Orijinalini görmek için tıklayınız : Batuhan eskişehire satıldı !!!!!!!!
Ismail Hakki Demirel
11-05-2010, 19:52
M.D - Necip'i 10 Maç oynattım beğenmedim
Y.D - Ne Yapayım ?
M.D - Sattt Sattt Sattt Satttt...
M.D - İsmail Köybaşı İbrahim Üzülmez'den Formayı Alamaz
Y.D - Ne Yapayım ?
M.D - Sattt satt
Y.D - Olmazzz 4,5 Milyon Dolar Bonservis verdim
M.D - Bişey Olmazz Satttt Satttt Sattttt
M.D - Rıdvan'ın ayağı Kırıldı Artık Form tutmaz
Y.D - Kiralık Verelim
M.D - Yoooggggg Satttt Sattt Sattt Satttt
Ulan Geleceğimizi Sattınız Be...
Utanmazlar...
BEŞİKTAŞ BİZİMDİR,
TEK SAHİBİ BİZİZ...
Ekin Zaza Karatas
11-05-2010, 20:07
abi ne zaman nerde demis bi yerde mi okudun ?
Taylan Kurt
11-05-2010, 20:08
Nerde gençlere altyapıya önem verenler?
Ismail Hakki Demirel
11-05-2010, 20:16
yok ekin ben yazdım...
allah belanı versin Y.D - M.D
Akin Akoglan
11-05-2010, 20:31
Mustafa hoca ve yönetim çok büyük bir yanlış yapıp işin kolayına kaçtılar Batuhan'ın üstüne düşülebilirdi.Hadi yönetim neysede Mustafa hoca oynatmayacak bile olsa bir şekilde bünyede tutmaktan yana olabilirdi demekki ya oyun planında Batu'ya yer yok yada Batu'ya disiplinsiz davranışları,gereksiz açıklamaları,bir türlü dikiş tutturamaması sebeplerinden ötürü taktıda yolladı.Serdar Özkan kadar ısrar etmedi Mustafa hoca Batu için neyse bundan daha kötü hanmleleride gördük bu ne ki sağlık olsun
Ertan Türker
11-05-2010, 21:40
Mustafa hoca ve yönetim çok büyük bir yanlış yapıp işin kolayına kaçtılar Batuhan'ın üstüne düşülebilirdi.Hadi yönetim neysede Mustafa hoca oynatmayacak bile olsa bir şekilde bünyede tutmaktan yana olabilirdi demekki ya oyun planında Batu'ya yer yok yada Batu'ya disiplinsiz davranışları,gereksiz açıklamaları,bir türlü dikiş tutturamaması sebeplerinden ötürü taktıda yolladı.Serdar Özkan kadar ısrar etmedi Mustafa hoca Batu için neyse bundan daha kötü hanmleleride gördük bu ne ki sağlık olsun
Akın ben sana birşey söyleyeyim mi Batuhan'dan gerçekten birşey olmaz. Karakter olarak iyi bir adam olduğu düşünmüyorum. Necip'i ve Rıkdvan'ı asla bırakmaz Mustafa Hoca ,benim içimde şöyle bir şey var. Mustafa hoca kesinlikle bu sene doğru işler yapacakMustafa hocaya ben bu sene güveniyorum, en azından artık güvenmek istiyorum. Quresmayı almazsa daha da güveneceğim. Diyeceğim ki evet hoca saplantılı transfer değil doğru transfer yapacak.
Metin Yalçınkaya
11-05-2010, 23:44
İsmail ağır yazmışsın kardeşim.Serdar Özkan ne verdi bu zamana kadar,kendisine tanınan şansları nasıl kullandı iyi kullandı da ondan mı gitti.Batuhan ya da ne yaptı ancak gereksiz gereksiz davranışlar,laubali hareketler.Bunları satmayıpta ıslah mı edeceğiz.Beşiktaş sığınma yeri mi ?İsmail Köybaşı formda olduğu sürece oynadı bence.Rıdvan için pişmesi gerekiyor daha durun yolun başı yapmayın lütfen böyle birden bire öfkelenmeler,kızmalar.Biraz zaman tanımak lazım bazı şeylerin oturması için.
Murat yenilmez
12-05-2010, 00:04
Besıktas Futbol Yatırımları Sanayı Ve Tıcaret A.s. / Bjkas []
Acıklanacak Ozel Durum/durumlar:
Sırketımızın Profesyonel Futbolcularından Batuhan Karadenız'ın Eskısehırspor Kulubu'ne 2.100.000.euro Sozlesme Fesıh Bedelı
Karsılıgında Transferı Konusunda Sozlesme ımzalanmıstır. Sozlesme
Sartlarına ıstınaden 7 Yıl ıcerısınde, Futbolcunun Eskısehırspor
Tarafından Baska Bır Kulube Transferı Ya Da Kıralaması Durumunda
Eskısehırspor Kulubu Kendısıne Odenecek Olan Sozlesme Fesıh Bedelının
%25'ını Sırketımıze Odemekle Yukumludur.
+ + +
18 yaşında çocuğu idare edemediler ,sinirden klavyeyi kıracağım..
Allah belanızı versin !!!!!!
Murat Aru
12-05-2010, 00:16
Beşiktaş mı, Batuhan mı dersen her zaman Beşiktaş derim. Batuhan'ı idare etmek nedir? İdare edilecek birisi değil ki? O kişilikle ne işimize yarardı? Bu çocuk muhteşem golcü olabilir ama bence bir Beşiktaşlı olamaz. Batuhan'a kadar ne çocuklar var bizde üzüleceksek onlara üzülelim, destek vereceksek onlara destek verelim. benimde düşüncem bu.
Gokhan Coskunsever
12-05-2010, 01:13
2 sene sonra 10 milyon euro'ya alırız!
Özgür Öge
12-05-2010, 01:38
Murat'ın yazdığı mesajda Batuhan öznesini M.D yaparsak,benim hislerime tercüman olur.Benzer söylemleri başkanından yöneticisine pekçok camianın önde gelen ismi için kullanabiliriz.
Konuya dönersek bu çocuk henüz 19 yaşında,karakteri ne kadar şekillenmiş olabilir?Altı aydır kanında esrar maddesi bulunduğu için cezalı durumda bulunan basketbolcuyla iki yıl daha sözleşme imzalayan insanları yönetici yapıyorsak ve onların karakterinde bir düzelme olacağını umuyorsak aynı şansı bu çocuğa niye vermeyelim?
Cem Ozel
12-05-2010, 08:58
Batuhan'ı idare etmek yerine, Batuhan'ın Beşiktaş'lılığı benimsemesi gerekirdi.
