olurlar mı bilmiyorum
nası olursa artık abi adam olmayacak adamalara para vermeyelim
Ertan Türker
15-05-2010, 23:09
Aldığım haberi bütün üzüntümle dile getiriyorum. Ne yazık ki Serdar Özkanımız Beşiktaşımızdan resmi olarak ayrılmıştır. Bunun üzerine diyecek ne var bilmiyorum ama.. Aklıma sadece şu geliyor, ohhhhhhh 60-70-80-90 cincona bir .......... 90-80-70-60 Serdar ..... şeyi kalkmış.... ohhhhh. Serdar olm bundan sonra Beşiktaş'tan dahi geçme, o kutsal mekan sana büyük gelir. İlçe sınırları içinde olma sakın.... Ohhh be kurtulduk....
Mert Kavak
15-05-2010, 23:15
abi kaynak ne gittim mi kurtlduk mu gerçekten
Can Topal
15-05-2010, 23:58
Bu sene en kral transferi TSK yapıyomus.. 26 Mayıs da ilk maçına cıkacak genc oyuncu..
Ertan Türker
16-05-2010, 00:43
Kaynak bizzzat benim. :)
Ali Savasan
16-05-2010, 00:47
Bu sene en kral transferi TSK yapıyomus.. 26 Mayıs da ilk maçına cıkacak genc oyuncu..
MEEERRRRTTTTTTTT
Umutcan Bayraktar
16-05-2010, 01:00
bak işte bu asrın transferi Apploud :D
Demir Han
17-05-2010, 10:58
Bu sene bir forvet bir de 10 numara iyi olur.
Nobre,Tabata,Fink,Delgado acilen gitsin.
Holosko ve Sivok için iyi para verilirse gitsinler sadece Sivok yerine adam almamız ekstra gerekebilir
Geri kalanlar ile yolumuza devam edelim
Necip,Rıdvan ve Köybaşı takıma monte edilsin
Gelecek seneki hedefler pek de parlak değil nasıl olsa
Ertan Türker
17-05-2010, 13:58
Semih Transferi
F.Bahçe ve Milli Takımın golcü oyuncusu Semih Şentürk`ün önümüzdeki sezon forma giyeceği takımın,ya Beşiktaş ya da Ajax olacağı öğrenildi..
F.Bahçe`de son dönemde büyük sorunlar yaşayan ve Daum`un tavırları nedeni ile ipleri koparan golcü oyuncu`nun Avrupa`ya gitmesi durumunda bu transferi çok isteyen Hollanda ligi ekibi Ajax ile anlaşacağı,ancak Türkiye`de kalması durumunda ise Beşiktaş formasını giymek istediği belirtildi...
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş`da Bobo`nun partneri olacak yerli bir golcü arayışları devam ederken,bu ismin ya Semih yada Necati Ateş olacağı,iki futbolcunun da Beşiktaş`da oynamak istediği gelen haberlerler arasında..
Beşiktaş yönetimi`nin öncelikle Quaresma transferini bitirip taraftarının gönlünü aldıktan sonra bu iki oyuncudan birine de siyah-beyazlı formayı giydirmesi bekleniyor.
Muhsin Ogretme
17-05-2010, 14:07
Insallah olmaz bu Semih transferi.
Tumay Dogan
17-05-2010, 14:13
yaw ne işi var semihin bizde...sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gitsin...
Ertan Türker
17-05-2010, 14:14
yaw ne işi var semihin bizde...sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gitsin...
Ben sallıyorum amaaaaaaaa bizi bazı konularda sallamayanlar var.
Demir Han
17-05-2010, 17:24
Fener'in artıklarına devam etme aptallığını göstermesinler...Yeter artık
Önce Nobre'yi satsınlar
Akin Akoglan
18-05-2010, 14:38
Kamuoyuna Duyuru
Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur,
Galatasaray Futbol A.Ş.
Serdar resmi olarak ayrıldı.Kurtulduğumuzu düşünüyorum :)
Demir Han
18-05-2010, 15:14
Kurtulmak biraz sert bir yorum olabilir belki ama akıllı olsalar para da kazanırlardı Zan gibi bundan da para kazanamadılar.Benim kızdığım bu.
Fatih Alper Ozen
18-05-2010, 15:55
Bedava mı gitti şimdi bu? Bu yönetim hala akıllanmadı hatta daha da beceriksizleşti.6,5 milyona İsmail 'i alıyoruz Serdar Özkan 'ı bedavaya veriyoruz.Benim düşüncem ve korkum böyle giderse Beşiktaşımız iflas ediceği.Bu kadar da olmaz ya yeter artık
Erhan Mahan
18-05-2010, 19:31
beşiktaş alt yapısında yetişen ve çok iyi bir beşiktaşlı olan bir oyuncunun ezeli rakibimize gitmesi gerçekten üzücü...umarım gs nin sembol isimlerinden biri olmaz.
tek suçlu mustafa denizlidir...serdar özkan-aydın karabulut-batuhan karadeniz hepsi suçlu deyil ya. (emre özkan-mehmet sedef-serdar kurtuluş liste böyle uzar gider) en çok necibe acıyorum ben...
Ali Savasan
18-05-2010, 19:46
Kör ölür badem gözlü olur.
Kel ölür sırma saçlı olur.
Mert Kavak
18-05-2010, 23:19
Kör ölür badem gözlü olur.
Kel ölür sırma saçlı olur.
Apploud Apploud Apploud
Erhan Mahan
18-05-2010, 23:24
galatasaray'a giden Serdar Özkan Kartalhaber'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Beşiktaş alt yapısına Erturğul Sağlam'dan sonra kimsenin ilgilenmediğini belirten Serdar Özkan "Beşiktaş taraftarları futboldan çok anlıyorlar.Hala Nouma'yı alkışlıyorlar. Değerlerine sahip çıkmıyorlar. Alt yapıdan yetiştim geçen yıl iki kupa kazandırdım. Kimse değer bilmiyor. Alt yapıdan benim gibi yetişen Sergen Yalçın gibi oyuncu geldi mi? Onu bile istemiyorlar. Taraftar bu işi çok biliyor onlar isabetsiz yaş ortalaması 40 olan Fenerbahçeli oyuncuları transfer eden Denizli'yi alkışlasınlar. Batuhan bu takımdan kovuluyor, ben gönderiliyorum...
ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR...SEMİHE ŞENTÜRKE KARŞI ÇIKANLAR YARIN GELİNCE ALKIŞLARLAR...
Mert Kavak
18-05-2010, 23:28
adam hala konuşuyo gittin huzur ver maden o kadar beşiktaşlıyıdın paskal kadar ruhun olsaydı sahada yerde yatacagına top oynasaydın ama karı kkız kovalayıp tarftara sövmek avrken ne gerek var güle güle serdar cin conlular aılşındır senin gibi adama
Ali Savasan
18-05-2010, 23:33
Bizi Serdar'mı şampiyon yapmış YUH!
Nouma gibi sahaya yüreğini mi koymuş YUH!
Alt yapıya tribün sahip çıkmamış mı YUH!
Serdar Efendi sen alt yapıdan gelmemiş olsan o formayı bu kadar sene bile giyemezdin bilmiyorsan YUH!
Bu taraftar futboldan anlamıyor öyle mi YUH! Biz futboldan anlamasak fb maçından sonra ki maçta BEŞİKTAŞ için semti bir daha yakarmıydık ey aptal herif!
YUH olsun YUH!
Erhan Mahan
18-05-2010, 23:34
Duyduğum kadarıyla mustafa denizli çeşmedeki oteli için parasını fazlasıyla biriktirmiş(BEŞİKTAŞ SEVGİSİ DEDİĞİ BU OLSA GEREK).ve oraya gitmenin zamanı geldi demiş.mümkünse bir an önce gitsinde NECİP UYSAL-ATINÇ-CUMALİ-KORCAN VE İSMAİL KÖYBAŞI bize kalsın.harcadığı gerçek beşiktaşlı gençler yeter.
Mert Kavak
18-05-2010, 23:37
ali ağzından bal damlıyo bu gün :)
Ali Savasan
18-05-2010, 23:39
Erhan bilmem farkında mısın ama İsmail'in yerinde İbrahim Üzülmez oynuyor. İsmail çok yetenekli çok forma şansı bulması lazım haklısın ama Delinho kadar mücadele edemiyor yaşına rağmen.
Necip'in yerinde Fink-Ernst ki ben Fink Necip'in en büyük şanssızlığı demiştim Hakan abi belki de şanstır demişti.
Korcan'a kesinlikle katılmıyorum bu adamdan kaleci olmaz boy pos tip güzel ama yok kalecilik yok yani. Ne oynadı da ne bekliyorsun polemiğine girmeye gerek yok. Çünkü bunun antremanıda var demekki Rüştü ve Hakan'ı geçecek hiç bişey yapmamış...
Atınç ve Cumali diyorsun evet geleceği olan kardeşlerimiz (alt yapıyı özellikle takip ettiğim için bu kadar rahat konuşabiliyorum) Ancak pişmeleri lazım. Pişmezlerse sonları İngiltere'deli Liverpol maçında sahaya sürülen Mehmet Sedef gibi olur...
Semih veya Necati gelecek deniliyor. Bence para konusu bize uygun olacaksa ikiside gelsin. Hatta çok muhalif çıkacak belki biliyorum ama ben Semih'i daha çok isterim. O adamı fb harcadı. Maç eksiğini kapatmış bir Semih çok faydalı olur. Ancak çok para almayacak hangisi olursa olsun öyle 1.5 2 milyonlar havada uçuşmucaksa...
Ali Savasan
18-05-2010, 23:40
@Mert Kavak
bence bu son yazıyı beğenmeyeceksin ama abi ;)
Mert Kavak
18-05-2010, 23:46
olmamış :) semih necati uzak olsun ali cumali yeter transfere de gerek yok
Suleyman Korkmaz
18-05-2010, 23:52
necati kesin gibi bişey üzülerek söylüyorum geçen lig tv den izledim ikiye bir programında antalyadan ayrılıcam dedi ve büyük bir kulüple görüşmelerimiz sürüyor büyük ihtimalle sonuca varıcaz açıklamsını yaptı.üzülerek söylü
yorum
Safak Batman
19-05-2010, 00:24
"geçen yıl iki kupa kazandırdım" böyle bir adamdı işte Serdar efendi...
yolu açık ,bizden uzak olsun...
Erhan Mahan
19-05-2010, 03:41
Mehmet sedef rıza hoca döneminde çıktı..ki 2005-2007 arasında çok uzun süre ilk11 de oynadı hatta kritik maçlarda bile vardı tecrübede
kazanmıştı.ertuğrul hoca döneminde kampın en iyisiydi ama o sene fazla
forma şansı bulamadı.denizli gelincede malum sonla karşılaştı.
ismail köybaşı kampın yıldızıydı.en iyi oynadığı maçlardan sonra bile
yedek soyundu(soyunduruldu).
batuhanın rıza hoca ve ertuğrul hocayla neler yaptığını hepimiz
biliyoruz.denizli geldi ilk işi kiraya vermek oldu.bu senede 60 maç
yapmışız özel resmi 10 dk(m.unıted) oynatıyor.sonrada şans verdim
diyor.büyük hocaysan getir hizaya çocuğu görelim.o da yok.
aydın karabulut yine müthişti ertuğrul hoca döneminde.denizli gelince
gene disiplinsiz dediler.
emre özkan çok iyi çıkış gösterdi.yine aynı son.
can erdem.kiralık olarak gitti 19 gol attı,geçen sene gene kiralıktı
sakatlandı ama ona rağmen 8 gol attı.A2 de oynatıyordu bu sene.tek şans
vermedi şimdi siirtte.
serdar kurtuluş neredeyse yılın futbolcusu olacaktı tigana
döneminde.sakatlandı ertuğrul hoca döneminde gene iyi bir çıkış yakaladı
ama denizli gelince aynı son.
erkan zengini aman alın gelsin dedi (ki gerçekten çok iyi bir oyuncu bence).46dk
oynattı gönderdi...
liste uzar gider en iyisi biz semih şentürk,necati ateş(açık açık
galatasaraylıyım diyor ama gerçeğe bakarsak iyi yedek olur ama zamanında bjk
yerine gs yi tercih eden bir adamı kariyeri tehlikeye girince bjk yi
kullanmak istemesinden dolayı gelmesini istemem.mesela ali bilgini ve
vedesonu gönderir fb biz bunları alalım.taraftar istiyor abi ne yapalım..sonra da serdara kızalım böyle değince..
mert arkadaşımıza katılıyorum cumali,atınç yeter bize...ÇARŞI FENER VE GS DEN OYUNCU TRANSFERİNE DE KARŞI.
Taylan Kurt
19-05-2010, 10:29
Tazemeta yımı aldık yoksa yaw klübün resmi sitesinde ismi geçmiş oooh ilaç gibi gelir ha bu takıma :D
Ali Savasan
19-05-2010, 13:56
Söylediğin adamların içinden bir çoğuna şuan katlıyorum ancak "şuan" çünkü ilk mesajında bu adamların isimleri yoktu.
Şimdi birşey de hem fikir olalım.
1- Türk takımları için hangisi olursa olsun Şampiyonlar Ligi 1 numara büyük geliyor.
2- UEFA'ya giden takımlarımız daha başarılı olup daha iyi bir oyun sağlayabiliyorlar.
3- Beşiktaş bu sene Avrupa hedefini çok büyük tutmalıdır.
4- Avrupa'da oynayacak kadronun nasıl bir kadro olması gerektiğini bence bu sene Atl.Madrid çok iyi bir şekilde gösterdi. Forlan Forlan Forlan... Tecrübe, hırs, takım ruhu vs...
5- Alt yapıya verilmesi gereken önemin yanında parasız birşey olmadığını da biliyoruz. Serdar Özkan oynamadığı için mi gitmiş para için mi göreceğiz. Alt yapıdan yetişti diye bu ruhu taşıması gerekmez!
6- İlk Rüştü geldiği zaman hepimiz burun kıvırdık hem yaşı hem kötü sezonlar geçirmiş olmasından dolayı. MANU maçını alan eldivenden bahsediyoruz şuan evet. Sonrasında Necip Uysal'a Nihat Kahveci abisinin villa almak uğruna yapamadığı benim paramı indirin Necip'in maaşını yükseltin jestini yaptı mı yaptı? Ne oldu özkyanak çocuğumuz Nihat 3.5 Milyona gitti Acarkentten ev aldı. Nihat gibi özkayanağım olacağına Rüştü gibi fenerlim olsun.
7- Teknik direktörlerin hangisi Beşiktaş'ta bir sistem oturttu. Tigana,Rıza,Ertuğrul,Mustafa hocalarda hep şikayet etmedik mi standart bir kadromuz yok takımın ne yaptığını anlamıyoruz diye. Bu sezon için sadece şunu söylemek istiyorum 4-3-3 oynamayacak takım inadına 4-3-3 oynatılmaya çalışıldı. Benim bildiğim sistemine göre futbolcu alırsın ha sistemine göre alamıyorsan sistemi topçuya göre yaparsın. Ama inatla Bobo'dan ileri 3 lünün sol tarafını verme işini anlamış değilim. Aynı hataları diğer hocalarımızda da görebiliriz.
8- Batuhan'ın Ertuğrul ve Rıza hocalarımıza neler yaptığını da biliyoruz ;)
9-Erkan Zengin çok ayrı bir başlık benim için. İzlediğimiz 46 dk içinde ben o bilek hareketlerine hayran kaldım. Dedim ki bu adam iş yapar. Ama Mustafa Hoca bak dikkatle bak şimdi Erkan yerine sürekli SERDAR ÖZKAN'ı denedi !!! Sürekli sağdan Ekrem çıkarken yerine Serdar girdi. Hep Erkan girecek bi çalım bi orta yapacak kral olacak diye beklediğim adam hüsranla gönderildi. Anlamak mümkün değil demiyorum bak Denizli özkaynağa sahip çıktı ama yanlış adamla!
10- İsmail forma şansı bulacak bu sezon. Biz bu sezon her 2 kulvardada erken havlu attık ve sarılacağımız lig varken hiç bir şeyi riske etmek istemedi Mustafa Hoca ha gel gelelim sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşadık ve o sakatlıklardan Necip doğdu. (Umarım Rıdvan kardeşimde o talihsiz sakatlıkla kaybolup gitmez). Önümüzde ki sezon daha gerçekçi bir 3 kulvar var. Yazının başında da söyledim Şampiyonlar Ligi Türk takımlarına XL geliyor. Olmuyor. Bi yerde takılıp kalıyoruz. Ancak biliyoruz ki UEFA'da çok daha yükseklere çıkabiliriz. Realist bir bakış açısı ile gerekli noktalara yapılacak takviyeler ile. O yüzden İsmail - Necip- Rıdvan -Atınç....vs bu kardeşlerin hepsi bu şansı bulacaklar bu sezon merak etmeye gerek yok...
11- Necati Ateş gs ye geldiği zamanki performansının şuan çok çok üstünde çünkü şuanki başarısını Süper Lig formatında göstermiş oldu. Semih'in de ne işler yaptığını biliyoruz. Ayrıca Türkiye'de ki 6+2 uygulamasından dolayı bi yerlere Türk oyuncu koymak gerekiyor bilmem farkındamıyız? Şu gelsin bu gelsin diye caka satıyoruz iyi güzelde daha kontejyanda 9 tane yabancı var. Kimi nereye getiriyorsun? Velevki işleri hallettin. Yahu bu takımın 5 adamı yine Türk olmak zorunda. O yüzden bu adı geçen adamlar bence önemli adamlar. UEFA'da çeyrek final maçına çıkarken Semih yada Necati titremez. Ama Cumali'yi biz o maç o sahaya gömebiliriz belki de. (Mehmet Sedef'i 8-0'da sonra Ertuğrul Hoca bir daha hiç oynatmamıştır ardından gelen Denizli'de aynı şeye devam etmiştir.) O yüzden bize bu tecrübeli adamlar uygun fiyata gelmeliler. Volkan Şen için 10milyonlar falan konuşulmaya başlandı ki normal böyle konuşulması Türkiye içinde yabancı transfere 8 verirsen adam Türk statüsündeki topçuya 10 ister az bile istemiş olur.
12- Son olarak ne olacaksa olacak ama şimdiden bir açık var sırıtıyor. ŞU TAKIMA BİR STOPER(TÜRK) ALIN ARKADAŞ!!!! İbrahim Kaş gidiyor. Onun yerine çok iyi bir stoper almamız lazım. Gol atarak maç kazanılır , defansla Şampiyon olunur...
Erhan Mahan
19-05-2010, 15:51
önder turacı gelsin abi süper adam.fb tecrübesi var...
Erhan Mahan
19-05-2010, 15:54
biz alt yapımızın neyiyle övünüyoruz anlamış değilim....bizim kuzenleri bjk alt yapısına yazdıracaktık bu sene çocuklarda beşiktaş diyor başka birşey demiyor.muhtemelen onları fb yada gs ye yönlendireceğim.çünkü oralarda yetişenlerin beşiktaşa gelme şansları daha fazla :)
Erhan Mahan
19-05-2010, 16:00
son olarak necip uysal için lütfen kimse yorum yapmasın...2-3 yıl bekleyelim öyle konuşalım...çünkü serdar özkanı altyapıdan ilk çıktığında allah ilan eden taraftarlar 5yıl sonra bıraksak boğazlayacaklardı.kartallar yüksek uçar ama bu konularda fazla yüksek uçmayalım şekeri tutturamıyoruz.sonra aziz yıldırım durumuna düşüyoruz benden söylemesi...
Ali Savasan
19-05-2010, 16:23
Ah Erhan son mesajında benim demek istediğimi söylüyorsun işte. Pişmesi lazım bu adamların kurtlar sofrasına oturtmadan önce. İyice pişicek işte bak aynı yola geliyoruz. Yoksa ben demiyorum ki gidip illa Semih'i Necati'i alalım.Ama kardeşim bu Cumali , Atınç , Necip gibi gençlerimiz ilk başarısızlıkta onlar harcanır. O yüzden bekleyelim onların yetişmesini... Sonunda beni anladığını düşünüyorum.
Ertan Türker
20-05-2010, 08:14
Beşiktaş`ta bu sezon bekleneni veremeyen ve G.Saray`a transfer olan Serdar Özkan, teknik direktör Denizli`yi ve transfer komitesini eleştirdi. kartalhaber.com internet sitesini konuşan genç oyuncu, "Beşiktaşlılar, değerlerine sahip çıkmıyor. Altyapıdan yetiştim, geçen yıl iki kupa kazandırdım. Altyapıdan benim gibi, Sergen gibi oyuncu geldi mi? Taraftarlar; isabetsiz, yaş ortalaması 40 olan F.Bahçeli oyuncuları transfer eden Denizli`yi alkışlasınlar.
Batuhan bu takımdan kovuluyor, ben gönderiliyorum. Artık kulübü istedikleri gibi yönetebilirler. Yapacakları transferlerle menajerlere büyük paralar kazandırabilirler" yorumunu yaptı.
Bu adamın 2 kupada ne payı var hala anlamadım.
Muhsin Ogretme
20-05-2010, 10:38
Isyeri degistirdiginizde eski mekaniniz ile ilgili olumsuz konusmamak bir ahlaki degerdir. Ben biktim bu eski takimlari ve/veya taraftarlar hakkinda konusanlardan. Vardiysa bir sorunun neden zamaninda sesini yukseltmedin? Ayrildiktan sonra konusarak eline ne gecti? Daha bir sevimsiz olmaktan baska. Gitmesi isabet oldu diyorum simdi.
Can Topal
20-05-2010, 13:13
Bir çocuk düşünün,
12 yaşında ablasını, 18 yaşında babasını kaybetsin
Bir çocuk düşünün,
G.saray’ın yoğun isteğine rağmen o yaşta 3 otobüs değiştirip Beşiktaş idmanlarına gitsin
Bir futbolcu düşünün,
Takaslarda kullanılmak istendiğinde ‘’beni Beşiktaş’tan ayırmayın, gerekirse 2.lige kiralayın ama yine de Beşiktaş’tan koparmayın’’ diye gözyaşı döksün.
Bir futbolcu düşünün,
Beşiktaş’ın şampiyonluğuna tanıklık etmenin, milyon dolarlara bedel olduğunu söyleyecek kadar taraftar olsun.
Bir futbolcu düşünün,
Hayalini kurduğu şampiyonluk kutlamasında bırakın tribüne çağırılmayı, en mutlu günümüzde protestolara maruz kalsın.
Bir futbolcu düşünün,
Yeni Açık önünde ısınırken pet şişe,
Klubede otururken ana bacı küfür yesin.
Bir futbolcu düşünün,
Oyuna girerken yuhalansın, her topla temasında ‘’bak şimdi kaybedecek’’ psikolojisiyle takip edilip,
Her buluşmasında homurdanıp, her çıkışında yerin dibine sokulsun.
Bir futbolcu düşünün,
Aylarca yüzüne bakılmayıp, en kritik maçlarda sahaya sürülerek istikrarsızlıkla suçlansın.
Bir futbol takımı düşünün,
Kanat sorunu 1.500 km’den fark edilmesine rağmen elindeki tek safkan kanat adamının yüzüne bakmasın. Belki de hocası o'nu koruma psikolojisine bürünsün ...
Bir futbolcu düşünün,
Bir maçta –kendi becerisiyle- takımın santraforlarından fazla pozisyona girmesine ve ‘’en çok isteyen’’ olmasına karşın, o gün ruh gibi gezinenlerden fazla tepki toplayıp, aylar geçmesine rağmen hep Sami Yen performansı ile anılsın.
Bir futbolcu düşünün,
Şu takımda en düşük maaşı alanlardan biri olmasına karşın attığı her adım, yaptığı her hareket batsın.
Bir futbolcu düşünün,
Son 2 yılda kazanılmak adına tribünden gram destek görmesin.
Bir insan evladı düşünün,
Şu hayatta belki de doyamadan kaybettiği en değerli varlıklarına 2 metre mesafeden küfür işitip, sonrasında ‘’taraftara karşılık verdi’’ suçlamalarıyla çarmığa gerilsin.
Bir futbolcu düşünün,
‘’ya kaybedersem – ya kaptırırsam’’ endişesini iliklerine kadar hissedip, kendini en güvende hissetmesi gereken ortamda top oynamaktan korkar hale gelsin ...
Bir taraftar düşünün,
Tüm bu düşmanlığa rağmen Serdar'dan bir şey isteme ve bekleme hakkını kendinde bulsun.
Bir futbolcu düşünün,
Ya da artık boş verin ...
Necipleri, Muhammedleri kaçar adım uzaklaştırmamak adına neler yapabiliriz
Bunları düşünün ..
Yıllardır Beşiktaş'ı takip ediyoruz, ama ben hatırlamıyorum ki bir Beşiktaş futbolcusu bu kadar baskı, küfür ve hakaretlere maruz kalsın -pozisyon özürlü takımda sırf gol kaçırdığı için asılsın- ve her şeye rağmen dayansın, sabretsin, ağzını açıp tek kelime etmesin.
Kendi hataları olmadı mı ? Elbette oldu, ki ben kafasının çok iyi çalıştığına hiçbir zaman inanmadım -hatta bu saatten sonra iki cihan bir araya gelse dahi yeni bir başlangıç yapma ve barışma şansı olmadığına inanlardanım- ama işte şu çocuğun kovmaktan beter edilip, resmen defol git denmesine ve şu tablo altında bile ''paragöz'' ilan edilmesini, biz imzaya yanaştık ama o istemedi denilmesini kabullenemiyorum.
Yukarıda Allah var, ben biliyor ve inanıyorum ki sen çok severdin Beşiktaş'ı.
Kendi adıma ''verdiğin ve vermek isteyip de veremediğin'' her şey için teşekkürler Serdar.