Sabri Aydoğdu
12-05-2010, 10:01
batuhan eskişehirde forma giydiği maclarda cok başarılıydı, bizde forma şansı verilmedi,türkiye kupası maclarında bile hocayla sorunu varmış, hocasını sevecek diye bişey yok, formayı ver oynayamıyorsa hakketmiyorsa gönder gitsin kimse bişey diyemez, bize yakışmıyor diye yollamak yanlıştır bir sürü yakışmayan insan var kulübümüzde onlarda gitsin..
Murat yenilmez
12-05-2010, 11:20
18 yaşında , adam gibi bir yönetici ile elinden tutulup, eğitilebilecek,geleceği çok parlak bir çocuğu,hemde altyapıdan gelen bir çocuğu ahmakça harcıyoruz..
batuhanın beşiktaşlılığını sorgıulamaya gelene dek , sebadan sonra şu klübe yönetici olmuş , futbolcu olmuş onlarca kişinin beşiktaşlılığı yüz kere sorgulanmalı
bu bir değerdir, satacaksan , parlat öyle sat,bu transfer ahmaklığı sadece bize mahsus
zamanında anelka,kezman bilimum bir sürü adamı yerden yere vurdular ama aziz , gaza gelmedi,para kazanarak sattı
hele batu , gsarayda olsun,2 sene sonra ardadan çok daha değerli hale gelir
8 milyon tabataya ver,elindeki futbolcuları kazanma yerine gönder , beşiktaşa 1 lira kazandırmadan giden i.kaşı üstüne para vererek kirala ,yanlış transferlerle klübün anasını ağlat , sonra bunlar benim çocuklarımın hakkı diye bu saçmalıkların bedelini kulübe yükle ve seçimde kongre üyeleri tarafından tekrar seçil.
batuhana gelinceye dek , beşiktaşlılığı sorgulanacak bin tane adam var...
satsınlar, 30 luk menejer kazıklarını takıma doldursunlar,nobre,delgado,tabata gibi süper adamlarla geleceğimiz parlak
m.denizli, hayatı boyunca kaç genç futbolcu takıma kazandırdı ,çok merak ediyorum
ömrümüzü yedi inadıyla ,yemeye devam edecek
18 yaşında bir çocuğu idare edemeyenler ,klübümü idare edecek,statmı yaptıracaklar.
bize müstehak bu adamlar ...
Tolga Kartaca
12-05-2010, 12:06
Batuhan'ın Beşiktaşlılığı benimseyememiş olmasına katılıyorum,gerçek Beşiktaş'lı gibi davranış göstermedi.Ben bu takımın bir parçasıyım,taraftarıyım ben bu takımın formasını terletip,efsane olacağım diyebilmesini çok isterdim.Batuhan umuttu.Kimimiz için Batugol,kimimiz için bir Terry,Gerard,Totti gibi altyapıdan çıkmış bir kaptan,kimimiz için FM efsanesi.
Hiç sevemediğim sevgili başkanım; sen bizim umudumuzu sattın.Sen takımda yedek kalan bir futbolcunun yıllık garanti parası karşılığında umudumuzu sattın.Belki senin oğlun bile FM'de iki sezon oynatıp 15 milyon Euroya satmıştır.Sen evladın gibi gençlerin oyun oynama zevklerini sattın.Muhammet'i de Barca istemişti bi zaman renkli medyada yer alıyordu.Onuda;son umudumuzu da sat.Gelecek paralarla vergi,kdv borçları ödensin de kapıya kilit vurmasınlar.
Ertan Türker
12-05-2010, 13:01
Batuhan Asla Adam Olmaz Bir Adamdı. Bir Adamın Sahada Karakterinin Ne Olduğu Belli Oluyor.
Tumay Dogan
12-05-2010, 13:03
ESK.BAŞKANI ; Şartlar çok zor oldu.Ezeli rakiplere satılmasında 5 Milyon Euro Beşiktaş kulübüne verilmesi yönündeki şartı sözleşmeden kaldıramadık.Başkan Yıldırım Demirören`i ikna edemedik.Batuhan Karadeniz ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.Eğer bu dört yıl içinde Batuhan ile anlaşamazsak bütün hakları Beşiktaş`a geçecek.İnanılmaz zor bir sözleşme oldu.``
Muhsin Ogretme
12-05-2010, 13:22
"Zor sozlesme" pek bir naif kalmis. Pis bir sozlesme olmus bence. Hele o "...anlasamazsak butun haklari..." kismi. Kole sanki Batuhan.
Murat yenilmez
12-05-2010, 13:42
insanın asıl içini acıtan , yönetimin , batuhan konusunda doğruyu yaptık tavrı..
bakın, bir transfer haberi :
http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/14701277.asp?gid=373
biz basketbol bayanlardada erkeklerdede çok güçlü ve final falan oynar iken ne hale geldik,para ödenemiyor,üstelik sponsor var...
bu denli her alanda başarısız bir başkanın , seçilebilmiş olması , bizim ortada duruşumuzun filan kalmadığının ana göstergesi..
çocukluğumda,beşiktaş boks dahil bir çok alanda mücadele eden bir klüptü,şimdi ortada tek bir hentbol kaldı ,gsaray ve fener o işe girsinler, ondada aşağı ineriz..
bir klübün değerleri bu kadar erozyona uğratılamaz..
batuhan sadece nasıl bir zihniyetin klübe hakim olduğunun göstergesidir sadece..
bu yönetrimin en ufak bir vizyonu en ufak bir çabası yok,olmayacakta..
Ismail Hakki Demirel
12-05-2010, 13:45
adam diyor işte bana yar olmadı fb-gs'yede olmasın...
Demir Han
12-05-2010, 14:39
Üzülmeye değmez...kimler gelir kimler geçer.Bir oyuncuyu kulüpten üstün görmeyin.Türk futbolu adına umarım başarılı olur.O zamanda adam veya futbolcu olamaz değil Beşiktaş'lı olamazsın derim...
O forma için hayatını verecek gençler varken 4-5 senedir onu bir türlü idrak edemeyen birini çok da önemsemeyin.İllaki idrak ettirilmesi gerekmiyor o da bu fırsatı tepmeyecek kadar akıllı ve mayası kulübümüze uygun olmalı idi.
Murat yenilmez
12-05-2010, 18:54
batuhan konuşmuş :
''Bir kızgınlığım, kırgınlığım yok. Mustafa hocam ile eski başkanım Yıldırım Demirören'e çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar beni gönderdikleri için. Yarın da eğer onlar burada olursa görüşmeyi istiyorum. Çünkü burası benim kulübüm, geriye döneceğim. Kaç yıl olması fark etmez, ben bu kulüpte forma giyeceğim. Beşiktaş'a daha güçlü bir şekilde geri döneceğim.''
işallah döndüüğünde ne denizli ne de demirören bu klübün içerisinde olmaz.
Safak Batman
12-05-2010, 20:27
Batuhan Asla Adam Olmaz Bir Adamdı. Bir Adamın Sahada Karakterinin Ne Olduğu Belli Oluyor.
Bence de aynen böyle... Paf takımında bile sahadan çıkarken taraftara hareket çekerek çıkan, Beşiktaş'ın forması üzerine birkaç beden bol gelen bir vatandaştı kendileri
İrem Avşar
12-05-2010, 21:42
yabancıya gitmedi en azından yah.. bildiği ,alıştığı bir ortam..
boş duracağına en azından koştursun büyüyene kadar.. aklı başına gelirse, alırız ne de olsa..
Umutcan Bayraktar
12-05-2010, 23:36
nedir bu Batuhan aşkı..Bu velet değil miydi Fenerbahçe maçında bomboş Bobo'ya pas atmayıp da, daha sonra "pas verip onu kral yapacağıma kendim kral olurum" diyebilme cesaretini gösteren ? bu çocuk değil mi daha bu yaşta Beşiktaşlılık duruşunu öğrenmesi gerekirken, gece hayatı ve karı kız peşinde koşturan ? neyin umudu, neyin geleceği ? bizim geleceğimiz Ismail, bizim geleceğimiz Rıdvan, bizim geleceğimiz Necip..ne Serdar Özkan gibi taraftarla tartışan bi serseri, ne de Batuhan gibi Allah'ın boy verdiği ama "adamlık" vermediği bir velet..A2 takımında oyundan alınırken taraftara hareket çeken bir "itten" nasıl olur da "umudumuz" diye bahsedilebilir..önemli olan "Beşiktaşlılık Duruşu"..gerisi yalan...!
Mert Kavak
12-05-2010, 23:49
nedir bu Batuhan aşkı..Bu velet değil miydi Fenerbahçe maçında bomboş Bobo'ya pas atmayıp da, daha sonra "pas verip onu kral yapacağıma kendim kral olurum" diyebilme cesaretini gösteren ? bu çocuk değil mi daha bu yaşta Beşiktaşlılık duruşunu öğrenmesi gerekirken, gece hayatı ve karı kız peşinde koşturan ? neyin umudu, neyin geleceği ? bizim geleceğimiz Ismail, bizim geleceğimiz Rıdvan, bizim geleceğimiz Necip..ne Serdar Özkan gibi taraftarla tartışan bi serseri, ne de Batuhan gibi Allah'ın boy verdiği ama "adamlık" vermediği bir velet..A2 takımında oyundan alınırken taraftara hareket çeken bir "itten" nasıl olur da "umudumuz" diye bahsedilebilir..önemli olan "Beşiktaşlılık Duruşu"..gerisi yalan...!
konuş umutcan az oldu kardeş düşünüyodum olan bi benmi salağım batuhanı sevmiyom diye
gitmesin diyenler fener maçında pozisyon ve bu açıklamaından sonra sövmedinizmi bu velete ne oldu körünüz badem gözlümüymüş meğer her şeye karşı olmamnanın boku çıkıyo bazen
Ismail Hakki Demirel
12-05-2010, 23:51
Nobrenin 2.2 milyon euro alıpda 1 gol attığı bir takımda,
Batuhan banko ilk 11 oynamalıydı...
Akin Akoglan
12-05-2010, 23:53
Batuhanı terbiye edememek yada göndererek terbiye etmek bir yönetim zaafiyetidir önce bunda uzlaşalım sonra Batuhana ne derseniz deyin
Mert Kavak
12-05-2010, 23:59
işin içinde biraz karakter sorunu var sağlam karakterli olsaydı az biraz
Ismail Hakki Demirel
13-05-2010, 00:02
Ayrıca bu çocuk
Oynamaya Başladığı
2007-2008 Sezonunda Paf liginde (Kendinden büyük yaş kategorisi olmasına rağmen) 9 gol atmış birde antep'e son dk golü vardı. 1 golde süper ligde atmış.
Ertesi Sezon
2008-2009 da Toplam 15 Gol'ü var
Bunun 8'i Kiralık gittiği Eskişehirde,
Yani Eskişehir gibi bir takımda yarım sezonda 8 gol atan bir oyuncu iken batuhan,
Bugün bobo 1 Sezonda 13 Gol atıyor,(geçen sezon 11)
Nobre, 1 Gol bu sezon, 10 Gol geçen sene atıyor...
Ve büyük takım golcüleri maç içinde 5 pozisyona giriyorsa ortalama , anadolu takımlarındaki forvetlerin pozisyon sayısı 2-3 arasında kalmaktadır...
Varın hesap edin gari.
Akın'ın dediği gibi karakterinden önce onu disipline edemeyen hocaya,yönetime,başkan'a bakmak lazım...
Batuhan'ı idare edemeyen bir zihniyet, Ee Tabiiki Quaresma'yı almaz ;)
Mert Kavak
13-05-2010, 00:05
fenere atsaymış o golü de sana zahmet çıkarmasymış bukadar:)
Ismail Hakki Demirel
13-05-2010, 00:20
Valla,
Kimler hangi forvetler gol kaçırmıyor ki...
Maradona bile Elle gol atıp adınıda tanrının koyup Dünya Tarihine geçecek bir adilik yapıyor ve bugün hala İlah deniyorsa kendisine batuda gayet masum.
Ligtv'ye verdiği röportajda soruyor adam,
Nobre ve Bobo senden iyimiydi forma bulamadın diyor,
Mustafa Hocaya sormak lazım diyor, demek ki onların karakter'i benden iyiymiş diyor...
Bu çocuk seneye bi çok beşiktaş'lıyı hayıflandırır.
Ve inş.geri gelmez bidaha bize.
Umutcan Bayraktar
13-05-2010, 01:11
Al Batuhan'ı vur Serdar'a..ikisinin de birbirinden farkları yok..karakterleri de, Beşiktaşlı olmayı beceremedikleri için, taraftarla tartışmayı bi meziyet zannetme üslupları da birbirinin kopyası..ikisinin de kurtulduk..Allah'a yakın Beşiktaş'a uzak olsunlar...