Emin ol biz değil, sen kurtuldun.
http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/05/oh-be.html
Akin Akoglan
20-05-2010, 13:30
Taraftar salt duygusallıktan yada salt akılcılıktan yana değildir akılla yetenekle çabayla emekle desteklenmiş duygusallığı sever.En yakın ve güncel örnek İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman.İkiside birbiriyle zamanında kavga etti,Üzülmez olanına taraftar azmı tepki gösterdi hiçmi taraftarla tartişmadı Üzülmez.Yukarıdaki yazıda olay fazla dramatize edilmiş.Serdar taş üstüne taş koymuşmu kendi namına A takıma çıktıktan sonra
Mert Kavak
20-05-2010, 14:18
geçen bjk tv2002 yada 2003 uefa maçını gösteriyodu Lucescu 70 de serdar özkanı aldı o maçtaki serdarla son mçında ki serdar arasında zerre fark yok çalıma girip topu kaybeder yerden hakeme bkara bari faul çalsa diye
Ekin Zaza Karatas
20-05-2010, 17:56
Volkan Şen gönlündeki takımı açıkladı...
Bursasporlu oyuncu, "Resmi teklif almadım. Ama Beşiktaş formasını giymeyi çok isterim" diye konuştu.
PROFESYONELİZ
İsminin her zaman gündemde olacağını belirten Volkan Şen şöyle devam etti: "Bizler profesyonel futbolcularız ve hayata gerçekçi bakmamız lazım. Hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz, duygusal davranamayız. Oynayabileceğim bir kulübe gitmek isterim. Beşiktaş gibi bir kulüpte her futbolcu top koşturmak ister. Bana ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetimim de buna müsade ederse Beşiktaş'ta seve seve futbol oynamak isterim."
Erhan Mahan
20-05-2010, 20:14
Bir çocuk düşünün,
Bir çocuk düşünün,
G.saray’ın yoğun isteğine rağmen o yaşta 3 otobüs değiştirip Beşiktaş idmanlarına gitsin
Bir futbolcu düşünün,
Takaslarda kullanılmak istendiğinde ‘’beni Beşiktaş’tan ayırmayın, gerekirse 2.lige kiralayın ama yine de Beşiktaş’tan koparmayın’’ diye gözyaşı döksün.
Bir futbolcu düşünün,
Beşiktaş’ın şampiyonluğuna tanıklık etmenin, milyon dolarlara bedel olduğunu söyleyecek kadar taraftar olsun.
Bir futbolcu düşünün,
Hayalini kurduğu şampiyonluk kutlamasında bırakın tribüne çağırılmayı, en mutlu günümüzde protestolara maruz kalsın.
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Oyuna girerken yuhalansın, her topla temasında ‘’bak şimdi kaybedecek’’ psikolojisiyle takip edilip,
Bir futbolcu düşünün,
Aylarca yüzüne bakılmayıp, en kritik maçlarda sahaya sürülerek istikrarsızlıkla suçlansın.
Kanat sorunu 1.500 km’den fark edilmesine rağmen elindeki tek safkan kanat adamının yüzüne bakmasın. Belki de hocası o'nu koruma psikolojisine bürünsün ...
Bir futbolcu düşünün,
Bir maçta –kendi becerisiyle- takımın santraforlarından fazla pozisyona girmesine ve ‘’en çok isteyen’’ olmasına karşın, o gün ruh gibi gezinenlerden fazla tepki toplayıp, aylar geçmesine rağmen hep Sami Yen performansı ile anılsın.
Bir futbolcu düşünün,
Şu takımda en düşük maaşı alanlardan biri olmasına karşın attığı her adım, yaptığı her hareket batsın.
Bir futbolcu düşünün,
Şu hayatta belki de doyamadan kaybettiği en değerli varlıklarına 2 metre mesafeden küfür işitip, sonrasında ‘’taraftara karşılık verdi’’ suçlamalarıyla çarmığa gerilsin.
Bir futbolcu düşünün,
‘’ya kaybedersem – ya kaptırırsam’’ endişesini iliklerine kadar hissedip, kendini en güvende hissetmesi gereken ortamda top oynamaktan korkar hale gelsin ...
Bir taraftar düşünün,
Tüm bu düşmanlığa rağmen Serdar'dan bir şey isteme ve bekleme hakkını kendinde bulsun.
Bir futbolcu düşünün,
Bunları düşünün ..
Yıllardır Beşiktaş'ı takip ediyoruz, ama ben hatırlamıyorum ki bir Beşiktaş futbolcusu bu kadar baskı, küfür ve hakaretlere maruz kalsın -pozisyon özürlü takımda sırf gol kaçırdığı için asılsın- ve her şeye rağmen dayansın, sabretsin, ağzını açıp tek kelime etmesin.
Kendi hataları olmadı mı ? Elbette oldu, ki ben kafasının çok iyi çalıştığına hiçbir zaman inanmadım -hatta bu saatten sonra iki cihan bir araya gelse dahi yeni bir başlangıç yapma ve barışma şansı olmadığına inanlardanım- ama işte şu çocuğun kovmaktan beter edilip, resmen defol git denmesine ve şu tablo altında bile ''paragöz'' ilan edilmesini, biz imzaya yanaştık ama o istemedi denilmesini kabullenemiyorum.
Kendi adıma ''verdiğin ve vermek isteyip de veremediğin'' her şey için teşekkürler Serdar.
konu kapanmıştır (.)
Ali Savasan
21-05-2010, 01:37
Kör ölür badem gözlü olur
Kel ölür sırma saçlı olur yorumumu tekrarlıyorum...
Ertan Türker
21-05-2010, 08:13
Bir çocuk düşünün,
Bir çocuk düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bir taraftar düşünün,
Bir futbolcu düşünün,
Bunları düşünün ..
Nereden düşünürsek düşün bok üstün bok. Bu Serdar değil futbolcu ADAM OLMAZ ADAM... Ağzımı bozdum özür dilerim. Bence Serdar işini bitirin artık adam gs ile anlaştı. Daha bunu mu konuşacaz....
SERDAR MESELESİ BİTSİN ARTIK ARKADAŞLAR...
Can Topal
21-05-2010, 13:14
Aşağıdaki satırlar Serdar Özkanın bizzat tanıdığına ait.. Serdar kadar yönetim de sucludur hatta daha fazla..
Can Topal
21-05-2010, 13:14
sezon 2002-2003 serdar özkan b genç takımda.ben de paf takımdayım o sıralar.serdar özkanda haftada bi kaç gün bizle antrenmanlara çıkıyor.her lig ve avrupa kupası maçına gidebilmek için fulya da nasıl kombine nöbetleri beklediğini ben bilirim! her zaman söylemişimdir.serdar özkan,en az pascal kadar iyi beşiktaşlıydı.beraber fulyadan inönü stadına maçlara giderken ki heyecanını ben bilirim.
inönüdeki her maça giderdik.hiç unutmam lazio-bjk maçıydı.eski açığa zar zor girmiştik.merdivenlerde zor yer bulduk.saha çok az görünüyordu.ben dedim hadi kalkın gidelim maç izlenmiyor.serdar o anda önündeki adamların üstüne çıkıp sahaya bakmaya çalışıyordu.o arada gol oldu sergen attı.sevinçten aşşa uçtu.gidemedik...
serdar hasta beşiktaşlıydı.takım otobüsünde besteler yapardı.marşları hep o söylerdi.şuan ki durumu görünce türk medyasının ve camia nın yıpratma gücünü çok daha iyi anlıyorum.yukardaki yazı güzel olmuş.sonuna kadar katılıyorum.yazık oldu.
Erhan Mahan
21-05-2010, 16:42
sezon 2002-2003 serdar özkan b genç takımda.ben de paf takımdayım o sıralar.serdar özkanda haftada bi kaç gün bizle antrenmanlara çıkıyor.her lig ve avrupa kupası maçına gidebilmek için fulya da nasıl kombine nöbetleri beklediğini ben bilirim! her zaman söylemişimdir.serdar özkan,en az pascal kadar iyi beşiktaşlıydı.beraber fulyadan inönü stadına maçlara giderken ki heyecanını ben bilirim.
inönüdeki her maça giderdik.hiç unutmam lazio-bjk maçıydı.eski açığa zar zor girmiştik.merdivenlerde zor yer bulduk.saha çok az görünüyordu.ben dedim hadi kalkın gidelim maç izlenmiyor.serdar o anda önündeki adamların üstüne çıkıp sahaya bakmaya çalışıyordu.o arada gol oldu sergen attı.sevinçten aşşa uçtu.gidemedik...
serdar hasta beşiktaşlıydı.takım otobüsünde besteler yapardı.marşları hep o söylerdi.şuan ki durumu görünce türk medyasının ve camia nın yıpratma gücünü çok daha iyi anlıyorum.yukardaki yazı güzel olmuş.sonuna kadar katılıyorum.yazık oldu.
can kardeşim bencede çok yazık oldu.yine bu yazıya karşı çıkacak arkadaşlar vardır emin ol.ama alışacağız bu duruma ne yapalım bir futbolcu beşiktaşa geldimi süperdir gittimi adam değildir.malesef bizim taraftar böyle görüyor olayı.dün gibi hatırlarım koray avcı gittiğinde bir kaç adam dışında herkes olsun zaten böyleydi şöyleydi demişti.o adama bunlar söylendikten sonra kime ne derse desinler normal karşılıyorum artık.
bir arkadaş sergen yalçın için(ki bende çok severim sergeni hatalarına rağmen) demişki sergen her gittiği takımda beşiktaşlı olduğunu söylüyordu,arkadaşın bu söylemini hatırlayınca çok gülüyorum ya:) çünkü sergen fb ye gittiğinde ben doğuştan fb liyim gerçek tuttuğum takıma geldim,gs ye gittiğinde ise benim kanım sarı kırmızı akar,ts ye gittiğinde anadolunun en büyük en büyük takımında oynamayı çok istiyordum bunuda başardım dediğini dün gibi hatırlıyorum.ama arkadaş diyorki sergen hep demiştir beşiktaş çocuğu olduğunu. :D
Akin Akoglan
23-05-2010, 13:07
İki yıldız için Tabata teklifi!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demiören, futbol şube komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu dün İspanya'ya gitmişlerdi.
Siyah Beyazlı kulübün yetkilileri, Şampiyonlar Ligi finalinde bu akşam oynanacak Inter-Bayern Münih karşılaşmasını izlemek ve Inter'de forma giyen Ricardo Quaresma ile son kez görüşerek Portekizli oyuncunun transferinde son noktayı koymak için gittikleri Madrid'de henüz kesin bir gelişme sağlayamadı.
Inter yetkilileri ve Qaresma ile görüşerek bu transferi olumlu bir şekilde noktalandırmak için yarını bekledikleri öğrenilen Siyah Beyazlı heyetin, Portekizli oyuncuyu Beşiktaş'a transfer olması konusunda ikne etmeleri halinde pazartesi günü Quaresma ile birlikte İstanbul'a gelecekleri kaydedildi.
Beşiktaş'ın bu transferi bitirmesi halinde kadrosunda bulunan fazla yabancı oyuncuları da takasta kullanacağı belirtildi.
Quaresma'nın Beşiktaş'a transfer olması durumunda kadrodaki yabancı oyunculardan Zapatocny'i bonservisi ile Bursaspor'a vermeye hazırlanan Siyah Beyazlı yönetimin, Bursaspor'dan Volkan Şen ve Ozan İpek'i transfer etmek için Tabata'yı da kiralık olarak Yeşil Beyazlı ekibe teklif edecekleri kaydedildi.
Tabata'nın dışında bir yabancı oyuncuyu daha kiralık olarak Bursaspor'a vermeyi planlayan Beşiktaş yönetiminin ayrıca 3 milyon Euro gibi bir rakam daha vererek bu iki oyuncuyu kadrolarına katmayı düşündükleri öğrenildi.
Önümüzdeki hafta bu transferleri noktalamayı düşünen Beşiktaş yönetiminin, teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşeceği ve durum değerlendirmesi yapacağı kaydedildi.
Tumay Dogan
23-05-2010, 13:30
http://www.maisfutebol.iol.pt/italia/quaresma-inter-liga-dos-campeoes-sporting-maisfutebol/1164791-1489.html
inter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.`
Ertan Türker
23-05-2010, 14:47
İki yıldız için Tabata teklifi!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demiören, futbol şube komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu dün İspanya'ya gitmişlerdi.
Siyah Beyazlı kulübün yetkilileri, Şampiyonlar Ligi finalinde bu akşam oynanacak Inter-Bayern Münih karşılaşmasını izlemek ve Inter'de forma giyen Ricardo Quaresma ile son kez görüşerek Portekizli oyuncunun transferinde son noktayı koymak için gittikleri Madrid'de henüz kesin bir gelişme sağlayamadı.
Inter yetkilileri ve Qaresma ile görüşerek bu transferi olumlu bir şekilde noktalandırmak için yarını bekledikleri öğrenilen Siyah Beyazlı heyetin, Portekizli oyuncuyu Beşiktaş'a transfer olması konusunda ikne etmeleri halinde pazartesi günü Quaresma ile birlikte İstanbul'a gelecekleri kaydedildi.
Beşiktaş'ın bu transferi bitirmesi halinde kadrosunda bulunan fazla yabancı oyuncuları da takasta kullanacağı belirtildi.