Umutcan Bayraktar
13-05-2010, 01:13
konuş umutcan az oldu kardeş düşünüyodum olan bi benmi salağım batuhanı sevmiyom diye
gitmesin diyenler fener maçında pozisyon ve bu açıklamaından sonra sövmedinizmi bu velete ne oldu körünüz badem gözlümüymüş meğer her şeye karşı olmamnanın boku çıkıyo bazen
Mert, eğer Beşiktaşlılık duruşunu önemsediğimiz için salak oluyorsak ve bu yüzden Batuhan gibi bir asalağı eleştiriyorsak varsın ömür boyu salak olalım kardeşim...
Ismail Hakki Demirel
13-05-2010, 08:18
Batuhan'ın bir lafı var,
"Burası Benim yuvam benim kulübüm, bir gün elbet geri dönecem, 2-3-5 yıl kaç yıl olursa olsun geri dönecem. Beşiktaş'ın formasını giycem. Ben Beşiktaş'lıyım Bu taraftara doyamadan gidiyorum."
Ben batuhan'ı noumaya benzetiyordum hareketlerini.
Eğer noumanın elini şortuna sokmasını,antrenmanda duvar dibine işemesini,rakibe yumruk atmasını nasıl taraftar olarak benimsediysek batuhan'ıda öyle yada böyle benimsemek gerekiyordu...
Adam yürekten oynuyor arkadaş.
Kim ne derse desin...
Bu çocuk birgün bu takıma dönecek (ki inşallah dönmez) o zaman gollere başladığında bakın görün nasıl sahiplenilcek....
Ismail Hakki Demirel
13-05-2010, 08:23
Batu'nun Fb Maçında (Bobo değil Hugain olacak esasında) pas atmayıp söylediği lafları kendisi yalanlamıştı yanılmıyorsam, medya abartmıştı olayı.
Ayrıca Orda Batuhan takıma ihanet ettiyse Bu takıma ne ihanetler edipde Halen sırtta taşınan bi sürü insan var...
Tumay Dogan
13-05-2010, 09:32
batuhanın da nobreninde biribirindne oyun sitili olarak farkı yok...
böle forvet tipi de kalmadı zaten...100 metreyi 20 sn koşan furbolcu olmaz...atletizm sıfır bence...o boya bu kadar mı zıplanır ...ikisi de bi yerlerini kaldıramıyor...ne fuleli koşarlar...ne gol yollarında vurduğunu sokarlar...
eee peki ne iş yaparsın sen? hava topuna hakimim diyosun arkana koşan adama kafayla top indiremiyosun...offffffffff...........sallayın gitsin ikisini de
Ali Savasan
13-05-2010, 11:18
Güle güle Batuhan.
Ali Savasan
13-05-2010, 11:23
Şuan İsmail abinin siniri Batuhan'a ama tamamen yersiz bir sinir yapıyor. İşin 2. bir boyutu var. Mustafa Denizli dışında yöneticilerde elinden geleni yaptı ki bunu Yemen Ekşioğlu bile söyledi. Ben artık Batuhan'ı anlayamıyorum herkes ona sen Batuhan'sın dedikçe o bir tuhaf oldu dedi. Mustafa Denizli'de elinden tuttu Batuhan'ın aksine inanmıyorum ama disiplinsizlik asla affedilecek birşey değildir. Evet 1 olur 2 olur kabul Batuhan benden bir yaş küçük yaşıt sayılır yahu ben şu hayatı nasıl yaşadığımı biliyorum. Şımarmak için (tamam tvler gazeteler beni yazmadı belki ama) birçok fırsatımda oldu hala da var ama yok karakter yapısıdır bu.
Neden Necip'i İsmail'i magazin sayfalarından değilde spor sayfalarının yıldızı parlayan noktalarından topluyoruz bunu düşünelim önce sonra Batuhan'ı tartışırım.
Devrim Yıldırım
13-05-2010, 11:34
Biz taraftarlar medyada orada burada yazanla, bizzat ufak tefek tanık olduğumuz şeyler yada saha performansı ile düşüncelerimizi kelimelere döküyoruz. Ama boşuna konuşuyoruz...İşin aslı yani kapalı kapıların ardında neler oluyor neler yaşanıyor bunları hiç bir zaman bilemiyoruz...
Dolayısıyla ben bu konuda pek bir kararsızım ama gerçek olarak bildiğim şeyler beşiktaş kötü yönetiliyor, iyi bir hocası yok ve Batuhan denen zat kendini pazarlayamadı bize haliyle ben tanımıyorum o adamı :)
Mert Kavak
13-05-2010, 11:34
Mert, eğer Beşiktaşlılık duruşunu önemsediğimiz için salak oluyorsak ve bu yüzden Batuhan gibi bir asalağı eleştiriyorsak varsın ömür boyu salak olalım kardeşim...
Apploud
Demir Han
13-05-2010, 12:00
Nobre ve Batuhan gibi golcüler ancak 2 forvetli sistemlerde iş yaparlar çünkü bu tip forvetler atletik değildir ve maçı 30 metrede oynamak isterler.Avrupa veya yüksek kaliteli bir takıma karşı oynadığınızda sizde 2 forvetle oynayamazsınız o zamanda bu tip forvetler bu defanslara karşı erir giderler.Bu forvet tipi adam eksiltemez ve kaleye şut vuramaz.Böyle bir forveti yeni futbol anlayışında ben ne yapayım.Nobre'den de kurtulalım bir an önce.Bize koşan,şut vuran, adam eksilten pas veren alan bir adam lazım.Tabir-i caiz ise PİRE gibi adam lazım.
Kör ölür badem gözlü olur.Dedim ya futbolcu belki olur ama adam olamaz.Bence Eskişehir'e giderek kendini tamamen bitirmiştir.İlk senesinde oynar iyice göze batar sonra da benzini bitik uçak gibi göklerde süzülür ve kaybolur gider.Arkadaşlar bir adamı heleki çok da iyi sabıkası yok iken bu kadar da abartmayın.
Yıllar önce Fikret ve Ziya'yı bu Batu'nun tavırlarının yarısı kadar yaptıkları yüzünden Seba Başkan en formda oldukları zamanda takımdan kovdu ve sattı ama takım kalanlar ile pekala da güzel işler yaptı.
Nobre,Delgado,Holosko,Tabata,Fink darısı sizin başınıza
Umutcan Bayraktar
14-05-2010, 00:02
Batuhan'ın bir lafı var,
"Burası Benim yuvam benim kulübüm, bir gün elbet geri dönecem, 2-3-5 yıl kaç yıl olursa olsun geri dönecem. Beşiktaş'ın formasını giycem. Ben Beşiktaş'lıyım Bu taraftara doyamadan gidiyorum."
Ben batuhan'ı noumaya benzetiyordum hareketlerini.
Eğer noumanın elini şortuna sokmasını,antrenmanda duvar dibine işemesini,rakibe yumruk atmasını nasıl taraftar olarak benimsediysek batuhan'ıda öyle yada böyle benimsemek gerekiyordu...
Adam yürekten oynuyor arkadaş.
Kim ne derse desin...
Bu çocuk birgün bu takıma dönecek (ki inşallah dönmez) o zaman gollere başladığında bakın görün nasıl sahiplenilcek....
Nouma ?
ya Allah aşkına Nouma gibi bir efsaneyle batuhan gibi bir veled-i zinayı nasıl aynı cümlede bile kullanabiliyorsun Ismail ?
ben A2 maçında taraftara hareket çekti diyorum, sen Nouma'ya benzetiyorum diyorsun..Nouma Batuhan'ın taraftara o hareketini görseydi Batuhan'ı komaya sokardı..
bu benzetmeni hakikaten görmezden gelmek hatta orda hiç olmadığını farzetmek istiyorum... !_kork_!
artık şu herifin adını Allah aşkına daha fazla konuşmayın..bu kadar değerli bi insan değil..zaten olsaydı şimdi takımın değişmez adamı, bizim de çoktan tezahüratlarımızın ilklerinden biri olurdu...
Umutcan Bayraktar
14-05-2010, 00:05
Şuan İsmail abinin siniri Batuhan'a ama tamamen yersiz bir sinir yapıyor. İşin 2. bir boyutu var. Mustafa Denizli dışında yöneticilerde elinden geleni yaptı ki bunu Yemen Ekşioğlu bile söyledi. Ben artık Batuhan'ı anlayamıyorum herkes ona sen Batuhan'sın dedikçe o bir tuhaf oldu dedi. Mustafa Denizli'de elinden tuttu Batuhan'ın aksine inanmıyorum ama disiplinsizlik asla affedilecek birşey değildir. Evet 1 olur 2 olur kabul Batuhan benden bir yaş küçük yaşıt sayılır yahu ben şu hayatı nasıl yaşadığımı biliyorum. Şımarmak için (tamam tvler gazeteler beni yazmadı belki ama) birçok fırsatımda oldu hala da var ama yok karakter yapısıdır bu.
Neden Necip'i İsmail'i magazin sayfalarından değilde spor sayfalarının yıldızı parlayan noktalarından topluyoruz bunu düşünelim önce sonra Batuhan'ı tartışırım.
budur ! Apploud
Murat Aru
14-05-2010, 00:44
Bazı arkadaşlarımı anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.
Batuhan'ı seven Bilika'ya hayran olmalı! Emre'ye tapmalı, Lugano ilahı olmalı!
O çocuk belki Dünyanın en büyük futbolcusu olacak ama adam olamayacak!
Bilikanın zararı rakip takıma (Fenerliler için bir önemi yok tabi) Batuhanın zararı hem rakibe hemde kendi takımına.
Nedir bu kadar yaygara!
Ne gitti şimdi?
Neyi kaybettiniz?
Sizin ki bu başarıyı yakalayalımda nasıl yakalarsak yakalayalım zihniyeti değil mi?
Batuhan gibi bir karakterdeki adama dostum arkadaşım diyemeyecek adam, Beşiktaşta kalmalıydı dememeli?!?!?
Dostun arkadaşın ise benden uzak durun bi zahmet!
Böylede yazıla biliyormuş!
Umut Ünlü
14-05-2010, 01:01
Beşiktaş hiçbir zaman bir futbolcu için birbirine girecek bir klüp değildir. Ancak olaya şurdan bakmak lazım. Mustafa Denizli bu takıma 2 kupa verdi. Eyvallah. Ama devamı gelmeyen başarı tesadüftür. Mustafa Denizli 2 yıl daha kalıp gider. En fazla. Ama Batuhan bu takımdan yetişen bir değerdir. Buralara kadar gelebilmişse ne Beşiktaşlılığı ne kişiliği tartışılır. Ayrıca bu adamı Manchester City gibi klüpler istememiş midir? Peki dünyadaki futbola hükmeden bu adamlar keriz midir disiplin edilmeyecek oyuncuya göz diksinler. Bence Mustafa Denizli ' nin takımda durduğu her saniye zarardır. Ertuğrul Sağlam hoca Batuhan' ı adam ederdi kesinlikle. Beşiktaşlı duruşunu en iyi öğretecek insan Ertuğrul hocadır. Gün gelir kendisi de söylediği gibi Batuhan daha güçlü döner. Ama 15 milyon dolar gibi ücretlere...
Akin Akoglan
14-05-2010, 01:05
Bu Batuhan Sergen'den dahamı az yetenkli,dahamı az haşarı.Bence Sergen Batuhan'dan beterdi.Sergen'i adam etmek için tahammül sınırının sonuna kadar zorlandı mevzu para ve başka şeylerde olunca kaçtı gitti daha sonra geri geldi 2003de şampiyon olundu Sergen'li kadroyla.Batuhanın Sergen kadar kredisi yokmudur?19 yaşında cebi para görmüş bir çocuğun şımaracağı hadden fazla şımarmıştır doğrudur ama şımarıklık terbiye edilmeyecek huy değildir.Şımarık karakterli olmak başkadır,sonradan şımarmak başkadır
Murat Aru
14-05-2010, 01:10
İlk mesajınla ertuğruldan girip batudan çıktın Mustafa Denizliyi yolladın, Batuhanı 15 milyon dolar yaptın, 10 çocuk yetiştirmiş üstüne üstük yetiştirirken geçmişte aldığın pedagoji eğitiminide serpiştirmişsin!
Birde "Ayrıca bu adamı Manchester City gibi klüpler istememiş midir?" demişsin. Bizim mahalledeki ferda teyzeyide Köyden bir amca istemiş evlenmek için. Ferda teyze şimdi bütün gençlerin kalbini çalabilecek prenses mi oluyor? Kötü örnek oldu yav :) ama olsun rast geldi yazdık sende ilk mesajında aklına ilk geleni yazmamışmısın?
Dur bi soluklan kardeşim...
Murat Aru
14-05-2010, 01:13
Akın, nebu Batuhan düzeltme merakı be kardeşim.
Tek aklı çalışan siz misiniz?
Bu adam kaç tane teknik "Traktör" değiştirdi?
İzin verin Eskişehire gitsin, bukadar kişilikli ve onurlu adamsa Beşiktaşa döner yahu dert etmeyin.