Quaresma'nın Beşiktaş'a transfer olması durumunda kadrodaki yabancı oyunculardan Zapatocny'i bonservisi ile Bursaspor'a vermeye hazırlanan Siyah Beyazlı yönetimin, Bursaspor'dan Volkan Şen ve Ozan İpek'i transfer etmek için Tabata'yı da kiralık olarak Yeşil Beyazlı ekibe teklif edecekleri kaydedildi.
Tabata'nın dışında bir yabancı oyuncuyu daha kiralık olarak Bursaspor'a vermeyi planlayan Beşiktaş yönetiminin ayrıca 3 milyon Euro gibi bir rakam daha vererek bu iki oyuncuyu kadrolarına katmayı düşündükleri öğrenildi.
Önümüzdeki hafta bu transferleri noktalamayı düşünen Beşiktaş yönetiminin, teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşeceği ve durum değerlendirmesi yapacağı kaydedildi.
Ya biz çok akıllıyız ya da bursa salak. Adamlar manyak mı en iyi iki oyuncusunu bizim yollayacağımız yabancılarla takas edecekler. Bence biz salağız olay bu..
Ali Savasan
23-05-2010, 14:59
Yabancı sorunu Bursa içinde söz konusu olacak öyle hadi al deyince hemde Beşiktaş'ın zor durumda olduğunu bilerek alır mı adamlar salak mı :) Ben Bursa yönetimi yerinde olsam Zapo+8M isterim Volkan Şen için nasıl olsa şuan ölmüş eşek durumundayız yabancı kontejyanından dolayı.
Tumay Dogan
23-05-2010, 17:59
Quaresma transferini bitirmek için Madrid`e giden başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı`nın Quaresma ve menajeri ile yaptığı ilk görüşmenin çok olumlu geçtiği Çarşamba günü yapılacak son görüşmenin ardından transferin kesin olarak biteceği öğrenildi...
Portekiz basınına da açıklamalarda bulunan Q7 lakaplı Ricardo Quaresma oraya dönme düşüncem yok,Türkiye`den çok ciddi bir teklif aldım ve bu teklifi değerlendireceğim demeside,İtalyan ve Portekiz basının da futbolcunun Beşiktaş ile kesin anlaştığı yorumlarını beraberinde getirdi..
Avrupa basının da çıkan haberleri ilettiğimiz Beşiktaş yönetimi,ilk görüşmenin çok olumlu geçtiğini ama son sözlerin çarşamba günü söyleyeneceğini belirtmesi ise kulisler de transferin kesin olarak bittiği şeklinde yorumlanıyor..
Portekiz Futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olarak gösterilen Ricardo Quaresma`nın Beşiktaş ile anlaşmasının ardından Başkan Demirören`in özel uçağı ile İstanbul`a getireleceği gelen haberler arasında...
- HABER1903 -
Ali Savasan
23-05-2010, 19:15
Q7 gelir sonra kontejyandan dolayı kiralık göndeririz artık ;)
Ekin Zaza Karatas
23-05-2010, 19:17
nasil geliyo anlamadimki ben? 11 tane yabanci var gelebiliyormu 7 ye inmeden?
Ali Savasan
23-05-2010, 19:20
İmza atar futbolcumuz olur ama lisans çıkaramayız :)
Ekin Zaza Karatas
23-05-2010, 19:34
Q7 gelir sonra kontejyandan dolayı kiralık göndeririz artık ;)
bence yonetim 8 milyon euro ya alip 2 milyon euroya portoya satar kontejyan probleminden dolayi.
Hakan Kirezci
23-05-2010, 19:46
Kontejyan ne yav?
Ekin Zaza Karatas
23-05-2010, 19:48
kontenjan diye yaziliyormus simdi ogrendim bende.
kusurumuza bakma Hakan abi
Ali Savasan
23-05-2010, 20:03
Pardon Hakan abi :)
Tumay Dogan
23-05-2010, 20:17
YENİ HEDEF VOLKAN VE OZAN
Beşiktaş, Quaresma transferi haricinde yurt içinde de iki önemli transfer için girişimlerini hızlandırdı.
Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Volkan Şen ve Ozan İpek için siyah-beyazlılar, Bursaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor.
Beşiktaş'ın iki genç oyuncuya karşılık Tello ve Tabata'yı kiralık, Zapotocny'yi bonservisiyle ve bunlara ek olarak 2 milyon Euro'luk teklifine yeşil-beyazlı kulüp olumlu bakarken, bu konuda son kararı Ertuğrul Sağlam'ın vereceği belirtildi.
NTV
Tumay Dogan
23-05-2010, 20:19
tabataya 8 ver....q7 ye 7 milyon...bu nası iş ya
Ali Savasan
23-05-2010, 23:37
Q7 işi kesin olarak bitmiştir.
Volkan Şen işi içinse (sabah dalga için yamzıştım ama) Zapo+8M rakamı doğruluğu %70 diyebilirim.
Ayrıca Deco için de alttan alta bir çalışma var. Deco gelirse gözden çıkarılması düşünülen 2 ismin Tello yada Delgado olması söz konusu gibi...
Babamın yönetimden tanıdığı biriyle görüşmesinden sonra bana haber verdiği olaylardır bunlar. Hani sonra yanlış bilgi veriyorum diye kimse beni baz almasın :)
Akin Akoglan
23-05-2010, 23:54
Tello'yu verirlerse yazık olur...
Sabri Aydoğdu
23-05-2010, 23:59
yeni gelecek oyuncularla birlikte kontenjan nasıl boşalacak gercekten büyük bir soru işereti
Ali Savasan
23-05-2010, 23:59
Q7 ile birlikte 4-4-2 lik sistem çok güzel oturur aslında
---Rüştü---
-Toraman(Ekrem)---Sivok---Ferro---Üzülmez(İsmail)-
-Q7---Ernst---Delgado(Deco?)---Tello-
-Bobo---Nihat-
7 yabancı olduğunu biliyorum lig için yazmadım kadroyu baştan söyleyim de makara olmayalım sonra :D
Baran Konak
24-05-2010, 00:52
Q7 ile birlikte 4-4-2 lik sistem çok güzel oturur aslında
---Rüştü---
-Toraman(Ekrem)---Sivok---Ferro---Üzülmez(İsmail)-
-Q7---Ernst---Delgado(Deco?)---Tello-
-Bobo---Nihat-
7 yabancı olduğunu biliyorum lig için yazmadım kadroyu baştan söyleyim de makara olmayalım sonra :D
ernst delgado sakat iş.
Ertan Türker
24-05-2010, 06:45
yeni gelecek oyuncularla birlikte kontenjan nasıl boşalacak gercekten büyük bir soru işereti
Bursa'ya veririrz.. Aaaa bursa varya :)
Demir Han
24-05-2010, 11:53
Deco için Delgado ve Tabata olabilir ama Tello olmaz.
Ayrıca takım 4 1 3 2 dizilişinde oynarsa Ersnt Deco'nun arkasını süpürür ve defansa subap olur.Bence Deco bu takım için çok gerekli değil ama Delgado ve Tabata ile de yürümez
Erhan Mahan
24-05-2010, 13:40
deco biraz genç daha yaşlısı yokmuydu:D
telloyu verirler bu yönetimin yapacağı hiçbir şeye şaşırmam.
Erhan Mahan
24-05-2010, 13:45
sinan bolat
ekrem(rıdvan)-toraman-sivok-ismail
quaresma-ernst-timoschuk-tello
-bobo-nihat
Murat yenilmez
24-05-2010, 14:04
bursa volkan için 10 milyon euro istemiş,trink para,kaynak akşam..
şu yabancı sınırı kalkmalı,bu kadar olmaz...
bu paraya ne topçular alınır...
Demir Han
24-05-2010, 14:12
Alt yapına yatırım yapmaz gençleri de takip etmezsen adamların popolarını böyle kaldırırsın.Bence almayacaksın bırak turşusunu kursunlar.Değmez..inek gibi sağacaklar bizi
Sabri Aydoğdu
24-05-2010, 17:16
aslında bence hiç trasfer yapılmasa daha doğru olur, bu kadro ligi rahatlıkla götürür, avrupa için zaten bişey yapamayız, çünkü oturmuş bir sistemimiz yok en azından para harcamamış oluruz, delgado,nihat,necip,ismail,rıdvan,ve kafası rahat bir tabata bizim yeni transferlerimiz olur..
Uğurcan Erdem
24-05-2010, 17:49
kanatlarda çok eksiğimiz var transfer yapmazsak bu sezon da kanser oluruz.
Fatih Alper Ozen
25-05-2010, 10:02
Bence bizim yöneticilere bir beyin transfer etmek lazım.Böylece tüm sorunlar çözülür.
Erhan Mahan
26-05-2010, 10:57
Bence bizim yöneticilere bir beyin transfer etmek lazım.Böylece tüm sorunlar çözülür.
:D bencede.
ya arkadaşlar futbolcuya kulüp bul diğen tek takım dünyada biziz sanırım.5-6 milyon dolara alırız sonrada sözleşme fesih ya da üstüne para vererek yollarız.ama futbolcu kötü diye olmuyor bu.yönetim hatasından başka bişey değil.çok iyi piyasası olan futbolcularımızda da yaşadık bunu.şimdi finke kulüp bul deişler.bir kere fink süper olmasada almanya da piyasası olan ve para edecek bir oyuncu.tello yine takasta kullanılmak isteniyor onunda piyasası var.holosko bobo keza çok para edecek oyuncular ama gel gelelim takas ve kulüp bul ya da üstüne para ver.bu mantıkla nereye kadar merak ediyorum.bir kerede futbolcularımızla kırgın ayrılmayalım bee.bir plaket verip teşekkür etmek o kadarmı zor.
Demir Han
26-05-2010, 13:36
Basın şimdi İspanyol basınına dayanarak Denizli gidiyor yerine Schuster geliyor diyor.Ayrıca Getafe'den Albin'inde adı geçiyor.
Bizimkiler ŞL finaline gidip bunu mu kovaladılar.Bence Q7 alınmayacak sadece gündemi bununla doldurup asıl peşinde olduklarını alacaklar
İspanyolca bilenler için
http://www.as.com/futbol/articulo/espanyol-quiere-albin-ira-schuster/dasftb/20100526dasdaiftb_33/Tes
Ali Savasan
26-05-2010, 14:15
Teknik direktör konusu bence kesin yalan haber de Albin çok yetenekli ama Albin'in olduğu yerde ya Delgado ya Tello gider...
Ertan Türker
26-05-2010, 15:13
Quresma gelmese daha hayırlı olur ama gelecek gibi.
Ali Savasan
26-05-2010, 15:23
Quresma gelmese daha hayırlı olur ama gelecek gibi.
Kesinlikle katılıyorum. Ama gelecek abi...
Q7 kendini bu takımda ispatlasa bile bu yönetim o adamı kar ederek satamaz :)
Erhan Mahan
26-05-2010, 16:30
bu arada bursadan gol haberi beklerken:) gol haberi çok uzaklardan geldi..Tomas Sivok, çek-abd maçında takımının ilk golünü atıp durumu 1-1 e getirdi bir anlamda abd nin hızını kesti de denebilir.maçı çek'ler 4-2 kazandı. aferin Sivok böyle devam et.Sivok gerçekten çok büyük oyuncu..
ek bilgi vereyim dedim:)
Demir Han
26-05-2010, 17:41
Sivok kesin satılır böyle giderse :)
Ali Savasan
26-05-2010, 20:17
Sivok kesin satılır böyle giderse :)
"İyi para verirlerse satalım abi burası Beşiktaş"...
derdim ama! İŞte eminim Sivok gitse 10milyon kazansak biz bu işten sonra o bölgeye doğru adamı bulana kadar 30 milyon harcarız... O yüzden Sivok kalsın kalmalı!
Erhan Mahan
26-05-2010, 22:47
sivok'tan doğrusu yok...benden söylemesi..johnsen diye bir futbolcu vardı zamanında herkes vasat falan diyordu.m.unıtede sattık.orda 7yıl oynadı ardından newcastlede futbolu bıraktı.sivok ondan kat kat daha iyi...herkes ferrari diye tutturmuş ama tartışmasız sivok..
Erhan Mahan
26-05-2010, 23:21
nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum...
Bugun oynanan türkiye milli takımı(pardon fb-gs karması) abd maçından önce seramonide fb-gs giyen çocuklar gene fb-gs-eskişehir-karşıyaka gibi takımların bulunduğu bayrak ve flamalarla birlikte giriş yaptı takım sahaya.zaten sahadaki oynayanları hiddinkin seçtiğine inanmıyorum.ki kim gelirse gelsin belli başlı oyuncular alınıyor.bu yüzden böyle bir milli takımı hiç bir zaman desteklemem.
NEREDE BEŞİKTAŞ DÜŞMANI VARSA HEPSİNİN....
Ertan Türker
27-05-2010, 06:53
sivok'tan doğrusu yok...benden söylemesi..johnsen diye bir futbolcu vardı zamanında herkes vasat falan diyordu.m.unıtede sattık.orda 7yıl oynadı ardından newcastlede futbolu bıraktı.sivok ondan kat kat daha iyi...herkes ferrari diye tutturmuş ama tartışmasız sivok..
Sonuna kadar arkandayım. Takımda 3 yabancı kalmalı onlarda Ernst, Sivok ve Bobo gerisi traş. Özellikle Holosko, Tello, Delgado, Fink, Ferrari, Zapo, Shefilled misir nedir, Tabata hepsini şutlayacaksın gerekirse transfer yapma ama bu adamları acil yolla.
Yerlilerden; Nobre, kaleci ramazan.
Şu beşiktaş bu sene gözüme girdi, Serdar Özkan'ı gönderdiya, aslında geriside boş gibi.
Muhsin Ogretme
30-05-2010, 11:36
Karsiyakadan Kivanc Karatas'i almisiz...
http://www.htspor.com/besiktas/haber/519050-iste-kartalin-ilk-transferi
Hakan Kirezci
30-05-2010, 19:09
Mehmet Ekşi'nin eski öğrencisidir. Altyapımızı böyle geri alırız işte. İyi eleman.
Erhan Mahan
30-05-2010, 19:39
hiç oynatmadan devre arasında mustafa denizli tarafından günah keçisi ilan edilip gönderilir..tıpkı,erkan zengin,erhan güven,batuhan karadeniz,aydın karabulut,emre özkan,can erdem gibi.
hakan bey öncelikle altyapıdaki oyuncularımıza sahip çıksak daha doğru değilmi? ardırdan gerisi gelir.
Hakan Kirezci
30-05-2010, 19:43
Doğru, önce altyapıdan gelen oyuncularımıza sahip çıkmalıyız. Bu çocuk da K.yakaya gitmeden önce bizim altyapımızdan yetişmedir. Gerçi ilk GS de başlamış çocukken ama asıl gelişimi bizde Ekşi hocanın elinde olmuştur.
Akin Akoglan
01-06-2010, 11:26
İtalya'dan talip var!
İtalyan Ligi takımlarından Roma’nın, Beşiktaşlı Ferrari’ye talip olduğu öne sürüldü.
İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Çizme ekibinin bu oyuncu için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.
Ferrari’nin ise, kulübün alacağı karara saygı duyacağını söylediği vurgulandı.
Haberde, Romalı yöneticilerin Ferrari ile temasa geçerek, futbolcudan onay alması durumunda bu oyuncuyu resmen istemek için İstanbul’a geleceği duyuruldu.
Beşiktaş’a reddedilmesi mümkün olmayan bir rakam sunulacağını ileri süren gazeteler, bu rakamın yaklaşık 8 milyon euro olabileceğini iddia ettiler. Beşiktaş bu oyuncuyu geçtiğimiz sezon 4.5 milyon euroya Genoa’dan transfer edilmişti.
Ertan Türker
01-06-2010, 12:49
İtalya'dan talip var!
İtalyan Ligi takımlarından Roma’nın, Beşiktaşlı Ferrari’ye talip olduğu öne sürüldü.
İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Çizme ekibinin bu oyuncu için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.
Ferrari’nin ise, kulübün alacağı karara saygı duyacağını söylediği vurgulandı.
Haberde, Romalı yöneticilerin Ferrari ile temasa geçerek, futbolcudan onay alması durumunda bu oyuncuyu resmen istemek için İstanbul’a geleceği duyuruldu.
Beşiktaş’a reddedilmesi mümkün olmayan bir rakam sunulacağını ileri süren gazeteler, bu rakamın yaklaşık 8 milyon euro olabileceğini iddia ettiler. Beşiktaş bu oyuncuyu geçtiğimiz sezon 4.5 milyon euroya Genoa’dan transfer edilmişti.
umarım doğru haberdir...
Ali Savasan
01-06-2010, 12:56
Carew'den sonra bir futbolcudan kar etmek fikri hoş geliyor doğrusu :)
Erhan Mahan
01-06-2010, 16:55
eğer gerçekse hemen gönderilmeli.hatta 8 milyon şart değil 4-5ede verilebilir.
daha iyisini ve daha sağlamını 4-5e bulabiliriz.
Hakan Kirezci
01-06-2010, 18:14
Daha iyisini ve sağlamını 4-5 e Roma niye bulamıyor da bizim Ferrariye 8 veriyor ki? Salak lan bunlar.
Taylan Kurt
01-06-2010, 18:15
8 milyon euro ya tamam da 4-5 milyon euro ya satmak kerizlik gibi olur hatta satılmasında ferrari başarılı iyi bir defans oyuncusu
Onur Cihan
01-06-2010, 18:18
Daha iyisini ve sağlamını 4-5 e Roma niye bulamıyor da bizim Ferrariye 8 veriyor ki? Salak lan bunlar.
Hakan abiden ilk defa böyle bir laf duyuyorum ikincide olabilir :):D
Hakan Kirezci
01-06-2010, 18:28
Böyle haberlerle bizleri salak yerine koyarlarsa şirazemiz eksenden böyle kayıyor işte Onur, kusura kalmayın.
Akin Akoglan
01-06-2010, 18:37
Haber banada pek inandırıcı gelmedi ama yinede paylaştım sallamasyonun en az olduğu kaynaktan ama Ferrariye 8 milyon vereceğini sanmıyorum Roma 'nın daha düşük seviye takımların daha düşük ücret verebilecekleri daha mantık dahilinde
Erhan Mahan
01-06-2010, 20:21
hakan bey kızdırdım heralde sizi.
tomas sivok 4,5 milyon..bence ferrariden çok daha sağlam,iyi ve yararlı.
taylan kurt arkadaşım bizim 1903 ten beri para kazandığımız ya da iyi kar ettiğimiz tek futbolcu carewdir.ve hala onunla övünürüz.o yüzden ferrariye 4-5 çok iyidir.çünkü bir iki yıl sonra üstüne para verip gönderme ihtimalimizde var.
Hakan Kirezci
01-06-2010, 20:29
Yok Erhan sana niye kızayım abicim, ben haberin kolpalığına kızıyorum.
Senin dediğin gibi 4 ya da 5 e oraya iyi bir stoper bulunur ki zaten bulunmuşu var; Ferrari.(4,5). Yani sen böyle düşünebiliyorsun bu yaşında Roma kulübü düşünemiyor, biz Ferrari'den iyisini aynı fiyata bulabilirken koskoca Roma kulübü niye Ferro'ya 8 versin, oradaki senin kızmak sandığın ironik muhabbetin nedeni bu.
Erhan Mahan
01-06-2010, 20:36
Yok Erhan sana niye kızayım abicim, ben haberin kolpalığına kızıyorum.
Senin dediğin gibi 4 ya da 5 e oraya iyi bir stoper bulunur ki zaten bulunmuşu var; Ferrari.(4,5). Yani sen böyle düşünebiliyorsun bu yaşında Roma kulübü düşünemiyor, biz Ferrari'den iyisini aynı fiyata bulabilirken koskoca Roma kulübü niye Ferro'ya 8 versin, oradaki senin kızmak sandığın ironik muhabbetin nedeni bu.
:)
Akin Akoglan
02-06-2010, 13:25
Quaresma BİTTİ!
Beşiktaşlıları üzecek haber! Beşiktaş Kulübü, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma defterini kapadı.
Portekizli futbolcunun Türkiye'de oynamak istemediği, bu nedenle de siyah-beyazlı yöneticilerin bu transferle ilgili girişimlerini sonlandırdığı bildirildi.
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Quaresma ile parasal konuda herhangi bir sorun yaşanmadığını, sadece futbolcunun Türkiye'de oynamak istememesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirterek, ''Kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemiyor. Milli takıma seçilemedi. Kariyerinde düşüş yaşadığı bir dönemde sanırım daha çok göz önünde olmak istiyor. Biz de transfer görüşmelerini kapattık ve yöneticilerimiz İstanbul'a dönüyor. Hocamızla tekrar görüşerek yeni bir rota çizeceğiz'' diye konuşt
Tumay Dogan
02-06-2010, 13:27
gelmezsen gelme lan...
Ulas Bozkurt
02-06-2010, 13:46
Acıkcası sevindim ben istemiyordum böyle artist adamları..Ne başarısı var Porto ve birazcık Lizbon dışında?gittiği her yerde problem olmuş sadace aramızdaki popülizme kendine kaptıranların cok istediği bana göre futbolculuğu bile tartışalacak biri Ben mücadele edecek formasını ıslatacak kazanmak icin takımı için her şeyini verecek yabancılar istiyorum.Bobo gibi Ernest gibi Pascal gibi Carew gibi iyi oldugu zamanlarda ki Tello ve Holosko gibi
Akin Akoglan
02-06-2010, 13:55
Hep alınan oyuncular hayırlı olacak değil ya alınamayan oyuncularda hayırlı olur...
Baki Yalçın
02-06-2010, 13:57
Hep alınan oyuncular hayırlı olacak değil ya alınamayan oyuncularda hayırlı olur...
Mesela kombine fiyatlarına bilet fiyatlarına abanmazlar.(umarım)
Demir Han
02-06-2010, 14:12
Avrupa'da başarısı olmayan tanınmayan bir takım olma yolunda ilerlemek böyle yıldız veya yıldız sayılan oyuncuları transfer ederken önünüze çıkarır.Bende üzülmedim bence Krasic'i alsınlar o kadar parayı veriyorlar ise.Adam başarıya aç ve amatör ruhla profesyonelce oynuyor.Bence en iyi transferler gönderilecek olan oyunculardır.
Delgado,Tabata,Nobre,Fink,Gordon,Zapo.
Bize forvet arkası bir adam alabiliyorlarsa alsınlar yoksa kimseyi de almasınlar böyle devam ederiz.Ama Delgado,Tabata ve Nobre'ye güvenerek göndermezler ise çok saçımızı başımızı yolarız
Ertan Türker
02-06-2010, 16:34
Bugün duyduğum en güzel haber. 2009 yılında avrupada balon transfer seçilen adam yaa.. Ne işi var onun. Tek hata yönetim bunun gibi adam için bu kadar uğraşması.
Berk Gökmen
02-06-2010, 17:43
Kombineler ucuz olsa bari :)
Erhan Mahan
02-06-2010, 18:47
quaresma bize gelmedi diğe kötü adam ilan edildi. :) komedi yaa.
neyimize quaresma bizim.
Fatih Alper Ozen
02-06-2010, 19:49
Bu işe en çok hala paralarını alamayan futbolcular sevinmiştir:)
Her işte bir hayır vardır lafı doğru gerçekten
Erhan Mahan
03-06-2010, 11:09
bence futbolcudan önce bir 'sağlık ekibi' transfer etmek lazım.böylesini ilk kez gördüm.sakatlanan adam bir daha futbola dönemiyor dönerse bile sakatlıktan dolayı oynayamıyor.önce serdar kurtuluş 1 yıl oynamadı.delgado 1 yıl oynamadı.holosko ayağı kırıldı 4 ay oynamadı kalan 4 ayda da 2 ay oynayamadı.şimdide dünya kupası kadrosunda ama 1,5 aydır takımla antrenman yapamıyormuş.
ilginç olan ne biliyormusunuz.ayağına takılan platin eğilmiş.böyle bir şey var mı ya.
Onur Cihan
03-06-2010, 11:47
gelmezsen gelme lan...
Apploud bu_! :D
Onur Cihan
03-06-2010, 11:47
Beşiktaş, Stuttgart'ın sağ kanat oyuncusu Roberto Hilbert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk olarak Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile temasa geçmiş, ancak bu oyucuyu kadrosuna katamamıştı. Bir yandan Quaresma transferi ile uğraşan Siyah-Beyazlı yönetimin, bir yandan da Alman futbolcu Roberto Hilbert ile görüştüğü ve 26 yaşındaki oyuncu ile anlaştığı öğrenildi. Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen 1.82 metre boyundaki sağ kanat oyuncusu ile anlaşan Beşiktaş'ın, bu futbolcu için bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi. 30 Haziran'da Stuttgart ile mukavelesi bitecek olan Hilbert'in Beşiktaş ile 3 yıllık mukavele imzaladığı ve Alman takımı ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bu transferin kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.
ROBERTO HİLBERT KİMDİR?
26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu futbol kariyerine 6 yaşında SpVgg Jahn Forchheim takımda başladı. İlk profesyonel anlaşmasını ise 2002 yılında SC Feucht yapan Hilbert, 2004-2006 yılları arasında Greuther Fürth takımda forma giydi. 2006 yılında Stuttgart ile sözleşme imzalayan Alman futbolcu, son 4 sezonda bu takımın formasını giydi. 8 kez de Alman A Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, son 4 yılda Stuttgart forması ile 17 gole imza attı.
Demir Han
03-06-2010, 11:58
Kimdir gerçekten Roberto Hilbert.