Hakan Kirezci
14-05-2010, 01:41
Bu konuda nötr durumdayım ama bir lafım Umutcan'a usul hakkında olacak.
Veled-i zina ağır bir laf olmuş. Anlamını bilmeyenler için o.ç. nun arapçasıdır ve kullanmamakta yarar vardır.
Akin Akoglan
14-05-2010, 01:48
Aydın vardı birde bir aralar sahi ona ne oldu sol açık oynuyordu hani.Aydındamı karaktersizdi acaba? :) ondanmı gönderildi oda.İsimler mühim değil gerçekten disiplinli,disiplinsiz,şımarık,efendi altyapıdan çıkıp 19-20 yaşına gelip Maradona olamamış bütün genç oyunculara yapılıyor bu.
Neyse hayırlısı olsun cümlemize.Biz ne desek boş...
Ismail Hakki Demirel
14-05-2010, 08:01
Akın Sergen Örneğini güzel verdin...
Sergen değilmiydi İstanbulspordayken Beşiktaş Taraftarına küfreden...
Altılı oynamaktan idmana gelemeyen,
İbrahim Akın gibi bir yeteneğe , "bak oğlum bu topa böyle vurulur ...." diye bişeyler öğretceğine Altılı kuponu doldurmayı öğreten...
Eee Sonra O sergen Beşiktaş'a gelipde Kaptan'lık Yapmadımı ?
Taraftar Bağrına Basmadı mı ?
Ayrıca Can Erdem gibi bir santraforun var A2 Takımda, daha çocuğu izleyemedik bile A Takımda...
Mert Kavak
14-05-2010, 08:48
Batuhan reis kendimizi keseriz!
100 golde atsa bi cacık olmaz
bu takım baba hakkı'nın şeref beyin takımı bi bebe gitti diye küme düşse bile bi haysiyeti olmalı...
Ismail Hakki Demirel
14-05-2010, 10:17
Mert,
Evet Şeref Bey'in takımı ona zaten bi itirazımız yok,
Peki öyle bir takımda sergen gibi birisi neden oynatıldı ?
Yada İnönüde Fener'e "g.t oğlanı fener" diye tezahürat yapan tümer niye oynatıldı ?
O zaman Kimsenin umrundamıydı acaba ?
Ve bu adamlar Klübe mal olmuş kaptanlık pazubandını takmış, belirli bir futbol olgunluğuna ulaşmış insanlardı.
Bu çocuk henüz 19 Yaşında...
Tolga Karpuz
14-05-2010, 10:47
Mert,
Evet Şeref Bey'in takımı ona zaten bi itirazımız yok,
Peki öyle bir takımda sergen gibi birisi neden oynatıldı ?
Yada İnönüde Fener'e "g.t oğlanı fener" diye tezahürat yapan tümer niye oynatıldı ?
O zaman Kimsenin umrundamıydı acaba ?
Ve bu adamlar Klübe mal olmuş kaptanlık pazubandını takmış, belirli bir futbol olgunluğuna ulaşmış insanlardı.
Bu çocuk henüz 19 Yaşında...
Sana katılıyorum kardeşim Sergen in kaptan döndüğü takımda olmayacak birşey değil tabiki Batu nun oynaması ama bu bizim açımızdan böyle.Kendini Mustafa Denizli nin yerine koy adamı devre arası kampa alıyor gelmicem diyor nasısa Eskişehir e kiralık giderim diye düşünüyor.60 kusur yaşında adam Mustafa Denizli o gün bile silmiş olabilir Batu yu saygısızlığından dolayı.Batuhan gerçekten sorunlu bir çocuk öyle böyle değil ama.U17 nin zamanındaki teknik direktörü Şenol Ustaömer beynindeki sorunları çözerse büyük futbolcu olur demişti bu çocuk için.Yani sadece Denizli nin görüşü deil bu.Artı bence yapılan sözleşme çok başarılı adamdan her türlü para kazanacaksın bu 2 milyonun üzerine.En baba futbolculardan dahi (İlhan,Nihat) 5milyon kazanabilen Beşiktaş için iyi bir transferdir bu transfer.
Oguzhan Dogan
14-05-2010, 19:59
çok yazık oldu:(
Umutcan Bayraktar
14-05-2010, 20:17
Bu konuda nötr durumdayım ama bir lafım Umutcan'a usul hakkında olacak.
Veled-i zina ağır bir laf olmuş. Anlamını bilmeyenler için o.ç. nun arapçasıdır ve kullanmamakta yarar vardır.
Biraz sert bir üslup oldu Hakan abi, haklısın..Ama konu bu çocuk olunca kan beynime sıçrıyor, bazen ne dediğimi bilemiyorum kusuruma bakmayın...
Evet, Mustafa Denizli'nin gençlerden tam anlamadığına katılıyorum..ama 60 yaşına gelmiş bir adama 19 yaşında bir çocuğun rest çekmesine, ki bu insan onun hocasıysa ve dinlemesi mutlaka gerekiyorsa da, tamamen saygısızlığın daniskası olarak nitelendiriyorum..
Sergen'e laf söyüyorsunuz..Tamam at yarışı hastalığı, gece hayatı, kumar manyaklığı vardı..Ama bunlar hiçbir zaman futboluna gölge düşürmedi..Bu adam Chelsea'yi Avrupa kupalarında 40 yıl yenilmediği sahasında, takım arkadaşlarının da desteğiyle ve özellikle o kilosuna rağmen bitmek tükenmek bilmeyen o maçtaki enerjisiyle dize getirerek tarih yazdı..Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynamasına rağmen, Tümer, Alpay, Ayhan ve daha ismini hatırlayamadığım bunlar gibi karaktersizlerin yaptığını yapmadı.."Beşiktaş benim yuvam, sonunda elbet geri döneceğim yer" dedi ve geri döndü, 100. yılda şampiyon yaptı..kim ne derse desin, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi sol ayaktır Sergen Yalçın..
Pascal Nouma, Sergen Yalçın, Ilhan Mansız..Bunlar bizim efsanelerimiz..Batuhan Karadeniz ise 19 yaşında, şımarık, kendini daha bu yaşında dev aynasında gören, ve hayatının hatasını yaptığının farkına hala varamayan küçük bir çocuk..
Şuna adım gibi eminim ki; Ismail, Necip ve Rıdvan çok yakında kendilerini kanıtladıklarında, Batuhan zavallısı Eskişehir semalarından, havada kulakları sağır edercesine kanat çırpan bu kartallarımızın sesini duydukça o taş kafasını deli gibi taşlara vuracak...