Alman olması bence iyi en kötü alman bile en iyi brezilyalıdan iyidir.En azından maçların çoğunda beklendiği gibi oynar
Alman oyuncular ve ekol schuster haberini destekler gibi
Ali Savasan
03-06-2010, 12:12
G.Higuain gelsin Nihat'la aynı parayı alıyormuş bence kolay transfer olur versin başkan 7milyon
Ertan Türker
03-06-2010, 13:02
G.Higuain gelsin Nihat'la aynı parayı alıyormuş bence kolay transfer olur versin başkan 7milyon
Apploud Apploud :D :D :D :D
Akin Akoglan
03-06-2010, 13:07
Beşiktaş, Stuttgart'ın sağ kanat oyuncusu Roberto Hilbert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk olarak Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile temasa geçmiş, ancak bu oyucuyu kadrosuna katamamıştı. Bir yandan Quaresma transferi ile uğraşan Siyah-Beyazlı yönetimin, bir yandan da Alman futbolcu Roberto Hilbert ile görüştüğü ve 26 yaşındaki oyuncu ile anlaştığı öğrenildi. Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen 1.82 metre boyundaki sağ kanat oyuncusu ile anlaşan Beşiktaş'ın, bu futbolcu için bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi. 30 Haziran'da Stuttgart ile mukavelesi bitecek olan Hilbert'in Beşiktaş ile 3 yıllık mukavele imzaladığı ve Alman takımı ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bu transferin kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.
ROBERTO HİLBERT KİMDİR?
26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu futbol kariyerine 6 yaşında SpVgg Jahn Forchheim takımda başladı. İlk profesyonel anlaşmasını ise 2002 yılında SC Feucht yapan Hilbert, 2004-2006 yılları arasında Greuther Fürth takımda forma giydi. 2006 yılında Stuttgart ile sözleşme imzalayan Alman futbolcu, son 4 sezonda bu takımın formasını giydi. 8 kez de Alman A Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, son 4 yılda Stuttgart forması ile 17 gole imza attı.
Eğer gerçekse :) ;
Alman oyuncuların karakter özelliği disiplinli,takım oyununa yatkın olmaları,üst düzey yeteneklere sahip olmayan oyuncular çok ön planda olan bir oyuncu değil bildiğimiz kadarıyla şu meşhur Portekizli oyuncudan daha yararlı olabilir yaşıda uygun ayrıca
Demir Han
03-06-2010, 13:42
Holosko Bursa'ya mı gidecel acaba ?
Sanırım onu da gönderme planlar içinde.Dünya kupası Tello ve Holosko için oldukça önemli
Ertan Türker
03-06-2010, 14:23
Roberto Hilbert Beşiktaş'ta
Beşiktaş, Stuttgart'ın sağ kanat oyuncusu Roberto Hilbert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı... Roberto Hilber kimdir?
Ertan Türker
03-06-2010, 14:24
Hilbert geldi ya kombineler uçar :) uehehehe
Erhan Mahan
03-06-2010, 14:52
Holosko Bursa'ya mı gidecel acaba ?
Sanırım onu da gönderme planlar içinde.Dünya kupası Tello ve Holosko için oldukça önemli
böyle düşünüyorlarsa büyük bir hata yapmış olurlar.eminim yöneticiler ağzı açık dünya kupasında holosko ve tello gol atsınlar diye bekleyecekler.
bir arkadaş söylemiş zaten iyice anadolu kulübü olduk.
Kutay Tarakçı
03-06-2010, 18:17
ROBERTO HİLBERT KİMDİR?
26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu futbol kariyerine 6 yaşında SpVgg Jahn Forchheim takımda başladı. İlk profesyonel anlaşmasını ise 2002 yılında SC Feucht yapan Hilbert, 2004-2006 yılları arasında Greuther Fürth takımda forma giydi. 2006 yılında Stuttgart ile sözleşme imzalayan Alman futbolcu, son 4 sezonda bu takımın formasını giydi. 8 kez de Alman A Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, son 4 yılda Stuttgart forması ile 17 gole imza attı.kaynak ?
Onur Cihan
04-06-2010, 12:37
Bütün gazetelerde yazıyor Kutay, kaynak mı bulayım sana şimdi :)
Hakan Kirezci
04-06-2010, 18:29
Yusuf Şimşek'te gitti. Eski takımı Denizlispor'la antrenör-oyuncu olarak anlaşmış.
Hizmetlerin için teşekkürler, yeni takımında başarılar koca Yusuf.
Kutay Tarakçı
04-06-2010, 19:13
geçen seneki şampiyonlukta büyük payı var.hatta galatasaray maçında yusuf attı şampiyonluk geldi :)
güle güle koca yusuf..
Ali Savasan
04-06-2010, 21:54
Sezona erken başlayacak olan takımımız için Dünya Kupasının olması büyük şanssızlık oldu. Transfer konusunda resmen elimiz kolumuz bağlandı. Kupada mücadele eden futbolcular kendilerini gösterip fiyat arttırma derdindeler haklı olarak. Bakalım bir transfer sezonunu nasıl geçireceğiz. Gerçekten bu işin sonunu çok merak ediyorum. Schuster gelirse Robinho gelir mi? Q7'ye harcanacak parayla Robinho alınır mı? Gibisinden muhabbetler dönüyor. Bekleyip görmek lazım. Ayrıca Q7 transferi aslında iki taraf için bitmişken Q7 hayırlı bir iş yapıp gelmeme kararı aldı. Transfer yapılmadan kombineler çıksa baride ucuz ucuz alsak...
Akin Akoglan
04-06-2010, 22:14
BJK Futbol A.Ş.’den Açıklama
04.06.2010 19:13
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Roberto Hilbert’le görüşmelere başlandığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
“Almanya futbol takımlarından VfB Stuttgart’ın oyuncusu Roberto Hilbert’in transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.”
Taylan Kurt
04-06-2010, 23:12
Beşiktaş`ta yaşanan fırtınalı günlerin ardından, transfer çalışmaları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Çok önemli kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Başkan Yıldırım Demirören`in Quaresma konusunda ciddi adımlar attığı, bu oyuncuyla ufak pürüzlerin kaldığı, mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi. Demirören`in Portekizli oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmeler sonucunda bu transferi %80 oranında bittirdiği bildirildi.
-HABER1903-
Hakan Kirezci
04-06-2010, 23:28
Bitti kelimesi bir sonuç bildirir. Ne demektir yahu yüzde seksen bitti?
Yani adamı çeke çeke çoğunu aldık içeri, son kısmı koparabilirsek (% 20 si 1,4 e tekabül ediyor) şak diye takıma giriverecek Q 7 efendi (o rakamlı isim de ne ayaktır anlamam). Koparamazsak, o kadar çektiğimiz yüzde seksenlik bölüm -ki hesaplarıma göre Q 5,6 oluyor- lastik gibi geri gidip İnter'in suratına mı patlayacak?
Ahmet Ozan Tüzlen
04-06-2010, 23:53
Umarım Roberto Hilbert transferi gerçek olur. Okuduğum kadarıyla fizik gücü yüksek, disiplinli, hırslı, takım oyunu oynayan bir adam. Beşiktaş'a hayırlı olsun gelecekse.
Erhan Mahan
05-06-2010, 01:14
hilbert için pek yorum yapma taraftarı değilim orda burda aldığımız duyumlara bakacaksak çok iyi bir takım oyuncusu ve görev adamı bu iyimi iyi.fakat bu tip oyuncular takım kötüyken dökülen,derbi maçlarda maç çeviremeyen adamlardır.açıkçası biz yabancı oyuncularımızı sadece bu tip oyunculara kullanacaksak hiç almayalım daha iyi.burda arkadaşların bahsettiği tam bir takım oyuncusu görev adamı kavramı malesef yetersiz kalıriçünkü sergen yalçının dediği gibi bir takıma hem böyle adamlar lazım hem teknik adamlar maç çevirecek adamlar lazım.sonra olan hilberte olur biz alıştık nasılolsa.
tello,serdar özkan ve özellikle delgado bu sebepten dolayı kötü oynadıklarında inanılmaz kötü oynuyorlar.adamlara eşlik edecek adam olmayınca olan onlara oluyor.mesela serdar özkan gs maçında en çok yuhalanan adamdı kaçırdığı pozisyonlardan dolayı.halbuki kimse en çok çabalıyanın,kaleye gitmemiz gerektiğinin,gol atmamız gerektiğinin farkında olanın serdar olduğunu farkında değildi.varsa yoksa ulan nasıl kaçırdın o pozisyonu diyordu.demek istediğim tek tip oyuncularla daha çok saç baş yolarız.o nedenle iyi bir karışım yapmak lazım.
Ismail Hakki Demirel
06-06-2010, 01:00
Aykan Uyanikturk yazdı:
Arkadaşlar Q7 transferi bitmiştir. Gözünüz aydın BEŞİKTAŞ'IMIZA hayırlı ugurlu olsun.
Kaynak : yıldırım demirören.
Forzanın adminlerinnden birisi.
Hakan Kirezci
06-06-2010, 10:04
Hilbert ne olacak peki? Bu adam da sağaçık değil mi ki duyduklarıma göre Quaresma'dan çok çok daha faydalı bir oyuncuymuş.
Allah sonumuzu hayreyleye. Bu durumda seneye 10+2 olur kontenjan.
Ismail Hakki Demirel
06-06-2010, 10:56
abi quaresma sol kanatta oynuyor.
Muhtemelen telloyu yollarlar.
Ufuk Biyik
06-06-2010, 11:21
Ya q7 medi gelmez bize :)
volkan şeni kaçırmayalımda
Ali Savasan
06-06-2010, 12:16
Hilbert için hem çok savaşçı olduğuyla ilgili hemde Ali Tandoğan'ın Alman versiyonu denilen yorumlar gördüm. Gerçekten kapalı kutu gibi gözüküyor.
Ismail Hakki Demirel
06-06-2010, 12:17
adam sonuçta alman, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve oyun disipliniyle faydalı olabilir bize.
Ali Savasan
06-06-2010, 12:21
Govuo haberi var bir kaç yerde ?
Kutay Tarakçı
06-06-2010, 12:46
Beyaz Pascal
90 dakika koşuyor, mücadeleden hiç kaçmıyor, giydiği formanın hakkını sonuna kadar veriyor. “Bize Pascal Nouma ruhu gerek” diyen Beşiktaşlılar Roberto Hilbert'i çok sevecekler...
Ricardo Quaresma’nın peşinden uzun süre koşan ancak Portekizli’yi bir türlü ikna edemeyen Beşiktaş, bu transferin yatmasından sonra gözünü Stuttgart’ın sağ kanat oyuncusu Hilbert’e çevirmişti. Görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi, geri sayım başladı. Doğal olarak bir çok Beşiktaşlı Quaresma’dan sonra pek tanımadıkları Hilbert’in gündeme gelmesinden mutlu değil. Ancak Alman futbolcu, transferin gerçekleşmesi halinde kısa sürede kendini taraftara sevdirecek gibi görünüyor.
Sahada hırstan çatlıyor
Teknik açıdan bakıldığında Hilbert sağ çizginin her bölgesinde görev yapabiliyor, savunmaya yardım ediyor, ileri gidiyor. Ayrıca sık sık cezaalanının içerisine girip gol arıyor, atıyor da... Bıkmadan usanmadan çalışıyor, izleyeni bile yoruyor, 90 dakika boyunca koşuyor. Belki Quaresma gibi olağanüstü yetenekli değil ama sahada adeta hırstan çatlıyor... Pascal’ın birazcık uslusu, sağ kanatta oynayanı ve beyaz tenlisi! Eski takımı Fürth’te de, Stuttgart’ta da taraftarlar onu bu yüzden sevdiler.
Quaresma’dan Hilbert olmaz
Yetenekleriyle olmasa da, hırsıyla ve mücadelesiyle oynadığı her takımda yıldızlaşmayı başardı. Her zaman taşın altına elini koyabilecek bir oyuncu görüntüsü çizdi. Hilbert hiçbir zaman Ricardo Quaresma ve benzeri oyuncular kadar ilgi görmese de kulüplerine hep Quaresma’dan daha faydalı oldu. “Bize Pascal Nouma ruhu taşıyan, sahada savaşan oyuncular lazım” diyen Beşiktaşlı taraftarların İnönü’de Roberto Hilbert’le buluşmasına çok az kaldı.
fanatik
Berk Gökmen
06-06-2010, 12:47
Arapsaçına döndü yine transfer muhabbeti . Akıllı şekilde şu adam hedefimiz onu alalım falan yok biz de . Fm oynar gibi transfer yapıyoruz :)
Ali Savasan
06-06-2010, 12:54
Arapsaçına döndü yine transfer muhabbeti . Akıllı şekilde şu adam hedefimiz onu alalım falan yok biz de . Fm oynar gibi transfer yapıyoruz :)
FM oynasalar Albin'i alırdık güzelde transfer olurdu Delgado'nun yerinde oynardı.
Hakan Kirezci
06-06-2010, 16:53
Delgado'nun kendisinin de ifade ettiği gibi önümüzdeki sezon en büyük transferimiz Delgado olacak diye düşünüyorum. Bu adamı kullanamadık o da bizi kullanamadı. Bu sene Delgado yılı olabilir, Nihat'a da benzer bir parantez açıyorum.
Ulaş Benakay
06-06-2010, 21:10
Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde koştuğu Portekizli yıldız Quaresma'nın transferinde sona yaklaşıldı.