Ismail Hakki Demirel
14-05-2010, 20:23
Evet Sergen'e laf söylüyorum ve sen diyorsun ki chelsea'yi devirdi , geri döncem dedi yuvam dedi döndü...
Eee Batuhanda şans verilirse bir çok başarıya imza atabilcek bir oyuncu,
ayrıca röportajını izledinmi bilmiyorum o da diyor "beşiktaş benim kulübüm,ben beşiktaşlıyım,2-3-5 yıl olur mutlaka geri döneceğim, bu formayı tekrar giyeceğim taraftara doyamadım" diyor...
ve Sergen Beşiktaş Taraftarlarına Hareket Çektiğinde 19 Yaşında Değildi !
Daha olgunken yaptı...
Yani Çocukluğuna Değil ERKEKLİĞİNE Verirsin...
Mert Kavak
14-05-2010, 21:02
olan oldu artık
önümüzdek maçalara bakalım
Ulas Bozkurt
27-05-2010, 00:58
Cok uzun bir süre sonra tekrar burdayim yeniden merhaba her kese..
Batuhan kakrakter olarak Beşiktaşa yakışmayan bir topçuydu.Ayrılması isabetli oldu.Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.Umarım bir daha bu formayı giyemez..
Erhan Mahan
27-05-2010, 11:08
mustafa denizli bırkmadımı hala takımın başındamı? gitsin artık yakışmıyor beşiktaşa.karektermi dersiniz ne derseniz değin artık.
böyle bir hoca olamaz ya.kim gelirse sisteme uymuyor.quaresma da sisteme uymuyormuş çok güldüm.yavvv.
Ali Savasan
28-05-2010, 15:09
mustafa denizli bırkmadımı hala takımın başındamı? gitsin artık yakışmıyor beşiktaşa.karektermi dersiniz ne derseniz değin artık.
böyle bir hoca olamaz ya.kim gelirse sisteme uymuyor.quaresma da sisteme uymuyormuş çok güldüm.yavvv.
Q7 Mustafa hocanın sisteme uysun uymasın...
Bizim sisteme ters...
Erhan Mahan
28-05-2010, 17:55
Q7 Mustafa hocanın sisteme uysun uymasın...
Bizim sisteme ters...
o sizin görüşünüz.
Muhsin Ogretme
28-05-2010, 18:56
Benim de gorusum Erhan. Ayni Ali Savasan'inki gibi yani. Querasma cozum diye getirilen ve probleme donusen bir baska oyuncu daha olacaktir.
Hakan Kirezci
28-05-2010, 19:07
Önce ne istediğimize karar verelim; takım oyunu olan futbolu hakkını vererek oynayan bir takım mı istiyoruz? yoksa, koyarım takıma, etrafına 10 kişiyi sıralarım diyebileceğimiz bir yıldız! oyuncu mu istiyoruz?
Beşiktaş formasının altında teknik, taktik bilginin harmanladığı, arkadaşlık ve ekip olma ilkesine sıkı sıkıya bağlı, kendi başarısının takımının başarısının bir parçası olacağından hareketle emek sarfetmeye niyetli oyunculardan oluşmuş bir takımın mücadelesini mi görmek istiyoruz? yoksa herkesin "aşkolsun be! herifler kimi almış anasını satayım" diyeceği bir oyuncunun etrafına ona hasetle, gıptayla, kıskançlıkla... ne derseniz deyin, bakan 10 kişinin o bir kişinin ağzına baktığı bir takım! mı görmek istiyoruz.
Hepsi o bir kişi gibi olsun istiyoruz diyebilirsiniz, bu durumda Barcelona yolları taştan olsun sizlere.
İkinci şıkkı seçenlere ise diyeyim aradığınız kişi o Q bilmem kaç değil.
Demir Han
28-05-2010, 20:05
Quaresma 10 kişinin etrafında pervane döneceği tipte bir oyuncu değil.Zaten böyle düşünülüyor ise durum sakat.Ben 10 numaralı takımların artık tarihe gömüldüğü kanısındayım.Artık orta sahası tamamı ile koşan,pres yapan top kapan iler geri birlikte giden takımlar başarılı oluyor.Bu sebeple bize orta sahada savaşçı kanatlarda ise ileri geri giden kanat oyuncusu ve bir yakalasa da atan golcu lazım
Quaresma Nihat ve Holosko 'nun olduğu yerde solda oynar bu durumda da Tello ya yer bulmak lazım.Bana sorarsanız bu adam iyi ama alınan mevkii de ihtiyaç var mi bilemiyorum
Erhan Mahan
28-05-2010, 20:36
Benim de gorusum Erhan. Ayni Ali Savasan'inki gibi yani. Querasma cozum diye getirilen ve probleme donusen bir baska oyuncu daha olacaktir.
muhsin bey benimde görüşüm tam tersi.
ikincisi zaten gelen herkes sorunlu(sorunlu olmayanda geldikten sonra sorunlu oluyor).bari adam sorunlu olacaksa bu; RİCARDO QUARESMA olsun. şildenfeld,seriç, değil.
Onur Sarısoy
28-05-2010, 21:28
2 sene sonra 10 milyon euro'ya alırız!
vallahi bende aynısını diyecektimApploud
Hakan Kirezci
28-05-2010, 21:35
Bağış Erten'in Radikal'de yayımlanan yazısından müthiş bir final paragrafı aktarayım.
" Looking For Eric’ten müthiş bir diyalog aktarasım var: (Mealen) Cantona hayranı adam soruyor:
“En unutulmaz futbol anı hangisiydi?”
Ve hatırlaması için pek çok gol anlatıyor Eric’e.
Bazılarını hatırlamıyor bile Fransız.
Çünkü onun için en unutulmaz an “Bir gol değil, pas! Çünkü takımı da işin içine sokuyor” diyor.
Geçtim, sosyal, kültürel, entel, dantel muhabbetleri. Sadece bunun üzerine düşünsek, konuşsak, futbolumuzun büyük Türk büyüklerine sadece bunu sorsak, cevapları ilginç olmaz mı?
Yazının tamamı için tıklayacaksınız gayrı... (http://www.birgun.net/sports_index.php?news_code=1274965525&year=2010&month=05&day=27)
Muhsin Ogretme
29-05-2010, 09:17
Adamim!
"I am not a man, I am Cantona"
http://www.youtube.com/watch?v=RHUVPF0YRis
“We live in the world of image. A lot of people think they have to create an image. But I ask myself a question: If you are yourself? Is it not an image?”
Imaj dunyasinda yasiyoruz. Bir cok insan bir imaj yaratmalari gerektigini dusunuyor. Fakat kendime soruyorum: Eger kendinsen, bu bir imaj degil mi?
Erhan Mahan
29-05-2010, 19:43
cantona yı örnek verip Quaresma'yı haklı çıkardığınız için teşekkür ederim. yılda en az 15 asist ortalamayla oynayan bir oyuncudur kendileri. :D
Muhsin Ogretme
29-05-2010, 19:47
cantona yı örnek verip Quaresma'yı haklı çıkardığınız için teşekkür ederim. yılda en az 15 asist ortalamayla oynayan bir oyuncudur kendileri. :D
Cantona ile ilgili hangi unsur Querasma'nin elestiri konusu olan hangi unsurunda onu hakli cikariyor?
Erhan Mahan
29-05-2010, 21:09
cantona ve takım ruhu(artık siz ne diyorsanız bilmiyorum) konusunu açarak.üstünede tuz serpiştirir gibi röportajınıda yayınlayarak konuyu kapattığınızı düşünmek ve üstüne quarsemanın oyun stili ve bugüne kadar yaptıkları onu haklı çıkarıyor.gerçi quaresma bizim neyimize.bize anadolunun bağrından kopup fb yada gs ye 1 gol 1 asist yapan delikanlılar lazım.
neyse muhsin abi(umarım abi diyorum diye kızmassınız)konu tartışmaya dönüşmesin diye artık quarema ile ilgili yazmayacağım.
Hakan Kirezci
29-05-2010, 21:29
cantona ve takım ruhu(artık siz ne diyorsanız bilmiyorum) konusunu açarak.üstünede tuz serpiştirir gibi röportajınıda yayınlayarak konuyu kapattığınızı düşünmek ve üstüne quarsemanın oyun stili ve bugüne kadar yaptıkları onu haklı çıkarıyor.gerçi quaresma bizim neyimize.bize anadolunun bağrından kopup fb yada gs ye 1 gol 1 asist yapan delikanlılar lazım.
neyse muhsin abi(umarım abi diyorum diye kızmassınız)konu tartışmaya dönüşmesin diye artık quarema ile ilgili yazmayacağım.
Erhan, Quaresma hakkında ya da başkası hakkında inandığın herşeyi istediğin gibi ve istediğin kadar yazabilirsin abicim; bu konuda herhangi bir kısıtlaman yok. Yalnız; senin görüşlerine katılınmadığı zaman üslubundaki alaycı sertleşme kurduğun güzel ve aklıbaşında cümlelerin arkafonunda hiç hoş durmuyor.
Cantona röportajını sana karşı ya da Quaresma'yı açığa düşürmek için falan değil o son cümlesinin hatırına koydum. Bunun yanısıra transfer politikası konusunda senin gibi düşünen yüzlerce arkadaşımız olduğu gibi düşünmeyen de bir o kadar arkadaşımız var, emin olabilirsin. Yani hak bildiğin yolda yalnız yürümüyorsun. Bu durumda birilerinin birşeyler yaparak lafını ağzına tıkamak ve konuyu kapatmaya çalıştığını söylemek sana katılmayanlara haksızlık ve genel tarzımıza uygunsuzluk arzetmiş. Bu arada ben Eric Cantona'yı hiç sevmem. Şimdiye kadar hiç söylemedim ama şimdi yeri geldi itiraf edeyim sırf bu nedenle Pascal Nouma'ya da o kadar sıcak bakan biri değilimdir. Okuduğum ve tanıdığım kadarıyla gerek Muhsin, gerek Ali ve gerekse de benim derdimizin falanca ya da filanca topçu olmadığını, işin felsefesinde ve temel ilkelerinde bir yanlışlık olduğunu düşünmemizden kaynaklanan yorumlar yaptığımızı anlamak için sadece ve sadece önyargısız olmak, karşındakinin samimiyetine güvenmek yeterlidir. O zaman ne sen ince alaycı üslup kullanarak görüşünü tahkim etmek zorunda kalırsın ne de seninle tartışanlar böyle bir muameleye maruz kalmamak için diline gelenleri yutmak zorunda kalırlar.
Kardeşlik bağlarımızın temel gücü samimiyetten besleniyor;
Sadece Beşiktaş ve sadece samimiyet kardeşim.
Quaresma'ya da eleştiri ve desteklere de devam...
Muhsin Ogretme
29-05-2010, 22:04
Erhan elbette kizmam. Hakan abinin de vurguladigi temel degerlerimizden dolayidir ki kizmam. Onyargilarim olmadigindandir ki kizmam.
Anlamadigim zaman sorarim. O yuzden senden alinti yaptim, soru sordum. Diledigin kadar yaz. Birbirimizden ogreniriz, ufkumuz genisler. Emin ol olumsuz bir duygu yok ;)
Ben Quaresma'nin bizim takima faydali olacagi dusunmuyorum. Sen dusunuyorsun. Bu aramiza hic bir mesafe koymaz.
Cantona'nin sevdigim yani bildigini okumasi. Takim arkadasi Bruno Martini'yi yumruklamasi, faullu oyunu, sinirlerine hakim olamamasi vb pek sevilesi olmayan yanlari da cok.
Ali Savasan
30-05-2010, 02:24
Erhan zamanla bizi tanıdıkça umarım bizi anlar. Yeni katıldığını görüyorum aramıza en azından yeni yeni mesaj bırakıyor foruma ve birgün eminim bizim samimiyetle verdiğimiz cevapları gözden geçirmek ister diye düşünüyorum.
Q7 gelecek zaten merak etme ayrıca elimizdeki yabancı sayısından dolayı el altında tutuluyor elimiz kolumuz bağlı gözükmesin diye. Ancak Q7'nin gelmesi futbol açısından bilemem ama diğer açılardan çok ters (ki kendi görüşüm futbol açısından da iyi değil iki senedir top oynamayan birisi nasıl yıldızdır bence sönmüş yıldızdır ki Beşiktaş'ın devşirme yıldıza ihtiyacı yoktur.) kombine fiyatları bile bu adama bağlı durumda...
Sabri Aydoğdu
05-06-2010, 23:32
karekter artık eskide kaldı, şeref bey'de baba hakkı'da süleyman seba'da ziya,rıza,ulvi,sifo'da batuhan armaya saygısızlık yapmamışsa sorun yoktur, iyi bir hoca ve eğitimcinin elinde, çok faydalı olabilirdi ,çünkü yetenekli bir genc yaşı 18 olmasına rahmen oynadığı maclarda gayet başarılıydı..
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.