Daha önceden oyuncunun menajeri ve Inter kulübü ile her şartta anlaşan, hatta imza töreni için Quaresma formaları hazırlatan Beşiktaş kulübü, Portekizli oyuncunun ekstra isteklerinden sonra geri adım atmıştı.
Bu gelişmeler üzerine herkes 'Quaresma transferi yattı' derken, Beşiktaş başkanı Demirören içinse transfer yeni başlıyordu. Gelişmeler üzerine İspanya'ya giden Yıldırım Demirören oyuncu ile aradaki problemlerin çoğunu çözdü.
İspanya'da yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile beraber hem teknik direktör hem de Quaresma transferi için çalışmalarda bulunan Demirören, Beşiktaş taraftarına büyük bir hediye vermek üzere.
Eğer Quaresma son dakikada yeni isteklerde bulunmaz, Beşiktaş'ın karşısına yeni sorunlarla çıkmazsa siyah-beyazlılar bu transferi bu hafta içinde büyük olasılıkla bitirmiş olacak. Başkan Yıldırım Demirören'in yeni sezonun forma lansmanına Ricardo Quaresma ile birlikte gelmeyi çok istediği de gelen bilgiler arasında.
Kaynak: Macadogru.com
Ulaş Benakay
06-06-2010, 21:12
gelmesin bence yetenekli ama yetenek kullanıldığı sürece avantajtır bence roberto hilbert gelsin
Sabri Aydoğdu
06-06-2010, 21:55
önümüzdeli yıl iyi bir hoca, ve rahat bir tabata, futbola hasret delgado, nihat,olursa Quaresma ve hilbert'le ligin tozunu atarız gibime geliyor..
Umutcan Bayraktar
06-06-2010, 23:42
Hilbert yerli Pascal'ımız olacak..hiç mücadeleyi bırakmayan, inanılmaz savaşçı bir oyuncu..yönetim çok iyi bir iş yaptı..Beşiktaşımız'a hayırlı olsun..Q7 transferi de bitmiştir..10 Haziran'da Istanbul'da...
Hasan Can
07-06-2010, 01:34
Bu Q7 transferinin suyu çıkmaya doğru gidiyor.Beşiktaş'ın bi futbolcuya (bu kim olursa olsun) bu kadar bel bağlaması yanlış.Teklifini sunarsın gelirse gelir gelmezse gelmez, bu işin uzaması can sıkıcı.Futbolunu beğendiğim bi adam ama buca zamandır hala geldi gelmedi muhabeetinden sonra bi an önce bitsin diyorum ya oldu yada olmadı denilsin ama bi an önce gündemimizden düşmeli..
Ertan Türker
07-06-2010, 08:33
adam sonuçta alman, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve oyun disipliniyle faydalı olabilir bize.
Abi bu Almanların ne kadar hegamonyası varmış. Bunlardan birşey olsa fatih terimin yönettiği milli takımı kıç zoruyla yenmezdi. Kesinlikle bizim takıma İtalyan lazım gerisi colin kazım zaten....
Ismail Hakki Demirel
07-06-2010, 09:11
abi ernst gerçeği ortada, fink çakma almanmış zaten :D
Hakan Kirezci
07-06-2010, 10:18
Futbol 90 dakika süren, 11 er kişilik iki takımın oynadığı ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur.
Ismail Hakki Demirel
07-06-2010, 12:09
Bir yandan Quaresma transferini sonlandırmak isteyen diğer taraftan da teknik direktör sorununu çözmeye çalışan Beşiktaş müthiş bir takasa imza atmak üzere. Süper Lig şampiyonu Bursaspor`un genç golcüsü Sercan`ı transfer etmek için gizliden gizliye çalışmalar yürüten siyah beyazlı kulüp, futbolcunun kulübüne reddedilmez bir teklif sundu. Ertuğrul Sağlam`ın ısrarla takımında görmek istediği Filip Holosko`nun yanı sıra geçtiğimiz yıl kiralık olarak şampiyonlukta pay sahibi olan Tomas Zapotocny`i Bursaspor`a öneren Beşiktaş karşılığında Sercan Yıldırım`ı istedi. Manisaspor`dan 5 milyon TL ve Koray Avcı ile Burak Yılmaz karşılığında transfer edilen Holosko ile Udinese`den 4,5 milyon Euro`ye satın alınan Zapotocny`nin değerlerinin 15 milyon TL`ye vardığını belirten Beşiktaş yönetiminin bu takas da artı bir miktar para talebinde bulunan Bursaspor yöneticilerine olumsuz yanıt verdiği, tranferi direk takas yöntemi ile bitirmek istedikleri öğrenildi.. Beşiktaşlı bir aileden yetişen ve Beşiktaşlı olduğu bilinen genç golcünün de, Siyah Beyazlı formayı giymek istediği ve bu talebini yöneticilerine ilettiği gelen haberler arasında... -HABER1903- Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
buyrun bakalım
Onur Cihan
07-06-2010, 13:26
Sercan futbolcu felan değil, alan takımın elinde patlayacak. O kadar.
Ufuk Biyik
07-06-2010, 13:42
Sercan değilde şu volkan şeni kaçırmamak lazım
Hasan Can
07-06-2010, 13:58
Aslında Caner'de düşünüle bilir.Volkan Şen'i bende isterim ama Caner'de stil olarakta Ona benzer bir görüntü çiziyor ve özellikle maliyet açısından Caner daha mantıklı geliyor.Gsde kötü bir sezon geçirmesine rağmen kumaşı iyidir.Bizde en kötü kadro derinliği açınsıdan faydalı olur ki bence ilk onbiri zorlayacak bir oyuncudur.
Sercan'ıda biraz fazla abartılı buluyorum bide Batuhanı displinsiz diye göderiyoruz bunu arkadaşında bu konuda Batuhan dan eksik biyanı yok umarım gelmez.
Erhan Mahan
07-06-2010, 14:16
holoskoyu göndermek çok büyük hata olur.adamı almak için o kadar uğraş sonra onu aldığında yaptığın saçmalığın 2 mislini yapıp adamı gönder.gerçi bizim yönetimden herşey beklenir.holoskoya çok ihtiyacımız var.bulunması değişik bir oyuncu tipi.bu sene ayağı kırıldı bu onun şansızlığıydı.yoksa geçen 1,5 yıl çok iyiydi.
sercan bencede futbolcu falan değil.volkan şen olabilir ama onuda abartmamak lazım.nice volkan şenler geldi geçti bizden.onun 2 misli yetenekli oyuncuları harcadı bu takım o yüzden pek sıcak bakmıyorum.
caner konusunda ise hiç katılmıyorum o mevkide bizim ismail köybaşımız var.caneri arka cebine koyup öyle oynar ismail.bek olarak böyle teknik ve futbol bilgisi olan bir adam görmedim şimdiye kadar türkiyede.allah için caner birçok maçta döküldü bu sezon biz onu istiyoruz.buda ilginç.
yumurtakafa yılmaz
07-06-2010, 17:44
Q7'de yönetimde hal ve hareketleriyle bizi usandırdı...
yönetimin tuzağına düşmeyin.
Hakan Kirezci
07-06-2010, 18:18
Milli maçlarda alıcı gözüyle izlediğimde tesbitim şudur;
Sercan çok iyi ve çok yetenekli bir futbolcu ama salak.
Tolga Kartaca
07-06-2010, 18:24
Bir yandan Quaresma transferini sonlandırmak isteyen diğer taraftan da teknik direktör sorununu çözmeye çalışan Beşiktaş müthiş bir takasa imza atmak üzere. Süper Lig şampiyonu Bursaspor`un genç golcüsü Sercan`ı transfer etmek için gizliden gizliye çalışmalar yürüten siyah beyazlı kulüp, futbolcunun kulübüne reddedilmez bir teklif sundu. Ertuğrul Sağlam`ın ısrarla takımında görmek istediği Filip Holosko`nun yanı sıra geçtiğimiz yıl kiralık olarak şampiyonlukta pay sahibi olan Tomas Zapotocny`i Bursaspor`a öneren Beşiktaş karşılığında Sercan Yıldırım`ı istedi. Manisaspor`dan 5 milyon TL ve Koray Avcı ile Burak Yılmaz karşılığında transfer edilen Holosko ile Udinese`den 4,5 milyon Euro`ye satın alınan Zapotocny`nin değerlerinin 15 milyon TL`ye vardığını belirten Beşiktaş yönetiminin bu takas da artı bir miktar para talebinde bulunan Bursaspor yöneticilerine olumsuz yanıt verdiği, tranferi direk takas yöntemi ile bitirmek istedikleri öğrenildi.. Beşiktaşlı bir aileden yetişen ve Beşiktaşlı olduğu bilinen genç golcünün de, Siyah Beyazlı formayı giymek istediği ve bu talebini yöneticilerine ilettiği gelen haberler arasında... -HABER1903- Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
buyrun bakalım
Beşiktaş'lı aileden yetiştiği ve Beşiktaş'lı olduğu yazılmış,ben ise cinconlu diye duymuştum.Haber 1903 sanırım araştırmadan kaleme almamıştır.Bursa'dan böylesine bir takasa gidelecekse öncelikle alınması gereken adam Volkan olmalıdır bence.Kaldı ki teknik direktörü belli olmayan bir takım için her gün yeni bir isim duymayız umarım.
Akin Akoglan
07-06-2010, 19:27
Gordon Schildenfeld’in Transferi
07.06.2010 19:11
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Gordon Schildenfeld'in SK Sturm Graz'a transfer olduğunu duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Gordon Schildenfeld’in SK Sturm Graz’a 400.000.Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden futbolcunun SK Sturm Graz tarafından başka bir kulübe transferi durumunda SK Sturm Graz kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin tamamı üzerinden %20'sini Şirketimize ödemekle yükümlüdür. Bu hükümler futbolcunun SK Sturm Graz ile anlaşarak sözleşme imzalaması durumunda geçerlilik kazanacaktır."
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17512
Hakan Kirezci
07-06-2010, 19:31
Kaçtı 1.6 milyon...
Berk Gökmen
07-06-2010, 20:43
2'ye al 0.4 e sat .
Ne güzel iş :)
Gerçi alacak insan bulduk ya o da bir şey.
Sinan Arin
07-06-2010, 22:04
Anlamadığım şey daha takımın teknik direktörü belli değilken yönetimin kafasına göre oyuncu almak istemesi. Doğru olan önce takımı çalıştıracak olan hocanın alınıp onun isteği doğrultusunda gerekli gördüğü yerlere oyuncu almak değilmidir? Yoksa doğru olan yönetimin istediği oyuncuları alıp sonra hocaya al bunlardan bir takım oluştur demesi midir? Sanırım olması gerekeni hepimiz biliyoruz..
Hakan Kirezci
07-06-2010, 22:24
Bu konuda benim kafam biraz karışık.
Geçenlerde biryerlerde okumuştum; İngiliz takımlarının armaları, forma renkleri misali değişmeyen bir oyun karakterleri vardır diyor. Bu hiçbir koşulda değişmiyor ve taraftar takımını o şekilde tanıyor. Bu durumda tüm oyuncu transferleri ve ek olarak hocanın da seçimi bu kritere göre yapılıyor haliyle. Yani Liverpool'a yarayan bir oyuncu ya da hoca yeri geliyor Arsenal'e bir türlü oturmuyor.
Oysa, örneğin Fransız takımları tam tersi hocaya göre futbol oynuyorlar. Her gelen hocanın kendi oyun şeklini takıma empoze etmesiyle oyuncu seçimleri de sürekli değişiklik arzediyor. Böyle bir durumda oyuncu transfer edilecekse elbette ilk koşul hocanın belli olması oyuncu seçiminde ilk ve son söz hakkının hocaya verilmesi uygundur.
Bizim Beşiktaş ise biliriz ki savunma yapmakta, oyunu kontrol etmekte her zaman zorlanan ancak saldırmaya karar verdiğinde ise ortalığın anasını belleyen bir takımdır. Bu bazen telaş ve panik gibi görülse bile oyuncu yapısının bu duruma uygun olmamasıyla izah edilebilir bir durum. Bu karakter hoca da değişse, takımın tamamı da değişse bir türlü değişmiyor ki çok ilginç. O halde bunu hiç değişmeyen taraftarın ve İnönü'nün verdiği sinerjiye bağlamak yanlış olmaz.
Öyleyse ne yapılacak? Takımın karakteri ve tarzı belli. Bu durumda ona göre oyuncu ve hoca seçimi en doğru davranış olacak. Örneğin bize çok iyi bir bekten ya da stoperden önce çok iyi kanat bindirmeleri yapan, orta açan oyuncular ve sırtı dönük pas dağıtabilen santraforla doğru vuruş becerisi yüksek striker gerekli. Diğerleri ortalamayı tuttursunlar yeter. Öyleyse örneğin müthiş bir haddini bilen hoca, savunma üstadı Lucescu yanlış seçimdir diyebiliriz. Her koşulda ve her rakibe karşı hücum oynarım diyen eski Mustafa Denizli ise en doğru seçimdi ancak üzerindeki baskıdan mı yoksa yaşlandıkça tarzı mı değişti neden bilinmez şimdiki Mustafa Denizli değil elbet.
Böyle olduğunda alınacak oyuncunun karakteri de bellidir, hocanın kimler arasından seçileceği de, yeter ki sen "ben buyum arkadaş" diyebileceğin bir oyun karakterini aleme ilan ve kabul ettir. Tuğlayı, kumu, çimentoyu bol bol yığıp dünyanın en iyi gemi yapım ustasını getirirsen gemi yap diye ortaya ne çıkar düşünün artık.
Ertan Türker
08-06-2010, 08:49
Beyler artık açmayın şu başlığı gelirse hoş gelir sefa gelir, gelmezse kendi bilir. Biz BEŞİKTAŞIZ yaa bi quaresmayla bi nane yiyeceksek bırakın NANE değil, ROKA yiyelim. Rakı ile de iyi gider ROKA....
Ertan Türker
08-06-2010, 08:56
holoskoyu göndermek çok büyük hata olur.adamı almak için o kadar uğraş sonra onu aldığında yaptığın saçmalığın 2 mislini yapıp adamı gönder.gerçi bizim yönetimden herşey beklenir.holoskoya çok ihtiyacımız var.bulunması değişik bir oyuncu tipi.bu sene ayağı kırıldı bu onun şansızlığıydı.yoksa geçen 1,5 yıl çok iyiydi.
sercan bencede futbolcu falan değil.volkan şen olabilir ama onuda abartmamak lazım.nice volkan şenler geldi geçti bizden.onun 2 misli yetenekli oyuncuları harcadı bu takım o yüzden pek sıcak bakmıyorum.
caner konusunda ise hiç katılmıyorum o mevkide bizim ismail köybaşımız var.caneri arka cebine koyup öyle oynar ismail.bek olarak böyle teknik ve futbol bilgisi olan bir adam görmedim şimdiye kadar türkiyede.allah için caner birçok maçta döküldü bu sezon biz onu istiyoruz.buda ilginç.
Holosko geldiğinden beri Beşiktaş'a ne verdi, bende bunu anlamıyorum. Diyor muyuz ki; "Bu maçı Holosko adlı." diye. Holosko'nun aldığı maç yok.
Hasan Can
08-06-2010, 13:34
Caner sadece bek değildir kendisi iyi bir kenar oyuncusudur.Bu yüzden İsmail'in yerine değil onun önündeki mevki için doğru kişidir..Bugün bu mevkide yerli piyasasında Ozan-Volkan ikilisi zirvededir.Ancak Bursa'nın C.L. de olması ve taliplerinin çok olması nedeniyle transferi hem zor hemde ciddi maliyet gerektiriyor.Çok daha uygun bi fiyata bu iki futbolcudan kariyer olarak daha tecrübeli henüz 22 yaşında ve genç milli takımda ilken üst düzey turnuvalarda bir çok maçta başı çeken oyunculardan biri olması ile düşünülebilir.İsamil'in önünde başarılı olacaktır olmasa bile maddi açıdan Tabata'da ki sıkıntıyı çekmeyiz..
Onur Cihan
08-06-2010, 13:54
Holosko kaçırdığı onca GOLLER'den sonra laubali bir şekilde sırıtması beni kendisinden o kadar soğuttuki, gitse sevinirim yani o kadar. Ama Sercan gibi bir ucube ilede Holosko'yu kıyaslamam.
Tumay Dogan
08-06-2010, 16:59
ben ki en çok isteyen adamlardan biriydim bu transferi...
ama Q7 oldu bana !!
gelmesin artık daha iyi...kabak tadı verdi...
Ali Savasan
08-06-2010, 17:44
Hiç bir zaman gelmesini istemedim. Umarım da gelmez.
Erhan Mahan
08-06-2010, 17:46
Holosko geldiğinden beri Beşiktaş'a ne verdi, bende bunu anlamıyorum. Diyor muyuz ki; "Bu maçı Holosko adlı." diye. Holosko'nun aldığı maç yok.
beşiktaş 1 ankaragücü 0 (gol holosko) haydi bakalım:D
ben bu oyuncu hangi maçı aldı yorumlarını anlamam.o yüzden böyle bir örnek verdim.yoksa holoskonun birçok maçta çok büyük katkısı olduğunu biliyoruz.bu sene hariç.
Ali Savasan
08-06-2010, 17:46
Holosko'nun Beşiktaş'lılığını konuşuluyor sürekli ben anlamadım ki her futbolcu Beşiktaş'lı diye yürekten sevilecekse Sivok gitsin Baki gelsin. Adam gibi adamdı Baki!
Erhan Mahan
08-06-2010, 17:51
Caner sadece bek değildir kendisi iyi bir kenar oyuncusudur.Bu yüzden İsmail'in yerine değil onun önündeki mevki için doğru kişidir..Bugün bu mevkide yerli piyasasında Ozan-Volkan ikilisi zirvededir.Ancak Bursa'nın C.L. de olması ve taliplerinin çok olması nedeniyle transferi hem zor hemde ciddi maliyet gerektiriyor.Çok daha uygun bi fiyata bu iki futbolcudan kariyer olarak daha tecrübeli henüz 22 yaşında ve genç milli takımda ilken üst düzey turnuvalarda bir çok maçta başı çeken oyunculardan biri olması ile düşünülebilir.İsamil'in önünde başarılı olacaktır olmasa bile maddi açıdan Tabata'da ki sıkıntıyı çekmeyiz..
ismail açık ta oynayabilen biri.canerle kesinlikle kıyaslamam hangi mevki olursa olsun.hatta ve hatta 10 numara pozisyonunda bile oynama kapasitesi var.ve bunda çok ciddiyim.son 2
senesi hariç 10 numara oynayan.takımda sol ayaklı başka oyuncu olmadığı için sola geçen biri.
kaynak:uğur meleke-nilay yılmaz ve selçuk inan.
Fatih Alper Ozen
08-06-2010, 17:57
Adam gelmek istemediğini söylemiş hala adamın peşinden koşuluyor anlamadım gitti.Tamam süper yetenek ama hiçbir futbolcu bu kulüpten üstün değildir,peşinden koşulmaz.Hilbert ise çok düz bir oyuncu.Alınırsa boşuna yabancı kontenjanı gider,Ekrem Dağ daha iyi ondan emin olun.Zaten adam senelerdir Almanya'nın orta sıra takımı Stuttgart da oynuyor.3-4 maçını 90 dk seyrettim,hiçbir extra özelliği yok,tekniği zayıf.Bu sene Avrupa Kupaları tecrübesi olan bir adam almamız gerek benim fikrim.
Erhan Mahan
08-06-2010, 18:11
Adam gelmek istemediğini söylemiş hala adamın peşinden koşuluyor anlamadım gitti.Tamam süper yetenek ama hiçbir futbolcu bu kulüpten üstün değildir,peşinden koşulmaz.Hilbert ise çok düz bir oyuncu.Alınırsa boşuna yabancı kontenjanı gider,Ekrem Dağ daha iyi ondan emin olun.Zaten adam senelerdir Almanya'nın orta sıra takımı Stuttgart da oynuyor.3-4 maçını 90 dk seyrettim,hiçbir extra özelliği yok,tekniği zayıf.Bu sene Avrupa Kupaları tecrübesi olan bir adam almamız gerek benim fikrim.
hilbert konusunda tamamen katılıyorum.
Ertan Türker
08-06-2010, 20:57
Beşiktaş`ın geçtiğimiz günlerde borsaya bildirdiği Alman futbolcu Roberto Hilbert`in Beşiktaş`lı yöneticilerle her konuda anlaşarak ön sözleşmeyi imzaladığı öğrenildi.
Hilbert`in önümüzdeki günlerde İstanbul`a gelip resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.
Stuttgart`tan transfer edilen Alman oyuncu 23 Haziran`da başlayacak olan ilk hazırlık kampında yer alacak.
HADİ HAYIRLI OLSUN....
Hakan Abi gibi Alman Sevdalılarına :D :D
Ertan Türker
08-06-2010, 21:04
Bu arada Ramos işi kesin yatmış.
Hakan Kirezci
08-06-2010, 21:21
Alman sevdalısı değilim Ertan. "Futbol, sonunda Almanların kazandığı bir oyundur" deyişi İngiliz'lerin sözü; ona dayanarak böyle dediysen.
Ama bir anlamda şöyle doğru, ben takım oyunlarında bireysel artistlerden çok ekibin sağlıklı işleyen parçası olabilen oyuncu tipini severim. Bu nedenle Quaresmaymış, Alexmiş, Hagiymiş gibi muhabbetlere hep soğuk yaklaştığımdan olacak bu Alman'ın Ernst gibi, İbo gibi, Sivok gibi takım oyuncusu olacağını umarak isterim dedim, diyorum da hala.
Ali Savasan
08-06-2010, 22:36
Ben şuanki transfer haberlerine inanmıyorum. Özellikle Schuster işi büyük ölçüde bitti bence söylenmiyor sadece. Teknik adam yönetimin aldığı futbolcuyu istemezse ne olacak? Önce takımın başına birisi gelsin sonrasına bakılır.
Ertan Türker
09-06-2010, 00:01
Alman sevdalısı değilim Ertan. "Futbol, sonunda Almanların kazandığı bir oyundur" deyişi İngiliz'lerin sözü; ona dayanarak böyle dediysen.
Ama bir anlamda şöyle doğru, ben takım oyunlarında bireysel artistlerden çok ekibin sağlıklı işleyen parçası olabilen oyuncu tipini severim. Bu nedenle Quaresmaymış, Alexmiş, Hagiymiş gibi muhabbetlere hep soğuk yaklaştığımdan olacak bu Alman'ın Ernst gibi, İbo gibi, Sivok gibi takım oyuncusu olacağını umarak isterim dedim, diyorum da hala.
Kızdın mı abi şaka yaptım, özür dilerim.
Hakan Kirezci
09-06-2010, 00:04
Yok yahu estağfurullah ne kızması, Quaresma yerine neden Alman'ı tercih ettiğimi açıklayayım dedim.
Ulaş Benakay
09-06-2010, 00:16
hilbert sağ bekte faydalanır adam mükemmel mücadele ediyor çok hırslı ve bek problemimiz var hilbert bekte çok iyi oynar
Ulaş Benakay
09-06-2010, 01:16
Beşiktaş`ın geçtiğimiz günlerde borsaya bildirdiği Alman futbolcu Roberto Hilbert`in Beşiktaş`lı yöneticilerle her konuda anlaşarak ön sözleşmeyi imzaladığı öğrenildi.
Hilbert`in önümüzdeki günlerde İstanbul`a gelip resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.
Stuttgart`tan transfer edilen Alman oyuncu 23 Haziran`da başlayacak olan ilk hazırlık kampında yer alacak.
- HABER1903 -
Hasan Can
09-06-2010, 02:28
ismail açık ta oynayabilen biri.canerle kesinlikle kıyaslamam hangi mevki olursa olsun.hatta ve hatta 10 numara pozisyonunda bile oynama kapasitesi var.ve bunda çok ciddiyim.son 2
senesi hariç 10 numara oynayan.takımda sol ayaklı başka oyuncu olmadığı için sola geçen biri.
kaynak:uğur meleke-nilay yılmaz ve selçuk inan.
Haklısın!!! ama ben burda hangisi daha iyi kıyaslaması yapmıyorum ki.Kaynak'a gerek yok İsmail zaten futbola oyun kurucu mevkisinde başladığı bilinir.İsmail benim gözümde Türkiye'den Yurt dışına gidecek ilk beş oyuncu içinde hatta ilk sırada yer alır.Sadece kadro derinliği açısından bence düşünülmeli diyorum.
Hasan Can
09-06-2010, 02:40
Ben şuanki transfer haberlerine inanmıyorum. Özellikle Schuster işi büyük ölçüde bitti bence söylenmiyor sadece. Teknik adam yönetimin aldığı futbolcuyu istemezse ne olacak? Önce takımın başına birisi gelsin sonrasına bakılır.
Aynen öğle ve bence Mustafa hocanın biletini Fener maçıdan sonra kestiler.Ertuğrul'a yaptıklarının aynısı onada yaptılar.Lig devam ederken Schuster görüştüler anlaştılar.Sezon sonu oldu Mustafa hocayla konuşup karşılıklı anlaştılar.Ertuğrul olayından sonra aldıkları tepkiden dolayı korktular ikinci kez böyle bişey olsa tepkiler bu kez daha sert olacağından böyle bi senaryo hazırladılar.Sanki herşey birden olmuş gibi milleti kandırıyorlar.Kısacası Schuster hayırlı olsun..
Fatih Alper Ozen
09-06-2010, 10:17
Sağ taraf için Rıdvan var arkadaşlar.Adam şu sakatlığını atlatsın sağ beki kimseye bırakmaz.Ayrıca İbrahim Toraman da orda gerektiğinde çok iyi oynuyor.Sağ tarafta daha ofansif bir oyuncuya ihtiyaç var ki bence bu Hilbert olamaz.Ekrem de iyi bir yedek olur.Tello'yu gönderip oraya Avrupa tecrübesi yüksek,ofansif ve süratli bir sağ kanat alınmalı diye düşünüyorum.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.